AKON REMIX


AKON REMIX


AIRPLANES


DAGENS OUTFIT

 


KVÄLLEN PLANERAD

Hade en del att välja mellan ikväll, tappat suget för alkohol hela denna helgen, känns ändå skönt, samtidigt jävligt konstigt för att vara mig, det är på helgerna som allt händer & alla fester som dyker upp, så lite förvånad är jag över mig själv ..

Så denna kvällen ska jag spendera hemma hos ♥ .. blir film & mys skulle jag tro, har inte snackat med honom så mycket om det, jag sa bara att jag dyker upp sen. Så nu ska jag göra mig klar för sen bege mig hem till honom.

Får väl se vad denna kvällen har att erbjuda annars, kan dyka upp något.

Ha en trevlig kväll allihopa.

Puss från mig.

SLUT PÅ SINGELLIVET

Slut på singellivet .. Som alla redan vet har jag träffat Johan ett bra tag & jag har gett det verkligen en lång tid till att se vart det bär av, jag har hela tiden intalat mig själv att jag ska vara singel detta året ut, men jag lyckades inte som vanligt med vad jag intalar mig själv! Inget ovanligt för att vara mig, ni som känner mig, ni vet exakt vad jag menar med det också ..

Kärleken har alltid varit jobbig för mig, det har kännt så jävla rätt samtidigt som det har varit i botten, det är svårt att förklara den känslan som jag haft inom mig, så många gånger man varit med dom samma jävla sak ..

Som sagt har jag haft en del förhållande i mitt liv, ganska många ändå om jag tänker efter, både korta och långa .. det längsta jag varit med om det är på över 3 år, och det är faktiskt ganska länge om jag får säga min sak, jag fick  uppleva väldigt mycket under dom åren .. både bra o dåliga saker, det är så det ska vara i ett förhållande, man måste möta motgångar för att allt ska vara bra, det är bara så! Inget man kommer komma ifrån.

Det är en väldigt lång historia hur jag & Johan träffades, det är inte första gången vi träffas, utan andra gången vi setts, första gången la jag ner med honom & blev tillsammans med Anton istället, bara sådär rakt framför honom, kände mig väldigt dum egentligen, så jag fattar fortfarande inte idag att han gått på mig ännu en gång efter allt, men jag är glad för det iaf, fast jag förstår honom samtidigt ..

Det måste ändå betyda något. Man kan alltid hoppas!

Men nu har jag gett detta en chans & valt att gå in i ett förhållande igen, så nu hoppas jag bara på det bästa att jag valde rätt väg, men med tiden lär jag märka om det var fel ..

Bara jag inte gör samma misstag som tidigare, känner mig trängd & bara sticker, misstag har man tyvärr gjort ..
Jag är fruktansvärt rädd för att bli sårad, riktigt rädd! Rädd för att bli lämnad, så istället lämnar jag, det är så jag kan förklara det hela, men nu har jag gett mig fan på att ge detta en chans så jag hoppas verkligen detta ska bli bra ..

säger bara, den jävla kärleken allså .. ;) man skulle kunna skriva hur mycket som hellst, men jag sätter punkt nu ..

Puss från mig.


FINASTE ♥


DAGARNA BARA FÖRSVINNER

Fan dagarna bara försvinner ju, snart redan två veckor försvunnit på min semester, helt sjukt kan jag tycka!
Allså återstår en kvar, eller lite mera än en vecka, vadå jag ska njuta till max. Det ska jag verkligen göra, varje minut ska det njutas.

Nu har man nyss kommit hem från stallet, blev en ny runda idag som min kusin fixat fram, så blev verkligen en långrunda idag, fast väldigt bra runda, förutom att flugorna var som värst idag, riktigt jobbiga om jag får säga mitt ..

Efter långrundan så var där en trött Hugo & Trixie .. jag överlevde, inte trött ;)

Min hosta har inte blivit mycket bättre & det suger, nu slänger jag mig på soffan en sväng.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


LÖRDAG

Igår började man att korka upp cider, men fick ner första sen kände jag att jag inte var sugen ett dugg, så sket i att dra vidare, skulle egentligen hem till samme för att dricka, men så blev det inte ..
Begav mig hemåt till Johan istället, som låg hemma & var halv dålig. Kan man lika bra hålla honom sällskap om jag ändå inte kände för något syppe ..

Blev filmmys hela kvällen för våran del, sen begav vi oss hem till mig för att sova.
Har inte sovit jätte bra inatt kan jag säga, fast att jag hade sällskap vid min sida, borde sova bättre då, men icke gick det, så jävla typiskt kan jag säga, bara stackars Johan som fått lyssna på min hosta hela natten, fast att jag varnade honom redan från början ..

Vaknade vid 12 idag, eller det var inte första gången man vaknade, har vaknat antal gånger, men inte velat gå ur sängen, lång sovmorgon kan man mera säga.

Vi gick upp, sen begav vi oss en runda till Oasis för att sola, kände att man verkligen börjat tappa färg, så dags för att börja sola på oasis igen, eftersom det är långt ifrån något solväder till att sola ute .. tråkigt nog när man har semester ..
Första veckan var bra, men nu den andra veckan har bara varit skit .. Så nu hoppas jag bara på att min sista vecka blir bra, mera sol tack .. Så man kan njuta till max dom sista dagarna.

Nej nu ska jag bege mig till stallet för att rida, hoppas verkligen på uppehållsväder, så Trixie & jag slipper bli genom blöta ..

Puss från mig.
 


PICS


VÄDRET ÄR INTE PÅ TOPP

Det är verkligen inte jag iheller, tråkigt nog. Helg & när allt händer, tråkigt nog.
Fast det här med helsingborgsfestivalen har aldrig varit min grej, jag vet heller inte riktigt varför, har inte jätte roligt när man varit där alla åren, antagligen för att det är samma varje år, något nytt hade inte skadat!

Hade vädret varit bättre så hade det varit en självklarhet att jag hade dratt iväg till festivalen, men nu har jag inte suget eftersom regnet bara öser ner, inte så skoj att trängas med allt det folket inne på alla barer.

Ja, just nu vet jag egentligen ingenting, hade varit skoj att dra in för att träffa alla som man inte brukar träffa, men sen samtidigt har jag ingen lust, en jävla massa tjatar på att mig att jag ska dra med, får se vart jag hamnar ikväll eller blir det bara soffläge för min del.

Ska iaf ta en dusch nu fall i fall man får ett ryck att dra iväg ändå, så man är redo :)

Puss från mig.

BILDBEVIS TILL SARA

Satt & snacka med Sara på msn nyligen, jag frågade om hon kunde ge mig några förslag på vad man kunde laga idag för att äta, något snabbt och lätt hade jag tänkt, hon kom med en del förslag så klart ..

Det sista hon skrev var, jag vet att du inte kommer göra något för att du kommer sätta dig i bilen & köra till Chaplin för att köpa pizza, men nu har jag bildbevis till dig Sara att jag står & lagar mat just nu ..

BILDBEVIS! :)




Blir falukorv, pasta & grönsaker.
det får duga mig min del idag ..


GÅRDAGEN

Ja, vad hände med gårdagen .. satt på msn för att snacka med Samme, sen planerade vi att vi skulle få ihopa lite folk, av det vanliga gänget för att dricka & spela kort .. Fick tag i dom andra, sen blev det en dusch och gjorde vid mig, sen hämtade Johan mig och Trixie ..

Vi var först på plats, som jag inte trodde att vi var, så blav ganska paff att vi var först .. Sen efter hand dök dom andra upp, blev kortspel & dricka .. Blev inget vindrickande för min del, fick bli cider för min del denna kvällen, kan lätt bli trött på bara vin varje gång!

Kvällen slutade strax vid 3 inatt, då begav vi oss hemåt. Ganska så sliten, men hade en toppen kväll & jag var på topp .. Slapp tänka på allt runt omkring, skön känsla!

Somnade ganska fort när jag la huvudet på kudden, annars brukar man vända & vrida sig hela tiden innan man kan somna, fast det negativa var att man vaknade av den jävla hostan .. inte har den blivit bättre heller!

Vaknade vid 10 tiden, har varit hos hästarna en runda & tagit en promenad i ösregnet. Nu är man hemma, ligger och segar i soffan, riktigt hungrig är man men har ingen ork att göra något att äta, så då skiter jag i att göra något också, trycker bara i mig en munk som man köpte med sig från marknaden igår .. Hungern svalnar nog lite kan man hoppas ..

Kvällen är inte planerad, har många erbjudande, men jag vet inte exakt vad jag är sugen på att göra, just nu är jag bara sugen på att bädda ner mig o sova resten av denna dagen .. men inte så roande egentligen.
Får väl se vad jag gör eller blir kanske bara en hemmakväll! Får se helt enkelt!

Just nu sitter jag här & lyssnar på musik & funderar över livet ..
men det går inte så bra kan jag säga, lätt man bli deprimerad av vissa tankar, suck!

Puss från mig.


TRIXIE DAGLIGA FNATT

Som vanligt får Trixie sina fnatt, det är stackars flodhästen som får lida! Tyvärr ..







mellan dessa fnatten så brukar hon ligga snällt bredvid mig, eller sova som en stock!
hon får mig att få några sjuka skratt anfall, ni kan förstå varför också, tänkte filma henne nästa gång, ska bara klura ut hur man lägger in en vidio här i bloggen ..

fast att hon är lite knäpp ibland så tycker jag om henne ändå .. ♥


DAGENS OUTFIT

 


DAGENS HOROSKOP

Tur
Chanserna till vinst är stora idag, det kommer du särskilt att märka om du spelar på lotterier där vinstvalörerna är låga men många.

Hälsa
Din kropp är i god balans. Den kommer att säga ifrån om du gör något som är bestämt fel och den kommer att orka mer än vanligt om du sköter den bra.

Ekonomi
Din ekonomi kan vara nere i en svacka idag. Detta kan innebära att du måste avstå från en del inköp eller nöjen, även om svackan bara är tillfällig.

Arbete
Försök själv att aktivt leta upp saker som behöver göras. Det kan löna sig.

Kärlek
Du har mycket att stå i just nu och din familj tycks få sitta emellan. Din partner känner sig säkert ensam.

Relationer
Just nu bör du ge stöd och hjälp till en person du känner mycket väl. Vännen har för tillfället en del problem.


HELSINGBORG FESTIVALEN

Som vanligt kom man sent i säng igår, eller inatt. Lite efter tre lyckades jag lägga huvudet på kudden, dock var det jävligt skönt, så kan tänka mig att det inte dröjde länge förän man somnade ..
Bara jag har Trixie vid min sida, så lyckas jag alltid somna. Räcker jag får känna henne mot mig, det är min riktiga trygghet att ha henne vid min sida .. Oftas ligger hon bredvid mig eller ligger hon tätt in till mig under täcket. Riktigt mysigt ..

Vaknade imorse av att bror skickade sms, hade satt den på ljudlös för jag hade tänkt att ta en lång sovmorgon idag, men icke blev det de, jag hade glömt att ta bort vibbration, så det vaknade man så klart av .. Så lite krävs för att få liv i mig, det är ganska jobbigt att vara lätt väckt kan jag tycka, hade hellre velat sova som en stock än att vara lätt väckt, men man kan tyvärr inte välja sånt, bara att gilla läget i detta fallet ..

Blev att vi bestämde oss för att bege oss mot helsingborg, för att kolla läget på festivalen & marknaden medmera, så nu har man kommit hem igen efter antal timmar, hade Trixie med oss så klart, så hon var överlycklig som vanligt att få vara med, man ser glädjen i hela hennes kropp .. Så nu ligger hon i sin korg helt slut, men söt är hon verkligen ..

Har intagit soffläge just nu, lagom seg som man är .. Tror jag har något i kroppen, vet dock inte vad, för jag är trött & seg hela tiden, skit jobbigt, huvudvärk kommer & går hela tiden också, hostan är inte ett dugg bättre, känns som att det är bättre att bli riktigt sjuk än att gå & vara halv dålig, för att det är riktigt jobbigt ..

Ikväll har man inget planerat än, Johan ville umgås iaf, så får se vad vi hittar på ..

Puss från mig.




KVÄLL IGEN

Då var det kväll igen, ganska skönt ändå. Dagarna går så fort ändå så jag hinner inte med .. Så mig gör det ingenting ..

Har tagit mig en dusch & nu har jag bäddat ner mig i soffan för onsdagsmys, håller på att ladda hem snabba cash just nu, så blir att glo på den ikväll innan man hinner att somna, har velat se den ett bra tag nu .. så nu ska jag fan se den :)

Onsdagsmys för hela slanten .. med Trixie så klart, eftersom Johan är iväg med båten fortfarande .. fick nyss sms att dom nyss lastat på båten, så det dröjer ett tag innan han är hemma .. så blir bara jag & Trixie ikväll som myser, räcker mer än väl för mig! ;)

Gokväll allihopa.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT

 


MIN ONSDAGKVÄLL

Som sagt kom man hem precis innan 17, fast att jag trodde att tre timmar var länge nog i stallet så var det precis att jag hann med allt som skulle göras, allså en hel del, blev en lång ridtur idag, lagom skönt väder att komma ut i, så klart var Trixie också med, fast la en tanke om det hela först eftersom hennes sår är öppet så inte bra om det kommer in massa skit, men det hela gick bra ändå! Läkningen ser ut att gå framåt iaf, oron har varit på högsta nivån .. usch!

Efter man fixat med tvätten så blev det ner inom Oasis för att sola en sväng, över en månad sen man låg där, så det kändes väldigt konstigt att ligga där & steka ..

Har inte varit strandväder eller tillräckligt för att sola, eller har man inte kommit iväg, känns som man har fullt upp hela tiden, känns ändå skönt att ha att göra, annars hade livet varit bra tråkigt.

nu har man gjort sig i ordning för att bege sig iväg för att grilla! mys.

Puss från mig.


JAG ÄR DUKTIG

Jag känner mig riktigt duktig, eftersom man springer upp & ner till tvättstugan hela tiden, redan tvättat tre maskiner, så det känns bra .. så nu ska allt bara torka & upp i lägenheten, ska låta det vara tills allt ska upp klockan 17, så nu hade jag tänkt bege mig till stallet för att rida en sväng, känner att min kropp behöver komma ut en runda, känns alltid bättre när man kommer hem igen!

Har även hunnit med att betala alla räkningar, hade väldigt lite denna månaden, lite konstigt ändå. Har säkert glömt nått, men hoppas inte på det, får kolla igenom ekonomin ännu en gång till, så allt blir rätt, så slipper man ha massa tankar på det också ..

Nu mot stallet till min älskling! Vi hörs senare.

Puss från mig.


PICS



idag är man inte på topp.
det är något som är fel, jag vet dock inte vad.


JAHAJA

Igår blev det som sagt äta ute och sen bowling för hela gänget, eller nästan hela gänget var det. Sju stycken av oss alla .. ;) Kan inget säga mera än att vi hade en väldigt trevlig kväll, lätt göra om snart! Så klart vann jag igen, inget ovanligt att jag är på topp när det gäller bowling, jag klagar inte iaf! Kan nog mera säga att jag har en jävla tur ..

Avslutade kvällen med ett varmt bad sen soffläge med Johan, alltid trevligt med sällskap.

Vaknade som vanligt antal gånger inatt, har fått en jävla hosta som börjat igen, känns inte bra kan jag säga.
För idag är jag inte människa. Helt död i hela kroppen kan man mera säga, trött & hängig, känns som om jag håller på att bli sjuk, jag orkar inte nu alltså.. För helvete, har semester & allt, jävligt spännande detta!

Aldrig kan man få vara ifred, utan att något ska dyka upp, suck.

Har nyss börjat tvätta, verkligen behövligt för min del, eftersom man inte hunnit med det tidigare, alltid massa annat som dykt upp, så nu hade jag inget val mera än att ta tag i tvätten .. inte ett dugg roande kan jag säga när man mår som man göra ..

Nej nu ska jag sluta klaga, gör inte saken bättre .. jag tar mig framåt!

Puss från mig.

BOWLING IKVÄLL

Nu är min bil riktigt fin, både invändigt & utvändigt .. känns skönt nu efteråt när det är gjort! :)

Efter man tvättat bilen blev det hem till Johan en sväng, en massa farande överallt kan jag tycka.
Väl hemma hos honom så planerade vi att dra för att bowla ikväll, så har man varit hemma en snabb runda för att ta en dusch & göra sig i ordning, även lämna Trixie här hemma ..

Så nu ska man bege sig hemifrån igen, hämta upp dom andra, så ska vi dra till Ängelholm för att äta sen vidare för att bowla! Ett tag sen man bowlade så ska bli skoj!

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT

 


SÅ MYCKET KÄNSLOR

Just nu har jag sjukt mycket känslor i min kropp, som jag inte vet vad jag ska göra med! Allså jag vet inte hur jag ska få ut dom, för vilket sätt än jag gör det på så 'vet' jag att det kommer komma ut på fel vis, fast jag vet inte exakt vilken väg jag ska välja ..

Det som förstör mig egentligen, det är alla dessa tankar som jag har i mitt huvud som jag egentligen inte ska ens tänka en tanke om, fast ändå gör jag det! Helt utan någon anledning så finns dom med mig ..

Jag fattar fan ingenting just nu, är det meningen egentligen. Fast en vacker dag kommer jag komma på ett bra beslut, om det är imorgon, eller om en vecka eller om en månad det har jag ingen aning om, det får ta den tiden de behöver för att jag ska kunna ta ett beslut .. Just nu är jag nog inte kapabel till att ta någon beslut iaf ..
Tyvärr, fast att jag vill! Så finns det något som stoppar mig!

Väldigt mycket känslor runt omkring just nu, som sätter sprätt i huvudet på mig .. fast jag kämpar ändå vidare!

Puss från mig.

PICS


AHHH

Jag hatar dom jävla rubrikerna, att man ska hitta på något vettigt är bara jobbigt!

Igår kväll hände det inte så värst mycket, Johan kom en sväng .. Så det blev filmtajm för våran del, jag var ganska seg, fast ändå var man sugen på att göra något! Som vanligt händer inget, tråkigt nog.

Helt plötsligt inne i filmen fick man 'sms' av en killkompis som behövde mig, (kärleksbekymmer) som vanligt, blir så trött på sånt skit, varje gång man hamnar i det samtalet så blir man verkligen helt depp, jag hatar dom jävla bekymmerna, men snäll som man är så sätter man sig i bilen för att bege sig till honom för att sedan snacka ut ett långt samtal, det finna många delade meningar om den där kärleken, vad som är egentligen rätt & fel! Nog om det så blev det sen att möta upp Mia & dom andra på Preem för att snacka lite skit ..

Fick även träffat Martin som jag inte gjort på bra länge! Alltid lika roligt.

Vi avslutade kvällen med att titta på Beck 'guds namn'
Slapp att sova ensam inatt, kändes skänt om inget annat, ensamheten är inget skoj! Bättre med sällskap ..

Uppe lite efter tio tiden, blev en promenad med Trixie, sen vidare till hästarna för att ta en långrunda i skogen, det var verkligen skönt i detta vädret, förutom dom där jävla flugorna o knotten som jag håller på att bli knäpp på för tillfället :/

Sen efter man ridigt så blev det hem till Pappa, eftersom han hade vetrinären där, så fick dom även ta en koll på Trixie, så slapp man iväg för att beställa tid medmera ..

Nu har man kommit hem en snabb runda, ska nämligen iväg snart igen, ska 'städa' & 'tvätta' bilen, känner att det verkligen behövs nu .. Johan fel, eftersom han har grusväg innan man kommer hem till honom, suck!

Nej nu ska jag bege mig. Vi hörs senare ..

Puss från mig.

THIS IS THE LIFE

Denna dagen har varit lång känns det som om, vet egentligen inte varför.
Mitt huvud har bara varit jävligt tungt sen jag vaknade, första gången jag vaknade vid 7 så ville jag bara dö eller nått, så jag somnade om igen efter en stund, blev väckt senare vid elva tiden av Johan, så fick bege mig upp ur sängen då, vill inte slösa bort hela dagen bara på att sova!

Vaknade till liv & sen begav jag mig hem till Johan, sen blev det massa små rundor överallt, Ängelholm för att hämta lite saker, sen blev det att äta på Mac donalds, alltid lika gott som vanligt.

Blev även en sväng hem till hans föräldrar för att lämna båten som vi egentligen skulle iväg med idag, får bli en annan kväll istället!

Sen blev det iväg till hästarna & nu är man hemma igen, ska slänga mig i ett varmt bad nu hade jag tänkt, får se om man blir piggare av det eller slöare, hoppas på att vakna till liv om inget annat!

Ikväll känns det som om det kommer bli en lugn kväll, jag är inte helt på topp.
Får nog bli en myskväll ;)

Puss från mig.

SÄNGEN KALLAR

Nu har denna dagen också försvunnit! fast fått mycket gjort.

Städat hela lägenheten, sen blev det hem till Johan för att umgås sen vidare till Chaplin för hämtemat ..
Inte ett dugg hungrig egentligen, men lika bra att få i mig något, efter att Johan tjata på mig!
Så fick bli en kycklingrulle för min del, gott om inget annat!

Sen har man bara segat framför tv, kollat på alien 3, hyfsad film ändå ..

Efter filmen begav jag mig till hbg, för att hämta Danne & nu är man hemma igen! Tänkte krypa ner under täcket & försöka sova, kan vara en bra idee för min del! Lite smått trött.

Så säger godnatt nu.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


SEG SÖNDAG

Får väl säga godmorgon, eftersom detta är första inlägget för idag!

Vaknade till liv vid 11 tiden, då man blev väckt av sms! Lite störigt är det så klart men klockan var ändå så pass mycket, så lika bra att stiga ur sängen ..

Har hunnit med att gå en promenad med Trixie, sen hamnade man vid datan nu .. Hade tänkt få i mig lite frukost kanske, hade nog varit en bra ide kanske.

Annars idag har jag inget planerat, ska renbädda & städa undan här hemma lite.
Får se vad man orkar med! Ska ner o boka en ny tvätt tid också, behöver verkligen tvätta!

Nej nu är det dags för frukost! :)

Puss från mig.

PICS






















KASS UPPDATERING

Sorry för kass uppdatering, har mina anledningar till det också.
Men lovar att ni ska få se mer uppdatering här i bloggen.

Puss från mig.

PICS


SÄGER BARA EN SAK

ge allt å ha ingen ånger ..

:)

DAGENS HOROSKOP

Tur
Idag har du anledning att vara glad. Det verkar nämligen som om turen är med dig hela dagen.

Hälsa
En liten krämpa kan du bara förvärra genom att vara där och pilla. Lämna det i fred så försvinner det snart.

Ekonomi
Om du håller i pengarna för mycket i dag finns det risk att någon betraktar dig som snål.

Arbete
Någon på din arbetsplats gläder dig med en spontan gest. Låt inte ditt humör påverkas av ogina, tröga medarbetare.

Arbete
Någon på din arbetsplats gläder dig med en spontan gest. Låt inte ditt humör påverkas av ogina, tröga medarbetare.

Kärlek
Tålamod är ordet för dagen. Men den som väntar på något gott väntar som bekant aldrig för länge.

Relationer
Du tycks ha behov av att komma bort från vardagen just nu. Kanske flyr du in i drömmar, filmer eller böcker.


NYFIKNA FOLKET

Fan va nyfikna ni är folket!
Min statistik har åkt upp i höjden idag.. Jaja, de är ju roligt om man kan roa nån? ;)

Puss från mig.


GOOD DAY

Käkade lite frukost innan jag begav mig till stallet, sen när man väl kom till stallet började det bli riktigt kvavt & äckligt .. hatar det klibbiga vädret, men sen när man kom upp på häst ryggen så kände man blåsten, så det var ändå skönt att komma iväg på en runda, riktigt skönt om jag får säga mitt! :)

Efter ett tag så hörde Johan av sig, så kom han så snackade vi lite om allt & inget, behöver ju inte dra upp allt här direkt, känns jävligt onödigt .. när man ridigt klart hälsade man på pappa en sväng, han har alltid massa att berätta, allt om himmel och jord! Så kan det vara att vara lantbrukare ..

Nu har man kommit hem iaf, med en trött Trixie och även jag är trött, eller mera sliten kan man säga.

Har hällt upp ett glas med kall cola & isbitar i, riktigt gott att häla i sig nu efter den långa turen, verkligen skönt nu efteråt, bara man tar tag i vissa saker så är det alltid skönt efteråt! ;) ändringar på gång.

De har faktiskt varit en ganska bra dag idag, än så länge iallafall! Jag hoppas på att den fortsätter så också ..

Puss från mig.


HUGO


FREDAGEN 23 JULI

Då var det fredag igen, inte för att det är någon skillnad för min del på dagarna eftersom jag ändå har semester & tar dagarna som dom kommer, inga måsten eller liknande! Gör precis vad jag vill och vad jag känner för och det känns jävligt skönt ..

Har en del idag som ska göras dock, ska snart bege mig mot stallet, fast först hade jag tänkt få i mig lite frukost som jag inte fått i mig än, eftersom jag inte lyckats komma ur sängen än, inte Trixie iheller för den delen, hon ligger här bredvid mig och snarkar, fast det ser väldigt mysigt ut trotts allt!

Kvällen är planerad, ska bli party hemma hos Emil ikväll, så hoppas på att kvällen kommer bli lika lyckad som alla andra gånger hittills med det gänget! :)

Nej nu måste jag nog ta tag i mitt liv, klockan rinner iväg väldigt fort!

Vi hörs senare när jag kommer hem igen.

Puss från mig.

DEJTA SÄNGEN

Nu blir det att ta en sista natta kiss runda med Trixie, sen får det bli att dejta sängen ..
Känner just nu att det ska bli väldigt skönt att krypa ner under täcket, fast lite tråkigt ensam! Men sen är jag inte helt ensam egentligen, har min baby Trixie hos mig så klart, henne glömer jag så klart inte! Inte en chans att jag skulle få för mig att glömma att jag har henne vid min sida ..

Så nu är det sista inlägget för idag, så godnatt folket.

Puss från mig.

MERA PICS






























FIXAR BILDER

Jag har hunnit med att göra mat & fått mig ett varmt långt bad ..
Det kändes verkligen skönt efter ett svalkande bad, så nu är det slappe framför datan som gäller, tar emot massa bilder sen gårdagen från Anna .. Tagit emot en del & dom ser riktigt bra ut, tänkte ge er lite bilder senare ..

Annars ikväll är det lugnt, känner inte för att göra något direkt, eftersom man varit seg hela dagen!
Man kan behöva en lugn kväll någongång, känns som jag verkligen behövde det idag, fast att man haft fullt upp halva dagen med massa måsten .. suck! Bara att acceptera livet som det är, lika glad är jag för det ..

Puss från mig.


ÄR HELT JÄVLA SLUT

Kan man lugnt säga, klabbat med mitt jävla internet hela dagen ..
Haft två stycken som försökt hjälpa mig, även cm data har varit här, men lyckades inte med att fixa det!

Som tur har jag världens underbaraste granne som låter mig använda honoms internet så länge tills dom klurat ut vad som är fel på mitt egna, jag hoppas på att dom löser det snart!

Ikväll blir det en väldigt lugn kväll för min del, vet snart inte var jag ska ta vägen, så trött är man!

Ska krypa ner i ett bad nu snart, sen får det bli att slå igång någon bra film för att avsluta denna kvällen med, kan behöva en lugn kväll ..

Puss från mig.


PICS






























































FOTOGRAFERING

Igår blev det fotografering hela kvällen, kom hem efter elva någongång! Så det blev en lång dag/kväll.
Kom hem med över 200 bilder, så det blev en hel del tagna bilder överallt på olika ställen ..

Efter det så kom Johan för att hälsa på, gick igenom hela almbumet, jag är riktigt nöjd med många bilder ..

Har tyvärr varit dålig med uppdatering för jag har haft fullt upp med annat! För det här med fotograferingen blev snabbt planerat igår, typ ett samtal & sen hade man knappt en timme på sig för att göra sig klar för sen iväg ..

Nästa gång måste det vara mer planer på det hela, blir bättre bilder också för den delen! 

Tänkte lägga upp lite bilder sen så ni får se lite resultat! :)

Puss från mig.






DAGENS OUTFIT


PICS












STRANDEN

Trotts att det inte var soligt, bara en jävla massa moln, så begav vi oss mot stranden!
Skönt att bara ligga och ta sig ett kallt dopp i vattnet, fast jag kunde inte blöta ner hela mig pga ny tattoo, så lite tråkigt var det allt, fast jag har bara mig själv att skylla! :)

Kameran kom så klart med, så blev några bilder på oss, när vi låg utslagna allihopa ..

Efter stranden så blev det så klart Mac Donalds, måste ha mina glas, blev svart denna gången!
Så nu fattas jag bara en färg och det är de blå som jag fattas ..

Sen släpte man av allihopa och begav mig till hästarna en sväng och nu är jag hemma!

Ska städa undan lite, sen kommer Pecke för att hämta pengar för tattoon, änså länge ska han ha 1500, kostar att ligga på topp, än är den inte klar, så det kommer bli en dyr tattoo, första gaddningen kosta 800 .. så redan nu har det kostat ..  det får kosta vad det vill bara den blir bra! :)

Nej nu måste jag ta ett städ ryck här hemma ..

Puss från mig.

TATTOO



 

Här har ni lite smakprov hur tattoon ser ut just nu, har mera att göra, så får räkna med minst en sittning till ..


KAN INTE SOVA

Godmorgon får jag väl säga, fast jag vill sova just nu ..
Haft dålig sömn hela natten, vaknat konstant .. Inte lyckats med att sova ordentligt! Smärta i armen som det stramar, så gick upp för att rengöra sen åkte plastet av, riktigt jobbigt och innestängt, så kändes skönt att få spola av med kallt vatten och få smörja in den ordentligt, känns mycket bättre nu, men långt ifrån bra!

Kommer komma upp ny bild på den, eftersom jag hade plast runt om den igår, man ser inte så bra när plasten glänser, men en bild döljder ändå det bästa på tattoon, så man ska egentligen se den i verklighet för att se helheten ..

Idag är det planerat att vi ska iväg för att bada, men jag vet inte vart än, om det blir något bad eller havet!
Får väl se när dom andra vaknar till liv vart det bär hän förnågonstans, det återstår och ser vart vi hamnar ..

Puss från mig.

ANDRA SITTNINGEN AV TATTOON


TATTOO

Nu har man äntligen kommit hem .. kan inte säga mera än att det har varit en lång dag! Fast en bra dag .. Så jag klagar inte ..

Som sagt har jag varit iväg för att göra klart min tattoo, andra sittningen idag! Jag är inte klar med den än iheller, har mera som ska byggas på, ska låta den läka 10 dagar minst nu, sen ska jag beställa ny tid igen så man kan bli klar med den någongång! Allt tar sin tid helt enkelt ..

Efter man gaddat sig blev det iväg hem till bror en snabb sväng för att hälsa på honom & Mia, så nu är man hemma igen ..

Ligger nerbäddad i soffan, tänkte slå igång någon film så man kan bli sovtrött någon gång, en dag imorgon också, lär vara lagom seg skulle jag tro .. ;)

Så nu säger jag godnatt eftersom detta är sista inlägget ..

Puss från mig.

DAGENS HOROSKOP

Tur
Du kan idag gärna ingå ett litet vad.

Hälsa
Du är inte riktigt på humör och du behöver aktivera dig. Din harmoni blir bättre när du hittar en motionsform som passar dig.

Ekonomi
Du är känd för att vara generös. Se bara till att en viss person inte utnyttjar dig för egen vinning.

Arbete
Har du ett fritt yrke kan du behöva använda dagen till att avsluta ett arbete. Kanske krävs det också några timmars jobb i morgon.

Kärlek
Idag kan du och din partner bli oense om en sak då ni har det som trevligast. Låt inte detta förstöra det som ni byggt upp tillsammans.

Relationer
Du kan behöva en liten paus från dina vanliga vänner idag. Vissa går dig faktiskt på nerverna.


PICS


EN EVIG VÄNTAN

Än har jag inte kommit iväg, väntar på att Pecke ska höra av sig, så vi kan få tattoon avklarad någongång ..
Så just nu sitter man bara och väntar, slöar framför datan .. klickar runt på lite allt möjligt!

Hoppas på att han hör av sig snart, inte för att jag har något att passa tid till, men ändå ;)
Kanske missar något skoj, man vet aldrig vad kvällen kan ha att erbjuda mig ..

Än har jag inte planerat kvällen, får se vad man gör ..

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT

  


HEMMA EFTER ANTAL TIMMAR I SOLEN

Nu har man kommit hem igen, legat i solen nästan sex timmar.
Så det kändes rätt i att köra hem nu, lätt att man bränner sönder sig annars! Hade kunnat ligga en timme till, men lika bra att köra hemåt, eftersom man har gaddnings tid idag klockan 18.oo. Hinna med att slänga i sig mat & en kall dusch medmera, så nu ska man börja med en kall dusch innan man gör något annat!

Verkligen helt slut i kroppen idag, känner inte alls för att åka iväg för att gadda just nu, men lika bra att få det gjort .. När jag fått tid till det, annars kan man få vänta bra länge innan man få ny tid!

Nu en kall dusch för min del ..

Puss från mig.

SOL & BAD

Nu har man vaknat till liv, solen skiner & jag lika så! :)

Så idag är det bad & sol som gäller, sen i eftermiddag/kväll blir det tattoo dags för min del!
Inte ett dugg nervös, eftersom det är Pecke som ska fixa det till mig, han har gjort tre sen innan på mig & det är fan par år sen, så det ska säkert gå skit bra ..

vi hörs senare när jag kommer hem, nu iväg för att njuta i solen :)

Puss från mig.


SÄNGEL KALLAR

Nu hade jag tänkt krypa ner under täcket hos Trixie, så lika bra att säga godnatt nu ..
nattinatti mina kära läsare ;)

Puss från mig.

TOTALT JÄVLA DÖD

Kan man lugnt säga att jag är just nu .. fast kanske mera åt seg hållet! :)

Blev att jag och syrran tryckte i oss vofflor med glass, riktigt gott. Sen begav hon sig hemåt ..
När hon åkt begav jag mig mot kvidinge där Johan och hans polare fiska och grilla, hälsa på en sväng men nu är man hemma igen, jag pallade inte med alla mygg och knott, inget tålamod för sånt skit, sen var jag definitivt inte klädd för något sånt, ibland tänker man inte helt enkelt! För det var långt ifrån vad jag gjorde ;)

Blev soffläge direkt nu, ligger rak lång bredvid Trixie :) mysigt.

Annars ikväll har man inget planerat, blir soffläge om inget annat dyker upp .. Har ju redan haft en toppen dag :)

Puss från mig.

SHOPPING

Hemma för ett tag sen, varit iväg på en shopping runda med syster ..
Efter det blev det att kolla till hästarna sen vidare hem till pappa för att hälsa på, så nu är vi  hemma & segar framför tv, allså soffläge .. riktigt skönt!

Blev som sagt ingen tattoo igår, utan ska fixa det imorgon klockan 17 istället. hoppas på att få det gjort, orka ändra tider hela tiden ..

Ikväll har jag ingen aning än vad vi ska göra, får se vad som händer & sker ..

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT

 


GODMORGON

Eller jag har varit vaken sen halv nio, eftersom min syster är på gång hit .. Hon lär dyka upp vilken minut som hellst .. Bestämde att hon skulle komma vid halv tio, så just nu är hon lite sen, haha. Fast vi har ingen tid att passa, tar denna dagen som den dyker upp .. det är bra härligt med semester, inga tider att passa överhuvudtaget! Känns verkligen bra!

Just nu har jag inte fått gjort så värrst mycket, tagit en snabb dusch o fixat till mig lite snabbt.

När hon kommer så får det bli en promenad med Trixie, så vi kan komma på vad vi ska idag, lutar åt en lång shopping runda, eftersom väret är inte på topp idag ändå ..

Vi får se helt enkelt vad vi hittar på idag, något skoj får det bli iaf! :)

För nu var det länge sen jag träffade min kära syster, för länge sen ..

Jag uppdaterar senare efter alla äventyr!

Puss från mig.

TRIXIE ♥


BESÖKSREKORD

Rekord i bloggen idag, haha, härligt härligt. Kom igen nu allihopa!! Fortsätt så ;)
Ni får inte glömma att lägga en kommentar!

Puss från mig.


EN LITEN POWERNAP BLEV DET

Blev att man slängde sig på soffan, hann knappt se något på tv förän man slockande, så kan det gå när man haft en vild kväll/natt .. så länge man har roligt!

Vaknade till liv efter en timme, riktigt skönt med en powernap. Det behövde jag verkligen ..
Baksmällan har ju inte försvunnit än, men känner mig lite bättre nu iaf ..

Just nu gör man inte så mycket, väntar på att skoog ska höra av sig så ska han fylla i min tattoo o göra den färdig .. har lite nya planer för en ny tattoo, känner att jag aldrig kommer sluta förän jag har fyllt min kropp, men jag tycker tattoo är snyggt, så bara jag trivs :)

Nästa tattoo får bli på foten är det tänkt, ska nog hitta ett bra motiv ..

Puss från mig.

EMINEM


RIHANNA - REHAB




DAGENS HOROSKOP

Tur
Turen kommer nog att vara inblandad i det mesta som du gör idag. Den ligger nämligen på en stabilt god nivå.

Hälsa
Du tycks ha överskott på energi för tillfället. Om du till exempel känner för att börja motionera regelbundet, så gör det nu.

Ekonomi
Du bör just nu akta dig för utgifter. På längre sikt ser din ekonomi lovande ut, men just nu tenderar du att förlora pengar.

Arbete
En arbetsuppgift kan verkligen tära på dina resurser idag. Var försiktig så att du inte lägger ned för mycket arbete på något som ändå inte leder någonstans.

Kärlek
Om du har ett förhållande kan du idag fundera på hur det skulle vara att vara singel. Du kan få en längtan att få vara självständig.

Relationer
Någon i din närhet kan behöva ditt stöd i dag. Det har du igen en annan gång.


SÖNDAG

Nu har man kommit hem igen, blev en skogsrunda idag .. Verkligen skönt att komma ut på en runda .. eftersom det är behagligt väder idag, inga 30 grader. Lagom med denna värmen som vi har nu ..

Träffade även Bror och gänget en sväng, snacka om att alla är sega sen gårdagen äventyr! haha

Efter man ridigt blev det hemåt direkt, när man ställt bilen så ringde pappa & sa att han bjöd på mat, så det var bara att vända igen, inte varje dag man blir bjuden på mat, sen slapp jag stå själv i köket för att laga mat ..
Så jävla tråkigt att laga mat till sig själv .. Så jag blev bara glad när pappa bjöd på maten idag!

Idag har jag inget planerat mera än att jag ska iväg för att fylla i min nya tattoo och bygga ut den lite, har inte tänkt så mycket på det, får se hur det blir .. får väl tänka ut något bra tills det är dags .. det blir säkert bra ;)

Nu får det bli ett bad, helt slut i huvudet & kroppen, kan bli skönt med ett avkopplande bad också ..

Puss från mig.



Just nu ser den ut såhär, lite på byggnad & mera skuggor så blir den säkert bra ..


PICS


















































































IDAG MÅR MAN SOM MAN FÖRTJÄNAR

Gårdagen blev toppen, fast idag mår man som man förtjänar, baksmällan smyger på just nu ..
Kameran kom med, så kommer komma upp bilder lite senare, för jag ska nämligen bege mig mot stallet för en runda i skogen, känner att jag behöver komma ut i friska luften för att piggna till liv ..

Ska försöka få i mig lite frukost först innan jag beger mig, hade nog varit en bra ide för min del.

Vi hörs senare, ni får bättre uppdatering när jag kommer hem! :)

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


DAGENS HOROSKOP

Tur
Det ser ut som om du har idel tur idag. När det gäller spel verkar ingen kunna vinna över dig.

Hälsa
Du känner dig omotiverad till motion men är rätt pigg ändå. Försök komma iväg på en stärkande promenad.

Ekonomi
Idag finns goda utsikter för dig att tjäna en hacka. Detta gäller både löneförhandlingar och eget företagande.

Arbete
En viss person på din arbetsplats kommer att säga något som får stor betydelse för dagens arbete.

Kärlek
Försiktighet är knappast en dygd när det gäller romantik och kärlek. I vissa sammanhang kan det vara läge att ta risker.

Relationer
Idag kommer du att träffa många nya människor som alla kommer att göra ett stort intryck på dig. På kvällen kommer du att vara alldeles slut.


NI ÄR HELT UNDERBARA

Ibland är de så lite som krävs men som betyder dubbelt så mycket. Det finns så mycket som betyder i ens liv egentligen, som man inte tänker riktigt på ibland ..

Jag vill tacka alla mina underbara vänner, ni vet precis vilka ni är .. som jag kan prata med allt om, berätta mina känslor för, öppna mig helhjärtat för utan att ni pikar för vad jag känner eller tycker! Det känns verkligen skönt att ha er vid min sida när allt känns som sämst, eller rent ut sagt rent jävla värdelöst ..

Något jag fått lära mig, det är att vännerna är verkligen värdefulla på alla sätt och vis, något jag också vet det är att jag vet vilka som finns där & vilka som är äkta, det tar sin tid att inse, men det känns verkligen skönt nu efteråt att verkligen veta vilka som är ens riktiga vänner ..

Jag vill bara tacka er, ett stort jävla tack för att ni finns vid min sida. fett mycket kärlek till er alla!

Nu har jag inte mera tid till att skriva mera, detta får räcka för att förklara för mina stjärnor ..
Ska nämligen göra lite mat, så jag klarar av kvällens bravader i dimman ;)

Vi hörs senare folket.

Puss från mig.

TRIXIE ♥



Min livsglädje. Min kärlek. Mitt hjärta.


ZZZZ ZZZZ ZZZZ

Ahh jag vill sova, problemet med mig är att om jag lägger mig mitt på dagen så är jag ännu tröttare när jag vaknar och jag blir aldrig pigg heller, så kanske väldigt dålig ide' att krypa ner under täcket i detta fallet, men en powernap hade inte suttit helt fel just nu, när man är lagom trött!

Får väl sysselsätta mig med något så jag inte somnar ;)

Puss från mig.

PICS































LAGOM PIGG ÄR MAN

Fan jag är helt jävla slut, vaknade imorse utan någon baksmälla .. utan jag var riktigt jävla seg i huvudet & hela kroppen, känns som om man blivit överkörd eller liknande .. helt galet egentligen!

Igår blev det att vi planerade party hos Emil, hade skoj .. men vi har verkligen haft det roligare än så, lite misslyckad kväll om man säger som så, festen dog ut efter det ena & det andra, tråkigt nog!

Nu är jag vaken iaf, eller sen åtta har man varit vaken, ville egentligen sova längre, men bara låg & vred mig hela tiden, så det var lika bra att gå upp & köra en snabb runda till hästarna & gick en promenad med Trixie ..

Så nu ska jag få i mig lite frukost kanske, hade nog varit en bra ide' kanske!

Blev tagit lite bilder från gårdagen, men inte alls mycket, så det kommer komma upp lite bilder senare, så ni får stå ut innan dom kommer upp, vet att det finns en del nyfika där ute! :)

Vi hörs senare, för nu ska jag trycka i mig lite frukost.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT




HOPPAS PÅ EN TOPPEN KVÄLL

Nu hemma igen efter en långpromenad, alltid lika skönt att komma ut och röra på sig! ;)
Så nu ska jag kasta mig in i duschen sen göra mig klar inför kvällens bravader, jag hoppas verkligen på en toppen kväll! För ikväll är det fest, ska fira in att jag börjar min semester, WOOHOO!

Om jag hinner så kommer dagens outfit komma upp, annars får det bli imorgon :)

Puss från mig.

MIN EFTERLÄNGTADE SEMSTER

Nu börjar äntligen min efterlängtade semester, som jag har längtat sjukt efter! ;)
Jag hoppas på att dessa veckor blir dom bästa på väldigt länge ..

Dagen på jobbet har verkligen varit seg, haft det för lugnt känns det som om ..
Jag ska inte klaga, för jag har haft det bra, trotts att klockan kunde gått snabbare, men nu är det över för jobb ett par veckor & det känns verkligen skönt, ingen är lyckligare än jag just nu ..

Nu är man hemma, ska ta en promenad med Trixie hade jag tänkt .. Sen blir det att fixa sig inför kvällen/nattens bravader, jag hoppas på en bra kväll med mycket galenskaper! ;)

Vi hörs när vi hörs ;)

Puss från mig.


NU KALLAR JOBBET

Uppe som vanligt vid sex tiden, så nu är man pigg och vaken! eller inte, långt ifrån pigg ..
men det som drar upp mig det är att jag ska jobba denna dagen också sen har man semester i hela tre veckor, fan vad jag har längtat efter dessa lediga dagar, riktigt jävla mycket ..

Så nu ska man bege sig till jobb för att gå igenom dom sista timmarna innan det är dags för semester! :)
Ska jag nog överleva ..

Vi hörs senare under dagen.

Puss från mig.

ALLT ÄR PÅ TOPP

Just nu mår jag verkligen skit bra, inget eller ingen kan trycka ner mig till botten just nu, verkligen inget!
Allting är på topp och jag älskar livet just nu, det känns väldigt bra.

Fast jag måste lära mig att om något skulle gå snett eller liknande så får man ta det med en nypa salt istället för att göra en så stor sak av det, lätt att det blir så tyvärr .. man ska inte lägga ner för mycke energi på vissa saker, bara rycka på axlarna och sen får de bli hur de vill istället, lättare att gå den vägen.

Jag lär mig säkert någongång ..

Nu har man kommit hem igen, eller efter en promenad med Trixie & Johan rättare sagt .. riktigt skönt att komma ut en runda, vädret är på topp, fast har varit lite svalare idag, ändå ganska skönt kan jag tycka.

Kan bli för mycket av det goda också, man är aldrig nöjd!

Annars hade det inte hänt så mycket mera under dagen eller kvällen, avslutade ju dagen med bra sällskap, inte helt fel ..

Så nu tänkte jag avsluta kvällen med att slå igång någon bra film & mysa ner mig under täcket! ;)

Puss från mig.


JAG SKA STÅ UT EN DAG TILL

Jobbat som vanligt idag, spenderar den mesta tiden i en bil, ett jävla körande överallt känns det som om ..
Men jag ska inte klaga det är ett jobb trotts allt vi snackar om! Jag är jävligt glad över att jag har det jobbet jag har, fast mest glad över att jag har ett jobb att gå till överhuvudtaget, annars hade det varit katastrof, vet så många som inte har jobb som letar som idiot .. så jag kan inget annat än vara nöjd just nu! :)

Jobbet idag har inte varit några problem, haft en lugn och bra dag! Så det ska vara ..
Slutade jobbet halv fyra, sen hem inom för att hämta Trixie sen vidare till stallet för att rida en sväng, varit mycket behafligare väder idag, verkligen skönare i luften, fast det behöver komma mera regn än vad det har gjort .. hästarnas bete växer inte ett skit just nu, riktigt jävla torrt!

Så det enda jag hoppas på är att det ska komma en jävla massa regn nu innan jag ska gå på semester!

Nu har man kommit hem igen, har hunnit med en kall dusch och nu tänkte jag ta itu med min disk, sen kommer Johan på besök, alltid lika trevligt! :)

Får se vad kvällen har att erbjuda på, hoppas alltid på lite äventyr, aldrig helt fel! ;)
Nu är det jävligt nära till min semester, jag ska bara stå ut morgon dagen också, sen håller jag tre veckor semester, ska verkligen njuta till max .. detta har jag längtat efter!

Vi hörs när vi hörs ..

Puss från mig.





DAGENS OUTFIT


GODMORGON

Godmorgon folket! Skulle mest bara in och kolla läget här inne, ser bra ut på min statistik redan ..
Det är bara att gilla läget!

Blir inget värsta uppdateringen just nu, eftersom jag har dåligt med tid, börjar jobba om knappt en kvart så måste tyvärr sätta mig i bilen för att bege mig mot jobb, men så klart får ni en uppdatering när jag kommer hem ..

Slutar 15.30. då dyker jag upp igen, ni får stå ut tills dess! :)

Puss från mig.

SLÄNGER MIG I SÄNGEN NU

Omöjligt att sova i denna värmen, blir att slå igång någon film .. fast lite tråkigt utan sällskap dock, men jag överlever nog detta också ;)

Så nu säger jag godnatt folket.

Puss från mig.


BETTAN BLI TVÄTTAD

Nu ska man iväg för att tvätta bettan, känns som det är dags igen ..
Så snart kommer Johan, så ska vi tvätta bilarna tillsammans! Roligare när man är två än helt jävla ensam! ;)

Sen får man se vad denna kvällen har att erbjuda på! tar det som de dyker upp.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


PARTY PICS






































SANNING

det är insidan som räknas men det är utsidan som ger insidan en chans ..


TIDSFÖRDRIV

Hur bor du: egen lägenhet
Brukar du komma i tid: ja alltid
Hur lång är du: 157
Kan du laga mat: helt klart kan jag det
Vad jobbar du med/pluggar du: undersköterska inom hemtjänsten
Vad har du på dig just nu: mjukisbralls & linne
Har du någon fobi: inte vad jag kommer på just nu
Hade du en bra kväll igår: helt klart hade jag det
Vilket är ditt senaste inköp: en jävla massa kläder
Din favoritdryck på morgonen: dricker vad som hellst
Var fick du dina senaste pengar ifrån: min lön
Har du sovit i din egen säng inatt: visst har man det
Vad hade du sönder senast: min mobil
Vem snackade du med senast: Emma
Varm favoritdricka: fanta
Favoritdricka när du är riktigt törstig: fanta
Alkoholhaltig favoritdricka: Vin
När gjorde du senast något riktigt dumt: den saken vill jag ens inte gå in på
Saknar du någon just nu: yes det gör jag
Vad ska man göra för att få dig irriterad: ingenting just nu eftersom jag är på jävligt bra humör
Någon jag stör mig på: inget just nu
Intressen: ridningen
senaste person du kramade: Johan
Senaste person du ringde: Emma
Senaste person som ringde dig: Pappa
Vad drack du senast: Cola
Vill du ha barn: helt klart vill jag det
Längtar du till din nästa födelsedag: nja gör jag väl
Har rakat dina ben någon gång: visst fan har man det
Är du sugen på något nu: nej långt ifrån hungrig
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: dricker inte kaffe
Använder du hudkräm: yes
Attraheras du av män med skägg: absolut inte
Micro-pop eller poppa själv: micro pop
Brukar du baka: har hänt
Röstade du i det senaste valet: ja
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: jag älskar mitt liv just nu
Vilken låt lyssnade du senast på: Eminem - not afraid
Har någon annan sovit i din säng inatt: Trixie så klart
Vad tycker du är äckligt: finns en del
Har du pengar på mobilen: alltid


PICS



den kärleken som jag får av henne, kommer absolut INGEN kunna ersätta!


EMINEM - NOT AFRAID


FÖRSTA INLÄGGET

Jag vet inte var jag ska börja riktigt men tänker inte gå in på allt som hänt sen jag la ner att blogga, mycket har hänt, både bra & dåliga saker .. så livet är helt enkelt! Vi får gå igenom uppförsbackar & nedförsbackar, så är det för oss alla .. allså ingen nyhet för någon.

Så jag tänkte börja om från början, i nuläget vad som händer och sker för er nyfikna! ;) hoppas ni blir nöjda ..
Ni kan inget annat än bli nöjda nu när jag börjar blogga igen, så ni kan vara uppdaterade om mitt underbara liv som jag lever! Woohoo.

Idag har man jobbat som vanligt, inget ovanligt att jag jobbar, som alla vet redan så jobbar man heltid och befinner sig på jobb så gott som alltid känns det som om, lite mindre roligt.

Slutade halv fyra idag, lång dag .. hade nöjt mig med en väldigt kort dag idag, eftersom man varit bra seg hela denna veckan .. jag vet inte varför, men kan tänka mig att det är värmen som gör att man blir helt slut i huvudet & kroppen, sen går jag på semster igen på fredag, så jag går verkligen på lågfart just nu, orkar inte lägga ner massa onödig energi när man ändå bara har två arbetsdagar kvar .. känns inte lönt kan jag tycka! :) det kan ni nog hålla med om?

Efter jobbet hade jag en tanke att jag skulle städa upp lite i lägenheten och få undan all min disk, men änså länge har jag inte kommit så långt, jag är långt ifrån den tanken kan jag ju berätta!
Blev att man tog en promenad med Trixie sen hamnade man framför datan och jag sitter kvar här än ..

Så jag kan garantera att det blir inget städning idag, funderar istället på att ta en kall dusch, för helvete vilken värme man har i lägenheten, helt sjukt!

Nej, nu ska jag slänga mig i duschen.

Puss från mig.


HEJ IGEN & VÄLKOMNA

Nu har jag tänkt att börja blogga igen, haft ett bra länge uppehåll ifrån det nu ..
Nämligen många som frågat om min blogg, ett jävla tjat kan jag tycka! ;) så jag kan tänka mig att ni saknat att följa mitt liv helt enkelt ;)

Börjar inom snarast, ska bara fixa till med ny design med mera, blir säkert toppen!

Puss från mig.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0