JÄVLIGT IRRITERAD

Kan man lugnt säga, vatten helvetet har lagt av igen, så nu har man redan varit utan vatten par timmar! Hoppas verkligen att det kommer ikväll! får utbrott ..

suck :(

VECKA 21+2


VILKEN DAG

Vilket underbart väder vi har idag, man kan inget annat än att älska det! :)
Blev lite hoppning idag med hästarna, bra länge sen men båda tyckte det var riktigt sköj! Dock en jävla värme idag så svetten rann efter vi var klara med ridpasset. Efter ridningen så blev det att tvätta av bilen, eftersom den såg ut som fan. Typ två dagar sen jag tvättade den, och det lär inte hålla längre denna gången, suck.

Nu blir det att ta tag i städningen här hemma, blir att sätta igång en maskin tvätt också, såg att sambon hade en del smuts tvätt här hemma, så lika bra att göra det också, gäller att passa på att få det gjort!

Vad som sker ikväll har jag inte en aning om, får höra runt vad som händer och sker! :)

Puss från mig.

ETT BESÖK HOS FRISSAN


GJORT MIG SNYGG HOS FRISSAN

Nu har man kommit hem från frissan, nöjd med resultatet fast att det var ny frissa, så nu är alla slitna tradiga toppar borta! :) skönt. Kommer komma upp bild så ni får se ..

puss från mig.

GODMORGON

Uppe strax efter åtta, så nu har djuren fått mat och är ute, passa på när det är fint väder! :) solen skiner även idag! Underbart, hoppas på att det håller i sig hela helgen som dom lovat! Har även hunnit med att ta en dusch, ska uppdatera här och läsa igenom bloggarna jag följer sen blir det lite frukost sen göra sig i ordning, ska iväg till frisören halv elva, så gäller att vara där då också och hinna med allt man ska göra innan dess! :) därför man gick upp lite i tid, så slipper man all stress, tar det lilla lugna!

nej nu dags för frukost, magen skriker! :)

Puss från mig.

JÄVLA DIMMA HELT PLÖTSLIGT

Blev som sagt en långrunda med hästarna och Mari, när vi väl var på väg hem så blev det en jävla dimma, sjukt fort kom det, men vi hann hem innan det värsta kom! :) blev en långrunda sen blev det lite dressyr träning också, så dom fick jobba lite extra! :) trötta och svettiga hästar när vi väl var klara.

När jag väl kom hem så blev det duschen, sen kom älsklingen också hem, paff som man blir att han slutade tidigt idag, inte ofta det händer direkt! han jobbar fan för två personer och kanske lite till, fattar inte att man pallar.

Så nu har jag fått i mig lite mat och ska dricka varm oboy, små frösen är man, så ikväll blir det torsdagsmys för hela slanten, så godkväll allihopa.

Puss från mig.


NU BLIR DET EN RUNDA MED MIN GOSSE


VILKEN UNDERBAR KÄNSLA

Jobbigt att kliva upp imorse, men tänkte att det var sista passet för denna veckan sen långledighet för min del! Har fått kräksjukan på jobb, så man var inte direkt så sugen på att vara ute hos sina vårdtagare två timmar innan man skulle bege sig iväg mot sjukhuset! usch. Fyfan om man åker på det skitet, jag hoppas på att jag slipper, tycker att jag spytt tillräckligt pga graviditeten! Så det är ganska skönt att vara ledig nu par dagar så man håller sig borta från skitet och kanske har en liten chans att slippa bli smittad.

Nu hemma, skönt kan jag säga. Solen skiner och har hört att det ska vara toppen väder hela helgen, som jag ska njuta extra mycket! Snart bege mig mot stallet för att rida med Mari, tar en långrunda i det underbara vädret, kan inte bli bättre, fan 20 grader varmt idag, sjukt eftersom vi haft kyligt och regning ett bra tag, men jag klagar inte, långt ifrån, bara jävligt glad över att vädret är som det är! Man kan inget annat än att älska detta vädret ..

Har direkt inget planerat denna helgen, ska klippa mig imorgon halv elva, på tiden att få bort slitna toppar, ska på nytt ställe imorgon, så jag hoppas på att jag blir nöjd efter besöket där, annars vet jag inte vad jag gör!

Annars tar jag dagarna som dom kommer, får se vad som händer och sker, vet iheller inte hur sambon jobbar i helgen iheller, har för mig att han ska vara ledig lördag iaf, men får se hur det blir med det!

Nej nu ska jag byta om, sen iväg.

Puss från mig.


BÄDDAR NER MIG I SOFFAN

Nu hade jag tänkt hålla kväll, varit i stallet och myst och fodrat sen blev det en promenad med Trixie, så hon är nöjd efter rundan, min lille buse.

Så nu hade jag tänkt bädda ner mig i soffan och hålla kväll .. :)

Puss från mig.

VECKA 21

Vissa kvinnor får halsbränna vid det här stadiet. Det kan kännas som en brännande känsla i bröstet och du kan även få sura uppstötningar. Det finns receptfria läkemedel som neutraliserar magsyran, t ex Gaviscon. Blir det extra besvärligt kan din läkare skriva ut medicin. Kanske kan du svettas ovanligt mycket och det beror helt enkelt på de extra kilon som du nu bär runt på. Omkring denna vecka känner du livmodern strax under naveln.

Ditt barn är ca 16cm långt mellan huvud och stjärt och väger omkring 420g. Det kan röra sig fritt i fostervätskan och kan sparka både långt upp i magen och ända nere vid blygdbenet.

Nu är matsmältningsapparaten tillräckligt utvecklad för att kunna tillgodogöra sig vatten ur det fostervatten som barnet sväljer. I början av graviditeten är det moderkakan som producerar fostervatten men när njurarna fungerar ungefär i fjärde månaden, tar de över produktionen. Njurarna tar även hand om en del avfallsprodukter i barnets blod och tillverkar urin av dem. Men det finns inte mycket urin i fostervattnet utan det mesta av avfallsprodukterna som bildas, transporteras bort via moderkakan och ut i ditt blodomlopp. Det är dina egna njurar som tar hand om det mesta av renandet efter barnet.

Sinnesorganen som barnet ska använda för att lära känna världen utvecklas nu raskt. Smaklökarna på tungan är färdiga. Hjärnans och nervtrådarnas utveckling har kommit så långt att barnet ska ha fått känsel. Vid ett ultraljud skulle du nu kunna fånga en bild, där barnet suger på tummen eller smeker sitt ansikte.


Idag är  man i vecka 21+0


FULL RULLE SOM VANLIGT

Idag har varit en lång dag, varför alltid massa stress? Fattar det inte. Min kropp kommer inte palla detta tempot länge till, det är vad jag känner .. fyfan.

Börja jobba 7 imorse, jobbade fram tills närmare 9, egentligen skulle  man varit på föreläsning redan klockan 9, men eftersom man råkade med en sak på morgonen så fick man avsluta det innan man kunde komma iväg på föreläsningen, kaos med andra ord! Ibland blir det verkligen inte som man tänkt sig ..

Suttit på föreläsning hela dagen, slutade halv fem och sen iväg på lite ärende som att hämta ut min vattenkokare som jag beställt förra veckan och sen vidare för att handla lite som behövdes ha hem, så klart glömmer man ändå hälften, så jävla typsikt! Arg blir man tyvärr .. sen hämta ut ett annat paket och sen inom Emma för att lämna en sak till henne och nu har jag landat här hemma, dock ska jag bara byta om och sen ska jag bege mig till stallet .. blir ingen ridning idag utan bara mys och fodring av hästarna eftersom svärmor skulle iväg ikväll så har jag fått den uppgiften idag! Sen hade jag tänkt att ta en lugn och skön promenad för att varva ner, så blir Trixie överlycklig!

Nej nu ska jag sätta punkt, bara massa negativt idag! Dålig dag kanske, ja jag vet inte! :( inte på topp iaf.

Puss från mig.


NI KILLAR SOM INTE VILL FRYSA I VINTER


KLOCKREN BILD


JAG HAR VARIT EFFEKTIV IDAG

Full rulle hela dagen, men ändå skönt att man haft att göra och inte ligger på lat sidan! :) Jobbat tills kvart i fyra, sen efter jobbet blev det iväg och tvätta bilen, behövdes verkligen .. eftersom vi har grusväg en bit innan man kommer hem så blir den tyvärr lika skitig igen och det suger verkligen! Man hinner se att den är ren ett tag sen är det samma visa igen att den måste tvättas, usch säger jag bara!

Efter att man tvättat bilen så blev det raka vägen hem för att byta om och slänga i sig något att äta, som tur var så hade svärmor varit här med en STOR ladning med kycklingsallad, så man slapp ställa sig att laga mat idag. Skönt kan jag säga, eftersom man ska äta själv så är det inget vidare att ställa sig att laga mat enbart till sig. sambon jobbar och har fullt upp, inget ovanligt. Men jag är van vid det nu, känner inte av det. Men när han väl är hemma så är det skönt! Efter att man ätit så blev det stallet för min del, både svärmor och Mari hade redan ridigt, så fick rida själv idag. Det gick det också, dock hade man en pigg gosse idag, red lite dressyr så han fick jobba lite extra hårt idag, kan behövas ibland med det tempramentet han ligger inne med just nu, den busen! Men rundan gick bra, hade en trött och genom svettig häst när man var klar, så ett rejällt pass blev det .. Massa extra gott när vi kom hem, mumsa i sig som vanligt snabbt.

Hemma för ett litet tag sen, djuren har fått mat och jag har tagit en lång varm dusch, så hade tänkt att tända lite värme ljus och bädda ner mig och hålla kväll! :) så godkväll allihopa.

Puss från mig.

MÅNDAG & NY VECKA

Måndag och det innebär ny vecka och nya tag, har kort jobb vecka denna veckan, så det känns ändå lite posetivt om inget annat.

Uppe vid 9, åt frukost och sen gick jag en runda med Trixie, skönt väder när jag väl gick ut men på gång hem så började det blåsa som bara den, skulle vara jätte fint hela denna veckan hade dom lovat, men ser inte så bra ut idag direkt, molning och disigt, var är solen som dom har lovat? Kan man undra ..

Idag jobbar man kvällen, 14.oo-21.45 så ser dagen pass ut. Får man se vem man jobbar ikväll med, alltid lika spännade ..

Nu ska jag in och försöka göra en diffkorrigering på det nya schemat, segt att man ska behöva göra det på sin lediga tid och inte på arbetstid, det suger verkligen kan jag ju säga!

Puss från mig.


SÅDÄRJA

Nu har man fått lite gjort här hemma, sista maskinen tvätt är igång än, får ta och hänga upp det när jag kommer hem ikväll .. Djuren är matade och jag har tagit en lång varm dusch, så nu ska jag bara ta och göra mig i ordning och klä mig, sen beger jag mig iväg hem till Mari för god mat och en bra kväll helt enkelt, blir nog en långrunda med hundarna eftersom det är sjukt fint väder, det är till och med vind stilla just nu hemma hos oss, det är inte ofta det sker, det blåser nämligen alltid här, så jag njuter till max! :) älskar verkligen detta vädret.

nej nu ska jag bli färdig för att sen bege mig iväg. trevlig kväll allihopa.

Puss från mig.

UNDERBARA VÄDER

Sjukt fint väder idag, varit iväg på en långrunda på hästryggen med Mari och svärmor, riktigt skönt att komma ut en runda, hade en väldigt snäll och duktig gosse idag, inget trams eller dumheter idag, lugnet själv var han! Jag är riktigt nöjd ..

Nu hemma igen, så jag ska ta tag i städningen är det tänkt. Har en del här hemma att göra om man säger som så, hoppas på att det ska gå snabbt ..

Sen efter man är klar så  blir det en dusch och göra sig i ordning för sen ska Mari bjuda på mat ikväll, så blir att umgås med henne resten av kvällen, en lugn kväll som sagt. Kan vara skönt en söndag! :)

Puss från mig.

ÄNDRADE PLANER

Städningen får vänta tills jag kommer hem från stallet istället, fick tag på Mari nu och hon hade tid att ta en runda nu, så lika bra att passa på! :) så blir att byta om till stallkläderna och sen iväg på en runda på våra fyrbenta galningar, ibland kan det gå vilt till när dom är på det humöret, riktiga busar ..



min fina gosse.


MYS

Igår blev det en riktigt slö dag, inget vettigt gjort direkt. Vid middags tid blev det iväg med svärmor för att hälsa på pappa och lämna minkburen som dom lånat och sen gick vi en runda med Senna och sen kollade vi även på min kusins hästar, minstingen har kommit hem efter föl betet så var ju tvungen att ta en titt på henne också ..

Väl hemma slängde jag mig på soffan, somnade till en runda och sen vaknade man dö hungrig, jag och älsklingen tänkte en del om vad vi skulle göra, men blev tills slut en myskväll hemma bara. Åt kina mat och sen kolla vi film. Jag var ändå stendöd, vet dock inte varför, inte alls på hugget. Sånna dagar är verkligen sega! När man väl bäddat ner sig under täcket dröjde det inte länge förän man somnade som en stock! underbart skönt.

Sov tills lite efter nio, så nu är man uppe, men inte så värrst pigg. Små seg kan man väl mera säga. Idag är det dags för städ och tvätt röjning. Så man har en del att stå i med, sen ska jag iväg till stallet för en ridtur på min fina plutt, ska förhoppningsvis få med mig Mari idag också, hoppas på det! Att hon inte har annat för sig ..

Först lite frukost sen blir det ett rejält städröj, tvättmaskingen är fullt igång, så den när väl gå ett par timmar skulle jag tro, har nämligen tagit hem lite skitsaker från Hugo som också behövde sig en tvätt ..

Puss från mig.

GODMORGON

Inatt har man sovit dåligt, uppe tre gånger, två gånger på toa sen en gång uppe och drack. Spännande sånt här! men uppe nu och ganska pigg, kan vara för att man vet att man har en lång ledig dag framför sig.

Älsklingen håller på med frukost, så väntar nu på att den ska bli färdig .. annars idag är det planerat att vi ska iväg och besöka pappa, jag svärmor och älsklingen. Sen får man se vad resten av dagen har att erbjuda!

Massa mys med min sambo eftersom han är ledig för en gångs skull. Underbart.

Puss från mig.


NU HÅLLER JAG HELG

Fredag idag ja, så nu håller jag helg och par dagars ledighet! underbart. Slutade egentligen halv fyra, men hade inget att göra efter två så att jag kompade ut den sista tiden och gick hem, inget lust eller ork att sitta av tiden bara .. så nu har man kommit hem, väntar på att Mari ska höra av sig, så ska vi ta en runda på hästryggen med våra fyrbenta! :) ett tag sen nu som hon var med och kunde så ska bli trevligt med sällskap.

Annars har jag ingen aning om vad som händer eller sker denna dagen, får se helt enkelt! :) tar kvällen som den kommer.

Puss från mig.


MIN BESTÄLLDA VATTENKOKARE

- Rymmer 1,3 liter
- Flexibel temperaturinställning
- Kokarens plastdel ändrar färg beroende på hur varmt vattnet är
Vattenkokare Tastemaster från C3 som rymmer 1,3 liter. Med temperaturinställningen kan du själv välja om du vill värma vatten till välling, sås, grönt te eller till exempel för nudelsoppa. Kokarens plastdel ändrar färg beroende på hur varmt vattnet är.


JAG KOMMER NOG BLI NÖJD! ;)


REGN & RUSK

Fy vilket väder de är idag. Fruktansvärt.. Typsikt höstväder!
Jobbet idag har varit en jävla röra, men man har fått dagen att gå iaf, alltid något .. man har haft att göra och lite till, så tiden har runnit iväg ganska snabbt. Slutade vid kvart i fyra, sen iväg till elspar för att kolla efter en vattenkokare, så klart hade dom slutsålt på just den jag ville ha, men skulle beställa flera så dom skulle komma nästa vecka, så jag har beställt en så man verkligen får en! :)

Nu hemma, ska plocka undan lite här hemma, sen får vi vad denna dagen har att erbjuda, inte alls på humör elller liknande, så blir nog att bädda ner sig i soffan resten av kvällen, kan vara skönt med en kväll där man absolut inte göra något alls också, varit fullt upp hela dagen redan!

Nu lite plock här hemma.

Puss från mig.

HELGEN NÄRMAR SIG MED STORMSTEG

Torsdag idag, det innebär två dagar på jobb till sen håller jag helg, alltid lika skönt med ledighet ..
Idag är det jobb tills kvart i fyra, sen får man se vad denna dagen har att erbjuda, en tur i skogen hade inte varit helt fel, men inget vidare väder idag heller, blåsigt och regning! man blir direkt inte peppad på att gå en långrunda iaf, men vi får se hur vädret blir under dagen!

Hörs senare.

Puss från mig.

TYCKER OM ATT GUNGA


MOSTERS SÖTNOS KAN SNART KÖRA SJÄLV


EN RUNDA PÅ HÄSTRYGGEN I REGNET

Jaha, onsdag idag. Dagarna försvinner som ingenting, två arbets dagar kvar och sen håller man helg .. underbart med andra ord! Jobbat tills kvart i fyra. Varit en bra dag på jobb även idag! Avslutade med att Marielle bjöd på fika, inte helt fel kan jag ju säga .. Väl hemma så möttes man i dörren av älsklingen som varit ledig hela dagen den grisen, lyx för honoms del! Blev att jag byta om sen körde vi iväg och hämtade hans bil och sen vidare till stallet, började så klart att regna när man var på väg, så typiskt kan man mera säga, men blev ändå en runda på mitt vilddjur, för idag beteede han sig väldigt illa, hann inte mera än upp på ryggen på honom så fick han sitt cp ryck och ställde sig på två ben, men han fick som vanligt inte som han ville! Stod lugnt och snacka med Älsklingen och svärfar, sen fick han ett jävla ryck som han inte gjort tidigare, kändes mera som han skulle lägga sig ner och helt plötsligt så bara far han iväg, blev paff men jävligt förbannad .. jävla dumheter! Har aldrig trillat av honom och han ska inte lyckas få av mig iheller! :)

Väl hemma så hade älsklingen gjort mat, så vi har ätit och jag har tagit en lång varm dusch. Så nu ska vi mysa med tända ljus och kolla bonde söker fru ..

Godkväll allihopa.

Puss från mig.

HATAR TIDIGA MORNAR

Att kliva upp tidigt dagen efter att man jobbat kväll är inget roande kan jag säga .. seg och man vill inte kliva ur sitt varma goa täcke .. kvällen igår gick bra, inga direkta saker skedda allt gick som vanligt! Ett enda larm under kvällen så det kan man stå ut med, kom hem i tid och slapp jobba över iaf ..

Idag börjar man halv åtta och slutar kvart i fyra, lång dag för min del.

Nu blir det att borsta gaddarna sen bege sig mot jobb.

Puss från mig.


READY TO GO

Dags för mig att packa ihopa mig och på med namnskylten och bege mig mot mitt andra hem, ja mitt jobb då alltså, känns som man är där alltid, sinne vad man jobbar! Så på fredag när jag kommer gå av så kommer jag vara övelycklig över att få vara ledig två hela dagar! :)

Kommer nog inte blogga ikväll när jag kommer hem, men man vet aldrig om det kommer en uppdatering annars hörs vi garanterat imorgon! :)

Ha en bra dag/kväll allihopa.

Puss från mig.

LYCKA


139 DAGAR KVAR

Har en graviditets mapp på mobilen som man följer och läser varje vecka vad som händer med barnet och med min kropp, en hel del på bara en vecka händer, helt fantastiskt egentligen .. varit inne och läst en del idag, riktigt spännande. Exakt 139 dagar innan det är dags för h-n att ploppa ut! Inne i vecka 21 och gått upp knappt 3 kg, ingenting kan jag tycka! Känns ändå bra att inte vara en boll redan! Brukar komma i slutet så får hoppas det klarar sig tills dess så man slipper bära på för mycket kilo tills det är dags att föda .. Har hört vissa gått upp över 20 kilo, fyfan fan nästan halva mig! Kan inte tänka mig att jag själv ska gå upp så mycket!

Har beställt ny tid till BM, ska dit igen den 21 oktober. dags för ny koll!

Sjukt vad jag längtar tills h-n ska ploppa ut! <3

DAGENS OUTFIT




MYCKET GODA


UNDERBART MED SOVMORGON

Idag har jag fått min efterlängtade sovmorgon, det var verkligen skönt kan jag säga. Riktigt skönt att ligga kvar ett tag efter att man vaknat och bara mysa, utan att man behöver stressa upp och man ska göra massa! Flera av dom dagarna tack! Dom tackar jag långt ifrån inte nej till ..

Uppe strax efter nio, så nu har djuren fått mat och är ute, grått och blåsigt väder idag, inget spännande direkt. Men det är ju höst nu, så man har väl inget att vänta sig ändå tyvärr!

Sitter just nu och uppdaterar till er, ska fixa frukost och bara allmänt ta lugnt nu på morgon kvisten, börjar jobba 14.oo. innan dess har jag direkt inget planerat, tar det som det kommer! Städningen gjorde jag ju igår, så den slipper man idag! :)

Nu dags för frukost, magen skriker!

Puss från mig.

REN & FIN TRIXIE


ANDRA GÅNGEN PÅ KORT TID

Har som sagt städat och fixat här hemma, tvättmaskinen går fortfarnade för fullt så det enda jag väntar på är att maskinen ska vara klar så man kan hänga upp!

När jag väl skulle ta in Trixie så hade hon så klart lyckats med att rulla sig i något som vanligt, så klart något som luktar riktigt illa, ovanligt eller?! Jävligt irriterande kan jag ju säga .. senast i fredags gjorde hon samma sak! Alltså tre dagar sen bara, suck! Så hon har åkt in i duschen även idag, då passade man på att borsta och klippa klorna när man ändå var igång, så nu är hon ren och fin igen. Hoppas på att det varar längre än tre dagar innan det är dags för henne att åka in i duschen igen! Jag lär ju inte vara världens lyckligaste om det skulle hända!

Nu är här även fint här hemma igen, så nu är det dags för mig att ställa mig i köket för att göra något att äta, får se vad man har i frysen, den är full iaf, så har en del att välja på! :)

Godkväll allihopa.

Puss från mig.

PIGG & GLAD GOSSE


HÄRLIG RUNDA PÅ HÄSTRYGGEN

Som sagt har man varit iväg på föreläsning på förmiddagen som slutade tolv, sen iväg för att sola en runda, väl hemma blev det att byta om och sen bege sig iväg till stallet, blev en härlig runda på hästryggen dock lite blåsigt, men det blåser alltid här nästan så man är ganska van vid det nu i detta laget!

Hugo var pigg och glad idag, gick riktigt fint för en gångs skull, kändes bra att det gick bra, annars har han alltid massa bus för sig eller liknande .. Nerverna är inte som dom ska vara på honom lixsom. Men inga dumheter idag iaf. Lite posetivt kanske.

Hemma nu och ska ta tag i städningen här hemma och slänga in en maskin tvätt, man har alltid att göra, ingen lugn och ro kan man mer eller mindre säga .. men tänk om man inte hade haft att göra då hade man nog varit ganska uttråkad .. USCH JA!

Nej det var allt för denna gången! ;) nu ska jag ta tag i städningen ..

Puss från mig.

MIN LEDIGA DAG EGENTLIGEN

Jaha min lediga dag egentligen, men då ska man iväg på föreläsning, allt för jobb! Jävligt spännande när klockan ringde 7, ville bara dö ett tag där! Dra täcket över huvudet iaf! fan irriterande.

Djuren har fått mat och är ute och även jag har fått i mig två nutella mackor och mjölk, så nu ska jag sätta mig i bilen och bege mig iväg mot klippan! Föreläsningen är tills tolv, sen iväg på några ärende sen hem för att ta ett städ och tvätt ryck!

vi hörs senare.

Puss från mig.

SÖNDAG

Söndag idag och det innebär att det är mitt sista pass för denna helgen! jobbat mitt första pass, har nämligen delad tur idag och det suger riktigt mycket. Men ändå fått gjort lite, känns skönt. Först hämtade man upp Emma, sen vidare för att handla sen iväg hem för att påbörja att tvätta mina fönster, har behövts länge. Så nu kan man se ut igen! :) finfina blev dom! Tackar Emma för att hon höll mig sällskap och fick hennes hjälp också. Du är underbar.

Efter vi var klara med fönsterna så blev det att ställa sig laga mat, så nu har vi fått i oss och är mätta och belåtna, ska snart iväg och jobba igen för sista passet av denna helgen, alltid lika skönt när helgen är gjord!

Ha en bra söndagskväll allihopa.

Puss från mig.

MIN FINA GOSSE <3


BÖRJAN AV JOBBEHELGEN

Igår var man ledig och hade fullt upp .. först BM för besök, sen iväg till Emma för att umgås resten av dagen och kvällen, blev en lång promenad och åt massa gott! Bra av slut på sin lediga fredag.

Idag var man uppe tidigt och jobbat hela dagen, slutade kvart i fyra. Så nu är man hemma. Ska köra en runda hem till Pappa och hälsa på sen efter det blir det en runda till stallet .. vädret är ingen höjdare idag kan jag säga, regnigt och blåsigt även idag .. Skit väder rent ut sagt! Suck ..

Ha en trevlig lördag allihopa.

Puss från mig.

MAGEN VÄXER



vecka 20+2


DAGENS OUTFIT


MOT BM

Då har man gjort sig i ordning för att bege sig mot BM, smått nervös. Är det alltid när jag ska dit, fattar inte varför egentligen, rädd att något ska vara dåligt, bara hoppas på det bästa helt enkelt! Allt brukar ordna sig ..

Katterna är ute och busar i det härliga vädret, mysigt att kolla dom små liven, men sören vad dom växer, så söta!

Ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.

DJ Goldfinger Feat. Felisha - Keep Me Hangin' on


LEDIG FREDAG FRAMFÖR MIG

Godmorgon allihopa, vaknar av att solen skiner in i sovrummet, helt klart blir man så mycket piggare av att solen visar sig! :) fick lite sovmorgon idag trotts allt, skönt kan jag säga. Har nämligen en tuff jobb vecka framför mig, är ledig måndag denna veckan som kommer men då är det utbildning som gäller så ingen ledig dag alls för min del denna veckan! Suger kan jag ju säga .. usch. jobb och slit alltid.

Uppe men har slängt mig direkt på soffan för att ta lugnt nu på morgonen, är man ledig så får man ta en lugn morgon helt enkelt, ingen stress iaf .. ska äta frukost och sen fixa lite här hemma sen blir det en dusch och göra sig i ordning för sen blir det iväg till BM för undersökning .. ska säkert gå bra! Får vi hoppas.

Efter BM besöket blir det hem till Emma för ett besök, får vi se vad vi hittar på för något.

Nu dags för lite frukost.

Puss från mig.

JÄVLA VÄDER

Idag har det varit ett jävla väder, regn och en jävla hemsk blåst! Har fan hållt på hela veckan nu, suger verkligen! :/

Jobbat tills 16.oo. sen blev det hemåt direkt för att byta om sen vidare ner till stallet för att titta till Hugo så allt var bra med honom och dom andra hästarna så klart. Hemma nu igen, ska påbörja maten nu, blir bakad potatis med skinkröra, länge sen man åt det nu, så har känt suget ett tag efter det! :) så det är vad som blir får middag idag. Sambon är på gång hem nu, var egentligen ledig, men fick fara iväg till jobb ändå, ovanligt? Skulle ej tro det. Tur han älskar sitt jobb!

Nej nu är det dags att göra mat, sen blir det torsdagsmys. Är ledig imorgon, så man får sovmorgon, ska bli skönt att få sova lite längre än vanligt .. ska även till BM klockan 13.oo. sen ska man träffa Emma, så får vi se vad vi hittar på för något!

Puss från mig.


BONDE SÖKER FRU

Nu har man tänt massa värmeljus och bäddat ner mig i soffan, bra avslut på denna dagen!
Bonde söker fru har börjat så det ska jag glo på nu, sen får man hoppas på att det dyker upp något mera bra på tv under kvällen!

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.


LITE FIX HÄR HEMMA

Inatt har jag lyckats sova bra, kändes verkligen skönt kan jag säga! :) Så man vaknade pigg och utvilad första gången på väldigt länge!

Började kvart över sju, dagen idag har varit som vanligt, inga konstigheter. Haft arbetsträffmöte på eftermiddagen 14.oo - 16.oo. sen slutade man. skönt att få gå hem kan jag säga! :) Blev inom affären för att handla hem lite som man behövde sen vidare hemåt, väl hemma så blev det att ta tag i lite fix här hemma, städan undan och satt igång diskmaskinen och damsugat samt tvättat golv, skönt att slippa all katt/hundhår ett litet tag! ;) varar tyvärr inte så länge innan man får fram med städrycket igen!

Så nu hade jag tänkt ställa mig i köket för att göra mat så man får mätta sin hungriga mage. Sambon jobbar än, vet iheller inte när han slutar, som vanligt dyker han upp närsom under kvällen!

Puss från mig.


LUGN KVÄLL FÖR MIN DEL

En lugn och skön kväll framför mig, skönt när det är blåsigt och kallt ute. Har nästan precis fått in katterna, ville inte riktigt komma in när jag kalla efter dom, men har fått in dom nu iaf! Kallt för dom att vara ute på natten ..

Har tagit en dusch och snart kommer sambon hem, sen blir det förhoppningsvis soffmys.

Ska värma oboy och njuta av min lediga kväll! :) ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.


SÖMNLÖS NATT

Hemskaste natten på väldigt länge, varit vaken så gott som hela natten! Fyfan säger jag för sömnlösa nätter! Hoppas på att detta vänder snart ..

Tvekade på att bege mig till jobb imorse, men gick upp ändå och begav mig dit eftersom man hade planeringsmöte hela eftermiddagen som är viktig att vara på .. så jag har lyckats ta mig igenom denna dagen på jobb, utan att vara halv död konstigt nog! Fattar jag bara inte själv!

Slutade halv fyra så nu är man hemma igen. Trixie är ute i stormvädret, så nu hade jag tänkt ta mig igenom lite fix här hemma och göra mat sen en runda till stallet, hade tänkt att rida, men inget bra väder för det inte, så hoppar över det idag! Lär bli en lugn kväll på soffan istället känner jag! Man märker verkligen att det händer saker med magen efter all smärta, usch.

Puss från mig.

FYLLA MAGEN

Nu har man fått gjort lite här hemma .. En maskin tvätt är tvättad och fixat min garderob, har även hunnit med att vika ihopa och fått in bebisens kläder i garderoben! Jag lyckades att få ihopa två sopsäckar med kläder som ska slängas, så det var en del kan jag ju säga! :) dock fick jag knappt plats med det man hade kvar, sjukt med kläder man har egentligen om man tänker efter ..

Nu ska jag fylla magen innan det är dags för att bege sig mot apoteket sen vidare för ett jobbpass 14.oo-21.45 lagom roande kan jag ju säga! men ska nog öveleva det också! :) hoppas på att man är trött ikväll så man kan få sova en hel natt, känns som det var väldigt länge sen man gjorde det. Kommer inte ihåg sist när jag gjorde det.

Ha en bra eftermiddag allihopa.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


LÅNG VECKA FRAMFÖR MIG

Måndag idag och en lång vecka framför mig, inget spännande direkt. Men ska nog bita ihop och klara denna veckan också .. idag jobbar man eftermiddag, så man har haft sovmorgon men det blev det inte för min del! Varit vaken halva natten, uppe strax efter tre för man kunde inte andas, jävla förkylning! Älsklingen börja jobba tidigt idag, redan vid 4 gick han upp så då låg man vaken så man kunde säga hejdå till honom, lyckades somna efter ett tag och kunde sova tills åtta. Sen har man fått i sig frukost och gått en runda med Trixie! Ganska skönt väder idag änså länge, ska inte säga för mycket för då kommer skitvädret! Blir säkert regn ikväll som det brukar bli, komma massa skurar ..

Såhär ser veckan ut för min del:

Måndag:
14.oo-2145
Tisdag: 07.15-15.3o
Onsdag: 07.15-15.45
Torsdag: 07.15-16.oo
Fredag: Ledig, BM 13.oo.
Lördag: o7.oo- 15.45
Söndag: o7.oo-1o.oo & 15.45-21.45

Nu hade jag tänkt fixa garderoben där uppe klar, började fixa lite igår kväll, har sagt länge att jag skulle fixa där så kanske dags att göra det i ordning .. sen ska man hinna med apoteket också innan det är dags för mitt arbetspass i eftermiddag ..

Puss från mig.


ISAAC








FULL FART IDAG MED

Fullt även idag, men inget negativt med det! Man får timmarna att rulla på .. slipper bli uttråkad och inte veta vad man ska  göra ..

Blev en långrunda med hästarna tillsammans med Mari och svärmor. Där hann komma en skur innan vi kom iväg på rundan, men sen har vi lyckats att komma undan regn vädret! :)

Hungrig som fan när jag väl kom hem, så då blev det att få i sig fil och flingor, mums. Magen är nöjd iaf, även jag! Sambon har kommit hem, så lär bli söndagsmys ikväll! Inte illa det inte.

Nu blir det lite tv tittande för min del innan det är dags för att göra mat.

Puss från mig.

STÄD & TVÄTT RYCK

Nu har man fått städrycket avklarad och hunnit med att tvätta två maskiner tvätt .. så nu är här hemma fint och rent igen, dock varar det inte så länge .. katterna är ute än och sköter sig bra, det ska nog gå bra att lära dom vara ute också, grannarnas hundar har redan hunnit med att skrämma dom en gång men sprang inte iväg så långt som tur var, jävla hundar säger jag bara!

Har planerat in att rida en sväng med Mari nu, så det ska vi göra när åskskuren dragit över, får hoppas på att det inte kommer mera regn när vi väl ska rida!

Puss från mig.

HEMMA IGEN

Igår kväll var man hemma efter trevliga dagar hos syster. Gjort lite allt möjligt trevligt! Skönt att komma hemifrån men lika skönt att komma hem igen ..

Uppe vid 9 idag, så nu har jag släppt ut katterna där ute, tränar dom att kunna vara ute också, eftersom dom är helvilda här inne så behöver dom komma ut också, tycker det är synd att dom bara ska vara inne, ska kunna vara ute och inne .. Nu medans dom är ute så hade jag tänkt börjat att städa och fixa här hemma, tvätten är fullt igång, så bara att få i sig lite frukost sen börja med det andra också!

Sen ska jag få med mig Mari till att ta en runda på hästryggen också, alltid trevligt med sällskap. Får hoppas på att vädret håller i sig bara, ser inte så lovande ut just nu bara ..

Puss från mig.


MOT ESLÖV

Nu ska jag och Trixie packa in oss i bilen för sen mot Eslöv, stannar tills imorgon! Så vi hörs garanterat imorgon när jag är hemma igen ..

Ha en trevlig fredag allihopa.

Puss från mig.

HAPPY




SHOPPING


två nya badrumsmattor från ikea


Två kuddar till soffan


Svarta leggings, en längre halvarms tröja.


grå leggings, lila tjockare tröja, blå tunnare längre tröja


tunika


två par jeansleggings


lite godis ..


BILLY BOKHYLLA MED GLASDÖRRAR



HEMMA EFTER EN LÅNG SHOPPINGRUNDA

Nu har man kommit hem efter en lång shopping runda, trevlig sådan också för den delen! Hittade massa med mig hem! Full bil med andra ord! :) stort gilla när man väl hittar massa ..

Så nu ska man packa upp sakerna och lite sånt, sen iväg och hämta bror och sen vidare iväg till syster för att stanna över tills imorgon, mys med lille Isaac! :) bra fredag med andra ord ..

Ska uppdatera så ni kan få se lite av dagens inköp! :)

Puss från mig.

SHOPPINGTAJM

Nu är jag redo för en ledig fredag framför mig, så nu sätter jag mig i bilen för en shoppingrunda med Emma! :)

vi hörs senare.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


PIGG & VAKEN

Trotts att man varit vaken halva natten för man haft bekymmer med magen, så är man pigg & vaken, har nog en baby som lekt jävel i magen inatt, usch. Men skönt att man kan känna lite liv och rörelser där ibland! :)

Så nu har man vaknat till liv ordentligt och ska få i sig lite frukost och göra sig i ordning för att bege sig iväg till Väla & Ikea med Emma, dock är jag sugen på Centersyd egentligen, men får se om vi kanske tar det också idag! Vi får se helt enkelt vart vi hamnar .. sen får vi se vad som sker denna fredagen! :)

Puss från mig.


MUMS





har gjort varma koppen och myst ner mig i soffan, mys.
har fått dille på varma koppen, riktigt gott.


EMINEM - NO LOVE


GODKVÄLL PÅ ER

Nu har man fått lite gjort här hemma, fått lagat mat och även ätit, dock ensam men det gick det också eftersom man var riktigt hungrig, inget vidare att göra mat till sig själv eller att äta ensam, sånt man får ta ibland .. sen har man gjort vid lite i köket, tömmt diskmaskinen och satt in nytt så nu är den igång satt .. Så bara vänta tills den är klar så kan man tömma den också ..

Så nu har jag uppdaterat lite också, nya bilder här på bloggen och på facebook. inte illa det! :) Ska snart ta en lång varm dusch sen slänga mig på soffan för torsdagsmys! :) kan jag vara värd nu!

Dock saknar jag min sambo, hoppas på att han snart kommer hem.

Puss från mig.




BUS MED GRÅLLAN & SKRÅLLAN




























BLOGGAR

Jag följer direkt inte någon blogg, men skulle vilja läsa mera bloggar, någon som vet någon bra och väldigt intressant blogg får gärna lägga en kommentar! :)

Puss från mig.

MIN MENING

Våga att ta en risk, om resultatet inte blir vad du förväntat dig, ja då kan du åtminstonde säga att du försökte!


JAG HÅLLER HELG

Imorse var man långt ifrån pigg kan jag ju säga, asade mig upp ur mitt varma goa täcke, hade i tanken att det var sista dagen för denna veckan och att jag hade en lång ledig helg framför mig! Gjorde saken lite bättre kan jag ju erkänna, så upp kom man med ett leende, fast att det bara är torsdag idag! :)

Jobbet idag har gått bra, varit mer eller mindre en ganska lugn dag, alltså ett bra avslut på denna veckan!
Många som varit uppe i varv för att se ultraljud bilderna så dom hade man så klart med på jobb så dom fick se min baby i magen! :) Slutade kvart i fyra idag, mer än nöjd när man fick sluta och känna att nu är det äntligen HELG och ledighet för min del! :) Väl hemma så blev det att byta om sen iväg till stallet för att kolla till min gosse, hade det bra som vanligt .. så nu har jag kommit hem igen, små kramp i magen har man, känns konstigt men ändå inget jag kännt tidigare. Hoppas på att det snart ska släppa!

Nu till det vanliga bekymmret, vad ska man göra och äta idag! Alltid lika spännande att komma på något.
Får väl se vad jag kan komma på för något, sambon jobbar än och har ingen aning om när han slutar, märker när han dyker upp här hemma ..

Har just nu två vilda katter som busar runt, vilddjur. Hahha! :) men så söta.

Puss från mig.


BODY


VILKEN UNDERBAR KÄNSLA

Idag blev det en kort arbetsdag .. slutade redan 11. sen raka vägen hem för att hämta älsklingen sen vidare till Helsingborgs sjukhus för ultraljud! Små pirrigt har det varit nu par dagar, massa tankar i huvudet som ploppat ut. Nu är ultraljudet gjort och allt var bra med bebisen, alla undrar om vi ska kolla kön, det ska vi inte, för det är ju nästan hela spänningen och inte veta vad det är! Det får bli vad det blir .. Jag är lika glad vad som! :)

Inne på sjukhuset träffade vi även Anna, så det blev fika där med henne. Alltid lika trevligt. Efter besöket blev det Väla för shopping, hitta en hel del! Nöjd med mina inköp .. Efter Väla blev det storhandling på Maxi och sen blev det mat på Mac Donalds. Väl hemma så blev det bara att packa upp varorna sen vidare till svärföräldrarna för att hälsa på! Så nu är man hemma och landat i soffan .. blir myskväll med sambon ikväll! :)

Onsdagsmys! :)

Puss från mig.



 

ULTRALJUD


IVÄG PÅ SHOPPING RUNDA

Nu har man kommit hem efter par timmar med Emelie, alltid lika trevligt. Länge sen vi såg nu, så vi hade massa att snacka om! :) trevligt. blev fika på kochs, mycket gott kan jag säga.

Så nu inväntar jag sambon som ska komma hem från jobbet, så ska vi fara iväg till Väla för en shopping runda, sen blir det att handla mat också, men det vet jag inte vart det lär bli. Antagligen City Gross .. mysrunda helt enkelt!

Puss från mig.


ETT JÄVLA REGN VÄDER

Fyfan vad det vräker ner, helt sjukt så mycket regn vi fått den sista tiden, jag är verkligen trött på detta äckliga vädret! Hela augusti har regnat bort! :( Nu har jag städat undan här hemma. Känns skönt att ha det gjort, får man se hur länge det varar innan katterna har hittat på jäkelskap eller annat.

Emelie har hört av sig att hon är vaken, så nu hade jag tänkt ta en dusch och göra mig i ordning för sen ska det bli en träff med henne, får se vad vi hittar på! :) ingen lång sovmorgon för hennes del, hon ska nämligen börja sin nattvecka ikväll .. lagom seg med andra ord!

Nej nu kallar duschen.

Puss från mig.


BÖRJAR VECKAN MED EN LEDIG DAG

Underbart med sovmorgon! :) fick sova tills nio idag, ni kan själva tänka er hur jag verkligen njöt av att slippa stressa upp en tidig morgon, har en bra vecka framför mig! Har nämligen en kort arbetsvecka framför mig! Sen är det även dags för Ultraljud på Onsdag, ska bli spännande!

Just nu sitter jag med laptopen i knät och får i mig lite frukost. Yoggi och flingor, utmärkt frukost för mig! Jag är nöjd .. Igår fick man sms av en underbaring som där stod 'jag saknar dig' så klart var det från Emelie, ett tag sen vi träffades, så idag ska vi ta tag i det och ses, ska bli trevligt eftersom det var bra länge sen vi lekte!

Annars idag har jag planer på att ta ett städröj idag, lika bra när man har tid med det, sen hade jag och Mari planerat in att rida i eftemiddag/kväll, men vädret är inget vidare just nu, regnet öser ner! Inte så spännande med andra ord, kan ju hoppas på att det slutar annars hoppar vi nog över det idag och hoppas på bättre väder imorgon!

Nej nu får jag sätta fart lite smått, ha det så bra sålänge.

Puss från mig.

MYS






JOBBEHELGEN AVKLARAD

Nu så är denna jobbehelgen över, alltid lika skönt när den är gjord. Dock har man haft en jobbig dag och natt för den delen! :( vaknade lite efter två inatt och helt täppt och kunde knappt andas, fick panik och väckte älsklingen så han fick ta nässpray till mig. Tur man har sin älskade sambo ibland! ;)

Uppe vid 6, inte ett dugg pigg kan jag ju säga! Mera död än levande, usch. Men man asade sig till jobb ändå fast man mådde pissigt, men man har överlevt dagen med lite gnäll! Sånt man får ta ibland tydligen. Dock tackar jag min sambo för att han garanterat smittat mig! Spännande sånt här.

Slutade kvart i fyra, då skulle man iväg och köpa nässpray, men inte hade man plånboken med sig, så orkade inte köra och hämta den och sen vidare till affären, icke! Lat som man är ibland .. Älsklingen kommer hem snart, så då får jag en kur nässpray! :) sen har han mat med sig hem, blir langos för min del idag. Mums, ett tag sen man åt det! Så nu ska jag springa in i duschen innan han kommer hem ..

Puss från mig.

MIN JOBBEHELG

Då har min jobbehelg börjat, snart jobbat första passet för idag, slutar 12.15, sen på det igen 15.45. Nog spännande, eller inte! Inget att göra åt det, bara att jobba och se glad ut! Har en väldigt kort arbetsvecka framför mig ändå, så är jävligt nöjd över det! Jobbar nämligen tisdag, tre timmar på Onsdag och sen torsdagen, alltså ledig Måndag, Fredag Lördag och söndag, jävligt skönt med korta veckor! Jag ska njuta lite extra ..

Imorse vaknade man inte alls så pigg, kände att min hals gjorde jävligt ont, fyfan för att bli sjuk nu! Det är inget jag vill! Sambon är nämligen sjuk nu, så hoppas på att han inte lyckas smitta mig! NEJTACK säger jag ..

Typ tre timmar ledig nu på dagen, får se vad man ska göra dom timmarna, får se när jag väl kommer hem! :)

Puss från mig.


JÄVLIGT FLITIG

Nu hemma efter en långpromenad med Trixie, skönt väder idag för en gång skull. Blåser inte så mycket som det alltid gör här, så det kändes lite extra skönt att komma ut på en runda! Verkligen skönt att komma ut och röra sig .. motion skadar inte!

Nu slöar man bara i soffan, har jag absolut rätt till efter hur flitig man varit idag på min lediga dag! Ska snart göra mig i ordning, sen iväg och fira min bror som fyllde år igår. Ni alla får ha en trevlig fredag ..

Puss från mig.


MIN FINA TRIXIE





blev en promenad med Trixie, så här har ni lite fina bilder på min fina älskling <3


STORSTÄDNINGEN AVKLARAD

Fyfan, hade mera att städa undan än jag trodde, nu har man storstädat i drygt tre timmar, så ni kan tänka er hur här såg ut! Förjävligt helt enkelt. Brukar hinna med en städnig mitt i veckan också, men det har jag inte riktigt hunnit med nu eftersom man haft fullt upp med annat som skulle fixas.

Sambon är hemma från jobb idag, men inte fick man någon hjälp av honom, eftersom han är så förkyld och dålig, men ändå orka han med en helkväll med jobbet på after work, jävligt konstigt. Så sjuk kan man då inte vara! Kan mera säga: FYLLEDÅLIG! jag tycker inte ett dugg synd om honom, han har sig själv att skylla! Kan han må hur han vill helt enkelt!

Jag är glad att jag ändå kom upp i tid idag, annars hade jag nog inte hunnit med allt jag ska göra idag! Kommer förmodligen att slocka gott ikväll när jag landar på min kudde ikväll.

Lite mat i magen, sen hade jag tänkt varva ner med en långpromenad ner till stallet för att titta till Hugo en sväng så får Trixie också lite motion, även jag! :)

Puss från mig.

EN LEDIG FREDAG FRAMFÖR MIG

Ingen sovmorgon idag inte. Först blev man väckt närmare fyra inatt av att sambon kommer hem, varit iväg på after work med hans jobb, spännade att bli väckt kan jag ju säga, jävligt irriterande! Vaknade vid 8 och kunde inte somna om, så nu har man fått i sig frukost och håller på att stor städa här hemma. Behövs verkligen kan jag säga, två katter i huset gör sitt!

Lika bra att forstätta så man blir färdig någongång, har par timmar framför mig! Jippi, eller inte!

Puss från mig.

GRÅLLAN & SKRÅLLAN MYSER


HÄLSA PÅ SVÄRFAR

Igår blev det ju att titta vagn, så klart blev det ett köp också, så nu är en sak mindre att tänka på ..
Efter att vi varit iväg så blev det en runda på Center syd också, hittade en del fynd där också som behövdes inhandlas .. sist av allt blev det en runda hem till svärföräldrarna och kolla till min älskade Hugo, hann inte med ridning som jag hade tänkt, så det får bli ikväll istället efter att man kommit hem från sjukhuset för ett besök hos svärfar som ligger inne.

Så nu inväntar man bara sambon som slutar om 20 minuter sen mot Ängelholms sjukhus.

Puss från mig.

BARNVAGNEN



här har ni en bild på barnvagnen som man köpt ..


RSS 2.0