NY KLIPPT

Jaha, har inte hunnit med att blogga på hela dagen .. Gick upp strax efter nio, blev det lite städande här hemma och sen åt jag och älsklingen frukost. Suget av att komma upp på hästryggen har man haft i två dagar, så på med massa varma kläder och sen iväg till hästarna .. Blev en lång runda, trodde det skulle vara halare än vad det var, så allt gick bra. Hade dock en busig Hugo. Sen var det bara hem och in i duschen sen iväg till Klippan för att handla hem lite som behövdes sen var det klippning för både mig och älsklingen, behövdes verkligen.

Nu är man hemma igen, får man se vad denna kvällen har att erbjuda.

Puss från mig.


PAR TIMMARS SÖMN

Bäddade ner mig under täcket ock lyckades somna ett slag, men hade hoppats att det var morgon istället för att det bara gått par timmar, men nu gör älsklingen mat, så ska försöka äta lite.

Annars ikväll blir det bara mys på soffan.

Puss från mig.


MYSER NER MIG UNDER TÄCKET

Tänkte varma lite te och mysa ner mig under täcket, kanske mår lite bättre efter det, vem vet.



Puss från mig.


JAG FÖRSÖKER ROA MIG

... med att tömma min facebook logg, ett inlägg i taget, tror ni att det kommer ta tid eller? vet nog inte själv vad jag gett mig in på!

Puss från mig.

BLIR HEMMA

Inget jobb för min del, valde att sjukanmäla mig. Känns bäst för mig!
Så nu blir det vila.

Puss från mig.

ÄLSKLINGENS PRESENT



Fick en jätte fin blomma av sin mamma och pappa igår.


FISKARNA

Igår köpte man nya fiskar till mitt akvarium som man hade i lägenheten, så nu har vi två stycken akvarium .. ganska fint att titta på.
Dock köpte älsklingen en jätte mal för ett par dagar sen, som är riktigt äcklig, som ni ser på botten på första bilden! Usch ..




LITEN SOVMORGON

Fick sova lite bättre inatt, känns ganska bra. Febern har varit upp och ner, ganska obehagligt!
Så nu ligger jag här och velar om jag ska jobba eller inte. Om jag inte ska jobba måste jag sjukanmäla mig vid tio tiden, alltså snart. Hatar att bara ligga hemma, så antagligen blir det jobb för min del, men sen känner jag också att när febern kommer och går så kanske inte så bra att bege sig till jobb ..

Jag får helt enkelt se vilket beslut jag bestämmer mig för.

Puss från mig.


KAN INTE SOVA

Jag får verkligen utbrott. Lyckas inte somna fast att jag är helt slut i huvudet och kroppen ! :/
Fattar inte vad det är med mig ..

Puss från mig.

26 DECEMBER

Godmorgon, har fått sova par timmar, men helt klart inte med bra sömn.
Vaknade till liv strax efter 4, älsklingen låg inte bredvid mig och jag fick smått panik varförhan inte kommit hem än, tankarna gick i huvudet så jag ringde honom, fick ringa två gånger innan han svarade och då låg han på nedanvåningen i soffan, för han ville inte vecka mig. Hana tanke var att sova på soffan för att slippa väcka mig, ganska snällt men jag vaknade ändå ..

Då var det dags att jobba igen, dock sista jobb passet för min del för denna helgen, härligt.
Sen väntas en ledig dag, men en fullspäckad sådan, jag och älsklingen ska åka på mellandagsrean sen blir det att ha massa folk här för älsklingen fyller år, så vi kommer att ha göra under hela dagen och kvällen.

Nu blir det mot jobb.

Puss från mig.



PICS


GODNATT PUSS


SÄNGEN KALLAR

Ja nu känner jag att sängen kallar, klockan ringer lite innan sex, sen är det nya tag igen som gäller ..
Ska ringa älsklingen innan jag lägger mig också, så kan han känna sig lugn att jag lever och allt är bra med mig! ;)

Godnatt mina fanz, vi hörs imorgon.

Puss från mig.


TAVLAN PÅ SIN PLATS



När jag städa så fick älsklingen äntligen ett ryck och satte upp tavlan som skulle ha kommit upp för länge sen ..
äntligen är den på plats ..


JULKLAPPAR

Julklappar från älsklingen, jag är helnöjd. Jag har världens bästa sambo ..


Min nya älskade kamera .. ;)


Digitalfotoram ..


HEEELT SJUKT

Ja, denna dagen har man gjort allt annat än att tagit det lugnt, helt sjukt att man kan vara igång än! Min kropp hatar mig just nu, man har nämligen gått på full varv exakt hela dagen!

Upps strax innan sex, iväg till jobb för att jobba mitt första pass tills tio, sen hämtade man upp älsklingen sen bagav vi oss hem till mina svärföräldrar för frukost sen fixade jag Hugo, svärmor hade redan mockat och fixat så hade bara Hugo att pyssla om, änså länge har jag inte behövt mocka eller liknande, jag kan ju säga att hon skämmer bort mig riktigt mycket, egentligen inte så bra! Medans jag fixade med Hugo så var älsklingen iväg och hämtade dricka tills hans festande ikväll, jag hade otur som jobba denna helgen, alltså ingen utgång för min del!

Hemma stax innan tolv, då började man röja här hemma. Städade hela nedanvången och hann med att tvätta en maskin tvätt .. massa badlakan medmera, tvätt högen är ganska full trotts allt, får ta det i veckan när man hinner med, just nu har man för mycket i huvudet känns det som om.

Innan andra jobb passet så blev det inom bror för att lämna lite saker och sen vidare till jobbet, slutade 21.45 så nu är man hemma, haft en bra kväll på jobb, men ändå helt slut, kan vara för att man varit i full i gång sen sex imorse, min kropp går på den sista energi just nu .. Hade tänkt ta en dusch sen slänga mig på soffan. Det kan jag vara värd nu kan jag tycka .. sista jobb passet imorgon för denna helgen, SKÖNT!

Puss från mig.

JULAFTON

Ja, då var julafton redan överstökad. Dock den bästa på länge. En kväll med mycket skratt. En kväll som jag aldrig glömmer .. Bäst av allt var att jag fick fira den med älsklingen.

Vi firade med älsklingens släkt, en trevlig kväll men blev sent, så när klockan ringde imorse så ville man verkligen inte krypa ur täcket, ville bara ligga kvar när man vet att alla andra är lediga.

Kan ju säga att man fick många fina julklappar, jag är helnöjd! :) dock mest nöjd av digital kameran och digital fotoramen .. :)

Nej nu blir det jobb för min del, jobbar delad tur idag, så slutar 10.00 igen, då blir det ett besök hos svärföräldrarna och stallet.

Vi hörs garanterat senare.

Puss från mig.


GOD JUL

God Jul allihopa ..

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT


JULAFTON ÄR VÄLDIGT NÄRA

Ja igår var jag stendöd efter en lång dag på jobb, sen flytten av Hugo .. Känns bra att ha gjort det nu innan all Julstök .. Jobbar nämligen hela helgen också, så hade inte en chans att hinna med det under helgen.

Somnade i älsklingens famn och har sovit nästan hela natten, var uppe en gång för att dricka ock kissa, vilka ovaner man ligger inne med att man går upp mitt i natten. Älsklingen blev väckt strax efter 6, för han skulle upp och jobba, jag försökte somna om, men gick inget vidare så jag gick upp också, hade tänkt titta till hästarna en runda nu på morgonen innan jag beger mig iväg för en shopping runda med Mia och bror ..

Ett jävla snöoväder ute så gäller att ta det försiktigt, man är inte normal som ger sig ut i detta vädret, men har nämligen två julklappar som måste inhandlas. sen lite annat! Så bara att bita ihopa och tänka på det bästa! :)

Imorgon är det Julafton, fattar det inte ..

Puss från mig.

FLYTTEN AVKLARAD

Ja nu är Hugo flyttad, detta har gått fort ..
Tog beslutet igår och idag flyttades han till det nya stallet. Allt gick bra förutom i transporten, helt katastrof kan jag ju säga, det mesta gick fel från början, sen blev det som de blev, men vi kom iväg med han iaf, tacka alla mina underbara vänner som hjälpte till, Stort tack till Robin, Lina och bror ..

Älsklingen är iväg och hämtar mat, sen blir det en lugn kväll! För jag är verkligen helt slut.

Puss från mig.


21 MINUS

Herregud vad kallt det har blivit, helt sinnes sjukt kan jag tycka .. termometern visar 21 minus.
Mycket har snurrat i huvudet och en del beslut har tagits, så man har sovit dåligt som fan inatt, somna inte när jag gick och la mig, så varit vaken halva natten, usch. Känner inte mig trött nu, men det kommer att komma senare under dagen, det är då man känner av det hela.

Jobb tills 15.00. sen ledig imorgon, dock en fullspäckad dag framför mig.
Den där lediga dagen har man längtat efter, men långt ifrån en vilo dag, mycket som ska fixas. Får ta det som det blir ..

Nu är det dags att bege sig mot jobb.

Puss från mig.

NY STALLPLATS FIXAD



Ny plats fixad, har världens bästa svärföräldrar ..
Redan på torsdag går flyttlasset.

FÖRSTA

Det första brevet vi fått tillsammans ;) ändå lite speciellt!


JULKLAPPAR FRÅN JOBB


JOBBEDAGEN AVKLARAD

Ja nu var detta passet avklarat, haft lite lyx nu på eftermiddagen .. Har nämligen haft jullunch god mat och julklapp utdelning, verkligen trevligt .. dock avtackat två stycken, Lena och Nina som slutar hos oss ..
Det skiftar personal och bland chefer, så är det bara ..

Julklapparna är det vanliga iaf med att vi får bio biljetter, det är standard hos oss, sen fick man även ett keramik hjärta som man kan hänga upp, dock vet jag inte alls var jag ska hänga det, får leta upp något bra ställe till det ..

Sen ploppar det in allt fler julkort medmera, lika roligt att skicka som att få kan jag tycka! :)

Slutade halv fyra så nu är man hemma och ingen älskling är hemma, han är iväg för att inhandla dom sista julklapparna .. så får se vad jag ska sysselsätta mig med.

Puss från mig.

DAGS IGEN

Då var det dags igen att kolla igeom alla bilder på datan och skicka vidare så man får fylla på sina almbum här hemma, massa härliga minnen! :)

Puss från mig.


MIN FINA GOSSE


HELVETE

Denna dagen har varit bra ända tills man fick se röntgenbilder från min käke .. man såg verkligen tanden som växt in i käken, det är nu jag ångrar mig att jag inte gått och undersökt det hela, hade inte en tanke på att det kunde vara så illa, FAN! Så nu förstår jag varför jag har haft den smärtan, att det kan göra så fruktansvärt ont det kan jag nu också förstå!

Nu är undersökningen gjort och remiss skickat, bara vänta på operation för att öppna käkbenet och ta bort tanden, bara hoppas på att det ska gå fort, så man slipper gå och tänka och vara orolig, det värsta som kan hända nu är att jag får infektion .. jag får helt enkelt hoppas på det bästa och inte tänka på det vad som ska hända eller kan ske!

Vad detta kommer att kosta har jag iheller inte en blekaste aning om, kan tänka mig att det är en dyr historia, men det får kosta vad det vill, bara jag slipper denna jävla smärtan som kommer och går .. Kommer få leva på värktabletter ..

Detta förstörde hela min dag .. FAN!

Puss från mig.


TANDLÄKAR BESÖK IDAG

Godmorgon får man väl säga, känner mig ganska utvilda efter tre sovmornar, känns kanon .. Mindre roligt att man har lång jobbe vecka framför sig, denna veckan har man ledig en dag, känns inget roligt alls kan jag ju säga! Får utnutja den på bästa möjliga sätt helt enkelt ..

Jobb igen, vad jag fått läsa på facebook sä är det minus 19, jag vill inte gå ut ens, fyfan alltså!

Jobb tills halv fyra, sen är det tandläkaren som gäller, haft problem med mina visdomständer, så det ska undersökas idag, önska mig lycka till ..

Puss från mig.

TOPPEN HELG

Söndag idag alltså helgen över, dock haft en toppen helg, riktigt bra lång helg har man haft! Nog den bästa helgen på länge, känns bra. Haft extra tid till allt .. Kan inte kännas bättre, jag gillar läget som det är! Woho.

Så jag säger: FLERA SÅNA HÄR HELGER TACK! :)

Bingon ikväll gick åt helvete,
ingen vinst för någon av oss, fast att vi hade fyra stycken lotter, så kan man tycka att man har lite chans iaf, lite dåligt .. Vi funderar på att spela på uppesittarkvällen på torsdag, får se på torsdag vad man känner för, min ända lediga dag då nämligen, ska iväg på shopping tur iaf, det är vad som är planerat änså länge, resten får man ta då! :)

Nu sitter man här i sin ensamhet, bror och Mia har åkt hem och älsklingen har åkt för att jobba, så det får bli tv ett tag sen krypa ner under täcket när man börjar känna sig sömnig ..

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

HUGO




SÖNDAG

Jaha, sen sist jag uppdatera så har det inte hänt så värst mycket .. har hunnit med att fixa stallet och rida sen blev det hem och slänga sig på soffan, baksmällan började visa sig då! :/

Nu är duschen avklarad och här är folk som kollar på älsklingens bmw, äntligen har han fått sålt den! Skönt kan jag tycka .. bmw är inget för mig! usch.

Nu ikväll blir det bingolotto, Mia och bror kommer snart .. söndagsmys till max!

Puss från mig.


PARTY
































































































GÅRDAGENS PARTY

Ja igår blev det planerat att vi skulle till Ronny för att festa, han passa sina föräldrars hus för dom är i Thailand på semester i två veckor, så har det varit snack om i veckan att vi skulle dit och festa loss, en bit dit att åka, låg i norra rörum, så par mil iväg blev det .. kan vara skoj att inte alltid vara på hemmaplan ..

Har inte mycket att säga mera om kvällen än att det blev en lagom fylla och en väldigt bra kväll med massa skoj, spel och annat! Verkligen trevligt .. hemma strax efter 3 inatt, så kom i säng närmare 4, dröjde inte länge förän man sov som en stock, vaknade dock antal gånger nu på morgonen, men lyckades somna om en stund till, uppe vid 11, sen begav jag mig till stallet för att fixa och rida, kallt var det men väldigt mysigt. Har nämligen kommit mera snö, så lite mera för min älskling att jobba i snön ..

Så nu är man hemma igen, dags att lägga upp bilderna som togs igår och lite bilder från stallet! :)

Puss från mig.

HEMMA IGEN

Ja nu är man hemma igen, haft det väldigt trevligt och god mat! :)
Nu planerar man vad som ska ske ikväll .. har dock ingen aning, får se vad alla andra ska göra.

Puss från mig.

ETT FÖL SOM KAN HOPPA


SÅ SKA EN HÄST HOPPA, RIKTIGT BRA SPRÅNG


HÄRLIGA SPRÅNG DOM GÖR


IBLAND KAN DET GÅ LITE SNETT


FIRA TILDA

Då var man i ordning för att bege sig iväg för att fira Tilda, förs inhandla ett kort sen är det kalas som gäller, ett tag sen man träffade en del av släkten, så det ska bli trevligt! Älsklingen har lyckast ta sig hem från jobb så han ska också med, känns bra! :)

Annars ikväll vet jag inte vad som sker, känner för lite party! ;)
Jag är taggad ..

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT

  


GOD JUL ÖNSKAR TRIXIE




MIN LEDIGA LÖRDAG

Ja då blev man väckt strax efter 7, av jobbet .. Men jag svarade inte, visste att det var jobb det handlade om, så lika bra att skita i att svara, hade ingen möjlighet att hoppa in och jobba ändå .. eftersom det blir kalas för tilda klockan 14.oo. hoppade in förra helgen igen och jobbade och kände att det är inte min tur denna gången igen att hoppa in extra, dock hade det varit goda pengar, men känner att jag vill ha ledig hela min lediga helg denna gången .. fick ett migrän anfall igår också, så kände inte mig på topp alls!

Somnade om, sen ringde pappa och väckte mig strax efter 9 så då var det lämpligare att gå ur sängen ..
Så nu är man uppe och vaken, älsklingen fick rycka ut och jobba strax innan 3 inatt.
Ovanligt att han jobbar sjuka tider, jag bara hoppas på att han kommer hem innan vi ska iväg på kalaset för Tilda. Hålla tummarna!

Nu blir det duschen sen leta fram kläder som man ska ha på sig! Man har för mycket att välja på ..
Min garderop bara växer hela tiden! :) bara att gilla läget.

Duschen kallar.

Puss från mig.

MILTON



Riktigt bra ..


LUGN FREDAGS KVÄLL ELLER PARTY

Ja det är frågan vad man ska göra, beslutångest till max ..
Hade varit skönt med en lugn hemma kväll, men sen samtidigt hade det varit skoj med lite party! ;)
Får väl se vad som händer och sker ..

Puss från mig.

TRIXIE I SNÖN


Hoppade runt i alla snödriver, ibland såg man henne knappt! ;)


Massa bus ..


Efter all lekandet i snön började Trixie frysa och varmde sig i halmen .. mys


Mys ..


MIN ÄLSKLING



Tog denna bilden idag, riktigt bra! :) min pappa är en jävel på att ta bra foto.


MYS I SNÖN


























VÄRLDENS BÄSTA PAPPA

Jag har verkligen världens bästa pappa! Fan vad jag älskar honom, ställer alltid upp .. då menar jag verkligen med ALLT!

som idag stod han ute i denna hemska kylan för att ta massa foto när jag red, fast att han hade massa annat att göra, ändå så ställde han upp när jag ringde i sista sekund, jag har verkligen en snäll pappa .. :)


HÄSTARNA






























FRYSER

Ja nu är man hemma från stallet, fy sören så nerkyld man är, kan ju säga att jag ska ha bättre med kläder nästa gång det blir upp på hästryggen, inte bara jag som frös! Utan hade en Trixie som verkligen frös, fick in och lämna henne hos Pappa sista stunden som jag var ute och red, hon ville inte längre, roligt ett litet tag med snön men sen bara darrar och fryser hon .. lagom är bäst! :)

Fick med pappa idag så kan kunde ta några foto, alltid lika roligt att ha massa minnen, snart dags att skicka vidare till postfoto så man kan fylla på sina almbum här hemma .. har närmare 500 bilder snart som ska in i album, så får ta ett röj snart och skicka in ..

Blev att man red på hemmaplan idag, eftersom vägarna är riktigt hala .. så skippar att ge mig ut på vägarna då .. bättre att hålla sig hemma, så man slipper onödiga olyckor!

Älsklingen är inte hemma än iheller, så kan tänka mig att jag har en trött älskling när han väl kommer hem!
Nu blir det att ladda upp alla bilder från kameran sen dagen fotto ..

Puss från mig.

SOVMORGON

Ja idag fick man sova så länge man ville, men blev väckt av ett sms .. Inte av vem som hellst utan av Emelie, där det stod: Kan du ringa mig? Trodde så klart något hade hänt, så ringde upp henne direkt, men det var inget speciellt, bara vad jag gjorde medmera, ett samtal på 18 min, så sen kunde man inte somna om, bara att kliva upp, fast känns ändå bra att komma upp, så sover jag inte bort hela denna dagen.

Älsklingen har inte slutat jobba än, ringde honom också nyss, han skulle jobba hela dagen så han kommer nog hem innan kvällen, sen ska väl han sova par timmar skulle jag tro .. eller han måste det efter dessa timmars jobb, får väl se hur många timmar han kommer upp i detta passet han har varit iväg, blir nog en hel del.

Idag har jag inget planerat, ganska skönt kan jag säga, tar dagen som den kommer! :)

Hade tänkt att få i mig lite frukost, sen bege mig iväg till hästarna, kanske ta en ridtur, busa lite i snön hade varit ganska så mysigt! :) får se vad det blir av det.

Puss från mig.


DEJTA KUDDEN

Nej nu är det sista inlägget för idag, dags att dejta kudden ..
Godnatt.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


Sway Ft Akon - Silver and gold


VÅLDGÄSTAT MIA

Efter att man kommit hem från shopping rundan så blev det att hämta Trixie och sen vidare till Klippan för att sola, sen våldgästa jag Mia .. Passa på att lämna julkort och julklappar till henne, sen blev det helt klart en lång pratstund! ;)

Nu hemma och jävligt seg och trött, därför jag bara tar en kort uppdatering till er, så ni vet att jag lever ;) för det gör jag verkligen ..

Nu seg surfa och soffläge.

Puss från mig.


DAGENS NYA INKÖP







JULKLAPPAR

Nu har man köpt in alla julklappar, har bara en kvar att inhandla, här är några som jag slått in! :) har även fått med tildas packet, som inte är en julklapp som ni kanske ser på presentpapret ..




SNÖKAOS

Fyfan vilket jävla väder vi har idag, hållt på exakt hela dagen, jag verkligen avskyr denna snön! AHHH.
Jobbat som vanligt, dock har allt tagit så mycket längre tid eftersom vi har fått in värsta snö ovädret, sjukt kan jag tycka, fast att jag inte kört så lugnt så har jag hållt mig på vägarna, jag är mer än nöjd kan jag säga ..

Slutade 16.00. eller fick gå lite tidigare, kvällen börjar 15.45 så då fick jag sluta.
Har hunnit med att vara hos hästarna en sväng och hämtat ut paket från mat öppet, och nu hade jag tänkt att bege mig iväg till Väla för att köpa present till Tilda, vi ska nämligen fira henne på lördag. Sen förhoppningsvis hitta lite annat som man behöver, kanske hittar min nyårs klädsel som man ej fixat .. Kläder kan man inte ha för mycket av! ;)

Vi hörs när jag kommer hem igen.

Puss från mig.




SISTA PASSET

Gårdagens kvälls pass gick kanon, dock var man inte sov trött när man väl skulle lägga sig och drömde värsta drömmen inatt också, vaknade strax efter 2 .. kändes nästan som det kom tårar, fick liv i älsklingen så man kunde ligga i hans famn, helt sjuka drömmar  man kan få fram! :S alltså ingen bra natt för min del, lite sömn .. sista passet nu, sen håller jag helg, alltså har man lång sovmorgon imorgon, härligt.

Nu blir det jobb, slutar 16.oo.

Puss från mig.


JOBBET KALLAR EFTER MIG

Ja nu börjar klockan närma sig mitt jobbpass, tråkigt nog. Hade varit mycket skönare med en ledig dag idag! Men näst sista passet för denna veckan, sen håller jag helg. Ska bli lika skönt som alla andra ledigheter.

Slutar 21.45 ikväll. sen blir det garanterat soffan direkt innan det är dags för sängen igen, vilket jävla liv man lever egentligen?! bara att bita ihopa.

Vi hörs kanske ikväll när jag slutat! Ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT

 


SYSTER

Jag vet att du är en av mina fanz, och det är jag glad över, så du kan hålla lite koll! :)
Kan ju säga att jag saknar dig riktigt mycket :( måste snart ses ..

Hoppas vi kan ta en dag snart och träffas.

Love u.


Robyn - Indestructible


PICS




MINA BESÖKARE

Har antal besökare dagligen, hade varit skoj och veta vilka fanz man har dagligen?
Var nu ärliga och kommentera tack! :)


LIVET

Tiden går och den ger oss både sorg och glädje, men spara på de vackra vi ger varandra.


GODMORGON

Ja inatt har man fått sova någerlunda, bättre än förra natten. Det är lite upp och ner med den där sömnen ..
Ena natten kan man sova riktigt bra, sen andra natten sover man så helvetes dåligt, mera vaken än man lyckats att sova .. vaknade när älsklingen skulle till jobb sen somnade jag om och vaknade igen strax innan nio, så nu är man uppe, men inte direkt pigg! Tänkte ta mig en dusch så kanske man vaknade till liv, kan ge det ett försök iaf!

Igår kväll stod det bara mys på schemat, soffläge! :) alltid mysigt.

Idag är det jobb som gäller, nästan hela dagen, det långa tråkiga passet idag som jag verkligen hatar!
Har klarat av dom förr, så ska nog klara mig igenom det idag också, man får försöka tänka posetivt också, att timmarna brukar gå fort tills man slutar. Gäller att man tänker lite mer posetivt än man gör ibland.

nu kallar duschen.

Puss från mig.

MUMS





Trixies dagliga intag av nyttigt godis :)
pedigree denta stix


10 DAGAR KVAR TILLS JULAFTON


KALLT, BRRR

Ja nu hemma från stallet, i bilen visade det minus sju grader, riktigt kallt kändes det som om, kändes mera än vad det egentligen var, hade fem gnäggande hästar när jag kom till stallet som verkligen väntade på att få komma in, inget skoj att vara ute i denna kylan, hårt i marken så dom har smått bekymmer att vara ute egentligen, fast att Hugo har skor, så rör han sig inte mycket i hagen .. denna kylan kan dra åt helvete kan jag tycka, hatar vinter och kylan .. Så ni kan tänka er att jag väntar på våren och sommaren till hundra procent!

Så nu ska man hänga upp en maskin med tvätt och slänga in en maskin till, med vit tvätt, lika bra att få undan lite av tvätten, får plats att hänga upp en maskin till .. passa på så länge det finns plats!

Sen en dusch och tända massa mys ljus och invänta älsklingen .. kan undra vad man får i julklapp, verkligen nyfiken! :)

Puss från mig.

PICS


TISDAG

Jaha, snart har denna dagen också försvunnit. Kvällen närmar sig med stormsteg!
Jobbat som vanligt idag, 7.00-15.30. Hem direkt efter att man slutat .. har fått i mig lite mat, slängt in en maskin tvätt och lagt in ren tvätt .. Ska ta en runda med dammsugaren också hade jag tänkt, sen får det bli stallet för lite mys, älsklingen är iväg och köper julklappar så passar jag på att göra lite här hemma och fixar med hästarna ..

Så nu får jag fortsätta med allt som man ska göra, vi hörs garanterat senare.

Puss från mig.

NYA TAG IGEN

Ny vecka och nya tag, hoppas på en bra vecka! ;) har iaf en kort arbetsvecka denna veckan, så jag är redan nöjd, kan nog inte mera än att sluta bra med tre lediga dagar, fredag lördag söndag, sen har man redan planerat helgen lite också, bio med älsklingen sen på lördag är det kalas för Tilda på lördag förmiddag, så lite planer finns det allt, resten av sin lediga tid får man göra det bästa av! :)

Arbetspasset idag har inte varit det bästa, utan verkligen ansträngande, kändes som allt bara gick emot oss, vissa bilar funkade inte som dom skulle, bland annat .. Batteri som var kassa, tråkigt nog .. men fick gå ändå .. annars har det mesta varit som vanligt, inga konstigheter! Jag har tagit mig igenom dagen iaf. Slutade halv fyra sen blev det Oasis för min del, när man låg där så ringde min kusin och undra om jag kunde fixa hästarna hela veckan förutom på onsdag, för hon hade fullt upp, så klart så ställer man upp när man kan, så har man det tillgodo en annan gång då jag behöver den hjälpen ..

Nu har man kommit hem, funderar på vad man kan äta ikväll .. ska snart bege mig iväg till stallet också hade jag tänkt, fast funderar på om man ska äta innan eller man ska ta det efteråt, älsklingen är på väg hem nu också, får se vad han tycker! :)

Puss från mig.


PICS


ÖNSKA MIG LYCKA TILL



Ikväll hoppas jag på lite vinnst, håll tummarna för mig.


SHOPPING PÅ CENTER SYD

Ja, idag har det varit ännu en shopping tur .. skulle ha handlat dom sista julklapparna, men hittade inget roligt så fick bli massa annat istället .. bland annat tre par underkläder sett, bh & string, finfint .. eftersom man gått upp en storlek, så passar inte det gamla längre, dags att rensa ut sin garderop snart kanske? Måste göras inom dom närmaste dagarna .. Älskar dessutom New yorkers underklädes sortiment, köpte två bh sett föra gången som jag och Mimmi var där, riktigt bra kvalite .. därför tänkte jag att jag kunde lika bra köpta in tre stycken eftersom inga av mina passar längre, får dra och slita i dom , dessutom sitter för hårt! Inte behagligt alls .. jag är riktigt nöjd med dagens inköp.
kommer komma upp bildbevis! ;)

Blev en trevlig shopping med Mia, bror och Älsklingen ..

På vägen hem så körde vi inom OJ för att handla smörgåstårta .. så det har vi tryckt i oss nyligen. Inte helt fel kan jag säga, älsklingens ide eller var redan sugen på detta tidigt imorse ..

Nu hemma en snabb runda, ska nämligen spela Bingolotto hos Mia ikväll, som alla andra söndagar ..
Massa gottis och spel, även väldigt trevligt sällskap!

Puss från mig.





IKVÄLL

Nu blir det duschen och fixa sig i ordning, ikväll ska vi fira älsklingens farmor som fyllt år ..
Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

HUGO








PICS



Mina fyrbenta älsklingar :)



PICS









Nya fina grimman :) så fin han blev ..


FREDAG & LÖRDAG

Ja även igår hade man dåligt tid till att blogga, lite dåligt av mig! :)
Slutade 15.00 sen hämta upp älsklingen, sen iväg direkt till Ängelholm för att hämta min bil, som man har saknat den .. men nu är allt fixat och hel igen, känns bra! När min bil var hämtad blev det hem till pappa för att lämna honoms bil, verkligen glad över att få låna den, hur fan skulle man annars klara sig en vecka utan mig, funkar inte för min del! Tur man har en underbar pappa! :)

Kvällen närmade sig, duschen och gjorde sig i ordning sen hem till Mia för party, kan inte säga mycket mera än vi hade en trevlig kväll :) som alltid.

Idag vaknade man runt tio, sen direkt iväg till stallet för att fixa och ta en långrunda med mina fyrbenta älsklingar .. riktigt mysigt.

Pappa var hemma så han lyckades fota några foto på oss innan kameran dog, glömt att lägga den på laddning,  typiskt .. bättre lycka nästa gång. Kommer komma upp bildbevis.

Puss från mig.

PARTY HOS MIA














































SHOPPING

Lite dåligt med bloggandet ett par dagar, men ni har fått lite uppdatering iaf ..

Igår jobba man tills 15, tog en timme komp, eftersom man har en del komp timmar, så kan man lika bra passa på att ta dom när man kan ha nytta av det och igår var det en bra dag att ta en timme .. Efter att man slutat, hämtade man upp bror och Mia, sen fixade vi stallet och sen vidare hem för att ta ut Trixie och hämta upp älsklingen, sen iväg på en shopping runda, Familia och Maxi, fick handlat två julklappar till igår, så det kändes bra, nu har jag bara några kvar att inhandla ..

Fredag idag, innebär att det är sista passet för denna veckan, sen håller jag helg och ledighet!
Riktigt skönt ska det bli, känner att jag behöver ha en lång sovmorgon för att sova ut, har smått bekymmer att komma upp på morgonen, så detta känns bra att snart ha lite ledighet ..

Igår eftermiddag ringde dom också och sa att min bil var klar så den ska man hämta direkt när man slutat jobb ..
Som jag har saknat den, nu måste sluta, dags att bege sig mot jobb ..

Puss från mig.


UGGLEBADET

Ja igår jobbade man tills 16.00. sen inom för att sola en runda och sen vidare hem för att bytta om sen stallet .. Efter det så planerades det att åka till Ugglebadet för varm/ljus kväll, har blivit som en vana att dra dit på onsdagarna, kan vara för att det är riktigt jävla skönt att bara slappna av .. riktigt mysigt!

Hemma vid halv 11, då blev det ut en runda med Trixie, sen soffläge innan sängen kallade, vi hade ännu en trevlig kväll! :)

Alltså jag är definitivt ingeen morgon människa, fyfan för denna morgonen, låg kvar en kvart i sängen innan jag kom upp ens, blir bara jobbigare och jobbigare att komm upp, sen blir det senare och senare innan jag kommer i säng också, kan vara ett av problemen ..

Jobb idag som vanligt, 7.30 - 16.00. sen får man se vad denna dagen har att erbjuda!

Puss från mig.



ONSDAGEN 8 DECEMBER

Godmorgon, blir en snabb uppdatering nu.

Kvällens jobb gick bra,
jobbade med Emelie hela kvällen, så man slapp köra ensam i halkan och mörkret, känns så mycket bättre då att vara två än helt ensam, fall i fall något skulle hända.

Gick så klart och la mig sent igår, jag och älsklingen fasna framför tv och nu är man halv död på morgon kvisten, sånt man får ta .. så nu ut i kylan och skrapa bilrutorna och sen fara iväg till jobbet!
Slutar 16.00. sen blir det stallet och sen får man se vad resten av kvällen har att erbjuda mig..

Puss från mig.

MOT JOBB

Då var det dags att bege sig mot jobb, och jobba mina timmar ..
Vi hörs ikväll om jag inte är allt för trött för att uppdatera!

Puss från mig.

PICS


INVÄNTAR JOBB

Ja nu är det drygt en halv timme kvar innan det är dags att bege sig mot jobb, suck.
det här med kväll är egentligen inget för mig, vill ha ledig på kvällen och göra vad man själv känner för, istället är man fast på jobbet i sina timmar .. usch, nej nu ska jag sluta vara negativ.

Pappa ringde nyss och han är på väg redan, så får köra och lämna honom, sen hinner jag hem en snabb runda innan det är dags att bege sig till jobbet ..

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


JOBBIGT VÄRRE

Ahh har haft en väldigt dålig natt, varit vaken från och till, det var nästan så jag tänkte gå upp fyra imorse för jag lyckades inte somna, vaknade av en jävla mardröm, till och med älsklingen vaknade och blev rädd att det hade hänt nått, då är det illa .. men lyckades somna om, så vaknade till liv ordentlig vid nio tiden, gick upp för att göra mig i ordning och ut med Trixie och nu sitter jag i soffan med en varm kopp te, gott med något varmt i kroppen när man känner sig halv krasslig, min förkylning vill inte släppa, känns som det bara blir värre!

Vaknade med älsklingen bredvid mig, det var länge sen, eftersom han jobbar konstiga tider, man ska vara glad över det lilla .. han åkte nyss för att jobba och jag beger mig till jobb vid halv ett, eller pappa kommer och hämtar mig då, så ska jag köra och lämna honom, sen ska jag ha bilen tills min egna är klar, jag hoppas på att den ska bli klar så snart som möjligt! Verkligen behov av min bettan, tur jag har pappa att han lånar ut sin, trotts att han har behovet av bilen ..

Börjar jobba 13.15. så min kväll är räddad, befinner mig på jobb tills 21.45 ikväll .. sen är det nästan läggdags direkt när man kommer hem, hinner äta lite och ut med Trixie, sen rinner klockan bara iväg! Jag överlever nog detta också.

Emma: du får säga till Alex att dom skyndar på så jag får hem min bettan! ;)

Puss från mig.

BRUNO MARS - GRENADE


FILMTIPS TACK

Stort behov av någon/några bra filmer .. förslag tack! :)


DAGENS OUTFIT

 

nu är myskläderna på, dags att krypa ner under filten för soffläge ..


SOFFLÄGE

Nu har man tagit en lång varm dusch, verkligen skönt. Så nu inväntar man bara älsklingen som dyker upp närsom hellst, har saknat honom sjukt mycket! Så ska puss bomba honom när han kommer innan för dörrarna! ;)

Sitter bara med en handduk om mig, så nu ska man på med mys kläderna och sen är det soffläge resten av kvällen, mys!

Puss från mig.

♥ ♥ ♥



jag älskar dig och du är den jag vill vara med.


JAG ÄR HUNGRIG

Nu är jag riktigt hungrig, så ska rota fram något gott från frysen att tilllaga, riktigt sugen på något gott! Något lite extra hade inte varit helt fel .. prata nyss med älsklingen, han slutar vid 18, så då är man inte ensam hemma längre, så ikväll blir det mys! :)

nu mat ..

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT


PLUSGRADER

Ja nu börjar graderna dock stiga, lite små tråkigt dock, jag verkligen hatar när det blir blött och slask väder!
Då kan det hellre vara några minus grader och låta snön ligga, ljuser dock upp en del när mörkret börjar komma ..

Långpromenaden med Trixie gick bra, hon blev överlycklig över att komma ut på en långrunda, hon gillar snön skarpt, har lagt upp lite bilder på henne sen promenaden, så ni kan se hennes glädje ..

Än har inte älsklingen kommit hem, nu börjar jag bli hungrig också, ska fundera ut något som man kan laga idag, eller kanske lite senare, för just nu har jag ingen lust att ställa mig i köket för att laga mat, ligger bra i soffan känner jag, små frösen, så ligger väldigt bra här, Trixie vid min sida!

Förlag på vad man kan äta, får ni göra komma med, uppskattas! :)

Puss från mig.


TRIXIE I SNÖN




































LÅNGPROMENAD

Nu har man vilat klart, dags att ta en promenad med Trixie, vi båda är redo! ;)


BILEN LÄMNAD

Ja nu är man hemma igen, eller var det redan för drygt en timme sen ..
När vi kom hem, så blev det fika paus med pappa, eller mera frukost, för det fick man inte i sig innan man åkte tidigt imorse, så lite mat i magen har man fått ..

Pappa åkte nyss så nu är man ensam hemma igen, inte helt ensam, har så klart Trixie hos mig och älsklingen jobbar än, prata med han imorse och då hade han inte en aning om när han slutade iheller, jag märker när han dyker upp här hemma ..

Idag har man inget planerat, har ingen bil förän imorgon, pappa var tvungen att ha bilen själv idag, så ska låna den imorgon för middag, så får ha älsklingens bil under dagen idag när han kommer hem, har inget planerat att jag ska iväg så får se vad dagen har att erbjuda, nu blir det sängen en runda, halv död .. så känner att par timmars sömn hade inte varit helt fel .. får se om man lyckas somna, tror det knappt dock! Jag får ge det ett försök, behöver sova ut egentligen, sen har man en lång vecka framför sig ..

Puss från mig.

MOT ÄNGELHOLM

Uppe och knappt vaken, håller på att vakna till liv om inget annat!
Fick ringa och väcka pappa vid 6, så han skulle snart dyka upp, sen beger vi oss mot Ängelholm för att lämna min Bettan, hoppas på att få tillbaka henne redan denna veckan .. Tur man har världens bästa pappa som ställer upp och lånar ut sin bil tills jag får min tillbaka.

Nu ut och skrapa bort is och snö, sen mot Ängelholm!



Puss från mig.


MIN JOBBEHELG ÄNTLIGEN ÖVER

Ahhhh äntligen jobbe helgen över och nu har man två lediga helger framför sig! Fyfan vilken härlig känsla det är ..

Jobbet första pass har gått bra, slutade 10.00. sen hem för att slänga sig på soffan och vila en runda sen gjorde man mat och gjorde sig i ordning för att sedan åka hem till Mia, lämnade kvar Trixie hos Mia och bror, hon kunde lika bra stanna kvar när jag ändå skulle jobba ..

Även kvällens jobb har gått bra, fast jag var den enda ordinare på plats, kändes konstigt men gick bra ändå!
Blev pizza från Caplin, så man var nöjd efteråt .. mätt om inget annat!

Slutade lite innan tio, sen hämta Trixie och sen vidare för att träffa älsklingen på jobb en runda och nu är man hemma, har en död 'snarkande' Trixie bredvid mig .. undra varför ;) haha.

Ledig imorgon, men ska iväg och lämna bilen i Ängelholm, ska vara i Ängelholm 7 med bilen, så pappa är så snäll som ska komma hem till mig halv 7 imorgon så får jag låna honoms bil, tills jag får tillbaxs min bil igen ..
Ska nämligen lackera om bilen efter att man blev påkörd, även ska skadan fixas. Ja det blir nog bra när man får hem sin bettan igen ..

Puss från mig.


TREVLIG KVÄLL

Ja, igår blev det duschen och en snabb fixing för min del, sen begav jag mig hem till Mia, ingen hade kommit då, så vi hade en lång pratstund innan dom andra kom, trevligt! :)

Sen när alla dök upp blev det kortspel och sprit som gällde, men julmust för min del! Kände mig kanska stolt över tacka nej till sprit, annars brukar det vara lite svårt när alla andra också dricker och man ska sitta nykter ..
Blev en bra kväll, lugn och skön! Hemma strax efter 12 sen blev det ett samtal till älsklingen och sen läggdags, vaknade så klart när han kom hem inatt, runt tre tiden, men lyckades somna om igen .. Tur för honoms del! ;)

Nu sover han som en stock och jag ska bege mig mot jobb, dags för första passet .. 7-10, knappt lönt känns det som om, sen ska man hem i mellan innan det är dags för nästa pass! suck.

Vi hörs senare.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT

  


LÖRDAGENS JOBB PASS ÖVER

Nu har man avverkat lördagens jobb pass, verkligen stressat och haft hur mycket som hellst att göra ..
Ingen rast eller middag har man fått under hela dagen, hann med att slänga i mig lite mat på snabba tio minuter, helt sjukt egentligen, så jag hoppas verkligen på en bättre dag imorgon på jobb! För detta vill jag inte vara med om igen, fast jag egentligen vet att det kommer att hända!

Slutade strax innan fyra, då blev det en sväng inom oasis för att sola, kände redan imorse att det hade varit skönt, så det besöket har väntat hela dagen! ;)

Så nu är man hemma, älsklingen är inte hemma, han är nämligen iväg med jobbet, julbord och skit, så han lär vara jobbig när han dyker upp inatt någongång, jag har bett honom att vara tyst, men vet hur det slutar ändå!

Vad som sker idag, har jag inte en aning om alls, blir antagligen att umgås med Mia, får se vad vi ska hitta på helt enkelt, än har jag inte hört något som sker, men kvällen är ung, förmodar att jag ska vara nykter, eftersom man ska jobba imorgon och köra bil, så skippar nog drickan ikväll, fast det hade varit gott med ett par glas vin, får väl se vad kvällen har att erbjuda mig! :)

Nu kallar duschen, sen göra sig i ordning.

Puss från mig.



PICS


MIN JOBBEHELG IGEN

Fattar inte att det redan är min tur att jobba igen, åter min tur att jobba helgen.
Har ingen lust alls kan jag säga, men har inget val helt enkelt ..

Än har det inte skett så mycket, har sov länge sen gjorde älsklingen frukost till mig, sen har man bara degat framför data/tv .. så nu väntar man på att köra till jobb, börjar 13.15 ..

Det enda jag hoppas på är en lugn och bra kväll ..

Puss från mig.

GODNATT FOLKET

Nu är mina ögon väldigt tunga, så ska kliva ur soffan och dejta sängen istället, imorgon har man sovmorgon, så hoppas på att få sova länge, riktigt jävla länge! Hade varit skönt ..

Godnatt folket.

Puss från mig.

VRÅL GÄSTAT MIA

Ja, efter duschen så blev det att bege sig mot Klippan, först tanka bilen sen hem till Mia ..
Där blev det massa trevligt snack, härligt. Pepparkakor & glögg i stora lass, det är då det känns som julen är väldigt nära, mysigt på något vis ..

Nu är man hemma igen efter en väldigt trevlig kväll .. så nu får det bli soffläge resten av denna kvällen, min lediga dag har gått himla fort, som alla andra lediga dagar, nu väntas det en lång jobbe helg, suck! Jag verkligen hatar det ..

nu dejta soffan!

Puss från mig.

LÅNG DUSCH

Ja nu är bilderna inne, så nu blir det en lång varm dusch, JAG SAKNAR MITT BADKAR som man hade i lägenheten, alltid är det något negativt! Alltid, men jag får helt enkelt klara mig utan, inget att göra åt, hoppas med tiden att man kan ha badkar igen, saknar det något fruktansvärt mycket .. och just NU hade det varit skönt att tappa upp ett varmt bad, istället får man ta en dusch, får gå det också!

Annars ikväll då? Ja det ser ut att bli en lugn hemma kväll ..

Puss från mig.

PICS






































JAG FRYSER

Nu hemma igen, dock genom kyld efter utevistelsen med mina fyrbenta älsklingar ..
Var smart nog att ladda kameran idag, så den kom med till stallet ..

Innan man begav sig till hästarna så blev det ett litet besök hos pappa, han hade tid med mig också, en jävla tur hade jag .. inte ofta han har tid, alltid fullt upp på gården. Kom hem samtidigt som älsklingen, men han fick rycka ut på jobb, han skulle iväg och plåga i billesholm trakten, så får se när han kommer hem, han sa själv att det inte skulle ta så lång tid, men man vet aldrig med honom ..

Blev en mysig runda, trotts att det var lite kyligt, alltid lika skönt att komma ut en liten runda, dock halt på vägarna .. men det gick.

Bilder kommer att komma upp :)

Puss från mig.

NYA INKÖPET

Ja nu har man börjat använda nya reflexvästen till Trixie, hon är inte ett dugg lycklig över det, dock tycker hon det är lite obehagligt att behöva ha en sådan på sig, men måste när man ska ut på vägarna, så vi är synliga när vi kommer ..

bildbevis på min plutt! :)



VARMA KLÄDER PÅ

Ja, älsklingen har vaknat till liv, även på gång ut genom dörren, för han ska iväg till Ängelholm för att kolla bil/bilar med par polare, så passar jag på att bege mig iväg till stallet, har varit riktigt sugen hela dagen på en ridtur, fast att det är så kallt ute och vinden är ganska så eländig så känner jag för att komma ut en liten runda iaf, alltid lika skönt ..

alltså tänker jag pälsa på mig bra med kläder, varma för den delen också ..
Trixie får helt klart följa med, fast att hon snarkar bredvid mig, så vet jag att hon vill följa med mig!

Varma kläder och reflexer, sen är vi redo allihopa ..

Puss från mig.

DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11

Du kan komma på dig själv med att var misstänksam gentemot andra och felaktigt tillägga dem dolda motiv för deras handlingar.


FACEBOOK SPEL

Dags för facebook spel! :)

Puss från mig.

NU FÅR DET VARA NOG

Ja med städningen här hemma, hållt på sen 11 idag med att städa och tvätta, städningen är klar, jag har bara tvätten kvar nu, känns ändå skönt ..

Älsklingen var hemma strax efter 11 idag, så klart fick man ingen hjälp av honom, blev soffan för honoms del, förutom han skruva upp dom två badrumshyllorna till mig, som man köpte i veckan på Ikea, blev riktigt bra!
Städa undan lite sen i mellan städningen så lagade man lunch till oss, eftersom jag bara ätit en risifrutti till frukost, så lite mat har man fått i sig också ..

Mår inte bättre och inte sämre heller, tog tempen innan. Då stod den på 37,0. alltså ingen feber, verkligen skönt, det är förkylningen som gör mig så otroligt seg i hela kroppen, känner att jag kommer vara helt död ikväll!
Ska vara glad att jag har sovmorgon imorgon! :)

Glömde att uppdatera igår när man kom hem, blev helt klart ugglebadet igår kväll, satan så mysigt det var, bara jag och älsklingen denna gången, ska göras flera gånger! mys.

Brasan är igång, nu ska det drickas is kall cola. mums!

Puss från mig.


FAST JAG INTE VILL

Ja nu får det bli ett städryck här hemma, trotts att man mår som man gör ..
Lika bra att få det gjort, ska även försöka tvätta undan lite tvätt, en eller två maskiner.

Puss från mig.

MITT ALLT


DÅLIG DAG?

Detta känns verkligen som en dålig dag! ahhh utbrott kan man få ..

HUVUDVÄRK

Fyfan va ont jag har i mitt huvud. Känner mig riktigt degig och seg i hela kroppen, är det något skit som är på gång eller, för jag har verkligen inget lust eller tid med att bli sjuk! Fan alltså ..

Idag är ledig och känner att jag har hur mycket som hellst som ska göras, men samtidigt känner att jag inte har någon ork eller motivation till något, känner bara för att dra täcket över huvudet och sova bort denna dagen .. vart finns orken egentligen?

Ligger nu nerbäddad i soffan, får se om jag orkar mig upp härifrån för att få något vettigt gjort, eller varför ska man egentligen plåga sig själv när man inte mår bra? det är en bra fråga, jag gör alltid samma sak varje gång jag känner mig dålig, man är inte snäll mot sig själv eller sin kropp!

Puss från mig.

VÄRME TACK

Jaha ja, nu var man hemma igen, det gick bra hos hästarna, hade fem hästar som nog väntat på mig väldigt länge, gnäggningarna gick nämligen på hög varv, man var välkommen om inget annat! :)

Nu har man fått eld i spisen, så nu ska här snart bli varmt och skönt, inväntar älsklingen nu bara ..
Han ska snart vara hemma, sen blir det att planera kvällen, har inte en aning om när han börjar jobba imorgon iheller, själv är man ledig imorgon, känns helt underbart!

Nu blir det soffläge och se om det går något bra på tv:n ..

Puss från mig.

PICS


1 DECEMBER

Ja nu är december också kommen, dagarna flyter på i vanlig ordning, min blogg stod stilla igår, pga att jag hade fullt upp, slutade jobba 16, sen iväg till Jysk, Ikea och Väla, så där gick hela min kväll till shopping, skulle in och ha lite julklappar, men hittade allt annat än det! ;) haha i sin vanliga ordning med andra ord, jag blir inte ett dugg förvänad! Hemma sent och sen blev det soffläge och mys med älsklingen ..

Dagen idag har dock varit väldigt jobbig och seg, vaknade helt död och resten av dagen har varit lika seg ..
Jag slutade jobba 15.oo. sen blev det ett besök på oasis för att sola, eftersom man var frösen och nerkyld så kännde jag ett stort behov av det.

Nu hemma och ska bytta om och bege mig iväg till stallet.

Vi hörs antagligen ikväll, om det hinns med, ska antagligen till Ugglebadet för varm/ljus kväll, får se om det orkas med eller man struntar i det .. vi får se helt enkelt!

Puss från mig.

RSS 2.0