GODMORGON MINA FANZ

Då var det onsdag idag, uppe men lite piggare idag än gårdagen! Dock inte sovit mycket bättre inatt än förra natten. Idag är det jobb som gäller som vanligt, slutar 16.oo. sen ska jag och älsklingen iväg och kolla på barnvagn, ska bli spännande och roligt för den delen! Känns som om det mesta börjar bli i ordning, snart dags att kolla igenom vad man har och inte har! Så man inte fattas något! :)

Redan onsdag idag, men ändå skönt att dagarna rinner iväg. misarna börja känna sig hemma, känns som dom kommer riva hela huset när dom väl känner sig hemma, helt galna! Men jävligt söta.

nu ska jag borsta gaddarna sen är det jobb som gäller ..

ha en bra dag allihopa. Puss från mig.

BABY SÄNGEN

Denna sängen har man varit iväg och köpt idag!




TRÖTT PÅ DETTA REGNANDET

Jävligt trött på detta vädret just nu, regn och blåst varje dag! Inte ett dugg spännande kan jag ju säga! Så jävla trist .. :( jobbat idag tills halv fyra, hemma nu och väntar på att sambon ska sluta. Slutar fyra idag, alltså nu strax, sen ska vi iväg och titta på baby säng och lite sånt. Så idag kanske man kommer hem med lite baby saker.

Annars idag har vi inget direkt planerat, tar kvällen som den blir! Hade tänkt att ta en tur på hästryggen, men inte ett dugg sugen längre i detta jävla vädret! Hoppas på att det kan hända en förändring.

Puss från mig.

DAGS ATT BEGE SIG MOT JOBB

Fått en del gjort hemma, känns skönt! Handlandet blev inte av. Får fjäska lite för sambon om han kan ta och göra det efter att han slutat idag, han slutar nämligen tidigt idag. Typiskt när jag jobbar länge!

Fått undan städningen och lite tvätt så det klarar sig ett par dagar framåt nu, har en hund som fäller som fan och kattsand från lådan som man måste ta ofta! Trixie har fällt ett tag nu, så jag hoppas på att det ska snart vara över för hennes del, sånt man får ta när man har djur. Inget man kommer ifrån! Så nu är det dags att bege sig mot jobb, 14.oo - 21.45.

Ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.


MISSARNA






BINGOLOTTO

Igår spelade vi bingolotto, på fyra lotter lyckades man få ihopa en vinst, blev två nya sverigelottor, alltid något! Man ska vara glad för det lilla! :)


BÖRJAR VECKAN MED SOVMORGON

Måndag idag, ny lång arbetsvecka för min del! Eftersom man jobbar helgen också, den enda lediga dagen är fredag, usch ja! Men jag ska nog öveleva det också, brukar man göra!

Fick sovmorgon tills 9 idag, skönt kan jag ju säga! Så nu har man lite att stå i med här hemma. Fixa lite tvätt, dammsuga och städa undan. Sen affären en runda, ja man har alltid att göra helt enkelt. Sen börjar man jobb klockan 14.oo. så innan dess ska man ha hunnit med en del! Lika bra att börja ..

Puss från mig.


NYA FAMILJEMEDLEMMAR


BINGOLOTTO

Nu har vi fått mat i magen, så resten av kvällen blir lugn.
Älsklingen var iväg innan och handlade bingolottor, kom hem med fyra stycken, så ikväll hoppas man på lite vinst!
Första gången för denna sesongen som man spelar, tydligen har dom dragit in på tiden och mera vinster! Hoppas på verkligen att man vinner mera denna gången när man spelar! :)

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

BILDER FRÅN HALMSTAD


uppe över Halmstad


Häftiga glas från Wild West


mat som vi åt från Wild West


LÖRDAG & SÖNDAG

Jaha snart denna helgen över, haft en bra helg iaf! Igår blev det upp tidigt och fara iväg till Halmstadsäventyrs land, dock blev det ett jävla oväder när man väl kom upp, åska och buller! Sen började det regna en jävla massa, man blev inte så sugen på att åka först, men vi åkte ändå. Vädret var bättre när vi väl kom dit, sen hade vi en del regnskurar i mellan åt, sånt man får ta ibland! Man överlevde iaf. Åt även jävlig god mat från Wild West, mums.
Väl hemma så blev det filmkväll med älsklingen, mys. Ett bra avslut på en lördag.

Idag fick man sovmorgon, jävligt skönt kan jag ju säga .. åt frukost sen begav jag mig till stallet för att rida en sväng på min fyrbenta snygging. Trixie fick följa med på rundan idag, så hon var hel nöjd över att få göra av med lite energi!

Väl hemma så blev det att man klicka runt och leta efter barnvagn, inte hittat någon än som man riktigt vill ha, så vi letar vidare helt enkelt, så brott har vi inte än, men tiden rinner iväg ..

Sen har vi varit iväg och hämtat två nya familjemedlemmar idag. kommer komma upp bild på dom!

Puss från mig.


MÅR INTE HELT HUNDRA

Mår inte så jävla bra, vet egentligen inte varför, magsmärtor och lite sånt, jobbigt! :S
Idag slutade man vid två tiden, blev direkt hem till pappa för att hälsa på, det första han sa: jävla mage du börjar få, snacka om ångest. Växer fort känns det som om, och man har lite mer än halva tiden kvar .. hur ska man stå ut, man har direkt inget val! Passade på att plocka lite äpple också när jag ändå var där.

Väl hemma så blev det en runda ner till stallet, sen efter det så har man bara degat ett tag. Emma hörde av sig så var snäll och hjälpte henne och Anna på ett ärende som skulle fixas, sen blev det snack och fika.

Hemma för ett litet tag sen, har hunnit med en dusch och slänga mig på soffan. Så blir en lugn kväll för min del, eller klockan är ganska mycket redan, ska upp tidigt imorgon, för då blir det Halmstads äventyrsland för våran del .. med Alex och Emma. Trevligt att komma iväg. Dock hoppas jag på bra väder!

Puss från mig.


UNDERBART MED FREDAG

Underbar känsla att vakna imorse och tänka 'äntligen fredag' underbart kan jag ju säga!
Hade en trött sambo bredvid mig idag, så idag kom jag upp först, kan vara skönt ibland.

Idag börjar man lite tidigare än mitt schema. Börjar klockan 7, så det är dags för mig att bege mig iväg, dock en kort dag idag, slutar redan kvart i tre. Skönt! :)

Puss från mig.

TRÖTT PÅ DETTA REGNANDET

Jobbet idag har gått bra, lite mera att göra idag dock. Så man är helt slut redan nu! Slutade kvart i fyra, sen solade man så nu har man kommit hem, ska bara byta om sen bege mig mot stallet för att rida, regnar inte just nu, så hoppas på att man ska slippa det när man väl sitter på hästryggen!

Nu ska jag kila, puss från mig.


RIKTIGT JÄVLA BRA

Igår blev en lugn kväll, klickade igång två av Maria Wern filmerna, riktigt bra. Så jag ska verkligen se dom andra också! :)

Idag är man långt ifrån pigg, snarare tog det en jävla tid för mig att komma ur sängen, jag hatar tidiga mornar. Det tråkiga är att jag lär inte ha sovmorgon förän på söndag morgon, usch. Hur ska jag stå ut? haha. Tufft att komma igång igen efter par veckor semester!

Slutar kvart i fyra även idag, sen lär det bli en solrunda antagligen sen stallet för min del, hoppas på att det inte blir regn idag så det blir en runda på hästryggen, man kan ju inte mera än hoppas ..

Vi hörs garanterat senare.

Puss från mig.

MARIA WERN - ALLA DE STILLSAMMA DÖDA




En gotländsk advokat på väg hem genom det solvarma landskapet försvinner spårlöst. En minkfarmare på den gotländska landsbygden blir hotad till livet, och utsätts för en bestialisk fälla. Två separata händelser som snart visar sig löpa samman - och när den första döda kroppen dyker upp står det klart att det bara är början på något mycket större.

Trots kollegernas protester engagerar sig Maria Wern allt djupare i utredningen, både professionellt och personligt. Men allt är inte vad det ser ut att vara, och snart befinner sig Maria i större fara än hon anat ..





MARIA WERN - STUM SITTER GUDEN


Mitt i det gotländska midsommarfirandet inträffar en rad bestialiska mord med ockulta förtecken. En man hittas upphängd i skogen tillsammans med slaktade djur, en annan hittas offrad i sin bil på en sommaräng. Semesteridyllen slås i spillror, och snart riktas tankarna mot en gammal nedlagd polisutredning - och en sedan länge avliden gärningsman som någon bestämt sig för att kopiera... Och medan efterforskningarna leder dem allt djupare i en labyrint av asatro och en sjuk människas besatthet, måste Maria Wern och hennes kolleger kämpa mot klockan för att hindra mördaren att slå till igen...



KORV STROGANOFF

Onsdag idag, ja dagarna går fort. Gjort mitt tredje pass sen semestern slutade, känns väldigt skönt att komma igång, men om par veckor är man säkerligen redan trött på det, iaf tidiga mornar, dom hade man kunnat vara utan! Uppe som vanligt vid sex, vädret såg väldigt konstigt ut när man kollade ut såg ut att bli värsta ovädret, vilket det blev också, regnet öste ner samt en jävla åska och blix, usch. Hade en rädd liten Trixie som vanligt när det blir åskväder, inget man kommer få bort tyvärr, min stackare. Som tur var så varade det inte så länge, lika fort som det kom så försvann det. Jävligt skönt.

Jobbet idag har varit bra, inga konstigheter. Inte massa stress men haft att göra iaf. Så det ska vara så slipper tiden gå så sakta om man bara sitter av tiden! Slutade kvart i fyra, blev iväg och handla lite som man behövde ha hem sen hem för att ta en promenad med hundarna sen har man gjort korv stroganoff till middag idag. Gott blev det, blev även två extra mat lådor. En ska jag ha med till jobb imorgon sen har man fryst ner den andra. Har man en till nästa vecka också! Toppen.

Så nu har man fixat och donat klart i köket, diskmaskinen är igång, så det är bara att tömma sen när den är klar, riktigt skönt med diskmaskin kan jag säga ..

Håller på att ladda hem ettan av Maria Wern filmerna, eftersom alla pratar om att dom ska vara jävligt bra, så får man väl ge det en chans, så det är vad jag ska sysselsätta mig med nu, filmtajm. Har nämligen små krampor i magen idag, kommer och går, riktigt jävla ont! :( hoppas på att det ska gå över snart ..

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.


VÄRSTA ÅSKVÄDRET

Vaknar av värsta åskvädret, kunde inte somna om, så lika bra att kliva ur sängen, har ju en livrädd hund som verkligen hatar åska, min stackars Trixie .. Nu den sista knallen skaka hela huset, sjukt. Kommer inte ihåg när det åskade sist en morgon, brukar alltid vara på kvällen/natten.

Börjar jobba 07.15. sen är denna dagen slut 15.45 idag också, hoppas på att slippa det mesta av regnvädret, inget vidare alls kan jag ju säga, nej nu ska jag göra mig klar för att köra till jobbet!

Puss från mig.


TISDAG

Denna dagen har gått undan .. flitig har man också varit, känns väldigt bra att ha gjort massa som behövts göras! Jobbat min andra dag idag, slutade kvart i fyra, då blev det raka vägen för att tvätta bilen, sen iväg till Oasis för att bättra på brännan! Sen hemåt och hämta hundarna och byta om sen iväg till stallet för en runda på hästryggen! Kan ju säga att det är riktigt härligt väder idag och hoppas på att det håller i sig, så jävla trött på detta regnandet just nu!

Nu har man kommit hem och tänkt få i sig lite mat i magen och en lång härlig dusch! Sen håller jag kväll .. underbart kan jag ju säga!

Puss från mig.


MINA SNYGGINGAR


FILMTIPS TACK

Känner att jag behöver lite filmtips! :) kom igen mina fanz ..


FÖRSTA ARBETSDAGEN AVKLARAD

Jag har överlevt första dagen på jobb, känndes ändå skönt att komma tillbaka. Så man kommer in i verkligeheten igen, helt okej faktiskt ..

Att träffa sina underbara kollegor var toppen, alla var ju så klart nyfikna på magen och bebisen, den växer helt enkelt! :) inte förän magen börja växa som man verkligen fattade att man verkligen var gravid, detta ska bli spännande!

Arbetspasset idag har gått bra, inga större bekymmer. Känns inte som man varit ifrån fem veckor iaf, känns som om man var där igår, så illa är det! Haha.

Slutade kvart i fyra, då blev det raka vägen hem för tömma diskmaskinen och in med nytt sen satte man igång en maskin tvätt, så redan har man hunnit med att vara i farten .. Hade tänkt ta en promenad med hundarna innan det är dags att göra mat, älsklingen jobbar och han jobbar antagligen länge idag, eftersom dom har mycket att göra och vädret är bra .. så märker när han kommer hem ikväll!

Nu en promenad i det härliga vädret!

Puss från mig.

TILLBAKA TILL VERKLIGEHETEN

Godmorgon allihopa. Första tidiga morgonen på väldigt länge, bara till att börja vänja sig.
Fått i mig frukost, dröjer inte många minuter från skitet kommer upp igen, riktigt jävla jobbigt med denna illamåendet och kräkningarna, när ska det ta slut egentligen? fyfan.

Slutar 15.45 idag, så lång dag börjar man med, spännande ju. Eller inte.

nu mot jobb.

Puss från mig.

BAD TEACHER


SÖNDAGSMYS

Eftersom jag var uttråkad så tänkte jag att jag skulle fixa mitt akvarium, men räckte man tappa ur allt vatten så sa min rygg samt svanken ifrån, sjukt ont .. man ska ju inte bära massa tungt när man är gravid, men trodde inte att det skulle vara så känsligt, fått byttat vatten, resten får jag göra en annan dag .. Kan ju hoppas sambon hjälper mig om inget annat!

Nu har jag laddat hem Bad teacher och tänkt mysa ner mig under täcket och kolla den, hört den ska vara bra så det får man hoppas på också! :)

Ha en bra söndagskväll allihopa.

Puss från mig.


ÄNTLIGEN VATTEN IGEN

Woho, äntligen har man vatten här hemma igen! Nu har man varit iväg par timmar, blev en långrunda med svärmor på hästryggen, riktigt skönt väder att komma ut på en runda! Passande väder. Trixie var också med och busade med dom andra hundarna, Zeke fick stanna hemma för Nova löper, så kan det vara ibland .. tyvärr.

Efter ridturen så blev det en fikapaus, skönt att bara sitta ute i detta vädret, så nu har man kommit hem och hade tänkt sig att ta en dusch sen ställa sig och göra mat, så magen blir mätt & belåten!

Sen blir det söndagsmys, sista kvällen nu innan det är jobb igen! Men ska bli roligt att träffa sina underbara kollegor igen! :)

Puss från mig.


SMÅTT IRRITERAD

Blev att man åkte ner till älsklingens jobb för att pussa lite på honom, sen vidare till Klippan för att handla med Emma, tråkigt att handla själv ju. Hon behövde ändå också ha hem lite, så det passade bra!

Väl hemma så blev det att tömma alla sopor och skit här inne, sen satte man igång och elda upp det mesta skitet. Har fixat en maskin tvätt och dammsugat, när man väl skulle ta vatten så var där inget, prova alla kranar i huset, inget fungerade. Snacka om utbrott! Ringde Älsklingen direkt så han fick ringa sin chef, tydligen har pumpen gått sönder, så det skulle komma någon elektriker och kolla och försöka fixa, jag hoppas verkligen att vi får vatten idag igen!

Nu hade jag tänkt byta om sen bege mig iväg till svärföräldrarna, har planerat med svärmor att vi ska ta en runda på hästryggen nu i eftermiddag, riktigt bra väder för en långrunda idag! Mysigt ..

Vi hörs senare ..

Puss från mig.


SISTA SEMESTERDAGEN

Igår blev en lugn kväll för min del, blev att Emma & bror kom hit på besök, vi köpte Pizza och sen blev det att spela lite spel sen kollade vi på Fast Five, riktigt bra film. En del har sagt att det var en skit film men det kan jag verkligen inte tycka att det är ..

Uppe lite efter 9 idag, ingen värst lång sovmorgon man hade sista semesterdagen, sånt man får ta. Har en del att göra idag som måste göras tyvärr. Dom där måsten är aldrig roliga .. Har satt igång en maskin tvätt. Hade tänkt göra mig i ordning och klä mig sen upp till affären för att handla lite som behövs, sen dags för att ta tag i städningen som jag hade tänkt göra igår, men blev inte så, orken fanns inte riktigt tyvärr, så måste göra det idag.

Sen efter att man är klar här hemma så blir det stallet för en runda på hästryggen! så idag har man att göra ..

Puss från mig.

LÖRDAG

Då var det lördag, dagarna går för fort enligt mig! Denna helgen snart över och snart in i verkligheten för min del! usch, vart har dom fem veckorna tagit vägen? :/

Idag fick man sovmorgon med älsklingen, dock dröjde det inte länge förän hans jobb hörde av sig, så vid elva stack han och jobba, men skulle bara jobba par timmar, eftersom det blir hbg för honoms del ikväll, jag känner inte för det, så skiter i det, värsta stormen ute, inget vidare spännande då!

Efter att han stack så blev det iväg till Klippan för min del, solade en sväng och nu är man hemma igen.
Mår inget vidare bra just nu, sliten och en jävla huvudvärk har man fått! :( suger verkligen. Sugen på att ta en runda på hästryggen, men vet inte om jag ska ge mig ut i detta blåsvädret, blir inget vidare kul då, vi får se under dagen, KANSKE att det ger sig, vem vet! Jag får hoppas på det.

Nu ska jag slänga mig på soffan och försöka piggna till ..

Puss från mig.

MERA SHOPPING








SHOPPING


Baby filt ..


DAGS FÖR FREDAGSMYS

Denna dagen blev inte som man trodde, dock klarade vi oss undan regnvädret på marknaden, en skur kom men annars klarade vi oss ifrån det värsta! :) Efter marknaden så blev det iväg hem en snabb runda för att lämna Trixie sen vidare till Östra för att möta upp Anna, sen åkte vi vidare till Väla för shopping! Hitta lite fynd alltid lika roligt! Härlig shopping runda med underbart sällskap, kommer komma upp bilder sen på vad man köpte, är inte hemma nu nämligen, hamnat hemma hos Emma!

Så nu hade vi tänkt så igång en film och bara ta det allmänt lugnt, inget vidare väder idag! Riktigt höst väder! Usch! ge mig sol och värme tack .. hade varit kanon!

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

MAGEN VÄXER


DÅLIGT MARKNADSVÄDER

Godmorgon får man väl säga, kom knappt ur sängen idag! Vete fan varför egentligen. Sovit ganska bra inatt ändå! Så håller jag på att få ner min frukost, äggmacka, kräm och varm oboy! Mums.

Känns som riktigt höst väder idag, så verkligen inget marknadsväder idag! Usch. Men vi ska dit en runda ändå och kolla läget! Har inget bättre för sig ändå, kan man lika bra kolla läget en runda! Så nu ska jag äta upp min frukost sen göra mig i ordning för att bege mig mot Klippan för att hämta upp Emma & Alex, sen mot marknaden! :)

Vi hörs senare.

Puss från mig.

MÄTT & BELÅTEN

Efter skogsrundan med hundarna så råkade man somna till en runda på soffan, snacka om att man blev sleden helt plötsligt, har hunnit med att göra mat, fick bli köttbullar och pasta idag. Så nu har man landat i soffan med datan på magen, tänkte smällta maten innan det är dags för en skön dusch! Sen blir det glass till efterätt idag, mums.

Så nu blir det vila och spela lite spel innan det är dags för en lång härlig dusch!

Puss från mig.

PROMENAD MED VOVVARNA

Är rastlös, så nu blir det en långrunda med hundarna!


HÄRLIG RUNDA PÅ HÄSTRYGGEN

Vaknade runt tio tiden, väl uppe blev det att skicka iväg sms till svärmor om vi skulle ta en tur på hästryggen idag, så klart. Så efter att jag fått i mig frukost så blev det iväg till stallet för en härlig runda på hästryggen, passande väder är det idag också, inget regn iaf! Solen har även kommit fram i mellan åt.

Så nu är man hemma igen, tog in posten eftersom man väntar på ultraljud tid! Idag äntligen har den kommit, den 7 September är det dags att få se den lille, ska bli spännande! :) magen växer och det känns. Hoppas på att inte bli så värrst stor, man kan inte mera än hoppas! :)

Nu ska jag få i mig lite att äta, smått hungrig sen får vi se vad jag ska hitta på ..

Puss från mig.

FIKA HOS SVÄRFÖRÄLDRARNA

När sambon väl kom hem blev det mat och sen begav vi oss ner till svärföräldrarna för fika, så blev par timmar där, nu har man landat i soffan. Ikväll blir det mys med sambon! :)

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

RIKTIGT JÄVLA BRA

Nu har jag gjort klart här hemma i vardagsrummet, blev riktigt mysigt & jävligt snyggt .. : ) jag är jävligt nöjd. Eftersom jag har varit riktigt flitig idag, så hade jag tänkt slänga mig ett tag på soffan nu, får se när min sambo dyker upp ..

Igår laddade man ner skip-bo spelet, så har fastnat för att spela det! :) nu ska det spelas ..

kommer komma upp bild sen till er nyfikna!

Puss från mig.

NYINKÖPT TILL BABYN




















NYA DÄCK PÅ BETTAN

Jaha då blev det ändå att jag åkte iväg och köpte nya däck till bilen eftersom dom var slitna, väldigt slitna. Har tänkt fixa det ett tag, men inte blivit av, nu ett mindre bekymmer avklarat. Sen iväg till Klippan för att ta en fika med Emma, sen har vi fixat lite extra dukar till mig .. Har även köpt nya blommor till vardagsrummet. Nämligen dags för nya igen, dom andra ser så tråkiga ut. När man ändå är ifarten och piffar upp kan man göra det ordentligt! :)

Älsklingen har slutat och jobba, men ringde och sa att han skulle iväg och köpa delar till sitt avgasstystem så han skulle fixa och klabba med det, men skulle komma hem när han var klar ..

Nej nu ska jag påbörja att fixa klart här hemma, så det är fint när sambon kommer hem! :)

Puss från mig.

GODMORGON VÄRLDEN

Inatt har man väl sovit sådär, drömmer dock varje natt, ganska obehagligt att man ska vakna till varje av att man har drömt något jävligt konstigt .. usch.

Men nu är man uppe och redo för en ny dag, vad som sker har jag inte direkt planerat. Ska fixa mina nya dukar iaf, ska göra ett besök hos Emma. Sen får man se vad denna dagen har att bjuda på, skulle behöva fixa två nya framdäck till bilen också, ja jag får se vad det blir av det!

Kan ju säga att det var riktigt skönt med lång sovmorgon idag, vaknat till par gånger, men ingen ork till att gå upp, har ändå inget att passa, man får passa på så länge man har semester, sen ska man snart börja slita igen!

nej nu dags för lite frukost för min del. Magen kurrar.

Puss från mig.

KVÄLLSMYS

Blen en härlig kvällstur på hästryggen med svärmor, roligare än att rida själv alltid! Sen efter blev det att flytta upp hästarna på ett annat bete .. Hugo gjorde en del glädje skutt idag så han var lite busig, men det får man vara ibland! Min fina gosse! Extra glad blev han också när han fick lite mera gott gräs, mat är gott enligt honom, riktigt mat vrak ..

Så nu ja jag göra lite varm oboy och mysa med min man! godkväll allihopa.

Puss från mig.


TAR EN TUR PÅ HÄSTRYGGEN

Nu i eftermiddag har underbaringarna Emma & Anna varit på besök, god fika och massa snack. Verkligen trevligt! Så nu har jag planerat med svärmor att vi ska flytta hästarna till ett annat bete och sen ska vi ta en runda på hästryggen! Så nu ska jag byta om och sen packa in hundarna och bege mig iväg till svärföräldrarna, hörs garanterat senare ikväll när jag kommer hem ..

Puss från mig.


KAN INTE DÖLJA MIN BABY MAGE LÄNGRE



I början på februari är det min tur att bli mamma, LYCKA <3


NY DAG NYA TAG

Tisdag idag, jag är uppe och pigg för en gångs skull .. :)

Gårdagen var mindre bra kan man ju säga, men slutade ändå bra, Emma var här på besök hela dagen och höll mig sällskap, sen kom sambon hem, då blev det god mat och umgås resten av kvällen .. massa mys <3

Idag har man en del planerat, ska ta ett städryck nu sen kommer Emma & Anna på besök, Anna har nämligen inte varit i huset så hon ska komma och titta hur jag har det, så klart blir det fika på mina bullar som jag bakat själv, det var det hon också ville smaka på! :) ska bli trevligt!

nej nu får jag sätta igång här hemma .. vi hörs garanterat senare!

Puss från mig.


SISTA SEMESTER VECKAN

Måndag idag, sista semester veckan nu, sen tillbaka till verkligheten! usch. kommer kännas konstigt att börja jobba igen efter fem veckors semester, bara att bita ihopa ..

Frukosten är nere, hade tänkt bege mig iväg till Klippan för att sola, sen hämta upp Emma när jag ändå är där, blir det att umgås med henne. Älsklingen ska ändå iväg med par från jobbet, orka sitta själv hemma, nejtack!

Puss från mig.


HELGEN LIDER MOT SITT SLUT

Helgen lider mot sitt slut .. Kom hem för ett litet tag sen, har varit ute en snabb runda med hundarna, eftersom det regnar och blåser som fan, så blev det inte så långt man gick! Sambon kommer hem snart, så får han natta kissa dom innan vi ska lägga oss ..

Har haft en trevlig dag/kväll hos Emma, ätit pizza och umgåtts. Alltid lika trevligt!

Måndag imorgon, alltså en vecka kvar tills det är jobb igen för min del! Mindre roligt .. nu blir det lite tv tittande sen kallar sängen för min del!

Puss från mig.


IKVÄLL BLIR DET SÖNDAGSMYS

Just nu sitter jag och dricker varm oboy och ska snart ta och göra vid mig och klä mig, sen bege mig mot klippan för att umgås resten av denna dagen/kvällen hemma hos Emma, blir pizzatajm för våran del iaf, sen får vi se vad vi ska hitta på resten av kvällen, vi brukar kunna roa oss bra! :)

ni alla får ha en trevlig söndagskväll! :)

Puss från mig.

SÖNDAG

Då var det söndag, idag är man seg och trött. Blev en lite sen igår innan man kom i säng, var hos Emma hela kvällen, åt gott och umgicks, Alex och hans kusin var också med .. väl hemma så blev det lite tv tittande innan man kröp ner hos älsklingen, han la sig tidigare än mig eftersom han skulle upp och jobba idag. Segt men sånt är livet ibland, bara att gilla läget.

Vaknade tidigt av grannens jävla skällande hundar idag igen, ovanligt! Väl uppe så blev det lite tv tittande och softa framför datan, sen blev det en promenad med hundarna, så dom fick göra av med lite energi, väl hemma så fick det bli frukost, nu har jag satt igång en maskin tvätt och ska snart ta tag i att tömma diskmaskinen och fylla på den igen, det som finns att diska iaf ..

Annars idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, får se helt enkelt! Trött och seg är man iaf som fan! :/

Puss från mig.

ÄGGMACKOR PÅ GÅNG

Då var man hemma från stallet, blev en ridtur med mina fyrbenta älsklingar idag! Trixie har varit hel vild hela morgonen, så hon fick också följa med och göra av med lite energi, lika bra. Så nu sover hon gott i sin korg, efter ridturen så fick min gosse tugga i sig lite exta gräs, mumsade i sig en hel del! Lite extra ibland får han ha! :) Eftersom han skötte sig bra under ridturen, dock lite stirrig som vanligt, inget han kommer få bort, har försökt nu i över tio år, men har inte lyckats än ..

Nu är jag hungrig och riktigt sugen på äggmackor, så jag håller på att koka ägg nu sen ska det krängas, riktigt jävla hungrig är man, så det ska sitta bra med lite mat i magen nu! Åt frukost vid 9 idag, så det är antal timmar sen! Min mage skriker ..

Puss från mig.

MIN SNYGGING


STALLET NÄSTA

Då var man hemma från Klippan igen, skönt att få sola, underbart med värme! :) mötte tre stycken på hästryggen på vägen hit, så nu hade jag tänkt bege mig till min fina gosse för en ridtur .. passa på när det inte regnar, dock blåser det som fan, men sånt man får ta!

Vi hörs senare i eftermiddag när jag är hemma igen!

Puss från mig.

LÖRDAGEN 13 AUGUSTI

Gårdagen avslutade med att man var iväg på 75 års gille och åt massa gott, smörgåstårta bland annat! Mumisgt värre kan jag ju säga .. sen hem en snabb runda och sen iväg hem till Emma för att umgås med dom, Anna och hennes nya dejt kom också så vi hade det trevligt : ) bra avslut på en fredagskväll!

Idag vaknade man lite innan 9, har segat framför datan sen dess, ska äta frukost i lugn och ro, sen bege mig iväg till Klippan för att ta ett besök på oasis för att sola, för någon sol ute lär det inte bli, jag är säker på att sommaren är över nu, suck!

Sen vid middag så ville Emelie att vi skulle ta en tur med hundarna i skogen, så vi tar det här i tommarp city är det tänkt, närma och bra! Så hundarna får leka av sig lite också, så blir dom nöjda och belåtna!

Sen hade jag tänkt ta en runda på hästryggen efter skogsrundan, får hoppas på att vädret håller sig tills dess!

Puss från mig.


DAGS FÖR FIKA MED MIA

Snart ska jag iväg och hämta Mia i byn, sen blir det fika för våran del, massa snack som vi har att ta igen, bra länge sen vi sågs så mycket har hänt sen dess kan jag ju säga ..

Jävla tur att man bakade bullar igår, så man har något att bjuda på, slipper man tänka på det! ;)


LITE NYTT


min nya klocka ..


nytt strykjärn ..


PAUS I STÄDNINGEN

Blev en liten paus i städningen, blev hungrig som fan, så har slängt i mig lite mat ..
Har även fått upp lite saker som skulle komma upp på väggarna här hemma, lika bra när man ändå är igång, har bett sambon att göra det, men som vanligt säger han, det kan jag göra sen sen tar det en jävla tid för honom att få upp det, massa annat som är viktigare enligt honom! Lika bra man gör det själv ..

Ska städa färdigt sen blir det en dusch och göra sig i ordning, för sen kommer Mia på fika besök, trevligt eftersom det var bra länge sen vi sågs, för länge sen kan man mera säga .. vad som sker ikväll har jag inte en blekaste aning om, märker man!

Nej nu måste jag fortsätta med städningen så jag blir färdig någon gång ..

Puss från mig.

DET ÄR FREDAG

Då var det fredag och min semester börjar närma sig sitt slut, typ en vecka kvar nu innan det är dags att jobba igen för min del .. bara att bita ihopa.

Vaknade inatt när sambon kom hem lite innan tre, han har varit iväg och turat, lagom berusad när han kom hem, men jag lyckades somna ganska fort efter att han väckt mig!

Uppe strax innan tio idag, runt den tiden man brukar vakna nu när man är ledig och uppe lite längre om kvällarna/nätterna .. dock hade man missade samtal och sms på mobilen när man vaknade, tur man har den på ljudlös så man slipper bli väckt :)

Idag skiner solen, dock börjar det mulna till lite. Bara vi slipper regn så skiter jag i vilket, för mera regn vill jag inte ha, har varit en del tråkiga dagar nu. Så lite sol och värme nu tack! Hade varit kanon ..

Frukosten är nere, hade tänkt att ta ett städryck här hemma nu sen får vi se vad dagen har att erbjuda!

Puss från mig.

GODNATT

Nu kallar sängen, godnatt allihopa.

Ny dag imorgon ..

Puss från mig.


NYA GARDINER


NYBAKADE BULLAR


FÅTT MYCKET GJORT

Idag har man fått gjort mycket och dagen är inte slut än .. efter att man klippt sig, så blev det stallet och sen träffa man svärmor sen vidare för att hämta upp Emma, blev iväg till affären för att handla till bullbaket som man inte hade hemma ..

Väl hemma så blev det att baka bullar, kan ju säga att dom blev väldigt goda. Sen blev det iväg och hämta Alex för sen blev det mat hemma hos oss, sen har jag & Emma fixat mina nya gardiner .. alltså har man haft fullt upp, just nu håller Emma på att stryka gardinerna innan det är dags att få upp dom! Ena fönstret är där redan upp hängt .. Kommer komma upp bilder, så ni kan se resultatet. Finfint blev det! Bara hoppas sambon tycker samma!

Nej nu ska jag fortsätta så man blir färdig!

Puss från mig.

VAD HAR DENNA DAGEN ATT ERBJUDA

Nu var man hemma igen efter ett besök hos frissan, skönt att få klippa bort slitna toppar! :) hade tänkt att ta en tur på hästryggen, men just nu spöregnar det. Inte så sugen på att bege mig ut i detta vädret just nu, kan ju kanske hoppas på att det blir uppehåll efter detta regnet som kommer nu! Så man kan ta en runda, hade varit skönt!

Annars idag har jag inte en aning om vad som händer och sker .. tar dagen som den kommer.

Puss från mig.

PERFEKT MED TVÅ



blev mycket bättre med två än bara en ..


GODMORGON MINA FANZ

Gårdagen blev lång, men en bra dag kan jag tycka! Blev först Elgiganten, sen netonnet och sen vidare till Väla sen även Ikea, ja en härlig shopping runda, fick med mig en hel del hem kan jag ju säga, bland annat en byrå till från Ikea, och en ny mobil! Så nu är  man väl mer eller mindre jävligt nöjd med sina nya köp man har gjort, dock antal tusen fattigare, man överlever som sagt! ;) kommer komma upp bild hur det blev när vi satt upp den andra byrån bredvid, blev jävligt bra. Mera plats till mina kläder! :) så jag är nöjd! Efter lite shopping blev det fika med Anna, trevligt att träffa henne, eftersom det var länge sen! Mycket att ta igen kan man väl säga ..

Senare på kvällen efter vi hade fått ihopa byrån så blev det iväg till Klippan för att åka hem till Emma på besök, vi snacka lite och åt, slutade med tv tittande och man höll på att somna efter en lång dag, så blir det lätt när man väl sätter sig ner och slappnar av!

Vaknade av syster ringde vid 9 tiden, sen gick man upp. så nu är man pigg och vaken och fått i mig frukost!
Ska ta och slänga mig i duschen nu hade jag tänkt, sen blir det att fara iväg till frissan, har tid där idag klockan 12, dags att få bort slitna toppar igen .. sådär två månader sen man var där senast, så det är tid igen!

Puss från mig.

PICS


OTUR TILL MAX

Jaha gårdagen slutade väl inte så jävla bra, la mig jävligt irriterad och kunde direkt inte somna ..
För ett tag sen hamnade min mobil i Hugos vatten spann, och den övelevde, men igår hamnade den i blåbärsdryck och den övelevde inte, starta först och sen stängde den av sig själv och gick inte igång igen, snacka om att jag fick utbrott! Jävligt roligt sånt här, som tur hade min man en extra mobil så länge, så idag ska jag fara iväg och köpa ny mobil .. vad det blir har jag ingen aning om, märker man vad man fastnar för!

Vaknade vid nio tiden av ett jävla blåsväder ute, helt sjukt vad det blåser ute! usch. kommer närsom hellst att börja regna också ser det ut som, tur  man har tak över huvudet i vissa lägen!

Nu blir det lite frukost sen göra sig i ordning sen iväg till Ikea för att köpa lite saker och en till byrå och sen inom Väla och andra affärer, ny shopping runda helt enkelt! Så klart ny mobil. Ska ha med mig Emma som sällskap, bror ringde också och undra om jag hade hittat någon som kunde hänga med mig, annars hade han kunnat följa med mig, snällt att han tänker lite extra på mig! :)

Efter shoppingen blir det fika på Väla med Anna, på tiden att man tar en fika med henne, vi har sagt länge att vi skulle ta den fikan, så nu har vi planerat in den på Väla idag innan hon ska bege sig mot jobb ..

Men vi hörs garanterat ikväll ..

Puss från mig.

EFTER PAR TIMMARS SLIT

Efter par timmars slit så är den äntligen monterad, fyfan säger jag bara! Jag har monterat en hel del möbler från Ikea, men detta var det värsta jag varit med om, men nu är det gjort! Dock kom vi på att vi kunde få plats med en till sidan om, så imorgon ska jag och Emma fara iväg till Ikea och köpa en till, det kommer bli riktigt jävla snyggt! :)



USCH

Vaknade tidigt idag, men kan vara skönt att komma upp på morgonen så man kan hinna med lite saker som ska göras, har en del saker som händer över mig, som jag ska på börja idag, ska nämligen sätta ihop ikea möblen som man köpte i söndags, har inte hunnit med att få det gjort, så det är verkligen dags att fixa det idag, ändå inget hydar väder idag ändå, så kan vara lite passande att sätta på hög musig och påbörja det man ska, ska se om man hinner med att röja undan i garderoben och slänga massa gammalt och in med nytt som inte fått plats! Så ni kan tänka er själva att man har att göra!

Gårdagens shopping runda blev på 3800 typ, lagom runda. Som vanligt var det jag som hade längst kvitto, ovanligt, men nöjd med inköpen, sånt man behövde! Blir en runda dit igen innan december, har en del saker kvar på listan, eller mycket kan man mera säga .. hade en trevlig hel dag där uppe om inget annat, men väldigt trevligt sällskap! :)

Nej nu får man ta tag i att börja få ihopa ikea skitet så man kommer någon värt denna dagen! Annars har jag nog en irriterad man när han kommer hem från jobb! Först blir det lite frukost!

Kanske kommer in lite bilder på vad man köpt på ullared, vet inte om jag orkar fota allt, har nämligen packat upp det mesta .. får se ..

Puss från mig.


GODMORGON

Då var det ny vecka och nya tag, dock har man semester än, två veckor kvar, börjar jobba igen den 22 augusti, har haft tre veckor semester och dom har gått fort kan jag ju säga .. Min man har börjat jobba idag, semestern slut för honoms del, han var lite små butter igår, eftersom jag hade två veckor kvar! Sånt är livet! Jag ska njuta extra mycket nu dom sista veckorna, gäller att passa på! :)

Igår blev det ingen uppdatering, pga att man hade att göra hela dagen, fullt upp med andra ord! Blev nämligen Ikea, Jysk och sen City gross för storhandling av mat, bilen fullt med saker när vi väl var klara .. man fick med sig en hel del hem! :)

Även massa från Ikea .. härligt, skulle egentligen meckat ihop den idag, men blir en ullareds resa för min del istället med Emma och Jacob, så det ska nog bli trevligt!

Nej nu har jag inte tid att blogga mer, ska göra mig klar, sen mot ullared!

Puss från mig.


denna byrån blev det bland annat på Ikea, ska stå fint i sovrummet : )


HÅLLER KVÄLL

Då har man fått denna dagen att gå fort, stack ner till stallet och skulle rida och då skulle svärmor också rida, så blev en runda tillsammans, verkligen tajming när båda skulle iväg samtidigt! Blev lagom runda, eftersom värmen kom helt plötsligt igen, när solen väl kom fram! Kunde lika bra vara molningt som det var tidigare .. Efter vår runda så blev det att jag hjälpte svärmor att värka en av sina hästar, gammlingen sen blev det hemåt, nu har älsklingen hjälpt mig att få i färg i håret, lite slingor på gång, typ sådär över två månader sen man fixade det sist, så det är dags nu igen, en jävla utväxt .. usch.

Har hunnit med att förbereda maten, ska bara ta en dusch och få bort färgen sen ska det göras mat, älsklingen är iväg och kör folk till helsingborg, bror är här och håller mig sällskap, kom för ett tag sen och ska stanna för att äta och umgås ikväll, får se vad kvällen erbjuder!

Puss från mig.

STALLET NÄSTA

Nu ska jag och Trixie gå ner till stallet, lite extra motion skadar aldrig, oftast blir det bilen ner, men ibland så tar jag tag i och går dit, har man ändå tiden till det, så ska man verkligen passa på, idag har jag inget att passa, tar dagen som den kommer helt enkelt!

Älsklingen håller ändå på med att klippa gräs medmera så passar jag på att umgås med mina djur lite extra!

Puss från mig.

FOTBOLLSGOLF
























TOSSELILLA


























FÄRDIG STÄDAT FÖR IDAG

Äntligen är jag klar med städningen här hemma, skönt när man väl är färdig, rent och snyggt! Håller tyvärr bara par dagar när man har hund, sånt man får ta! Diskmaskinen är snart klart även så med tvättmaskinen, så det mesta är klart, ska köra igång lite tvätt till efter denna maskinen, lika bra att passa på när man väl är hemma och fixar, så är det gjort!

Har plockat fram lövbiffar som ska ätas idag, så man får någon middag idag också! Har nämligen blivit en del ute mat nu när man varit iväg hela veckan, så ska bli gott med hemlagad mat idag! :)

Ska även hinna med att lägga in lite bilder sen vi varit iväg samt på lille Isaac, han växer så det knagar den lille skiten! :) mosters snygging .. så det kommer komma!

Efter man är klar med allt, blir det stallet för min del, dags att sätta igång honom igen efter att han varit dålig och tapp sko, ja allt på en gång kan man väl mer säga! Så nu har han fått sin semester och bara latat sig!

Vi hörs senare ..

Puss från mig.


4 DAGAR SEN

Ledsen för dålig uppdatering, men har man semester så har man, då vill man göra så mycket som möjligt, och jag är glad över att ha två veckor semester till, underbart att ha det framför sig!

Dessa dagar har man tillbringat hemma hos syster i Eslöv, var på tosselilla hela onsdagen, sen blev det god ute mat på kvällen i hörby och sen slutade kvällen hemma hos dom, killarna drack och vi brudar fick så klart ställa upp och köra, det är sånt man ska komma ihåg! Sen blev det hemfärd så vi var hemma vid halv tolv, inom svärföräldrarna för att hämta hundarna, sen hemåt ..

Torsdagen började tidigt att man fick sms av syster att vi skulle komma och spela fotbollsgolf med dom, vi har pratat med dom innan om det, men inte blivit av. Så det blev en dusch och inom systemet och inhandla vad Johan skulle ha och sen vidare igen hem till syster i Eslöv, ett jävla farande men är det semester så är det! Blev spel och sen grillning på kvällen när vi var klara. Blev att vi stannade över från torsdag tills fredag, lika bra enligt mig! Uppe tidigt på fredagen med en pigg Isaac och sen begav vi oss mot Nova Lund för att äta och shoppa, sen begav vi oss hemåt på kvällen, så igår kväll när man landade i soffan så var man helt slut. Skönt att komma hemifrån, men lika skönt att vara hemma igen!

Har sovit gott inatt, vaknade vid halv tio, så nu är Trixie ute och jag hade tänkt få i mig lite frukost. sen ska jag påbörja städning här hemma! Dags för det igen nämligen .. ur trist. men måste göras ..

Mitt i allt detta så fick men en sjuk och väldigt febrig hund, aldrig roligt kan jag säga, usch. Men hon är mycket bättre nu, jävligt skönt kan jag ju säga ..


Puss från mig.

HUGO


TISDAG

Då var det tisdag, vaknade med underbart väder idag. så fort frukosten var nere så blev det solstolen och bad i poolen som gällde! varmt som fan idag kan jag ju säga! Men man ska inte klaga.

Vid 12 tiden blev det att köra till hästen, för att spraya på flugspray, eftersom flugorna och knoten är hemska just nu, sen blev det poolhäng igen ..

Har som sagt jagat hovslagaren i två dagar nu, så idag hörde han av sig och hade tid att ta på hugos tappsko runt fem tiden, så ska snart bege mig till stallet. för sådär tredje gången idag! Ett jävla farande alltid. Får hoppas på att skon blir kvar, dock första skon på väldigt länge som han tappat, kommer ej igång sist som han tappa en sko ..

Vad som sker ikväll har jag inte en aning om, får helt enkelt se vad som händer och sker.

Puss från mig.


MOSTERS SÖTA ISAAC PÅ BESÖK


SOLEN SKINER

Vaknade imorse och kollade ut, solen skiner! Woho .. äntligen sol och värme, låt nu detta vädret hålla i sig så  man kan bättra på brännan lite. Dock kan jag inte steka än, ska ta ett litet städröj här hemma nu,  eftersom syster är på gång hit, dom skulle inom pappa en runda först, så isaac fick titta på korna sen kommer dom hit, ska bli trevligt, dock var det inte många dagar sen vi träffades ..

Mannen är iväg och handlar grillat tills ikväll som vi ska ha, så jag får väl börja att ta det där städrycket nu, så jag kan gå ut i solen och njuta sen, ska även inte glömma bort att ringa hovslagaren för en tid att ta på Hugo sin tappsko, första tappsko han har haft. Typiskt. Jävligt tradigt, men sånt man får ta ibland ..

Vi hörs garanterat senare ..

Puss från mig.

RSS 2.0