JAG SAKNAR SOLEN


1 ÅR MED MIN UNDERBARA SAMBO


TVÅ NYA GLAS I MIN SAMLING


LITE UPPDATERING SEN SIST

Antal dagar sen man uppdatera för er nyfikna, har hänt en hel del, dock bara bra saker. Orkar inte uppdatera om alla sista dagarna så jag uppdaterat sen gårdagen, det får räcka! :)

Igår morse kom bror med nybakade bullar till oss, jävligt gott kan jag säga. Sen hade jag ett cp ryck också, trött på att diska för hand, så jag och älsklingen körde bror till Klippan sen vidare till Helsingborg för att köpa en diskmaskin, jag är jävligt nöjd med den, det bästa på länge kan jag ju säga, bara att få slippa diska, för det är så jävla tråkigt! usch .. När man väl var hemma så blev det att älsklingen koppla in diskmaskingen och jag började med ett städryck här hemma! Lika bra när man har tiden till det, så det blev fint och rent eftersom man skulle ha hem gäster på kvällen ..

Kvällen bestod av god mat och härligt sällskap, kvällen slutade med att jag hämtade folk på natten i Helsingborg, när man väl var hemma så var man jävligt trött, tog inte lång tid förän man lyckades somna.

Vaknade runt tio idag, sen upp och sätta igång en maskin tvätt och plocka undan sen gårdagen för det orkade jag inte inatt, även satt igång diskmaskinen,  lika bra att få undan disken så slipper man det! Vi ska iväg på kalas klockan tre hemma hos älsklingens syster som fyller år idag, innan dess blir det lite små fix annars väldigt lugnt.

Puss från mig.

ISAAC






HÄRLIGA DAGAR I KARLSKRONA

Jaha, kan inte säga mycket mera än att det var skönt att komma hemifrån men samtidigt jävligt skönt att komma hem igen, saknade mina djur så jag visste inte var jag skulle ta vägen, men sånt man får ta ibland, kändes konstigt att inte Trixie var hos mig, eftersom hon är med överallt och ingenstans, men jag klarade det ändå! Vi har haft soligt och riktigt fint väder, underbart att få se solen! Varit på massa utflykter och fått se massa, även åkt båt medmera, ja trevligt har vi haft det, ett tag sen man fick umgås med syster och lille isaac!

Idag vaknade man vid tio tiden, sen blev det iväg till Åstorp för att sola, eftersom vi hade en jävla massa moln och vädret tillåt inget solväder, så fick det bli en runda där, sen iväg och tvätta bilen, verkligen behövligt om jag säger som så .. sen väl hemma så hörde svärmor av sig att hugo beteede sig konstigt, så det blev iväg till honom en sväng, en massa flugor och hästflugor, så han sprang som en galning, så blev att fixa honom med massa flugspray och skit, hoppades på att det skulle bli bättre.

Väl hemma så kom solen fram, så blev solstolen för min del par timmar, underbart att få steka lite! :)

Sen närmare fem tiden, så fick jag ett städryck och städade och fixade här hemma, lika bra när man får sina ryck! :) för det är direkt inte så spännande att städa! usch. Sen när man städat klart så hade älsklingen gjort hamburgare till oss, mumisgt. Sen körde han iväg och fiskade och jag körde till svärföräldrarna en runda och sen kollade även till hästarna en sväng ..

Så nu är man hemma igen, blir en lång härlig dusch för min del nu, det har man längtat efter denna dagen kan jag säga, men jag har varit flitig och fått mycket gjort! :)

Puss från mig.

PLUTTEN


DAGS ATT LÅSA BLOGGEN FÖR IDIOTER SOM SNOKAR

Ja, som sagt har man en del idioter som är inne på min blogg bara för att snoka och bry sig om mitt liv samt lägga massa löjliga kommentarer som är anonyma för dom vågar ej stå för vem dom är, nog fjortis beteende eller vad .. så nu är den låst för lite privat liv får man väl ändå ha, jag skriver inte för eran skull, utan för min egna skull, ibland behöver man rensa tankarna och skriva av sig, därför har jag min blogg!

hoppas på att man får ha ett eget liv nu kanske.

idag har det varit värsta höstvädret, kallt, blåsigt och ruggit. Blev att man åkte iväg och tvätta av bilen för att den verkligen behövde det, men eftersom det regna som fan så var det inte värrst lönt egentligen, men var iaf tvungen att ta det värsta, eftersom vi ska bege oss mot Karlskrona imorgon ..

Efter att man fixat bilen så blev det inom Oasis i Klippan, alla var upptagna pluss att folk väntade på att komma till, så blev för mig att bege mig mot Åstorp istället för att sola där, orka inte vänta längre. När man väl kom till åstorp så var alla lediga, underbart tänkte jag, sen nya rör också, kunde inte bli bättre! :)

Sen hem och slöa, bror var här en runda också sen nu ikväll har man fått i sig lite mat och tagit sig en lång varm dusch, ska packa lite till morgon dagen, vi åkte nämligen tidigt imorgon bitti, kör först till syster sen åker vi med dom vidare till Karlskrona, hoppas på bättre väder än såhär! :)

Vi hörs när jag kommer hem igen.

Puss från mig.

GOLVEN ÄNTLIGEN LAGDA

Woho, tog bara nästan hela dagen att fixa dessa jävla golv, men fyfan vad snyggt det blev, en stor jävla skillnad kan jag ju säga, nu ska det bara piffas till med nya tapeter i köket och sen målas lite, sen är det jävligt fräscht här hemma, tur mannen min har mig annars hade inget blivit gjort av detta!

Var ju på en runda på Röstånga marknad i förmiddags, kan ju säga att det inte var någon hitt direkt, tur man hade stövlar med sig, fyfan vilken dyga, helt sjukt. usch. men vi tog oss ändå runt. Blev ett nytt koppel till Trixie och ett armband till mig själv, alltid något fynd man ska hitta!

Maten är igång och nu blir det en dusch för min del, den har man längtat efter länge ..

Godkväll allihopa.

Puss från mig.

RENOVERINGEN ÄR IGÅNG

Nu så är äntligen renoveringen här hemma igång, känns jävligt skönt. Uppe vid 7 eftersom Daniel skulle komma vid åtta och börja, så lika bra att vara uppe eftersom dom ändå ska banka och hålla på, så blir det ändå inget sovande, ska ändå iväg vid nio till röstånga marknad med svärmor, Mari och Mattias .. stövlarna får åka med, eftersom Sara redan varnade mig igår om att det var lera och skit, tackar! :) men hade redan en aning om det eftersom det nästan är samma år där, eftersom det är på ett stort fällt så blir det oftast så när det är regn. Sånt man får ta, jag bara hoppas på att slippa regnet sen skiter jag i vilket ..

frukosten är nere, så nu bara invänta dom andra ..

Puss från mig.


REGNIG DAG IDAG

Jaha då var det torsdag idag, uppe vid tio idag. sen iväg till stallet, hade tänkt att rida men blev inget med det, eftersom det tråkiga regnet kom, så typiskt. Dock visste jag om att det skulle komma, men inte förän i eftermiddagen, kom tidigare än väntat. Tråkigt som fan ..

Trixie har fått bada eftersom hon rullat sig i något så blev det ett bad för hennes del, så nu är hon fin och ren igen, ligger just nu och mysig i sin korg ..

Nu hade jag tänkt bege mig mot Klippan för att sola, eftersom det inte finns något solväder eller har varit på bra länge så får det bli oasis en runda idag!

Vi hörs senare.

Puss från mig.

MIN GOSSE I TRANSPORTEN


LASTTRÄNING FÖR MIN GOSSE

Jaha, då var det Onsdag idag. har haft liten sovmorgon idag också, har ringt lite samtal ang hästsläpp. Ska nämligen last träna min gosse lite, eftersom han dumma sig en del sist vi körde honom, får se om det går bättre denna gången. Lika bra att träna så får man se om hans trams går bort överhuvudtaget eller vad det blir, sånt man lär märka.

Min kusin var hemma vid ett tiden, så jag skulle höra av mig då så att dom var hemma, så kunde jag hämta släpen då ..

Får vi se hur detta går, spännande. Jag hoppas på att det ska gå bra om inget annat.

Puss från mig.

TISDAG

Jaha, snart har denna dagen också runnit iväg. Uppe vid tio idag. Älskar sovmorgon. Gå upp när man vaknar! underbart .. Väl uppe blev det att få i sig lite frukost sen ut i solstolen en runda, massa moln så man fick inte så mycket solande direkt, dröjde inte länge förän jag gav upp, sen iväg för att handla mat på OJ, skulle ha gjort det par dagar nu, men lust eller ork har man ej haft. Men vi har ändå överlevt! :)

Väl hemma så blev det stallet som gällde, ridigt en runda med svärmor nu i eftermiddag, väl hemma så blev det att göra mat, och den har jag fått i mig nu, så nu blir det en lång härlig dusch för min del, sen soffläge med massa gottis! mums ..

Puss från mig.

MOT HÖÖKS

Då har man äntligen fått sig en härlig lång sovmorgon, tills 11 idag! underbart att få sova ut ..
Har fått i mig frukost och ska nu snart bege mig mot hööks för shopping, en del som måste inhandlas till min fina gosse, eftersom där är massa rea så får man helt klart passa på att köra in där innan det mesta tar slut .. gäller att vara snabb i detta läget!

Älsklingen är iväg och kör cross, så han roar sig iaf han också! så slipper man höra hela tiden, Vad ska vi göra! haha.

Igår planerade vi en långrunda med Maria att vi skulle göra det ikväll, men vädret ser inte ut att vara det bästa direkt, jävligt tråkigt kan jag ju säga! blåser som fan också för den delen, alltid ska det bli skit när man väl planerar, jag hoppas verkligen att vädret blir till det bättre närmare kvällen, man kan alltid hoppas!

nej nu mot hööks.

Puss från mig.

ÄNTLIGEN

Lördag idag, skulle sitta bra med en härlig lång sovmorgon idag, men icke. Älsklingen väcker mig strax innan nio, för att vi skulle iväg till svärföräldrarna och äta frukost, lagom spännande kan jag ju säga .. När frukosten väl är nere så blev det att vi lånade svärfars skåpbil för att köra iväg och hämta golv och listor, vi skulle ha lagt nya golv länge nu, så iveckan är det dags att lägga nytt köks golv och i vardagsrummet, hoppas på att det kommer bli jävligt fint! :) på tiden att vi fixar detta. Eftersom vi snackat länge om att göra det! 

Så nu är vi hemma igen, får se vad denna dagen har att erbjuda, inget änså länge vad jag vet. Dock skulle jag behöva åka till Ikea en runda, eftersom man behöver lite därifrån! Får se om det blir en shopping runda idag, ska ta ett snack med sambon och se vad han är sugen på ..

Puss från mig.


FREDAGSMYS

Nu har man klarat av en runda på hästryggen med Mari, blev lite dressyr ridning idag och sen en liten uteritt, så vi hade ganska så trötta hästar när vi var färdiga, skönt att dom får jobba lite extra ibland .. kan dom behöva ..

Nu är älsklingen iväg och köper gotte och hämtar hämte mat, eftersom han tvunget ska ha pizza nu när det är fredag .. typiskt honom kan jag mera säga. Han passar på medans han verkligen kan!

Ikväll ser det ut att bli fredagsmys, kan vara skönt eftersom man inte mått så värrst bra som två senaste dagarna ..

Puss från mig.

FORTFARANDE FREDAG

Ja det är de, denna dagen har inte kommit mycket längre än såhär, inte jag iaf. Har tagit en härlig dusch eftersom jag kännde mig helt död och ganska nasty, så känndes det verkligen bra efter den där duschen, nu så väntar jag bara på att Mari ska höra av sig om vi skulle ta en runda på hästryggen, vädret är inte så direkt lovande, regnar konstant, dock har det varit lite uppehåll. Detta jävla regnandet suger verkligen! usch. vi får hoppas på bättre väder än detta iaf!

Älsklingen jobbar tills 16.oo. sen håller han också semester, så har vi tre veckor semester tillsammans, sen ska jag ha två veckor själv. Det blir säkert skit bra .. min ledighet har jag mer än längtat efter!

Nu ska jag ta något att äta, min mage skriker nämligen.

Puss från mig.

JÄVLIGT SANT

GLÖM BEKYMREN, imorgon kommer nya ..


HOPPA KAN HAN MINSANN


DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11

En stillsam dag väntar. I ditt eget tempo får du mycket gjort, och du hjälper andra dessutom.


SEMESTER

Fortfarande ont i hela huvudet, men inte lika illa som igår, det går verkligen inte att jämföra med gårdagen hur jag mådde då, rent åt helvete rent ut sagt.
Igår hände det inte så mycket eftersom man bara sov och mådde skit, Älsklingen var snäll och pyssla om mig ordentligt igår, så snäll så! :)

Inatt har man lyckats sova bra, trotts att man sovit halva dagen igår, så lyckades jag sova tills halv elva igår, snacka om att vara helt utslagen? fyfan. Men är nu på benen igen och mår hyffsat iaf, klarar av att vara uppe och fått i mig lite frukost, hade tänkt att ta en dusch så man kanske piggnar till liv lite extra, brukar nämligen hjälpa.

Sen i eftermiddag får det bli stallet en runda så man får lite frisk luft. 

Nu är äntligen min semester kommen, fan vad skönt! Fem långa veckor framför mig. underbart. Fan vad jag ska njuta ..

Puss från mig. 


JAG HATAR ATT MÅ DÅLIGT

Ännu en dag man ska behöva gå hem från jobb? hur länga ska detta egentligen pågå?
Kom till en av mina vårdtagare och sen börja huvudväken och sen höll man på att svimma och sen dröjde det inte länge förän man börja spy och ha sig, fyfan säger jag bara! Hemskt. Hade samma sak förra veckan och nu kommer det igen! Vet dock att jag har dåligt blodvärde och blodtrycket är väldigt långt, men har fått tabletter, mera kan dom inte göra i nuläget, jag hoppas på att detta skitet ska försvinna snart, roligt att börja sin semester med att må dåligt! Jag hatar mitt liv just nu, helt facking nere pga detta skitet! Jävligt jobbigt kan jag ju säga.

Så nu ska jag bädda ner mig igen och hoppas på att denna skiten försvinner, så jag kan få må bra.

Puss från mig.

SEG KVÄLL

Jaha, händer inte så mycket i mitt liv just nu. tyvärr har man då inte så mycket att skriva om.
Jobbat som vanligt idag, har haft att göra hela dagen, så smått trött när man fick gå hem kvart i fyra. Om inget annat var det jävligt skönt!

Har inte gjort så mycket sen jag slutade, orken och lusten är på daown idag, så hade tänkt klicka hem någon film och sen bädda ner mig för kvällen, seg är vad man är. Finns även sådana dagar.

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

SMÅTT SEG

Jaha då har man jobbat klart dagens pass, slutade halv tre. skönt med tidiga dagar!
Har landat hemma nu, så hade tänkt att ta en runda med hundarna sen iväg och handla hem lite som man behöver ha hem, alltid något som är slut .. sen ikväll blir det att rida med Mari, alltid trevligt med sällskap!

Nu har jag inte mycket mera att skriva till er nyfikna! :)

Puss från mig.

TRÅKIGT REGNVÄDER

Mitt i städandet så började det ösa ner, känns ändå lite mera okej att det är sånt här väder nu, så kanske jag slipper det på min semester? helt okej isf .. :) nu ser det mera ut som ett hem här hemma, dock inte fått undan tvätten som hänger på tork, hoppas på att sambon tar det när han kommer hem, så kanske jag slipper ta det klockan tio ikväll när jag kommer hem! man kan alltid hoppas.

Har fått i mig lite mat, så nu hade jag snart tänkt att bege mig mot jobb för att avverka denna kvällen. Hoppas på det mesta av regnet kommit nu, så man slipper bli dyg blöt när man jobbar, inget vidare direkt! Just såna här dagar vill man ha ett jobb där man jobbar inne! Hade varit kanon.

Slutar 21.45 så vi kanske hörs ikväll, om jag inte är allt för trött. För då blir det duschen sen sängen för min del. Ni märker om vi hörs! :)

Ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.


SISTA JOBBE VECKAN

Jaha då var det redan måndag, och en vecka kvar att jobba för sen håller jag FEM hela veckor semester, som jag har längtat! sinnes.

Helgen har varit bra, som ni har märkt så har det varit lite dåligt med bloggandet, haft fullt upp helt enkelt. Kan vara skönt att ha sådana dagar också, men ändå skönt att ha dagar då man inte behöver göra ett skit, även dom är verkligen behövliga, iaf för mig.

Lördagen bestod av att man åkte iväg tidigt med svärmor och Mari till Falsterbo horse show, det tråkiga var att vi hade typ en timmes bil kö innan vi väl kom dit, en jävla massa folk kan jag ju säga. Men kan ju säga att vi hade en trevlig dag .. :)

Hemma runt sex tiden då blev det ner till svärföräldrarna en sväng, eftersom vi inte kommit på vad vi skulle göra än under kvällen, blev till slut att vi planerade att vi skulle ut och äta i Helsingborg och sen Bio, blev transformers 3 för våran del, sevärd helt klart ..

Hemma runt halv ett och jag slockna direkt när jag la huvudet på kudden, helt slut efter en lång dag.

Söndagen började med att jag var uppe en runda klockan tio, sen gick jag och la mig igen, hahha. vaknade till liv vid 12 då tänkte jag att måste nog kliva upp, så man inte sover bort hela dagen .. blev lite bad och sol och sen blev det en härlig tur på hästryggen med Mari, trevligt. Väl hemma så blev det en härlig dusch och sen iväg till Mari och Mattias för lite pizzatajm och tv tittande, slutade med att vi körde inom älsklingens farmor och farfar för att hälsa på, eftersom vi skulle ha gjort det bra länge men inte riktigt blivit av ..

Älsklingen är iväg och jobbar och jag har kvällen idag, passat på att gå en runda med hundarna nu på förmiddagen och nu hade jag snart tänkt att ta ett litet städröj innan det är dags för mig att bege sig mott jobb, segt att jobba kvällen, men har haft sovmorgon så ska inte klaga så värrst mycket. Börjar klockan två, så dags för mig att få något gjort, annars blir det aldrig av.

Puss från mig.


FALSTERBO HORSE SHOW

Då var det lördag, och ska snart bege mig mot Falsterbo där ska man tillbringa hela sin dag, skoj. Antal år sen man var där, så på tiden att man kommer dit igen! ;)

ha en trevlig dag & kväll allihopa.

Puss från mig.

FRISK LUFT

Eftersom man legat inne halva dagen igår och nu halva denna dagen så kände jag verkligen att jag måste ha lite frisk luft, fast att man inte mådde så bra, men frisk luft kan direkt inte skada, snarare känns det bättre nu efter en härlig runda på hästryggen, känner av skallebanken än, men hoppas på att slippa den snart, för detta är riktigt jobbigt .. ena stunden mår jag bra, sen andra stunden skit! Jävligt irriterande kan jag ju säga.

Hade en pigg och glad gosse idag, så när vi var färdiga efter rundan så fick det bli avspolning för honoms den, ganska svettig.

Har haft hovslagaren där idag också, så nu är där nya skor på min gosse, så fin så! :) dom andra var väldigt slitna, så kan det bli när man rider mycket på grus och asfalt, vissa rundor är det så tyvärr .. men nu är dom flesta åkrarna huggna så kan man även rida där, mysigt.

så nu blir det en dusch och göra sig i ordning, för iväg och hämta bror sen iväg mot macdonalds, samlar ju på deras glas, så måste dit och ha ett nytt i samlingen! :)

Puss från mig.

LITE BÄTTRE IDAG

Ringde jobb imorse och sa att jag stanna hemma, mådde inte helt hundra än, lika bra att vara hemma och vila upp sig ordentligt än att behöva gå till jobb sen åka ifrån igen, känns ganska onödigt kan jag ju säga ..

Somnade om sen vid 7 efter att Trixie varit ute och jag fick i mig lite vatten, och vaknade till liv vid 11 igen, snacka om att vara helt off. för att kunna sova så länge ..

Tackar till dom som hört av sig och undrat hur det är med mig. Ser man vilka som verkligen bryr sig och känner oro .. tack igen!

Så idag känner jag att det blir vila, funderar på att slänga in en maskin tvätt eller två, det sköter sig ändå själv, inget direkt ansträngande ..

Puss från mig.


AKUT LÄKARTID

Jobbat fram tills 11 idag, sen klarade jag inte av mera, illamående och yr och skit, känndes som värrsta migrän anfallet, men sen samtidigt att yrslen var så illa, så fick det bli läkaren, fick tid halv tolv. Tänkte lika bra att kolla om det är något allvarligt fel, varit ganska orolig hela morgonen, usch.

Helt klart var där dåliga värden, lågt blodtryck och och dåligt blodvärde, så det var ändå skönt att jag bestämde mig för att kolla upp det, fått medicin så ska se om det kan hjälpa mig. tog en och gick och la mig så fort jag kom hem nu på förmiddagen, nu har jag lyckats sova par timmar men ändå mår jag inte mycket bättre, jag hoppas på att må bättre snart, för detta har verkligen varit en jobbig dag, på väldigt länge ..

borde vara förbjudet att må såhär dåligt. fyfan. nu blir det att bädda ner sig igen.

Puss från mig.

MOT JOBB

Nu är det dags för jobb, vi hörs ikväll ..

Puss från mig.

HOME SWEET HOME

Jaha, tisdag idag och en seg sådan kan jag ju säga, mår helt enkelt inte helt hundra, men ändå har jag bestämmt mig för att bege mig mot jobb och jobba eftermiddag/kvällen, jag får ge det ett försök iaf, mera kan jag inte göra .. får hoppas på att jag lyckas stå ut dom timmarna i denna värmen, molnen börjar komma så jag hoppas på att det kanske blir lite svalare snart.

Vaknade strax efter nio idag, grannens hundar har fört ett jävla liv så man var jävligt irreiterad när man kröp ur täcket, jävla hundar! fick i mig lite frukost, sen har man legat vid poolen och bättrat på brännan ett par timmar, även badat antal gånger i poolen, jävla värme det är även idag, men ska inte klaga, för regn och skit väder vill man inte ha ..

så nu har man precis duschat och luktar himmelskt, blir det att göra sig i ordning och sen fixa något att äta innan det är dags att bege sig mot jobb, börjar nämligen jobba halv tre idag, så jag hoppas på en bra kväll ikväll ..

Puss från mig.

 


LÅNG HELG

dålig uppdatering dom sista dagarna, haft fullt upp. så som det kan bli ibland. men jag har inte glömt er! :)
i fredags blev det först en runda i Klippan hos Tommy och Mimmi sen drog vi vidare till Åstorp för att kolla läget, kan ju säga att det var inget vidare roligt .. så det var den kvällen!

Igår blev det åstorps marknad en sväng och sen blev det macdonalds för att börja samla på cola glas, dags igen, detta årets glas var mycket snyggare än dom förra, så nu blir det att samla! :) sen lämnade vi bror och sen iväg till svärföräldrarna och där befann vi oss resten av kvällen, trevligt.

Idag vakndade man vid halv tio och nu håller man på att städa här hemma, älsklingen fixar och donar utomhus, bland annat klipper gräs .. där är att göra om man har hus tyvärr. tur man kan hjälpas åt.

nej nu måste jag fortsätta städningen. sen ska vi nämligen iväg på kalas i eftermiddag i hyllinge.

Puss från mig


HÄSTARNA


hugo


svärmors isläningar


HUNDARNA BADAR














HÄRLIG RUNDA PÅ HÄSTRYGGEN

Nu hemma igen efter massa mys i stallet och en härlig runda på hästryggen, hade Trixie bus med mig idag också, så har en trött vovve också, skönt att hon kan följa med och få lite motion också .. innan man kom iväg på sin runda så blev det lite snack med svärmor, hon skulle iväg med en av sina hundar till vetrinären, för den har haltat och haft problem med det ett tag så jag hoppas på att allt ska gå bra och att dom slipper avliva henne, det är en schäfer och tyvärr så är där ofta fel på en sådan hund, usch .. bland annat höfter! Men jag har hållt tummarna för cassi iaf. Blev lite dressyr ridning idag .. så kan ju säga att jag hade en trött häst när jag väl var färdig efter en timmes tid, men han skötte sig väldigt bra, min fina gosse!

Hemma för ett litet tag sen, har fått i mig en halv kycklingrulle, riktigt gott. allt är gott när magen skriker! :)
så nu ligger jag och slöar i soffan, nerbäddad under täcket, mys!

Kommer komma upp bilder från mobilen sen, både på hästarna och hundarna! :)

Puss från mig.


SHOPPING



linne från gina ..


FRUKOST



filmjölk,flingor och färska hallon .. mums


MORGONMYS

Vaknade av att älsklingens chef ringde, sen lyckades man inte somna om, dock gav man det ett försök, men lyckades inte, så nu är man uppe men inte pigg, blev att man bara flyttade till soffan, hade tänkt få i mig lite frukost efter att jag uppdaterat.

Lite halv dåligt väder idag, solen visar sig i mellan åt och ser ut att bli regn närsom, men det får vi hoppas på att vi slipper .. blåser även en hel del, små kallt. men bästa av allt är att jag är ledig och har helgen framför mig. Det ända som är planerat denna helgen är att vi ska på släkt kalas på söndag, annars inget planerat. skönt kan jag säga ..

Vad som står på schemat idag, det vet jag inte, tar dagen som den kommer och vad min lust känner för. skulle behöva städa, så känner nog att jag kanske tar ett ryck, får se iaf, sen blir det stallet för en runda på hästryggen ..

vi hörs senare.

puss från mig.

RSS 2.0