NU HÅLLER JAG HELG OCH LÅNGLEDIGHET

Ja idag halv två höll man helg och långledigt, vilken underbar känsla! :)
Sen iväg på ett ärende, ett bra besked fick man, jag är lycklig, woho .. sen skicka bror om jag  var sugen på Väla och ikea, klart man är det, väldigt ovanligt att man säger nej till det! haha. för att vara mig.

Hitta inte så värrst mycket idag, eftersom det var rea och massa skit men blev en billig runda iaf, alltid något posetivt! sen blev det mat på ikea och som vanligt jävligt gott men mättande! men det är väl det man ska bli också .. haha. väl hemma så blev det in till grannen en runda, men nu har man landat i soffan, min man jobbar än .. får se när han dyker upp.

så nu blir det soffläge och lite facebook spelande! får roa sig med något.

Puss från mig.

SOLA OCH BADA

Ja det är riktigt jävla gott ska jag säga, älskar att sommar värmen är tillbaka, dock mindre roligt att jobba i den värmen och att man fått höra att det ska bli sämre väder till helgen, jag hoppas på att dom har jävligt fel om det .. eftersom jag är långledig denna helgen. Är nämligen ledig fredag lördag söndag, fan om det ska bli dåligt väder då! sista jobbe dagen imorgon, slutar kvart i två, sen ska jag iväg på en hemlig sak klockan två, men ni kan alltid önska mig lycka till om inget annat! :) smått nervös är man, men ändå jävligt happy ..

Jobbat tills halv fyra idag, eller chefen skicka hem mig redan lite efter tre, tyckte  inte att jag skulle sitta ut tiden, min chef kan vara snäll ibland, underbart :) väl hemma, blev det att lägga sig och steka, jävligt varmt har det varit, så blev dopp i poolen direkt när man kom hem. jävligt avsvalkande kan ni tro. somnade till en runda i solstolen och vaknade till liv lite innan sex, blev att äta sen iväg till stallet, gick dit med hundarna så dom fick sin promenad och sen red man en härlig runda och sen gick man hem igen, snacka om att man får motion!

så nu har man tagit en lång härlig dusch, så blir mys i soffan innan det är dags för sängen ..

puss från mig.

BETTAN FIN IGEN


BILEN NYTVÄTTAD

Jaha då har man gjort denna kvällen på jobb, en dag mindre innan semestern .. jag längtat! Haft en bra kväll på jobb, känns det som om. pigg trotts denna äckliga värmen när man sitter i en bil, usch ja. men jag har övelevt iaf.

Efter jobb blev det att tvätta bilen, får passa på så när energin finns och lusten, så lika bra att få det gjort, så nu är min bettan fin igen, ett par dagar iaf, hört att det ska bli regn på fredag så egentligen var det inte mycket lönt att tvätta den eftersom skitvädret och skitet kommer igen, menmen man får vara glad så länge det varar iaf ..

fått gjort lite nytta även idag, känns bra att krypa ner under täcket när det väl är dags, nu ska det mysas framför tv ..

godkväll allihopa.

Puss från mig.

LIKA GLAD ÄNDÅ


MOT JOBB

Jaha då har man fått gjort lite nytta här hemma, så dags för mig att bege mig mot jobb ..
Kan ju säga att jag inte roande ett dugg att bege mig nu, men sånt är livet. Tjänar pengar iaf, man får tänka så ..

ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

UNDERBART MED SOL & VÄRME

Ja det är verkligen skönt väder idag, har fått par timmar bad och sol nu, så jag är nöjd! dock mindre roligt att man ska jobba hela kvällen, men sånt man får ta ibland, man planerar lite dåligt ibland, varför ska man just jobba hela kvällen idag för, kan man undra .. ibland blir det inte alltid som man tänkt sig! idag skulle det vara den finaste dagen på hela veckan, så alla får passa på att njuta lite extra mycket!

Så nu hade jag tänkt att fixa lite här hemma, hänga upp tvätt och vattna blommor medmera, lite små fix helt enkelt, sen blir det en lång härlig dusch för min del, sen göra sig i ordning inför jobb! full rulle med andra ord.

Puss från mig.

MORNING

Jaha då var man uppe, fått i mig frukost och även hämtat posten, så nu är jag redo för lite poolhäng för att bättra på brännan, hinner ligga där par timmar innan det är dags för jobb, blir perfekt kan jag tycka. har nämligen brännt mig lite smått överallt så inte bra om man ligger så länge då, inte hela dagen iaf. Hade inte varit så jävla bra ..

så nu blir det att steka ..

puss från mig.

KVÄLLSRITT PÅ MIN FINA GOSSE

Nu är det stallet som gäller, en kvällsrunda på min fina gosse .. mys.




ÄLSKAR DETTA VÄDRET


SOLEN SKINER

Ledig idag som sagt, min sista jobbe helg på väldigt länge, jag är jävligt glad över det! :)
Igår blev det ingen bloggning pga hade dåligt med tid .. vissa dagar är full rulle helt enkelt.

Dagen igår bestod nämligen av jobb fram tills kvart i fyra, sen raka vägen till stallet för att rida på min fyrbenta älskling, blev att svärmor följde med, tajming att hon just skulle iväg och rida när jag kom, en jävla tur! Väl hemma så hade älsklingen startar grillen och skulle börja på maten, så det dröjde inte länge förän det blev mat, flintastek grillades det! mums. blev även glass till efterätt lite senare .. :)

Dagen idag började inte så värrst bra, värrst näsblod vaknar man av, fyfan. jävligt obehagligt kan jag säga, usch. Steg upp ur sängen strax innan nio, fick stopp på det rinnande blodet, sen blev det frukost sen har det bara varit pool häng i stekande sol, underbart. Jag har verkligen saknat detta vädret, nu verkar det vara tillbaka. Så idag har man stekt antal timmar, skönt.

nu har man dragit in sig ifrån solstolen och landat i soffan, jävligt trött kan jag ju säga, solen gör en jävligt seg och trött, usch.

Ska göras mat sen ikväll blir det en kvällstur på min fina gosse ..

Puss från mig.




NYKTER MIDSOMMAR

Tackar alla för en underbar midsommarafton igår, idag vaknar man utan en jävla baksmälla. UNDERBART.
god mat och underbart sällskap .. man kan ha skoj utan sprit också!

Nu ska jag bege mig mot jobb, ha en bra dag allihopa. Kan tänka mig alla som vaknar bakis och kanske rent ut sagt fulla fortfarande på morgonen, usch! Sånt tackar jag verkligen nej till! :)

Puss från mig.


<3


MIDSOMMARAFTON

Jaha, då var denna dagen också kommen, trotts allt! Har jobbat mitt pass tills 16.oo. gick väl hyffsat kan man väl säga, en del larm som man haft under dagen, sånt som man tyvärr får räkna med, men jag ska inte klaga så värrs för jag har överlevt första passet för denna helgen, har två kvar!

Väl hemma så blev det att byta om, körde ner och kolla till hästarna en sväng och nu är man hemma igen, små seg är man, men ska hoppa in i duschen nu, sen göra mig i ordning, sen fara iväg mot Klippan för att fira midsommar, ja det blir nog trevligt! :)

så nu säger jag trevlig midsommar allihopa ..

Puss från mig.


HEMMA EFTER ETT TREVLIGT BESÖK

Då var man hemma igen, blev lite ärende i Klippan, sen blev det besök hemma hos Emma för fika och bus med hundarna, länge sen anton och trixie träffades .. så båda var glada! Får inte dröja så länge tills nästa besök!

På vägen hem fick man sms av Nille att en av våra hästar låg ner, så blev att åka hem snabbt och byta skor och sen iväg för att titta till hästarna, ingen fara med dom. En av svärmors hästar låg ner och vilade bara. Reste sig upp när vi kom och åt direkt så där var inget fel på henne, men ändå skönt att dom hörde av sig!

Hungrig som fan när jag kom hem, så jag har tryckt i mig en toast och oboy, gott kan jag ju säga .. Eftersom vi inte ska äta förän lite senare så blev det att jag var tvungen att ta något nu innan det är dags för middag.

Älsklingen har slutat jobba och är iväg på systemet för att inhandla för i helgen, en annan måste vara nykter för man jobbar hela helgen, det som är bra det är att man inte göra av med massa pengar som alla andra gör denna helgen, en annan tjänar extra pengar på att hoppa in och jobba! har jobbat både pingst helgen och ska jobba midsommar, så ni kan tänka er själva vilken fet lön jag lär ha nästa månad! Underbart nu innan man ska gå på semester, jag gillar läget iaf!

Nu blir det lite tv tittande och slöande i soffan innan det är dags för att ställa sig och laga mat ..

Emma: tack ännu en gång för besöket och allt härligt snack! ;)

Puss från mig.



DAGENS OUTFIT


 
har svarta jeans till detta, så ni vet! ;)


ÄRDENDEN & FIKA

Nu har jag tagit ett städröj här hemma, även plockat upp mat från frysen som ska göras när mannen kommer hem från jobb, så nu ska jag iväg på lite ärende sen iväg till Emma för en fika och bus med hundarna ..

Puss från mig.

LITE PLANER FÖR DENNA DAGEN

Har nyss snackat med Emma, så vi har planerat att jag ska vara hos henne vid ett tiden, då det var länge sen och vi har försökt planera in en fika väldigt länge .. så idag ska jag dit och ta en fika och busa med hundarna, passa på när båda kan ..

har fått ner frukosten och nu hade jag tänkt att ta ett städryck här hemma, lika bra att ta det så slipper jag tänka på det i helgen när jag har jobbehelg ..

Puss från mig.

SOVMORGON

Idag har man haft sovmorgon, riktigt skönt kan jag säga, behövde jag verkligen, fast att jag bara sov tills nio och hade redan då varit vaken antal gånger, försökte få en lite längre sovmorgon men gick inget vidare ..

Så nu är man uppe, tänkte få i mig lite frukost sen får se vad denna dagen har att erbjuda, har en del ärende som jag ska uträtta, sen får vi se vad denna dagen har att erbjuda mig! :) tar dagen som den kommer, bäst så.

Förkylningen är kvar även har man tungt huvud, jävligt jobbigt detta! usch.

vi hörs garanterat senare.

Puss från mig.


MIN FINA GOSSE


BLEV EN RIDTUR TROTTS ALLT

Ja jag kom iväg till stallet trotts en himla huvudvärk, skönt att få komma ut i det härliga vädret .. just när man ska sätta sig i bilen på väg hem så kommer det regn droppar, jag pustade verkligen ut och tänkte 'jävligt skönt att man hann att rida innan skit vädret' :)

Trixie fick följa med idag till stallet, överlycklig som alltid. Springa av sig blir hon alltid glad över, bara att få vara med gör henne väldigt glad! Min lille plutt. Så hon är ganska nöjd som lär sova gott inatt ..

Väl hemma så kom grannen in och undra om hundarna fick leka lite, så Zeke har också fått busa lite nu ikväll, så båda hundarna är nöjda över att få göra av med lite energi!

Duschen är nu avklarad och jag ska ta något att äta, sen få undan vårat diskberg innan jag slänger mig på soffan för lite kvällsmys, min enda lediga dag imorgon, får se imorgon när jag vaknar hur den kommer se ut!

Puss från mig.

MUNKAR

Så jävla gott med munkar ..


JÄVLA HUVUDVÄRK

Hela denna dagen har varit upp och ner, så fort jag satte mig i bilen på väg till jobb så smällde en jävla huvudvärk igång, var på väg att åka hem från jobb lite innan middag, men tvingade mig själv att stå ut dom sista timmarna, så känns skönt ändå att man orka stanna kvar trotts att mådde skit ..

slutade halv tre, sen var man tvungen att köra och tanka, eftersom det redan börja lysa igår, reserven då alltså, så nu kan man köra ett tag till innan det är dags för ny tankning ..

solen har vågat visa sig idag, verkligen skönt. ska vila en timme och stoppa i mig några alvedon sen blir det stallet för min del om det inte blir värre än vad det är .. jag får se vad det blir av det hela! fyfan alltså!

Puss från mig.


NYA SMYCKET




MARKNAD

Jaha då har man fått denna dagen att försvinna också, jobbat tills halv fyra idag. Skulle egentligen slutat klockan tre, men var på sjukhuset med en av mina vårdtagare så blev lite övertid pga det, men inget jag bölar över, mera pengar på kontot! När man ändå inte har något direkt planerat efter så kan det kvitta, hade varit värre om man hade haft något man skulle passa tiden till eller liknande, då hade det varit lite värre, men denna gången gick det kanon att få lite övertid.

Efter jobb blev det raka vägen hem, vila en stund sen blev det in till klippan för att möta Mia vid fem tiden. Sen blev det marknad och massa snack, verkligen trevligt att träffa bästaste Mia idag, får inte gå för länge mellan gångerna, tyvärr gör det de ibland. Men man överlever, då har man desto mera att prata om när man träffas : )

Blev lite shopping på markanaden men mest godis och annat gott, bland annat goda munkar, har nyss tryck i mig en, jävligt goda kan jag säga ..

Älsklingen hade tagit med Zeke innan när han var iväg på marknaden och jag hade med mig Trixie, så nu har jag en nöjd Trixie här hemma, så hon fick komma ut också, det roligaset av allt var att man stötte på Trixies uppfödare som jag köpte Trixie av, hon var verkligen chockad över hur fin Trixie hon blivit, blir man verkligen glad över .. :) roligt att höra.

Älsklingen är iväg med jobbet och äter medmera så nu är man hemma själv, kan vara skönt med lite egentid också ibland, fast inte allt för ofta! ;) så nu blir det soffan som gäller för min del! mys.

Puss från mig.


TACOS & MASSA MYS

Nu är det dags för tacos och massa mys! : )




JAG FLITIG

Storstädat huset, tvättat par maskiner tvätt, mina fyrbenta älsklingar är rastade och nu har jag landat i soffan, jag känner mig ganska flitig såhär en söndag, en regnig sådan, för fyfan vad det började ösa ner när jag väl vara hemma efter ridturen, så lagom blöt blev man, så Trixie har fått bada nu, eftersom hon var ganska grusig och lera överallt som stängt på henne när hon sprungit! Lika bra för hennes del att ta en dusch.

Så nu har man landat i soffan, ikväll blir det tacos annars vet jag inte vad som sker. Blir nog en lugn kväll skulle jag tro, söndagsmys! :)

Puss från mig.


KOMMER IHÅG DEN DAGEN ÄN



antal år sen, men kommer ihåg den dagen än, usch ..
min lille plutt ..


DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11

Om du är otillfreds med något på din arbetsplats, bör du ta upp det med din arbetsgivare, som lyssnar - bara du är konstruktiv.


SÖNDAG

Då var det söndag, denna helgen har rullat iväg. Blev ingen bloggning igår pga en viss anledning, eller kanske flera, men första anledningen var att jag inte hade någon lust eller hade något speciellt att blogga om .. så då sket jag hellre i det! så nu vet ni!

Vaknade strax innan tio idag, älsklingen var uppe innan mig, inget ovanligt att han kliver upp först. Blev att få i sig lite frukost sen iväg till oasis för att sola, har inte kunnat sola ute, så får hålla färgen med att slänga mig i solariet idag, skönt med lite värme! :) väl hemma så tog vi tag i storstädningen här hemma, som vi egentligen skulle ha gjort igår, men blev aldrig av. lätt att man skjuter fram det .. men nu är det gjort och jag hade tänkt att få i mig något att äta, sen bege mig mot stallet för att rida min fina gosse, får se om svärmor hänger med idag eller det blir en runda själv ..

Puss från mig.


HAPPY


NU HÅLLER JAG HELG

Ja nu håller jag verkligen helg och lite ledighet! Fan vad skönt det känns ..
Som sagt ser det ut att bli lite bättre väder än det varit idag, så kvällen ser lite ljusare ute nu kanske?

Planerat att åka hem till Emelie för att grilla med henne och henns sambo Johan, sådär lite par middag, sen ner till parken för att kolla läget en runda, ja vi får se hur fredagskvällen kommer att sluta ..

sen dessutom har jag antagligen tänkt att sluta blogga för allt och alla, kanske sätta lösenord eller så sluta med att blogga helt, får tänka på detta tills imorgon ! :)

Ha en bra kväll allihopa.

BESÖKT BÄSTASTE EMELIE

Emelie skicka iväg ett sms om i helgen, sen slutade att jag körde hem till henne, så kvällen har man spenderat med bästaste Emelie, trevligt!

Ringde nyss min älskade sambo och han är på gång hem, snart hemma. så blir det kvällsmys innan sängen kallar, perfekt torsdag detta. gilla gilla ..

ha en fortsatt bra kväll allihopa.



fina Emelie

Puss från mig.


TORSDAG

Jaha då var det torsdag, snart denna veckan över och helgen är väldigt nära .. min lediga helg också, ska verkligen bli toppen med lite ledighet! Stort gilla. sen jobbar man nämligen nästa helg som kommer, midsommar helgen, men tjänar bra så jag ska inte klaga. Jobbar desutom bara dagturer den helgen, så jag är nöjd.

Dagens jobb pass har varit dryg, så jag är över lycklig att helgen är så nära som den är! :) känner att jag behöver lite ledighet nu ..

i helgen är det lite planer på gång, klippan festen i helgen nämligen, så smått planer på att dra dit en sväng om det inte blir för allt dåligt väder, för då blir det inget för min del, nejtack .. då står jag verkligen över om det ska regna och ha sig, inget vidare roligt om det ska vara dåligt väder .. kan man ha roligare.

Pratar lite med Emelie, vi har planer på att grilla och umgås sen dra till parken om vädret tillåter det hela. Så ja man får se vad denna helgen har att erbjuda oss! :) blir säker skit bra.

Puss från mig.

JOBBET AVKLARAT

Vaknade med en jävla huvudvärk imorse, fan inte alls roligt att behöve kliva upp och sen veta att man har en jobbig dag på jobb att ta sig igenom, usch. Låg kvar typ en kvart innan jag kom ur sängen, usch. Men upp kom man, segt har det varit på jobbet men jag har lyxats att ta mig igenom den, så nu är man hemma ..

Hade tänkt att ta en promenad med hundarna sen blir det stallet för min del, bestämt med svärmor att vi skulle rida vid sex, eftersom hon slutar sent idag, slutar nämligen halv sex idag, så blir sent även idag att man kommer hem, sånt som man får ta ibland! Ska absolut inte klaga, min kväll är räddad om inget annat! ;)

Puss från mig.



JORDGUBBAR

Jaha då var denna arbetsdagen avklarad, även fått avrätta ett speciellt besök som lätta lite smått ifrån mig, känns bra men samtidigt hundra frågor, men inget jag går in på. Jobbade tills tre, sen inom affären för att handla lite saker som man behövde, sen iväg och köpa jordgubbar, blev bara riktigt sugen på det när jag var på väg hem, så man har köpt med sig två liter jordgubbar som man ska trycka i sig idag .. Ska bli jävligt gott kan jag säga! mums ..

annars idag ska jag nog inte göra ett jävla skit, humöret är inte det bästa idag, så känner att det blir en lugn hemma kväll ikväll! kan vara skönt.

Puss från mig.



MORNING

Då var det tisdag och min första arbetsdag för denna veckan, en kort sådan också ..
Slutar redan klockan tre idag, lagom bra pass! :) ännu tidigare hade också gått bra. Börjar kvart över sju, så ska snart bege mig så fort jag uppdaterat detta, men vi hörs garanterat senare under dagen! Ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.


ETT BESÖK HOS BÄSTASTE MIA

Efter den där duschen så blev det iväg till Klippan för att besöka Mia en sväng, ett tag sen vi träffades, så på tiden att det blev av idag! :) jävligt trevligt iaf.

Nyss hemkommen, så hade tänkt att ta ut hundarna sen borsta gaddarna sen slänga mig i säng, så man kommer i säng i tid idag kanske ..

så godnatt allihopa.

Puss från mig.

DENNA DAGEN HAR GÅTT FÖR FORT

Då var kvällen redan här, fattar inte vart denna dagen har tagit vägen? kan man undra.
Iväg och klippte mig vid ett, sen efter det iväg på ett ärende som jag håller för mig själv, nog bäst så! Väl hemma så blev det stallet och rida en runda på min fina gosse, gick väldigt bra idag, ett tag sen man red själv så var ganska tittig och pigg, men bara roligt att ha honom lite framåt ..

Efter ridturen så kom svärmor, blev det att Elin släppte sina hästar på nya betet och sen släppte vi våra, kan ju säga att det mer fart i hästarna än jag trodde, Hugo var genomblöt efter knappt en halvtimme efter allt springandes, han skulle passa sina ston nu när dom andra kom in i flocken, så han har att göra kan jag säga ..

Vi kolla till dom tills alla gick och beta, svärmor och Elin skulle kolla till dom senare igen, så allt ska nog gå bra! Vad jag tror iaf .. fast man vet aldrig.

Nu är man hemma igen, hade tänkt att slänga mig i duschen nu sen blir det en lugn kväll för min del, får se när sambon kommer hem, jobbar för fullt! Dom har mycket att göra för tillfället. Tråkigt nog, menmen jag överlever.

Puss från mig.

MUSIK TIPS TACK

Hade tänkt bränna ny skiva, så hade varit tacksam om musik tips allihopa.

Puss från mig.


KLIPP TID REDAN IDAG

Har en sån jävla tur att man får tid samma dag, så är det ur världen, ska klippa ytters lite, bara precis topparna. Är nämligen nöjd med hur längden är, egentligen vill jag inte klippa mig, men måste bort med slitna toppar .. lika bra att få det gjort!




DAGENS OUTFIT




LEDIG IDAG

Då är man ledig idag, jävligt skönt kan jag ju säga .. man behöver verkligen sin ledighet! Egentligen lite till, vad jag tycker ..

Vaknade vid nio tiden, så lite sovmorgon har man fått, det får man vara nöjd med iaf .. så nu har man kommit upp ur sängen och kan börja sin lediga dag, ska bege mig ut och sola och bada hade jag tänkt och allmänt njuta eftersom man är ledig! Det enda jag har planerat idag är att jag ska ner till svärmor och hjälpa henne halv fem och släppa ihopa hennes grannes två hästar och våra på nytt bete, får vi se hur det blir .. kan bli spännande! :) Ska även hinna med att boka en klipp tid hos min frissa, eftersom det var bra länge sen man var där, typ 10 veckor sen, så dags att klippa lite toppar känner jag! Får se när hon har tid med mig ..

Nej nu ut i solen och njuta ..

Puss från mig.


HELGEN AVKLARAD

Nu är äntligen min 'korta' jobbehelg över, känns jävligt skönt att den är avklarad, dock är man bara ledig nästa helg sen jobbar man helg igen, ska jobba hela midsommar helgen, dock bara dagtid, så jag slipper delade turer och skit, skönt kan jag ju säga! Storhelg betal har man också, känns bra när lönen kommer, sen fick man reda på idag att det var storhelg betalt även idag, så pengarna rullar verkligen in .. Stort gilla! Härligt med massa extra tusenlappar nu innan sommaren .. : ) jag kan inget annat än vara glad.

Slutade jobbet kvart i fyra, sen begav jag mig mot stallet, blev en paus hos svärföräldrarna och snacka lite, sen följde svärmor med och red en härligt långrunda, mysigt väder idag!

Så nu har man landat här hemma, ska ta en liten promenad med hundarna sen raka vägen in i duschen .. sen håller jag myskväll, dock jobbar min sambo än, får se när han dyker upp här hemma!

Puss från mig.




SNART BEGE SIG MOT JOBB

Jaha, snart måste man bege sig mot jobb igen, spännande detta med delade turer, men har härliga kollegor så det ska nog höja stämmningen en aning! :)

Har försökt att vila lite, men lyckades inte somna. Hade hoppats på att sova en timme, men icke.
Så jag gick upp och ställde mig och gjorde plättar, har ätit massa redan, sen har jag massa med mig till jobb, gott gott, så jag ska nog överleva kvällen ..

Smått irriterad är man tyvärr, hoppas på att det snart ska gå över, man kan lätt få damp! fan.
inget jag drar upp här .. menmen!

Något mindre roligt är att Mia och Max hörde av sig och undra om jag ville med till Lisseberg, klart att man vill dit, men man har tyvärr jobbehelg, suger riktigt mycket! AAAAAAAAHHHHH ..

Vi hörs kanske ikväll när jag slutat jobba.

Puss från mig.

LÖRDAG IDAG

Ja då var det lördag och min jobbehelg har börjat, första passet för idag är gjord, slutade 10.oo. dom första timmarna gick toppen, så nu hoppas jag kvällspasset går lika bra som morgonen.

Efter jobbet så blev det att jag begav mig iväg och tvätta bilen, behövdes kan jag ju säga, tråkigt nog så håller det vara två dagar att den är fin, sen skitig igen, men tiden räcker inte till att tvätta bilen varannan dag typ, så får räcka med en gång i veckan! :)

Väl hemma så skulle sambon iväg och klippa gräsen hos en gammal gubbe lite längre bort ifrån svärföräldrarna så jag följde med för att hälsa på hästarna och kolla till dom, givetvis hade Hugo tappat sin grimma igen, så bara leta efter den, dock gick man runt hela hagen sen låg den nästan i början av hagen, så jävla typiskt ! Perfekt att jag kollade till dom just idag så han fick på sin grimma, för svärmor ska nämligen byta bete till dom idag, så dom får mera gräs, Hugo behöver få i sig lite extra näring så han kan komma upp lite i hullet .. han är inte smal men behöver få i sig lite extra trotts allt.

Sen tog jag en lång promenad hemåt, Zeke är med Johan och Trixie följde med mig när jag gick hem .. lagom att ta den promenaden hemåt .. mysigt väder är det också idag! Gäller att passa på helt enkelt!

Så nu har man slängt sig i soffan, tänkte inte göra så mycket mera än vad jag gjort innan det är dags att bege sig mot jobb igen, börjar kvart i fyra ..

Puss från mig.

TONI&GUY Finishing Shine Spray

Nu har man klickat hem detta ..

 Glansspray som ger den ultimata snabbglansen för en fantastiskt reflekterande glans och lyster och som sprider väldoft mellan schamponeringarna. Innehåller solskydd!

Man kan inget annat än att prova sig fram ..


DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11

En stillsam dag väntar. I ditt eget tempo får du mycket gjort, och du hjälper andra dessutom.


LITE MAT I MAGEN

Eftersom jag mådde riktigt dåligt imorse så blev det ingen frukost, känner mig lite bättre nu, men långt ifrån bra .. Men har lyckats få i mig lite oboy och en toast, jävligt gott! Det fick bli en väldigt sen frukost ..

Nu ska jag hänga upp tvätt sen vattna blommorna sen slänga mig i soffan tills älsklingen kommer hem!





Puss från mig.


SMILE


RIKTIGT SUGEN PÅ I SOMMAR

Varit inne på olika sidor så som tosselilla, liseberg och bakken, det lär det bli i sommar! Mys ..









MIN FINA GOSSE














HEMMA EFTER EN HÄRLIG RUNDA

Tvekade först om jag skulle rida eller inte idag, eftersom man vaknade med en jävla huvudvärk, men begav mig ändå ner till stallet, min fina gosse hade tappat sin grimma ännu en gång, eftersom dom går på bete så tänkte jag att där kunde jag ju gå länge och leta, men hitta den väldigt fort, bara par meter ifrån honom, så slapp gå runt överallt och leta!

Tog en lite längre runda idag eftersom vädret verkligen tillåt det, regnet var inte i luften, bara lite små kalla vindar, men verkligen toppen ridväder inte det här varma och klibbiga vädret .. Toppen!

Väl hemma så ringde Sara mig och sa att en av våra hästar var ute, menade då en av min kusins hästar, fick inte tag i någon av Maria eller i släkten, så fick köra dit och se så det var någon av hennes eller vad, men som tur var det inte det. Så blev plötsligt ett litet äventyr ..

Nu har jag landat i soffan, små sleden är man allt, bara tanken av att veta att man ska jobba helgen är fan inte roligt, men jag hoppas på att dessa dagarna går fort .. eller veckorna tills man ska ha lång skön semster! :)

Ikväll blir det att äta gott och ha mysfredag med min älskade sambo, båda ska nämligen jobba helgen. Så vi vet vad vi ska göra iaf ..

Hundarna fick följa med på den sista biten innan stallet, dom sista km kan man mera säga, så dom är också rastade, känns skönt att få göra av med lite energi, så lär dom också sova gott inatt!

Puss från mig.


NU TILL MIN FINA GOSSE




SHOPPING




GRATTIS TILL ALLA STUDENTER


URSÄKTA FÖR DÅLIG UPPDATERING

Men man ser att ni ändå är inne och klickar in fall i fall jag uppdaterat något, så där är några 'lite extra nyfikna där ute, skulle vara lite mera roligare om vissa hade kunnat vara 'ÄRLIGA' och sagt vilka ni är som läser?

Har inte uppdaterat sen i onsdags, haft fullt upp helt enkelt.

Gårdagen blev det jobb tills tre, sen hemåt till min man, han hade varit snäll och städat och fixat här hemma, så då slipper jag tänka på det idag, jävligt skönt kan jag ju säga! Jag är jävligt glad över det, eftersom jag vaknade med en jävla huvudvärk så hade inte lusten funnits där för att ta ett städryck idag ..
Sen gjorde man sig i ordning lite, sen begav vi oss mot Väla för lite shopping, bara trevligt att komma iväg, passa på när man har tiden .. Lika bra! :) Slutade med att vi hamnade på Max och åt, jävligt gott kan jag ju säga! Väl hemma så blev det torsdagsmys resten av kvällen .

Idag är man ledig! Jävligt skönt kan jag ju säga, dock vaknade man med en jävla huvudvärk, mindre roligt kan jag ju säga, usch .. ska trycka i mig alvedon och hoppas på att det går över .. min ända lediga dag denna veckan och så ska man må dåligt, fan trisst! Jobbar nämligen helgen, lördag och söndag, men börjar nästa vecka med att vara ledig, jävligt skönt ..

Annars idag har jag inte en aning vad som sker, hade tänkt att rida nu på förmiddagen, så får bli lite frukost sen bege sig till stallet, halv dåligt väder, men bara regnet håller sig borta så ska det nog var skönt att komma iväg på en runda ..

Puss från mig.




ONSDAG

Då var det onsdag och jobbedagen avklarad, skulle egentligen ha slutat tre idag, men slutade inte förän närmare fyra, så nu är man hemma och har egentligen en del att göra, städa medmera men känner att det får vänta, tvätten är igång iaf, hade tänkt bege mig iväg till stallet nu för en lång uteritt på min plutt, mysigt i detta vädret. För imorgon har dom nämligen lovat regn och oväder, så man får väl passa på att ta en runda idag då ..

Har sagt till min älskade sambo att det behövs ett städryck så får se om han kan ta itu med det när han slutar jobba, vi får helt enkelt se! Kan inget annat än hoppas! :)

Nu ska ridkläderna på, vi hörs senare.

Puss från mig.

TRIXIE MUMSAR I SIG SIN NYA BOLL


MUMS


RABARBERPAJ

Då var det redan kväll, denna dagen har gått undan .. Älsklingen kom hem strax efter att jag kommit hem, då blev det en långrunda med hundarna, gick ner till stallet för att titta till hästarna medmera, så hundarna fick göra av med lite energi, så nu har man två nöjda vovvar här hemma ..

Väl hemma så blev det duschen sen ställa sig och göra mat, blev något oxkött och ris, blev verkligen gott. Blev även att jag gjorde efterätt, har sagt länge att jag skulle ställa mig och göra rabarberpaj eftersom vi har riktigt mycket rabarber här hemma i trädgården, så idag fick man lite extra tid över så man fick gjort en paj, min sambo blev verkligen nöjd, även jag! Riktigt jävla god blev den! :) mums.

Så nu är även disken undan plockad medmera, så nu blir det filmmys med min älskade sambo ..

Godkväll allihopa.

Puss från mig.

TISDAG

Första dagen på jobb efter sin långledighet, känns små segt kan jag ju säga. Jag känner att jag behöver en lång härlig semester just nu, men den får vänta par veckor till, tyvärr. Skall ha sen semester i år, men ska däremot ha fem långa veckor detta året, eftersom man har massa sparat, det känns jävligt skönt! nog därför man längtar som fan redan efter sin semester, jag får stå ut par veckor helt enkelt. Hoppas på att dom går väldigt fort ..

Slutade halv fyra idag, så är hemma nu, små regnar ute just nu. Små tråkigt men man kan inte ha fint väder alltid. Får se vad denna dagen har att erbjuda ..

Puss från mig.


MUMSAR I SIG GRÄS


ÄNDRADE PLANER

Skulle egentligen rida med svärmor vid fem, eftersom dom skulle äta medmera efter fem, så blev det planerat att vi skulle rida klockan sju istället, så jag körde igen, fått gjort en del, tvättat av bilen sen lagat mat och fått undan gårdagens och dagen disk, så slipper man se det berget! :)

Så nu hade jag snart tänkt att bege mig iväg till stallet, klockan tickar nämligen iväg.

Puss från mig.

ZEKE & TRIXIE




















































UNDERBARA DAGAR

Helt sjukt vilka underbara dagar vi haft nu, älska detta vädret. Legat i solstolen nu sen jag kom hem från shopping rundan, skönt kan jag säga, men känner att jag nog får ha paus från solen ett par dagar, eftersom man haft antal soldagar och legat hela dagarna och stekt. Färg har man verkligen fått, fast jag klagar inte ..

Nu är man inne igen, hade tänkt lägga upp lite bilder på hundarna som man tagit i helgen dom skulle kommit upp i helgen när jag tagit dom, men tiden har inte räckt till, så nu hade jag tänkt lägga upp dom innan jag ska bege mig iväg till stallet för att rida med svärmor. Vädret klagar jag absolut inte på, kanske lite på dagens blåst, annars är det toppen ..

Vi hörs garanterat ikväll.

Puss från mig.


EN VÄLDIGT NÖJD TRIXIE




HEMMA EFTER SHOPPING RUNDAN

Då är man hemma igen efter shopping runda, först in till hbg till Höörs för att shoppa lite saker som man behövde sen inom Väla och sen inom djuraffären utanför Väla, sen sist blev det coop för att handla lite mat som behövdes där hemma .. man behöver alltid bara en sak, men får med sig 'mycket' mera hem, alltid samma sak, att man aldrig lär sig, man bara tänker 'det är bra att ha' ..

Nu har man landat här hemma, funderar på om man ska ut och lägga sig i solstolen en runda, hade varig ganska skönt, innan man ska bege sig iväg till stallet för en runda .. för varmt att rida nu så det får bli lite senare man rider, då det svalnar av lite.

Trixie fick ett ben direkt när man kom hem, hon blev överlycklig, köpte ben och godis till hundarna för över tre hundra, så dom klarar sig ett tag hoppas jag! :)

Har kommit upp bilder vad jag fick med mig hem .. vet att man ändå får kommentarer på vad man handlat, eller vad säger du emma? ;) haha. lika bra att lägga upp så man slipper känna det sen att man måste! :)

Puss från mig.

SHOPPING










IVÄG PÅ SHOPPING RUNDA

Har inget bättre för mig, så ringde upp bror så han får följa med på en shopping runda, ska till Väla och hööks iaf, sen får man se vart man mer hamnar när man ändå är ute och kör runder ..

Vi hörs senare.

Puss från mig.


BÖRJAR VECKAN MED EN LEDIG DAG

Måndag idag och man är ledig, känns väldigt bra kan jag säga. Dock vaknat till liv nu, vet inte alls vad denna dagen har att erbjuda .. Älsklingen jobbar som vanligt, men tror ej att det blir så länge idag eftersom dom har lovat dåligt väder i eftermiddag/kväll ..

Har ganska bra vecka denna, dag turer nu mitt i veckan bara, det som är mindre roligt är att jag ska jobba helgen, ska nog gå det också!

Känns som en seg söndag idag, vet egentligen inte varför, men känns bara så, får se vad folket ska göra idag.

Nu får det bli lite frukost.

Puss från mig.

MIN DAG

Ja denna dagen har varit lång, timmarna har verkligen gått långsamt! För en gång skull ..
Uppe redan vid åtta, lyckades inte somna om .. så både jag och älsklingen kom ur sängen tidigt! Ganska skönt, får man mer av dagen .. Blev att vi åkte till svärföräldrarna och åt frukost och snacka lite skit, trevligt.

Sen hem och la oss vid poolen och där har vi legat hela dagen, vid halv fem gick jag in, hade lyckats somna den siste timmen så smä bränd på ryggen, får hoppas på att det lägger sig tills imorgon. Eftersom dom har lovat toppen väder imorgon igen, så hoppas man kan ha lite pool häng imorgon också, eftersom man är ledig! :) Verkligen skönt att ha lite långledighet nu, det behövde jag verkligen ..

Sen skicka svärmor att hón hade kommit hem, så det blev att köra ner där och ta en tur på hästryggen, verkligen toppen väder, tur det blåser lite så det fläktar, man börjar vänja sig vid att det alltid ska blåsa varje dag ..

Älsklingen grillar för fullt, riktigt jävla hungrig är man. Så det ska bli väldigt gott med mat. Blir soffläge och mys ikväll med min älskade sambo, Big brother finalen ikväll, får man ju inte missa! Kvällen är räddad.

Gårdagen blev toppen, eller kvällen menade jag mest, inte bakis idag, jävligt skönt att slippa.

Kommer komma upp bilder imorgon som man hunnit med att ta dom senaste dagarna.

Ha en bra kväll allihopa.

DAGENS OUTFIT


ANTAL TIMMAR I SOLEN

Nu är jag nöjd efter antal timmar i solen, underbart! Färg har man fått, så jag är mer än nöjd ..
Så nu blir det att ge hundarna mat medmera, sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning, ikväll är det nämligen party som gäller, blir party i Ängelholm city. Hoppas på en bra kväll! :)

Ska lägga upp lite bilder som blivit tagna under dagen, kommer komma upp snarast.

Puss från mig.

MAN KAN BARA ÄLSKA DETTA VÄDRET

Helt sjukt underbart väder vi har idag, man kan inget annat än att älska det .. tycker dock synd om min älskade sambo som får jobba och slita i detta vädret och alla andra som jobbar för den delen ..

legat och stekt sen nio imorse, min bränna tar sig bra kan jag ju säga, riktigt skönt.

nu har man plockat ut datan för att kolla läget och uppdatera till mina kära läsare, jag hoppas på att alla som är lediga idag är ute och njuter i solen, för det är verkligen toppen väder, verkligen skönt att jag är långledig denna hellgen, snacka om att man lyckats pricka rätt! :)

Hundarna och jag har lekt och myst antal timmar, flera lär det bli .. Älsklingen slutar fem, sen ska vi iväg på inflyttningsparty ikväll hos älsklingens kusin i Ängelholm, kommer säkert bli skoj!

nej nu ska jag ta ett dopp i poolen innan jag dör, sjukt varmt.

Puss från mig.


HÄR SKA JAG NJUTA HELA DAGEN



här ska det njutas hela dagen! underbart.


MIN FINA TRIXIE LIGGER JUST NU OCH NJUTER I SOLEN


UNDERBARA LÖRDAG

Vaknar upp och kollar ut, solen skiner för fullt och när jag väl släpper ut Trixie så känner jag hur varmt det är ute, så nu blir det ut och steka hela dagen vid poolen, sol och bad! Häärligt. Älskar verkligen detta vädret ..

Ha en bra dag allihopa. Jag ska verkligen njuta.

Puss från mig.

TRIXIE ÄR EN RIKTIG STEKARE


HÅLLER HELG

Jaha, fredag idag och jag är jävligt nöjd över det! Eftersom man är långledig nu tills på tisdag! Jävligt skönt kan jag ju säga .. dom har ju lovat bra väder så det hoppas jag på att det stämmer! Slutade halv tre idag, sen direkt hem för att slänga sig i poolen och svalka av sig, jävligt varmt idag också, fast jag klagar inte. Älskar detta vädret, så nu har det blivit bra sol timmar och brännan är på bättrad! :)

Så nu blir det stallet för min del, tar en runda på min fyrbenta älskling, så han får röra på sig lite, får se vart man rider idag! Alltid lika spännande vart det blir ..

Vad som sker ikväll har jag ingen aning om än, får se vad som händer och sker ..
Vet att det är örkelljunga dagarna idag och imorgon, men vet ej vilka som ska dit än! Får kolla läget.

Puss från mig.

FULL RULLE SOM VANLIGT

Jobbat som vanligt idag, när alla andra är lediga .. så är det att jobba som undersköterska. Inget jag märker av längre .. men haft en väldigt lugn dag, nästan för lugnt! Man ska inte klaga.

Efter jobbet blev det att tvätta bilen, såg ut som fan. dags med det igen. Sen hemåt för att byta om och pussa lite på älsklingen sen iväg till stallet för att rida en runda med svärmor! Riktigt skönt att komma iväg på hästryggen!

När jag kom hem så höll älsklingen på med maten, blev att vi grilla idag. Flintastek, mycket gott kan jag säga! :) Så nu är duschen avklarad och snart blir det efterrätt, glass och färska bär, mums.

Godkväll allihopa.

Puss från mig.


VÄLDIGT FLITIG

Har fått undan en del måsten, känns alltid lika skönt när det är gjort.

Älsklingen kom hem nu, så nu blir det att laga något ätbart till oss, sen håller vi myskväll! Är man verkligen värd efter denna dagen .. Hade egentligen tänkt ta och träffa Emma idag, men får bli någon annan dag då vi kan, snart får jag hoppas på! :) ett tag sen sist, tråkigt nog.

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11

På ditt arbete kan du uppleva att bli bedd om något, som du egentligen tycker ligger utanför ditt område. Du kan ju säga nej!


MASSA ATT GÖRA

Jaha då var man hemma, eller har varit hemma ett litet tag, har hunnit med att gå och hämta posten och varit ute med soporna och lite annat smått, och packat upp tre kassar som man fick med sig från affäen när man handlade ..

Jobbat tills 15.oo idag, dagen har gått bra, inga konstigheter direkt. väldigt skönt .. blev en kycklingrulle till middag idag, väldigt gott kan jag ju säga! ;) så jag är fortfarande mätt! Klarar mig till ikväll iaf. Efter jobb blev det inom Netto först och handlade där, sen inom Ica, eftersom netto aldrig har det som man ska ha, retligt! Träffade Lina på ica, ett tag sen så blev lite snack, trevligt.

Så nu är man hemma, älsklingen jobba och har ingen aning om när han slutar jobba heller, och det visste inte han själv. Det är nu han börjar jobba mycket igen, något jag får ta! tyvärr. Man tröttnar inte på varandra iaf, alltid något posetivt.

Hade tänkt att få lite gjort här hemma idag, tvätta par maskiner tvätt och ta ett städryck, kan nog behövas .. Egentligen har jag ingen lust alls, men lika bra att få det gjort, kanske man har en glad sambo när han kommer hem! :)

Puss från mig.


UPPE MED TUPPEN

Inatt har jag sovit som en stock, trotts att det blev sent. Väldigt skönt kan jag säga, vaknade till en gång vad jag kan minnas och kollade på klockan, annars har man lyckats sova utan problem ..

Idag är det jobb igen, börjar 07.15 sen har man lagom lång dag, slutar 15.00. kan man väl stå ut med! ;)

Så nu mot jobb. vi hörs garanterat senare.

Puss från mig.

RSS 2.0