ÄPPELPAJ

Blev lite senare att laga äppelpajen, men nu står den i ugnen och snart klar ..
Ska verkligen bli mums att trycka i sig en stor bit och vaniljsås på det!

Älsklingen har redan slutat så ikväll är det mys som gäller, så ni får inte mera uppdatering idag ..
Sorry, men ni står säkert ut ..

Godkväll ..

Puss från mig.


UTVÄXTEN

Då var det dags för att färga utväxten, hade tänkt göra det imorgon egentligen efter jobbet, men tog det idag istället så är det gjort, slipper man tänka på det ett tag, iaf till det är dags för nästa gång .. färgen är i håret och ska sitta sina 20 minuter till ..

Hade tänkt ta itu med disken och köket medans färgen sitter i, sen är det dags för min efterlängtade dusch, ska verkligen bli en lång sådan ..

Har även fått med mig massa äpplen hem från pappa, eftersom han har en jävla massa äppel träd hemma så ska försöka göra en äppelpaj också ikväll, hade varit ganska gott, ett tag sen man till lagade en sådan själv, har oftast hänt att man köper färdiglagad, helt klart är den god, men hemmalagad är godast! :)

Nej nu ska jag ta itu med disken och städa undan lite ..

Puss från mig.



PICS


POWERNAP

Ja nu blir det minsann en powernap för min del, ska bädda ner mig och det ska vilas en timme med min älskade Trixie : )

Puss från mig.

PICS


HEJ ALLA MINA FANZ

Då var man hemma igen, blev att man solade en sväng innan man åkte till hästarna .. Verkligen skönt, så det var en jävla tur att jag begav mig inom Klippan för att sola! :)

Blev en lång ridtur i skogen idag, blev att man red imon där älsklingen körde upp betor, så fick man pussa på honom lite, passa på när han ändå jobbar närma! :) Hade en trött häst och hund efter att man var klar .. Fast helt klart var dom glada över rundan .. Det bästa av allt är att det har varit toppen väder idag och det är de fortfarande, det gäller att passa på att njuta medans man kan ..

Efter att man var klar i stallet så blev det inom pappa för att hälsa på, han bjöd även på mat, så nu är man mätt och belåten, slipper även ställa mig i köket nu direkt när man kommer hem, får väl dock ställa mig och laga något till älsklingen så han har nått att äta när han kommer hem .. snäll som man är!

Just nu är man verkligen riktigt jävla trött, funderar på om man ska ta sig en powernap och vila lite ..
Hade verkligen varit jävligt skönt! Får väl se om man får ro i kroppen och lägga sig en timme för powernap!
Det hade nog gjort sitt, passa på när man ändå är ledig också, fast att man har en del som borde göras så känns det lite illa, ja jag får väl se helt enkelt vad det blir ..

Annars har man inget mera planerat idag, tar kvällen som den dyker upp ..

Puss från mig.

PICS


MIN LEDIGA DAG

Då var det redan torsdag, dagarna rinner iväg ..
Vaknade vid nio tiden och nu är man pigg och vaken, älsklingen är iväg och jobbar, inget ovanligt .. Han jobbar extra mycket nu när han fått lön ökning, så blir mera i kassan, pengar kan man aldrig ha för mycket av!
Underbart väder idag, så ska snart få i mig lite frukost sen bege mig mot Klippan för att sola och sen blir det stallet för en långrunda, måste passa på nu när det är riktigt skönt väder och solen är framme, nämligen riktigt underbart höstväder, dock lite kyligt, men sånt man får ta ibland ..
Annars idag har jag inget direkt planerat, antagligen städa undan här hemma lite, dra över en liten runda med damsugaren, jag får se vad jag orkar med eller hinner med denna dagen ..
Puss från mig.

MYS

Nu har Trixie baby krypt upp i min famn! MYS till max ..

Här har ni en ganska mörk bild från min cam, hade ingen ork att resa mig upp och tända lampan så ni får vara nöjda med denna bilden ;) lite ser ni iaf ..

Puss från mig.

 


PICS


FICK ETT RYCK

Ridningen gick väldigt bra, efter man ridigt träffade man Maria en sväng, hjälpte henne med att fixa en av sina hästar och så klart blev det en massa snack, trevligt om inget annat ..

Har även hunnit med att träffa bror en snabb runda, fast Trixie är som vanligt gladast över att se honom, Trixies favorit helt enkelt och det har nog alla märkt också ..

Hem och tog mig en dusch och fick i mig mat, sen satte jag mig framför datan och slö surfa, efter ett tag fick jag mig ett ryck, ett solryck ;) så jag satte mig i bilen och begav mig till Klippan för att sola, tog så klart lite i och solade 24 min idag igen, härligt att ligga i värmen när man är frusen ..

Så nu har jag landat i soffan igen, riktigt skönt kan jag ju säga .. och här hade jag tänkt att befinna mig resten av denna kvällen, det bästa av allt är att man har ledig dag imorgon och det innebär SOVMORGON! Dock min enda lediga dag denna veckan, känns ju jävligt roande, men ska nog klara av detta också, hjälper inte att klaga, hur mycket man än klagar så blir det inte bättre ..

Nej nu ska jag forstätta slösurfa lite, även facebook spel som man nästan blivit beroende av! ;)

Puss från mig.


KÄRLEK

Lite kärlek i vardagen är inte helt fel ..





så just nu står dessa och väntar på älsklingen ..


DAGENS ARBETSPASS AVKLARAT

Då var dagen arbetspass avklarat, eller det var den redan klockan 15.oo. idag, just innan man slutade var jag helt slut i huvudet och det är man nu också, men känns lite bättre nu ändå .. Direkt efter jobbet blev det inom storköpet i Klippan för att handla lite som man missade igår och sen inom en blomster butik för att handla blommor till älsklingen, eftersom vi har våran månads dag nu, så var man bara tvungen att köpa, har skrivit värsta kortet också, så jag hoppas på att han blir glad när han kommer hem, dock har jag ingen aning om när han dyker upp, jobbar som vanligt sent antagligen ..

Kommer komma upp bild på blommorna, så ni får se! :)

Nu hade jag snart tänkt mig att bege mig till stallet för en runda, dock har jag ingen aning om det blir att rida hemma eller blir en runda i skogen, ja det är en bra fråga, jag är bara sugen på att komma upp på hästryggen ..

Ska bara lägga upp bilder på blommorna, sen stallet nästa ..

Puss från mig.

GODMORGON FOLKET

Godmorgon allihopa.

Inatt har man sovit som en stock,
älsklingen var hemma lite efter tio tiden, sen blev det dusch och lite små snack sen kröp vi ner under täcket, mys. En underbar känsla att få somna och vakna bredvid någon ..

Så nu ska man bege sig till jobb för en ny dag att kämpa sig igenom. Fast jobbar bara tills 15 idag, känns ändå skönt, en timme tidigare känner man verkligen av ..

Nu mot jobbet, vi hörs senare ..

Puss från mig.

ÄNNU EN SHOPPING TUR

Idag blev det ännu en shoppingtur, en lång sådan ..
Man har nämligen yrat runt på familia och city gross idag, så har blivit massa shopping även idag.

Har ingen ork eller lust till att blogga massa, så ni får dock vänta med uppdatering tills imorgon, ska nämligen slänga mig på soffan framför tv nu ..

Godkväll allihopa.

Puss från mig.

TRÖTT OCH SLITEN

Ja nu känns det verkligen att jag varit i farten exakt hela dagen och kvällen för den delen, det är inte förän nu som jag kan slänga mig på soffan, allså halv nio på kvällen .. Sen är det ändå skönt att man har haft att göra istället för att bara sitta och glo och bara dega, det är inget vidare kul iheller, sen uppskattar man soffläget mycket mera när man haft att göra hela dagen .. ibland klagar man för mycket!

Nu ska jag borsta gaddarna, sen ta med datan upp i sängen för att bädda ner mig till en film, det är jag värd nu efter allt slit ..

Älsklingen var tvungen att jobba vidare, suck .. så får krypa ner ensam! :(

Puss från mig.

PICS


LAGOM NERKYLD

Ja nu är man hemma efter par timmar ute i denna kylan, riktigt kyligt ute idag, hade det inte blåst så mycket så hade det varit mer bekvämare ute, blåsten gör sitt tyvärr ..

JAG VILL INTE HA KYLA OCH VINTER, VILL HA SOMMAR ÅRET OM .. !!!
dagens sanning ..

Idag redan man hemma i padoken, dock skrittade men ut en runda efteråt så blev över en timmes riding, men alltid lika skönt efteråt! Nyttigt och skönt att röra på sig.

Älsklingen jobbar än, men ska börja på maten redan nu eftersom han dyker snart upp ..
Sen är det måndagsmys som gäller resten av denna kvällen!

Puss från mig.

MOT STALLET

Nu är man hemma igen, dagens jobb pass har gått bra, har direkt inget att kommentera på det ..
Så nu är man bara hemma en snabb runda och ska hämta Trixie och bytta om, sen bege sig mot stallet för att rida en runda, dock inget bra väder idag ..

Känns mera som om man ska blåsa iväg, kom även några regn stänk nu när man körde ifrån Klippan, så jag hoppas regnet kan hålla sig borta medans jag befinner mig i stallet ..

Vi hörs garamterat när jag kommer hem igen ..

Puss från mig.

HELGEN ÖVER

Då var det dags för ny vecka och nya tag. Min lång helg har gått för fort kan jag tycka ..
Så nu har man en lång vecka framför sig, hoppas på att den går lika fort som helgen har gjort, dock är veckan längre eftersom jag ska jobba helgen också, så jag vet vad jag har att göra iaf ..

Jobb idag mellan 07.00 - 15.30.
Nu bums mot jobb.

Puss från mig.

INGEN VINST

Nu hemma efter en toppen kväll hemma hos Mia .. med trevligt sällskap! :)
Tyvärr ingen vinst idag, men är lika glad för det, fast att man hade köpt två lottor, tänkte att man hade lite mera chans till vinst om man spelade två lotter, men icke ..

Som sagt, bättre tur nästa gång :)

Älsklingen står i duschen, sen blir det mys resten av kvällen ..
Har gjort popcorn som jag ska trycka i mig, mums.

Godkväll allihopa.


Puss från mig.


MOT KLIPPAN

Nu beger jag mig mot Klippan ..

Puss från mig.

KÄRLEK


JAG HÅLLER KVÄLL

Nu håller jag kväll, har fått städningen klar och tagit mig en lång varm dusch!
Så nu känner jag mig på topp igen, dock på latsidan, eftersom jag har varit i farten exakt hela dagen, så nu kan jag känna mig väldigt duktig ..

Så snart ska jag bege mig hem till Mia, för att umgås med gänget, ska spela bingolotto ikväll är det tänkt ..
Jag har köpt två lottor, så hoppas verkligen på vinst ikväll, en hög vinst kan man alltid hoppas på : ) fast dumt att hoppas på för mycket, blir det alltid dåligt .. ;)

Så hoppas först och främst på en toppen kväll! :) det brukar det alltid blir när man umgås med sina underbaringar .. kan inte bli bättre då.

Ska ta en promenad med Trixie innan vi beger oss mot Klippan, så hon är lugn medans vi spelar och har fullt upp med annat ..

Så nu säger jag godkväll allihopa ..

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT




HUGO


STÄDRYCK

Fullt igång med mitt städryck .. dock jävligt tråkigt!


SMÅ KYLIGT

Idag är inte vädret någon hydare .. dock har man ändå tagit sig ut på en lång runda i skogen med mina fyrbenta älsklingar .. Lika bra att passa på nu när man kan och lusten finns! :)

Innan man körde mot stallet blev det ett besök på oasis för att sola, blev 24 minuter även idag, känner att jag behöver pressa upp min bränna en del, för den är verkligen inte på topp just nu .. jobbar på det iaf!

Nu ska man ta sig ett ryck här hemma, behövs verkligen .. Ska även försöka få i mig något att äta.
Smått hungrig nu, eftersom man inte åt någon frukost innan man åkte hemifrån så kanske dags nu att äta lite frukost nu ..

Nej nu göra en del måsten ..

Puss från mig.

DAGS ATT HOPPA IN I BILEN

Vaken är man, blev lite sovmorgon idag, alltid skönt att få sova ut ..
Nu hade jag tänkt att bege mig mot Klippan för att sola en runda och sen vidare till stallet för att rida min fyrbenta älskling, helt klart följer Trixie med, så hon får sin motion, riktigt skönt att hon kan få följa med ut på rundan, så slipper man gå en långrunda med henne efter att man har ridigt, egentligen är det bra motion, men ibland hinner man inte med allt som ska hinnas med, som just nu känner jag mig lite stressad, eftersom man har en hel del som ska göras idag ..

Efter man varit i stallet så ska man hinna med att städa undan här hemma, ta en dusch och iväg och handla och sen är det bingolotto som gäller, så ni kanske förstår att man har en del som ska hinnas med, får hoppas på att man hinner med det också, sånt man märker ..

Hörs senare, tjaaaaaaaao ;)

Puss från mig.

PICS
















TOPPEN DAG

Nu är man hemma igen, efter en toppen dag med mina älskade syskon ..
Inte ofta det händer att vi träffas och umgås, men när det väl händer har vi det riktigt trevligt!

Älsklingen har redan krypt ner under täcket, eftersom att han ska upp tidigt för att jobba igen, fattar inte hur han orkar med egentligen, men upp till han själv om han vill jobba så pass mycket ..

Nu blir det soffläge, sen ska jag också krypa ner under täcket, drygt att köra hem nu i mörker, hatar egentligen att köra när det är mörkt, men gick bra ändå ..

Sista inlägget för idag, så säger godnatt nu.

Puss från mig.

MOT ESLÖV

Nu är jag färdig för att åka, nu bär det av mot Klippan för att hämta upp bror, sen mot Eslöv!
Nu hoppas jag på en toppen dag ..

Vi hörs ikväll när jag kommer hem igen.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT




ÅSKVÄDER

Ja inatt när man kröp ner under täcket var det värsta åskvädret, och regnet öste ner ..
Eftersom man hade en tanke på att kolla film innan det var läggdags så blev det inte av för jag avskyr åskväder, så kröp ner till älsklingen istället, eller mina två älsklingar, Trixie får jag inte glömma! Henne är den sista jag glömmer ..

Lyckades  inte somna på lång tid, eftersom Trixie skakade av räddsla o ch jag hade henne in till mig ..
Sådan hund, sådan ägare, man brukar säga så, och i detta fallet stämmer det verkligen in på oss!

Har varit uppe och vaken ett tag, har varit ute i regnet med Trixie en sväng, blev dock ingen lång runda, bättre än inget, nu ska jag ta mig en dusch och göra mig i ordning inför en lång bilfärd till Eslöv ..

Puss från mig.

GODKVÄLL ALLIHOPA

Nu har man fått upp det mesta av vad man inhandlade idag, det sista ska älsklingen fixa upp, eftersom jag inte tänker ge mig på att borra .. därför låter jag honom göra det, så blir det inte fel ..

Älsklingen gick nyss och la sig, jag hade snart tänkt att krypa ner också, ganska så trött idag.
Så det hade nog inte kännts fel att krypa ner under täcket för att mysa ner sig i en renbäddad säng, allt är nytt också för den delen, mysfaktor till max .. lär sova extra gott inatt får man hoppas på!

Imorgon bitti bär det av till syster, jag och bror ska åka och hälsa på henne, ska bli riktigt sköj : )
Så det blir en hel dag i Eslövs kommun för min del, kommer säkert bli en toppen dag ..

Ni får ha en bra lördagskväll allihopa.

Puss från mig.

HEMMA EFTER EN LÅNG SHOPPING RUNDA

Nu har man kommit hem igen, körde hemifrån lite efter 11, så antal timmar shopping har det varit, men haft en riktigt trevlig runda med bror och Mia, som alltid annars ..

Lämnade även in bilen idag så dom skulle bytta en list, men dom tog fel sida av bilen, så nu är är både förar och passagerar sidorna bytta .. lite tur i oturen, fick nämligen en list gratis .. inte helt fel! Lite tur har man allt ibland! :)

Har egentligen inte direkt tid att uppdatera massa, för har en del som ska monteras upp ifrån Ikea, så ni får mera uppdatering senare ..

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


PICS


JAG ÄR REDO

Nu är jag redo för dagens händelser, dock hoppas jag på en bra dag! Kan jag förtjäna efter en denna veckans jobb, lite sliten än, men det ska nog gå över! Jag är på topp just nu iaf, hoppas man får bli det också! :)

Kläderna är på och sminket är på plats, känns underbart att känna denna glada känslan i kroppen ..

Musiken är på högsta volymen och jag är mega happy, helt underbart ..
Nu väntar jag bara på att klockan ska rinna iväg så jag kan bege mig, ska bege mig iväg om drygt en halvtimme, så det är inte långt kvar innan man ska sätta sig i bilen ..

Uppdaterar jag inte mera nu, så hörs vi garaterat senare.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT




ÄLSKADE SYSTER



Imorgon får man träffa sin älskade syster, längtar <3


MORGONMÄNNISKA

Nejtack, jag är långt ifrån pigg på morgonen, dock helt jävla sleden och trött ..

Jag har lyckats komma in i duschen så nu sitter man invirad i massa handukar och skit, ändå ganska mysigt att ta det lugnt såhär på morgonen, då kan man inte ha det bättre än att ta allt i sin egna takt och låta tiden rinna iväg .. Ska ta tag i mig själv och leta upp något i garderoben som man kan ha på sig idag, sen får jag ta lite outfit bilder till er, så ni blir nöjda! :) kan bli bra va?

Nej nu ska det fönas och sminket ska på sin plats ..

Puss från mig.


KÄRLEK ♥


MIN LEDIGA DAG

Ja jag är vaken, fattar inte det själv vad jag gör såhär dags! För tidigt, eftersom jag har sovmorgon ..
Det är då man ska passa på att sova ut, men icke lyckades jag sova som jag hade tänkt.
Jag hade tänkt sova tills minst nio, men vaknade redan innan åtta och kunde inte sova vidare, istället för att ligga kvar där bara, så valde jag att kliva upp, flyttade bara mig till soffan framför min data.

Så nu ligger man här och klickar runt lite .. ska snart hoppa in i duschen är det tänkt! Eftersom jag måste bege mig till Klippan lite tidigaare än jag trodde, ska lämna in bilen halv ett, innan dess måste jag tvätta den och fixa till allt som ska göras, innan färden till Ikea.

Så man har en fullspäckad dag att gå igenom idag, kvällen är dock inte planerad, men kan tänka mig att den blir väldigt lugn eftersom man ska iväg tidigt imorgon för att köra till Eslöv ..

Får se helt enkelt vad denna kvällen har att erbjuda! :) alltid något. Brukar oftast bli lite galet, men så länge vi har roligt! :)

Puss från mig.


NU HÅLLER JAG KVÄLL

Nu håller jag verkligen kväll, blev en långrunda på åsen idag .. riktigt skönt kan jag säga.
När jag kom hem var svärföräldrarna här och hälsade på, visade även sin nya bil.
Riktigt trevligt att träffa dom ännu en gång, har nämligen inte hänt så ofta! Ändringar på det ..

Så nu tänker jag hålla kväll, öppnat en flaska vin så det ska jag hälla i mig så man kan känna att man har helg nu, små firar lite .. :)

Godkväll allihopa.

Puss från mig.

PICS


GODDAG

Ja nu håller jag helg, eller för drygt en timme sen höll jag helg!
Innan man slutade jobbet, blev det att jag och Emelie körde till hjärtat, blev att köpa lite fika! :) Blev verkligen en toppen fika stund för våran del ..

Innan man körde hemåt blev det inom oasis för att sola, 20 minuter låg man idag, hinner inte sola förän på söndag, så får hålla mig tills dess, eftersom jag har fullt upp både fredag och lördag ..

Jobbet idag har gått bra, inget speciellt har skett, bara den gamla vanliga.

Just nu är jag bara riktigt glad att jag har tre lediga dagar framför mig! Woho. Ibland bara älskar man livet mer än vanligt. Nu är man bara hemma snabbt en runda för att bytta om och hämta min älskade Trixie som ska med på ett ridpass, antagligen blir det en skogsrunda eftersom det är sjukt underbart väder idag .. Ett ridpass har lockat hela dagen och äntligen ska jag sätta mig i bilen för att bege mig iväg till min fyrbenta älskling ..

Vi hörs garanterat senare.

Puss från mig.

JOBB

Nu ska jag bege mig mot jobb ..

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT




EN TIDIG MORGON IGEN

Då var det dags för ännu en tidig morgon, idag var det inte så farligt att kliva upp eftersom älsklingen också skulle upp 6, lättare än att någon av oss får ligga kvar ..

Har sovit ganska bra inatt, fast vaknat par gånger, det vanliga. Vaknar och kollar på klockan sen ligger och vänder och vrider sig hela tiden, då är allt som vanligt!Haft Trixie ute så nu är man bara inne på internet och klickar runt innan det är dags för att bege sig iväg till jobb igen, känns som man bor på jobbet!

Idag jobbar man från 07.30 - 16.00. sen är det helg för min del.
Så jag längtar verkligen till klockan slår fyra så man kan känna sig ledig! :)

Nej nu måste jag bege mig mot jobb.
Ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.

SNART INTA SÄNGEN

Inte ett dugg trött än, men dock måste man komma i säng snart så man orkar med morgon dagen också!
Älsklingen har redan lagt sig, eftersom han ska upp 4, dock ångest man har att behöva kliva upp så tidigt ..

Blir att slösurfa ett tag till sen försöka inta sin älskade säng, bredvid mina älsklingar. MYS! :)
Så nu säger jag redan godnatt, eftersom det är sista inlägget för idag, ny uppdatering imorgon.

Godnatt folket.

Puss från mig.

PICS


TOPPEN KVÄLL PÅ JOBBET

Nu har man jobbat klart för idag, känns alltid lika skönt när man avslutat sitt kvälls pass och får glida hemåt.
Timmarna har rullat på i vanlig ordning, inget speciellt har hänt mera än det var ett litet gräl men chefen var på plats så det fixades ganska fort ..

Vi har nämligen lite oro på jobbet, eftersom en tjänst ska bli förflyttad till hemvård Väst och ingen i våran grupp är frivillig till att bli förflyttad så då är det chefens uppgift att förflytta någon, så mindre roligt att gå och vänta på det beskedet, usch ..

Just nu är jag på toppen humör, har varit det hela dagen, känts väldigt bra helt enkelt.
Sista jobbpasset imorgon, sen håller jag långledigt .. Innebär långhelg för min del!

Har redan planerat hela min helg, ändå bra .. Så slipper man tänka på det!

Fredag, lämna in bilden på lite service, dock inte ett dugg roligt eftersom det blir en dyr historia, sen efter det blir det iväg till Ikea för shopping med bror och Mia!
Lördag, blir det att bege sig tidigt till syster för en dags resa, ska bli trevligt! Eftersom det var ett bra tag sen man träffade henne, bror ska också med, hoppas på en trevlig dag ..
Söndag, då ska det vilas och bingolotto på kvällen med mina underbaringar, så min helg är räddad!

Livet rullar på i sin vanliga ordning helt enkelt ..

Nu är det soffläge som gäller, dock börjar man tidigt imorgon ..

Puss från mig.

HERREGUD

Klockan bara rinner iväg och jag känner att jag har brottom helt plötsligt ..
Har hunnit med att ta en promenad med Trixie men dock inte hunnit få i mig något att äta, så får helt enkelt slänga i sig något och sen bums mot jobbet ..

Saknar dock min älskling riktigt mycket, men ikväll när jag slutat jobba så får jag pussa på honom extra mycket ♥

Vi hörs garanterat ikväll.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT




EFTER ETT PAR TIMMARS SÖMN

Nu så var man äntligen vaken och kan ta sig an denna dagen också, men måste bara vänta ett tag för att verkligen vakna till liv på riktigt så man kan ta sig in och ha lite vattenkontakt, allså ta en dusch ..

Älsklingen var redan uppe strax efter 4, så vaknade jag till och pussade på honom lite innan han bgav sig till jobb och om par timmar är det min tur att bege sig iväg till jobbet ..

Dagens pass är nämligen 13.15 - 21.45. just detta passet jag inte är glad för, men har inte mycket till val än att jobba så eftersom man har det jobbet som man har, bara acceptera läget ..

Ska ta en promenad med Trixie efter man har tagit sin varma dusch och gjort sig i ordning för en dag på jobbet, så hon får sin runda innan det är dags för mig att bege mig iväg för en lång dag på jobbet. Fast man ska inte klaga så mycket, har bara två pass att gå igenom, sen håller jag långledig och helg! :) Alltid lika skönt att gå av sista dagen och veta att man har tre hela lediga dagar : ) helt underbart ..

Nej nu måste jag ta tag i denna dagen också.

Puss från mig.


DAGS FÖR ÄVENTYR

Hemma igen, eller har varit hemma knappt en halv timme, har hunnit med att ta mig en dusch och fått i mig lite mat, så nu är det tänkt att man ska bege sig iväg till Klippan för att träffa Mia, dags för äventyr igen ..

För imorgon har man sovmorgon, jobbar nämligen kväll imorgon, börjar inte förän 13.15. dock slutar man inte förän 21.45. det är de tråkiga, men sovmorgon tackar man aldrig nej till :)

Älsklingen jobbar fortfarande, fattar inte att han orkar jobba så pass mycket som han gör, sjukt många timmar och det är inte en dag det är över tid, utan flera dagar på rak varje vecka .. Han började nämligen jobba 5 imorse, så det är antal timmar, änså länge är det 14 timmars jobb i ett sträck, palla :/

Nej nu ska jag bege mig.

Puss från mig.


PICS


DET ÄR TISDAG

Redan tisdag och halva min arbetsvecka har gått, ganska nöjd faktiskt!
Jobbet idag har varit segt, har haft att göra men ändå varit segt vet dock inte varför, men så är det iaf ..

Slutat för dagen och nu hemma, ska ta och bytta om till mina heta ridkläder och bege mig mot stallet för att fixa och sen blir det en lång ridtur, eftersom det är vädret till en långrunda, äntligen visar solen sig, känns verkligen toppen ..

Den ensam tiden man har i stallet är verkligen härligt, inte helt ensam så klart, har mina fyrbenta älsklingar vid min sida, i like.

Har även idag planerat med Emma att vi ska ta en dag nästa vecka och bege oss upp på åsen för en lång runda med hästarna, kan verkligen bli trevligt! :) har tänkt på det länge så nu får det bli av! Så hoppas på toppen väder någon av dagarna i nästa vecka ..

Annars idag har man inget speciellt planerat, har lite planer på att kanske ut och springa en runda, får se om det blir något med det eller det kan räcka med en runda på hästryggen, får se helt enkelt ..

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


TIDIG MORGON

Godmorgon, uppe halv sex idag för att ta sig en dusch och hinna med allt man ska göra på morgonen innan det är dags för att bege sig mot jobbet, börjar 07.00. sen slutar man 15.30 idag ..

Har en del saker som ska göras efter jobbet, så får se om man får gjort något av dom, sånt man märker ..
Man har alltid saker att göra, fattar inte varför listan aldrig tar slut ..

Nej nu måste jag bege mig mot jobb.

Puss från mig.


SEG DAG

Märks verkligen att det är måndag idag, och väldigt regnig sådan! Eftersom man är helt slö och trött i hela kroppen ..

Har inte gjort så mycket sen man uppdaterade sist, bara diskat undan och gjort i ordning i köket. Sen mest slösurfat, medans älsklingen halv sovit på soffan men nu är han iväg och hämtar bil som han ska köra imorgon, även kom hans ena chef och kollade på fönsterna så jag hoppas på att alla fönster blir bytta nu innan vintern ..
Hade varit kanon!

Nu ska man mysa ner sig i soffan ..

Puss från mig.

PICS


NY VECKA OCH NYA TAG

Då var det måndag och ny vecka, dock en kort vecka för min del .. Väldigt posetivt :)

Jobb idag från 07.00 - 15.30. Efter jobbet blev det inom affären för att handla och sen hemåt direkt för att laga mat, så nu har man fått i sig mat också .. Blev vårullar och ris till middag idag.

Så nu har man slängt sig på soffan ett tag, ska klicka runt lite sen ska jag ta itu med disken också, lika bra att få det gjort, vet att det kommer bara bli ett stort berg av det hela, lättare att ta lite i taget än massa.

Det positiva idag är att älsklingen slutade tidigare än mig, det händer nästan aldrig. Lite smått förvånad ..
Så min kväll är räddad, massa mys! ♥

Puss från mig.

MOT KLIPPAN

Nu ska man bege sig mot Klippan, tänkte först skita i att rösta men nu har jag ändrat mig.
Lika bra att rösta så har man lagt sin röst ..

Puss från mig.

DAGENS LISTA

Dagens uppklivning: 10.15
Dagens frukost: Musli
Dagens middag: Lax potatis, ärtor och sås 
Dagens händelse: Ska spela bingolotto
Dagens köp: Ingenting
Dagens bästa: Blev en långrunda i skogen med mina fyrbenta älsklingar
Dagens sämsta: Det orkar jag inte rabbla upp här
Dagens telefonsamtal: Pappa
Dagens SMS: Finns för dig till 100% glöm inte det <3 
Dagens humör: Bra, men inte på topp
Dagens saknad: Älsklingen, fast att jag pussade på han imorse
Dagens sötaste: Hugo
Dagens fulaste: Kommer inte på något speciellt 
Dagens klädsel: Vit t-shirt och korta mysbyxor


♥ ♥ ♥

Tycker om dig hjärtat ..



♥ ♥ ♥


AJ LÖÖÖÖÖÖ JO


UTBROTT

Just nu har jag verkligen utbrott, tog massa bilder i stallet idag, men hittar inte min sladd till mobilen, försvunnit i flytten, ahhhhhhhhhhhhhhhh. PANIK!

Ska man behöva köpa ny också ..

Får väl lugna ner mig lite sen ta ett nytt försök att kanske hitta den någonstans ..
Har nämligen inte en aning vart den hamnade efter flytten!

Puss från mig.


ÄNDRADE PLANER

Nu blir det hemma hos Mia istället för hemma hos oss, kan kvitta var vi är egentligen ..
Så halv sju ska jag bege mig mot Klippan, så ikväll hoppas jag verkligen på vinst, lite högre vinster idag än tidigare kan man alltid hoppas på! :)

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

STÄDRYCK

Nu måste jag ta ett städryck här hemma innan folket dyker upp ..
Varför ska man alltid dröja ut det till sista minut? Fattar det inte, alltid lika stressad blir man!

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT




BINGOLOTTO



ikväll är det bingolotto som gäller med mina underbaringar


DÅ VAR DET SÖNDAG IGEN

Ja snart var denna helgen över, även mina två lediga dagar .. Gått väldigt fort, inget ovanligt!
Jag har haft en bra helg iaf, det är jag gladast över, umgåtts med mina underbara vänner och älsklingen så klart, det gör allt så mycket bättre att ha er vid min sida .. Så klart mina fyrbenta älsklingar också! ♥

Har lyckats att slänga mig i duschen, så nu sitter jag med handuk i håret och en runt om mig, passar bara på att uppdatera medans håret torkar lite innan man ska föna det och göra sig i ordning innan folket ska komma ..
Dom dyker upp vid sex tiden sen börjar Bingolotto klockan sju, så ikväll hoppas jag på ny vinst! :)

Börjar bli vårat söndagsnöje på söndagarna, men bara skoj med lite umgänge utan att alltid bara festa och dricka sig aspackad som det blivit .. trevligt som alltid!

Nej nu får jag börjar göra mig i ordning sen ska jag ta ett ryck här hemma ..

Puss från mig.

PICS


HEMMA

Nu har man kommit hem igen, blev en solning på 24 minuter idag, väldigt skönt.
Eftersom Fidde sola så pass länge så provade även jag, eftersom jag solar för det mesta 16 eller 20, så fick man prova 24 denna gången, ingen stor skillnad, lite mer färg kanske, men dock inte bra att sola så pass länge om man solar par gånger i veckan, men om man vill hålla färgen i trimm så kan man nog sola lite längre i mellan åt! :) Man får testa sig fram ..

Efter man solat så blev det direkt till hästarna, väldigt skönt idag förutom en jävla blåst .. Trodde ett tag att man skulle blåsa iväg, men klarade av denna ridturen också, jobbar att få upp honom i sin riktiga kondioton igen, den är inte som den har varit tidigare, har börjat att ta in dom om nätterna nu också, så mindre gräs för honoms del, så får man börja stöd fodra istället .. Man har lite mera koll i vad han får i sig då också, eftersom han gått på bete hela sommaren så är han lite små tjock än, men det försvinner snart ..

Så nu ska man ta sig en lång varm dusch, sen få i sig något att äta, även tänkt att ta och röja undan här hemma, även ta en runda med dammsugaren eftersom vi ska ha massa folk ikväll, vet ej vilka som kommer än men blir iaf, Mia, Jacob, Tuda, Mimmi sen kommer nog flera .. Jag märker helt enkelt vilka som dyker upp. För ikväll är det nämligen bingolotto som gäller!

Puss från mig.

PICS


SANNINGEN SVIDER

Hellre sårad av sanningen än lycklig i lögner, det är vad jag har att säga .. fyfan så ont vissa saker kan göra .. orkar inte skriva upp händelsen eller liknande, kan lika bra hålla det för mig själv i denna situationen!

Igår blev det en lugn lördagskväll med älsklingen, film och mys.
En sån dag behövde jag verkligen .. var helt slut i huvudet och kroppen! Riktigt skönt att vakna utvilad och inte det minsta trött, skönt!

Nu hade jag tänkt att ta en promenad med Trixie sen bege mig mot Klippan för att sola en runda, kan behövas! Sen efter det blir det stallet till min fyrbenta älskling :)

Så nu måste jag ta tag i denna dagen också har en hel del att hinna med, för ikväll är det Bingolotto hos oss med mina underbara, närmast mitt hjärta <3

Vi hörs garanterat senare ..

Puss från mig.

CHOKLADSUGEN

Riktigt gott hade det varit just nu ..


MYSPYS

Idag känner jag för en sån dag att inte göra ett skit, en mysdag helt enkelt .. Eftersom vädret är ändå väldigt dåligt och jag är trött och baksmällan är inte över än, så en myskväll blir det nog idag, som det ser ut nu ..

Pratade nyss med älsklingen och han skulle snart bege sig hemåt, då blir det till att börja på maten som ska lagas, vi hade tänkt lax idag, väldigt gott. Nyttigt för den delen också, allt i ett :)

Det enda som jag fått gjort idag av mina sysslor, det är att ta en promenad med Trixie och lång varm dusch, det andra får jag ta tag i sen ..

Har även pratat med syster, vi har planerat antal dagar att jag skulle komma och hälsa på, men inte blivit av, så nu planerar vi ännu en gång, att vi ska komma på lördag, så då åter det står och ser vad det blir av denna gången ..

MYS på hög nivå, nu får jag nöja mig med att mysa med Trixie tills älsklingen kommer hem! :)

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


MASSA LEK I BLÅSTEN

Trixie har en sån tur att vår granne har två små hundar, som hon verkar ha börjat gilla väldigt mycket ..
Så fort dom andra hundarna är ute så släpper jag så klart ut Trixie så dom får leka av sig .. ;)

Fick lite bilder på dom, dock dålig kvalite men ändå! :)

















EN VARM DUSCH ROPAR MITT NAMN

Sen man vaknade imorse, har man bara lyckats att förflytta sig från sängen till soffan och här har jag legat och degat sen dess, allså närmare tre timmar har man bara legat utslagen, baksmällan vill inte försvinna ..

Illamåendet är det värsta, men har bara mig själv att skylla på eftersom jag hällde i mig allt jävla skit! Kanske lite dumt av mig, men inte lär jag mig av mina misstag som vanligt!

Har en liten tanke på att bege mig in i duschen, kanske piggnar man till liv efter en lång varm dusch, man kan alltid hoppas på det, sen måste jag röja undan här hemma, har en väldigt stor hög med disk som måste undan och sen har man tvätt som hängt uppe sen i veckan, som måste in i garderoben, så man har en del som måste göras, men dock ingen ork eller lust ..

Kan nog tro att jag kommer ligga kvar här ett tag till, drar gärna på det! :) för det är nämligen så om jag sär något så gör jag tvärtom ..

Puss från mig.


PICS
































































GÅRDAGENS PARTY

Gårdagen blev riktigt bra, fast att man inte riktigt hade suget från första början .. Tur att man blev taggad efter en lång dusch! ;)

Simon och Masse hämtade upp mig här hemma, sen bagav vi oss för att äta, körde inom Sibylla sen vidare hem till Mia för att festa där lite, innan vi begav oss hem till Samme för att festa vidare ..

Kan inte säga mycket mera än att det blev en trevlig kväll :)

Idag mår man som man förtjänar dock, men man piggnar nog till under dagen skulle jag tro, efter älsklingen bagav sig iväg så bäddade jag ner mig under täcket i soffan, hade tänkt lägga in alla bilder, dock gick inte kameran lika varm igår som den brukar, så det kommer komma upp några bilder under dagen ..

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT




PARTY TONIGHT

Nu är man taggad, PARTY TONIGHT!


PICS






JAG HÅLLER HELG

Ja nu håller jag verkligen helg .. eller gjorde det för en timme sen eftersom man slutade 15.oo. idag.
Helt underbart när det är fredag och man har en ledig helg framför sig ..

Jobbet idag har varit ganska segt, men ändå flötit på som vanligt, alltså inga konstigheter med andra ord.
Direkt efter jobbet blev det att bege sig hemåt, sen ut med Trixie en runda och nu sitter man och degar framför datan och bara klickar runt, ett tjat på Emil just nu, som vill ha festa med mig, men jag vet inte alls om jag är så sugen på att festa idag ..

Hade tänkt börja med att ta en dusch och sen se vad som händer och sker ikväll, får se om suget dyker upp om inget annat .. kanske gör det helt enkelt, vem vet. Lutar åt att dra dit iaf, får man fixa någon som kan köra dit och hem, eller om jag kör dit själv och stannar i Klippan inatt, det återstår och ser hur allt blir ..

Nu kallar duschen ..

Puss från mig.

SNABB UPPDATERING

Har dåligt med tid att uppdatera, eftersom jag är hemma nu snabbt för att hämta upp Trixie ..
Ska nämligen bege mig till Klippan, för att umgås med Mia ..

Hörs garanterat senare ikväll när jag kommer hem.

Puss från mig.


PICS


IDOL

Nu är det soffläge framför Idol, sen fortsätter massa andra bra program, så min kväll är räddad ..
Vad gör ni andra ikväll? :)

Puss från mig.


PICS


HERREGUD

Då var det Onsdag redan, allså lill lördag! Känns ändå ganska skönt att dagarna flyter på som dom gör ..
Jobbet idag har flötit på som vanligt, haft en bra dag kan man säga, eller ja som alla andra dagar kan man nog mera säga det som om, dom flesta dagarna ser ganska så lika ut just nu ..

Direkt efter jobbet blev det inom car wash för att tvätta bilen, verkligen dags nu igen eftersom jag knappt ville titta på hur den såg ut och då är det riktigt illa kan jag ju säga .. Alltid lika skönt efteråt, eftersom min bettan glänser riktigt mycket efteråt ;)

Sen körde man vidare till börjessons bil för att beställa ny list till bilen eftersom den andra gått av helt, skulle ha fixat det för ett par veckor sen men inte fått gjort det, bara flyttat fram det hela tiden, men nu är det gjort .. Dom skulle höra av sig när dom fick hem sakerna så blir det att lämna in bilen så den blir fixad!

Nu har man kommit hem, hade tänkt att äta något sen bege sig till stallet för att rida och fixa, på med varma kläder idag, verkligen ingen värme alls idag, ganska kyligt kan man säga, suck!

Puss från mig.


OFF TO WORK

Nu är det dags att bege sig mot jobb, kan ju säga att jag sovit som en stock inatt ..
Riktigt skönt!

Slutar 16.oo. som vanligt, sen får man se vad dagen har att erbjuda.

Puss från mig.

LUGN KVÄLL

Ja änså länge är det lugnt på jobbet, inne och uppdaterar på mobilen ..
Ibland är det skönt att man har mobil, eftersom man kan göra allt och sysselsätta sig på något vis!

Så nu hoppas jag resten av kvällen fortsätter som den gör just nu ..

Slutar 21.45, sen blir det hem i soffan med älsklingen, mys!
Ha nu en fortsatt bra kväll allihopa ..

Puss från mig.


WORK

Nu är det dags för mig att bege sig mot jobb, fast först inom och pussa på min älskling en snabb runda ..
Ha en bra dag allihopa ..

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT




KNAPPT VAKEN

GODMORGON GODMORGON! ja jag är vaken sen drygt en timme sen, vaknade av att man drömde en hemsk jävla dröm, sen kunde man inte sova vidare .. låg i sängen och hörde vilket skit väder vi har, regn och rusk! Just i den stunden ville jag bara dra täcket över huvudet och sova vidare, hade kunnat sova resten av denna dagen, för detta vädret hatar jag verkligen, kan man lika bra ligga nerbäddad ..

Annars har man sovit ganska bra inatt, inte vaknat lika mycket som man brukar göra ..
Dock begav sig älsklingen till jobb tidigt idag och lämnade täcket, så fick ligga kvar ensam, hade varit mycket mysigare att vakna tillsammans, ett tag sen det hände eftersom vi jobbat om varandra den sista veckan, och det jag redan vet är att han ska jobba helgen som kommer, riktigt tråk kan jag säga!

Just nu har man bäddat ner sig i soffan, ska ligga här ett tag är det tänkt. Lite mysfaktor är det allt ..
Tänkte vakna till liv ordentligt innan man börja göra sig i ording inför dagens jobb pass, börjar nämligen jobba 13.15, dessa tider hatar jag verkligen .. slutar nämligen 21.45. sen upp tidigt för att jobba dag pass imorgon ..

Aldrig är man nöjd!

Så denna dagen vet jag vad jag har att göra, brist på sysselsättning är långt ifrån mig.

Puss från mig.



GODKVÄLL

Då var alla mina måsten gjorda och det känns jävligt bra kan jag säga ..
Idag blev det hemmalagade piffar och potatismos, riktigt gott blev det! Jag var inte så värst hungrig men älsklingen måste ha mat när han kommer hem, så hoppas verkligen att han är nöjd när han kommer hem, huset är städat och middagen är färdig!

Har inget planerat ikväll, så det blir nog soffmys som gäller ..
Eftersom alla är så sjukt sega idag, fast kanske något dyker upp, inte för sent än lixsom.

Nej nu ska jag ta min efterlängtade dusch ..

Puss från mig.


TRIXIE


STÄDRYCK

Fick mig ett städryck efter jag kom hem från hästarna, fast att jag var ganska så trött i huvudet och kroppen så skulle man ge sig på det .. jag är ganska nöjd nu efteråt eftersom att det är gjort och slipper tänka på det par dagar nu, underbart! :)

Så nu ska jag bara koppla av ett tag i soffan, sen ska jag ta min efterlängtade dusch!

Vad som sker annars ikväll har jag ingen aning om, antagligen en lugn kväll skulle jag tro ..

Puss från mig.

FULLT UPP

Nu har jag tagit ett rejält röj i köket, så det blev ingen dusch tidigare ..
Fick lite städ noja, ändå skönt att få det, så slipper man tvinga sig i det, känns mycket bättre! Fått ut alla sopor och tagit mig igenom disken medmera, så nu kan man laga mat i lugn och ro senare när det är dags för den biten, har inte planerat än vad vi ska äta, får se vad man listar ut för något ..

Lika bra att fortsätta röja undan resten av huset, får se hur mycket man orkar med och vad viljan vill!
Nej nu får man fortsätta ..

Puss från mig.

HELT UNDERBART

Nu hemma igen, rundan i skogen blev jävligt bra. Perfekt väder och hade en lugn häst som gjorde precis som jag ville, inga dumheter som han brukar få för sig, fast att han är 24 år gammal .. så kan även han bete sig som en 3 åring ibland, fast att jag inte kan fatta det ibland!

Så nu har man även en trött Trixie också, känns ändå skönt att ha lite lugn och ro här hemma, dock saknar jag älsklingen som är iväg och jobbar, men träffar honom helt klart senare när han slutat jobba ..

Har även tagit med mig en del hem från stallet som behövs tvättas, så det håller man på med nu, ska dock ta mig en lång varm dusch snart, när man uppdaterar och kollat igenom facebook, ja det vanliga som man måste göra :)

Sitter och funderar på vad man kan äta idag? Kom med föslag tack!? :)

Puss från mig.


TVÄTTEN ÄNTLIGEN KLAR

Äntligen är tvätten klar, så nu ska jag bege mig mig mot Klippan för att sola, sen blir det stallet för en långrunda i skogen ..

Puss från mig.


<3


BEGE MIG

Då ska man snart bege sig iväg mot Klippan, först sola sen vidare till stallet för en runda i skogen med mina fyrbenta älsklingar, alltid lika mysigt att komma iväg, den där egen tiden behöver man verkligen ..

Innan jag kan bege mig måste jag invänta tvätten som ska bli klar och medans den blir färdig ska jag trycka i mig lite frukost, kan vara en bra ide eftersom man ska vara borta par timmar ..

Vi hörs garanterat senare ..

Puss från mig.

KÄRLEK


13 SEPTEMBER

Godmorgon folket. Jag är uppe, men långt ifrån pigg! Förstår mig inte på mig själv ibland helt enkelt, hade kunnat ligga kvar i sängen, men icke gör man det! Lagom dum är man ibland ..

Gårdagen blev bra, trotts att man jobbade sin delade tur. Jobbade med Emelie så det gör saken mycket bättre!
Blev Sibylla mat för våran del, riktigt jävla gott.

Slutade 21.45 sen blev det hemåt direkt, en dusch sen söndags mys med älsklingen, riktigt bra slut på en söndag.

Vaknade som vanligt när älsklingen begav sig till jobbet, jag somnade om men vaknade tidigt ändå! Hade velat sova par timmar till så man kunde få sova ut lite extra, kan man behöva ibland!

Varit ute en runda med Trixie och har satt igång en maskin med tvätt, lika bra att få undan sånt när man är ledig. Så nu hade jag tänkt få i mig lite frukost sen bege mig mot Oasis för att sola, sen blir det stallet, hade tänkt en lång skogsrunda idag, får se om vädret tillåter det vill säga, för just nu är hela himlen grå/svart ..
Regnet kan verkligen hålla sig borta just den tiden jag ska vara i stallet, hade varit toppen ..

Nej nu får jag sätta igång kanske, så man hinner med allt denna dagen också. Tiden rinner nämligen iväg väldigt fort ..

Puss från mig.



POWERNAP

Söndag idag, allså snart denna jobbe helgen över .. Bara att pass kvar att gå igenom. 15.45 - 21.45.
Hoppas på det ska gå väldigt fort.

Jobbade tills 10 idag så hemma strax efter, blev lite tv tittande och sen tog jag en liten powernap.
Så nu väckte älsklingen mig att det snart var mat, inte för att jag är hungrig men måste få i mig lite mat innan det är dags för jobb igen ..

Han är helt underbar som gör det bara! I like. ;)

Nej nu är det mat som gäller ..

Puss från mig.

PARTY TONIGHT

Ja, då har man jobbat klart för idag, slutade 15.45. sen inom affären för att handla lite som älsklingen glömt, eftersom vi ska ha tacos ikväll, eller han håller på att göra klart det :)

Jag har hunnit med en dusch och ska fixa klart mig, vad som sker ikväll har jag ingen aning om, får se vad som sker, antagligen drar man på fest hemma hos Masse, lutar åt det hållet .. Det tråkiga är att man får hålla sig nykter eftersom man ska upp tidigt imorgon och jobba hela dagen .. har delat tur imorgon nämligen, suck!

Älsklingen skulle ha hit folk ikväll, så får se om jag stannar hemma eller drar vidare.
Får se vad kvällen har att erbjuda! :)

Puss från mig.

11 SEPTEMBER

Gårdagen blev bra på jobb, hade en bra kväll .. lugnt och skönt, inga konstigheter direkt. Det mesta flöt på som det skulle ..

Hemma vid tio tiden, då blev det soffläge med älsklingen, riktigt mysigt att komma hem :)

Nu var det ny dag och nya tag för min del, hoppas på en lika bra dag idag som igår, kan inte bli bättre isf ..
Jobbar 07.15 - 15.45 resten av dagen har jag ingen aning om vad som sker, får väl se under dagen vad som dyker upp ..

Nu bums mot jobb.

Puss från mig.


DAGS FÖR MIN JOBBEHELG

Då var det dags för min jobbehelg igen, ska nämligen bege mig mot jobb nu.
Ni alla får ha en trevlig fredagskväll, jag ska befinna mig på jobb tills  21.45 ikväll, så ni vet vart jag finns, nås på mobilen, så skicka sma och roa mig tack ..

Svarar när jag kan och har tid till det, hoppas på en lugn kväll, hade varit toppen.

Puss från mig.


JAG VILL OCKSÅ HA HELG

Ahhh just nu är jag bara på dåligt humör, eftersom snart börjar min jobbe helg ..
Mindre roligt detta, när man vet att alla andra ska vara lediga och göra saker som inte jag kan göra!
Detta suger verkligen! Utbrott kan man verkligen få.

Jag kan inte göra så mycket åt det, tyvärr. fast att jag hade velat!
Det som stör mig mest är att älsklingen är ledig denna helgen också, inte lönt att klaga bara att gilla läget.

Nu ska jag göra mig klar för jobb, börjar om drygt en halv timme. Har lönesamtal idag, hoppas på en bra löneökning så det kan göra min helg bättre än vad den är nu, bra besked är välkommna nu!

Klockan 15.00 får ni hålla tummarna för mig. GLÖM INTE!

Puss från mig.

DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11

Dagen blir intressant, mest därför att du är så duktig på att ordna och arrangera det du vill ha.


DAGENS OUTFIT





PICS

Inte bara jag som är trött och seg idag, utan har en väldigt trött Trixie här också, men lika söt är hon för det! :)
Min lille plutt.






JAG ÄR TRÖTT

Sovmorgon hade man idag ja, men inte kunde man använda den fullt ut, det är i sin vanliga ordning ..
Vaknade första gången när älsklingen skulle iväg till jobbet, sen låg man där och vände och vred sig!
Så det var lika bra att kliva upp, än att ligga där!

Nu är man iaf uppe, känns ändå bra eftersom det kan vara skönt att ta allt i sin egna takt på morgonkvisten.
Ska nämligen ta mig en lång varm dusch nu sen fixa till mig i lugn och ro, ska även rota fram något att ta på sig, som man alltid har bekymmer med, man har nog för mycket kläder att välja på ..

Nej nu kallar duschen ..

Puss från mig.

HEMMA IGEN

Idag har varit en sån dag, som man bara fart runt överallt .. Men jag ska definitift inte klaga! Jag har fått denna dagen att gå väldigt fort, kan säga att man haft en väldigt trevlig dag också, lite mer än en toppen dag :)

Har kommit hem från Mia nu, och älsklingen är på väg hem .. jag har bestämt att han ska in i duschen direkt och sen prova kläderna som jag inhandlat till honom, väldigt nyfiken hur dom kommer att sitta, är säker på att dom kommer sitta perfekt, men man vet aldrig ..

Sen resten av kvällen blir mys, slipper lägga sig tidigt idag! Eftersom man har sovmorgon imorgon ..
Man börjar inte förän 13.15. och älsklingen är ledig hela denna helgen även imorgon, tror ni jag är avensjuk? Eh det är just vad jag är, väldigt avensjuk är man .. vill också vara ledig! Suck.

Nu ska man klicka runt på tv och hitta något bra man kan titta på, hoppas på att älsklingen dyker upp snart ..

Puss från mig.


MOT KLIPPAN

Maten är gjord och även disken har man fått undan ..
Blir bara en snabb uppdatering nu, för jag ska nämligen bege mig mot Klippan för att sola, sen umgås med bästaste Mia, så ha en trevlig kväll allihopa!

Puss från mig.

PAR TUSEN FATTIGARE

Nu var man par tusen fattigare efter denna shopping runda, hitta hur mycket som hellst.
Jag är nöjd med vad jag fick med mig hem, riktigt jävla nöjd kan man mera säga ..

Underkläder, antal tröjor, vinter jacka, stövlar ja medmera .. lite svårt att rabbla upp allt här, blir bara jobbigt! Även hittade man lite kläder till älsklingen också, handlade kläder till honom för över sex hundra, ganska mycket kan jag tycka så jag hoppas verkligen han är nöjd när han kommer hem och provar kläderna!

Nu ska min garderob fyllas ännu mera, nog snart dags att rensa ut allt gammal som man knappt använder, bara fyllas på hela tiden, hittar knappt vad man egentligen har för något! Jag får väl ta itu med det en dag, känner att jag har en hel del att ta itu med, men allt tar sin tid att göra, man bara flyttar fram det hela tiden, som idag hade det passat bra i med att man är ledig, men har ingen alls lust, känner mig väldigt seg och lusten finns inte, så därför skiter jag i det istället, har bäddat ner mig under filten i soffan för tillfället .. Väldigt skönt kan jag säga!

Min enda lediga dag denna veckan, så är det idag! Så känner inte för att göra massa måsten då!
Får väl se om man orkar att ta ett ryck kanske, det vet man aldrig! Kanske får mig ett ryck lite senare, klockan är inte så mycket än, så får väl se vad det blir om någon timme ..

Tänkte först lägga upp bilder på allt jag köpte, men bättre ni ser det i dagens outfit istället! :)
Kommer komma upp bilder med tiden, så ni får stå ut!

Puss från mig.


MOT CENTER SYD

Nu måste jag bege mig iväg för att hämta Mimmi .. vi har en lång shopping dag framför oss, kommer vara en bra dag känner jag på mig, såna här dagar behöver man ha i mellan åt, så man har något att se framemot, så klart med sina underbara!

Vi hörs senare när jag kommer hem, har ingen aning om när man dyker upp.

Efter shopping rundan är det tänkt att man skulle rida, men får se hur vädret är senare, är inget vidare just nu, så hoppas på bättre väder närmare kvällen ..

Ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT




FETT MYCKET KÄRLEK TILL DIG, MIMMI ♥


DUSCHA KANSKE?

Nu är det dags för mig att bege mig mot duschen, ska nämligen vara i åstorp klockan 12 för att hämta upp Mimmi, måste även tanka innan för att just nu går min bil på ånger nästan, nej men skämt och sido, den är nere på reserven, och vi kommer inte långt om jag inte tankar innan vi beger oss iväg på shopping runda ..

Duschen sen göra sig i ordning, som vanligt har man ingen aning om vad man ska ha på sig, får utbrott varje gång, fattar inte att det ska vara ett 'stort' bekymmer varje dag! :S Får se vad man hittar i garderoben ..

Vi hörs senare ..

Puss från mig.

TRIXIE ♥

Idag har man en väldig pigg och leksen Trixie, innan tyckte hon inte att bollar var något för henne, nu har hon blivit helt galen i dom, tennisbollarna är mest intressanta.

Medans jag sitter här och degar så är hon lika road av att jag kastar boll till henne ;)

Helt galen är min älskling


PICS

Har ju glömt att ladda upp bild på hur den andra hyllan blev, blev riktigt bra enligt mig själv och alla andra som varit och hälsat på efter man fått lite mer i ordning! ;)

här kommer en bild till er nyfikna.


FILMTIPS TACK

Håller på att leta och ladda hem bra filmer, så filmtips tack! :)

DAGENS HOROSKOP

  Tur
Kanske vinner du idag på lotteri.
  Hälsa
Ditt humör är gott, även om du just nu har för mycket att göra och för lite tid att koppla av.
  Ekonomi
Ekonomin är inte på topp men det är inget som bekymrar dig idag. Du är trött på att bara tänka i siffror.
  Arbete
Detta kan vara sista dagen på en längre ledighet. En viss tid av arbetslöshet tycks nu lida mot sitt slut.
  Kärlek
En person som du spanat in länge verkar inte vara intresserad. Kanske är hon/han redan upptagen?
  Relationer
Det kan bli jobbigt nu när många ber dig om tjänster.

TORSDAGAEN 9 SEPTEMBER

Godmorgon allihopa. Just vid denna tiden hade jag dock tänkt att sova, men inte kunde man sova längre än lite efter åtta, så istället för att ligga och vända och vrida sig i sängen så gick man upp ..

Trixie har varit ute och jag har krypt ner under täcket i soffan för att mysa lite till såhär en ledig dag.
Och det kan jag tycka att jag gör rätt i, eftersom man har en hel helg med jobb framför sig! Gör ju inte saken bättre att man har sin tråkiga helg iheller, tiderna hatar jag verkligen!

Fredag: 13.15 - 21.45
Lördag: 07.15 - 15.45
Söndag: 07.00 - 10.00 & 15.45 - 21.45

Nu kan ni kanske förstå att jag hatar mina arbetstider ibland, men bara att acceptara och slita, för pengarna måste komma in på kontot, så har direkt inga val än att jobba som man gör ..

Just nu ska jag bara ligga i soffan och vakna till liv ordentligt, läsa igenom alla bloggar man följer och in på facebook en sväng, sen lär det bli en lång varm dusch och göra sig i ordning, sen en promenad med Trixie innan man ska bege sig iväg för att hämta Mimmi sen är det Center syd med bästaste Mimmi, kommer bli en toppen shopping runda ..

Puss från mig.

DAGS FÖR MATLAGNING

Nu är man hemma från stallet, blev först en runda i skogen sen red man även lite hemma, lite bus och en del allvar, måste kunna göra båda delarna ..

Kan ju säga att han gick väldigt bra idag, känns toppen att han är i god form igen! :)

Nu ska man ta en dusch sen ska man göra klar maten, blir kyckling och ris idag. gottgott.
Den där duschen har man verkligen längtat efter, så blir en lång varm dusch ..

Sen resten av kvällen blir mys med älsklingen

Puss från mig.

PICS


ÄNTLIGEN ÄR MITT NYA INTERNET IGÅNG

Nu har man äntligen fått igång mitt nya internet, skulle egentligen tagit fyra veckor, men hade tur att få igång det tidigare, känns jävligt skönt :)

Kan man börja blogga ordentligt igen ..

Puss från mig.

TILDA OCH ÅSKAN






HEJ PÅ ER

Hej mina kära 'fanz' .. Kan tänka mig att ni väntar på dagens uppdatering, eftersom det inte blev någon imorse ..

Kom nämligen inte upp imorse som jag skulle, hade ställt klockan på lite efter sex men kom inte upp förän kvart i sju, så jag fick verkligen brottom, på vägen till jobb så mötte man Emelie, så jag var inte ensam om att komma senare än vanligt, men försent kom vi inte, kom innan för dörrarna precis halv, så det var ganska posetivt ändå!

Jobbat tills 15 idag, sen blev det inom oasis för att sola en sväng och nu har man kommit hem, lagom seg är man. Ska snart iväg för att rida med Tilda en runda, min kusins barn om ingen visste! :) Får väl se vart vi rider idag, lite halv tråkigt väder idag, solen är framme, men blåser väldigt mycket och lite små kallt! Man får klä sig bra, så man slipper frysa ..

Annars idag har jag inte planerat så värrst mycket, blir att laga mat sen när man kommer hem och en lång varm dusch, kan nog bli väldigt skönt. Längtar redan till den varma duschen eftersom jag är lite små frusen idag, vet dock inte varför ..

Nej nu ska jag bege mig iväg.

Puss från mig.


PICS


GODKVÄLL

Nu är det soffläge som gäller, har verken lust eller ork till något annat!
Så nu kommer tv;n och datan gå varma här hemma, får sysselsätta sig med något så man inte somnar.

Hade tänkt ta en stor rensning bland alla album och framkalla alla bilder som blivit tagna nu dom närmaste månaderna, allså innebär det antal mappar att gå igenom, vet att det kommer ta sin tid, men måste göras, nu när man inhandlat nya album som garanterat kommer bli fulla lika fort som man kommer få hem fotona.

Massa härliga minnen! I like.

Får väl se om det går något bra på tv ikväll, annars får man slå igång någon film.
Kan ju hoppas på att där går något bra på tv ikväll ..

Puss från mig.


SEG TISDAG

Kan man lugnt säga, jag är riktigt uttråkad, samtidigt har jag ingen lust att göra något, hellst hade jag bara velat krypa ner under täcket i soffan och kollat film just nu, men måste ta ett ryck med dammsugaren och ta itu med disken efter matlagningen, annars får man bara ihopa värsta diskberget och det har jag ingen lust med ..

Ska vika ihopa tvätten som torkat klart nu, sen vänta tills den nya maskinen är klar för att hänga upp den tvätten .. så lite har man att göra idag, fast att inte lusten finns hos mig!

Älsklingen jobbar än, som vanligt har jag ingen aning om när han slutar iheller. Han kommer hem när han kommer hem helt enkelt, en evig väntan bara.

Resten av kvällen blir soffmys, ska burra ner mig under täcket framför tv när man är klar med alla sysslor här hemma, med massa godsaker! :)

Puss från mig.

KÄNNER MIG PÅ TOPP

För det känns ju som att det faktiskt finns någonting som funkar i mitt liv förtillfället, FAST jag vet lika väl som alla andra att det kan vända lika fort, så man ska väl inte skryta för mycket, nog inte värt det ..

Jobbat som vanligt idag, inget speciellt har skett .. Man har gått igenom en helt vanlig dag, fast ganska drygt nu den sista timmen dock, men klarade av det också ..

Efter jobbet blev det inom ica för att handla och sen direkt hem, har hunnit med att ta Trixie på en liten runda och nu hade jag tänkt att laga mat, riktigt hungrig är man .. Så får se vad det blir för mat idag, se vad som lockar i frysen att tillaga, nått 'extra' gott hade man tänkt sig! :)

Annars idag har jag ingen aning om vad som händer och sker, riktigt tråkigt väder .. Eftersom det är ett jävla blåsande och regn i mellan åt, så får antagligen vara en inne dag idag, har ändå lite att göra i huset som ska fixas så får väl kanske ge mig på det eller får det bara bli soffan, får se vilken lust man får sen ..

Nu är det matlagning som gäller ..

Puss från mig.

TISDAGEN 7 SEPTEMBER

Godmorgon folket, pigga och vakna eller? Jag är det iaf, känns ändå skönt att vara pigg för en gång skull!
Kan vara för man varit uppe i tid för att ta en lång dusch såhär på morgon kvisten ..

Så nu ska man bege sig iväg till jobbet, slutar 16.oo. sen blir det att sola en sväng och vidare hemåt, sen får man se vad man ska göra resten av denna dagen, eller kvällen kan man mera säga .. Det återstår och ser.

Ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.

FILMTAJM

Nu blir det filmtajm, sen blir det att krypa ner under täcket!
Så nu säger jag godnatt folket, ny dag imorgon att möta, nattinatti.

Puss från mig.

PICS


TRÖTT I HUVUDET

Nu har man kommit hem igen, blev en långrunda i skogen! Helt underbart väder idag! Verkligen skönt att komma ut på en långrunda då, känns toppen att bara komma upp på hästryggen och få lite egen tid och låta tankarna flyga iväg ..

Så klart var Trixie också med på rundan, lika lycklig som vanligt blir hon av att få följa med, träffade även bror efteråt, snacka lite skit ;)

Resten av kvällen blir det soffläge och invänta älsklingen, har ingen aning om när han slutar men kan hoppas på att han snart kommer hem, saknar helt klart honom ..

Nu ska jag ta fram chips och dippa, blev riktigt sugen på det, mums.

Puss från mig.


STALLET NÄSTA

Nu kom en sån riktigt känsla, att bara åka till stallet för lite 'egen' tid, kan man behöva ibland!
Så nu beger jag och Trixie oss på en runda i skogen i det härliga vädret!

Passa på nu när det är riktigt härligt väder ..

Puss från mig.


ÄNTLIGEN BREDBAND PÅ GÅNG

Woohoo, riktigt glad.
Idag fick man nämligen sms om att man kunde hämta ut paket från bredbandsbolaget, helt klart är det vårt nya bredband som är på gång, det sätts igång den 8/9, allså på onsdag, känns väldigt skönt!

Eftersom vi nu har mobiltbredband som är lagom segt, sen kommer det gå undan med den nya hastigheten ..

Jobbat tills 16.oo. sen blev det direkt till matöppet för att hämta ut paketet, sen vidare hemåt!
Har varit ute med Trixie en runda och nu hade jag tänkt bege mig iväg för att tvätta min bil, sen hem för att börja laga mat och ta en runda med damsugaren, kan behövas nämligen, lika bra att få det gjort när man känner att det behövs ta ett ryck ..

Älsklingen jobbar som vanligt och jag har ingen aning om när han slutar, inget ovanligt! Han dyker upp när han dyker upp helt enkelt!

Puss från mig.

NY VECKA NYA TAG

Gårdagen blev kanon, dock fick ni ingen uppdatering efter kvällen, eftersom man hade att göra exakt hela dagen och kvällen för den delen ..

Under dagen blev det att åka iväg och handla sen till åstorp för att sola och sen hem för att få i ordning här hemma och få ihopa alla saker sen ikea, så nu är det mesta uppe och klart, har bara lite saker som ska på sin plats, får se när man orkar ta det sista rycket att fixa i ordning ..

Sen runt sex tiden hämtade jag bror och Mia, sen blev det att vi lagade tacos och spelade bingolotto, trevlig kväll slutade även med filmen dumpad, kan inte säga så mycket mera än att det har varit en riktigt bra helg!

Riktigt nöjd är man :)

Nu är det ny jobbe vecka som gäller, en lång sådan också ..
Eftersom det är min jobbe helg igen, tråkigt nog! Bara att bita ihopa och följa med i svängarna, har inget annat val direkt!

Så nu blir det jobbet som gäller, älsklingen åkte precis så dags för mig också att bege mig.
Slutar 16.oo. så vi hörs efter det.

Puss från mig.


PICS



































































































GODMORGON

Godmorgon kan man väl säga såhär dags, sen är det första inlägget för idag som ni får!
Vaknade runt nio tiden, smått bakis helt klart .. Men säger som jag brukar säga ' så länge vi har roligt ' det kan kvitta att man är riktigt jävla bakis dagen efter, vissa fall kan det vara värrt att man mår som man förtjänar dagen efter, man har själv tryckt ner all alkohol, bara sig själv att skylla på ..

Vaknade till liv, sen begav mig ner till matöppet för att inhandla nya lottor till kvällens bingolotto.
Eftersom vi vann ny lott sen förra veckan så kan man lika bra spela denna söndagen också, så får hoppas på lite mera vinst denna gången, ni får hålla tummarna för oss!

Efter man handlat så blev det iväg till åstorp för att sola, har nämligen bättre solarium där, dock längre att köra men det kan vara värrt det eftersom man får bättre bränna, tar skit bra där jämfört med Klippan!

Nu är man hemma igen, tänkte få mig lite frukost kanske, det enda jag fått i mig det är en brustablett av Treo, som älsklingen snällt blanda till mig innan han begav sig till jobb .. ;)

Nu har man att göra par timmar, allt ifrån gårdagens shopping ska monteras upp, så lika bra att börja så man får allt klart innan denna dagen är slut, min söndag är helt klart räddad ..

Vi hörs senare, får ju ta lite paus sen så man kan uppdatera till er ;) gårdagens bilder kommer också komma upp under dagen, så ni får helt enkelt stå ut!

Puss från mig.

PICS

Denna ínhandlades idag, riktigt fin! :)



PARTY TONIGHT

Blir bara en snabb uppdatering, varit iväg hela dagen! Lång shopping runda kan man mera säga ..
Fick handlat mera än jag skulle, men lika nöjd är jag för det ..

Inte mycket kvar som ska inhandlas, nu ska man iväg igen!
Det är nämligen party tonight.

Puss från mig.

MOT IKEA

Godmorgon folket, pigg och vaken är man .. Nu ska man bege sig iväg för att hämta bil och släp och även hämta upp Mia, sen blir det shopping runda för våran del! Ska bli riktigt spännande om inget annat ..

Det är nämligen första gången jag ska ge mig ut på vägarna med ett släp, lite nervös är man allt!
Men det ska nog gå lysande kan jag tänka mig, fast lite nytt blir det dock. Eftersom det är första gången man ska köra Pappas bil också, så lite extra.

Nej nu ska man slänga i sig frukost sen måste jag bege mig ..

Vi hörs garanterat senare efter shopping rundan!

Puss från mig.


IKEA

Imorgon är det Ikea som gäller ..
Massa ska med hem, bland annat detta! Finns mera som ska inköpas, jag bara längtar tills vi kommer i ordning i huset, vilken lycka det kommer bli! :)






FREDAGSMYS

Nu är det fredagsmys som gäller, har kröpit ner i soffan med massa godsaker! Känns väldigt bra med en lugn kväll, när man ska upp tidigt imorgon ..

Mys med älsklingen

Ha en bra fredagskväll allihopa.

Puss från mig.


FÄRGEN

Färgen är i, så nu hoppa jag på ett bra resultat av min utväxt ..

Puss från mig.

PICS


VILL GRÄVA NER MIG

Just nu vill jag bara gräva ner mig, detta kommer att ta sin tid att komma i ordning i huset!
Har hur mycket som hellst att göra, fast tar en sak i taget.

Idag har man fått upp några tavlor på väggarna, fast även det har tagit sin tid eftersom jag inte vetat vart jag ville ha dom, bara flyttat rundor på platser, var dom passar bäst! Det är lättare sagt än gjort ..

Så nu ska jag pausa ifrån detta ett tag och färga min utväxt, är dags igen för det! Lika tråkigt som alla andra gånger, men måste göras. Så nu i med färgen ..

Ikväll planerar jag fredagsmys, har ingen ork till utgång eller fest, så får bli en hemma kväll ikväll.
Älskling jobbar ändå.

Vad ska ni andra göra ikväll? :)

Puss från mig.

FÖNSTERPUTSARE?

Ahh herregud allså, jag fattar inte själv vad jag gett mig in på ..

Jo det är så att jag har börjat med att rengöra första fönstret i köket! Här är dock antal fönster kvar att gå igenom, men får se hur många man orkar med! dubbelrutor nämligen!

På min lediga dag så är det bara städning som gäller, inget liv har man! suck.

Puss från mig.

MIDDAG

Nu är man snart klar med städningen här hemma, känns väldigt skönt när det är gjort.
Fast bara lite små fix kvar .. även tvätten är fullt igång också, lika bra att ta allt på en gång så är det gjort, annars flyttar man bara fram allt som vanligt!

Pratade även med Älsklingen nyss och han jobbar och sliter i vanlig ordning, vet inte när han slutar än, man han hade tydligen mycket att göra, så antagligen en lång dag för honom .. 

Så nu hade jag tänkt göra klart och få undan alla måsten och sen ställa mig i köket för att göra middag, riktigt jävla hungrig är man .. har bara fått i mig lite filmjölk till frukost och det var klockan åtta imorse, så antal timmar sen ..

Vi hörs garanterat senare folket.

Puss från mig.

PICS


HEMMA EFTER EN LITEN SHOPPING RUNDA

Tyvärr dåligt med uppdatering, fullt upp i ens liv helt enkelt.
Men det ska bli ändringar på det nu, ska göra ett bättre försök om inget annat!

Igår blev det jobb som vanligt, inga konstigheter direkt. Slutade jobba 15.00 sen direkt hem till pappa för att fira bror. Mycket god mat bjöds det på! Mätt och belåten var man efteråt kan jag säga. Sen hem för att möta Mia sen blev det en hel kväll med henne, bra avslut på den dagen!

Långledig denna helgen, hade tänkt en lång sovmorgon idag, men icke lyckades man man det idag iheller, när man väl kan få sova ut så lyckas man inte sova ändå, ibland hatar man sig själv! Gick upp vid åtta tiden och tog en promenad med Trixie och sen gjorde sig i ordning för att bege sig en sväng till älsklingens jobb och sen vidare för en shopping runda, inhandlades massa mat denna gången, fylla på kyl och frys lite ..

Nu är man hemma igen, känns väldigt skönt att krypa ner under filten i soffan. Tyvärr blir det ingen lång stund eftersom det måste städas här hemma, så lika bra att sätta igång med det! Annars lär det aldrig bli gjort under denna dagen ..

Puss från mig.


SISTA JOBBE DAGEN

Äntligen är det sista jobbe dagen för denna veckan, känns jävligt bra ska jag säga ..
Det var det första man tänkte när klockan ringde att det var den sista dagen som man skulle kliva upp såhär tidigt, och att man har många äventyr som väntar dom näsmaste dagarna! Känns ännu bättre.

Jobbar tills 15.00 idag, sen blir det direkt hem till Pappa för att vi får besök av mormor medmera, eftersom bror fyllde år igår ..

Blev tyvärr ingen bloggning efter jobbet igår, eftersom man hade fullt upp!
Nämligen efter jobbet blev det direkt till hästarna för att rida och sen hämta pappa för en fika och massa snack sen vidare hem för att ta undan disk medmera och sen kom älsklingen hem sen blev det mys resten av kvällen, kolla fångarna på fortet medmera ..

Nej nu måste jag bege mig mot jobb, börjar om tio min, allså har man brottom.

Puss från mig.


PICS


GODMORGON FOLKET

Uppe tidigt som vanligt, uppe lite innan sex för att ta sin morgon promenad med Trixie och sen en dusch.
Tar det i min vanliga ordning, lika bra så det blir bra!

Nu ska man snart bege sig mot jobb, där man ska befinna sig hela dagen tills 16.oo. sen blir det stallet direkt och även hem till bror en runda för att hjälpa honom att färga hans hår, har han tjatat om över en vecka .. Så nu är det dags att få tummarna loss och hjälpa honom, har man lovat så har man!

Så nu ska man upp och pussa på älsklingen innan man beger sig, han har sovmorgon idag, jävla lyx kan jag säga.
Vissa har det jävligt bra ibland! För bra kanske ;)

Nej nu måste man bege sig iväg.

Puss från mig.

RSS 2.0