SITTER I SIN BABYSITTER


SLÖAR I SOFFAN

.. men har gjort en del redan så är nu verkligen behov av en liten mys paus med Zaga! :)
har fått undan städningen och förberett maten tills sambon kommer hem, så bara att sätta på strax innan han kommer hem, gäller att passa på när Zaga har sin vilopaus så man får något gjort!

Så idag blir det ugnsfalukorv & potatismos sen äppelpaj till efterätt, mums ..

Snart vaknar Zaga då har man fullt upp igen. ikväll ska jag iväg och sola och förbättra brännan lite.
Kan behövas ..

ni alla får ha en bra dag/kväll.

puss från mig.


MOSTERS ISAAC


















ONSDAGEN DEN 29 FEBRUARI

Inatt har man fått sova ordentligt, denna natten har man längtat efter, gick och la oss vid 11 efter att big brother var slut sen vaknade hon första gången kvart i fyra och var hungrig sen somnade hon om direkt och sen vaknade hon kvart över sex och ville ha mat och sen somnade om, sen gick vi upp kvart över nio, snacka om bra natt och skön sovmorgon! :) underbart. tänk om alla nätter kan vara så, hade varit skönt att slippa vakna nätter,  men tyvärr så hör det till när man har barn!

Har myst med Zaga sen vi gick upp och snart ska jag påbörja ett litet städryck, kan behövas igen! Trixie fäller nämligen så man ser hennes hår överallt, trist.

Annars idag har vi inget planerat, skönt att ha någon dag att man inte har något alls man måste eller att man ska fara iväg medmera, ibland måste man ha lite egen tid känner jag!

Ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.


FINASTE ZAGA


BESÖK HOS GAMMELFARMOR & GAMMELFARFAR

Inatt har det varit en väldigt jobbig natt, Zaga har haft magknip och allmänt gnällig, så ingen sömn inatt för min del .. så är det att vara mamma tydligen, man vet aldrig när man får några timmars sömn! Vaken natt inatt hoppas jag dock inte på, någon timme kan man alltid hoppas på, ska försöka hålla Zaga vaken lite mer ikväll så man kanske kan få lite sömn .. får se hur det går att försöka hålla henne vaken, just nu sitter hon i baby sittern som hon inte gillar alls, hon hatar nämligen att ligga/ sitta ensam, ska alltid vara i famnen och någon gång måste hon vänja sig att inte vara i famnen alltid .. & jag känner att jag måste börja så smått redan nu annars lär jag ha ett helvete längre fram, hon kan inte ens ligga på filten vaken utan att skrika, inget vidare kan jag säga! Får ta lite i taget helt enkelt ..

Imorse gick man upp vid åtta, blev ett bad för Zaga sen gjorde jag mig i ordning och fick i mig frukost, sen lite efter ni begav vi oss hem till Gammelfarmor & Gammelfarfar för besök, brukar göra det en gång i veckan så dom får träffa Zaga och följa hennes uppväxt .. stannade där tills tre så man blev bjuden på mat och god efterätt, äppelpaj och vaniljsås, så idag behövde man inte tänka på att laga mat, för jag fick med mig mat hem till sambon, väldigt skönt att slippa stå framför spisen ibland! gör man ändå dagligen!

Sambon slutade vid fyra, så var hemma vid halv fem, har varit lugnt sen dess & Zaga hade lite skrik när han väl kom hem men efter ett tag så lugnade hon sig, börjar ta nappen mera nu så jag hoppas på att hon snart kommer ta nappen direkt än att hon ska skrika hela tiden, sugbehovet hon behöver, med lite träning så ska det nog gå bra, hoppas jag på iaf ..

Nu ska jag krypa ner under filten och slöa, känner mig helt slut idag, känns verkligen att man inte fått sova inatt, har inte fått sova ordentligt sen Zaga kom och jag vet att det kommer dröja innan jag kommer få sova en hel natt så bara att vänja sig, eller att kroppen måste vänja sig!

ha en bra kväll allihopa ..

puss från mig.


EMELIE & ZAGA MYSER


BESÖK AV EMELIE

Måndag och ny vecka .. denna dagen började bra, jag gick upp lite efter åtta, sen blev det frukost och sen kom Emelie på besök, framåt middag så tog vi en långpromenad med vagnen och hundarna, riktigt skönt att komma ut och få frisk luft, som vanligt var Trixie överlycklig att få komma ut och röra sig ordentligt ..

Väl hemma så började det snöa som bara den, vi hade en jävla tur att vi kom ut på rundan när vi väl gjort det, annars hade det inte blivit någon långpromenad!

Väl hemma så blev det fika, te och kärleksmums, gott kan jag ju säga ..

Lugn eftermiddag blev det, sen åkte Emelie hem vid fyra, sen kom sambon hem så blev det att påbörja maten, blev potatis mos och köttbullar idag, gottgott ..

nu har man nyss tagit en dusch och myser i soffan, inväntar big brother och sen blir det sängen!
Ska bli skönt att lägga sig ikväll, smått seg just nu & jag hoppas på en bra natt att Zaga sover bra ..

godkväll allihopa.

Puss från mig.






UNDERBART VÄDER

Gårdagen blev bra, blev en trevlig dag hos syster! Dock hemma sent, hemma efter ett. När man var uppe inatt och amma Zaga så var man väldigt trött, men fick ändå sova tills nio idag, det trodde jag dock inte att man skulle få .. ibland har man tur! 

Väl uppe så blev det frukost och lite mys med Zaga, sen påbörjade jag städandet här hemma och även tvättat två maskiner tvätt, skönt att få undan lite så slipper man allt mitt i veckan & det är lättare när sambon är hemma så han kan ta hand om Zaga lite medans jag gör lite nytta ..

Efter städningen så blev det soffläge ett tag sen vid två tog hela lilla familjen en promenad ner till svärföräldrarna för en fika, hemma igen vid halv fem och då blev det att påbörja maten och nu har vi ätit och fått undan disken medmera, sambon duschar nu sen är det min tur att ta en lång skön dusch. Sen håller vi kväll, blir mys resten av denna kvällen, blir bingolotto och sen big brother som man inte får missa! :)

Godkväll allihopa.

Puss från mig.


BESÖK HOS SYSTER

Hejsan allihopa. idag hade jag och Zaga sovmorgon tills kvart över nio, riktigt skönt kan jag säga ..
sen blev det upp och ta en dusch och göra sig i ordning och sen blev det iväg för att handla paket till syster sambo eftersom han fyller år idag, så vi ska fira honom ..

är nu hos syster och varit här par timmar redan, Zaga sover just nu gott efter varit vaken sen vi kom hit, lite sömn måste man ju ha också, för att orka med! :)

så denna lördagen ska vi tillbringa hos syster med familj, alltid lika trevligt.
Jag verkligen hatar att vi ska bo så långt ifrån varandra, suger riktigt mycket! :(
men inget att göra åt, bara ta det som det är. träffats ändå ganska ofta den sista tiden!
så man ska inte klaga ..

blir att titta melodifestivalen här ikväll.

ni alla får ha en bra lördagskväll!

puss från mig.


ZAGA 1 MÅNAD IDAG



idag är Zaga 1 månad, fy vad tiden går fort.
våran fina dotter
<3


BVC BESÖK

Hej allihopa .. kan ju börja med att jag är förvånad över att man fått sju stycken som lagt in kommentarer att dom följer bloggen, roligt att ni är ärliga ni som skrivit! pluss i kanten till er, dock visste jag redan att ni följer, ville veta vilka mera som följder eftersom det är sådär 20 stycken till minst varje dag som är inne och läser, men som sagt vissa vill inte visa att dom är intresserad av mitt liv och vad som händer och sker .. menmen inget jag direkt bryr mig om, läs ni på bara om mitt liv är så intressant! :)

Jaha idag har man varit iväg på Bvc besök med Zaga, som vanligt var allt som det skulle och inga konstigheter, känns skönt. Så nu behöver vi inte vara där varje vecka utan varannan vecka blir det nu, så länge allt går åt rätt håll så är jag mera än nöjd. Hon har sina skrikperioder och det vet jag varför, det är bara för hon sväljer massa luft och det är inget ovanligt så jag oroar mig inte, jag kan trösta henne och det är huvudsaken att det hjälper ..

Så nu väger Zaga 3530g och är 52cm lång! <3 här går det undan.

Var på Bvc halv tolv och hemma strax efter tolv igen, sen blev det att vila på soffan med Zaga, har haft en dålig natt med henne, men man har överlevt iaf. Men små trött är man men hoppas på lite mera sömn inatt! Efter att man vilat ett tag så blev det ett bad för Zaga, som alltid tycker hon det är riktigt skönt att bada, roligt att slippa massa skrik! :) så hoppas på att hon gillar vatten lika mycket när det är dags för babysim ..
Har nu förberett maten lite som man ska göra och nu uppdaterar man här och ska läsa bloggar och kolla facebook .. det vanliga! :)

Idag blir det fredagsmys med familjen, får bli en lugn hemmakväll för våran del eftersom man inte är så speciellt pigg, så kan det vara skönt! Hoppas på att det går bra på tv ikväll iaf, big brother ska man kolla iaf, sen får man se vad som mera kommer ..

ha en bra fortsatt fredag allihopa!

Puss från mig.


LITE ÄRLIGHET NU TACK

Nu vill jag gärna veta vilka som läser och följer min blogg, det är lixsom upp till 40 stycken som läser varje dag, kan ni nu vara ärliga och kommentera vilka ni är? ÄRLIGHET tack.

:)


SOVANDES ZAGA I MITT KNÄ


KÄRLEKEN ÄR ENORM


SHOPPING FRÅN HM











TORSDAGEN DEN 23 FEBRUARI

Inatt har man fått sova så mycket bättre, Zaga har inte alls varit gnällig eller varit vaken större stunder mera än man varit uppe så hon fått mat, så denna natten är jag nöjd med! Riktigt skönt ..

Uppe och åt frukost och gjorde vad man skulle sen hade jag & Zaga lite morgon mys! <3 gäller att passa på. sen vid tio tiden somnade Zaga så då passade jag på att sätta igång tvätt och tog ett städryck, nu har man tvättat två maskiner tvätt och ska bara hänga upp det sista, sen är allt klart för idag, gäller att passa på när Zaga väl sover .. annars får man inget gjort!

Nu är jag inne på hm sida och kikar lite efter nya kläder, så ska ta och göra en beställning därifrån, ser att dom fått in en del nytt, så passa på när man väl fastnar för något man gillar .. kommer sluta med en massa säkert, inget ovanligt. Lite nya vårkläder skadar inte!

Puss från mig.

KANSKE SLUTA BLOGGA ELLER LÅSA?

Ja jag har lite planer på att sluta blogga, eller kanske låsa den och ge lösenordet till dom man vill ska följa och läsa, nu vet jag att det finns dom som är inne och läser bara för att snoka i mitt liv och sånt är jag direkt inte intresserad över, ja jag får ta en sista funderare på vad det blir av det! För jag skriver blogg för min egen skull och mina närmaste att dom följer mitt liv, inte att massa jävla snokare som ska hålla koll på vad som sker i mitt liv! tsss.

tänk om alla människor hade varit lika ärliga som vissa. tänk om!

jag ska ta en sista funderare innan jag bestämmer mig!


ONSDAGEN DEN 22 FEBRUARI

Jaha inatt har jag haft en Zaga som varit ganska pigg och inte ville sova, kommer mera och mera sådana dagar nu känner jag, jag hoppas på att inte detta ska fortsätta, för då lär jag ha att göra om nätterna! Inget spännande för man är inte riktigt människa på dagen och måste få min sömn för att orka med! Så idag har jag fått sova när Zaga också sovit, somnade vid elva och vaknade till liv vid ett, så lite sömn där har man fått, dock vaknat till par gånger, men ändå fått vila lite .. Får väl se hur denna natten kommer att bli, hoppas på mera sömn iaf ..

Nu väntar man på att faster ska komma på besök, kommer nu vid två .. alltid kul med besök! :)
Sen ska sambon besiktiga min bil tjugo i tre, så hoppas på inga konstigheter på den, första gången man gör det sen man köpte den! bara att hålla tummarna.

Sen ikväll har man inget planerat, tänkte åka och sola en sväng iaf, hålla brännan i trim kan behövas!

vi hörs kanske senare ..

Puss från mig.

ETT BESÖK HOS EMMA

Blev ett besök hos Emma idag, efter att man fått i sig frukosten så blev det hem till henne för en fika runda och vi hann med att kolla en film också! :) Efter att man varit där så blev det att tvätta bilen, gäller att passa på när Zaga sover, då man får passa på att göra lite nytta.

Efter att man tvättat bilen så blev det inom sambons jobb för att hälsa på, svärmor var också där, hade gått utanför med hunden ..

Snart slutar sambon så blir att sätta igång att laga mat nu så den är klar när han kommer hem, sen efter det ska jag iväg till stallet för att pyssla om min gosse lite extra! Nu har det tinat upp i hagen så kan tänka mig att han lyckats att rulla sig i dygan lagom tills jag ska ner och borsta av han all skit, alltid lika roligt .. Imorgon är det nämligen dags för hovslagaren igen, känns inte som om det var åtta veckor sen han var där senast, veckorna rinner iväg för fort ..

Sen ikväll blir det soffläge och big brother! :) Kvällarna är räddade ..

Puss från mig.

MÅNDAGEN DEN 20 FEBRUARI

Godmorgon allihopa, denna natten har varit lite upp och ner, Zaga har vaknat till och från men man har ändå lyckats att sova lite iaf, man får vara nöjd över den sömnen som man får iaf!

Uppe strax efter sju, då ville inte Zaga sova mera, så bara att stiga upp, och nu snart ska vi klä oss och sen iväg till apoteket för att köpa speciella droppar till Zagas mage, eftersom hon sväljer massa luft när hon äter, så vi ska prova med det se om det hjälper .. Jag hoppas på det iaf!

Annars idag vet jag inte riktigt vad man ska göra, blir nog en promenad med vagnen eftersom det är riktigt fint väder idag, solen skiner, sen blir det även stallet en sväng ..

ni alla får ha en bra dag idag.

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT


SÖNDAGEN DEN 19 FEBRUARI

Ja idag har man gjort en del, uppe vid åtta. Fått sova bättre inatt, riktigt skönt. Dock har Zaga sovit mera på dagen idag, så är rädd för att jag får en natt inatt med dålig sömn, usch inget jag vill ..

Fick i mig frukost direkt när man kom upp sen körde sambon och hjälpte sin pappa en runda och när han väl kom hem så somnade Zaga, så då passade jag på att ta ett städryck här hemma .. efter att jag städat klart så blev det att färga håret och sen kom Fidde & Madde på besök, Zaga fick fina presenter .. :)

Nu har vi nyss ätit och slängt oss i soffan, inväntar på besök av Johans farbro och sambo, dom har inte sett lille Zaga än.

Ja full rulle idag också, så nu ska vi hålla kväll och ta det allmänt lugnt. Klockan sju blir det bingolotto och klockan nio är det big brother som gäller .. får man ju inte missa. Äntligen startar det! :)

Ha en bra kväll allihopa ..

Puss från mig.


LÖRDAGEN DEN 18 FEBRUARI

Dagarna rullar på som vanligt, lördag idag och idag har man inte fått så mycket gjort direkt. Haft en jobbig natt med Zaga, varit uppe nästan hela natten med henne pga hon inte ville sova, hoppas på att denna natten blir bättre än den som varit! Uppe lite innan åtta, blev det frukost och allmänt lugn morgon, sen har man tvättat en maskin tvätt och sen har Matthias från Johans jobb varit och hälsat på .. Nu blir det allmänt lugnt, Zaga sover till och från och gnäller lite till och från så ingen lugn och ro har man i detta huset idag, hoppas på att detta är ett tillfälle hon är på detta viset, dock vet jag att det kommer att hända flera gånger eftersom en bebis inte alltid kan vara tyst ..

Nu blir det att kolla tv och senare ska vi iväg hem till Mari & Matthias för att äta och kolla melodifestivalen .. Annars händer det inte mycket mera  denna dagen, regning och tråkigt. Lite vår & sol hade inte varit helt fel just nu!

Ha en bra lördag allihopa.

Puss från mig.


FINASTE ZAGA


FREDAGEN DEN 17 FEBRUARI

Ja nu har man varit iväg och klippt sig, hemma för ett tag sen, sambon åkte iväg en runda och skulle hem till en polare och kolla läget och nu myser jag för fullt med Zaga, klippningen blev kanon och jag blev nöjd, nu ska jag bara göra nya slingor i håret nu någon dag, sen ska jag nog vara nöjd ett tag till, får jag hoppas! :)

Ja annars idag har jag inte en aning om vad vi ska göra, får se helt enkelt vad som sker .. än inget iaf.

vi hörs garanterat senare ..

Puss från mig.

VI MYSER FÖR FULLT


DAGENS OUTFIT


NYKLIPPT


FRISÖREN

Fredag idag och förmiddagen har redan försvunnit, haft många vakna timmar med Zaga idag, varit vaken sen sju idag och än är hon vaken, antagligen har hon sovit gott inatt! :)

Ja snart ska jag bege mig mot frissören, har tid klockan ett. Ska bli skönt att bli av med slitna toppar. Ett tag sen man klippte sig sist, typ november någon gång om jag minns rätt! På tiden att man ringde och bokade tid!

nu måste jag bege mig iväg, ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.


TORSDAGSKVÄLL

Jaha snart är denna dagen slut, full rulle även idag! Först BVC sen iväg på ett besök och sen vidare hem för att byta om till lite varmare kläder, sen tog vi en promenad till stallet för att mysa lite med Hugo, glad gosse hade man när man kom dit! :) saknar att sitta på hästryggen, men det kommer när det kommer .. När vi var klara i stallet så traskade vi hemåt och slängde oss på soffan och mös lite innan sambon kom hem.

Sen blev det att man lagade man, idag blev det baconlindade kycklingfile och ris med färsta grönsaker, lika gott som alltid .. sen när maten var nere så körde jag och solade en runda, som vanligt ska alla andra också sola när jag ska, så där var fullt även idag, bara att vänta. Hatar verkligen att vänta!

Just nu har vi soffmys, men Zaga sover väldigt gott och gjort sen en timme tillbaka. Har även hunnit med att rensa och lagt i alla presenterna som Zaga fått i sin byrå .. Även idag har man fått gjort massa!

Imorgon ska man iväg och klippa sig, ska bli skönt att få bort slitna toppar, eftersom det var länge sen man var hos frissan, så på tiden att man kommer dit nu! :) annars har man direkt inget mera planerat, tar det som det kommer, dyker alltid upp något.

Nej nu ska jag mysa ner mig hos sambon, godkväll allihopa.

Puss från mig.




PRESENT TILL ZAGA



riktigt söt ..


BVC BESÖK

Ja idag var vi uppe tidigt, Zaga var redan i liv vid sex imorse .. så det var bara att stiga upp och se glad ut .. Man sover inte bort dagarna iaf!

Varit på BVC besök för vikt, längd & huvudomfång på Zaga, hon följer sin kurva som hon ska, riktigt skönt att allt går framåt .. så nu väger hon 3260 och är 51 lång, här går det undan minsann .. Efter vi varit där så hälsade vi på tant Edit & även en snabb runda hos Reidun .. Nu är vi hemma igen och hade tänkt att ta en promenad med vagnen så Trixie får komma ut och få lite motion hon också .. hyfsat väder idag ändå. Gäller att passa på!

Puss från mig.

ZAGA MYSER


ONSDAGEN DEN 15 FEBRUARI

Idag har det gått undan, vaknade vid åtta, eller vaknade av att Zaga ville ha mat .. så man gick upp då.
Sen var Zaga vaken tills elva, sen när hon somnade en runda så passade jag på att ta ett städryck och tvätta en maskin tvätt .. gäller att passa på när hon väl sover!

Sen kom sambon hem vid ett, då blev det iväg och storhandla för min del! Så nu är frys och kyl påfyllt igen.
Väl hemma så blev det att packa in varorna och sen göra mat, när maten väl var nere så blev det att vila på soffan med Zaga en runda och nu är det soffläge som gäller resten av kvällen!

Blir att göra te och något gott till det, vi var lite sugna på vofflor så får se om vi gör det. Hade varit jävligt gott!

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.


HEMMA IGEN

Nu har man kommit hem igen efter att varit iväg halva dagen, blev först iväg till Johans jobb för att Emil ville se Zaga och sen vidare hem till Johans farmor & farfar för ett besök, efter man varit där blev det iväg och köpa alla <3 dag blommor till sambon, inte för att jag egentligen bryr mig om denna dagen, men får väl visa lite extra kärlek denna dagen men sen är blommorna från Zaga också .. Nu ska jag och Zaga slöa i soffan ett tag innan det är dags för oss att börja på maten innan sambon kommer hem ..

Så ikväll blir det massa extra mys! :) ha en bra alla hjärtans dag allihopa.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


ALLA <3 DAG

Godmorgon allihopa .. idag var vi uppe halv åtta. Då ville inte Zaga sova mera, så det var bara att stiga upp, nu när hon fått mat och bytt blöja så sloknade hon igen, typiskt. Men man ska inte klaga, kommer upp i tid och man får mera av dagen!

Har fått i mig frukost och tagit en dusch och gjort mig i ordning, nu ska jag bara tömma diskmaskinen och in med nytt och kolla i frysen vad vi ska äta idag, sen blir det iväg hem till Zagas gammelfarmor & gammelfarfar för ett besök. Brukar vara standard på tisdagarna då dom har tid med oss! ;)

Ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.

ZAGA



en nöjd Zaga hade man idag när vi skulle iväg på en bilfärd lite överallt!
våran fina dotter <3


NÖJD TRIXIE PÅ LÅNGRUNDA


MÅNDAGEN DEN 12 FEBRUARI

Idag har man haft att göra sen man kom upp halv åtta .. då Zaga vaknade till liv!
Upp och äta frukost och sen körde vi till jobb för att hälsa på ett par timmar, direkt efter det så körde vi hem till Emelie för ett fika besök innan hon skulle iväg och jobba eftermiddag, sen hemåt för att ta en långrunda med vagnen och Trixie, så hon fick rasta av sig all energi, gick den vanliga rundan på en timmes tid, skönt väder att komma ut i .. gäller att passa på när vädret tilllåter!

Väl hemma igen så blev det ett litet städröj och dammsuga undan lite på nedanvåningen, gäller att passa på när sambon är hemma & kan ta hand om Zaga medans jag gör lite nytta!

Nu sover Zaga och hade tänkt börja på maten, magen skriker just nu efter mat, riktigt jävla hungrig är man .. Annars idag har man inte så mycket mera planerat än att Matthias från Johans jobb skulle komma och hälsa på en runda, ville se lille Zaga ..

Så det blir mys restan av denna dagen sen efter att man fixat mat och ätit, känner att det får vara bra för idag, varit full rulle, så jag är nöjd med denna dagen! :)

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

SÖNDAGEN DEN 12 FEBRUARI

Idag har man haft att göra, har nämligen haft en gnällig Zaga sen vi gick upp klockan åtta, hon har inte alls varit på humör, vet egentligen inte vad det varit med henne, inget har varit bra som det brukar, men som sagt så har jag lyckats så hon sover nu, så nu blir det en runda med dammsugaren och plocka undan, ta tvätten som man hunnit med att tvätta och in med ny, sen blir det iväg mot Klippan för att hälsa på Emma & Alex ..

Sambon jobbar och har inte en aning om när han slutar heller .. har ju kommit massa snö så genast fick han att göra på jobb .. 

hörs senare eller ikväll!

Puss från mig.


LÖRDAGEN DEN 11 FEBRUARI

Hej alla kära läsare, igår blev det som sagt att åka hem till syster för ett besök där, blev en riktigt mys fredag.
Bra avslut på veckan & början på helgen! :)

Hemma sent igår, men fick ändå sova ut lite idag, sambon tog Zaga nu på morgonen så fick jag sova en timme extra, ganska skönt kan jag säga! :) uppe halv tio. Så nu har man tagit sig en dusch och ätit frukost och nu slöar man bara i soffan, Zaga sover gott och jag hade tänkt ta ett litet röj här hemma, annars idag ser det ut att bli lugnt, men ikväll ska vi hem till svärföräldrarna och äta och kolla melodifestivalen.

Har lagt upp lite bilder sen gårdagen, man får vara nöjd för det lilla, dom hade mera snö än vad vi har här, så Trixie var lycklig och var ute och busa massor, bus Trixie! :)

Ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.


BESÖKT SYSTER












BVC BESÖK

idag var vi uppe vid åtta, upp och duscha och äta, sen göra sig i ordning .. vid halv elva begav vi oss mot Klippan för ett besök på Bvc, allt var bra med Zaga, så nu är hon 50cm lång & väger 2980g, här går det undan .. nu är hon 17 dagar gammal ..

sambon är ledig idag, just nu är han iväg och lämnar sin mobil och kvart över ett ska vi iväg och skriva på gemensam vårdan över Zaga, så mycket som ska fixas bara för mat inte är gifta!

annars idag är det tänkt att vi ska åka hem till syster för att tillbringa fredagen där, så får vi se vad vi hittar på ..

ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.

NYBADAD ZAGA



nybadad Zaga & pyjamasen är på, så nu blir det mys resten av kvällen ..
<3


FÅTT TAVLOR AV MARI



har fått förstorade tavlor av Mari & nu är dom upphängda och på plats! finfint ! ;)


ZAGA I SIN BILBARNSTOL


TORSDAGEN DEN 9 FEBRUARI

Godmorgon allihopa ..
idag har vi haft sovmorgon, gick inte upp förän halv tio. Skönt att sova lite längre någon gång! :) Tur att Zaga accepterar det också! :)

Vi båda har fått i oss frukost och nu myser vi i soffan, väntar bara på att Zaga ska somna så man kan lägga sig ifrån henne och göra lite nytta här hemma .. hon har fått en ide att hon absolut inte ska vara ifrån mig, lägger jag henne på filten när hon är vaken så skriker hon, så nu ska vi passa på att mysa lite innan hon somnar sen ska jag ta ett ryck här hemma, passa på när man kan och hon sover, annars får man inget gjort.

Har även en del telefonsamtal som jag även ska fixa, får ta det nu på förmiddagen också. så det blir gjort!

Annars tar jag denna dagen som den kommer. Sambon börja jobba tidigt idag så får se när han slutar .

Puss från mig.

EN PIGG ZAGA IDAG


ONSDAGEN DEN 8 FEBRUARI

Inatt har man lyckats sova lite bättre, Zaga vägra sova i sin egen säng inatt så hon har fått sova hos mig, lugnade sig direkt, det är närheten hon vill ha och helt klart behöver .. får se om det är samma sak ikväll när vi ska lägga oss eller det var bara igår som hon skulle tjivas .. märker man!

Zaga har nyss ätit, så nu ska jag klä henne och på med egna kläder sen beger vi oss hem till Emma för fika besök, kan ju hoppas på att Zaga håller sig vaken ett tag till eftersom hon varit vaken hela förmiddagen sen vi kom upp .. skulle inte förvåna mig att hon sover när vi kommer dit! Hoppas på det bästa!

Hörs senare ..

Puss från mig.

VILO PAUS FÖR ZAGA


BESÖKT GAMMELFARMOR & GAMMELFARFAR

Åkte imorse hem till Zagas gammelfarmor & gammelfarfar för ett besök och nu är vi hemma igen ..
Har nu en trött Zaga efter par timmar vistelse där, inte för att det är så ansträngande men lite vaken tid har hon haft ändå, men inte lika mycket som hon brukar! 

Zaga fick blommor av dom för att det var egentligen idag som hon var beräknad tills, roligt. Två veckor för tidigt som hon kom nämligen, inget mig emot att hon kom när hon kom .. min lille Zaga <3

Nu hade man tänkt ta en runda med dammsugaren, sen kommer sambon hem vid fyra, sen halv fem kommer en försäkringsgubbe hit och förmedlar om olika försäkringar medmera, ska välja försäkring på Zaga också och fixa till alla andra försäkringar så man har samma bolag på allt .. blir säkert bra!

Ja annars idag händer inte så mycket, får se vad vi gör efter att han varit här, man är smått seg nu efter att man varit vaken hela natten med Zaga, så hade egentligen behövt sova par timmar nu, men hinns tyvärr inte med!

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


TISDAGEN DEN 7 FEBRUARI

Godmorgon, inatt har varit en jobbig natt, haft en Zaga som inte velat sova eller sova själv i sin säng, så mesta av natten har jag varit vaken, än känner jag inte av tröttheten, men det lär komma! Tyvärr ..

Igår när man gick och la sig så kom man på att försäkrings gubben kommer hit idag halv fem, hade nästan glömte det helt och hållet, tur man kommer på det bara sådär!

Uppe strax efter åtta, så man har hunnit med att ta en dusch och sen fått i sig lite frukost, idag hade jag tänkt ta ett besök hos Zagas gammelfarmor & gammelfarfar, det är nämligen på tisdagarna som dom har tid med oss, annars har dom nämligen fullt upp! Så gäller att passa på ..

Så nu ska jag göra mig i ordning och klä mig, samma gäller med Zaga, ligger i sin pjamas än och sover! Gottegris som hon är!

hörs under dagen ..

Puss från mig.

ZAGA HAR PAPPA MYS


MUMSAR I SIG BEN


MYS I SOFFAN


RIKTIGT KYLIGT UTE

Usch ja, nu har man kommit hem igen, eller varit hemma ett litet tag, har hunnit med att byta, mata Zaga redan, så nu sover hon gott igen .. Nu har Hugo fått sin vaccination, så det är gjort. Skönt.

Zaga sover, så jag ska passa på att äta något sen vila med henne en runda, smått seg i kroppen kan jag ju säga, att vara uppe var och varannan timme på natten är man inte van vid kan jag säga ..

Vi hörs senare.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


NY VECKA

Godmorgon allihopa. Uppe vid halv nio, dock sover Zaga än, hon var vaken då jag gav henne mat sen sloknade hon lika fort igen, har fått i mig frukost och fått på mig kläder snart blir det på med varma kläder och gå ner till stallet för att vetrinären kommer och Hugo ska få sin vaccination .. Kan man lika bra ta den där promenaden ner dit så får Trixie sin runda och jag får lite motion och frisk luft .. kan bli skönt, dock vet jag att det är riktigt kallt ute, men ska klä mig varmt så man slipper frysa massa!

Annars idag har jag inte mera planerat, tillräckligt kan jag tycka. Eftersom man har att göra med Zaga ändå. Min lille plutt <3

Nej nu ska jag kila.

Ha en bra dag allihopa.

TRÖTT ZAGA


LITE BILDER FRÅN IDAG


Johan & Isaac busar


Isaac


Syster & Zaga


Isaac vilar efter allt busande


FINA ZAGA


SYSTER MED FAMILJ PÅ BESÖK

Idag har man haft syster med familj på besök hela dagen, kom i förmiddags och åkte hem nyss ..
Haft mys dag och ätit gott ..

Nu blir det en dusch sen på med myskläderna och bara ta det allmänt lugnt, söndagsmys!
Zaga sover just nu, men vaknar antagligen till liv snart, lär man märka.

Måndag imorgon och ny vecka att se fram emot, det enda man har planerat denna veckan är att imorgon ska Hugo vaccineras och sen på fredag är det bvc besök, sen ska man också träffa Emma en av dagarna .. man har att göra iaf ..

ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

ZAGA I VAGNEN


DAGENS OUTFIT


LÖRDAGEN DEN 4 FEBRUARI

Jaha idag har man sovit tills 9, sambon gick upp tidigare med Zaga, jag hade kunnat sova längre, men det var en viss Zaga som var hungrig så det var bara att stiga upp för min del ..

Upp och ge henne mat och sen blev det en dusch för min del, sen efter det så fick man i sig lite frukost och sen har vi tagit en promenad med vagnen, första gången sen vårat underverk kom till världen, hade en nöjd Trixie och så klart en nöjd liten Zaga, sov så gott i vagnen .. vi gick till svärföräldrarna och tillbaka! Lagom runda .. 20 min dit och 20 min hem, så det blev en runda för våran del ..

Nu sover Zaga gott, tänkte lägga mig och vila en runda bredvid henne, känner att jag behöver det, det gäller att passa på när dom vilar så man själv också får vila lite!

Ikväll blir det Melodifestivalen, svärföräldrarna, Mari & Mattias kommer hit och håller oss sällskap, ska bjuda på tacos och massa gott. Så det blir säkert en bra kväll.

Puss från mig.


FÖRSTA BVC BESÖKET AVKLARAT

Nu är första BVC besöket avklarat, allt var bra med lille Zaga, så det var skönt att veta ..
Efter att dom varit här så blev det för mig att iväg och handla vad som behövdes hem, så nu är klarar man sig ett tag till! :)

Snart blir det en runda till stallet för min del, sen kommer Emelie & Johan hit ikväll, blir det att äta gott och bara ha en lugn fredagskväll .. trevligt!

Ni får ha en bra kväll allihopa!

Puss från mig.


MIN FINA DOTTER



mammas fina tös .. <3


HAPPY


DAGENS OUTFIT


FREDAGEN DEN 3 FEBRUARI

Godmorgon allihopa. Mindre bra natt inatt eftersom man varit uppe fyra gånger med Zaga, men lika glad är jag för det, för jag är uppe och pigg nu, fattar inte att jag klarar av det egentligen, inte mycket sömn har det varit sen vi fick vårat underverk, men det kommer en dag då hon kommer sova hela natten! :) Hjälper inte att klaga ändå .. man gör allt och lite till för sitt barn!

Sambon har åkt iväg för att handla lite och jag har tagit en dusch. Ska göra mig i ordning nu snart sen blir det bara lugnt tills BVC kommer på besök, hon skulle komma 14.oo. så då ska lillan få en undersökning, vägas medmera, hoppas på att hon går upp i vikt som hon ska göra! :)

Vi hörs under dagen.

Puss från mig.


MYS


STOLT FARFAR


FÅTT LITE GJORT

Förmiddagen har varit lite si så där, en lite smått gnällig Zaga har man haft, har inte nöjt sig alls med att ligga själv utan att hon skulle vara i mammas famn hela tiden, helt klart mysigt! Men har inte fått gjort det man skulle göra, men sånt får man ta ibland ..

Jag lyckades med att hon somna vid två tiden, alltså har hon varit vaken i tre timmar i sträck, rekord för att vara henne sen hon kom till oss, men blir så klart mer och mer vakna stunder nu framöver, hon har ögonen mera öppna och ska ha lite mera koll, bara roligt så länge hon är lugn iaf! :)

Har hunnit med att tvätta en maskin tvätt och hängt upp den och sen har man även hunnit med att ta ett städryck, eftersom vi ska ha första BVC besöket imorgon så lika bra att få städningen gjort idag så slipper man stressa med det imorgon innan dom ska komma .. alltid lika skönt när sakerna är gjorda! :)

Sambon slutar jobba fyra, då ska jag ha middagen klar, efter vi ätit så blir det stallet för min del, till min fina fyrbenta gosse .. :)

Sen får vi se vad denna kvällen har att erbjuda oss ..

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT


EN MORGON PIGG ZAGA


TORSDAGEN DEN 2 FEBRUARI

Godmorgon allihopa .. inatt har det varit en halv jobbig natt, men klagar inte, sånt man får ta när man skaffar barn, så inget att klaga över! Det finns jobbiga stunder samtidigt helt underbara stunder! :)

Igår efter vi ätit och jag fixat i stallet så blev det att åka hem till Zagas farmor & farfar för lite mys, dock sov hon för det mesta när vi var där, men en liten vaken stund hade hon iaf, det kommer mera och mera att hon vaknar till liv ..

Har en morgon pigg liten Zaga idag, så man får passa på och roa & mysa lite extra när hon är vaken och pigg! Sen när hon väl har somnat så ska jag ta tag i ett städryck här hemma, annars tar jag denna dagen som den kommer ..

Puss från mig.

MYSER I SOFFAN


HAR EN SÖMNTUTA IDAG

Idag har man verkligen en sömntuta till Zaga idag, varit i liv en gång sen imorse, annars har hon bara sovit och sovit, tråkfia .. men jag tror nog att det snart kommer att vända, eftersom hon är förtidigt född så kan hon behöva mera sömn än vanliga fall .. Det posetiva med det hela är att man får lite gjort här hemma, när hon sover .. så jag tar vara på den tiden nu eftersom jag vet att det kommer bli värre sen, för då ska dom ha all uppmärksamhet och tiden ..  Nu hade jag tänkt hänga upp lite tvätt, sen får vi se vad jag ska roa mig med tills sambon kommer hem vid fyra.

Puss från mig.


STOLT MAMMA TILL VÄRLDENS FINASTE ZAGA


DAGENS OUTFIT


ONSDAGEN DEN 1 FEBRUARI

Godmorgon allihopa. Inatt har Zaga varit lugn bara vaknat två gånger så det har varit skönt, dock har jag haft hemskt ont i magen, vaknade av magkramp vid fem tiden, visste inte var jag skulle ta vägen, gick upp och tog två panodil sen lyckades jag somna efter ett bra tag ..

Så idag har vi haft lite sovmorgon och gick upp vid åtta tiden, skönt att få sova lite längre än fem som i vanliga fall! Man behöver verkligen sin sömn! Det märker man nu när man fått barn!

Efter att man kom upp så har man röjt undan lite, satt igång tvätt och tagit en dusch. Skönt, hade så gärna velat komma ut och gå en runda, men vågar inte än, eftersom hon bara är en vecka gammal så är hon så motaglig av allt skit som dom kan få, så promenaden får vänta helt enkelt .. Kylan gör ju sitt också! Zaga sover just nu och jag hade tänkt föna håret och göra mig i ordning och klä mig sen blir det lite frukost för min del .. sen får man hoppas på att Zaga snart vaknar ..

vi hörs under dagen ..

Puss från mig.

RSS 2.0