LÖRDAGEN DEN 30 JUNI

Idag var vi uppe strax efter åtta, vädret var toppen då, men sen blev det lite sämre, massa tråkiga moln kom fram, trodde man skulle kunna sola par timmar, men icke blev det de. Så närmare elva blev det att hämta upp svärmor sen begav vi oss mot Åstorp för att gå på marknaden där. Hemma igen vid halv tre och då blev det fika hos svärföräldrarna sen klockan fyra så släppte vi hästarna på ett annat bete.
 
Hemma för knappt en timme sen, har hunnit med att bada Zaga och nu är sambon och hämtar köpe mat så vi ska äta sen blir det en lång dusch och slöa resten av kvällen.
 
Det var denna dagen i stora drag, nu dags för mat.
 
Puss från mig.
 

ZAGA SNACKAR OM SINA FÖTTER


NU VILL JAG ATT ALLA SKA TYCKA TILL

Kollar runt efter nya gardiner till Zagas rum, hon har gråa väggar och tänkte ha någon stil i rosa gardiner till henne, om ni  har något bra förslag så skriv gärna det, tacksam för förslag. Än har jag inte hittat så mycket ..
 
Dessa än så länge.
 
 
 
eller
 
eller
 
 
 

EN VÄLDIGT KONCENTRERAD ZAGA


ZAGA ROAR SIG I SIN STOL MEDANS MAMMA ÄTER FRUKOST

 
 
 

ZAGA VILAR & MAMMA PASSAR PÅ ATT RÖJA UPP HÄR HEMMA

Nu vilar Zaga en runda & då passar jag på att röja undan här hemma lite, håller på att fixa i Zagas garderob, snart klar med det, sen ska jag röja lite annat här hemma också, och kanske ta en runda med dammsugaren också. Lika bra att få undan lite när tiden finns till det, har även en maskin tvätt igång med Zagas kläder, sista maskinen tvätt av hennes kläder, vit tvätt det sista nu sen är alla hennes kläder i ordning ..
 
ska lägga upp lite bilder också till er .. :)
 
hörs kanske senare.
 
puss från mig.
 

DAGENS OUTFIT


FREDAGEN DEN 29 JUNI

Godmorgon allihopa. Idag var vi uppe strax efter åtta, inatt har man fått sova bra, så jag är nöjd. Men vaknade med en jävla huvudvärk och hoppas på att det ska gå över, har sovit så bra inatt så jag märkte inte när sambon åkte till jobb, vaknar annars alltid till men somnar om igen, men icke idag.
 
Solen skiner idag, så det gillas, dock blåser det en hel del, mindre roligt. Vinden är dessutom kall, Men blir säkert bra, idag har vi inget planerat hoppas på att dagen blir bra ändå! Jag tar dagen som den kommer.
Massa mys blir det helt klart . :)
 
nu blir det frukost sen får vi se vad vi gör av denna dagen ..
 
Puss från mig.

TORSDAGSMYS PÅ HÄSTRYGGEN


ROAR SIG I SIN STOL

 
 
 

DAGENS OUTFIT

 

TORSDAGEN DEN 28 JUNI

Idag blev det ingen lång sovmorgon, uppe vid sju och då mös vi ett tag innan vi klev upp.
Har redan hunnit med att slänga in maskin nummer två med tvätt, flitig så här på morgon kvisten, har tvättat en maskin med Zagas kläder och nu tvättar jag en omgång ridkläder, lika bra att få undan lite tvätt så inte högen blir allt för stor, inget roligt att ha det liggandes.
 
Idag skiner solen för fullt, gillas skarpt! Kan ju hoppas på att vädret blir bättre och bättre nu framöver, sambon jobbar nämligen fredag också sen håller han semester tre veckor, ska bli skönt att ha honom hemma hela dagarna, så man får vara lite bortskämd med att inte själv ta hand om Zaga utan att han hjälper till, så man har lite mera fritid till lite annat ..
 
Idag har vi direkt inget planerat mera än att fixa lite här hemma och sen ska jag ta en runda på hästryggen, då ska Zaga få mysa med farmor eller farfar medans jag rider, tur dom finns så man kan hinna med hästen också .. :)
 
Just nu ligger Zaga och vilar, så nu ska jag passa på att röja undan lite, ska fixa i hennes byrå med alla kläder som blivit för små och lägga in allt nytt man inhandlat.
 
ha en fortsatt bra dag allihopa.
 
puss från mig.
 

TRÄNAR FÖR FULLT ATT SITTA I SIN STOL


ONSDAGEN DEN 27 JUNI

Idag fick man sovmorgon, vi gick upp kvart över nio, skönt att få sova lite längre någon gång! :)
Upp och åt frukost och gjorde sig i ordning sen begav vi oss mot Familia för en shopping runda, inte för att vi egentligen behövde något men som vanligt blev man par tusen fattigare men fick med mig mycket hem iaf, så jag är väldigt nöjd över denna shopping rundan, hittade även en massa rea saker, så gäller att passa på, sen fick även Zaga saker av Emma & Anna, ni är guldvärda båda två .. :) skämmer redan bort henne.
 
Hemma strax efter tre, blev att packa upp allt man handlat och sen slänga dom gammla blommorna i fönsterkarmen i köket och upp med dom nya som man köpte, och sen har man fottat allt man handlade så ni får se vad man fick med sig hem .. :)
 
Nu ska jag börja på maten, för bror kommer snart på besök så jag ska bjuda på mat, så han stannar ett tag så får vi se vad vi ska hitta på för något, ha en fortsatt bra dag allihopa.
 
Puss från mig.

NÖJD ZAGA MED SIN NYA LEKSAK

 

ZAGAS FÖRSTA SOLBRILLOR


ANNA & ZAGA


SHOPPING TILL MIG

tunika
 
Linne
 
Bh
 
Jeans & Tröja

SHOPPING TILL ZAGA

Ett ljusfat, nalle, pipmugg, solglasögon, uggleskallra.
 
Body + byxor
 
Body + byxor
 
Jacka
 
Jacka
 
Två par leggings
 
Shorts
 
Jeans
 
Två bodys
 
Byxor
 
Tre bodys
 
Byxor + leggings
 
Namn skylt som Zaga ska ha på dörren
 

MINA ÄLSKLINGAR

efter par timmar i stallet så hittade man sina älsklingar såhär ..
 
<3

TISDAGEN DEN 26 JUNI

Igår fick som sagt Zaga sin andra vaccination, vid fem igår eftermiddag så började allt skrikande och hon fick ont i hela kroppen den stackaren, höll på hela kvällen och haft en jobbig natt .. & idag har hon haft feber till och från under hela dagen och varit små gnällig, jobbigt att se dom dåliga och ha ont! :(
 
Imorse vaknade man vid åtta, tog ett litet städröj på Zagas rum och sen vid tio begav vi oss hem mot gammelfarmor & gammelfarfar för tisdagsbesöket ..
 
Hemma vid fyra, sen blev det att köra till stallet när sambon kom hem, blev en härlig runda på hästryggen med svärmor, hemma strax efter sju och då blev det duschen direkt och sen äta och nu slöar man framför tv/datan ..
 
Hoppas på att få lite mera sömn inatt! Ha en fortsatt bra kväll allihopa.
 
puss från mig.

ZAGA MYSER MED SIN STORA NALLE


NICKELBACK - LULLABY


JAY SEAN


RITA ORA


ZAGA I BILBARNSTOLEN


MÅNDAGEN DEN 25 JUNI

Idag var vi uppe strax efter åtta, blev ett bad för Zaga och jag gjorde mig i ordning, sen vid tio begav vi oss mot BVC för ett besök, vägning & mättning samt 2:a vacinationen för hennes del, gick bra och hon är som vanligt änså länge, men som sagt man vet aldrig om det kommer komma något, feber eller små gnällig! Jag märker hur hon reagerar denna gången, hoppas inte på som förra gången iaf! Det kan jag vara utan.
 
Efter det besöket så begav jag mig mot jobb för ett besök, var där par timmar och nyss kommit hem, trevligt att träffa kollegorna .. man saknar jobbet lite nu ändå när man bara går hemma, men helt klart är det väldigt skönt att gå hemma, jag njuter verkligen .. Jag ska vara hemma så länge jag kan och njuta extra mycket av det, dom är bara små en gång, tiden går så fort!
 
Nu hemma och Zaga sitter i sin baby sitter & roar sig, tänkte skulle sätta igång lite tvätt, idag har jag inte tänkt göra så mycket mera, bara massa mys och ha det bra! :) Det får man ha ibland.
 
Den nya poolen är på plats och hoppas på lite bättre väder så man kan använda den nu när man väl fått den på plats, underbart att ha pool hemma, slipper man fara iväg och bada och klabba! :) Just när man har små barn är det så mycket lättare!
 
nu lite mys med Zaga, ha en fortsatt bra dag allihopa.
 
Puss från mig.
 
 

ZAGA I SIN HOPPGUNGA


SÖNDAGEN DEN 24 JUNI

Idag var man uppe strax efter åtta, sen hämta svärmor mig så begav vi oss mot knapperup för hästuppvisningar, hade 10års jubleum också så lite extra visningar i år. Hemma strax efter två, så blev hela förmiddagen där, men trevligt hade man, har lagt upp lite bilder till er så ni får se så fina hästar som var med .. 
dom hade även lite försäljning av saker medmera, så blev att man inhandlade nytt träns till Hugge, så han kommer bli så fin så .. har redan par träns, men ville ändå ha nytt att byta med! :)
 
Vid fem tiden ska jag iväg till stallet för att rida med Jenny & jag hoppas på att vädret håller i sig när vi väl ska rida, kan ju bara hoppas på det bästa! Regnet kan jag vara utan när man ska sitta på hästryggen!
 
Sen resten av kvällen blir söndagsmys.
 
puss från mig.

HÄRLIGA SÖNDA


10 ÅRS JUBLEUM PÅ KRAPPERUP

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LÖRDAGEN DEN 23 JUNI

Gårdagen blev väldigt bra. Verkligen en toppen kväll fast att det var ett jävla skit väder, men sen klarnade det upp under kvällen, en jävla tur eftersom vi skulle leka lekar och dansa rund midsommar stången som vi gjorde ..
 
Åkte hemifrån vid tre tiden, samlades alla hos Nisse, och sen ramlade allt folket in efter ett tag, Zaga var lite gnällig i början men sen var hon jätte snäll resten av kvällen, så det böev en lyckad dag med henne, annars brukar det inte vara det lättaste med små barn ..
 
Började med att vi åt mat sen klädde vi midsommarstången tillsammans och efter det så dansa alla och sen lekte vi massa lekar och delades upp i lag och riktigt roligt hade vi. Vi åkte hem vid elva tiden, för då började Zaga bli trött, eftersom hon annars lägger sig vid nio tiden så var det läge att åka hem med henne.
 
Idag var vi uppe vid nio tiden, lite sovmorgon fick man, blev att man stack till stallet direkt för att rida en härlig runda med svärmor, började regna lite smått när vi red iväg med slutade lika kvickt, sen när vi nästan var hemma så började det regna som fan, men bara en rejäl skur, för det varade inte länge ändå, när vi skulle släppa hästarna så hade det slutat.
 
Hemma för ett tag sen, då blev det en dusch och på med lite kläder och nu hade jag tänkt ta ett städryck, inget måste egentligen, men känner för att göra det, då är det lika bra att göra det! :) sen ska vi ner till svärföräldrarna och grilla och ha en bra, ha en fortsatt bra dag allihopa.
 
Puss från mig.

ZAGAS FÖRSTA MIDSOMMAR

 
 
var ju tvungen att göra en midsommar krans även till Zaga! Blev så fin ..
:)

GLAD MIDSOMMAR ÖNSKAR ZAGA


MIN FINA GOSSE


ZAGA MYSER I SKUGGAN


FREDAGEN DEN 22 JUNI

Idag var man uppe halv åtta, sambon tog Zaga imorse så jag kunde egentligen ligga kvar och sova, men det hade jag inte lust med, så jag gick upp och klädde mig och sen begav mig till stallet för att ta en morgon runda på hästryggen, skönt väder för att ta en ridtur, inte för varmt eller tvärtom! Gäller att passa på när man kan! :)
 
Nu har man kommit hem och ska äta lite frukost sen blir det en dusch för min del, sen ska man fixa lite här hemma för sen ska vi vara iväg redan vid två tiden, ska vara här i Kvidinge hos Nisse, en av Johans polare, skulle bli 20 pers ungefär så kommer nog bli trevligt. Men Zaga är nog det enda barnet skulle jag tro, men så får det bli ibland!
 
Så nu säger jag glad midsommar mina fina vänner <3
 
puss från mig.
 

ZAGA HAR FÅTT EN NY DOCKA

 
Idag fick Zaga en fin docka av Anna, hon blev väldigt glad för den, man kan inte missa vems den är iaf, eftersom där står Zaga på den .. :)

TORSDAGEN DEN 21 JUNI

Idag var vi uppe halv åtta, zaga tog ett morgon bad och sen gjorde jag mig i ordning sen iväg för att lämna Zaga hos Anna, hon ville ha lite Zaga mys så då passar jag på att njuta av lite egen tid, nyttigt för både mig & Zaga ..
 
Efter att jag lämnat henne så blev det inom blomster butiken för att handla lite mera blommor, räckte inte med det som man hade tänkt, så det var bara att inhandla mera ..
 
Sen hemåt för att byta om till bikini och sen planterade jag blommorna sen la jag mig o solstolen och njöt par timmar i solen, underbart väder kan man säga, sen närmare två körde jag hem till Anna igen, där blev det mys i solen och fika stund. gott.
 
Åkte därifrån strax efter fyra, sen hem och byta om och ta en dusch och sen vidare hem till Emma & Alex för ett besök, dom bjöd på god mat och sen tog vi en härlig promenad innan jag åkte hem, hemma vid halv nio och då kom även sambon hem, typ fem min efter mig, det kallar jag tajming!
 
Nöjd över denna dagen och kan ju hoppas på att vädret håller i sig så man kan ha fint väder över helgen, man kan ju alltid hoppas.
 
Puss från mig.

UNDERBAR DAG

Ja idag har det varit en helt fantastisk dag, varmt och solen har stekt! jag bara älskar detta vädret, kan ju hoppas på att det håller i sig nu över helgen så  man kan fira midsommar utan en jävla massa regn! Ja jag hoppas på det bästa ..
 
Idag har man fått gjort en del, varit hos tabdläkaren, medans jag var där så fick Zaga vara hos gammelfarmor och mysa, på vägen hem från tandläkaren så blev det att köra inom blomster affären för att köpa blommor till våra rabatter, blev en jävla massa blommor men när jag väl fått dom på plats så blev det riktigt fint! Jag är nöjd iaf .. :)
 
Efter att jag hämtat Zaga hos gammelfarmor så blev det hemåt för att slänga sig i solen och njuta, så har blivit par timmar i solen nu i eftermiddag, riktigt skönt kan jag säga .. :)
 
Nu har jag tagit en dusch och slöar i soffan, sambon tog Zaga & Trixie på en promenad, idag är det ombytta roller, för det är alltid jag annars som tar en promenad, så ni kan själva tänka er att jag blev paff när han sa att han skulle ta en promenad, ibland får man ha det lite bra .. :)
 
Var som sagt och träffade Anna i måndags och då ville hon ha Zaga en dag nu i veckan och vi planerade att hon kunde mysa med Zaga imorgon, så imorgon när vi vaknat och Zaga fått ett bad så ska jag köra och lämna Zaga till henne, så får dom ha en mys dag. så ska jag njuta av lite egen tid, det är ett måste att man behöver fast att man kanske inte vill eller liknande så är det väldigt nyttigt för både mig & Zaga att får komma ifrån varandra, för att jag har inte någon lust med att Zaga ska bli mammig som hon redan varit i två perioder, kan bli jobbigt i längden att ha en mammig bebis som man aldrig kommer kunna lämna ifrån sig utan att det ska bli bekymmer .. Kommer gå kanon bra får vi hoppas! :)
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan och njuta av lite lugn och ro ..
godkväll allihopa.
 
puss från mig.
 
 
 

ZAGA NJUTER I SKUGGAN


SHOPPAT BLOMMOR TILL TRÄDGÅRDEN


DAGENS OUTFIT


ONSDAGEN DEN 20 JUNI

Idag var vi uppe vid halv åtta, då ville Zaga kliva upp men jag hade lätt kunnat ligga kvar ett tag till utan problem .. men vi låg kvar och mös lite innan vi klev upp, får ju vakna ordentligt innan man ska ge sig upp och sen hade vi inte brottom iheller ..
 
Idag har vi lite planer också, ska iväg till tandläkaren, sen hade jag tänkt att ta en runda på hästryggen och sen när sambon slutat så är det tänkt vi ska iväg och handla .. så även idag har man att göra, man blir inte sysslolös direkt!
 
soligt och fint väder idag, så hoppas på att det håller i sig, men kommer en del moln, men kan ju hoppas på att det bara är nu tillfället!
 
Ni alla får ha en solig och fin dag.
 
Puss från mig.
 
 

ZAGA LÄSER GODNATT SAGA

 
mamma behöver inte läsa godnatt saga, hon klarar det bra själv ;)

MINA FINA ÄLSKLINGAR


TISDAGEN DEN 19 JUNI

Idag var vi uppe tidigt, redan vid sju klev vi upp. Skönt att komma upp i tid ibland och få mera utav dagen ..
Upp och åt frukost och gjorde oss i ordning sen begav vi oss iväg mot gammelfarmor & gammelfarfar strax efter åtta .. sen vid halv tio begav vi oss mot Klippan för att gå på marknaden en runda, eller som sagt vi var hemma kvart över två i Kvidinge igen. så blev par timmar i Klippan, men vi var och hälsade på Lena en runda också så det tog en timmes tid också ..
 
Sen vid halv fem begav jag mig hemåt och då skulle bara sambon duscha och göra sig i ordning så blev det en runda till på marknaden med honom, hittade även lite idag, ett par jeans shorts, solglasögon, godis, två armband. som vanligt hittar man saker som man vill ha, inte som man egentligen behöver!  På vägen hem blev det inom pizzerian och hämta mat, hade ingen lust att ställa mig och laga mat när vi var hemma vid åtta ..
 
Nu myser vi i soffan & Zaga ska snart nattas sen blir det lite egen tid innan man själv ska stupa i säng, lång dag och man är smått seg så hoppas på bra sömn inatt ..
 
är nöjd med denna dagen och ni alla får ha en fortsatt bra kväll ..
 
Puss från mig.

NU HÅLLER JAG KVÄLL

Var hemma vid halv sex efter att varit hos svärföräldrarna, blev att man stannade lite extra eftersom Mari och hennes kill kompis kom på besök där, som sagt bor hon nu i lysekil så hon är hemma lite i mellan åt .. Så hon också fick passa på att mysa lite med Zaga ..

Väl hemma var redan sambon hemma, så jag började med att laga mat och han hängde tvätten och fixade medans jag fixade med maten ..

Efter att vi ätit så blev det att ta en lång skön dusch sen gav jag Zaga lite gröt och sen typ en timme tillbaka så sover hon, höll på att somna par gånger i pappas famn innan det var dags för sängen, älskade unge .. hon sover gott och vi slöar i soffan ..

godkväll allihopa.

puss från mig.


PUSS


MAMMAS FLICKA HAR NOG TÄNDER PÅ GÅNG


DAGENS OUTFIT


MAMMAS FLICKA


SHOPPING FRÅN NOVA


tre par byxor + ett par shorts


fyra leggings


två par leggings & en klänning till Zaga, klänningen är tänkt att hon ska kunna ha på julafton ..


byxor & tröja till Zaga


en pjamas till Zaga

SHOPPING ÄVEN IDAG

Ja man shoppar och shoppar, snart har jag helt ny garderop, eller har väl det redan nu. Kanske dags att rensa ut kanske, så man får plats med allt nya .. eller om man kanske ska be sambon fixa ny garderop, vilket som! :) Planerade med Emma att vi skulle iväg till Nova för att shoppa, skulle bara handla till Zaga eftersom man hade tillgodo kvito, och kanske om man hitta någon till sig själv, dock kom man ut med en stor kass med kläder! Fick ihopa att jag fick 1523 i rabatt exakt .. galet billigt, men som sagt det var utförsäljning på 75% .. då är det verkligen billigt! Så jag passade på, det jag fick med mig hem lägger jag upp en bild på, jag är så dålig att lägga upp allt som jag handlar, skärpning på det! ;)

Innan vi körde till Nova så blev det att köra hem till Anna i skogen för att hälsa på henne i stugan, så blev en liten mys runda där, alltid lika trevligt .. :)

Nu ska jag iväg till stallet för en runda på hästryggen ..

Puss från mig.

ZAGA ÄTER GRÖT FÖR FÖRSTA GÅNGEN



idag har Zaga fått prova gröt för första gången, helt klart tyckte hon det var gott.
min fina tös gör framsteg hela tiden ..
<3


GLAD MAMMA

Man är verkligen glad att man fått så fin dotter,hon gör framsteg hela tiden, något nytt hela tiden tycker jag.

Idag åt hon gröt för första gången och gick hur bra som hellst, inga bekymmer att hon inte skulle ha. Glad för mat helt enkelt. Det går framåt! :)

Nu vilar hon gott efter att ätit och tagit ett skönt bad .. alltså en nöjd Zaga.

Änså länge har man hunnit med mycket, städat nedanvåningen, tvättat en maskin tvätt, badat Zaga. Här går det undan på morgonkvissten ..

Strax efter elva ska jag bege mig iväg till Klippan för att handla upp Zagas presentkort på Nova, eftersom dom har utförsäljning och vet inte om butiken kommer att finnas så måste det göras, ändå 220kvr på presentkortet så det är ändå lite pengar .. gäller att ta vara på chanserna. Ska även träffa Emma en sväng där, tänkte vi kunde ut och gå en runda efter vi varit där, fint väder just nu iaf. kan ju hoppas på att det håller i sig, för sen i eftermiddag ska jag rida med svärmor, sen ska svärfar passa Zaga .. :)

Puss från mig.

MÅNDAGEN DEN 18 JUNI

Varit full rulle sen jag skrev sist i fredags, lördagen började med att vara uppe vid nio, sen begav hela familjen till OJ för att veckor handla det som behövdes, lättare att ha sambon med sig än att handla själv med Zaga, inte det lättaste, man får göra det bästa av situationen ..
Väl hemma blev det att packa in all mat och sen göra sig i ordning inför bröllopet och samt fixa Zaga och packa hennes saker eftersom hon skulle vara hos Farmor & Farfar när vi var iväg. Bröllopet började tre, så lämnade Zaga vid två tiden för att vi skulle hinna med allt innan medmera, bröllopet var hur fint som hellst och vi hade en trevlig kväll ..

Hämtade Zaga lite efter nio, och hon hade skött sig bra, riktigt skönt att höra eftersom det var första gången vi lämnade henne, det var inget roligt att lämna henne, men var så illa tvungen att lämna henne i detta läget, men sen samtidigt var det skönt att lämna henne för både henne och mig, någongång måste jag vara utan henne längre stunder än att jag rider eller liknande .. nyttigt som sagt.

Igår morse var man uppe vid åtta och då var det bara att göra sig i ordning och äta frukost sen iväg till Ullared med Emelie, som vi planerat tidigare i veckan, ett bra tag sen man var där, typ förra året innan julafton! ;) Inte så värrst länge sen ändå .. men för mig är det eftersom man är där par gånger om året och till och med hänt att man varit där två gånger på en månad ! :) Vi fyllade hela bilen, precis att vi fick plats med allt, En jävla tur kan jag säga, och antal tusen fattigare, men lika glad är jag .. fick med mig hem vad jag skulle och lite till, som alltid.

Hemma igårkväll runt sex och då var det bara att packa upp allt och fixa sen mys med Zaga resten av kvällen som hade haft pappa mys hela dagen! :)

Idag vaknade man självmant vid sex och kunde inte somna om, typiskt när man väl kan sova, Zaga sover som en stock än, jag har ätit frukost och gjort mig i ordning, tänkte börja nu med att städa, passa på när vädret inte är så roligt och när man hinner .. Har tänkt att hinna med mycket idag, tvätta, städa, rida och iväg och handla på Nova .. ja så denna dagen har jag att göra ..

ha en bra dag allihopa.

puss från mig. 


STOLT MAMMA TILL VÄRLDENS FINASTE DOTTER


ZAGA SOMNADE I VAGNEN PÅ VÄGEN HEM


ZAGA MYSER MED GAMMELFARMOR



Zaga njuter i gammelfarmors & gammelfarfars trädgård, vattnet var väldigt intressant. Plaskade och hade sig ..
mysigt.

FREDAGEN DEN 14 JUNI

Idag gick vi upp vid halv nio, lagom tid att kliva upp. Gjorde oss i ordning och åt frukost sen vid tio tiden begav vi oss iväg till familjecentralen för träff med familjegruppen, första gången idag för oss här i Kvidinge, eftersom jag nyligen bytt, känns väldigt bra eftersom det är närmare och helt annan miljö här. Större och finare lokal jämfört i Klippan. Man vill att sitt barn ska trivas som bäst. Det varade tills tolv sen begav vi oss hem till gammelfarmor & gammelfarfar för ett besök när man ändå var i närheten och inte hade annat planerat, blev bjuden på mat och sen hade vi massa mys med Zaga i trädgården, riktigt fint väder även idag, gäller att passa på att njuta och vara ute så mycket som möjligt. Det är vad jag gör iaf!

Trixie fick också följa med så hon var mera än nöjd. Ligger just nu och sover som en stock. Så en del energi har hon gjort av med. Hemma vid fyra tiden och sen har vi bara slöat och myst sen dess. Snart hade jag tänkt fixa något att äta sen blir det fredagsmys resten av kvällen för dagen imorgon ser full ut, först iväg och handla på förmiddagen och sen klockan tre ska vi vara på bröllop. Zaga ska vara hos farmor & farfar imorgon, första gången jag ska vara utan henne, någongång måste vara första. Kommer garanterat vara väldigt jobbigt, men får stå ut. Allt ska nog gå bra, dock är hon väldigt mammig så det är nog därför jag oroar mig. Jag får hoppas på det bästa! Nu hade jag tänkt att fixa något att äta sen får det bli fredagsmys. Ha en fortsatt bra kväll allihopa.

Puss från mig.

ZAGAS SMÅ FOSSINGAR


EN GLAD ZAGA




ÄVEN IDAG HAR MAN FÅTT LITE GJORT

Blev att man tog en promenad när det väl var uppehåll, började regna lite smått strax innan vi kom hem igen, så man hade smått tur att det inte började vräka ner när man väl var ute ..

Ett städröj har man också hunnit med, tur man har en snäll dotter ibland som kan roa sig själv i mellan åt att man inte behöver gå och bära alltid och hålla på .. annars hade man inte fått mycket gjort!

Nu har man fått i sig lite mat och väntar nu på att klockan ska rinna iväg så att man kan träffa Emelie, har inte bestämt än om jag ska åka till henne eller om hon kommer hit, det lär man märka när hon vaknat, eftersom hon jobbar natt denna veckan ..
Ska passa på att slänga igång en maskin tvätt med sambons jobbekläder eftersom där är en del som behöver tvättas ..

ha en fortsatt bra dag allihopa ..

puss från mig


ZAGA SOMNADE SOM VANLIGT I MAMMAS FAMN


TORSDAGEN DEN 14 JUNI

Inatt fick man sova, Zaga vaknade första gången vid halv fem, men då gav jag henne bra nappen och somnade hon direkt. Sen vaknade hon och ville ha mat vid sex sen sov vi vidare tills strax innan nio .. Efter att hon fått mat fick hon ligga kvar hos mig och sova vidare, lite extra mys.

Så nu har vi gjort alla morgonsysslor och Zaga fått ett bad, hon bara älskar att bada och plaska. Älskade tös.

Nu sover hon en runda, brukar inte vara så länge, men även det är olika. Beror på hur trött hon är, men nu har hon sovit inatt så då lär hon bara ta en liten power nap, vad jag tror iaf.

Så nu medans hon sover en runda ska jag på börja att städa lite här hemma. Helgen är som sagt fullt med annat så hinner inte med då, sen i eftermiddag ska jag träffa Emelie, så där har man att göra i eftermiddag och ikväll ..

nu får jag ta och börja innan jag ångrar mig, för det är inget roligt att städa, men måste göras.

Puss från mig.


HEMMA DAG IDAG

Idag har det blivit en lugn hemma dag, inga måsten och bara ta dagen som den kommer och njuta lite extra .. man skulle behöva göra så mycket egentligen, men det får flyttas fram eftersom det är som det är just nu!

Jag passade på att vilade när Zaga tog sin middags lur på en och en halv timme, verkligen skönt att vila. La mig i sängen för att försöka sova men lyckades inte somna men ändå att man vilar och får lite ro i kroppen gör sin nytta det också ..

Nu har man förberett maten, eftersom sambon slutar runt fem tiden idag så har jag redan förberett det.
Blir hamburgare med bröd idag, länge sen sist så det ska bli gott ..

nu ska jag fortsätta roa och mysa med Zaga ..

puss från mig.


EN TRÖTT ZAGA I MAMMAS KNÄ


ZAGA FÖRSÖKER KLAPPA FISKARNA


ONSDAGEN DEN 13 JUNI

Gårdagen hade man fullt upp. vi vaknade vid sju tiden sen gjorde vi våra vanliga morgon sysslor och sen vid nio tiden begav vi oss hem till gammelfarmor & gammelfarfar på vårat vanliga tisdags besök, åt gott och var ute på en långpromenad i det härliga vädret!

sambon slutade fyra och då kom han och svärfar och fikade, när vi fikat så rann klockan iväg, vi var hemma strax innan sex .. resten av kvällen blev hemma kväll, kändes skönt att vara hemma efter varit iväg hela dagen, borta bra men hemma bäst!

inatt har varit en jobbig natt, Zaga har vaknat konstant så jag har nästintill varit vaken hela natten, det var inte förän nu på morgonen som jag fick sova en liten runda vid sex tills åtta .. Zaga har varit jobbig om nätterna nu par dagar och jag är just nu för tillfället ganska slut i kroppen och huvudet av lite sömn .. idag hade jag tänkt försöka sova när Zaga sover nu mitt på dagen, varken lust eller ork finns i mig just nu! usch, hoppas på att detta snart väder så man får en normal natt snart!

När Zaga vilar sin middags lur ska även jag mysa ner mig under täcket! känns bäst så.

ha en fortsatt bra dag allihopa.

puss från mig


DAGENS OUTFIT


MÅNDAGEN DEN 11 JUNI

Idag hade man en dotter som ville upp tidigt, så vi klev upp redan strax efter sju .. det är bra för hon vill lägga sig tidigare på kvällarna och då så klart vill hon upp tidigare, bara att acceptera läget och se glad ut!
Upp och gjorde våra vanliga morgon sysslor sen fick även Zaga ta ett bad, dags för det nämligen igen.

Nu väntar vi bara på att klockan ska rinna iväg för närmare tolv ska vi bege oss hem till Emma för besök, ska ta en promenad och luncha tillsammans .. alltid lika mysigt.

Det är det enda vi har planerat för denna dagen! sen kvällen får vi se vad vi ska göra, tar vi som det kommer .. bättre att ta kvällen som den kommer :)

Ha en fortsatt bra dag allihopa.

puss från mig.


SOMNADE I MAMMAS FAMN


KVÄLLSMYS


LÖRDAGEN DEN 9 JUNI

Imorse vaknade man klockan vid 7 och mådde sämre, fyfan för att vara sjuk. Frös och hade mig, så tog tempen direkt och jovisst hade man feber, jävligt spännande detta .. 38,9 visade det sig att jag hade.
Sen imorse har man mått upp och ner, dock mest dåligt, vissa stunder har det kännts bra men långt ifrån bra.

Sambon är nu iväg och kör go cart och jag får bli hemma med Zaga och försöka friskna till .. Får bli en hemma dag idag så jag snart kan må bra, hatar att må såhär, slö och mår allmänt kasst. Ogilla detta starkt.
Som tur har man idag en snäll dotter utan några större bekymmer! En jävla tur alltså.

Jag passar på att sova och vila när Zaga gör det så jag får vila lite extra .. LÅT detta snart försvinna! tack.

Soffan är min bästa vän idag.

ha en bra dag allihopa. jag ska försöka må bättre iaf.

puss från mig.


FREDAGEN DEN 8 JUNI

Idag är det sådär 6 år sen man tog studenten, var nämligen inne i Klippan imorse när jag vaknade och tog och solade en runda och sen tvättade jag bilen när jag ändå hade tiden till att kunna göra det, eftersom sambon är ledig idag från jobbet så då passade jag på att göra lite saker som behövdes.

Dock vaknade man och mådde bra, sen kom det fram sprängandes huvudvärk och illamående och yr, bara sådär helt plötsligt, så väl hemma så slängde jag mig på soffan en runda medans Zaga vilade, efter att jag vilat så tog jag en runda med damsugaren och sen la jag mig i sängen en timme och sov men icke försvinner det, sambon har varit hos svärmor och fått tablett för migrän eftersom jag tror att det som spökar, men änså länge har det inte hjälpt, känns som huvudet ska sprängas, suck.

Detta skitet är riktigt jobbigt och jag hoppas på att detta ska försvinna snart, obehagligt att må så dåligt när man annars alltid mår bra och sällan är sjuk .. tur sambon är ledig idag så han kunnat ta Zaga lite extra idag så jag slipper allt själv när man inte mår helt hundra ..

Regnar som bara den idag, hade planerat en promenad imorse men blir inte mycket av det i detta skit vädret, hoppas på bättre väder snart, för sommaren har bara försvunnit för tillfället och jag hoppas att den kommer snart igen, lite varme tack!

Idag blir det bara en hemma kväll och försöka må bättre ..

Puss från mig.


ZAGA & ANNA






TORSDAGEN DEN 7 JUNI

Idag var vi uppe tidigt eftersom vi skulle vara hemma hos Emma klockan nio för att äta frukost hos henne ..
Så hela förmiddagen spenderade jag där med våra bebisar .. mel är tio månader men ändå massa mys! Fast att hon skulle springa runt och ro sig själv hela tiden, så hoppas jag på att Zaga också blir sen om par månader!

Efter att jag varit där så åkte jag hem till Emma Nilsson för att umgås med henne, sen kom även Anna dit så vi fikade och snacka massa, alltid lika trevligt!

Hemma vid halv fem och då blev det att göra mat direkt och nu har man ätit, blev att jag gjorde vårullar & ris, mums, ett tag sen man åt det. Sambon jobbar än, så jag hade snart tänkt ta en kvällspromenad så man får lite frisk luft, eller att både jag och Zaga samt att Trixie får en runda att göra av med lite energi ..

ha en fortsatt bra kväll allihopa.

puss från mig.


MYSIG ZAGA


KVÄLLSMYS

Sen jag skrev sist har det inte hänt så mycket. Zaga har badat och nu myser vi i soffan!
Upp tidigt imorgon bitti för att äta frukost hemma hos Emma Svensson och mysa med barnen ..

Sen efter att jag varit där ska jag hem till Emma och mysa, så får vi se vad vi ska hitta på, tänkte vi kunde ta en promenad om vädret tillåter det, kan ju hoppas på bra väder imorgon, inget regn tack!

Snart natta Zaga sen ska jag ha lite egen tid innan jag kryper ner under täcket.

Puss från mig.


ZAGA I SIN HOPPGUNGA FÖR FÖRSTA GÅNGEN


ONSDAGEN DEN 6 JUNI

Gårdagen hade man fullt upp sen vi klev ur sängen, strax efter nio åkte vi iväg hem till gammelfarmor & gammelfarfar för vårat vanliga tisdags besök, var även ute nästan två timmar på en långrunda trotts vädret inte var så bra, så trottsade vi det och gick ut fast att regnet var i luften, men vi klarade oss utan att det började regna, sen inom BVC här i kvidinge och kolla hur dom har det och deras babygrupper/baby cafe, lokalerna är så mycket bättre där än klippan, så jag ska byta hit till Kvidinge, ska ringa om det imorgon och flytta över oss dit istället för Klippan, närmare blir det också.

Hemma vid fem tiden, sambon var redan hemma så vi åt lite och sen blev det mys resten av kvällen.

Idag var man uppe vid 9 tiden, dock gick sambon upp med Zaga redan vid sju, men jag somnade om och sov lite till, alltid lika skönt. Väl uppe gjorde jag mig i ordning och sen blev det att åka till Väla .. Gick där en runda och sen åt vi och åkte hem.

Nu är vi hemma och sambon klipper gräs och jag myser med Zaga, hon har hoppat i sin hoppgunga för första gången idag, duktig flicka!

När sambon är klar så ska jag bege mig ner till stallet och se hur det är med min gosse, han har haft en rejäl förkylning, hosta och varit snorrig och en svullen hals, igår hosta han inte längre och var mycket bättre, så hade tänkt att ta en runda på hästryggen i eftermiddag om han är bra även idag. Hoppas på det bästa.

ha en fortsatt bra dag allihopa.

puss från mig.


EFTER FYRA MÅNADER TAR HON SIN NAPP


PROMENAD I SKITVÄDRET

Trottsade vädret och tog en promenad iallafall .. dom håller på att göra vid vägen och brädda den, så ni kan ju tänka er själva hur denna grusvägen såg ut efter att dom kört och fixat, mjuk och massa skit på hela vägen, dubbelt så jobbigt att köra vagnen eller bara gå där själv, men ut kom vi iaf! Så vi alla fick lite frisk luft. Skadar aldrig med lite motion och frisk luft.

Trodde Zaga skulle somna men icke skulle hon det, men när vi väl kom hem så slocknade hon i min famn, älskade unge, så nu tar hon sin eftermiddags lur och sover gott.

Emma Svensson skicka att hon ville jag & Zaga skulle komma och hälsa på och att visa Zaga eftersom hon inte sett henne än, men eftersom hon sover sin eftermiddags lur nu så kände jag att det inte var läge till att åka iväg, men vi ska planera in att ses på torsdag istället! :) skoj.

Sambon slutar jobba vid fyra, så då blir det att fixa mat, annars ser denna dagen lugn ut, kan vara skönt med sådana dagar också .. :) mys.

puss från mig.


VÅRAN UNDERBARA DOTTER






MOSTERS ISAAC


DAGENS OUTFIT



just nu ligger Zaga och myser i soffan ..
<3


MÅNDAGEN DEN 4 JUNI

Ny vecka och nya tag, inatt har man sovit riktigt bra, förutom några hemska drömmar, har börjat drömma massa för tillfället, smått obehagligt! Hoppas bara det är tillfälligt ..

Uppe klockan tio, Zaga ville ha lång sovmorgon idag, inget mig emot direkt! :)

Hade tänkt ta en lång morgon promenad, men när vi väl klär oss och är färdiga så öppnar himlen sig, spännande! hoppas att det ska gå över så man slipper regnet!

annars idag har vi inget planerat, vi tar denna dagen som den kommer! lika bra.

just nu ligger Zaga med mig i soffan och myser <3

puss från mig.


SÖNDAGEN DEN 3 JUNI

Gårdagen blev en lyckad dag för oss alla .. verkligen ett fint minne att minnas!
Fick fina presenter och blommor ..

Efter dopet så följde syster med familj med oss hem och stannade resten av kvällen, åt gott och umgicks. Inte så ofta vi ses eftersom det är en bit att köra, så man får passa på när det finns tillfälle till det!

Idag vaknade man runt nio, då började man med att ta ett rejäl storstädning här hemma, lika bra när man väl har lite enerig till det, inte för att man var så road till att göra det, men ibland har man vissa måsten helt enkelt!

Efter att städningen var klar, så körde jag hem till pappa och lämnade en bit tårta eftersom vi fick nästan en hel tårta över sen igår, trodde jag inte att det skulle bli, men bättre att det blir över än att det inte räcker till alla!

Nu har både Zaga & Johan somnat i soffan sen ett tag tillbaka, så nu funderar jag på vad jag ska göra, tänkte bege mig iväg till stallet för att mysa och ta en runda på hästryggen, passa på när sambon kan ta Zaga, inte så lätt att komma ifrån annars!

ha en fortsatt bra dag allihopa.

Puss från mig.


LITE BILDER FRÅN ZAGAS DOP












































ZAGA STOLT BILÄGARE


NICKELBACK - LULLABY


DU GÖR MIG GLAD



Räcker jag tittar på dig så blir jag glad ..
<3


DAGENS OUTFIT


En morgonpigg Zaga ..

dagens outfit:
Lila/grå body, ljusa jeans leggings, gråvita strumpor ..


FREDAGEN DEN 1 JUNI

Ny månad och nya möjligheter att se framemot ..
& Zaga snart fem månader, tiden rinner iväg för fort!

Idag vaknade vi självmant vid halv nio, jag vaknade lite efter åtta men invänta och låg kvar tills Zaga vaknade sen steg vi upp och nu har jag gjort i ordning Zaga och jag själv är klar med allt, ska vara i kyrkan klockan tio och hämta nycklar och betala församlingshemmet som vi ska hyra imorgon ..

Sen slutar sambon vid fyra i eftermiddag och då blir det iväg och duka och göra allt i ordning inför imorgon.
Ska hämta tårtorna imorgon bitti klockan åtta, eller sambon får göra det, jag har tillräckligt att stå i med imorgon och han är mera morgon pigg än mig så han fixar och hämtar dom tidigt imorgon.

Annars ser kvällen lugn ut ikväll, full rulle under dagen och morgon dagen, men som jag ser framemot morgon dagen! :)

nej nu ska jag snart bege mig, ha en fortsatt bra dag allihopa.

puss från mig.


RSS 2.0