Gott med lunch


Dålig uppdatering

Tyvärr har man inte haft lust eller ork att uppdatera något dessa dagarna, har hänt en del och det skriver jag ner sen en dag vad som hänt, men inte just nu! Tillräckligt jobbigt som det är.
 
Puss från mig.

Gått med rån


Torsdag & Fredag

Igår blev det upp tidigt för att jobba 7.30-14.00 lagom pass att jobba! Dock hade Zaga sovit väldigt dåligt pga hennes förbaskade tänder som är på gång .. Men klarade ändå mig igenom passet galant utan att vara trött!

Efter att man slutat blev det att hämta Zaga hos gammelfarmor, saknar henne direkt så fort man inte är med henne .. Men hon behöver vara med andra också, perfekt att lämna så par timmar!
Så blev det en lång fika där, åkte därifrån vid fem, så det blev lång fika!
Väl hemma blev det soffan och en lugn kväll .. Har även hänt en annan sak men orkar inte gå in på det just nu! :/

Idag vaknade vi kvart över sju, men låg kvar ett tag och hade mys!

Väl uppe blev det frukost och gjorde oss i ordning sen iväg till Emelie på ett besök, länge sen så det var på tiden!

Efter att vi varit där så blev det att tvätta bilen sen hem för lunch & sen vilade Zaga ..

Nu har vi ätit lite och snart ska jag iväg och jobba ett kvällspass, dom ringde strax efter två.. Så snabba ryck! Extra pengar är aldrig fel..

Ha en bra fredag allihopa.


Dagens middag


Dagens pass på hästryggen


<3


Flyttar klossar


Onsdag

Idag fick jag väcka Zaga när jag vaknade kvart i nio, skönt med sovmorgon! Ingen feber idag, men blev ändå en hemma dag så hon får hänta sig efter att varit dålig i tre dagar! Väl uppe blev det frukost & jag körde ett pass på motioncykelen! Skönt när det är gjort..

Därefter tog jag en runda med dammsugaren och plocka undan och fixa. Sen blev det att göra i ordning Zagas garderob, bort med 74 & 80 fram .. Växer så det knakar just nu! :)

Så nu ska man fixa alla kläder 50-74 och sälja.. Någon intresserad, bara att höra av sig!

Sen kom sambon hem vid 12, så efter att jag lagt Zaga att vila så blev det stallet för en runda på hästryggen och sen mocka jag till alla hästarna i stallet, så slipper svärmor när hon kommer hem från jobb! :)

Nu henma och Zaga har nyss vaknat, trött bebis idag, sovit 2 1/2 timme .. Skönt att hon kan sova bra!

Snart blir det att på börja maten, idag blir det bruna bönor och bacon! Mums. Bra länge sen vi åt det! Ska bli gott.

Puss från mig.


Zaga försöker klappa Ludde


Fika besök

Zaga sovit hela natten och mår bättre, så hoppas inte detta kommer igen!

Uppe vid åtta då blev det att göra oss i ordning sen iväg till G-farmor & G-farfar på besök, hade klipp & färg tid idag hos frisören, blev mörka & ljusa slingor, som i vanlig ordning! Perfekt..

Sen kom även bror dit och fikade med oss efter jag var klar hos frisören.

Hemma strax innan fyra, blev direkt ett pass på motion cykeln och dusch därefter, nu slöar vi i soffan, Zaga somna, hon behöver ta igen sömn den stakaren..

Blir en lugn kväll ..

Puss från mig.


Sjuklingen

Hade hopp om att hon var på bättringsvägen eftersom jag fick i henne fyra skedar kvällsmat vid 7 & att hon lekte självmant på sitt rum ..

Sambon gav godnatt ersättning och hann upp och skulle lägga henne då hon spydde ner hela soffan .. Där försvann det hoppet :/ han gav full mängd som vi brukar ge, var nog ingen bra ide då hon inte ätit på hela dagen, blev antagligen för bra .. eller är det magsjuka igen, isf tredje gången hon åker på det sen december, blir så less på detta ;/ det är mest synd om Zaga!

När fan ska dessa sjukdomar sluta angripa Zaga :/

Nu dra täcket över huvudet och hoppas på att Zaga får sova och även att jag får lite sömn.. Godnatt!


Te i favorit muggen


Roligt att spela med foten


Första passet


Mums


Dagens middag


Fått hem motioncykeln

Idag har det varit en väldigt lugn dag, eftersom Zaga haft feber och allmänt kass:( men inget väder att vara ute i ändå så vi hade nog hållt oss inne, dock skulle vi egentligen till öppna förskolan idag, men det blev det inte eftersom Zaga varit dålig!

Hon sov två timmar från 10-12 då passade även jag på att vila, riktigt skönt! Man blir så sjukt trött av att inte göra något..

Sen blev det hamburgare med bröd till middag och efter vi ätit så blev det att ta en mil på motioncykeln som jag fått hem idag, så nu ska min motion bli mycket bättre! :) ska bli skönt att komma igång! Ska börja så smått sen öka på så klart!

Nyss kommit ut duschen så nu blir det slöa i soffan, imorgon ska jag klippa och färga håret, dags igen! Färgade det sist i oktober så bra länge sen, blir folie slingor denna gången också :) hoppas på att Zaga är frisk så jag slipper avboka! Får se hur allt är imorgon..

Nu mysa med familjen <3


Myser <3


Bli frisk älskade Zaga


Frukost


Soffmys med sjuklingen


Lång natt

Varit en lång natt med en febrig Zaga, gör ont att se henne dålig :( uppe vid halv åtta och tog temp, 39,2. Gett Alvedon och hon har druckit lite Blåbärsoppa samt lite äppel juice .. Det är de enda jag får i henne, alltid något! Man vet själv när man har feber och är dålig hur man mår & man är inte ett dugg sugen på något..

Hoppas på att febern ska ge med sig snart .. Så hon slipper detta! ;/

Blir hemmamys hela dagen.

Puss från mig.


Dagens middag


Söndag

Idag var vi uppe strax innan åtta, Zaga har varit lite krasslig idag, feber & hängig! Hon vilade vid 9 och vilat nu 2 timmar till & fått Alvedon, så hon är lite piggare nu.. Skönt! Låt detta skitet försvinna! :/

Efter vi åt frukost så blev det att köra till Klippan för att sola, sen väl hemma blev det att städa, skönt när det är gjort :)

Efter att jag städat körde jag till stallet och fixa i ordning till alla hästarna och hade mys stund med min fyrbenta gosse, tänkte rida men lusten försvann i detta blåsandes! Ska bli ännu värre & på tisdag ska det komma 10cm snö och bli snö kaos..

Nu slöar vi i soffan det ska jag fortsätta med tills jag ska börja på maten, blir kyckling idag, ska bli gott då det var ett tag sen vi åt det.. :)

Puss från mig.


Lördags gott


Storhandla på city gross

Efter att Zaga vilat åkte vi hem till svärföräldrarna på fika, efter det åkte jag till Klippan för att hämta bror, sen iväg till City gross för att storhandla ..
Sådär 1851 fattigare, men har fyllt på kyl & frys iaf..

Nu blir det soffmys .. Trevlig lördag allihopa.

Puss från mig.


Min tös börjar bli stor


Leker för fullt


En fundersam Zaga


Bra dag


Roar sig med nycklar


Lördag

Igår blev det fredagsmys, kollade gladiatorerna och finalen av farmen ..
Sambon åkte iväg och köpte massa extra gott till fredags myset, alltså bara massa onyttigheter! bra fredag med andra ord..

Idag var vi uppe kvart i nio, underbart med sovmorgon och inte ha brottom med att kliva upp! :) mys.

Nu gör vi inte så mycket, bara slöar i soffan .. :) slö morgon, man behöver inte alltid vara flitig.

Idag ska vi iväg och storhandla, blir i eftermiddag efter att bror slutat jobba fyra .. Får se om det blir maxi eller city gross, lutar åt city gross! :)

Ja annars har vi en lugn lördag framför oss .. :)

Puss från mig.


Zaga sugen på godis


Fredags gott


Dagens middag


Mys


Dagens runda på hästryggen


Leker med sin spelande larv


Solen skiner då måste man ha solbrillor


Full fart på hästen


Promenad


Härlig promenad


Redo för promenad


Härlig morgon promenad

Idag fick man sovmorgon tills tjugo över åtta.. Skönt att sova! :)

Upp och åt frukost och sen klädde oss varmt, var sugen på en promenad fast det var -4 så var det riktigt skönt att komma ut och röra på sig lite! Blev en runda på 4,6 km så jag är nöjd med rundan! Hoppas på lite bättre väder så man kommer ut lite mera än man gjort! Ingen mera snö iaf! Våren är mer än välkommen..

Idag har vi inget mera planerat, ser ut att bli en lugn fredag! Kan vara skönt det också ..

Snart lite lunch för oss sen ska Zaga vila en runda & jag ska röja undan lite ..

Puss från mig.


Zaga redo för sängen


Fastnat på denna nivå


Städryck

Nu har Zaga vaknat igen, och jag har hunnit att ta och städa.. Man kan tro att jag älskar att städa, men sen jag fick Zaga har jag inte klarat av att se smuts eller ha stökigt! Så då blir det att man städar & städar, tur man går hemma och hinner med ;)

Just nu gör vi inte mycket, Zaga ska snart ha mellanmål, sen har vi inget planerat, ville storhandla men får inte med sambon, tråkigt att storhandla själv! :/ men men ..

Puss från mig.


Några timmars bus på öppna förskolan


Torsdag

Inatt har man vaknat par gånger av att Zaga varit ledsen, såg imorse varför, en fram tand var på gång upp, så det har garanterat gjort ont. Gav Alvedon vid 7 sen gick vi och la oss en timme till, gick upp vid åtta och då var hon lite piggare och ingen feber längre.

Så vid nio begav vi oss till öppna förskolan.. Tänkte att vi är där tills hon protesterar, men var lugnt, va där till strax innan tolv, sen var hon trött .. Fick i henne mat och nu vilar hon.

Jag ska ta tag i ett städryck här hemma medans Zaga vilar, sen får vi se vad vi gör resten av denna dagen!

Puss från mig.


Bläddrar i sin bok


Kvällsmys


Zaga vänt upp och ner på sitt rum


Dagens middag


Zaga myser i soffan med böcker


Nytt mobil fodral


Nöjd Zaga fått nya stövlar


Mumsar i sig kex


Lite shopping

Idag vaknade vi vid åtta som i vanliga fall! :) men dock inte pigga, skulle kunna ligga kvar par timmar till utan några problem, men bara lyda Zaga och gå upp!

Åt frukost och gjorde oss i ordning, sen iväg till Klippan för att shoppa lite, blev nya stövlar,byxor till Zaga & till mig blev öronhänge. Alltid något!:)

Nu hemma och ätit lite lunch, blir snart en vilo paus för våran del! Även jag ska passa på att vila med Zaga, är konstigt slö idag, så lika bra att passa på och vila med Zaga.. :)

Puss från mig.


Mys

Ljusen tända, mys resten av kvällen ..


Dagens middag


Bus hos gammel farmor/farfar


Dagens pass på hästryggen


Nytt paket från Goboken


Måndag

Idag hade man sovmorgon tills åtta! Skönt efter att man jobbat i helgen .. Sen vid nio tiden begav vi oss till öppna förskolan för massa bus & fika ..

Sen hem vid tolv för vi skulle få fika besök av bror! :)

Sen till affären och hämta ut paket som jag vunnit, fyra snygga glas.. ;)

Sen när bror åkt hem så blev det att ta ett städryck här hemma, sen vid halv fem när sambon kom hem blev det stallet för en runda på hästryggen, riktigt skönt väder idag! :)

Nu hemma, ska slänga mig i duschen nu och sen blir det soffan resten av kvällen .. Blir att kolla farmen iaf! :)

Puss från mig.


Bus på familjecentralen


Igår & idag

Tyvärr ingen bloggning igår, full rulle hela dagen.. igår blev det jobb 7.30-15.45 sen hem och duscha och göra sig i ordning sen iväg till svärföräldrarna för god mat & melodifestivalen.. trevlig lördag med andra ord!
 
Idag var man uppe tidigt igen för att bege sig mot jobb tills kvart över tolv, fast fick gå tidigare.
 
Hemma nu och har gjort mig i ordning, ska snart iväg på kalas och fira Jonna!
Ja mycket mera händer inte idag .. full rulle helt enkelt. nu iväg.
 
Ha det bra allihopa.
 
Puss från mig.

Gott med macka


Shopping till Zaga

Fina tunikor, blev en i storlek 80 & en i 86 :)


Godis inhandlat


Glad Zaga


;)


<3


Saknar sin mage lite


Ändrade planer

Sambon ska inte iväg ikväll, istället blir det hemma mys, äta ute mat och äta massa gottis! Fredags mys står på schemat idag!

Ha en toppen dag/kväll allihopa.


Gott med kex


Fredag

Idag hade vi sovmorgon tills tjugo över åtta.. Skönt. Åt frukost sen blev det att ta ett städryck här hemma!

Städningen är gjord så nu myser vi här hemma och det hade vi tänkt göra resten av dagen/kvällen!

Har inget planerat på hela dagen så det blir bara hemma mys idag, inget roligt väder att vara ute i, blåser som bara den, så vi är inne och myser idag! Tänkte köra till hästboden sen i eftermiddag och köpa godis, närma och bara! Så man har lite extra gott hemma till fredagsmyset ikväll!

Blir att ha fredagsmys själv ikväll, Zaga ska sova hos farmor & farfar ikväll & sambon ska ut på party, eftersom jag ska upp och jobba tidigt imorgon så blir det en lugn kväll för min del!

Puss från mig.


Mysigt med ett kvällsbad


Mysigt med ett kvällsbad


Dagens middag


Ändrade planer

Har pratat med farmor, så det blir en tur på hästryggen så fort Zaga vaknar. Trotts skitvädret så får det bli en liten runda .. får se vad det blir för runda eller om man bara rider hemma. Medans jag rider får Zaga vara med farmor och mysa.
 
Hörs senare.
 
Puss från mig.

Dags att minska på sockerberoendet man har

 
när man ser detta så vill man inte ens dricka läsk längre ..

kroppen kan inte må bra av all läsk man stoppar i sig


Bus på öppna förskolan


Torsdag

Idag sov vi tills kvart i åtta, skönt! Åt frukost och gjorde oss i ordning, sen iväg till öppna förskolan vid 9.. Hade en väldigt gnällig dotter imorse, så när vi väl kom till öppna förskolan så vände det väldigt snabbt, trodde nästan jag skulle ha en jobbig dag framför mig med en gnällig dotter, men som sagt dagen är inte slut än. Hon vilar nu, somnade tjugo över tolv, så får se hur länge hon sover, brukar vara två timmar cirka. Ibland mindre & ibland mera.

Har slängt i en maskin tvätt och nu segar jag framför datan .. Skönt med lite ensam tid ibland! Lugn och ro är aldrig fel! :)

Idag är det sämre väder, ingen sol och en hemsk blåst:/ hade tänkt rida idag, men får se hur det blir med det. Får se om man får fram suget eller skippar det! Vi får se helt enkelt.

Annars har vi inget planerat mera idag. Tar dagen som den kommer ..

Puss från mig.


Kvällsfika


Kvällspromenad med Trixie


Dagens middag


Shopping till mig


Paket till Jonna


Shopping till Zaga


Zaga


Lunch


Shopping på väla

Uppe åtta och nu har vi ätit frukost och gjort oss i ordning, snart blir det väla, bror har kommit och ska göra oss sällskap! Får man se vad man hittar för något, ska ha stövlar till Zaga och present till Jonna.. Behöver inget själv men blir alltid man hittar något :)

Puss från mig.


Dagens runda på höstryggen


Dagens middag


Zaga i vagnen


Promenad i det fina vädret


Solen skiner

Idag var vi uppe åtta, skönt med sovmorgon. Låg och drog oss ett tag innan vi steg ur sängen! Mysigt..

Klädde oss varmt och gav Zaga frukost sen tog vi en promenad, gäller att passa på när vädret tillåter det! Blev en runda på nästan 3km .. Skönt kan jag säga, känns i benen nu!

Nu har jag fått i mig lite mat, ska tömma diskmaskinen och ta och dammsuga hallen från all grus som kommit dit.. Sen ska Zaga ha lunch och sen vila.

Efter att hon vilat så blir det en tur på hästryggen, mysigt! Så man är flitig även idag! :)

Hörs senare.. Puss från mig.


Efterrätt


Dagens middag


Ebba & Zaga visar magen ;)


Nöjd med mina nya jeans


Full rulle

Måndag idag och ny orörd vecka framför oss ..

Sovmorgon tills halv åtta, sen gick vi upp och åt frukost och gjorde oss i ordning, sen kvart i nio begav vi oss till öppna förskolan för massa bus och så blev det fika där innan vi begav oss hemåt strax efter tolv. Väl hemma fick Zaga lunch och nu vilar hon.

Bror kommer snart på besök, sen kommer Ellinor runt två på besök, blir att vi tar en fika och sen tar vi en promenad i det fina vädret med hundarna och vagnen! Mysigt..

Så ser min dag ut änså länge! :) bra måndag helt enkelt, solen skiner så jag är glad!

Puss från mig.


Bus på öppna förskolan


Dagens middag


Mums


Sanning


Underbart väder

Vid ett körde man till stallet, blev att rida med svärmor, Jenny & Maria! :) tog en runda på en timmes tid! Hade ingen pigg gosse idag, så imorgon får han ha vilo dag! Kan han behöva efter att varit igång i fyra dagar i sträck!

Efter vi ridigt och fixat blev det fika hos svärföräldrarna och efter att bi fikat så passade jag på att tvätta bilen.. nu kom man nyss hem, blir en dusch sen på börja maten! Sen bada Zaga sen håller kväll.. :)

Puss från mig.


Kommit en bit ;)


Trött Zaga


Dagens middag


Dagens motion runda


Lördag

Idag var man uppe redan vid fem, då vaknade Zaga och gallskrek, bara att somna om henne sen vänta på att klockan ringde sex då det var dags att gå upp sen jobb sju!

Timmarna på jobb har gått undan. Jobbade tills kvart över tolv, sen lämnade Wii spel till bror som han glömt för länge sen!

Väl hemma blev det att byta om till stall kläder och bege sig iväg till stallet för en runda i skitvädret, blåser som fan:/

Idag gjorde Jenny oss sällskap :) roligt!

Nu hemma, har nyss badat av Trixie och nu ska jag ta en varm och skön dusch ..

Resten av kvällen blir lugn.. Små trött efter två jobb pass!

Puss från mig.


Dagens motion runda


Fredag

Idag var man uppe tidigt, larmet stod på 6, lagom roligt! Så idag blev det ingen sovmorgon inte!

Väckte Zaga vid halv 7 så vi kom iväg vid 7 tiden, skulle besiktiga bilen 7.20. Gick igenom med blanka papper, men sen tidigare viste jag att det var något med handbromsen, den hakar upp sig ibland, så jag körde inom brunos verkstad och fick boka en tid för att kolla upp vad som är fel, lika bra..

Nu har vi kommit hem igen, jag strunta i att äta frukost innan så tänkte få i mig lite frukost nu snart! :) små hungrig är man.

Solen skiner för fullt, underbart. Jobba ikväll, börjar kvart i fyra. Innan dess hade jag tänkt ta en runda på hästryggen, ska höra med farmor eller farfar kan passa Zaga medans jag rider!


Puss från mig.


Bettan gick igenom


RSS 2.0