MIN FRUKOST


FÖRSTA PASSET AVKLARAT

Lördag idag, har delad tur, suger lite smått. jobbade tills tio, sen inom Lina för att hälsa på, ett jävla bra tag sen vi sågs, små tråkigt kan jag tycka .. den där fikan vi pratat om hur länge som hellst blev aldrig av, jävligt illa av oss båda .. efter besöket hos Lina blev det inom för att köpa frukost till mig och älsklingen, så nu har man fått i sig frukost, inte ofta man köper nybakade bullar.

Så nu är man ledig par timmar innan det är dags att bege sig för kvällspasset, börjar igen kvart i fyra. Vad jag ska göra dom timmarna innan jag börjar igen, har jag inte en aning om ..

Puss från mig.

MIN ÄLSKADE HUGO


GODMORGON FREDAG

Då var det fredag, men jag är inte så lycklig över det, eftersom jag har min jobbe helg framför mig, inte ett dugg spännande, men det är den bra helgen, så jag ska nog stå ut som alla andra helger ..

Idag är det lyftteknikutbildning hela förmiddagen, sen jobb i eftermiddag, sådär lagom rolig fredag .. slutar fyra sen blir det hem och se vad man ska fördröja resten av dagen med, får se vad man är sugen på att göra.

Nu bums mot jobb.

puss från mig.

HAHA

Var som sagt hemma hos min kusin i lördag, här provar jag isaacs polisbil! ;) Johan var ju snabb med kameran den jävlen .. haha ;)


PAR TIMMAR I SOLEN

Fast att det blåser en del ute så är det skönt att det fläktar, annars hade det nog bara varit jävligt jobbigt att ligga och steka i denna värmen .. Idag blev det att man solade både fram/bak sida, dom två gångerna man legat ute förra helgen blev bara framsida, så kände att ryggen behövde lite färg idag ..

Kan ju inte säga mera än att man fått en del färg, kanske lite dumt att sola på oasis i morse, sen ute i solen par timmar, men jag överlever nog det också. sommar brännan är redan igång! Städningen har inte blivit av än, så jag ska på börja den nu snart och förbereda maten innan älsklingen kommer hem, för sen när vi har ätit så blir det stallet för min del och sen skulle han fixa sin bil, så lite pyssel på olika håll.

Puss från mig.

NY INHANDLAT TILL HUGO


två nya schabrak


Sadelskydd & lindor


UT I SOLEN

Nu skiter jag i att vara inne mera, dags att sätta sig i solstolen och bara njuta av min ledighet! :)

Puss från mig.

NYTVÄTTAD


JAG HATAR GRUSVÄG

Fan vad jag hatar grusväg, som sagt blev det att man solade och tvätta bilen samt tanka, lös på reserven så lika bra att tanka när man ändå var ute och gled lite .. så slipper man ta det imorgon i all stress.

Vi har som sagt ungefär en kilometer grusväg innan man kommer hem och bilen är fan täckt av damm igen, på den lilla biten så blir det så, far åt helvete. Så jävla irriterande! suger verkligen. dock var det skönt att sola ett tag sen man gjorde ett besök på oasis, eftersom man solat par gånger ute nu ..

Nu ska man vika ihopa tvätt och hänga upp den nytvättade tvätten ..

Puss från mig.


OVANLIGT?

Var nyss ute och hämta posten, vafan ska det blåsa för, kallt för att ligga ute och sola, jävla skit. Jag som var sugen på att ligga och steka idag, får väl bli ett besök på oasis idag istället ..

när man är ledig så ska det bli dåligare väder, spännande ju. piss.

puss från mig.

MIN FRUKOST



turkisk yoghurt med färska hallon och blåbär, mums.


ÄLSKAR SOLEN LIKA MYCKET SOM JAG




LEDIG IDAG

Då var det torsdag och det innebär att jag är ledig idag, redan uppe. Varit vaken till och från på morgonen, så kunde lika bra gå upp, känns ändå skönt att vara uppe nu när man ser solen skina! Dock är det kallt i vinden, hoppas på att värmen stiger snart så man kan komma ut och steka ..

hade tänkt att få undan lite här hemma, tvätta någon maskin tvätt och ta en snabb städning .. kan nog vara dags igen, zeke fäller och Trixie löper, spännande sånt. Dock har jag bara hittat en bloddroppe i hela huset, hon sköter det galant min baby, duktig flicka.

Bestämde igår med svärmor att vi skulle rida ikväll, så det ska också hinnas med, full rulle som vanligt, man har alltid att göra, samtidigt är det skönt.

Dags för lite frukost för min del, smått hungrig. Blir turkisk yoghurt med färska hallon och blåbär. mums!

Puss från mig.

DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11

På ditt arbete kan du uppleva att bli bedd om något, som du egentligen tycker ligger utanför ditt område. Du kan ju säga nej!


MIN KÄRLEK



Min älskling förvånar mig ibland, denna lappen låg i min laptop härom morgonen!
kärlek .. ;)

klockan 3 på natten skrev han den innan han far iväg till jobb, gulligt kan jag tycka ..


MIN FINA GOSSE FYLLER 22 ÅR IDAG



idag fyller min fina gosse år, helt sjukt vad åren har runnit iväg .. :S


SHOPPING










HEJ ALLA FINA LÄSARE

Jaha denna dagen består av full rulle igen, ni anar inte hur skönt det ska bli med en ledig dag imorgon. Det kommer bli helt underbart, jag längtar redan efter min sovmorgon, herre gud vad skönt det ska bli.

Jobbet idag har varit full rulle hela förmiddagen, sen nu på eftermiddagen har vi haft planeringsmöte, gick väl hyffsat bra, men mera som ska fixas, slutade halv fyra så nu är man hemma en snabb runda, jag väntar på att älsklingen ska dyka upp, så blir det iväg för lite ärende för våran del, ska iväg och hämta morötter, en sväng på familia och sen storhandla på Citygross, ja ni kan tänka er att denna dagen också är full rulle .. Fattar inte vad för liv man lever egentligen, men det mesta har man ändå valt själv tyvärr, så man ska nog sluta klaga och sätta punkt, inte lätt alltid att vara posetivt, måste komma negativa saker också, bara leva livet som man gör ..

Sen blir det även stallet efter alla måsten, min älskade hugo fyller 22 år, helt sjukt vad tiden rinner iväg.

vi hörs senare ikväll allihopa.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


MIN SNYGGING


TISDAG

Sorry för dålig uppdatering de sista dagarna, full rulle har det varit .. jobbet idag har gått bra. Varit en bra dag helt enkelt .. slutade halv fyra, då blev det hem snabbt och sen iväg mot lödde för lite ärende och sen inom Center syd för lite shopping. Slänge sen in allt man handla sen byta om till ridkläderna för att bege mig iväg till stallet, riktigt skönt väder, fick även med mig svärmor idag .. Hon var inte jätte sugen egentligen, men följde med mig ändå, väldigt trevligt att ha med sig någon ibland!

Nu hemma och älsklingen gör mat till mig, gör pölse .. få ha i mig något! ;) Resten av kvällen blir det blir det big brother och massa mys med min älskling. Kan man väl vara värd efter en lång dag, ja exakt ..

Godkväll allihopa.

Puss från mig.


EN TRÖTT ZEKE


MÅNDAG

Ja nu kan man säga att påsken är över, känns ändå skönt. Jobbat idag som vanligt, extra betalt idag så man ska inte klaga .. slutade 15.30. sen blev det hemåt för att byta om och sen bege sig mot stallet för att rida med Mari, blev en härlig runda .. alltid lika skönt att komma iväg, hade en lugnare häst idag också .. inte massa bus inte ..

Nu har jag och älsklingen ätit och är mätta och belåtna, bara efterätten kvar som ska ner, hallon/björnbärspaj. ska bli gott med lite onyttigheter! :) sen blir det film och big brother.

Så nu säger jag godkväll allihopa.

Puss från mig.

SKOGSRUNDA MED HUNDARNA




































VERKLIGEN TOPPEN LÅNGLEDIGHET

Verkligen haft en bra långledighet, det bästa av allt är att vädret har varit toppen .. Denna dagen har man spenderat ute i solen, verkligen legat och stekt. Färg har man verkligen fått! :)

Mia kom på besök vid 12 tiden, sen har vi stekt och haft det jävligt gott i solstolarna, underbart. Blev att vi gick en promenad med hundarna, så dom fick bada lite, mysigt. Trixie var hel nöjd, Zeke var därimot inte så sugen på att bada .. När vi kom hem blev det fika, kladdkaka och grädde .. mums.

Senare mot eftermiddagen blev det att man åkte till stallet för att rida med Mari och svärmor, blev en långrunda i skogen, väldigt mysigt.

Nu har man tagit en dusch och fått i sig mat, älsklingen var iväg och hämta hämte mat, så jag är mätt och belåten .. dags för söndagsmys. Big brother snart, så nu håller jag kväll. Blir tyvärr inte att jag uppdaterar dagens bilder ikväll, får bli imorgon istället!

Godkväll allihopa.

Puss från mig.


GODMORGON SÖNDAG

Uppe strax efter nio idag igen, skönt att slippa sova bort halva dagen .. jag och älsklingen har ätit frukost, så vi hade tänkt ut och sätta oss i det undebara vädret, passa på att sola och ha det gott medans vädret tillåter det och när man är ledig, jag har verkligen haft tur med mina tre lediga dagar, helt underbart!

nu ut i solen och steka.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


LÖRDAG

Gårdagen blev bra, grillade med bror och åt gott. sen bär det av mot östra för party hos Tony ..
Inte hemma så sent, så skönt att komma i säng i någerlunda tid, så är man pigg och på bra humör idag!

Uppe vid 9, sen har man bara segt och gjort sig i ordning, nu väntar man bara på att klockan ska rinna iväg så man kan bege sig mot kristianstad för påskfirande och Isak firande .. ska bli trevligt att träffa släkten!

Underbart väder idag igen, härligt.

ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.

HUNDARNA


















BRA DAG IDAG

Idag har det varit en riktigt bra dag, älskar såna här dagar! Blev inte att man red med svärmor idag, blev istället att Mari följde med, hade en vild och galen häst idag, helt sjuk i huvudet var han väl mer kan man säga .. snacka om att han har vårkänslor min gosse, svetten rann på honon när vi kom hem efter rundan!

Nu har vi bror på besök, grillen är fullt igång, så snart är maten klar, då blir det mat .. sen vad kvällen har att erbjuda det har jag inte en aning om, får helt enkelt se .. dom flesta ska ut och festa, får se vad vi hittar på helt enkelt .. : ) tony ska ha fest ikväll, blir nog att man hamnar där ..

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

GRILLNING




DAGENS OUTFIT


PAR TIMMAR STEK I SOLEN

Jag älskar verkligen detta underbara vädret, nu har man legat par timmar i solen, hade snart tänkt att byta om och sen bege mig mot stallet för att ta en runda på hästryggen med svärmor, ska verkligen bli skönt att komma ut på en runda .. alltid lika mysigt när det är bra väder. dock har det börjat blåsa lite, men man överlever det också, jag är snart van vid att det ska blåsa varje dag.

vi hörs garanterat senare.

Puss från mig.


UNDERBART


JOBBAR PÅ MIN SOLBRÄNNA

Helt sjukt vilket underbart väder vi fått, jag älskar det verkligen .. bäst av allt är att man är ledig hela helgen! Uppe vid 9 idag, blev det frukost i lugn och ro i dom nya trädgårdsmöblerna, sen tog vi ett litet städryck, röjde undan det mesta, sen ut och jobbat på solbrännan samt tagit en promenad med hundarna så har dom fått bada också, mysigt.

Älsklingen är iväg och handlar lite, så vi kan grilla ikväll ..

nej nu kan jag inte sitta här inne längre, ska jobba vidare på min bränna, redan fått märke från bekinin. underbart att solen tar som den gör!

Emelie skicka innan och hade bränt hela huet, haha. solen tar rejält nu ..

sen i eftermiddag är det planerat att jag ska rida en sväng med svärmor, underbart väder ju!

Puss från mig.

VOVVARNA




GLAD PÅSK ALLIHOPA

Min dag idag har varit lång, fått mycket gjort iaf .. jobbat tills 16.oo. sen möte man Emma en sväng, skulle lämna pengar för trädgårdsmöblerna som vi köpte av hennes mamma .. sen raka vägen hem och byta om sen körde jag till stallet för att rida en runda med Mari, fyfan vilket underbart väder vi haft idag. Jag klagar inte iaf, jag älskar verkligen detta vädret!

Efter rundan blev det hem och ta en ducsch och älsklingen starta grillen och fixade mat till oss, sen tog vi en promenad med hundarna, riktigt mysigt .. så nu är vi hemma och har landat i soffan, ska se gårdagen big brother nu och mysa. Så nu blir det massa mys.

GLAD PÅSK ALLIHOPA.

Puss från mig.


NYA BETTAN






DAGENS OUTFIT


SISTA ARBETSPASSET FÖR DENNA VECKAN

Woho, känns jävligt bra att denna veckan snart är slut, sen håller jag långledighet. Det är jag verkligen värd!
Gårdagens pass gick kanon, inga direkt händelser skedde, så det gick bra. Slutade i tid om inget annat ..

Idag var man inte så hemskt trött som jag trodde jag skulle vara. Känns bra änså länge .. så idag jobbar jag till 16.oo. sen håller jag helg. Blir direkt hem för att rida med Mari, sen får man se vad kvällen har att erbjuda ..

Puss från mig.


DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11


Dagen är som gjord för att tillbringas i familjens sköte - något, som du kanske behöver mera av, än du spontant är medveten om.


MOT JOBB

Dags att bege sig, vi hörs garanterat ikväll ..

puss från mig.

DAGENS OUTFIT


HUNNIT MED EN DEL

Då har man hunnit med en del sen man kom upp imorse, har deklarerat, betalt månadens räkningar, diskat undan vårt diskberg, plockat undan och vattnat blommorna, samt tvättat en maskin tvätt och hängt upp, ja man har pysslat lite behövligheter här hemma, finns alltid att göra! Tyvärr. Men nu är det gjort och jag slipper tänka på det när jag kommer hem sent ikväll, en liten lättnad från kroppen .. när allt var klart här inne så tog jag en promenad med hundarna så dom blev av med lite energi ..

Så snart ska jag fara iväg till jobb, slutar 21.45. sen ska jag antagligen möta upp Mia en snabb runda för lite trevligt snack sådär på kvällskvisten ..

vi hörs kanske ikväll när jag kommer hem om jag har lust att uppdatera, det lär ni märka ..

Puss från mig.

VÄRLDENS SÖTASTE TRIXIE




ONSDAG

Kunde fan inte somna igår, låg och små prata med älsklingen innan han slocknade väldigt fort och jag förstod också att han somnade så kvick, lång dag för honom, men där låg man vaken och vände och vred sig antal gånger, gick upp en runda och satte mig vid datan igen, men inte fan blev jag tröttare. När jag väl gick och la mig igen lyckades jag somna efter en stund, men inte fick man sova hela natten, vaken antal gånger .. jag fattar inte varför jag inte kunde somna, annars är det standard när jag vet att jag ska upp tidigt, då är det omöjligt å somna.

Har varit uppe sen lite efter sex idag, jävligt spännande när man kunde haft sovmorgon istället. Jag kommer vara död ikväll när jag kommer hem, ahh panik! Jag överlever nog det också, kan ju bara hoppas på att jag får sova bättre inatt istället .. Ska hoppa in i duschen nu är det tänkt sen plocka undan lite här hemma och ta vårat berg med disk. Spännande sånt här, så är det när man väntar med att ta det .. jobb i eftermiddag/kväll .. jobbar 14.15 - 21.45 idag. som alla andra kvällspass så hoppas jag på en bra kväll ..

Puss från mig.

NYA BETTAN








NY BIL

Lång dag idag, och en del jobbiga beslut. Lämnat min älskade audi, jävligt jobbigt kan jag säga. Dock har man en ny och fin bil, sviker audi och köpt en Volvo v70 t5 ..

kommer komma upp bilder på nya bilen .. mörkt ute nu, så tar bilder som förra ägaren har haft.

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT


GODMORGON ALLIHOPA

Solen skiner och jag är allmänt seg, sjukt trött när man alarmet gick igång, suck.
Lång dag framför sig .. slutar 16.oo. vi hörs senare.

Puss från mig.

NY NAMNBRICKA


DAGENS OUTFIT


MÅNDAG

Då var det ny vecka igen, helgen har gått väldigt fort, brukar den göra när man är ledig. Men har varit en bra helg. Jobb tills 16.oo. sen är det tänkt att man ska sola en runda sen blir det att rida med Mari är det planerat.

Vi hörs garanterat senare ikväll.

Puss från mig.

INGEN VINST






BINGOLOTTO & SÖNDAGSMYS

Nu hemma igen, smått seg och slö .. dock har man haft det trevligt hos svärföräldrarna.
Blev in och handla i Klippan som behövdes handlas hem, så klart bestämde vi oss för att handla bingolottor till kvällens spel .. ett par veckor sen som man spelade, så kanske på tiden att se om man har bättre tur.

så ikväll blir det bingolotto och söndagsmys som gäller. big brother får man heller inte missa!

ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


FIRA SVÄRFAR

Klockan rinner iväg, har spenderat antal timmar i stallet. Blev en tur på lite mer än en timme, hade verkligen en hel galen häst idag, stirrig och tittig till max. Fast att man ridigt samma runda idag! Trodde jag skulle explodera när vi väl var på väg hem, hade en genom blöt häst när jag kom hem, men motion fick han!

Nu har man kommit hem och slängt sig i duschen och på med kläder, så nu väntar jag bara på att älsklingen ska bli klar, sen blir det iväg hem till svärmor och svärfar för att fira svärfar som fyller år imorgon ..

Vi hörs kanske senare ikväll när man kommer hem.

Puss från mig.


GODMORGON

Då var det söndag och man är uppe och pigg för en gång skull. Så nu är det dags för frukost sen på med ridkläderna för att bege mig mot stallet, blir en sväng på hästryggen nu på morgonen, lika bra så man hinner med lite denna dagen också, ska nämligen fira svärfar i eftermiddag. Dags att slänga i sig lite frukost sen bege mig iväg till min fyrbenta älskling ..


GRILLEN TÄND

Slöat ett bra tag på soffan, så nu har älsklingen startat grillen. Känner att det är dags för mat! :)
Vet fortfarande inte vad kvällen har att erbjuda, kanske bio eller nått annat. Får se vad kvällen har att erbjuda! :)



nu dags för mat! : )

puss från mig


DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11

Även om du är oenig med andra om, hur sakerna görs, betyder det inte, att du behöver ta upp allt för diskussion.

SEG JÄVLA DAG

Så nu slänger jag mig på soffan!

Britney Spears - DANCE Till The World Ends


FINASTE TRIXIE


ETT HÄRLIGT LEENDE FRÅN ISAAC




VAR ÄR SOLEN OCH DET FINA VÄDRET?

Ja var fan är det fina vädret som dom lovat? Skulle vara fint hela helgen. Att vakna imorse och kolla ut var inget upp piggande direkt, detta suger.

Blev att jag och älsklingen åkte direkt imorse för att handla mat medmera, sen tittade vi inom den nya present affären som dom öppnat i Klippan, väl hemma packa vi upp sakerna och sen på började vi städningen här hemma, så nu har vi rent och fint här hemma, dock varar väl det max en dag eller nått! Så är det att ha två hundar som mögar ner ..

Nu har man landat i soffan, trist och grått ute, även små regn, brr! Så nu ska hundarna få komma in sen blir det att se gårdagens big brother avsnitt .. vad som annars sker idag, har jag inte en aning om, änså länge har man varit flitig! :) ska även komma på något som vi kan äta idag, undra vad man är sugen på idag!

Vad ska folket göra idag/ikväll? :)


Puss från mig.

FIN FIN FIN


ÄNTLIGEN HELG

Varit en bra dag idag känner jag. Jobbet har gått bra, sen slutade man halv fyra. Blev raka vägen mot östra för att hämta ute möbler hemma hos Anna, som behövdes här hemma. Sommaren räddad! :) fick ut sakerna ur bilen, sen begav jag mig mot stallet för en härlig långrunda i skogen, issa följde med på runda med sin buse till häst, alltid trevligt med sällskap.

Så nu har jag hunnit med en dusch och älsklingen är iväg och hämtar mat, pizza blir det ikväll, fredagsmys blir det nämligen ikväll, massa gott och MASSA MYS! ;)

ha en bra fredagskväll allihopa.

Puss från mig.

SISTA ARBETSPASSET

Äntligen är det fredag! Som man har längtat .. slutar 15.45 sen är det helg för min del! :) happy.

Nu mot jobb.

Puss från mig.

HÄRLIG RUNDA I SOLEN

Snart har denna dagen också försvunnit, dock har man en mys kväll framför sig! :) slutade jobbet halv fyra, sen hemåt direkt för att byta om och sen iväg till stallet. Blev en lite längre runda idag än vanligt, skönt att komma ut i det härliga vädret, gillas skarpt, fast även idag blåste det massa, ovanligt! suck.

Älsklingen håller på med maten och jag hade tänkt slänga mig i duschen! Sen håller vi kväll, massa mys står på schemat.

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.


HELGEN ÄR NÄRMA

Godmorgon, två arbetspass kvar på denna veckan, sen håller jag äntligen helg. Smått trött på jobb eftersom det är kaos och mycket att göra. jag får stå ut dom två sista dagarna helt enkelt. Får hoppas på en bättre idag idag än gårdagen ..

Slutar 15.30. sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. vädret är inte på topp :/

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


MOSTERS ISAAC


LÅNG DAG MED MÅNGA TANKAR

Lång dag idag, jobbet idag har varit kaos. Ingen rast alls, så man har haft en stressig dag! Vill direkt inte prata om det eller lägga upp värsta romanden om händelsen, så håller det för mig själv, nog bäst så! Slutade vid halv fyra, sen begav jag mig direkt hem för att hämta älsklingen, sen direkt hem till pappa, mammas födelsedag idag, så mormor och hennes sambo var nere och hälsade på och la blommor på graven. sen blev smörgåstårta som pappa beställt, alltid lika gott. Så slapp man fixa mat idag.

Efter besöket hos pappa blev det inom oasis för att sola sen tanka bilen, nu har man tagit en dusch och hade tänkt slänga mig och mysa med älsklingen! Jag håller kväll helt enkelt, och känns jävligt skönt efter denna dagen, hoppas på en bättre dag imorgon.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


GRATTIS PÅ DIN FÖDELSEDAG MAMMA



lite extra tankar snurrar i huvudet, du är saknad!


JOBBET NÄSTA

Dags att bege sig mot jobb, slutar 21.45 så blir direkt hem och slänga sig i soffan, efterson big brother börjar 22. Så kommer köra fort hem så man inte missar något! :)

vi hörs kanske senare ikväll! :)

Puss från mig.

My everything - ATB Feat. Tiff Lacey W


Britney Spears - Till The World Ends


SNART JOBB

Då börjar tiden dra sig iväg, snart jobb för min del!
Har tagit tag i att diska vårat berg med disk och plockat undan lite, så nu slipper älsklingen göra det när han kommer hem från jobb, ibland tänker jag lite extra mycket på min älskling! :) snäll som man är.

Så nu ska hundarna få komma ut en runda innan det är dags för mig att bege mig, sen kommer älsklingen hem någon gång i eftermiddag, han visste inte riktigt när han sluta.  

Jag hoppas på en bra och lugn eftermiddag/kväll på jobb! :) se om man ska köra i östra eller klippan ikväll, märker man! ;)

Puss från mig.

SNYGGINGEN


LITE EXTRA GLAD


JAG ÄLSKAR MITT LIV JUST NU

Allt är på topp, har världens bästa familj, vänner, arbetskollegor och en helt underbar sambo, ja allt är på topp! lycka. Så glad för alla fina människor i min närhet ni är guld värda ♥

nu känner lilla jag äntligen den lyckan jag alltid sökt i mitt förvirrade liv, jag mår jävligt bra helt enkelt ..


JAG ÄLSKAR DIG ♥


DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11

Dagen blir intressant, mest därför att du är så duktig på att ordna och arrangera det du vill ha.


DAGENS OUTFIT


MORNING

Första inlägget för idag, har inte gjort så mycket änså länge. Hundarna har fått komma ut en runda och sen nu är dom inne igen och fått mat, inget vidare väder för dom att vara ute i, dom hade lovat detta vädret så jag är inte ett dugg förvånad att vi har regn idag, skiter mest i vilket eftersom jag ändå ska jobba eftermiddag, så kan det vara skönt att det regnar, hellre regn en sådan här dag än regn när jag är ledig! :)

Fick lite längre sovmorgon idag, sovit mycket bättre inatt känner jag. Känns jävligt bra kan jag säga! :) Kan vara att jag verkligen var i farten hela dagen igår, somnade nog direkt jag och älsklingen sagt godnatt. Dock som vanligt pussar älsklingen mig hejdå när han sticker till jobb, då vaknar man så klart till, men lyckades somna om lika fort, det är så det ska vara. Tänkt om man kunde gjort det varje gång! :) Hade varit kanon.

Gick upp vid tio tiden, så en lite längre sovmorgon idag fick man!

Så nu slö surfar jag, tänkte få i mig lite frukost kanske, sen göra mig i ordning inför jobb! Fast har inte brottom direkt. Börjar inte jobba förän 14.15. Tar förmiddagen som den kommer.

Puss från mig.

PÅ MED LÖPARSKORNA

Ja, jag hade inte tänkt så långt att jag skulle bege mig ut på en runda till, men så blev det iallafall! Medans jag väntade på maten, så tog jag och Trixie en löpar runda, känns alltid skönt att komma igång lite. Inte för att jag behöver röra på mig egentligen, är ändå fullt igång, ridningen och sen i jobbet! Jag gör det enbart för att jag mår så mycket bättre av det, känner mig piggare på något vis. Känns bra iaf.

Nu har jag tagit en dusch och ska slänga mig i älsklingens famn och mysa. ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11

Ditt goda humör smittar din omgivning, och du kommer därför vara en kollega, som andra blir glada för att möta i korridoren.


<3


TRIXIES FÖRSTA DOPP


SEG OCH SLEDEN

Nu så börjar man bli seg och sleden, dock har jag fått mycket gjort idag! Känns väldigt skönt! Älsklingen hann hem så följde han med mig ut i skogen med hundarna, Trixie bada för första gången i år, min plutt. Zeke fegade ur, riktig fegis är han. Det kommer väl med tiden att han också plumsar i.

Nu har älsklingen börjat på maten, ska göra någon köttgryta och ris. Är riktigt hungrig så nu kan man äta vad som hellst, min mage skriker efter mat.

Har slängt mig i soffan, sjukt seg är man!

Resten av denna dagen blir nog väldigt lugnt, känner att min kropp inte pallar mera! ;) vi slår till med en mysmåndag ikväll! :)

Puss från mig.


TRIXIE & ZEKE I SKOGEN




































































HUGO <3


MER ENERGI KVAR

Nu har man varit ute och ridigt en lång runda, riktigt skönt kan jag ju säga. Red upp om kvidinge och hälsade på min bror på jobb, han jobbar ju på dagiset här i kvidinge, eftersom han hade middags rast så blev det en liten pratstund, trevligt. För sällan man träffar bror nu, illa kan jag tycka ..

Har mera energi kvar i kroppen, så jag tänkte ta en skogs promenad med hundarna, passa på när orken finns och solen skiner, älska detta vädret!

Puss från mig.


STALLET NÄSTA

Då har man gjort lite ärenden, dags att bege sig mot stallet för att rida en sväng på min fyrbenta älskling och lite extra mys .. han fäller nämligen av sin vinter pälsen nu, så ska få av det mesta nu hade jag tänkt. Hade varit väldigt skönt!

Vi hörs garanterat senare.

Puss från mig.

NYTT LASS HÄMTAT


FRUKOSTEN NERE

Blev ett kokt ägg och ett glas oboy för min del, kände inte för att slänga i mig massa .. kollat igenom lite bilder sen förra sommaren, gud så fin solbränna man hade, helt sjukt! Snacka om att man saknar sommaren! :(

Ajja jag överlever.

Dags för mig att bege mig iväg, ska ta en rejäl solning på oasis i åstorp, sen vidare och hämta morötter. Hemma igen lite senare ..

Puss från mig.

NU VILL JAG HA SOMMAR


LEDIG IDAG

Jaha, kvällspasset igår var man riktigt seg, bara gäspa halva kvällen och jag var dock inte ensam iheller, fler än jag som var trött på det. haha! Men vi övelevde kvällen. allt var som vanligt. Slutade 21.45. blev raka vägen hem och ta en dusch sen slänga sig i soffan och hålla kväll och lite ledighet. Börjar nämligen inte min jobbevecka förän imorgon 14.15. det är väldigt skönt med två sovmornar framför sig, men idag blev det ingen längre sovmorgon, vaknade klar vaken lite efter åtta. Fattar inte vad som har hänt med mig egentligen, det längsta jag kan sova är till 9, ganska sjukt när jag är van vid att ha långa sovmornar annars, men tydligen behöver jag inte mera sömn.

Hundarna är ute i sin rastgård som älsklingen fixat, slipper man gå och ha koll på dom hela tiden. känns bra. så nu hade jag tänkt slö surfa lite, sen bege mig iväg till åstorp för att sola sen vidare till strövelstorp för att hämta morötter, det är nämligen dags igen. annars idag har jag inte en aning vad som sker, ska ta en tur på min fyrbenta älskling idag också, tar jag i eftermiddag. Städa behöver jag inte eftersom älsklingen var så underbar och gjorde det i lördags när jag jobba, ibland tycker jag om han lite extra mycket! Slipper jag göra det på min lediga dag, toppen ..

nej nu får det bli lite frukost, magen kurrar!

Puss från mig.

SAKNADEN ÄR ENORM

Även om det var många år sedan och man tror man kan hantera känslan av saknaden, biter den tag riktigt hårt och får en att blicka tillbaka på allting.


VOVVARNA



en trött och sliten zeke ..



Trixie solar, varmt och skönt! ;)


FÖRSTA PASSET AVKLARAT

Då var första passet avklarat, jobba tills 12.15. sen blev det att köpa blommor till graven eftersom man skulle ta och göra ett besök där, sen tvätta bilen. Men alla skulle tvätta samtidigt som mig tydligen, så blev att man körde till mammas grav. Alltid lika känsligt att ta det steget och köra dit. Men nu är det gjort och känns så mycket bättre. Bror var snäll så han följde med mig! Efter kyrkgården blev det iväg och tvätta bilen, så nu är man hemma igen, små hungrig är man, men har ingen ork att äta, så tar det innan jag ska iväg till jobb igen. Börjar jobba 15.45 igen, JÄVLIGT spännande, känns som jag bor på jobb! :/

Funderar på om man ska vila en runda innan det är dags för andra passet, Älsklingen är ute i trädgården och fixar staket, passa på nu när det är bra väder ..

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT


GODMORGON

Jaha då var det dags igen, uppe tidigt. Jobb hela denna dagen också. Första passet är tills 12.15. så bara några timmar nu, dock ska man jobba ikväll igen, suck! Jag verkligen avskyr delade pass.

Så nu hade jag tänkt bege mig iväg till jobb, vi hörs under dagen.

Puss från mig.

KÄRLEK


HÄRLIG RIDTUR

Jobbet idag har varit segt, lång dag har det varit. Men ändå har jag varit piggare som jag inte trodde att jag skulle vara, helt okej! :) slutade kvart i fyra, blev hem och bytta om sen iväg till stallet för att rida en runda med Mari, riktigt skönt att komma iväg, dock hade man kunnat var utan blåsten!

Nu har man kommit hem igen, älsklingen har startat grillen .. så snart kommer Mari och Matthias hit och håller oss sällskap! Riktigt hungrig är man! ;)

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


LÖRDAG

Lördag idag, dags för jobb igen. Ny dag nya tag. Kommer vara död när jag väl slutar idag. usch ..
Ska ge hundarna mat, sen bege mig iväg mot jobb. Vi hörs garanterat när jag kommer hem eller senare ikväll! :)

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT


BARNDOP FÖR ISAAC



om ni ser själva på kuväret så kan ni se att min syster varit lite förvirrad, haha.


PARTY


FÖRSTA PASSET GJORT

Då var man hemma igen efter par timmar, dock kändes det jävligt konstigt att lämna dom andra så dom skulle försöka hinna klart schemat, som det såg ut nu så ser det bra ut, dock har jag sagt till om att dom inte får lov att flytta på mig innan dom frågat om det är okej, så jag hoppas verkligen inte det händer. Lär få ett uselt schema isåfall .. Jag och Marie var nämligen tvugna att att gå ifrån nu, eftersom vi ska hoppa in och jobba kvällen .. Blir för många timmar i sträck om vi varit kvar dom sista timmarna.

Nu är man hemma iaf, fick lite rolig post idag. fick nämligen inbjudan om Isaacs barndom. Fast visste redan om att det skulle komma nu i dagarna, så syster jag vet att du läser min blogg dagligen. Vi har fått inbjudan. Dock har du skrivit lite fel! Ni ska få se bild sen, haha. Jätte fint kort fick vi iaf.

Älsklingen är på väg hem nu, så vi får par timmar tillsammans innan det är dags för mig att bege mig till jobb igen, spännande fredag man kommer ha! Blir förmodligen att göra så lite som möjligt innan jobb. Ska fixa något att äta är det tänkt, annars väldigt lugnt skulle jag tro.

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT


ANDRA UTBILDNINGSDAGEN

Godmorgon får man väl säga, fick en liten sovmorgon, kunde behövas eftersom man är uppe om nätterna med Trixie så behöver man varenda minut extra till att sova. Dock bara varit uppe en gång inatt med henne, sen tog älsklingen ut henne innan han börja jobba.

Idag börjar man 9 på utbildningen, vi ska försöka få ihopa schemat allihopa idag, sen när vi är klara så får man gå hem, får se när vi hinner klart, sen är det dags att jobba ett pass ikväll, 15.45 - 21.45. Jävligt spännande dag för mig detta, eller inte.

Hundarna är ute, så tänkte ta in dom sen bege mig iväg. Vi hörs garaterat när jag kommer hem ..

Puss från mig.


ÄLSKAR DIG



Du är bland de bästa jag har


RASTLÖS?

Smått rastlös, samtidigt känner jag mig små slö, ahhh! vafan. Det här mitt i mellan är inget vidare spännande!


SMILE


HERREGUD

Vilken jävla dag med massa information som man ska få in i huvudet, usch. En hel del som man ska tänka på medmera, mitt så kallade 'önske' schema är lagt, så imorgon ska vi alla komma överens om hur 6 veckors schema ska läggas, och jag vet redan nu att man lär aldrig få sitt 'önske' schema, man kan dock hoppas på det! Slutade strax innan tre, då kom älsklingen till Klippan så solade vi och sen raka vägen hem, blev att man koka ris till Trixie, hennes nya diet ett par dagar, eftersom hon är lös i magen. Hon har varit det en gång tidigare, men då gick det över snabbare, detta verkar vara långdraget. Dock mår hon ändå bra, hon är som vanligt. Leker och busar! Min lille plutt. Efter hon fått i sig maten, så blev det lite lek där ute, kastade pinnar och så, eftersom Zeke behöver sin sysselsättning. Passar utmärkt ..

Snart hade jag tänkt på börja maten, sen blir det en dusch. sen ikväll vid nio, ska jag köra och hämta lille bror och köra hem honom, hinner hem till big brother börjar! ;)

Blåster som fan ute, tydligen ska det bli storm, jävligt spännande. eller inte! :/

Puss från mig.


FÖRSTA UTBILDNINGSDAGEN

Då var det dags att bege sig iväg för första utbildningsdagen för time care. spännande detta.
Har glömt mit schema på jobba, så måste inom där och hämta sen vidare, smått stressad, eftersom allt börjar nio.
Dags att bege sig iväg, frukosten får jag hoppa över. jag överlever nog! ;)

Vi hörs under dagen, detta skulle sluta 15.oo.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT

 


NU HÅLLER JAG KVÄLL

Nu har man kommit hem, varit lite överallt. Först körde vi hem till älsklingens farmor och farfar och hälsade på, tog en fika och snacka. Trevligt! Sen begav vi oss iväg hem till älsklingens föräldrar, hämtade ägg med mera, sen iväg och hämta min bror, och sen iväg hem till pappa och hälsade på, bara fart runt halva dagen.

Innan vi körde hem blev det att handla på matöppet och sen beställde vi pizza, slapp man göra mat idag. Ingen lust eller ork att ställa mig framför spisen direkt.

Så nu håller man kväll efter en trevlig dag, massa mys med älsklingen.

Puss från mig.

NY KLIPPT



slitna toppar borta ;)


FIKA

Älsklingen är hemma nu, så han ska bara in i duschen sen blir det iväg till hans farmor och farfar för en fika, nämligen ett tag sen .. sen får man se vad man gör resten av denna dagen! :)

Puss från mig.

Jason Derulo - The Sky's The Limit


Guru Project - This Is The Night


ZEKE BUS <3


HEMMA IGEN

Nu var man hemma igen, älsklingen slutar 13.oo. så väntar på att han ska dyka upp ..
Vad som sker annars idag har jag inte en blekaste aning om, min lediga dag trotts allt, känner för att göra något men vet dock inte riktigt vad man kan göra, får se om älsklingen är sugen på att göra något eller han är trött.

Jag tar dagen som den kommer ..

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


FRISSAN

Då fick man redan tid idag, klockan 12 ska jag befinna mig där. Bort med slitna toppar! :) dags att slänga sig i duschen sen göra sig i ordning .. vi hörs senare.





SKÖNT MED SOVMORGON

Denna dagen har man verkligen längtat efter. dock blev man nyss upp ringd av chefen och förstörde mitt humör jävligt kvickt! Ringde och berätta att man var tvungen att hoppa in och jobba fredag kväll, min vanliga kväll som jag egentligen skulle slippa, men helt plötsligt har dom inget folk att sätta in! Alltså har jag en jävligt spännande helg framför mig, FAN!

Såhär ska man jobba dom sista dagarna denna veckan:

torsdag: 9-15 kurs.
fredag: 9-12 antagligen, kanske längre. hon visste inte. sen jobb 15.45 - 21.45.
lördag: 07.15-15.45
söndag: 07.15 - 12.15 & 15.45-21.45.

Detta kommer bli en jävligt spännande helg, eller inte! FAN.

Idag är min enda lediga dag, låter spännande, sen är det verkligen skit väder! Hade funderat på att rida, får se hur det blir med det, inte så spännade om det ska blåsa som fan och regna, inget vidare ..

Hade tänkt att ringa min frissa, behöver klippa mina toppar, fan två månaders sen jag klippte mig, så det är dags igen, se när hon har tid att boka in mig .. annars idag har jag inte en aning om vad man ska göra, jag tar dagen som den kommer helt enkelt, bäst så.

Puss från mig.

KVÄLLENS INTAG


GODKVÄLL

Känns som det varit en lång dag idag, natten har vait lite lättare inatt, behövde bara upp en gång. Fast ändå hel spänd, så mycket sömn har man inte fått, jag har en jävla tur att jag är ledig imorgon, jag ska njuta extra mycket! :)

Jobbet idag har gått bra, slutade halv fyra .. sen möte jag upp älsklingen som hade klippt sig, sen drog vi och solade och sen raka vägen hem för att ta ett städ ryck här hemma, Zeke fäller nämligen. Inget vidare! Sen har vi lagat mat och nu hade jag tänkt ta en dusch och sen slänga mig framför tv och hålla kväll! :)

Puss från mig.

HEMMA EN SNABB RUNDA

Det är tur man har världens bästa arbetskollegor som har förståelser över vissa saker, nu hemma en runda för att kolla till hur det är med Trixie, ser bättre ut just nu, bara hoppas på att det ska gå över helt och hållet, som tur är man ledig imorgon istället för på torsdag, så man har lite extra koll på henne ..

Har varit ute en runda med hundarna och nu blir det jobb igen, älsklingen slutar vid ett tiden så då kommer han hem och ser efter Trixie, sen slutar jag halv fyra.

Vi hörs senare.

Puss från mig.


HISS/DISS


Vädret är på topp, verkligen vår väder.



Att Trixie är dålig. Vill ha en frisk liten Trixie snarast!


MIN LILLE PLUTT


MÅNDAG

Jaha, kan ju säga att jag är ganska död idag, känns det som om. Inte alls på humör och jävligt trött ..
Fast har en förklaring på det också, har nämligen en sjuk Trixie. Spyr och har sig, jag var uppe och ute med henne två gånger inatt, och kände att jag inte riktigt kunde somna för jag var jävligt orolig över henne. Jag var inte ett dugg sugen på att åka iväg till jobb imorse och behöva lämna henne, dock tog svärmor hand om henne och titta till henne, kändes lättare att lämna henne då.

Jobbade tills 15.30. var inte långt ifrån man var tvungen att jobba över, men jag slapp, en jävla tur man har ibland, när man fick sluta så blev det iväg för att tvätta bilen, det görs nämligen minst en gång i veckan för att hålla den ifrån all jävla skit, vi har tråkig grus väg innan man kommer hem och det suger! :/ men min bettan blev ren och fin. När jag kom hem blev det att koka ris till min lille Trixie, ser lite piggare ut, men ligger mest och sover i sin korg och det gör hon rätt i, blir detta värre än det är så blir det vetrinären direkt. Hoppas på att det ska bli bättre ..alltid ska det dyka upp något, man kan aldrig ha ryggen fri.

Nu ska det fixas mat här hemma, sen blir denna kvällen väldigt lugn. Man vet inte hur denna natten blir, hoppas inte på att natten blir samma som den som varit. usch, hemsk tanke. Tycker synd om min lille plutt!

Puss från mig.





HELGEN ÖVER

Dags för ny vecka och nya tag .. nu mot jobb. Hinner dock inte uppdatera mera, fast att  jag har mycket mera att skriva ..

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


ANDRA NATTEN MED LITE SÖMN

Andra natten med lite sömn, Trixie forrfarande dålig. Spyr och har sig .. när ska detta vända? :/

vill ha en frisk hund nu ..




KÄRLEK


SÖNDAGSMYS

Nu blir det massa mys med min älskade sambo! ;) ♥
Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.


Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull


MIN FINA GOSSE


NO STRINGS ATTACHED



glömt och berätta vilken vi såg på bio i fredags, blev att vi kolla no strings attached ..
tycker ni ska se den om ni inte redan har .. ;)


LYCKADES INTE KOMMA UNDAN REGNET

Lyckades tyvärr inte komma undan regnet, så mitt i min vanliga runda så började det regna som fan, bara kom plötsligt, trodde att man skulle lyckas klara sig, så tog ingen jacka på mig ens, eftersom det var riktigt kvavt och varmt, var nämligen 16 grader .. därför jackan åkte av innan man red iväg! Fick man lida efteråt, men blev inte så jätte blöt, var nästan hemma ändå, så jag hann med min runda trotts allt! Täcket åkte av igår, men på med det igen nu, jävla skit väder!

Nu är man hemma, hängt upp första maskinen tvätt och nu har man slängt in en till, lika bra att få det gjort, och hundarna är ute så snart hade jag tänkt ta ett litet städröj och hoppas på att min älskade sambo kommer hem snart så man kan få lite extra hjälp av honom. Hade inte varit helt fel! :)

Helgen närmar sig sitt slut, tråkigt nog. Tiden går så himla fort när man är ledig, men en bra helg har man haft, så ska inte klaga! :)

Puss från mig.




GODIS ÄLSKARE

 



nu har man handlat hem i godis förådet, så nu kanske man klarar sig ett tag! ;)


SHOPPING

 

 

 

 


GODMORGON

Blev en längre sovmorgon idag, väldigt skönt. Dock har man en sjuk hund, Trixie spyr och har sig! :( Uppe par gånger inatt för hennes skull, vet inte om hon fått i sig något eller vad det egentligen är, hon är pigg ändå, men att hon spyr är inget vidare, för det är inget hon brukar göra, så något är det! :/ får hoppas på att det går över snabbt ..

Älsklingen skulle jobba par timmar på förmiddagen, så han är iväg och jobbar nu, vet inte exakt när han skulle sluta men någon gång gör han det iaf! :) Hade tänkt få i mig lite frukost sen bege mig iväg till stallet för att rida en sväng, solen skiner, men dock disigt och molnigt, men hoppas på att regnet håller sig borta! :) Tvätten är fullt igång också, hoppas på att hinna med att städa och fixa lite här hemma sen ..

Puss från mig.

GEKÅS

Nu har man lyckats varva ner efter en lång shopping runda, så klart blev det besök på Gekås! ;) Emelie ville tvunget ha med mig, så klart man ställer upp och följer med, älsklingen följde också med så klart, så vi har haft en väldigt trevlig dag tillsammans, dock antal tusen fattigare .. Hade bestämt mig för att inte handla så mycket eftersom man shoppat massa redan den sista tiden, fast jag är lite glad för det! ;) När man väl hittar något är det lika bra att shoppa loss! :)

Blev att lämna av Emelie i Klippan, sen hem för att packa upp sakerna och ut med hundarna, svärmor var snäll och tog ut hundarna vid middags tid en runda så dom inte var inne för många timmar, tackar man för! :)

När sakerna var upp packade blev det iväg till Klippan igen, helt plötsligt blev jag sugen på att sola en runda, så vi begav oss mot oasis, kan ju säga att det var lika skönt som alltid .. Så nu blir det duschen för mig och älsklingen och sen ska det mysas lite extra mycket, massa gott hemma och film, lördagsmys ..

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

DAGS FÖR ULLAREDS RESA IGEN

Jaha inte länge sen man var där, nu har Emelie lyckats dra med mig på en ny ullareds resa, har dålig tid att uppdatera men vi hörs garaterat senare när jag kommer hem ..

Puss från mig.

JAG ÄR REDO



nu är jag redo för denna kvällen ..


MÄTT & BELÅTEN

Hann med att börja städa innan älsklingen kom hem från jobb, slutade tidigare idag .. så min älskade sambo hjälpte till med det sista med städningen sen gjorde jag mat, så nu har man hunnit med att äta och en lång varm dusch, sitter just nu invirad i en handduk och slö surfar ..

funderar på vad man kan göra ikväll, det är en bra fråga.
känner dock för att göra något, men vad?

Bad Mia att hon skulle komma på något vi kunde göra, men än har hon inte hört av sig än, tänkte skicka iväg ett sms till henne och höra om hon kommit på något! :)

Puss från mig.


KLOKA ORD

lev här och nu ..


HAPPY


LOREEN - My Heart Is Refusing Me


71 LÄSARE

Fan va nyfikna ni är. Min statistik har åkt upp i höjden för tillfället! Jaja, de är ju roligt om man kan roa nån? ;)
Stannade på 71 läsare igår ..

vilka är ni egentligen? :)


PÅFYLLNING



Fyllt på min godis skål! ;)


Britney Spears feat. Flo Rida - Hold It Against Me


Chris Brown - Without You


PLÖTSLIGT HÄNDER DET



man vinner när man minst anar det! ;)


TUNGPIERCING





känner att jag behöver nya, kanske skulle klicka hem dessa! ;)
jävligt sugen ..


HISS & DISS LISTA


ÄRLIGA MÄNNISKOR
hiss till ärliga människor som verkligen säger vad dom tycker och tänker direkt i ansiktet än att gå bakom ryggen och snacka massa jävla skit .. som helt enkelt står för sin åtsikt!





DAGENS TRÅKIGA VÄDER
blåser och små kyligt, dom har lovat bra väder hela helgen, var är det fina vädret?


SOMMAREN ÄR VÄLKOMMEN


en av sommarens outfit! ;)


FÖNSTERPUTSARE SÖKES

Jag söker verkligen en fönsterputsare, behöver fixa vår fönster och jag verkligen hatar att behöva göra det, usch. Tyvärr har jag nog inget val än att göra det själv, hade tänkt att påbörja att ta köks fönstren idag och sen ta dom andra efterhand, kanske hinner med att ta alla idag om jag har lust! ;) får se om jag kan få lite hjälp av min älskade sambo .. kanske, kanske inte. Får väl se!



Puss från mig.


JAG ÄR REDO FÖR SOMMAREN

Skulle köpa ny bikini, eftersom man alltid vill ha nytt, kan ju inte ha samma säsong efter säsong ..
Jag kunde inte bestämma mig för vilken jag ville ha, så nu har man tre stycken nya istället! ;)
kunde definitivt inte välja om jag skulle ha svart eller vit, som vanligt blev det båda två istället, slipper jag ha dåligt samvete varför jag inte köpte båda! ;)

tre nya inhandlade ..






NY INKÖPTA PRYLAR














NY KATEGORI

Eftersom jag har lovat att lägga upp mina shopping prylar så får man väl vara snäll och lägga till en ny kategori också ! ;)

Puss från mig.

FREDAG IDAG

Uppe vid nio tiden, ville sova längre .. men gick inte att somna om, så gick upp och ut med hundarna och sen fick jag i mig lite frukost, tagit lite bilder på gårdagen saker som man shoppade, jag glömmer alltid bort att lägga in bilder, så nu blir det ändring på det hela, så denna gången får ni bilder på inlköpen! Så nu behöber jag inte få några klago mål! ;)

Har som sagt inte kunnat komma in på blogg.se på hela morgonen så ni får lite uppdatering nu istället ..

Fredag idag alltså, man hinner knappt med, dagarna går så fort, men jag är ledig idag och det är jävligt skönt, dock är inte vädret med mig som jag trodde, fast jag överlever det också ..

Puss från mig.

BLOGG.SE

Har försökt komma in på blogg.se sen nio imorse, har bara klabbat. OVANLIGT!? blir så trött.
Stod att man kunde försöka igen efter par minuter, jovisst att det gick att komma in, efter två timmar lyckades jag komma in!

irriterande ..


RSS 2.0