VÅR MÅNADSDAG

Gårdagen blev lyckad, trevligt sällskap och god mat! Gillas väldigt mycket!

Kan ju börja med att det är min och älsklingens månadsdag idag, fick man reda på direkt när man öppnade ögonen på morgon kvisten, älsklingen var snabb minsann ! ;) Fick ju det påminnt när man kom innan för dörrarna efter stallet, då hade han minsann ansträngt sig 'lite' och fått med sin en bukett rosor, lite gulligt ändå .. så han kan bara han vill! :)

Slutade jobbet halv fyra, då blev det apoteket direkt för att hämta ut den andra medicinen till Hugo, summan slutade på 502 kr, trodde dock typ max 200 kr, men icke! Det ska kännas att man lever .. Kan ju säga att min älskling kostar mycket denna månaden, fast det skiter jag fullständigt i, eftersom jag är ute efter honoms bästa och vill så klart att han ska må bra .. Nytt vetrinär besök imorgon klockan fyra! Så ni får hålla tummarna för oss lite extra mycket ..

Efter apoteket blev det stallet direkt för att kolla till honom samt få i allt extra som han måste ha nu, han är duktig som inte gör så mycket motstånd, har inga direkta val än att få i sig det han ska!

Måndag idag, inga planer alls som det ser ut nu, älsklingen vill ut och äta, får se vad det blir av denna kvällen : )

Puss från mig.

TRIXIE & ZEKE


HELT UNDERBART VÄDER

Blev stallet efter att man fått i sig lite frukost, tänkte att det kunde lika bra vara gjort då än lite senare ..
Fick även med min svärmor, fast att hon var fullt uppe i sitt städande, trevligt med sällskap!

Hemma nu och fått i mig lite mat, lunch kan man säga. Små hungrig har man varit .. Ligger nu i soffan och bara latar mig, kan man vara värd efter par timmar i stallet .. : )

Hade tänkt vila lite, sen kanske tänka på vad man ska äta idag, om man ska ta och laga något kanske, sen ikväll blir det bingolotto, bror och Mia kommer också, så det ska bli trevligt!

Puss från mig.


GODMORGON

Då var snart denna helgen också över, redan söndag! Jag förstår inte varför tiden ska gå så himla fort!
Kvällen igår blev ganska lugn, blev en kväll hemma hos Mia, vi åt hämtemat och bara umgicks .. kan vara skönt med en lugn kväll också, inte alltid massa galna äventyr ..

kom i säng strax innan ett inatt, sen vaknade man vid nio, eller man vaknade tidigare av att Zeke höll liv där nere, så man lyckades somna om iaf, skönt.

Trixie har fått komma ut och nu ligger jag och slö surfar, funderar på att få i mig lite frukost och sen kanske bege mig iväg till stallet för att se hur Hugo går idag, igår gick han super bra så Vetrinären ville ej att han skulle stå så hans muskler stelnar, han har fått vila fem dagar så kanska dags att få igång han igen, om han är stel så blir det mera vila, har som sagt svärmors hästar som man kan ta och låna så man kommer ut en sväng ..

Får se om det blir stallet nu på morgonen eller närmare i eftermiddag. Se vad man känner för!

Puss från mig.

STORSTÄDNING

Då var städandet över här hemma, har haft en flitig pojkvän för en gångs skull, eftersom man fick honoms hjälp. Har kanske hänt en gång på antal månader, så 'lite' paff blir man allt när han tar tag i det hela! Tvätten är fullt igång också, bara vänta på att en maskin ska bli klar så man kan hänga upp på tork!

Så nu är här ren och fint igen, toppen.

Soffläge ett slag tills det är dags för stallet för min del.

Puss från mig.


PARTY TONIGHT

Nu ska det lagas tacos, sen dags att göra sig i ordning inför kvällens bravader ..
Blir party hemma hos Mia ikväll, har ingen aning om vilka som ska komma, men det lär man märka. Har en aning om att det kommer vara dom vanliga och kanske lite nytt folk, hoppas på en bra kväll iaf! :)

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.


KÄRLEK


TACOS IKVÄLL




HAPPY


JAG ÄR DUKTIG

Ja detta är min lediga dag och jag har varit i farten exakt sen jag kom upp vid åtta imorse. Känner mig verkligen jätte duktig! Kom hem från stallet för ett tag sen, provade alla sakerna och på med nya täcket, passade kanon, som ni sett har ni fått bildbevis också! Här går det undan .. Direkt när man kom hem så passade jag på att rasta hundarna en sväng så dom fick springa av sig på åkern, överlyckliga kan jag säga, fast att det är kyligt idag!

Så nu sover Trixie och Zeke ligge och tuggar på ett ben .. lugn med andra ord!

Älsklingen slutar jobba vid fyra, sen får man väl planera vad som ska hända under kvällen, har inhandlat tacos till mat idag, så det ska ätas lite gott ikväll! Stort gilla på det, älsklingen som valde denna gången, nästa gång min tur : )

Hade tänkt ta ett röj i köket, diska medmera, innan han kom hem, sen en dusch också. Ja man ska så mycket egentligen! haha. tar en sak i taget, nog bäst.

Ska ner till stallet lite senare för att ge hugo sin medicin, ska nämligen ges morgon och kväll, så bäst att hålla det jämt, så det kan göra någon nytta.

Vi hörs senare ..

Puss från mig.

ULTIME BOY








































NU BLIR DET STALLET

Nu hemma efter lite shopping, inom Hööks först för att handla massa till min älskling, blev som vanligt mer än man verkligen behövde, det dyraste var nog ändå hans nya täcke, kännde att det andra täcket hade gjort sitt, så lika bra att införskaffa sig ett nytt och ännu bättre .. sen inom skopunkten för nya stövlar, och sist blev det inom Maxi för att handla hem lite mat .. Så nu blir det på med ridkläderna och bege sig till stallet för att prova sakerna och på med det nya täcket till honom .. bild kommer att komma upp, kameran kommer med till stallet! :)

Har även nyss lyckats slänga i mig lite frukost, ovanligt för att vara mig! :)

Puss från mig.


SHOPPING PÅ HÖÖKS

 






Här är lite som man köpte och kunde hitta bild på, det andra får ni se på hugo, bland annat dom nya täckena ..

just nu är min häst väldigt dyr i drift.
men det kommer altid att vara min lille prins ..


KÄNNS LITE BÄTTRE

Fredag idag alltså, min långlediga helg nu! Jag är överlycklig.

Igår hände inte så mycket mera än att oron var väldigt hög, hugo halt på höger bak samt ömmade hela bakdelen, ringde efter Kattis och fick kontakt med henne, fick en akut till tills kvällen, så halv nio kom hon ut .. Då hade man varit orolig antal timmar ..

Kom fram till att han hade fått korsförlamning pga kylan, så nu går han på smärtstillande samt ska jag hämta ut två extra recept på apoteket, vitaminer och annat. Så hoppas jag verkligen detta ska gå framåt, att se sin älskling ha ont är inte ett dugg roligt, jag blir bara så less på hela situationen. Men nu håller jag tummarna för att detta ska gå framåt och inga flera bekymmer ..

Han har två täcke på sig nu när han är ute, men ska bege mig iväg till Hööks i helsingborg för att handla ett nytt täcke samt lite andra saker till honom ..

Det posetiva och roliga igår var att Kattis trodde han var 15 år gammal, men icke är han det. Han fyller 22 i april, ganska roligt att höra att han ser väldigt fin ut för att vara så gammal som han verkligen är, jag hoppas på många år till .. Bara han får vara frisk!

Nu ska jag fara till Hööks för lite shopping, dock brukar det alltid bli dyrt när jag väl kommer därifrån.
Sånt man får ta!

Puss från mig.

OROLIG TILL MAX

Ja nu är min plutt mycket sämre, vetrinär är kontaktad och kommer komma ut akut ikväll.
Jag verkligen hatar denna oron i kroppen, vad det kan vara med honom, ser på honom hur ont han verkligen har! :(

Puss från mig.

<3




MOT JOBBET

Hundarana är ute, ska ta in dom sen bege mig iväg .. Ni alla får ha en bra dag/kväll!
Vi hörs när vi hörs! ;)

Puss från mig.


INGEN VIDARE LUST ALLS

Känner inte alls för att åka och jobba snart, ska bege mig om drygt en timme, ska nämligen köpa frimärke och sen posta iväg ett brev innan man kan bege sig mot jobb, börjar 13.15 vad jag vet är det lugnt för min del tills 14.15 eftersom vi är par stycken som ska med på möte med nattpersonalen, så fram tills kvällspasset börjar 15.45 ser det ljust ut, kan vara skönt med en lugn början innan man ska vara och flyga resten av kvällen ..

Alltid lika spännande och se hur kvällarna blir på jobbet, sådant man absolut aldrig vet, eftersom vi är färre personal så mer att göra om det dyker upp andra insatser, jag får se det från den ljusa sidan, man kan inte alltid vara så negativ ! :)

Det som är posetivt är att det är näst sista passet denna veckan, går nämligen av på långledighet imorgon, lycka att känna sin ledighet ..

Puss från mig.

MINA ÄLSKLINGAR


Petter ft. September - Baksmälla


Ke$ha vs Akon - We R Beautiful (Remix)


TRIXIE & ZEKE












MASSA BUS

Fick i mig lite frukost och sen blev det ut med hundarna för massa bus, så nu har man trött hundar, ett litet tag innan dom är i farten igen, iaf Zeke! Trixie sover för det mesta annars, riktig sömntuta den där hunden, men nu när Zeke är i farten så gillar Trixie att busa .. Riktigt härligt att se dom två sysselsätta varandra ..

Kommer komma upp lite bilder sen! :)

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT





MOSTERS LILLE ISAAC


ONSDAG MORGON

Godmorgon får man väl säga såhär dags, klev upp halv nio eftersom man hade en Zeke som ville komma ut, så det var bara för mig att kliva upp och ut med hundarna en sväng ..

Har nu satt igång datan och slö surfar lite, fast hade tänkt få i mig lite frukost samt göra mig i ordning kanske. Sen fixa lite saker ska man också hinna med innan jobb, alltid något helt enkelt ..

Nej nu får det bli dags för lite frukost kanske! :)

Puss från mig.


TISDAG

Jaha, då var denna dagen också kommen och snart slut också för den delen .. jobbat som vanligt idag, slutade vid tre, tidig dag idag! Riktigt skönt, man känner att man hinner med lite mera då också ..

Direkt när man kom hem blev det stallet, idag var han mycket bättre. Visade inget att han ömmade, så hoppas på att det kan bli såhär nu, slippa massa skit. Men har ändå bokat med vetrinären, fick tid på tisdag för undersökning samt vaccination samt fixa pass .. alltså en hel del som ska göras! Lika bra att ta allt på samma gång ..

Blev en lagom skritt runda idag, ta lugnt nu ett tag, så inte skitet kommer igen .. mera bekymmer vill jag inte vara med om, nej tack!

Älsklingen fick med sig pannkakor från svärföräldrarna, så det har vi hunnit att äta sen jag kom hem och nu blir det en lång varm dusch för min del! Har varit frusen sen man kom ut, så en varm dusch kallar på mig nu ..
Riktigt jävla skönt ska det bli ..

Imorgon jobbar man kväll, sovmorgon är det bästa med att jobba kvällen! Underbart.

Puss från mig.

EN STYCK TRÖTT ZEKE


SÖNDAG & MÅNDAG

Tyvärr hann jag inte med att blogga igår efter man kom hem från stallet så ni får uppdateringen nu! :) När jag väl kom till stallet så skulle svärmor också ut och rida, så passade på att ta en runda med henne, benet är bättre på min gosse, eftersom han fått nya skor och andra sulor bak, eftersom han belastar fel just nu, så ska vi försöka rätta till det felet och det kan göra att han blir stel, ska göra ett nytt försök, blir det inte bättre så blir det att kontakta hovslagare så han får kolla igenom honom om det verkligen är rätt det som är gjort, får helt enkelt se vad det blir av det!

Blev iaf en lagom lång runda, små snöade när vi väl kom iväg men ändå lite små mysigt när det föll lite smått!
 
När man väl kom hem från stallet så hade man fått samtal från syster, tyvärr klabb i våran släkt, men ska väl ordna sig med tiden, men jag vill inte ha med en person att göra just nu, får se om jag kommer någonsin ta kontakt med henne igen eller vad det blir, verkligen arg och besviken och jag är inte ensam om detta, tyvärr riktigt jävla illa .. tiden får väl avgöra det mesta! Som med allt annat ..

Sen kom även Mia mitt i allt skit, kanske lite tråkigt att min kväll skulle bli som den blev, men vi spelade ändå bingo men ingen vinst, vi hade tre lotter men ingen av oss vann något, typiskt! Brukar alltid vara någon som vinner men ingen tur denna gången ..

Idag vakande man stax innan sex, ut med hundarna i vanlig ordning och så dom fick mat, sen fick man själv göra sig i ordning och sen iväg till jobb, började jobba sju .. sen man kom till jobb har man haft mycket att göra, hann med sin lunch iaf, alltid något! Slutade halv fyra sen blev det direkt hem, betalt mina räkningar och sen har man tagit ett städryck här hemma, plockat undan och dammsugat samt tvättat golven och nu lagar älsklingen mat till oss, så kan tycka att denna dagen har gått undan .. men det är väl meningen!

Så nu hade jag tänkt ta en dusch innan det är dags för mat sen blir det en lugn kväll, jag kan inget annat än vara väl förtjänt av den lugna kvällen! :)

Puss från mig.


STALLET NÄSTA

Nu blir det stallet .. vi hörs garanterat senare! :)

Puss från mig.

<3


VERKLIGEN EN LÅNG SOVMORGON

Två dagar där man fått sova ut, så nu känner jag mig utvilda! Fast varit uppe två gånger med Zeke innan jag verkligen själv gick upp, en gång vid tre sen en gång vid åtta, fast somnade om ganska så fort när man la sig igen! Känns verkligen toppen att känna sig på topp! Dock har man en vecka framför sig med massa jobb, men en kort sådan! Eftersom jag är långledig helgen som kommer, fredag lördag och söndag! Ser man framemot ..

Uppe vid elva, då kom älsklingen upp och fråga om jag inte skulle komma upp eftersom jag var så tråkig som sov, men sa redan till honom igår att idag ska jag verkligen sova ut, söndag idag, egentligen en vilo dag! ;)
Fick i mig lite frukost sen begav vi oss mot Klippan för att sola en sväng och älsklingen begav sig nyss till Familia en sväng, jag har ingen ork till att följa med dit eftersom jag inte har något som ska inhandlas .. Så blev hemma istället, ska snart iväg till stallet hade jag tänkt, ska se om min Hugo inte ömmar så mycket idag, så kanske kan ta en liten skritt tur med honom ..  Får helt enkelt se vad det blir av det!

Annars idag, jadu det har jag ingen aning om just nu, en sak är säker iaf, bingolott ikväll iaf, handlade bingolottor redan igår, så det ska spelas .. hoppas på vinst! :)

Puss från mig.


REDO FÖR FIKA

Duschen avklarad och sminket på, nu är jag redo för fika hemma hos älsklingens farmor och farfar, även för kvällens bravader .. Får se vad som händer först kanske, men något måste ske kan jag tycka .. hoppas på något skoj iaf! :) jag får se vad kvällen har att erbjuda! ;)

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


TRIXIE & ZEKE
































MOSTERS LILLE ISAAC



Världens sötaste Isaac <3


LÖRDAG

Idag fick man äntligen sovmorgon, riktigt jävla skönt kan jag ju säga ..
Vaknade av att Trixie gnällde, ville tydligen ut .. Älsklingen hade redan gått upp vid åtta, bara bra! Så slapp jag gå upp tidigare för att släppa ut Zeke .. Länge sen man hade sovmorgon, så det var helt underbart att vakna upp och bara dra sig tills man orkade komma upp, mys.

Igår var man och hälsade på syster med familj, riktigt trevligt kan jag ju säga .. Äntligen har man fått träffa lille Isaac, så liten och söt .. Mosters lille Isaac <3 Hemma ganska sent så det blev soffan ett tag sen sängen, skönt med en lugn fredag efter en lång vecka!

Efter att man ätit frukost så blev det en runda till strövelstorp för att hämta morötter, inte så fina morötter denna gången, så fick räcka med fyra säckar denna vändan, får hämta mer tills nästa helg och hoppas på att dom ser bättre ut då .. lämnade morötterna i stallet och kollade min fina gosse, ömmar fortfarande, så han får vila ett slag från ridningen tills allt blir bättre. Hoppas på att det går över snabbt! Hästarna fick massa morötter och blev överlyckliga, mumsa i sig ganska fort ..

Nu gör älsklingen lite mat, sen i eftermiddag blir det ett fika besök hos älsklingens farmor och farfar, trevlans! Annars idag har man inget planerat, får se vad kvällen har att erbjuda!

Puss från mig.


PUSS ♥


BESÖKA LILLE ISAAC

Jaha då var det fredag, veckan har rullat på bra .. Slutade vid 14.oo. idag! Kändes riktigt skönt med en kort dag ..

Hem snabbt för att bytta om och sen iväg till stallet, som vanligt har man alltid massa bekymmer, alltid ska det vara något som dyker upp, hämta Hugo i hagen, han kom som vanligt och när jag väl ser honom så ömmar han, ahh 'tänkte jag' vad fan är det nu då? Kan ju hoppas på att det inte är så allvarligt, kan kanske bara ha halkat till eller en sträckning, tog iaf in honom och kolla och kände, ingen smärta eller svullnader på honom, så jag har inte en aning om vad som hänt eller vad det kan vara .. såg heller inte om hästarna har bråkat eller liknande, man grubbar vad det kan vara, men inget att göra åt just nu, tänkte avvakta och se om han blir bättre, annars får det bli att kontakta vetrinär, så får man gå den vägen och höra och en undersökning. Ska ändå beställa tid nästa vecka ang pass till honom, så då måste han ändå bli kollad av en vetrinär för att skriva papper, kan man lika bra undersöka hela hästen när det ändå ska göras .. Får helt enkelt hoppas på det bästa!

Älsklingen ligger och vilar på soffan, ska snart väcka honom, för vi ska nämligen snart iväg till syster i Eslöv för ett besök, första gången man träffar lille Isaac! Mys. Ska även hämta upp bror och Mia som ska följa med! :)
Kommer bli en trevlig kväll! :)

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

JOBB JOBB JOBB

Sitter på jobb, det mesta flyter på bra! Häärligt.
Bara att hoppas på att det gör det resten av timmarna också! :)

Planerar att åka iväg och handla efter man slutat jobba, så får se vart det bär av. Antagligen Maxi eller blir det Citygross, får se vad älsklingen känner för att handla för någonstans, måste antagligen inom Famila också, eftersom man ska till syster till helgen, så måste man köpa med sig något till Isaac! :)

Ha en bra dag allihopa, nu ska jag slita vidare! :)

Puss från mig.


TORSDAG

Godmorgon allihopa, igår blev det en lång dag! Fast jag är ändå nöjd med dagen eftersom man hann med en del! Jobb tills 16.00. sen blev det direkt hem, kollade posten och då hade det kommit två viktiga brev som jag har väntat på, det ena var en operation tid, så den 15 februari är det operation som gäller och jag är redan nervös, operationen ska göras i Kristianstad, har knappt varit där, så får hitta någon som kan hitta vägen dit! :) Ja det blir säkert bra ..

Sen blev det en runda med hundarna sen iväg till stallet för att rida en runda med Mari, blev en lång skritt runda, eftersom man håller på att få upp konditionen på dom igen, så får man ta det försiktigt i början ..
Vi hade dock två pigga hästar, men gick bra ändå! :)

Nu har man varit ute med hundarna och dom fått mat, så nu är det dags att bege sig iväg till jobbet, älsklingen åkte redan vid 4 inatt så nu är det min tur att bege mig iväg, jobb tills 16.oo. sen är det bara en dag kvar sen håller man helg! :) Ska bli skönt.

Puss från mig.


NY DAG NYA TAG

Blev tyvärr ingen bloggning igår kväll efter jobb, hade direkt inget att skriva om och hade inte lusten till att skriva, hade bara varit massa negativt då, så istället struntade jag i det .. Kan ju säga att kvällen igår gick bra, fast att man fick massa extra att göra, så löste det sig! Hade kvällen med Emelie, så vi hade det mesta på vår egna fart ..

Då var det onsdag och ny dag som gäller, jobbar tills fyra. sen får man se om det blir stallet för att rida eller vad det blir, får se helt enkelt.

Vi hörs senare under dagen.

Puss från mig.


JOBB NÄSTA

Nu är det dags att bege sig mot jobb, ha en bra dag allihopa.
Vi hörs antagligen ikväll ..

Puss från mig.

MASSA KÄRLEK


SNART ÄR DET JOBB SOM GÄLLER

Jaha, fått gjort det man skulle göra här hemma, dock har jag inte hunnit med disken, det får älsklingen göra när han kommer hem, eller får jag ta det när jag kommer hem senare efter jobbet, kan ju hoppas på att älsklingen har tagit det innan jag kommer hem, hade varit skönt att slippa ställa sig och diska efter tio ikväll, inte ett dugg spännande ..

Trixie väntar på att få komma ut en runda och Zeke han sover, men ska snart ta ut dom båda, eftersom jag ska bege mig till jobb, börjar om drygt en halv timme .. har redan fått reda på att man jobbar med Emelie ikväll, så det kommer nog bli bra, hoppas man på en bra kväll!

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


GODMORGON ALLIHOPA

Ja man får väl säga godmorgon, fast att man varit vaken ett tag, mitt första inlägg för idag här i bloggen så det får bli ett godmorgon ..

Hade tänkte sova ut idag, men jag lyckades inte det iheller, eftersom älsklingen begav sig till jobb vid halv 4 inatt så vaknade man till då och sen vaknade man strax innan åtta för då började Zeke hålla liv igen, det här med att ha valp tar energi ifrån en, men han är snäll när han sover iaf, då är han väldigt lugn och snäll ..

Jobbar kvällen idag, så man börjar 13.15, så jag hade tänkt hinna med en del innan dess, så kanske dags att börja så man får det gjort, dags att ta fram damsugaren och tvätta golven här nere, nu när man har valp så måste det göras minst varannan dag .. så ni kan bara tänka er vad man har att göra .. nej nu ska jag ta tag i lite här hemma ..

Puss från mig.

KÄRLEK ♥


SAKNAR MIN ÄLSKLING ♥

Jaha, nu ska man lyckas kliva ur soffan, här har man segat sen man kom hem från stallet .. Måste ändå känna sin lediga dag på ett lite bättre sätt än att ha massa att göra hela tiden, tar mitt lilla lugna idag! :) Ingen stress här inte .. fast ska ta tag i lite här hemma, ska plocka undan och hänga upp tvätt samt förberedda dagen middag så det bara är att tilllaga sen när vi väl ska äta ..

Trixie är ute och leker med grannens hundar och Zeke sover, så lite lugnt är här just nu, känns skönt! Men älsklingen dyker snart upp då blir det säkert full stim igen, eftersom Zeke kommer att vakna till liv när ytterdörren öppnas ..

Jaha, annars idag? har inga direkta planer på något, känner bara för att ta en lugn hemma kväll idag, så det får det garanterat bli, lite extra mys med älsklingen ikväll kanske, alltid lika mysigt. Får leta upp någon bra film tills ikväll, som vi kan mysa till! :)

saknar min älskling extra mycket just nu, men snart kommer han hem! :) ♥

Puss från mig.

IDAG SKA DET LAGAS ..



mums ..


BUSHUMÖR TILL MAX
















DAGENS BILDER PÅ MIN FINA HUGO








HEMMA EFTER VÅRAN RUNDA

Ja nu har man kommit hem från våran runda, jag och min fina Hugo! :) Vi lyckades bra, dock att han var ganska så piggelin, gäller att hålla i sig .. fast att han var lite små spänd så gick allt bra, tog inte lång tid innan han slappnade av, eftersom det är helt nya rundor vi är ute på så är det mycket nytt för honom, så jag kan inte begära så mycket av honom i detta läget!

Direkt när man kom hem så fick hundarna komma ut en sväng, men ville komma in nästan direkt igen, har två små väldigt frösna vovvar, inget väder att vara ute i för dom ändå, blött och blåsigt, jag håller med dom om inget annat ..

Blev några bilder också idag på min fina Hugo boy .. så dom kommer komma upp! :)

Nu är det dags att rota fram något från frysen som vi kan äta idag, får se vad det blir för något, se vad man hittar och vad man kan bli sugen på .. älsklingen slutar vid fyra tiden, så där efter får det bli mat!

Puss från mig.

FULL RULLE

Nu har man fått sola en sväng, har börjat att sola i det ståendet (hög effekt) solariumet för att slippa alla märken man får när man ligger ner, får se om det blir skillnad! Kan alltid hoppas. Bättre att ge det ett försök än att inte göra det, ska ta ut hundarna på en liten runda, sen på med ridkläderna och sen iväg till stallet för att rida, måste komma igång ordentligt nu, eftersom det varit skitväder bra tag så har man inte kunnat bruka allvar riktigt, kämpa upp konditionen igen helt enkelt, både jag och hugo ska komma på topp igen!

Vi hörs garanterat senare.

Puss från mig.

OASIS NÄSTA

Oasis besök nästa, fast först slänga i en maskin tvätt! :)


ZEKE BUS




PAR DAGAR SEN SIST

Par dagar sen ni fick uppdatering av mig, har haft fullt upp helt enkelt, mycket att fixa samt har man haft sin jobbe helg .. Så min tid eller lust har inte räckt till att uppdatera till er, men jag ser att det har varit folk inne ändå för att kolla läget på ett eller annat vis, varför kan man ibland undra, för jag vet att vissa är inne och läser bara för att snoka i mitt liv, menmen tycker ni det är så spännande så fortsätt, rör mig inte i ryggen! :)

Ja jag kan uppdatera lite snabbt om helgen, har jobbat som sagt exakt hela helgen som ni kanske förstått, i fredags kom man upp tidigt, ringt massa samal antal timmar sen iväg till stallet för att fixa medmera, sen bagav jag mig mot jobbet, som man började 13.15. slutade passet 21.45, väl hemma tog man ut hundarna sen resten av kvällen blev det mys med älsklingen .. Sen upp tidigt på lördag morgon för att göra ett pass mellan 07.15 - 15.45, väl hemma så dröjde det inte länge förän Mari och Mattias kom på besök, sen blev det skräpmat för våran del, jag fick i mig kebbab i bita bröd, riktigt gott! :)

Sen dröjde det inte länge förän man fick ett samtal som förändrade min oro i kroppen, fan vilken känsla i kroppen, jag verkligen älskar bra nyheter! När allt väl är klart så kommer det nog kännas så mycket bättre än vad det gör nu! Den känslan vill jag känna nu! Resten av lördagskvällen blev det soffläge och allmänt lugnt ..

Söndag morgon var det upp strax innan 6, fixa med mig själv sen fixa med hundarna och sen blev det iväg till Mia för att lämna Trixie, Mia ville ha Trixie hela dagen så hon fick lite sällskap, inte helt fel med sällskap av min Trixie baby .. Eftersom jag ändå jobba delad, både morgon och kväll så kunde det kvitta om hon var där, så fick hon lite extra tid för sig själv ..

När jag väl kom hem efter mitt sista pass på jobb så var huset städat här hemma, ni kan tänka er vilken skön känsla att slippa tänka på det på min lediga dag! Så nu har man massa tid till annat istället. Ska sätta igång lite tvätt sen bege mig mot Klippan för att sola en runda, sen blir det stallet för att rida en runda på min älskling, nu är vägarna bättre och nästan all snön är bort smällt, riktigt skönt kan jag ju säga .. Det tråkiga är att det blåser en del och små regnar, men sånt man får ta ibland ..

Nej kanske ska få i sig lite frukost! :)

Puss från mig.


FREDAG

Då var det redan fredag, nästan hela veckan har runnit iväg .. har min 'jobbiga' jobbe helg framför mig, stort suck på det .. bara att bita ihopa! Jag ska väl klara av denna helgen också, bara väldigt jobbigt nu innan man väl kommer till jobb!

Igår kom jag och älsklingen i säng i hyffsad tid, känns skönt att lägga sig i bättre tider än mitt i natten så man känner sig lite piggare dagen efter, fast hade sovmorgon idag, men en viss Zeke pep och hade sig så kunde inte sova vidare, försökte men jag lyckades inte så bra. Har har hållt väsen nästan hela morgonen, men eftersom vi har sovrummet där uppe så hörs det inte så mycket, man får överleva det också, hjälper inte att beklaga sig ändå .. får bita ihopa det jobbiga just nu!

För att nämna min förkylning så har den inte blivit så mycket bättre iheller, förkylningen känns lite bättre, men halsen är inte ett dugg bättre, får utbrott på det. Känner sig trött och slö och mår skit i mellan åt! :(
Känns inte alls bra kan jag ju säga.

Nej nu får man försöka få i sig lite frukost kanske ..

Puss från mig.

JAG ÄR TRÖTT

Ja nu har man tagit tag i städröjet här hemma, och jag har varit ute med den lille också så han klarar sig till älsklingen kommer hem, och det är om sådär drygt en kvart, nu blir det på med hästkläderna och bege mig mot stallet, får se hur halt det är på vägarna om man lyckas få på broddarna och bege sig iväg på en liten runda ..
Måste nämligen få igång han ordentligt nu, har mest stått .. egentligen är jag trött och slö, men när man väl kommit ut så är det skönt att komma upp på hästryggen!

Vi hörs senare ikväll ..

Puss från mig.

PICS








FULL RULLE

Här hemma är det full rulle, ingen ro i kroppen nästan, jag kan ju säga att jag minns inte att Trixie var såhär tids krävande som Zeke är och jag hoppas på att det ska bli bättre, att det inte är såhär en längre tid, fyfan isåfall, då vet jag vad jag har att göra ..

Har hunnit med att åka in till Klippan för att sola en snabb runda så det känns skönt med lite värme, var riktigt frösen när jag vaknade imorse .. så nu är man hemma igen, varit ute med Zeke och Trixie och hämtat posten och nu sitter man här, men inte länge till! Måste nämligen städa här hemma och få undan tvätten, så en del har man att göra, tänkte vänta med stallet tills älsklingen kommer hem, så får han ta hand om Zeke medans jag är i stallet och fixar, hade tänkt ta en liten ridtur också, om det inte är allt för halt! Vägarna är inte roliga här kan jag ju säga .. får se vad det blir av det hela om man kommer iväg eller inte! Man kan ju hoppas iaf.

Puss från mig.


ZEKE























NY FAMILJEMEDLEM

Ja igår blev det valpvisning, bestämde oss för att en liten Zeke skulle få följa med hem. Ringde på Valparna helgen som varit med inte har dom varit lev klara så vi fick helt enkelt vänta, eftersom dom inte var leverans klara så kunde man lika bra vänta med att titta på dom tills det var dags .. Fick ett sms igår förmiddag om att dom var leveransklara för nya hem igår kväll, så bestämde en visning.

Slutade jobbet 15.oo. sen hämtade man upp Emelie sen iväg till hööks för lite shopping, blev nya chaps samt nya ridbyxor, lite nytt behöver man alltid! Efter shoppingturen så blev det att lämna Emelie sen iväg hem en snabb runda för att vänta på älsklingen sen kolla valp.

Väl hemma så var man riktigt trött, lite bus med hundarna sen blev det soffläge resten av kvällen.

Uppe halv nio, blev väckt av att Zeke pep massa, så då var det kört att kunna sova vidare .. lika bra att gå upp, gick direkt ut med hundarna, sen har det varit fullt igång här hemma med massa bus .. riktigt roligt att Trixie accepterar nykomlingen och att hon delar med sig av sina leksaker, slipper man köpa massa nytt, tycker man har tillräckligt här hemma redan .. Nu sover båda hundarna så nu hade jag tänkt ta och göra ett besök på Oasis för att sola en sväng ..

kommer komma upb bild på lille Zeke senare! :)

Puss från mig.

VALP VISNING

Jaha, nu är det dags för valp visning ..

Älsklingen och jag har tänkt länge på en valp, så nu får se om de kommer med en liten en eller inte! :)
Sånt som man märker!

Puss från mig.


MATLAGNING PÅ GÅNG

Nu har älsklingen åkt till Ängelholm en runda, och jag ska städa undan och förberedda maten tills han kommer hem, får bli lax idag .. Alltid lika gott! Annars blir det bara lugnt för min del! Ibland kan man behöva vissa såna stunder, att inte göra ett skit! :)




Gokväll allihopa.

Puss från mig.


MIN PLUTT


MYCKET HAR HÄNT

Ja, inte mycket tid till att blogga och uppdatera till er mina fanz, men ser att ni är 'många' som är och läser dagligen ändå, har mina aningar om vilka det är också, nyfikna på ens liv helt enkelt. Ett jävla snokande!

Igår blev det jobb tills fyra, sen hem för att äta och bytta om, sen blev det stallet direkt, hade nämligen haft hovslagaren där och fixat Hugo, nya skor och sen fick han extra avlastnings spik på bak, för han stödjer inte ner ena bakbenet ordentligt, så får prova sig fram vad som är bäst för honom .. Har nämligen provat ny hovslagare, verkar bra .. Se om det blir bättre eller sämre!

Efter stallet blev det hem direkt och slänga sig i duschen, sen blev det kvällsmys med älsklingen ..

Denna dagen har varit bra samtidigt åthelvete. Vaknade och mådde sämre än allt annat, sen fick man ett samtal strax efter sju, av min älskade pappa, trodde att han ringde för en speciell anledning men det var att jag hade blivit moster, väntade mig att han skulle säga något annat, men detta var också ett posetivt besked :)
Så nu är man moster till en liten Isaac .. Fått se bild och allt, men något jag håller för mig själv! ;)

Slutade jobba fyra, så nu är man hemma. Lite små seg är man allt, så får se vad det blir av denna kvällen, om det blir soffläge eller annat spännande, får helt enkelt se vad man får lust till .. eller ork!

Puss från mig.


SÖNDAG

Har inte sovit bra inatt heller, fast känner mig lite bättre ändå, fast långt ifrån bra.
Vaknade halv tio, sen blev det duschen direkt sen fick man i sig lite frukost och sen på började man städningen här hemma, dags att städa ut julen! Annars har det inte hänt så värrst mycket här hemma.

Hade tänkt bege mig mot affären för att köpa lott tills bingolotto ikväll, så man är förberedd när folket dyker upp! Får de om det blir en lott eller två stycken, tror att jag slår till med två stycken idag! :)

Efter affären blir det stallet för lite mys med min plutt! :)

Puss från mig.


PUSS


LÖRDAG

Jaha ny dag, dock har snart redan denna dagen försvunnit ..

Igår kväll blev det att åka hem till Mia och bror för att äta tacos och umgås, trevligt. Riktigt gott om inget annat! :) Alltid lika trevligt att umgås med mina underbaringar.

Har haft en jobbig natt med att kunna sova, den jävla förkylningen kan fara åt helvete, värsta skiten på väldigt längre, vaknade strax efter nio, sen blev det frukost med älsklingen sen blev det stallet för min del. Regnade massa så blev mest massa mys med min älskling, fick byta täcke på honom till regn täcket, så han slapp bli blöt ..

När man väl kom hem blev det att bege sig mot Ängelholm för att besöka djuraffären för att kolla nya fiskar och massa annat, fick med mig massa till Trixie, så hon är helnöjd. Nytt halsband och massa annat godis. Så nu har hon så hon klarar sig här hemma. Innan vi begav oss hemåt blev det inom OJ för att handla hem mat, lite extra gott tills ikväll, så nu ska det lagas god mat och mysas extra mycket. Myslördag till max!

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.


PICS


MÅR INTE ETT DUGG BÄTTRE

Jaha, det är snabba ryck ibland! Logga in på facebook och fick tag i pecke angående ny tattoo tid, fick tid direkt, bara för mig att åka iväg direkt .. så nu är det gjort och ni har fått upp bild också, jag är riktigt nöjd ..
Min femte tattoo, nog inte den siste iheller, man får upp nya sug efter varje gång, men nu får man nog lugna sig lite tills det är dags för nästa! :)

Har ringt älsklingen också, han jobbar, men snart på väg hem, verkligen skönt, sen ska han få pyssla om mig, mår inte ett dugg bättre, sprängande huvudvärk och ont i hela kroppen och hostan blir bara värre .. suck!
Just nu hatar jag mitt liv 'lite' ..

Fick även hem mina foto, så nu ska det fyllas på i mina almbum! :) Har nämligen köpt två nya almbum som jag kommer fylla direkt! Massa härliga minnen.

Puss från mig.


NY I MIN SAMLING


GODMORGON MINA FANZ

Då var det fredag, har sovit sådär inatt, älsklingen kom hem strax efter 11, sen somnade man som en stock sen vaknat par gånger, bland annat när hans klocka ringde och mobilen, sen var det kört att kunna sova, lite mys med Trixie sen gjorde jag ett nytt försök .. Lyckades somna par timmar till och nu är man uppe, känner att jag har egentligen hur mycket som hellst att göra, men vad orkar man egentligen? det är en bra fråga, mår verkligen inte ett dugg bättre, den sprängande huvudvärken är inte borta än och hostan är värre! :( nog kaos i min kropp.

Behöver städa, tvätta och ner med allt julpynt, ja så mycket mer. Får se vad jag orkar med och vad min lust vill! Nu blir det att göra sig i ordning och på med lite kläder kanske.

Puss från mig.

MIN PLUTT


ALLT GICK BRA

Idag blev det att vi provade släppa tillsammans alla hästarna, gick bättre än man trodde att det skulle göra .. klart att dom sprang och hade sig ett tag, men när maten var på plats så lugnade dom ner sig, ganska skönt kan jag tycka, allt tar sin tid .. så är det med allt!

Sitter nu med färg i håret, dags att färga utväxten igen. Alltid lika skönt när det är gjort! :)
Så snart är det dags för en dusch för min del ..

Puss från mig.


MÅR INTE HELT HUNDRA IDAG

Idag är det ingen bra dag, eller har inte varit någon bra dag kan jag ju säga ..
Det första man gjorde när man vakna, var att kolla ut, värrsta snöovädret och en jävla blåst! Fyfan tänkte jag bara .. Kom nästan till Klippan, precis innan klippan satt tre bilar fast i massa snö, så där stod man ett bra tag innan man fick en ide att försöka backa och svänga runt så man kunde ta en annan väg istället, fick ta 21:an istället, allt gick bra fast man blev sen till jobbet ett tag ..

Väl på jobb hade vi klabb med att komma iväg till vissa vårdtagare och annat skit, sen vaknade man med värrsta huvudvärken och illamående och det sitter i än, slutade 15, men fick gå hem tidigare eftersom man mådde som man gjorde. Väl hemma blev det sängen direkt för att bädda ner mig, och vaknade för ett tag sen. Hade nämligen satt alarmet, så man inte sover bort hela kvällen, ska till stallet och fixa snart också ..

Saknar dock min älskling, han fick rycka ut inatt och han jobbar än, får se när han dyker upp här hemma.

Jag hoppas på att man snart ska må bättre!

Puss från mig.


HEMMA FRÅN JOBB

Jaha då var man hemma från jobb och ännu ett arbetspass avklarat för denna veckan ..
Har dock inget speciellt att blogga om vad som hänt under dagen, allt har varit som vanligt och inga extra händelser har skett, bra dag helt enkelt! :)

Så nu blir det att byta om, sen mot strövelstorp för att hämta morötter till hästarna, eftersom dom börjar ta slut. dags för par säckar påfyllning ..



Puss från mig.


DÅLIG BLOGGNING

Då var det morgon igen, bloggade tyvärr inte efter att jag slutat igår ..
Hade fullt upp med massa annat! Direkt efter jobbet blev det inom Oasis för att sola, alla upptagna så bagav mig för att tvätta av bilen, eftersom det verkligen behövdes och det var länge sen den spolades av ifrån allt salt och skit, när det var gjort så blev det oasis igen för att se om där var något ledigt, bara det stående solariumet, som jag hatar, så fick bli en snabb solning där, kände att jag måste sola eftersom det var bra länge sen, minst två veckor sen, helt sjukt .. men verkligen skönt efteråt! :)

Sen begav man sig hemåt, satte mig för att kolla läget på facebook lite snabbt sen hoppade jag i mina ridkläder, för sedan iväg till stallet, hade en tanke att man skulle gå dit, men blåste och snöade så blev inte av, satte mig i bilen och körde istället ..

Hade glada hästar som ville komma in, eftersom det redan börjat komma in snö, lovat snöoväder och det har också kommit, älsklingen fick rycka ut i natt och  jobba, han jobbat än, får se när man får se honom nästa gång, sånt vet man aldrig när det gäller hans jobb.

Nu blir det att bege sig mot jobb.

Puss från mig.


GODMORGON ALLIHOPA

Morgon pigg är man långt ifrån, men upp kom man efter ett tag.
Pussa älsklingen hejdå och det första han sa var att det hade snöat inatt, för han hade varit uppe strax efter tre inatt, roande med mera snö, nejtack! Så jävla trött på denna kylan och snön, SÅ FÖRSVINN tack!

Jobbpasset igår kväll gick kanon, inget speciellt skedde, allt var som vanligt. Hemma strax innan tio, sen blev det mys med älsklingen tills det var läggdags.

Tisdag  idag, en dag går så himla fort .. Tur är väl det egentligen! Jobbar tills fyra idag, sen får man se vad denna dagen har att erbjuda mig.

Ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.


PROMENAD MED TRIXIE


MORGON PROMENAD

Inatt har man sovit dåligt, vet egentligen inte varför. Var ändå sjukt trött när jag kröp under täcket ..
Kan vara för vi har köpt nytt dubbeltäcke och nytt påslakan sett som man inte riktigt är van vid, älsklingen köpte även en ny kudde som han inte var ett dugg nöjd med .. får se om man hittar något bättre nästa gång!

Uppe strax efter nio, åt frukost och gjorde mig i ordning för en promenad till stallet, lagom att ta en promenad dit, vet exakt inte hur långt det är dit, men cirka 2 km skulle jag tro, knappt det. Får väl mäta det nästa gång om man kommer ihåg det .. Fixade stallet och sen gick man hem igen, Trixie var över lycklig över att komma ut, fast att vägen var en isbana, hon sprang som en galning trotts allt! ;)

Hemma igen, värma mig lite sen blir det jobb som gäller, börjar 13.15 och slutar 21.45 ikväll.
Just nu är man inte ett dugg taggat att jobba, men när man väl kommer dit så känns det bättre, bara tiden går fort, så hoppas verkligen på en bra kväll! :)

Ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.

REDO FÖR EN KVÄLLSRUNDA


HEMMA FRÅN STALLET

Blev en lång shopping runda idag, först Väla sen blev det Ikea, samt åt vi där, riktigt gott! :)
Efter besöket på Ikea så blev det inom familia en runda .. när vi ändå var på shopping runda så kunde man lika bra köra inom där ockås ..

Direkt när man kom hem så hoppade man i ridkläderna och begav mig till stallet för att rida en sväng, riktigt halt ute men fick hålla mig där det fanns massa snö liggandes, det här skit vädret är jag riktigt trött på! FAN, försvinn nu tack ..

Hemma för ett tag sen, hunnit med en lång varm dusch och älsklingen gör vofflor, helt underbar man man har här hemma! ;) resten av denna kvällen blir söndagsmys ..

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.


IKEA & VÄLA EN SVÄNG

Godmorgon, en dusch är gjord, och nu ska man bara göra sig i ordning sen blir det Ikea och Väla en sväng, älsklingen och jag har nämligen inget annat bättre för oss, så lite shopping blir det ..

Ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.

MUMS



Nu har min älskling fått komma in, mumsar i sig för fullt.


STALLET

Nu blir det stallet till min älskling ..

TRIXIE BABY

Har en helt galen hund här hemma idag. Under bara några timmar så har man lyckats fånga henna på några galna bilder! Dock ur söt är hon ..





Med sin nya 'stora' tiger, men den slår ändå inte favorit leksaken, alltså sin flodis. ;)











massa bus med 'en' av hennes pipleksaker







favorit nallen 'flodis'







tuggas ben för fullt


GANSKA OTAGGAD

Fick ett städryck här hemma eftersom jag fick ett utbrott att här låg saker slänga överallt och dammet bara flyger runt, så har tagit ett rejält ryck fast att jag egentligen kände för att bara ligga på soffan .. man kan inte allt här i livet, men nu slipper jag det på ett par dagar framöver .. man kan ju hoppas på att älsklingen tar nästa städ ryck eftersom han är ledig hela nästa vecka också, jävla lyx liv han har just nu!

Har hunnit med att tvätta en maskin tvätt också som jag snart ska hänga upp, när det är klart vill säga. Allt tar sin lilla tid. Men alltid lika skönt när det är gjort, känns underbart!

Dags för soffläge och uppdatera upp lite bilder på facebook ..

Vad som sker ikväll, har jag inte en aning om, just nu ganska otaggad. Får helt enkelt se vad som händer ..

Puss från mig.


PICS












































































NYTT ÅR NYA TAG

Sorry för dålig uppdatering de senaste daagrna, haft fullt upp med annat, ibland räcker inte tiden till det man vill, men kan säga att jag har haft ett bra avslut på året, toppen jul och nyår .. Bara att gilla läget.

Nu är det nytt år och nya tag. hejdå 2010 och hej 2011! Har haft ett fantastiskt år och detta året kan bara bli bättre ..

Puss från mig.


RSS 2.0