PICS


KÄNNER MIG INTE PÅ TOPP

Känner mig inte bra alls, vaknat antal gånger inatt, snörvlat och halsont .. men ändå ska man bege sig till jobb, bra dum man är, så skiter man i sin hälsa, sjukanmäler mig inte i första taget, man överlever nog, skulle det bli värre så får jag helt klart åka hem, men man kan alltid göra ett försök, mera kan man inte! Jag får hoppas på att det inte blir sämre än vad det redan är .. halsen är värrst, riktigt ont har man. Hoppas jag klarar av jobbe dagen, sen blir det hem och vila! jag får hoppas på att denna dagen går fort!

Nu blir det jobb för min del, jag ska göra ett försök iaf ..

Puss från mig.

BLÅBÄRSPAJ

Ja denna dagen har varit seg, dock har det varit en bra dag på jobbet, förutom att snön har vräkt ner och kylan inte ett dugg bättre .. lite värme hade inte varit helt fel just nu!

Jobbade tills 16.oo. sen direkt hem för att påbörja städningen, sen lagade man mat och nu har man nyss kommit ur en lång varm dusch, riktigt skönt! Känner att man har varit duktig idag, får inte glömma att man hunnit med att tvätta en maskin med tvätt som jag snart ska hänga upp .. sen ska jag verkligen hålla kväll! Kan man kanske vara värd vid detta laget.

Dagens middag blev kyckling och ris, sen lyxade vi till med att göra blåbärspaj, riktigt gott.
Annars ikväll blir det slappe framför tv, soffläge .. mys! :)

Nu hänga upp tvätten.

Puss från mig.



GODMORGON

Tyvärr dålig uppdatering i helgen, pga att man verkligen haft fullt upp och knappt hemma ..
Ja, vart ska man börja egentligen .. känns som man har mycket att skriva om, men tar bara en snabb uppdatering.

57an i lördags med Mia, förfesta hos mig och sen körde Mari oss dit och hem, helt klart fick man för mycket i sig, men inte lika mycket som man brukade, alltså lite bättre denna gången .. Hade riktigt skoj när vi kom ut, träffade mycket folk som man inte sett eller pratat med på år och dar, verkligen skoj! Dock hemma sent, lite efter fyra var man hemma, lång kväll/natt .. men så länge man har roligt!

När man vaknade på morgonen så mådde man långt ifrån bra, drack julmust för fullt för att känna att man mådde lite bättre, vaknade vid 7 och gick upp en liten runda sen gick jag och la mig igen sov vidare tills halv tolv, upp för en dusch och gjorde vid mig och städa undan lite, sen begav vi oss till svärföräldrarna för att ta en fika och snacka lite, sen blev det julskyltning i Klippan, snöade riktigt mycket så det blev mysigt att gå där på något vis ..

Efter julskyltningen så blev det tillbaka för att äta lussebullar och dricka varm glögg, mums!

Efter en lång eftermiddag begav jag och älsklingen hem för att laga mat och sen körde jag vidare hem till Mia och Jacob för att spela bingolotto, ingen vinst igår iheller, Mia hade dock tur att vinna 100 kr, alltid något!

Avslutade kvällen med att kolla Beck, sen sloknade jag väldigt fort när man väl gick och la sig, sovit riktigt bra inatt, känns bra ..

Nu blir det jobb för min del, slutar 16.oo.

Puss från mig.

PARTY TONIGHT



ikväll är det party med denna underbara bruden, fyfan vad vi ska släppa loss!
:)


INGEN LEDIG HELG

Ingen ledig helg för min del, vad gör man inte för sina kollegor?! Snäll som man är så ställer man alltid upp, kanske därför dom alltid ringer mig  också, ibland är man för snäll .. Blev inringd men hade en aning om detta, för det var redan två stycken för lite redan i torsdags, så jag visste att det var två man kort och hade en aning om att dom skulle ringa, så det blev direkt ingen chock att detta samtal skulle komma!

Får se om jag tar extra timmarna i ledighet eller tar en ledig extra dag, har inte riktigt bestämmt mig, dock härliga pengar om jag tar ut det i pengar, eftersom det blir kvalicerad övertid, alltså dubbelt upp i betalning .. inte helt fel.

Nej nu måste jag bege mig till jobb!

Ikväll är det party, Woohoo ..

Puss från mig.


JULMUST



Ett flak julmust inköpt, fan så gott det är ..
:)


LÅNG DAG

Ja, jag har tyvärr ingen ork eller lust till att uppdatera, blir bara en snabb uppdatering ..
Resan till Ullared har gått väldigt bra, fick med mig massa hem som vanligt .. antal tusen fattigare, men lika glad är jag för det!

Massa julpynt medmera fick man också inhandlat, så nu är det mesta på plats, riktigt mysigt!

Nej nu blir det soffan för min del, helt off!

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT

 


MOT ULLARED

Godmorgon, jag hade en bra tur igår, när jag ställde mig i duschen så kom älsklingen ..
Trodde han skulle jobba sent men icke blev det så .. dock åkte han vid 1 inatt, men lite mys hann vi med!

Uppe är man, men dåligt vaken, hoppas på att vakna till liv i bilen på vägen till Ullared, gäller att hålla sig vaken, eftersom man ska köra, men bror och Mia får hålla mig vaken, får jag hoppas på iaf.

Nej nu får man ut och skrapa dom förbaskade rutorna, usch! Känner redan nu hur kallt det är ute.

Puss från mig.


KVÄLL

Ja nu har man kommit hem från stallet, väldigt mysigt att komma dit! Som vanligt då, eftersom man har sin lugna stund när man väl kommer dit, det första man möts av är min älskling som gnäggar par gånger, naw! Ja ni kan tänka er själva .. mysfaktor till max!

Lite små frösen är man helt klart, så ska snart ta en lång varm dusch, känner för 'lite' värme just nu ..
Inte helt fel att ösa på sig massa varmvatten när man fryser.

Sen resten av kvällen blir det soffläge, förutom att man ska ta ett städryck i köket, för där är en jävla röra, inget spännande att fixa, men måste göras, fast att man inte vill eller att min lust finns!

Nu duschen ..

Puss från mig.

MY BEST



Du är bland det bästa jag har ..


MIN PLUTT


JAG HÅLLER HELG

Ja, nu håller jag helg, helt underbart! Denna känslan har jag längtat efter hela denna veckan, eller sen i måndags! :)

Sista passet har gått väldigt segt, hade kunnat gå så mycket fortare än vad det har gjort, fick ett litet anfall tidigare, kändes som en dålig baksmälla eller liknande .. Helvetes huvudvärk och illamående! Fy helvete vad jag mådde skit, men som tur så gick det över efter ett tag, la mig på soffan på jobb ett slag, sen var det mesta över ..

Slutade jobba 15.oo. sen fick man sms av älsklingen att jag skulle komma inom ica för han var där och ploga bort snö, så dit körde man och pussade lite på honom, man vet aldrig när man ser honom nästa gång, han har jobbat sen 4 imorse, och tydligen skulle han hålla på tills imorgon någongång, får väl se när man ser honom nästa gång, man ska vara glad för det lilla!

När man pussat på honom lite, så blev det ett besök på oasis, blev 17 min i högeffekt idag, behöver mera färg känns det som om, man kan inte få för mycket! ;) beroende, jadå ..

Så nu har man kommit hem, blev välkommen av en överlycklig Trixie här hemma! Min baby .. så söt hon är! 
Man verkligen ser hennes glädje när man kommer hem .. 

Så nu blir det att bytta om och sen iväg till stallet för lite mys, vet inte om jag ska bege mig ut i snövädret på en runda, jag är väldigt sugen, så det blir det alldelles säkert! 

Puss från mig. 


SISTA JOBB PASSET

Ja då blir det sista jobb passet för denna veckan, riktigt skönt!
Sen är helgen fullspäckad med äventyr, woho ..

Nu mot jobb, slutar 15.oo.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT

 


MERA SNÖ

Första man gjorde när man vakna var att kolla ut, som jag trodde så var det ännu mera snö på marken ..
Hellre snö än massa regn och blask dock, men denna kylan kan fara åt helvete egentligen! Usch.
Ställer bara till med massa bekymmer och olyckor ändå, så palla!

Ja man får göra det bästa av situationen helt enkelt!

Nu ska jag bege mig mot jobb.

Puss från mig.

MIDDAGSTIPS?

Alltid lika jobbigt att komma på något att äta, dåligt med ide just nu känner jag! Ahh ..

ÄNTLIGEN PAKET TILL MIG

Ja nu äntligen fick man lappen om att hämta ett paket på posten, så det paketet har man varit och hämtat, klart man redan visste vad det var, men jag blev nöjd med resultatet, en canvas tavla med eget motiv, 20x30 på mig och älsklingen, ska bara hitta ett bra ställe att hänga upp det på, får se vad det blir av det! :)

Tisdag idag alltså, jobbat klart för idag och har inga planer alls på resten av denna dagen, så tar det som de kommer, älsklingen är på väg hem från jobb, så kan tänka mig att det blir matlagning och sen extra mys! Kan bli ett bra avslut på denna dagen också! ;) massa mys om inget annat ..



kan man bli något annat än nöjd? :)


JOBBDAGS IGEN

Ja blev ingen uppdatering igår, kände att jag var trött och sliten och hade direkt inget att uppdatera, så kan lika bra ta det nu, kvällen gick bra, trotts skit vädret och att man jobbade med massa vikarier, nu börjar alla bli sjuka, tråkigt nog ..

Jag hade det tufft igår på jobb, men gick bra ändå, men helt slut i huvudet och kroppen när man kom hem, usch. Jag hoppas på bättre dag idag ..

Jobbet kallar IGEN, slutar 16.00 idag. Vi alla ska ha ett möte idag, obligatoriskt är det också, så kan undra vad som ska sägas på det mötet, men det lär man märka ..

Ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.


WORK

Nu är det dags att bege sig iväg mot jobb, ska kolla postlådan också innan man ska bege sig, hoppas på att man fått sitt paket man beställt efter, hade inte varit helt fel! ;)

Vi hörs ikväll när jag kommer hem ..

Puss från mig.

SNART JOBB

Ja nu är det snart jobb, har tagit en lång dusch och gjort mig i ordning, fått i mig mat och uppdaterat bloggen och samt läst lite bloggar och nu blir det en runda med Trixie och slänga in massa ved så det klarar sig till älsklingen kommer hem, så det håller värmen ..

samt min lunch är fixad, ja en del har man hunnit med, dock hade jag hellre velat haft en ledig dag framför mig istället för ett lång jobb pass!

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT

 




LOVE LOVE LOVE



jag trodde aldrig att skulle få känna riktigt kärlek igen, och detta är en kärlek jag aldrig känt tidigare.
Vad som händer i framtiden, det är inget jag vet nu, oavsett så har Johan föralltid en plats i mitt hjärta, ingen kommer kunna ta det ifrån honom, ingen!
Snart fyra månader tillsammans, fyra månader fulla av kärlek!

så mycket känslor



EVIG VÄNTAN

Jag väntar fortfarande på min canvas tavla som jag skicka efter i förra veckan, i Måndags exakt skickade jag efter det, så hoppas på att det dyker upp dom närmaste dagarna, smått nyfiken på hur resultatet blev! :)

Puss från mig.


GODMORGON PÅ ER

Tyvärr dåligt med uppdatering igår, pga att jag hade fullt upp att göra, storstädade och fick upp julpyntet här hemma, sen blev det ett besök hos svärföräldrarna, mycket trevligt! Eftersom det inte hänt mer än par enstaka gånger vi har varit där, så alltid lika trevligt att komma dit på en fika.

Efter fikan så blev det hemåt för att göra ett pizza kitt för våran del, blev riktigt gott ändå! :) trodde inte så mycket på att det skulle bli någon höjdare, så det kan man till laga flera gånger! Sen blev det cokladpudding till efterrätt, får lycka till det ibland.

Sen vid sex tiden begav vi oss mot Klippan för att handla lite gott tills bingokvällen, men tyvärr blev det ingen vinst, men vi hade mycket trevligt hos Mia ändå, fast man inte vann något .. Var fyra bingo spel, så lite extra chans hade man, jag väntar på storvinten ;) haha. man kan alltid hoppas.

Efter bingolotto så blev det beck, kom i säng ganska sent igår, så man var små seg nu när man vaknade, dock inget ovanligt för en måndag morgon, brukar alltid vara så .. hatar måndagar!  

Så nu blir det att ta ut Trixie sen en dusch för min del. Jobbar eftermiddag idag nämligen .. 13.15-21.45.
Små regnar ute dock, men hoppas på en bra kväll ikväll!

Puss från mig.


ÄNDRADE PLANER

Igår blev det verkligen ändrade planer, blev att vi drog in till Klippan, hämta mat från Rackis och sen vidare och åt det hos Mia, sen planerade vi att vi skulle dra in till Ängelholm för att bowla ..

Helt klart så vann jag, inget ovanligt med min tur ;) hahha.

Efter vi bowlat så blev det Mac Donalds, sen hemåt igen .. Tog inte lång tid innan man slocknade när man väl lagt sig, så det var ganska skönt ..

Lång sovmorgon blev de idag, behövde verkligen sovmorgon, kände mig helt off igår trotts att man ville göra något, eftersom det var lördag och helg, gäller att passa på när man är ledig och älsklingen är ledig också .. Nu hade jag tänkt att påbörja en storstädning här hemma, så ni kan tänka er att jag har att göra ..

Vi hörs under dagen!

Puss från mig.

HAPPY

Känner glädje i hela kroppen, vet dock inte varför, allt runt omkring känns jävligt bra! : )
Här bjuder jag på en kass bild som jag nyss tog med min cam! ;) inte bästa cam man har, men duger till mig, har min kamera som man tar dom flesta bilder med annars ..

Om inget så ser man min glädje! ;)


Travie McCoy - Need You


KVÄLLEN?

Ja, just nu väntar jag på att älsklingen ska dyka upp från jobbet! Skulle sluta runt åtta .. sa han iaf!
Har en del förslag vad man kan göra, ängelholm för lite party eller dra hem till Mia för en lugn kväll, ja det är en bra frågan om vad det blir ikväll ..

Får väl se vad älsklingen tycker eller känner för när han väl har slutat!

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT

 




SHOPPING?

 





 







Just nu är man sugen på nät shopping ;) mycket snyggt har man hittat ..

vill vill vill vill


DUSCHEN KALLAR

Än har man inte kommit på vad man ska göra, men är sugen på ett äventyr dock, eller så blir det en lugn hemma kväll ikväll, får se helt enkelt! :)

Nu kallar duschen ..

Puss från mig.


TRÖTTSAMT ATT VÄNTA



bevis på att han hatar att vänta, min stissiga häst har svårt för att vänta, inte lätt alltid när kameran ska fram och några bilder ska tas, kan ta sin tid innan man får något bra! ;)

min bus ..


DAGS IGEN



nog dags att ta fram rakapparaten igen, ser ut som en mys björn igen! ;)


VISDOMSORD & ORDSPRÅK


Vi når sanningen genom att tvivla.


Det är omöjligt för en som gått ner sig i ett träsk, att dra upp en annan som gått ner sig.


En vän är en person som kommer när andra försvinner.


De döda är inte försvunna föralltid, de har bara gått ett steg i förväg.


Mät inte rikedom i pengar...


Att fela är mänskligt.


Den drogen är inte funnen som gör alla glada.


Att aldrig ångra det man gjort. Men det man icke gjort!


En resa på tusen mil börjar alltid med ett steg.


Gjort är gjort, och kan inte göras ogjort.


Den som fruktar att göra misstag, förblir sittande!


Ensamhet; en bra plats att besöka - en dålig plats att stanna på.


Allt som vi verkligen älskar är oersättligt, och allt som vi kunnat tänka oss ersätta har vi aldrig i sanning älskat.


Bästa sättet att förverkliga sina drömmar är att vakna.


Kommer du med lösningen eller är du en del av problemet?


Vi upphör att älska oss själva om ingen älskar oss.


Att se det rätta men inte göra något är den feges brott.


Det finns inget bättre skönhetsmedel än lycka.


Bortom meningslösheten väntar meningen.


Bättre ensam än i dåligt sällskap.


Det är i ensamhet man skapar något nytt.


NAILS



nu är mina naglar ny målade, ljus rosa sen vita toppar, NICE!


KVÄLLENS PLANER

Ja nu är man hemma igen, blev en runda till oasis för att sola, 16 minuter blev det idag, riktigt jävla skönt!
Sitter nu och funderar på vad som sker ikväll, en del ska till ekebo och många andra ska bara ta lugnt och julpynta med mera, dock tycker jag att det är för tidigt med det, ska nog vänta med att julpynta tills nästa helg, då det är första advent, då man alltid brukar få upp alla julsakerna .. ja jag får se när vårat här hemma kommer upp .. man måste ha suget efter att få upp allt, annars blir det inte bra!

Nu är det dags för mig att fixa till mina naglar som egentligen skulle ha gjort för länge sen, typ sådär en vecka sen? fast bättre sent än aldrig ..

Pratade även nyss med älsklingen, och han ville antagligen festa om han inte skulle jobba imorgon, så vi får se vad det blir av denna kvällen ..

Puss från mig.

ETT BESÖK PÅ OASIS

Ja nu hade jag tänkt bege mig mot Klippan för ett besök på oasis för att sola en runda ..
Känner redan nu att det kommer bli riktigt skönt!

Lite färg kan inte skada :)

Puss från mig. 

HÄSTARNA






































PRESENT PAKET

Ja idag fick man en försenad present från min kusin, riktigt nöjd!
Alltså fem nya parfymer ..





HUGO




















HEMMA FRÅN STALLET

Ja, nu är man hemma igen från stallet, blev en riktigt mysig runda idag! Lite små mysigt är det allt med snön, bara det håller sig till detta och inte flera minus grader så är det helt okej ..

Trodde först att det inte skulle gå att rida, eftersom det är tö väder igen, klumparna sätter sig under hovarna och så blir det värsta styltorna, men gick bra ändå, för så fort det blev mycket snö under hovarna så ramlade det av snabbt igen, lite små orolig var man i början, men rundan gick bra! Man hade dock en väldigt busig och pigg gosse idag, men lite små roligt ändå, fast att man fick kämpa med att hålla i honom ..

Trixie var med på ridturen, så nu är hon väldigt skitig, så det blir ett bad för hennes del nu direkt!
Hon väntar på mig i hallen, skitgrisen, men tyckte inte hon skulle stanna hemma bara för att det är blötväder, går att spola bort, dock lite extra jobb, sånt man får ta ibland när man har djur ..

Kameran kom med idag, så kommer komma upp bilder senare!

Puss från mig.

RUBRIKER

Ja, det här med rubriker är inte riktigt min grej, inte ett dugg! alltid lika svårt att hitta på någon bra rubrik till sitt inlägg, så ni får ta det som det blir med mina rubriker och hoppas ni blir nöjda ändå! :)

Gårdagen blev verkligen en myskväll med älsklingen! Kunde inte bli bättre.
Dock vaknade jag inte med honom sidan om mig, eftersom han jobbar idag, inget ovanligt att ni får höra honom jobba va?! Inte direkt .. Men jag ska nog kunna roa mig idag ändå, fast att man är ensam ..

Ska bara vakna till liv och äta frukost, sen blir det stallet för min del! Blir en härlig ridtur i snön, ändå ganska mysigt när snön ligger på marken! :) ska försöka få med kameran idag, så det blir lite nya bilder, kanske är dags nu igen, ett tag sen nämligen!

Nej nu ska man få i sig lite frukost, magen kurrar ..

Puss från mig.

SNABB BLOGGNING

Ja idag är en sån dag där jag inte har någon stor lust med något alls, varit en lång och seg vecka för min del! Har varit iväg och ätit langos, och nu hemma igen, så nu blir det en dusch och fredagsmys med älsklingen som gäller! Ska verkligen bli skönt!

Jag har en jävla tur idag, för älsklingen slapp och jobba inatt! Överlycklig är man ..

Puss från mig.

NATTI NATTI

Sängen kallar, dunder trött är jag! Godnatt mina vänner! :)

Puss från mig.


STORT TACK

Jag har världens finaste vänner, som alltid ställer upp, som bryr sig och som inte sviker. Ni är helt jävla underbara och jag skulle aldrig klara saker utan er. Små saker ni gör är hur stora som helst för mig och jag uppskattar de verkligen. Ni anar inte hur mycket ni betyder för mig ..

Tack för att ni finns ♥


JAG LEVER

Blev bara en snabb dammsugning av hall och köket, samt diska undan all disk efter att man lagat mat, har packat matlåda tills imorgon, alltid lika skönt att ha med sig mat till jobbet, slippa köpa massa äckliga färdig rätter, riktigt trött är man på dom, usch! Då är det bättre med sitt egna hemma lagade! :)

Nu har jag släckt ner dom flesta av lamporna i huset, bara par stycken tända så älsklingen hittar när han kommer hem, vissa lampor har vi tända på natten också, så det inte ska vara helt nersläkt ..  eftersom jag har en tendens att gå upp vissa nätter då man inte kan sova, inget ovanligt för att vara mig!

Jag är trött som en särare just nu, dock har man varit helt död hela dagen, morgonen var värrst kan jag säga, ville bara hem till min varma säng igen, men ska inte vara så negativ mera, jag har åtta timmar imorgon att jobba, sen håller jag helg, ledig lördag söndag, jävligt skönt ska det bli! Ingen är lyckligare än mig! :)
Jag älskar min ledighet ..

Nu mysa ner sig under täcket med Trixie, dock sover hon som en stock så får väcka henne, så vi kan bege oss uppåt mot sängen, blir mys i sängen ikväll för våran del! :) Skönt att man har bärbar data!

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT

 


JULKORTEN

Beställde julkort, även dom har kommit, riktigt nöjd blev man! :)
här kommer resultatet ..


NYTT KORT



Idag trillade mitt nya visa kort ner i postlådan! Jag älskar det redan! ;)


TORSDAGEN 18 NOVEMBER

Ja denna dagen har varit lång, känns det som om iaf. Slutade jobbet vid halv fyra sen direkt iväg för att tanka bilen och sen vidare hem till Linda för att hämta saker i hennes föråd som jag har haft där väldigt länge, sen jag flyttade ifrån sjöborggatan, ja så ni kan tänker er hur länge sen det är! Fyllade bilen och sen begav jag mig hemåt, fick in alla sakerna i huset och sen blev det soffan och mys ett slag med älsklingen, sen iväg till stallet och nu har man kommit hem igen, dock kom man hem till ett ensamt hus, lite tomt utan älsklingen här hemma ..

Tur att denna veckan snart är slut så man kan träffas lite mera än vanligt :)

Hade tänkt att ta ett litet städryck här hemma, har ingen lust alls med det, men ibland så måste man! Tyvärr ..
Kanske lika bra att börja, för annars drar jag bara ut på det!

Puss från mig.

TRIXIE 4 ÅR



idag fyller min älskling 4år, stort grattis ..


GODMORGON TORSDAG

Godmorgon mina fanz. pigg och vaken? hyffsat vaken är man idag, känns som man har fått sova lite bättre idag än dom andra nätterna, väldigt skönt!

Idag är det inte vilken dag som hellst utan Trixie fyller 4 år idag <3<3<3 tiden rinner iväg ..

Kan tyvärr inte uppdatera mera nu, hinner dåligt, jobb kallar nämligen.
men vi hörs efter att jag slutat ..

Puss från mig.

MYS

Nu har mitt mys täcke åkt ner i soffan, så nu är det mys resten av kvällen! :)


DAGENS OUTFIT

 


...

Tiden går och den ger oss både sorg och glädje, man ska spara på de vackra vi ger varandra. vi ska inte sörjas av det vi saknar utan istället glädjas av det vi har!

JAHAJA

Då har denna dagen också snart försvunnit, dock har man haft en bra dag! :)
Haft en bra dag på jobbet, allt har varit i sin vanliga ordning, inget speciellt har hänt eller konstigheter har kommit fram, riktigt skönt med såna dagar ..

Efter jobbet så blev det direkt hem, älsklingen hade gjort maten så det var bara för mig att äta när jag kom hem, kändes skönt att bli serverad mat, inte ofta det händer tyvärr! Men när det väl händer så njuter jag extra mycket! Vi åt och sen blev det lite mysfaktor här hemma, sen vid fem tiden så begav jag mig iväg till stallet och han till jobbet ..

Blev en uteritt idag, på med varma kläder och reflexer, så man kan känna lugnet att man syns i mörkret!
Små regnade lite imellan åt, men det klarade mig att inte bli blöt! :)

Så nu är man hemma, slö surfar lite och läser lite bloggar, ska snart in i en lång varm dusch! Kan man nog vara värd just nu, eller hur? :)

Puss från mig.




K
Ä
R
L
E
K


GODMORGON ONSDAG

Skulle mest bara in och säga godmorgon, pigg och vaken är man långt ifrån idag, men vaknar nog till liv under dagen någon gång ..

Bums mot jobb!

Puss från mig.

MYS



nerbäddad för kvällsmys ..


KVÄLLEN AVKLARAD

Ja nu är kvällens arbetspass avklarat, allt har gått bra, alltså i sin vanliga ordning! Något jag verkligen vill är att det ska hålla samma lugn som vi har just nu, hade varit perfekt! Jag vet dock att det kommer gå upp och ner, men just nu har vi det väldigt bra på jobb, känns skönt att något går som jag vill! ;)

Slutade 21.45. fick skrapa rutor och skit innan man kunde bege sig hemåt, kallt som fan idag, nu när jag körde hem var det -3 usch! Jag hatar kyla ..

Trixie har fått sin kisse runda och nu slösurfar jag, soffläge för min del innan det är dags att dejta sängen igen, känns som det ända man gör, sover och jobbar om dagarna! Mörkret gör tyvärr sitt .. usch!

Älskling jobbar natten, så man får slänga sig i säng ensam inatt igen, efter denna veckans jobb pass kommer det kännas underbart att få ha älsklingen vid sin sida igen!

Får bli kvällsmys med Trixie ikväll igen, innan man ska dejta sängen .. börjar dock tidigt imorgon .. börjar nämligen 7 imorgon, segt!

Puss från mig.





DAGENS OUTFIT

 


DAGS FÖR JOBB

Nu har jag och älsklingen fått i oss lite mat, så nu är man mätt par timmar får jag hoppas ..
Ska nämligen bege mig mot jobb, slutar 21.45 ikväll!

Ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT


BESTÄLLA?



har tänkt att beställa denna ett tag, men inte riktigt bestämmt mig, rädd för att jag kommer använda den några gånger sen tröttna ..

får ta en tankeställare till helt enkelt!


NYTT VISAKORT BESTÄLLT

Det var knappt en månad sen som man beställde helt nytt, men nu är det dags igen, med egen bild på!
Kommer bli snyggt, har nämligen valt ett foto på mig och älsklingen, finfint! :)

valde denna bilden, så kan tänka mig att det blir snyggt och man knappt vill använda det, för att slippa slita på det! :)

kärlek <3


KALLT KALLT KALLT

Ja idag är det kyligt och kan tänka mig att man måste skrapa rutorna innan man ska bege sig till jobb ..


LIVET

Ju mer sand som har runnit genom livets timglas, desto klarare ser vi genom det ..

GODMORGON TISDAG

Somnade inte direkt igår när jag gick och la mig, tog sin tid .. usch! jobbigt värre.
Vaknade till liv och var hur pigg som hellst vid tre tiden inatt, så gick upp och skulle lägga i ved och så när jag går ner så är hela nedanvåningen tänd, många tankar spreds just vid den stunden, visste nämligen att jag hade släckt överallt innan jag gick upp och la mig .. men älsklingen låg i soffan och hade slutat jobba strax efter två inatt, så där låg han i soffan, jävligt paff man blev, samtidigt glad, så jag la mig i soffan hos honom ett tag, sen gick jag och la mig igen ..

Så nu vaknade man till liv stax innan tio tiden, är uppe och ska blogga och slösurfa på facebook och läsa lite bloggar, sen ska jag sminka mig och fixa håret sen ska man göra något att äta innan man ska bege sig mot jobb, börjar 13.15. alltså eftermiddag idag, suck! Det ända posetiva med det är att man har sovmorgon!

Nu ska man släppa ut Trixie så hon får göra sina behov! :)

Puss från mig.

SÄNGEN BUMS

Nej nu börjar man bli små seg, känner också att klockan tickar ifrån mig, så lika bra att ringa ett samtal till älsklingen och sen krypa ner under täcket .. kan hoppas på lite mera sömn inatt, hade varit kanon!

Sleep tight everyone!

Puss från mig.

BLICKA TILLBAKA?

Ja nu hade jag tänkt blicka tillbaka i min blogg, kan vara bra att blicka tillbaka på vissa stunder!
Kan dock riva upp vissa saker, men sånt man får ta ibland!

Puss från mig.


PICS


JULMUST

Har blivit helt tokig i julmust ;) haha.


KVÄLLSMYS MED TRIXIE



Kvällsmys med Trixie, båda nerbäddade i soffan ..
mys


Madcon Feat. Ameerah - Freaky Like Me


SOFFLÄGE

Ja nu har man landat i soffan igen, har slängt in ny ved i kaminen så nu stiger värmen här hemma, mysigt!
Fast det kan bli för bra av det goda också, så sitter nu i soffan med ett stort glas julmust .. MYCKET smarrigt ..

Tycker denna dagen har varit bra, fast att man haft att göra och en del stress, men ibland kan det vara värrt det också .. så ja det är dumt att klaga!

Känns som det blir en lång kväll i soffan, jag är nämligen långt ifrån trött!

Puss från mig.

BUDSKAP

Du har mycket att ge bara genom att vara du. Ha modet att vara den du är och låt inte andras förväntningar på dig diktera ditt liv. Lev och uttryck din egen sanning.

Mohombi feat. Akon - Dirty Situation


MARABOU



Många har diskuterat nya marabou, nu har man smakat på det och kan ju säga att det inte var direkt någon höjdare, för sött för min smak, men helt klart gick det, två bitar går ner inte mera ..
men nu har man smakat på det om inget annat! ;)


MYSER I SOFFAN VID MIN SIDA






KÄRLEK

Det finns inget finare än kärleken ..


LÅNG DAG

De har varit en lång dag idag, trotts att man varit ledig! Tyvärr har man haft att göra exakt hela dagen tills nu ..

Som sagt begav man sig till stallet för att fixa till alla hästarna, fixade även till kusins fyra hästar när jag ändå fixade till Hugo, ibland är man väldigt snäll .. som hon skrev själv när jag skickade sms till henne att jag fixade hennes hästar också, 'du skämmer bort oss totalt' jajo kanske man gör, men kan komma en dag då jag behöver hjälp med Hugo, så då kan man lika bra hjälpas åt på bästa sätt!

Blev att man red en liten runda i skogen idag, lite mera lagom runda än i lördags! :)

Efter att man var klar i stallet så fick man sig ett ryck att man skulle städa och tvätta bilen, har verkligen varit behövligt väldigt länge, så körde först till Car wash för att först tvätta, sen hem till pappa för att dammsuga och göra rent hela inredningen i bilen .. kan tro att det blev en stor skillnad efter att ha hållt på två timmar med detta, jag blev nöjd med resultatet om inget annat! Under tiden man höll på med bilen så kom pappa par gånger och undrade om jag inte putsat klart, haha. Lika bra att ha det ordentligt gjort när man ändå höll på med det ..

När man var klar så begav man sig hemåt, älsklingen sov fortfarande, men dröjde knappt en halvtimme förän han kom ner och sen började jag på städningen här hemma .. medans jag städade begav sig älsklingen för att hämta ved hemma hos sina föräldrar, eftersom den redan var slut, eldar som fan här hemma .. härligt med extra varmt! mys.

Efter att jag var klar med städningen, så hjälptes vi åt med att laga mat, blev hemmagjorda hamburgare för våran del, riktigt gott .. sen glass till efterrätt! mums!

Älsklingen åkte till jobb strax efter sex så nu är man ensam hemma tills imorgon bitti, lite tråkigt men jag överlever nog det också, jag har Trixie hos mig iaf! Så nu hade jag tänkt färga utväxten, nämligen tid med det igen, skulle ha gjort det i fredags egentligen, men då blev det bio och annat skoj, så fick hoppa över det tills idag istället .. går lika bra! :)

Puss från mig.


TYST HÄR HEMMA

Ja tyvärr så måste man hålla sig väldigt tyst här hemma, så jag tänkte bege mig mot Klippan för att sola en sväng sen vidare till hästarna för att fixa och ta en ridtur i det härliga vädret! :) istället för att sitta här och lata sig så kan man lika bra ta en långrunda i skogen och njuta extra mycket! Passa på när vädret tillåter till det också, för idag ska jag verkligen njuta extra mycket! :) eftersom det är min lediga dag. Woho..

Dags att bytta om sen bege sig ..

Puss från mig.

DET FINNS STUNDER

Det finns stunder där man inte pallar mer, men håller huvudet högt och vägrar falla ner ..
Jag lovar, det finns stunder för alla där det inte är helt hundra i ens liv.

Alla kan inte ha ett 'perfekt' liv, livet går upp och ner helt enkelt ..

Inte för att jag har det dåligt nu, utan tvärtom, jag har det jävligt bra, livet känns underbart just nu iaf, dock tänker man att det kan vända lika fort, så det gäller att ta vara på sina stunder i livet ..

tänk på det allihopa. vi ska nog vara mera tacksamma än vi egentligen är ..

Puss från mig.


HERREGUD JA

Måndag idag ja och helgen redan över, dock skönt att helgen är över, eftersom det varit min jobbhelg!
Gick och la mig vid elva igår och som vanligt har jag svårt att somna, legat vaken antal timmar och gick till och med upp en runda vid tre tiden för att slänga in mera ved, så älsklingen inte hade allt för kallt när han kom, istället så klagade han att här var för varmt för att han skulle sova, hemma sent var han också! Strax innan nio kom ham hem och han brukar sluta runt sex, så kan det vara när man har sånt jobb, man vet aldrig när man slutar .. bara för mig att acceptera!

Jaha idag har jag inga planer alls, dock tar jag dagen som den kommer och ska göra vad jag själv känner för, dock har man lite måsten som måste göras, får se vilka av dom som blir av att göra .. ska en runda till stallet också för en runda på hästryggen, känner för att komma ut en sväng med mina älsklingar, så det får bli en ridtur i eftermiddag innan det blir mörkt!

Jag kanske ska få i mig lite frukost nu? :)

Puss från mig.

GODNATT

Nej nu hade jag tänkt krypa ner under täcket ..
Sov gott allihopa.

Puss från mig.

INGEN JÄVLA VINST

Ja nu har man kommit hem igen, utan någon vinst! Mindre roligt .. Par miljoner hade inte varit helt fel : )
Bättre tur nästa gång hoppas jag på! ;) men bara skoj att spela med bra sällskap. När man kom hem så höll elden i spisen på att släckas så man har fått fart i det igen så man håller värmen här hemma .. ändå ganska mysigt!

Just nu är man seg i hela kroppen och funderar starkt på att snart krypa ner under täcket? Fast känner ändå att man ska hålla sig uppe ett tag till, jag är nämligen ledig imorgon och kan sova tills jag vaknar ..
Den sovmorgonen har man längtat efter, sjukt mycket!

Nej nu får jag roa mig med något så jag inte somnar .. haha.

Puss från mig.

JULKORT & CANVAS TAVLA BESTÄLLD

Ja nu fick man sig ett ryck, beställde Julkort som man kan skicka samt en ny tavla på mig och älsklingen ..

här kommer lite bildbevis, ganska gulligt kan jag tycka! ;)



Canvas tavlan





Julkort


JOBB HELGEN ÖVER

Helt underbar känsla, min jobbehelg är avklarad och tänker avsluta denna helgen med att umgås med dom bästa, alltså blir det bingolotto ikväll hemma hos Mia .. alltid lika trevligt!

Nu blir det att göra sig i ordning sen iväg för att hämta Simon, sen vidare till Klippan ..

Puss från mig.

NU VAR MAN HEMMA IGEN

Ja denna dagen har gått väldigt fort, kan kanske vara för att man har haft full rulle exakt hela dagen, har även hunnit med en hel del, det är de som känns bäst! :)

Orkar inte skriva ner allt i detaljer vad man har gjort under hela denna dagen, jag har haft att göra iaf!

Jobbat klart för denna dagen, mina två pass, eftersom man haft sin delade tur, alltså bara morgon dagens pass kvar att ta sig igenom, 07.15 - 15.45. det ska man nog klara av! ;)

Hemma för ett litet tag sen, älsklingen jobbar natt så jag får klara mig själv tills morgon bitti, när han kommer hem så är det min tur att bege mig mot jobb, man hinner inte tröttna på varandra, man måste klara av vissa saker för att allt ska fungera och det känns väldigt skönt att vi tycker samma i det läget .. jag har mitt och han har sitt, bara att acceptera läget ..

Just nu är man lite små seg, men långt ifrån sovtrött så får föröka roa mig med något så man kan sova inatt .. Kommer kännas tomt utan älskling bredvid sig, eftersom det var väldigt länge sen man sov ensam :/ usch.
Jag ska nog överleva det också ..

Puss från mig.

FÖRSTA PASSET AVKLARAT

Gårdagen blev verkligen toppen, riktigt mysig och bra fredag blev det för mig! :D sånt gillas skarpt ..
Dock kom man i säng väldigt sent, hemma efter tolv någongång och sen kom man i säng därefter, så inte många timmars sömn inatt inte .. Hade tänkt att lägga mig par timmar nu, men alldelles för pigg för det, så jag beger mig iväg till stallet istället för att fixa och ta en runda på hästryggen! Låter mycket bättre för mig.

Älsklingen ligger nämligen och sover nu, för han ska jobba natten hela veckan, börjar jobba ikväll!

Nej nu blir det stallet.

Puss från mig.


UNSTOPPABLE

Ikväll blir det tacos mys och sen bio med älsklingen, min fredag är räddad ..
Mysfaktor på hög nivå! Blir att vi ska se Unstoppable!

Ni allihopa får ha en bra kväll ..

Puss från mig.


FREDAGEN 12 NOVEMBER

Ja då var det fredag, halva min vecka har gått .. alltså tre arbetsdagar har tyvärr tre arbetsdagar kvar att ta mig igeonm, nämligen min jobb helg, men brukar gå fort så det hoppas jag att denna också gör ..

Har sovit väldigt dåligt inatt, så kommer antagligen vara helt död på jobb ..
Min matpackning är färdig och Trixie varit ute så nu hade jag tänkt bege mig mot jobb!

Puss från mig.

FILMTAJM

Nu blir det filmtajm för våran del ..
Så ni får ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

ÄLSKLINGEN PÅ GÅNG HEM

Ja nu är älsklingen på gång hem, dags att sätta igång med maten, allting är redan förberett bara sätta på spisen och passa det lite .. blir stekt falukorv och pasta, får duga för ikväll! Man kan inte laga värsta lyx middagen till honom alltid! ;)

sen blir det mys resten av kvällen .. :)

Puss från mig.

1 VECKA KVAR

Nu är det exakt en vecka tills min älskling fyller 4 år, tiden bara rinner iväg .. gäller att ta vara på varenda minut tillsammans .. <3


INGET VATTEN ÄN

Ja än har vi inget vatten, jag fick tyvärr köra hem till pappa för att duscha ur schampot och duscha klart, så jag hoppas att vi snart har vatten här hemma igen, känner sig handikappad om inget annat, det är nu man tänker hur beroende man egentligen är av vatten, skulle ha ett glas vatten, och så satte man igång kranen men inget vatten ..

gäller att tänka!

Puss från mig.

PICS


UTBROTT

Jag får ett rikitigt jävla utbrott .. ställde mig i duschen som vanligt .. vattnet rann på och helt plötsligt så la vattnet av, jävligt spännande .. Så ni kan tänka er att jag har sagt de ena och det andra svärordet på par minuter!

Fick så klart ringa älsklingen direkt,
så han skulle rimga vidare till chefen, inte första gången detta händer, utan andra gången denna veckan, sist var det älsklingen som stod i duschen och sama sak hände .. så jävla förbannad är man just nu .. palla sånt här!

Kan ju säga att detta är nog inte min dag idag iheller .. utbrott för mindre!

Puss från mig.



GLASS I STORA LASS

Har kommit in i en sån period nu att jag är sugen på glass alltid, det är tur man har hela frysen full med olika sorter, mums .. ska trycka i mig en glass innan man ska ta en lång varm dusch! :)

Glassbåtarna är mina favoriter just nu .. mums.



DAGENS OUTFIT

 


DÅ VAR MAN HEMMA IGEN

Idag fick mina fyrbenta älsklinagr en långrunda i skogen, alltid lika skönt att komma iväg på en runda ..
Körde hemifrån vid halv tre, då var snickarna inte klara med sitt jobb och jag kunde inte vänta längre så jag begav mig iväg, nu när man kom hem så hade dom gjort klart, dock bara städningen till mig kvar, så det är den jag snart ska påbörja med, det tråkiga till sist, eller vad är det man brukar säga ..

Efter att man tagit städröjet efter dom så blir det en lång varm dusch för min del, efter ett par timmar i stallet så är man ganska ner kyld, dock håller man igång men ändå kyls man ner, mina fötter är värst av hela min kropp, känner knappt dom än, så dåligt blodcirkulation har man, undra hur det ska bli när man blir gammal, vilken jävla tanke, haha ;)

Sen efter den där duschen så blir det att påbörja maten, älsklingen är hemma efter sju någongång så då ska maten vara klar, som alltid .. Man är så jävla snäll alltid och passar upp honom, dålig vana i längden, icke bra .. har tagit upp falukorv idag, eller gjorde det redan när jag vaknade, vad jag ska göra med den eller vad jag ska ha till det har jag inte en aning om, får se vad det blir av det hela ..

Nu måste jag ta en sväng med dammsugaren så jag blir klar någongång .. klockan tickar nämligen iväg!

Puss från mig.


MIN BETTAN BEHÖVER EN STÄD/TVÄTT OMGÅNG

Ja min bil behöver verkligen städas och tvättas, fan som den ser ut just nu ..
Nu kanske ni kan förstå varför jag hatar grusväg ..

Om jag kanske skulle ta tag i det också idag när jag ändå är igång med allt annat som måste göras .. 'STORT SUCK' kanske lika bra ..





SNART BESÖK

Nu får man snart trevligt besök, Simon kommer för att hälsa på och lämna min present som han glömde lämna i helgen, ibland har man för mycket i huvudet helt enkelt ..

alltid lika trevligt med lite besök! :)

Puss från mig.

FULL RULLE

Ja det kan man säga, att jag har fullt upp hela denna dagen, helt sjukt att man inte har någon lugn stund nu för tiden, massa stress hela tiden ..

Nu har man tagit tag i att kolla upp min bil, se vad som ska fixas, har varit inne på börjessons bil i Ängelholm på deras skadservice verkstad, dom kollade bilen, samt fota skadorna som skedde då man blev på backad .. Så nu blir det helt ny front på bilen och ny huv, samt ny lakering på som sakerna, lite tråkigt att sånt ska behöva hända, bara massa extra jobb runt omkring, men nu är olyckan skedd, tur att man kände personen så man kan göra upp tillsammans så man slipper stå för all kostnad själv, nu så står pappas brors fru för allt, så ändå skönt att slippa tänka på massa extra kostnader .. så den 6/12 ska bilen in på verkstad för att bli hel igen ..

När jag ändå var inne så varderade jag min bil och kolla på nytt som jag är sugen på att köpa, dock är jag väldigt nöjd med min som den är nu, men ändå är man sugen på ny bil. Har redan ägt min bettan i fyra år, tiden rinner iväg ..

Fanns inget inne just nu som jag verkligen är sugen på, men man får helt enkelt hålla utkik vad som kommer in ..

Dom två snickarna som håller på här hemma, dom är kvar än .. Håller på förfullt! Hoppas dom snart är klara så man kan påbörja städningen, tvätten är igång för fullt!

Puss från mig.

PICS


TORSDAGEN 11 NOVEMBER

Godmorgon får man väl säga, uppe med tuppen idag .. fast att man är ledig och kunde sova ut, men icke kunde man det, eftersom vi ska ha hit snikaren idag, som ska komma och sätta upp en fläkt så vi kan börja elda i braskaminen, än har han inte kommit .. kan hoppas på att han snart dyker upp!

Han skulle ha varit här redan vid åtta, snart en timme sen .. ovanligt det är så egentligen med sånt folk! Inget ovanligt om jag får säga mitt! Han dyker väl upp snart!

Uppe strax efter åtta, ute en sväng med Trixie och nu halv ligger man i soffan men ska bege mig upp och fixa till mig lite för sen blir det fixa lite här hemma, sen iväg till Ängelholm för att visa upp bilen med skadorna så dom kan fixa det ..

Nu lite frukost kanske ..

Puss från mig.

HATAR ATT VÄNTA

Ja nu väntar man på att älsklingen ska komma hem från jobb så vi kan bege oss iväg mot Perstorp för ett besök på ugglebadet, hoppas på att han snart dyker upp ..

Jag verkligen hatar att vänta, tiden går så himla sakta just när man väntar .. ahhhh!

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT

 




HEMMA FRÅN JOBB

Ja, nu är man hemma från jobb .. dock har man en del att göra så hinner tyvärr inte att blogga massa nu, har fullt upp nu för det mesta, så jag hoppas på att ni förstår! :)

Nu blir det stallet sen hem snabbt för att göra sig i ordning, för sen blir det ugglebadet med dom bästa, Älsklingen, bror, Mia .. ska bli mysigt! :) det är nämligen varm/ljus bad idag, riktigt härligt ska det bli ..

Puss från mig.

NU DRAR JAG TILL JOBBET

Ja jag är uppe och vaken, dock hade sängen varit min bästa vän just nu, nog som alla andra tidiga mornar, jag hatar att stiga upp tidigt och på beställning för den delen, hade fått vara skönt att ha sovmorgon varje facking dag :) men inatt har man lyckats sova som en stock och det känns verkligen skönt ..

Man har många önskningar i livet, man kan ju hoppas på att något uppfylls! ;)

Jobb idag tills 15.oo. kan tänka mig att jag har en dag fylld av massa som måste göras efter det, får väl helt enkelt se när man slutat vad det blir av denna dagen ..

Ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.


AHH ÄNTLIGEN

Ja äntligen är man hemma och snart kan man hålla kväll .. denna dagen har gått fort men sen samtidigt så har man haft att göra konstant ..

Jobbat väldigt flitigt och haft en del stress, men känns ändå skönare att ha att göra än att bara sitta och glo ut tiden tills man slutar, efter jobbet blev det ett snabbt besök på oasis och sen hem för att bytta om och hämta Trixie och sen vidare till stallet ..

Nu har min kusin kommit hem från två veckor semester, inte lite avensjuk man är .. så nu är det lite lugnare med hästarna, har man mera tid till sin egna älskling, har varit två stressiga veckor när man tagit hand om allihopa själv, men det har gått bra ändå!

Idag var alla boxarna fixade och allt annat för den delen, så det var bara för mig att börja fixa min älskling och sen blev det en runda på hästryggen, alla reflexer på sen kan man vara lugn så inget ska hända, måste synas att man kommer på vägarna så man slipper massa olyckor .. sånt kan man vara utan!

Nu hemma igen och blir raka vägen in i duschen, och sen påbörja maten .. Eftersom älsklingen slutat och är på väg hem ..

Puss från mig.

GODMORGON

Då var det dags igen, för en tidig morgon och lång dag på jobb, dock har det inte varit minus grader inatt, så slipper skrapa rutorna nu på morgonen, väldigt skönt! :)

Jobbet kallar, 07.00-15.30.

Puss från mig.

TVÄTT PÅ GÅNG

En maskin tvätt färdig, in med nästa ..

Puss från mig.

LAX



dagens middag ..


PICS








































































MÅNDAGEN 8 NOVEMBER

Ja tyvärr var jag inte riktigt levande igår, helt död kan man nog mera säga det, riktigt jävla bakis, illamånde och en huvudvärk som inte ens försvunnit idag, lite illamående sitter också kvar, så det var sängen och soffan för mig hela dagen igår, förutom att jag var hos hästarna en runda på kvällen, dock hade jag bror till hjläp, hade inte klarat det själv, så illa var det ..

Den jag mest tackar för igår, det är älsklingen som fixade här hemma och sen tog hand om mig!
Verkligen tacksam över det ..

Jobbet idag, 7-15.30. Kan ju säga att jag verkligen inte ville bege mig till jobb när klockan ringde, mådde fortfarande riktigt dåligt, men jag kämpade mig upp ur mitt täcke .. dock känner jag mig lite bättre just nu, men långt ifrån bra .. Jag har bara mig själv att skylla, hade jag inte tömt 'minto' flaskan så kan jag ju säga att jag hade mått bra igår! Ibland tänker man inte riktigt!

Direkt när man kom hem så blev det att på börja städningen och är klar med den nu, och tvätten är igång, maten är framsatt, så bara att tillaga det också, blir lax och potatis som står på schemat, ska sitta väldigt fint kan jag ju säga .. För man är riktigt hungrig, men älsklingen jobbar tills 19, så får vänta ett tag innan det är dags att påbörja på allt!

Bilderna sen i lördags kommer komma upp ikväll .. alla bara tjatar, så kan vara dags att lägga upp dom! :)

Puss från mig.

HELT DÖD

Kan inte säga mycket mera än att gårdagen blev lyckad, dock för mycket dricka, så idag mår man verkligen riktigt dåligt, fyfan ..

Kommer komma upp bilder senare ikväll om jag nu hittar orken, helt död ..

Puss från mig.


SISTA STÄDRÖJET

Nu blir det ett sista städröj innan folket dyker upp, sen är det party at my plays tonight! Wiho ..

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT

  




LÖRDAGEN 6 NOVEMBER

Ja nu är denna dagen också kommen, denna dagen är ganska speciell just nu, eller den blev det ..
Fick nämligen ett samtal på morgonen att morfar skulle komma på besök och det är sådär sju år sen man såg honom sist och det var på mammas begravning som vi träffades sist, så det gjorde att jag fick mig en tankeställare och massa tankar snurrade i huvudet på mig, dock hade jag egentligen inte förberett mig på detta så kände verkligen en massa stress när det samtalet kom, samtidigt ville jag verkligen träffa honom, fast att man hade en besvikelse i kroppen, det är tungt när man blickar tillbaka på allt, men man ska definitivt se framåt just nu, det som varit det kan man inget göra åt ..

Nu efteråt är jag glad att få se honom igen, definitivt får det absolut inte ta så många år till nästa gång, alltså sju år sen, jag fattar det inte .. Han kunde lika bra vara en främande människa för mig, usch vilken tanke ..

Tårarna lyckades jag hålla inom mig, dock höll dom på att komma när jag krama honom hejdå, sånt här gör mig riktigt känslig, tankarna flyger runt än, jag kan inte fatta detta egentligen, alla dessa tankar ..

Jag är så jävla glad över att få träffa honom ..

Som han sa själv 'bättre sent än aldrig' det har han helt klart rätt för sig ..






HELT SLUT

Ja nu har man äntligen soffläge, blev en längre shoppingrunda än man tänkt, först inom Bauhaus, sen blev det en runda på Familia och sen blev det Citygross, får dock inte glömma Mac Donalds, mums ..

Tyvärr så handlade man mat för över två tusen idag igen, fattar inte hur man lyckas ;) haha.
Blev även två nya tröjor på Familja och lite underkläder, man får alltid med sig något hem! så är det bara ..
Inte slut på shopping rundan än, utan det blev sexton nya fiskar också, måste fylla på akvariumet! :)

Älsklingen jobbar än, har inte en aning om när han sluta, så märker väl när han dyker upp, kunde vara så illa att han skulle jobba tills imorgon bitti, fattar inte att han orkar hålla på som han gör .. har sagt till honom, så det är upp till honom helt enkelt ..

Klockan har verkligen runnit iväg idag, redan elva .. så nu blir det soffläge resten av kvällen!

Puss från mig.

CITY GROSS

Ja nu blir det iväg till Klippan för att hämta Mia, Emil och bror .. sen är det City Gross som gäller ..
Känner att det kommer bli en galen handling! :)

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT

 


STÄDNINGEN AVKLKARAD

Ja, nu äntligen är städröjet här hemma klart, med allt som är gjort här hemma så tog det nästan tre timmar, fyfan alltså, jävla skillnad att ha en lägenhet på 65 kvadrat jämfört med ett hus med nedan och ovan våning, känns som städningen aldrig tar slut, men nu äntligen är det klart här hemma, så nu kan man hålla sig lugn ett tag .. dock ska man ha fest imorgon och kan tänka mig att städningen måste gäras inom par dagar igen ..

En härlig känsla att städningen är avklarad, dock helt slut .. Sånt man får ta! 

Nu ska man göra sig i ordning för en shopping runda på City Gross med Mia och bror, tänkte ta det imorgon egentligen, men tiden räcker till det också idag, så lika bra att få det gjort .. nämligen dags att fylla kyl och frys igen, dock inte allt tömt men lika bra eftersom man ska inhandla massa till imorgon kväll ..

Förra gången blev det ett långt kvitto för min del, handlade mat för över två tusen, men tror ej att det blir så mycket denna gången, får se vad vi behöver ha hem helt enkelt .. 

Puss från mig.

MUSIKEN PÅ HÖGSTA VOLYM

Nu är musiken igång och nu ska jag ta tag i ett rejält städröj här hemma ..
Kan tänkas att det kommer ta ett bra tag, ett par timmar skulle jag tro, men det kan det vara värt så man får det fint här hemma : ) alltid lika skönt efteråt ..

Dags att börja ..

Puss från mig.

PICS





Alltid hungrig, inget ovanligt ..











Vi var verkligen genom blöta efter den långa skogsrundan ..









Alltid lika roligt att han ska rulla sig efter att man stått och gjort honom ren ..
utbrott kan man ha, det är inte en gång han rullar sig utan han gnuggar verkligen in all gjort och skit ..


 

 


SAKNAD


GENOM BLÖT

Ja nu är man hemma från en långrunda i skogen med mina fyrbenta älsklingar, rundan tog längre tid än jag trodde, skulle nämligen ut på en runda som man inte varit ute på tidigare, men hem kom vi alla tre, dock genom blöta ..

Direkt när man kom hem blev det duschen och nu sitter man i soffan, ska lägga upp lite bilder, kameran kom med eftersom det blev ett besök på kyrkgården innan man begav sig mot stallet ..

Så det kommer komma upp lite bilder under dagen .. så ni får stå ut! :)

Puss från mig.

MOT STALLET

Nu blir det på med ridkläderna, varma kläder eftersom det ser ut att vara kyligt och blåser väldigt mycket ..
Hade tänkt att bege mig en runda på kyrkgården för att titta till mammas grav också, så det får bli idag också, antingen innan stallet eller får det bli efteråt ..

Får alltid sån konstig känsla i kroppen när jag gör det besöket, men ändå känns det välidgt bra efteråt ..

Puss från mig.


FREDAGEN 5 NOVEMBER

Ja då var det redan fredag och jag är uppe innan klockan slått åtta, ganska sjukt för att vara mig eftersom jag är ledig och har sovmorgon, suck .. Hade helt klart velat sova ut idag, men icke ..

Ha en del som ska göras idag, ska vakna till liv ordentligt sen hade jag tänkt bege mig mot stallet för att fixa alla hästarna, samt ta mockning och rida en sväng på min älskling, inget regn just nu, men himlen är ganska mörk! Alltså grå/svart, så känner att där ligger säkert regn på himlen, jag får helt enkelt hoppas på det bästa, lite regn dör man inte av, men inte lika spännande och roligt att rida i det vädret ..

Sen ska hela huset städas tills imorgon, så ni kan tänka er att jag har att göra, en hel del dock ..
Jag har två dygn på mig, så ska nog lyckas med det också! :)

Puss från mig.


AVSLUT PÅ DENNA KVÄLLEN

Ja, snart har denna dagen också försvunnit, hemma från stallet runt sju tiden, blev en ridtur ändå idag, velade fram och tillbaka, men sen hade man en sambo som ringde antal gånger och undrade massa, bland annat när jag kom hem medmera, så någon ro i kroppen hade man dock inte .. så jävla typsikt!

När man väl kom hem stod sambon och lagade mat, så det var bara för mig att ställa mig i duschen en snabb runda sen åt vi tillsammans .. mysigt!

Sen har man bara legat nerbäddad i soffan, avslutar helt klart kvällen med ett par glas vin, så man känner av att man håller helg och ledighet lite extra .. : )

Ha en bra kväll allihopa.



Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


JAG HÅLLER HELG

Ja nu kan jag njuta av tre lediga dagar, känner glädje i hela kroppen att slippa höra larmet på morgonen, kan sova tills man själv vaknar och kan planera sin egna dag utan massa måsten, dock har man saker som ska göras men inte på samma vis som att man måste befinna sig på jobb vissa tider, så nu kan ni tänka er att jag ska njuta ..

Exakt klockan 16.00 började min ledighet, sen begav jag mig för att sola och nu är man hemma, fast bara en snabb runda, ska nämligen bege mig till hästarna nu, ska bara bytta om och klä mig i varma kläder så man slipper frysa massa, känner för att rida en sväng idag, så får se vad det blir av det idag, jag hatar verkligen hösten eftersom det blir mörkt så snabbt, suck .. jag får helt enkelt stå ut par månader med dessa mörka dagar ..
Nej nu ska jag bytta om, sen bege mig ..

Puss från mig.

MORGONEN ÄR KOMMEN IGEN

Tidig morgon igen, men uppe och vaken är man iaf, alltid ett pluss att man har klivit ur sängen när klockan ringer! :) Vaknade till liv av Trixie klev upp för trapporna strax efter fem sen har jag inte lyckats somna om igen, älsklingen vaknade också så där låg man halvvaken tills klockan ringde sex, bara att stiga upp ..

Nu är man uppe och fixat allt man ska innan det är dags att bege sig mot jobb, inget speciellt med denna dagen, allt som vanligt, 07.30 - 16.00.

Efter att man slutat blir det antagligen att sola, får se om suget finns eller tar jag det imorgon när man ändå är ledig, får se helt enkelt vad det blir av det hela .. har dratt ner det till två gånger i veckan nu bara, kan tycka det är duktigt av mig, eftersom jag verkligen var beroende tidigare och solade varannan dag, var nämligen ett måste för mig, så känner mig VÄLDIGT duktigt att kunnat trappa ner på det .. känns skönt att man gör lite förändring för mitt eget bästa ..

Jag kan om jag vill ;) Nu bege sig mot jobb ..

Puss från mig.

KÄRLEK



du gör mig så glad, känner lycka i hela kroppen när jag har dig vid min sida
jag älskar verkligen dig, av hela mitt hjärta.


WORK WORK WORK

Snart dags för mig att bege mig mot jobb, ahh jag har verkligen inget sug för detta! AHHH jag vill inte.
Har bara en sån lust att bara ligga på soffan och lata mig hela dagen ..

Suck.

DAGENS OUTFIT

   


FRUKOSTEN NERE

Nu är frukosten nere, soffan som gäller igen, ska bege mig till jobb om drygt en timme, jag hoppas på att timmarna på jobb ska gå väldigt fort ..

Puss från mig.

PICS

Här kommer presenten från älsklingen, så gulligt.




Nelly - Just A Dream


Ke$ha - Take It Off


ONSDAGEN 3 NOVEMBER

Godmorgon, ska börja med att tacka allihopa för alla gratulationer .. ni är guldvärda!

Gårdagen blev toppen, jag avslutade kvällen med att jag och älsklingen åkte till Rackis för att äta och dricka gott, innan vi begav oss, så fick jag så klart öppna lite presenter från honom, ett armband och ett halsband, riktigt fint .. : ) jag kan inte säga mycket mera än att jag har haft en toppen födelsedag ..

Idag vaknade man till lite innan 9, älsklingen skulle iväg till jobb, så pussa och krama honon hejdå, sen låg jag kvar ett tag och drog mig, har man sovmorgon så måste man verkligen ta vara på den .. just vad jag gör också, inte för att jag hade brott upp när jag klev upp, utan kunde bara inte somna om, så lika bra att kliva ur sängen då, så nu är man uppe ..

Har släppt ut Trixie så hon är ute och gör sina behov själv och jag sitter och degar framför datan, ska göra det ett tag också, tills det är dags för mig att göra mig i ordning och kanske äta lite frukost .. Inte ett dugg sugen på att äta något nu, så det får bli lite te bara, får se om jag får suget till något sen!

Idag jobbar man eftermiddag, 13.15-21.45. ett stort suck på det, mer behöver jag nog inte säga ..

Puss från mig.

16 DAGAR KVAR

Nu är det nära för Trixies dag också, bara 16 dagar kvar tills hon blir 4 år .. min älskling! <3


DAGENS OUTFIT





TISDAGEN 2 NOVEMBER

Ja nu har jag fått gjort det man skulle .. varit hos hästarna för att fixa och tagit in dom, eftersom det var skit väder så fick dom redan komma in runt fem, regnet verkligen öste ner, dom var väldigt glada över att komma in, kan ju säga att man hade fem blöta hästar när man väl fick in alla .. usch!

Peppie ben har inte blivit bättre, så det var bara på med salva igen och verkligen gnugga in så gott man kunde, vi har hålla på i över fyra veckor och det blir inte bättre, suck ..

Nu sitter man nyduschad och i ordning och väntar på att älsklingen ska dyka upp, hoppas på att han dyker upp snart, sen blir det en hel kväll tillsammans, mysigt. Än har vi inte planerat vart vi ska äta, haha. tar det som de blir, har inte tänkt så mycket på vad man är sugen på, att äta .. Hatar att välja!

Puss från mig.

OneRepublic - Secrets


HUGO



nu blir det stallet ..


ÄNDRADE PLANER

Ikväll blir det ut och äta på någon resturang, dock har jag inte en aning om var och vad som är bäst, får helt enkelt tänka ut ett bra ställe ..

Blev även nyss tillfrågad om man ville med och bada med Simon och gänget, men tackade tyvärr nej, finns andra tillfällen till det : )

Känner verkligen för en perfekt, eller rent ut sagt mysig kväll! :)

Puss från mig.


MIN DAG IDAG

Ja, jag hade tänkt att skriva imorse innan jag begav mig till jobb, men ibland hinner man inte med vad man tänkt, i detta fallet så hann jag inte med allt jag egentligen skulle ..

Idag är det min dag, alltså fyller man 24 idag, fattar inte det riktigt än, men det kommer nog ..
Änså länge har jag haft en toppen dag på jobbet idag, riktigt bra dag kan man mera säga, fick även sluta redan klockan 14.oo. istället för tills 15.30, ibland har man det bra! ;)

Efter att man slutat blev det inom Oasis för att sola en sväng, så nu är man hemma ..Under hela dagen har det varit hyffsad bra väder och nu så kommer regnet, riktigt tråkigt kan jag tycka, blä.

Idag har jag inte planerat något mera än att jag ska bege mig till hästarna, känner heller inte för att göra något speciellt heller, har inte den gnistan, fast att det är min födelsedag, kan nog vara för att man blev firad i lördags och ska bli firad på lördag igen, så kan vara en sak i det hela ..

Får väl se om det blir äventyr ikväll trotts allt, jag jobbar ändå kväll imorgon, har nämligen sovmorgon!
Ja, jag får se vad som sker eller händer, händer knappast något såhär en tisdag ..

Puss från mig.

SKINKBIFFAR

Ja nu är man hemma från stallet och tagit en dusch, har även hunnit med att slänga in tvätt så nu hade jag tänkt att laga mat, eftersom älsklingen är på väg hem, så passar det väldigt bra! Har tagit fram skinkbiffar, så hade tänkt potatismos och kokta grönsaker till det, gäller att variera så man inte tröttnar på viss mat ;)

Min mage skriker, dags att på börja maten kanske? Kan nog vara en väldigt bra ide ..

Puss från mig.

SISTA DAGEN SOM 23 ÅRING

Då var även denna dagen kommen, alltså min sista dag som 23 åring, känns lite konstigt, eftersom jag känner att tiden bara rinner iväg, åren efter att man fyllt 20, har bara försvunnit ifrån mig, dock många härliga minnen och dåliga för den delen, det händer och sker mycket om man tänker efter ..

Jobbet idag har varit lugnt och skönt .. Känns väldigt bra! En bra dag på jobbet iaf, hoppas på att resten av dagen håller samma nivå! :)

Slutade klockan 15.30. sen iväg för att kolla en runda på Nova och se om man kunde hitta något tills festen på lördag, men kollade inte så värrst noga så hitta tyvärr inget, får hoppas på bättre lycka nästa gång man ska shoppa! :) det var nog väldigt länge sen jag var iväg och shoppade och inte hade något med mig hem, väldigt skumt, haha ..

Nu hade jag tänkt att byta om, sen bege mig iväg till hästarna för att mocka och göra i ordning, samt ta in dom, får se om det blir någon ridning idag, är smått sugen! :) så det lär det nog bli ..

Puss från mig.

NY VECKA

Godmorgon får man väl säga, dock har man lite brottom, så ingen dunder uppdatering nu tyvärr ..
Jobbet kallar nämligen, men vi hörs efter att att jag slutat jobb!

Puss från mig.

RSS 2.0