TOPPEN HUMÖR


NU HÅLLER JAG LÅNGLEDIGT

Fan vad jag längtat efter min lång ledighet! helt sinnes sjukt .. ;) älska livet just nu. Slippa höra alarmet ringa på tre tidiga mornar, gött.

Har dock inget planerat i helgen mera än att jag ska njuta på hästryggen hela helgen, dom har nämligen lovat upp till 15 grader, hoppas våren är här för att stanna ..

Hundarna är ute och rastar av sig, ska snart ta in dom sen beger jag mig iväg till åstorp för att hämta Mia sen iväg på en shopping runda, har lust med Center syd denna gången, får se vad Mia är sugen på, Väla eller Center syd! :)

Vi hörs ikväll när jag kommer hem från mitt äventyr! ;)

Puss från mig.




ÄNTLIGEN ÄR TORSDAGEN HÄR

Woho, sists jobbpasset för denna veckan, sen håller jag helg, fan vad jag längtat!
Så nu ska jag bege mig mot jobb och jobba mina timmar, slutar 15.oo. idag, stort gilla på det! :)

Vi hörs garanterat senare.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


LANDAT I SOFFAN

Nu har jag fått mat i magen och bäddat ner mig i soffan, mys! Dock ensam, älsklingen har att göra i en timme till innan han kommer hem, så får snällt vänta tills han dyker upp ..

Har försökt ropa in hundarna, men dom ville inte komma in än, såg att grannens hundar också var ute så dom har fullt upp där ute, galningar! ;)

Våren är på väg, dags för lite nät shopping! ;)

Puss från mig.

UNDERBART


RIKTIGT VÅRVÄDER

Idag har vädret verkligen varit toppen, bäst av allt är att det inte blåst .. underbart!
Dagen på jobb har jag inget att till lägga om, en del stress men det får man räkna med ett par månader framöver, jag bara hoppas på att timmarna på jobb ska gå undan så man kommer därifrån, för vi har sjukt mycket att göra, allt går i ett .. man är ganska slut i huvudet när man jobbat sina åtta timmar.

Eftersom det var bättre väder idag än gårdagen, så helt klart blev det en runda med min fyrbenta älskling, passade på med en skogsrunda, innan man kom in i skogen så mötte man Maria och henns nya inakordering, en amerikansk paint horse. Riktigt fin var de! :) blev en skogs runda för våran del, pigga och glada hästar fick vi ..

Kom nästan innanför dörren, fast har hunnit med att slänga mig i duschen! Riktigt skönt .. Älsklingen jobbar än, han sa bara att han skulle jobba länge, men hur länge det blir har jag inte en aning om. Hoppas på att han dyker upp snart ..

Nu göra något att äta, ganska hungrig. Åt sist vid 12 idag, och då åt jag en kyckling/bacon sallad från kochs bageri, älskar verkligen deras sallader .. Goda och nyttiga! :)

Puss från mig.




NY DAG NYA TAG

Onsdag idag, då var det ny dag och nya tag. dags för jobb igen, slutar 16.oo. sen får vi se vad denna dagen har att erbjuda ..

mot jobb!

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


INGEN VILA

Hade planerat att bara slöa i soffan, istället tog jag ett litet städryck, plocka undan och damsugade nedan våningen och sen tog jag och diskade berget av disk, fattar inte vart allt kommer ifrån, vi är två stycken i detta hushållet, en jävligt bra fråga!

Älsklingen kom nyss hem, står just nu i duschen .. Så nu väntar jag bara på honom så är det min tur att ta en lång varm dusch, sen hade jag tänkt hålla kväll! Slöa framför tv, inte helt fel såhär en tisdagskväll! :)

Godkväll allihopa.

Puss från mig.


MIN DAG

Jaha, min dag är dock inte slut än, men kvällen närmar sig sakta men säkert .. jobbat som vanligt idag, har fått sjukt mycket att göra på jonn för tillfället, har röven full kan man mera säga, så nu blir det extra resurs som gäller, blir från 21.15 - 00.15. är vad det är tänkt, om man nu hinner man man ska på det passet extra, då är det alltså två extra personer som ska hoppa in och jobba dessa pass varje dag, vi har knappt inga vikarie kvar, när inte våra vikarie kan ställa upp, så blir det ordinarie personal som får hoppa in och ta extra, jag hoppas på att slippa, palla jobba dom sjuka tiderna lixsom, helt klart goa pengar, men är det värt det egentligen? Det är en bra fråga, jag låter dom andra sätta upp sig på tiderna först så hoppas jag att dom klarar sig bra utan mig, många andra tänker heller inte ställa upp, jag jobbar redan heltid så känner inte att jag behöver jobba massa extra, får min lön och klarar mig väldigt bra på den .. Får se vad det blir av det hela.

Slutade jobba 16.oo. inom oasis för att sola, en jävla otur hade man att alla var upptagna och så klart var ett solarium sönder, så bara för mig att vänta drygt en kvart innan man fick komma till ett ledigt solarium, solade i 20 minuter, frös när jag kom dit så det var verkligen skönt med lite värme! Sen raka vägen hem och ta ut hundarna så dom fick göra av med lite energi, dock jävligt tråkigt väder, blåser värre idag! Hade tänkt rida idag, men jag struntar i det, eftersom vädret är som det är, inget roligt. Hade det inte blåst spå kallt så hade jag helt klart gjort det .. hoppas på att vädret är bättre tills helgen, eftersom man är långledig! Väldigt tråkigt annars ..

Älsklingen jobbar än, skulle jobba över par timmar idag, har ingen aning om när han slutar, men sånt som jag lär märka när han dyker upp .. Hade tänkt att det skulle bli en lugn kväll ikväll för min del, kan nog jag behöva efter två jobbiga dagar på jobb.

Puss från mig.

GODMORGON TISDAG

Sovit jävligt dåligt inatt, vet egentligen inte varför, för trött var man när man gick och la sig ..
Så nu ska jag bege mig mot jobb och jobba mina åtta timmar, slutar 16.oo. sen får man se vad denna dagen har att erbjuda mig ..

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


HEMMA EFTER ETT JOBBIGT PASS

Nu har man landat hemma i soffan, så klart kollar man på big brother, går ju inte att missa! ;)
Har inte så mycket att säga egentligen, mera än att jag är död efter dagens pass, har haft att göra kan jag säga, skulle egentligen vilka gå raka vägen till sängen nu, men ska försöka hålla ögonen öppna och kolla avsnittet av bigbrother ..

Vi hörs imorgon, natti natti!

Puss från mig.


TVÅ GLADA HUNDAR
































LÅNGPROMENAD I SKOGEN MED VOVVARNA

Eftersom vädret är på topp, så blev det skogen med vovvarna. Riktigt skönt att få röra på sig lite, mindre roligt att jag börjar jobba om drygt en timme när det är såhär fint väder, så typiskt. Men jag ska inte klaga, har haft en mysig promenad nu på förmiddagen med mina älsklingar ..

Nu blir det att få i sig lite mat i magen innan man beger sig till jobb, kameran kom med till skogen, så kommer komma upp lite bilder på mina två bus frö! ;)

Puss från mig.

:)


NY VECKA & NYA TAG

Måndag & nya tag, dock en kort vecka för min del .. är nämligen långledig fredag lördag söndag! riktigt skönt, som alltid.

Gick upp strax innan tio, ut med hundarna och gjorde mig i ordning, så nu sitter man framför datan och kollar runt lite, dock inget intressant, små segt. Jobbar eftermiddag idag, så börjar jobba 14.15. sen har man hela eftermiddagen och kvällen på jobb, inte ett dugg intressant. Jag vet vad jag ska göra iaf, haha.

Nu blir det en promenad med hundarna, sen lite mat i magen sen är det jobb som gäller. Älsklingen är ledig idag, jävla lyx kan jag tycka, vissa har det bra. För bra! :)

Puss från mig.




DAGENS OUTFIT


PIZZA TAJM

Nu hämtar älsklingen pizza i klippan till oss, från den nya pizzerian Cilli, eller den har ju funnits ett par veckor, men nyaste i klippan! ;) riktigt gott därifrån. ska verkligen bli gott med lite mat!

Puss från mig.


DEN BJUDER JAG PÅ



här kan ni se ganska så bra hur mitt hår blev efter förändringen, har nu börjat vänja mig vid det, eftersom man haft det svart väldigt länge ..

älsklingen som tog bilden i fredags när jag stod och gjorde mig redo för party, haha.

vad tycks? lite kommentarer hade inte skadat ..


SÅ MYCKET KÄNSLOR



jag älskar dig ..


BETTAN VÅRSTÄDAD


HÄRLIG RUNDA I SKOGEN




















VÄLDIGT FLITIG SÅHÄR EN SÖNDAG

Jaha, en liten sovmorgon fick man. Uppe strax efter nio. Jag och älsklingen åt frukost sen mot Klippan för att sola. Tankade även min bil, känns som man alltid tankar, bensinen blir bara allt dyrare. Ligger exakt på 13.94 just nu, helt sjukt kan jag tycka ..

Efter solningen blev det hem och på med ridkläderna och sen iväg till stallet, blev en skogstur med hundarna och älsklingen. Väldigt mysigt! :) kan ju säga att alla utom jag blev trött, som så klart satt på hästryggen, mindre anstängande att gå eller springa efter! ;)

När man väl kom hem så fixade man lite lunch, blev pölse för våran del, mums. När man ätit så blev det att vårstäda bilen, lika bra att få det gjort, behövdes verkligen kan jag säga ..

Nu har jag landat i soffan, tänkte uppdatera lite sen en lång varm dusch. Ikväll blir det söndagsmys som står på schemat! :)

Kommer komma upp bilder på skogsrundan, älsklingen passa på att fota lite .. Hitta en del träd som hade ramlat som man kunde hoppa över, fick genast en bus häst när han väl kom igång! ;) fast mysigt.

Kan man känna sig mera än väldigt flitig såhär en söndag, alltid lika skönt när det är gjort.

Puss från mig.

TVÅ HUNGRIGA VOVVAR






har fläskfile i ugnen, dom tror verkligen det är till dom, lämnar inte köket ens ..
så söta.


LÖRDAGSMYS

Ikväll har jag ingen direkt lust med party, så slår till med lördagsmys istället.
Älsklingen ligger däckad i soffan och har somnat, så jag hade tänkt ta en dusch, sen påbörja maten .. Börjar nämligen bli hungrig nu, klockan rinner iväg, ska även se om det går något bra på tv ikväll, eller man ska ladda hem någon bra film kanske, om man  hittar något sevärt ..

Ha en bra lördagskväll allihopa.

Puss från mig.


LOLLI



Fick träffa lille lolli igår också, så söt. Petras vovve ..


BACON LINDAD FLÄSKFILE



lite lördags lyx för våran del .. mums.


DÄCKBYTE



min fina sambo har varit snäll och bytt mina däck idag, så nu hoppas jag inte på att vi får mera snö ..


PARTY 25/3


































































FREDAG & LÖRDAG

Gårdagens party blev en lyckad fest, hade riktigt roligt och träffa folk som man inte träffat på väldigt länge.
Slutade med att vi hamnade på Harrys, mycket folk men vi hade tur att vi fick sitt platser! ;)

Uppe vid tio idag, sovmorgon är inte helt fel, och ett stort pluss att man vaknar att solen skiner för fullt.
Idag är vädret verkligen på topp, underbart. Åt frukost med älsklingen, sen begav jag mig ner till stallet för att rida en runda med min fyrbenta älskling .. när jag var klar med honom så följde jag med svärmor och red på en av hennes isläningar, andra gången man rider på en isläning, blev en lagom runda. Alltså har man ridigt två hästar, inte varje dag man gör det, men det var jävligt skönt.

När man väl kom hem så blev det storstädning här hemma, jag och älsklingen har tagit ett rejält ryck. Känns skönt nu efteråt att det är gjort, snacka om att man varit flitig såhär på en lördag, jag är hel nöjd!

Nu har jag slängt mig i soffan, ska lägga upp bilder sen igår hade jag tänkt. Dom är redan upplagda på facebook, för er nyfikna! ;)

Vad som sker ikväll har jag inte en aning om, känner för en lugn kväll eftersom man varit i farten exakt hela dagen, hade nog inte varit helt fel? :) maten är upptagen från frysen, blir bacon inrullad fläskfile för våran det, får lyxa till det ibland! ;)

Puss från mig.





DAGENS OUTFIT


JAG ÄR IGÅNG

Håller på med maten för fullt, och älsklingen har kommit hem, sen mat i magen .. Efter det lär det bli duschen och göra sig i ordning inför kvällen .. ovanligt att man går på full varv? Nej inte speciellt! ;) alltid massa på gång, alltid har man att göra, ingen ledig tid direkt! Silket liv man lever egentligen ..

nej nu har jag dålig tid till att uppdatera mera, kameran lär åka med ikväll, så kommer garanterat upp bilder imorgon! ;)

Puss från mig.


NYTT LASS MED MORÖTTER HÄMTADE

Nu håller jag helg, eller det var för över en timme sen som jag gjort det. Jag är riktigt jävla glad över det, helgen är verkligen välkommen för min del, är nämligen helt jävla slut. Så tre sovmornar för min del, jag är riktigt jävla överlycklig över det, eftersom man jobbar eftermiddag på måndag så får man en extra ledig morgon .. Ganska skönt ..

Direkt efter jobbet blev det solning, sen raka vägen mot strövelstorp för att hämta ett lass med morötter, eller för att vara exakt så blev det fem säckar, så nu klarar dom sig par en vecka, innan det är dags att fara dit igen .. Har släppt ut hundarna så dom far runt där ute som två galningar, haha. Roligt att se när dom häller på, snacka om att dom rastar av varandra på all energi, gillas.

Älsklingen jobbar än, vet inte riktigt när han slutar, jag lär märka när han dyker upp här hemma.

Ikväll är det party som gäller, fast att jag är helt off, får se hur detta blir. Haha. lagom bra fylla kanske! ;)
Hoppas på en bra kväll iaf, som alltid annars ..

Puss från mig.





: )


ÄNTLIGEN FREDAG

Äntligen snart denna arbetsveckan över, dock känner jag att man har mycket att göra på jobb och det kommer var en tuff dag, men jag ska nog kunna kämpa mig igenom denna dagen också, tänka att man är ledig två dagar sen! :) Slutar 15.oo. sen håller jag helg .. woho. alltid lika glad när man inväntar ledighet!

Vi hörs garanterat senare när jag kommer hem från jobb.

Puss från mig.

STORHANDLING PÅ CITYGROSS

Då har man jobbat klart för idag, inget speciellt har hänt mera än att vi haft möte på eftermiddagen ang time care som ska börja i maj, har massa att lära sig och en del utbildningar som man ska ta sig igenom för att lära sig det nya systemet, jag hoppas på att detta kommer vara bra för alla i gruppen .. bara hoppas på det bästa!

Älsklingen är i duschen, väntar bara på honom sen ska vi bege oss iväg för att handla på City gross, dags för storhandling igen ..

Vi hörs senare ikväll.

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT



 


STORM?

Det kan man fan undra, för fan vad det blåser och har sig, har varit soligt och fint hela förmiddagen sen dyker detta jävla blåsvädret upp, fast har dock blåst hela dagen och blivit allt hårdare vindar .. Känns som det är storm ute .. hade tänkt ta en ridtur med min fyrbenta älskling, men kan jag glömma i detta jävla piss vädret, suck!

Idag har man jobbat dag, mellan 7.oo. - 15.30. ett lite normalare pass har man gått igenom. Har haft att göra, men inte det hemska stressen som man hade igår kväll, kan ju säga att jag är helt slut sen gårdagen, inte många timmars sömn inatt, eftersom jag gick och la mig sen, får skylla mig själv, så kan det bli när man fasnar i något och går knappt att släppa ..

Efter jobbet blev det raka vägen för ett besök på oasis och sola en sväng, små frösen som man varit halva dagen så var det besöket väldigt skönt! :)

Vad som sker resten av denna dagen har jag inte en jävla aning, känner bara för att bädda ner mig och stanna där resten av denna dagen, inte alls på humör för något i detta jävla skit vädret .. :(

Älsklingen jobbar än, skulle sluta 16.oo. så vet inte vad han sysslar med, men han dyker väl snart upp skulle jag tro ..

Puss från mig.


:)


JAG ÖVERLEVDE KVÄLLSPASSET

Ja man har överlevt kvällens pass, dock har vi kämpat på bra, allt har gått i en jävla fart .. Antal extra larm men har ändå gått bra, sista utryckningen blev lite över nio, och vi klarade av det utan att behöva jobba över, så man kom hem till big brother, paus just nu .. så jag passa på att uppsatera lite! Ska se klart det, sen blir det sängen för min del, hoppas på att somna så fort man lägger huvudet på kudden, hatar att ligga vaken med massa jävla tankar som snurrar runt ..

Godnatt allihopa.

Puss från mig.


HAPPY


MOT JOBB

Då var man färdig för att bege sig mot jobb, fint väder så jag är på toppen humör och mår jävligt bra! :)
Att vädret kan påverka så mycket som det gör, på ett bra vis i detta fallet! Låt nu våren komma för att stanna, mera snö och skitväder vill jag inte ha!

slutar jobba 21.45. sen är det raka vägen hem för att slänga sig i soffan och kolla big brother, kan man ju inte missa nu när man väl har fasnat i det, illa egentligen. ;)

Ha en bra dag/kväll allihopa.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT





HÄRLIG PROMENAD

Nu har man avklarat en promenad med hundarna, så dom fått bli av med lite enerig innan jag ska bege mig iväg till jobbet, två vild djur hade man. Tur att solen är framme, annars hade det nog blivit kyligt, eftersom det blåser en jävla massa, känns nästan som värsta blåsten, att det alltid ska blåsa? usch.

Dags för mig att ta en dusch och göra mig i ordning inför jobb. Kanske få i mig något att äta också, så man klarar sig till rasten ikväll .. har fått lite extra att göra på jobb, så nu vet man inte om man hinner med någon rast eller får man bara chansen att slänga i sig maten .. får se hur denna kvällen blir, alltid lika intressant!

Duschen kallar!

Puss från mig.


BILDER PÅ ALICE NÄR HON VAR LITEN

Kolla igenom bilder igår på datan och skicka iväg 130 nya bilder på framkallning, så hitta man lite bilder på Alice. Så söt är hon, så Emelie var glad över att se dom när jag skicka dom till henne :)

om jag har rätt för mig är hon närmare 3 månader gammal på dessa foto. Det är nämligen sen förra sommaren då Emelie bodde hos mig ett tag ..

Nu är dock Alice ett år, tiden rinner iväg.




HOPPAS PÅ ATT VÅREN ÄR HÄR FÖR ATT STANNA


EN JÄVLA MORGON

Haft en jobbig morgon, massa traktorer som kört runt omkring och sen kom sopbilen vid nio tiden, jävla morgon med andra ord, fick direkt inte min sömn som jag verkligen ville ha .. men sovmorgon har man haft med dålig sömn, är dock ändå små pigg men inte utvilad som jag hade velat!

Gick upp för ett litet tag sen, har lagat och försökt sova vidare men gick inte så nu är man uppe och är igång.

Ska göra mig lite te till frukost, sen bara ta lugnt. Passa på när man kan ta en lugn morgon utan att stressa runt som en idiot.  Sen blir det en dusch och göra sig i ordning inför jobb, börjar jobba 14.15. Jobbar eftermiddag idag, helt okej, men inte när det är så fint väder just nu, våran mätare står på 14,6 i solen, så det kan man verkligen säga att våren är här, jag hoppas på att den är här för att stanna också ..

Älsklingen åkte tidigt imorse, så blir en morgon utan honom, smått tråkigt när vi jobbar om varandra, men kan också vara bra att vi är ifrån varandra lite ibland, inte många timmar vi snackar om, så det kan vara ganska nyttigt för oss båda.

Nej nu blir det frukost.

Puss från mig.


NÖJD GOSSE


KÄNNER MIG FLITIG

Jag kan ju säga att jag har varit väldigt flitig på min lediga dag .. Känns bra, fast helt slut nu när man väl satte sig i soffan efter duschen ..

Efter alla ärende, så blev det stallet för att ta en långtur med min fyrbenta älskling och pyssla om man lite extra mycket, sen raka vägen hem för att hämta upp älsklingen sen iväg och kolla på golv, sen inom oasis för att sola och sist men inte minst blev det att tvätta min bil, så nu har man en fin pärla igen. När man väl kom hem, så satte vi igång med maten direkt eftersom båda var vrål hungriga, och sen tog jag tag i vårat diskberg när man ändå var igång ..

Jag har varit igång exakt hela dagen och nu känner jag att jag är värd soffläge och lite extra mys med min älskling, bra slut på denna dagen ..

Puss från mig.

BUS MED HUNDARNA
























FUNDERAR

Funderar på om jag ska bege mig till stallet för en tur i skogen eller jag ska skita i det? det är en bra frågan .. Har nyss kommit in efter en promenad med hundarna, två väldigt busiga hundar hade man idag! Fick inte med kameran på rundan, men när jag väl kom hem så blev det några foto när dom fick sina små ryck! :) HAHA.

har dock mest skrattat åt Zeke! ;) 
kommer komma upp bilder .. 
 
Puss från  mig.


RIKTIGT GODA



Riktigt jävla goda, jag är inte så glad för chips men dessa går ner .. : )


ZEKE







Lille Zeke växer verkligen fort! : )


HEMMA EFTER LITE ÄRENDE

Ja nu är man hemma efter att gjort dom ärenden som skulle göras, känns bra att ha det gjort så slipper man tänka på det! :) blev även inom Nova för att kolla om dom fått in lite nytt, men dåligt med det, så blev bara att man inhandla nya leggings, får hoppas på att dom snart får in lite vår nytt!

Innan jag körde hem så blev det inom pappa och hälsa på en runda och sen blev det även kyrkgården för ett besök på mammas grav, inget spännande direkt, men känns alltid skönt när man varit där, dock flyger tankarna mera men inget jag kommer komma ifrån någonsin .. jag får leva med det!

Har släppt ut hundarna så dom är ute och roar sig själva, jag har inte ätit frukost än, så hade tänkt att kanske få i mig något, fast vet inte vad jag är sugen på, eller om vi har något hemma som duger till mig .. får väl rota fram något, något måste jag ha i mig. Så nu blir det frukost för min del ..

Puss från mig.

HUMÖRET ÄR PÅ TOPP


GÖRA NÅGRA ÄRENDE

Nu är det dags att bege sig hemifrån för att göra alla mina ärenden, vi hörs garanterat senare .

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


UPPE MED TUPPEN

Idag är jag uppe med tuppen, fast att jag är ledig och sagt åt mig själv att sova väldigt länge, men gick inte så bra, vaknade lite innan nio och var klar vaken ..

Hundarna har varit ute på en liten runda och nu sitter jag i soffan och latar mig, hade tänkt klä på mig och göra mig i ordning, sen bege mig mot Klippan för en del ärende som ska göras sen hade jag tänkt göra ett besök hos Emma och snacka lite och ta en fika, väldigt länge sen man träffa henne .. Kanske blir att tvätta bilen också när man ändå är i klippan och det behövs verkligen, man ser knappt vilken färg jag har på bilen, täckt av grus och skit, jag hatar att vi har grusväg innan man kommer hem, suger fett mycket!

Nej nu får jag ta tag i denna dagen också, älsklingen slutar jobba 16.oo. då blir det iväg för att kolla på golv som vi ska lägga här hemma, nytt golv i köket och i vardagsrummet ska läggas. Det blir säkert skit bra.

Vi hörs senare.

Puss från mig.

INGEN VINST



Dåligt med vinst igår, men hade fyra tillfällen där man var nära lite vinster, jag hoppas på att man väljer bättre lott nästa vecka ..


GODMORGON

Kvällen igår blev bra, jag och Emelie jobba tillsammans! Så allt flöt på väldigt bra. Sista jobb passet för hennes del igår, väldigt tråkigt för mig, får jag klara mig utan henne. Men glad för hennes skull att hon hittat jobb .. bara gå som timmis funkar direkt inte .. Så jag förstår henne att hon tackade ja till detta, bättre betalt också!

Nu var det söndag och mitt sista pass på jobb för denna helgen, härligt. Slutar 15.45. blir stallet direkt och sen blir det söndagsmys med älsklingen och antagligen Mia också, ja det vanliga. Bingolottorna är redan inköpta igår ..

Nu ska jag fara iväg till jobb.

Puss från mig.

BUS MED HUNDARNA








































DAGENS OUTFIT


LÖRDAG

Blev en lugn och skön fredagskväll igår med älsklingen, behövdes verkligen för bådas del .. mys! :)

Uppe tidigt idag, första jobb passet var mellan 07.oo. - 10.oo. sen blev det iväg för att handla hem lite nybakta bullar och lite annat gott. Än har det inte blivit någon frukost och klockan är snart halv ett, älsklingen farde nämligen iväg till Lödde för att kolla en bil med sin pappa, och jag farde iväg med Emelie så vi fick rasta av våra hundar, verkligen vad dom behövde .. Så nu har jag två lugna och trötta hundar här hemma! :)

Nu har man kommit hem, så nu inväntar jag bara att min älskade sambo ska dyka upp så vi kan äta lite tillsammans, fast jag är riktigt jävla hungrig så är jag snäll och väntar tills han kommer hem .. jag får försöka stå ut ..

kameran kom med idag, så kommer komma upp bilder under dagen på hundarna ..

Puss från mig.


FREDAGSMYS

Jobbet idag har varit mer eller mindre kaos, som vanligt två personer kort, alltså har vi andra fått jobba som idioter, tur att det mesta ordna sig tills slut ..

Slutade iaf vid fyra, det valiga. Blev att åka och sola direkt eftersom man ändå var i klippan. Sen hem och byta om, på med ridkläderna och iväg till stallet för en tur på min fina gosse. Trodde det skulle vara halt, men var inte så farligt, sen har man ändå sulor på honom så snön fasnar inte i skorna, ganska skönt ..

När man väl kom hem så hade älsklingen gjort mysigt här hemma, tänt massa ljus. Min älskling han kan överaska ibland! ;) blev duschen sen hämta älsklingen pizza.

Nu är maten nere och vi ska ha fredagsmys. ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.





DAGENS OUTFIT


FREDAG

Nu var det fredag och snart helg, dock inget vidare spännande helg för min del! Ska nämligen jobba helgen.
Ska göras det också, så bara le och se glad ut ändå ..

Idag jobbar man tills 16.oo. sen ikväll blir det antagligen fredagsmys, eftersom man ska upp tidigt och jag känner inte för att komma hem mitt inatten och veta att man ska upp igen om par timmar, ser ut att bli en lugn kväll, fast jag vet att jag kan få mina ryck och då kan det hända massa! ;)

Så nu är det dags att bege sig mot jobb. Vi hörs senare.

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT


NÖJD ELLER INTE?

Nu har det blivit en förändring, skulle bli en 'liten' förändring, men blev en stor förändring när man väl såg sig i speglen och håret var klart, tog dock en jävla tid, men det var det värrt! Inte riktigt nöjd, eftersom man har så mörkt hår så tar det sin tid att blekningen tar ordentligt, ska göra nytt besök om två veckor och då blir jag garanterat hel nöjd, få i lite mera ljusa slingor .. det lär säkert bli bra i slut änden, jag får ha lite tålamod.

Skulle egentligen både klippa och färga det idag, men blev bara färgning idag, tar klippningen nästa gång.

Nu inväntar jag min sambo, han slutar 16.oo. sen får man se vad denna dagen har att erbjuda! ;) små seg är man, men smått sugen på att göra något, fast vet dock inte vad!

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT


ETT PAR MÅNADER SEN

Hitta en bild i mobilen sen par månader tillbaka, för att vara exakt så är det i december .. ;)


SNART DAGS ..

fått i mig lite frukost, duschen avklarad .. så nu ska jag bara klä mig och göra mig i ordning .. sen beger jag mig mot frissan, beslut ångest över hur jag ska göra, kommer antagligen sluta med att jag kommer skita i det, haha. min vanliga sak att göra när jag inte kan bestämma mig, man vill ju inte göra något felaktigt val, nejtack ..

Att en förändrig ska vara så sjukt jobbig egentligen, haha.

Är som sagt ledig idag, och har inget planerat efter besöket hos frissan, ganska skönt kan jag ju säga, får se vad denna dagen har att erbjuda! :)

Puss från mig.


SÖTA ISAAC


SOVMORGON

Jaha, då har man fått sovmorgon idag, väldigt skönt kan jag ju säga. Välbehövligt också, eftersom jag inte varit riktigt på topp dom två sista dagarna, kanske gör susen att få sova några timmar extra denna morgonen, kanske vem vet, känner mig ganska pigg just nu, så jag hoppas att det var det som gjorde susen med en sovmorgon! Alltså ledig hela dagen .. gött.

hurndarna har fått komma ut, solen skiner men dock är det ett jävla blås väder, fattar inte varför det ska blåsa varje dag, förstör vädret lite smått, hade det inte blåst så hade man kännt solens värme på annat viss, hade varit mera behagligt, nej nu ska jag inte klaga, får vara nöjd med att solen kommer överhuvudtaget ..

Hade tänkt få i mig lite frukost, sen ta mig en dusch och göra mig i ordning, så man kanske kan känna sig som människa idag också .. Frissan  idag också, än har jag inte riktigt kommit på hur jag vill ha det, ahhh panik eller!

Vi hörs senare.

Puss från mig.


SAKNAR MITT LÅNGA HÅR


KÄNNER MIG FLITIG

Idag har vi fått reda på att vi ska börja med time care från och med början på maj, så nu har man en hel del att gå igenom, tyvärr massa negativt med detta, men får tänka posetivt med det hela, kanske blir det bra eller blir det rent åt helvete .. jag känner själv bara massa negativt med detta! Får helt enkelt se vad det blir av det hela när vi väl börjar, har nämligen nyss börjat på nytt schema och så ska vi lägga nytt IGEN, förändring hela tiden .. ibland hinner man inte med ordentligt!

Slutade jobba halv fyra, sen blev det inom oasis för att sola sen raka vägen hem, tog fram mat och älsklingen körde och köpte potatis för det hade vi ingen hemma, så på började jag städningen, sen fortsatte älsklingen med maten när jag höll på att städa, känner mig flitig som fick ett sådant städryck, inte ofta det händer av sig själv, oftast känner man sig tvingad!

Nu blir det en lång varm dusch.

Puss från mig.


FRISSAN IMORGON

Idag har man bokat tid till frissan, bara ett ryck man fick .. tänkt på det ett tag att man kanske ville ha en förändring? Funderar på att ljusa håret en aning, eller slinga med ljusa slingor, jag har inte en blekaste aning än vad jag vill göra, lär man väl märka vad man bestämmer sig för, eller kanske jag inte helt enkelt vågar! Svårt när man har så mörkt hår och göra en förändring bara sådär, man vill ju bli nöjd också, har ni förslag så lägg mer än gärna en kommentar! UPPSKATTAS! Tiden är bokad imorgon klockan 12, här går det undan ..

Puss från mig.

HELT SLUT

Ja, jag har egentligen inte så mycket att säga idag, mår inte helt hundra, illamående, yr och allmänt konstig. Fattar inte vad det är med mig, mår riktigt jävla dåligt. Det konstiga är att detta skitet bara dök upp hastigt när jag kom hem från skogen, helt sjukt. Trodde jag skulle svimma. :S jag och älsklingen drog nämligen till åsen med hundarna, kände bara mig trött när vi väl åkte, sen när man väl kom hem så var det inte långt ifrån förän man skulle ramla ihopa .. har legat i soffan sen man kom hem, helt off ..

Nu väntar jag på att big brother ska börja, sen blir det bums i sängen, hoppas på att man kan sova bort skitet .. nämligen upp tidigt imorgon igen, för en lång dag på jobb! Jävligt spännande när man inte mår helt hundra. bara att gilla läget.

Ha en bra kväll allihopa, jag ska försöka.

Puss från mig.

 

BUSIGA VOVVAR






MÅNDAG & NY VECKA

Då var det måndag redan, lång vecka för min del! Men det ska jag nog överleva. Allt har varit som vanligt på jobb idag, dock haft en bra dag! Verkligen lugnt på jobb, lugnare än vanligt .. har även haft lönesamtal idag som jag blev jävligt nöjd med! :) Jobba tills 15.30. sen blev det stallet direkt, fixade klart Hugo och sen red jag och mötte älskling som gick med hundarna, så fick alla motion! varit riktigt vårväder, så passa på att komma ut!

Nu är älsklingen iväg och ska hämta mat, eftersom han inte orka laga mat (som han alltid skyller på när han är sugen på något) så kör han alltid den stilen ..

Ska äta sen blir det att bada Trixie och sen ska man ta en lång varm dusch själv! Sen hade jag tänkt hålla kväll, kan man vara värd efter denna dagen!

Puss från mig.


STOLT VINNARE

Igår blev det bowling, älsklingens ide .. ett tag sen vi var iväg och bowla, så helt klart en bra ide han kom på, helt klart vann jag och Mia kom på andra plats, brudarna dom kan! ;) nöjd vinnare igen är man!

Sovmorgon tills halv tio idag, så nu har man gjort sig i ordning för att åka iväg på en shopping tur med älsklingen, börjar med Väla och Ikea, så kanske blir familia också när vi ändå är igång! :) Ändå så tråkigt väder, så kan man lika bra gå inne och shoppa lite! :) får se om man hittar något roligt.

Sen ikväll blir det söndagsmys och bingolotto & bigbrother .. får man ju inte missa! :)

Puss från mig.

KÄRLEK


Medina- Addiction


DÅ VAR MAN HEMMA IGEN

Blev en härlig runda på hästryggen, blåste en del men ändå blev det bättre väder när solen väl visade sig, så man är nöjd nu efteråt att man kom iväg ändå, var smått tveksam i början, för vädret var inte det bästa imorse när man vaknade till liv, min gosse var inte så värrst pigg och vild idag, lite lugnare var han trotts allt! Nu när han är igång igen som han lugnat ner sig, känns toppen.

nu när man kom hem så hade älsklingen varit iväg och handlat, blir tydligen tacos på menyn idag, inte helt fel .. det får gå ner! ;) annars ikväll har jag inte en aning om vad som sker, sugen på att göra något iaf, den saken är klar .. får höra med folket vad som händer! :)

Puss från mig.


FULL RULLE

Kom upp imorse och fick i mig en risi frutti, sen dess har det varit full rulle ..
Ett rejält städröj här hemma, tvättar för fullt och fixat mitt akvarium, hunnit med att åka till Klippan och sola en sväng, snacka om att man har varit flitig såhär en lördag! Jag är nöjd.

Så nu hade jag tänkt att få i mig lite mat, sen bege mig iväg till stallet för att rida med svärmor, hoppas på att slippa regn när vi är ute, bara hoppas på det bästa ..

vi hörs garanterat senare, när jag väl kommer hem.

Puss från mig.



Medina - You and I


Medina- In Your Arms


FREDAGSMYS

Blir en snabb uppdatering, hela förmiddagen har jag varit i stallet .. min gosse fått på sig nya sulor samt nya skor, så nu är man nöjd. Dock lite fattigare, sånt man får ta. Efter stallet blev det en dusch sen iväg med Mari och Mattias till Lödde för att kolla på en bil till älsklingen, och sen blev det Center Syd för lite shopping ..

När vi kom hem så blev det direkt soffläge och en film är nu sedd, så nu fortsätter fredagsmys med massa gott och mys!

Ha en bra fredagskväll allihopa.

Puss från mig.


PÅ TOPP


MIN FINA GOSSE


TORSDAG & FREDAG

Godmorgon alla mina älskade fanz. Igår hade man dåligt tid att blogga och när jag väl kom hem och landade i soffan så fanns det ingen energi kvar, så därför ingen bloggning igår kväll ..

Jobbet igår gick kanon, slutade 16.oo. sen höll man helg, riktigt skönt känsla att veta att man har tre dagars ledighet .. körde hem direkt efter jobb, hämtade upp älsklingen sen begav vi oss mot stövelstorp för att hämta morötter till hästarna och sen vidare för att handla hem lite mat och massa  onödigheter, inget ovanligt. Som vanligt så var stallet redan fixat så bara att plocka in hästarna och fodra, väldigt bortskämd har man blivit av svärmor kan jag säga .. inte bra inte bra! ;) när man väl kom hem blev det en lång varm dusch sen soffläge framför bigbrother och massa mys med älsklingen .. bra avslut på dagen.

Så nu är man uppe i tid, ska nämligen ha hovslagaren på besök, han dyker upp vid tio tiden, så nu blir det på med ridkläderna och bege mig iväg till stallet, älsklingen sover fortfarande, så man får små smyga så man inte väcker honom ..

vi hörs garanterat senare.

Puss från mig.


SISTA JOBB PASSET FÖR DENNA VECKAN

& det ska bli jävligt skönt, eftersom man hade en tung eftermiddag/kväll igår på jobb, så ska det bli skönt att gå av denna veckan efter detta passet, riktigt jävla skönt med tre dagars ledigt. Gillas skarpt. Även älsklingen går av idag så vi har lång helg tillsammans ..

nu mot jobb. ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.

MOT JOBB

Då var det dags att bege sig mot jobb, slutar 21.45. så vi hör antagligen senare ikväll ..

ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


PISSVÄDER

Dom hade lovat regn onsdag och torsdag, trodde dock inte på dom eftersom det varit så fint väder dom sista dagarna, så detta suger verkligen! Blev man genast på dåligt humör .. suck!

fan fan fan.

Puss från mig.

TVÅ BUSIGA VOVVAR


SMÅTT DUKTIG

Jaha, då var städningen avklarad här hemma, plockat undan lite samt dammsugat och tvättat golvet på nedanvåningen, så nu kan man visstas här igen utan att bli irriterad när smutst och dammtussar ligger på golvet. Kan kännas bra att komma hem ikväll efter en lång kväll på jobbet! :)

Så nu har man landat i soffan, hundarna är ute i trädgården och roar sig själva. Ganska roligt att se dom springa runt och verkligen tetas med varandra, riktiga busar. Fast ska se snart om dom vill komma in, sen blir det en dusch och göra mig i ordning inför jobb.


Puss från mig.

MORNING

Jaha idag fick man lite sovmorgon, verkligen behövligt! Eftersom jag var helt död igår, dock fick man dagen att gå med massa nyttigheter, verkligen stolt att man tvingar sig igenom fast att man är trött och sliten.

Idag jobbar man eftermiddag, börjar 14.15. så man hinner med lite innan man ska bege sig mot jobb, hade tänkt att ta ett 'litet' städ röj här hemma, sen till stallet en runda sen lär det bli duschen sen fara i väg till jobb för att jobba tills 21.45. lagom att komma hem till big brother, man kan ju inte missa något! ;)

Nej nu får jag sätta igång så jag får det gjort.

Puss från mig.

FETTISDAGEN

Idag är det fettisdagen, innebär att man ska mumsa i sig semlor :) har redan tryckt i mig en semla på jobb, älsklingen är också sugen, så han har gjort semlor till oss, så jag får snällt trycka i mig en semla till efter vi har ätit, älsklingen är nämligen fullt igång i köket med matlagningen och gör semlor, min sambo är bäst! :) ibland har jag det för bra kanske, men lite måste man han få ta!

Jobbat som vanligt idag, sen blev det stallet direkt för att rida och fixa, blir bara bättre och bättre väder! Idag har det verkligen varit vår i luften, stort gilla på detta.

Nu kallar älsklingen, så dags för mig att bege mig. mat tajm.






Puss från mig.


MUMS MED GRISÖRON


















HÄRLIG RUNDA PÅ HÄSTRYGGEN

Jaha, då var det ny vecka igen .. dock en kort arbetsvecka för min del, det gör allt så mycket lättare att man är ledig fredag, lördag och söndag, min lång ledighet uppskattar jag verkligen! :)

Började 07.00 och slutade 15.30. blev raka vägen hem och byta om, på med ridkläderna sen iväg till stallet, sen mötte man upp älsklingen med en färdig häst, så följde han med en runda med hundarna, sällskap är aldrig helt fel! :) min älskling är flitig helt plötsligt! Ni kan tänka er hur paff jag varit varje gång han säger att han vill följa med ..

Riktigt skönt väder idag igen, så man får verkligen passa på att komma ut när solen skiner och pluss graderna dyker upp, stor gilla.

Så nu har man kommit hem, älsklingen är igång med matlagningen så bara för mig att vänta tills den är klar, sen är det mat som gäller, efter det en lång varm dusch, sen hade jag tänkt hålla kväll, men lite extra mys .. ;)

Puss från mig.


VÄRLDENS SÖTASTE ISAAC




KÄNNER MIG VÄLDIGT FLITIG

Ja, kan man lugnt säga .. Först uppe på hästryggen på en långrunda, sen när man kommer hem efter kalaset så har jag och Mia varit ute och sprungit en runda på prästamarken .. Känner mig verkligen flitig.

Har även träffat lille Isaac idag igen, skönt att han är bättre nu den lille stackaren, men dock små trött var han. Mosters lille sötis.

Så ikväll blir det söndagsmys med älsklingen, bror och Mia! Även bingolotto så klart! Länge sen man fick någon vinst, så man kan alltid hoppas på en vinst lott ikväll! :)

Nu hoppa in i duschen.

Puss från mig.


PICS































UNDERBART VÄDER

Idag var man uppe i tid, kom upp redan vid nio tiden, upp och äta frukost sen blev det på med ridkläderna för att bege sig iväg till stallet för en runda på hästryggen, älsklingen var snäll som följde med som sällskap, gick med hundarna så dom också fick springa av sig .. verkligen underbart väder idag, riktigt skönt att komma ut.

Kan ju säga att man hade en pigg och vild häst idag, helt sjukt vad livlig han blivit efter han varit sjuk och stått ett bra tag, fast gör mig glad att se honom i farten igen .. verkligen lättad att han är frisk efter allt.

Älsklingen hade med sig kameran, så det kommer komma upp lite bilder .. får se om man hinner få upp dom innan man ska iväg, ska nämligen iväg klockan två, hem till kusinen för kalas för Jonna. Trevligt att träffa släkten igen, alltid lika roligt.

Puss från mig.


MYS LÖRDAG

Snart iväg och hämta bästaste Mia, sen blir det god mat och lördagsmys!


Nelly - One & Only


Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull


RIKTIGT JÄVLA HUNGRIG

ahh, damp. men har världens bästa älskling som fixar lite mat till mig nu ..
ibland har man det bra! ;) så dumt att klaga.

Puss från mig.


JÄVLA BLÅST

Nu hemma från en runda på hästryggen, älsklingen gick med också! Hundarna också så klart.
Kan ju säga att man hade en pigg gosse idag, helvete vad man fick hålla emot .. Blåsten gjorde ju inte saken bättre, känns som storm just nu .. usch! Fast ska inte klaga så mycket, solen skiner för fullt! :)

Älsklingen lyckades få par bilder, inte värrst bra. men får gå ..
han kanske lyckas bättre nästa gång! :)





ISAAC










DAGENS OUTFIT

 


FREDAGENS ÄVENTYR

Hann tyvärr inte blogga igår, hade smått brottom. Så ni får fredagens uppdatering nu.
Jobbade tills halv fyra, sen blev det raka vägen hem för att ta en dusch och göra sig i ordning för en tur till Syster och mosters Isaac. : ) där spenderade man resten av dagen/kvällen. Åt massa gott och bara allmänt umgicks. Alltid lika trevligt, och så klart mys med Isaac. Dock var han lite gnällig, han har fått kolik den stackaren. Hoppas på att det snart ska gå över ..

Idag har man haft en lång sovmorgon, vaknade till vid nio tiden, gick upp en liten runda då, men gick och la mig lika snabbt igen, vaknade till liv vid tolv igen, så idag har man verkligen fått sova ut. Riktigt skönt kan jag ju säga .. behövdes verkligen.

Idag har jag inget planerat, känns skönt att ta dagen som den kommer. Hade tänkt att få i mig lite frukost sen bege mig iväg till stallet för en runda i det härliga vädret. Solen är framme, men dock blåser det som fan, mindre roligt. Hoppas på att det blir en härligt runda ändå.

Puss från mig.


NY TVÄTTAD


BILEN NYTVÄTTAD

Jaha, har varit en jobbig dag på jobbet idag. Väldigt spänd dag med många olika känslor, dock mest tråkigheter .. Har nämligen varit begravning för Helena idag, vila i frid! Usch bara tanken .. har ingen direkt lust eller så att skriva om detta just nu, tyvärr.

Slutade jobbet halv fyra, sen blev det raka vägen och tvätta bilen. Kan ju säga att det var behövligt. Smått kallt att göra det, men nu är det gjort iaf. Väldigt skönt .. Min bettan finfin igen! Dock håller det inte länge, tyvärr!
Roligt så länge det varar, eller vad är det man brukar säga!

Idag har jag inte en blekaste aning om vad som händer och sker, får se helt enkelt. Tar kvällen som den kommer.
Puss från mig.

TIDIG MORGON

Ytterliggare en tidig morgon, jag är helt död idag känns det som om. Börjar 7 idag, en halvtimme tidigare än vanligt. Så det är dags att sätta sig i bilen och bege sig iväg mot jobb.

Vi hörs i eftermiddag när jag kommer hem.

Puss från mig.

SNART TRE ÅR SEN



fattar inte var tiden tar vägen ..
den dagen kunde ha slutat på ett helt annat sätt, är överlycklig att du fortfarande finns vid min sida ..
verkligen ett stort tack till alla underbara människor som hjälpte min älskling på bästa sätt.


DAGENS


LÅNG DAG

Jaha, lite sammanfattning av dagen kanske ni vill ha? Jobbet idag har varit som vanligt, har påbörjat nytt schema denna veckan och ser ut att bli bra, eller man har direkt inget val än att acceptera det, annars får man lämna in en uppsägelse och det har jag definitivt ingen tanke på att göra, vi ska nämligen inte ha detta schemat så värrst länge ändå, antagligen tills april. Så man får stå ut så länge ..

Slutade 16.oo. blev raka vägen hem och byta om till stall kläderna och sen iväg till stallet för en ridtur på min fyrbenta älskling, först tvekade jag på att bege mig iväg eftersom kylan bara slog på, men tänkte att man blir varmare när man väl kommer upp på hästryggen och får anstränga sig lite .. inte mera än - 1 men det kändes som det var mycket mera. Dom har lovat pluss grader närmare helgen, så hoppas på det bästa, eftersom man har en ledig helg framför sig! Det jag hoppas på mest är att våren är på gång nu, hade varit kanon .. Red lite markarbete idag, väldigt försiktigt eftersom han nyss satts igång efter skadan, så man kan jobba upp musklerna lugnt igen, han gick väldigt bra, fast väldigt het idag, tog ett tag innan han väl kunde slappna av .. gäller att ta en bit i taget .. när man väl var färdig så kändes det väldigt skönt att komma ut.

När man väl kom hem så hade älsklingen satt igång med matlagningen, så slapp man tänka på det idag. Blir väl min tur nästa gång skulle jag tro. Så nu har man fått mat i magen och tagit en lång varm dusch! Jag känner mig jävligt nöjd över denna dagen ..

Så nu kan jag förtjäna resten av kvällen i soffan! :) mys.

Puss frå mig.


JÄVLA SMÄRTA

Igår var det två veckor sen man genomgick operationen, och jag alltid att minnas just den dagen och dagarna efteråt. För den smärtan kan man direkt inte glömma :S vaknade runt tre  inatt och hade smärta i hela käken, bara att gå upp och trycka i sig en tramadol, fyfan vilken smärta man kan få, helt sjukt. Somnade efter ett tag när det hade släppt, dock finns lite av smärtan kvar än, men ska försöka ta mig igenom denna dagen på jobb, kan inte vara hemma för minsta lilla, jag får kämpa mig dit ändå, trotts att man inte mår så jävla bra.

Kvällen igår blev bra, fick ett larm under kvällen som man fick fara iväg på, annars var allt som vanligt. En lugn kväll hade vi, alltid lika skönt.

Så nu är det dags att bege sig till jobb, slutar 16.oo. sen är det stallet som gäller.

Puss från mig.


DAGS ATT BEGE SIG

Då var det dags att bege sig iväg till jobb, hundarna är ute och har varit det nästan hela förmiddagen utan att velat komma in, så nu får dom vara själva drygt två timmar innan älsklingen kommer hem och tar hand om dom, vissa dagar har dom det väldigt bra, slipper vara ensamma så många timmar. Folk runt omkring sig alltid, alltså har dom det jävligt bra.

Slutar 21.45. då blir det raka vägen hem eftersom big brother börjar 22.oo. man får ju inte missa något! :)

ha en bra eftermiddag/kväll allihopa.

Puss från mig.

KÄRLEK ♥



nu har 7 månader redan runnit iväg, något som jag inte riktigt fattar. Tiden springer verkligen iväg.
finns inget felfritt förhållande, jag har aldrig varit med om det och kommer garanterat aldrig få vara med om det eftersom jag vill dela mitt liv med honom, man kan aldrig säga att man ska leva livet ut, för det är något man aldrig kan veta, inte just nu! Men man kan alltid hoppas .. Vad som än händer i framtiden så kommer han alltid stanna i mitt hjärta, den platsen kommer finnas förevigt för honom ..

jag älskar dig.


Lady Gaga - Born This Way


Cheryl Cole - The Flood


INHANDLAT LITE NYTT



riktigt nöjd med det senaste köp, riktigt fina.


<3


HEMMA IGEN

Nu har man kommit hem igen, blev stallet för en mys runda samt fick han sin medicin och alla extra vitaminer medmera, och så klart massa morötter. Så en nöjd gosse efteråt! Hundarna fick följa med så dom fick springa av sig lite, deras energi tar nog aldrig slut, inte Zekes iaf! Att dom bara orkar hålla igång så mycket det kan jag inte fatta, full fart hela tiden! Det som är roligt är att dom roar sig bra själva ..

Nu är det drygt två timmar innan det är dags för mig att bege mig till jobb, alltid lika tråkigt att man vet att man har en lång eftermiddag/kväll framför sig, fast timmarna brukar gå fort! Så det hoppas jag på att dom gör idag också ..

Nu blir det att fika ihopa den rentvättade tvätten, hade behövt rensa och göra i ordning min garderob, men det har jag ingen lust med nu så hade tänkt göra det inom dom närmaste dagarna eller i helgen .. Måste nämligen ta tag i det .. Känns som man har kläder lite överallt och sen tar det en jävla tid innan man hittar vad man ska ha!
Puss från mig.

DAGENS OUTFIT

 


GODMORGON

Då var det tisdag, och jag har haft ytterliggare en sovmorgon. Älskar mina mornar där man kan sova tills man vaknar, underbart. Slippa passa en tid och upp och stressa, bara ta allt i sin egna takt.

Uppe och vaken nu, hundarna är ute och roar sig själv i trädgården, ska snart titta ut om dom kanske vill komma in, för då sitter dom på trappan och väntar. Ibland brukar Trixie skälla när dom vill in men oftast inte. Så får ha lite koll ut i mellan åt. Så nu hade jag tänkt klä på mig sen bege mig ner till stallet en sväng. Vi hörs senare innan jag beger mig iväg till jobb.

Puss från mig.

RSS 2.0