RIKTIGT SUGEN PÅ ATT KÖPA




MUMS

detta trycker jag i mig just nu, jävligt gott.


10 MÅNADER IDAG MED MIN ÄLSKLING


CIARA - WHY YOU


CIARA - LISTEN TO MY SONG


Lady Gaga - Judas


PICS











ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT UPP ÄLSKLINGEN PÅ HÄSTRYGGEN


HÄRLIG RUNDA PÅ HÄSTRYGGEN

Nu har man kommit hem från stallet igen, min gosse var snäll även idag! Jag blir bara mer och mer nöjd över honom, känns jävligt bra kan jag säga .. hoppas på att det fortsätter såhär.

Älsklingen har inte slutat än, så hoppas på att han snart dyker upp. Nu blir det duschen för min del!

Puss från mig.

MYS MED VOVVARNA
















SOL & BAD

Fyfan vilket underbart väder vi haft idag, helt sjukt. 27 grader som varmast när jag kollat .. älska detta vädret! Slutade jobbet klockan två sen blev det raka vägen hem och byta om och sen blev det sol och ett premiär dopp i poolen, jävligt skönt i denna värmen, hade helt klart kunnat ligga par timmar till, men solen har gått i moln tyvärr, men jag är nöjd med dom timmarna som jag redan fått! Dom har nämligen lovat reg och åska ikväll, skulle inte förvåna mig nu när man ser att det börjar bli disigt och molnigt ..

så nu hade jag tänkt få i mig något att äta, sen blir det stallet för min del, tänkte ta en runda på hästryggen även idag, passa på nu när tiden räcker till och älsklingen ändå jobbar länge!

Kommer komma upp några bilder på hundarna som jag tagit idag, Trixie har badat i poolen med mig! :)

Puss från mig.

NYA GRIMMAN

Eftersom han bara sliter av sig andra nya grimma så fick han ha på sig den nya, så får se hur länge denna är på, skulle tro att den är redan av ! ;) jävla busen.

men fin är han! :)


TISDAG

Jaha blev sent hemma igår, hemma vid halv tio från stallet, så blev en lång kväll där, men mysigt! :)
Så därför ingen uppdatering, blev duschen sen blev det big brother ..

Idag är det kort dag på jobb, slutar 14.oo igen, underbart. Hoppas på lite solväder så man kan slänga sig i solstolen par timmar! :) brännan behöver bättras på lite känner jag! :) tar det som det blir, men just nu ser det ut att bli fint ..

nu ska jag bege mig mot jobb.

puss från mig.

STALLET NÄSTA



nu blir det stallet för en härlig runda, mys.


LITE BILDER FRÅN ISAAC'S DOP DAG










































TRÖTTA HUNDAR

Nu har man motionerat hundarna och fått själv lite motion, blev en långrunda så hundarna är helt slut nu .. dock för att det är varmt och väldigt kvavt ute, så jag tror på väder gubbarna eftersom dom har lovat åskväder närmare kvällen! usch.

Älsklingen har nyss kommit hem, så nu ska jag ställa mig och laga mat, sen blir det stallet för att rida med Mari, idag är man i farten och väldigt flitig! :) kommer sova gott inatt om inget annat.

Vi hörs senare.

Puss från mig.

LÅNGPROMENAD MED VOVVARNA




















ETT BESÖK PÅ MARIANNE´S FARM

Jaha, tyvärr blev det ingen uppdatering igår kväll när man väl var hemma, var hemma strax  innan nio, då var det dags för big brother live, så hade ingen tid att lägga massa energi på någon uppdatering då, så ni får lite uppdatering nu, gårdagen bestod av massa kördande överallt, först Eslöv för att fira lille Isaac, dop för honom nämligen, verkligen jätte fint dop. Lyckat om inget annat! Många i släkten som man inte träffat på ett tag, jätte roligt verkligen .. Sen efter dopet blev det iväg till kyrkgården för att plantera blommor och besöka mammas grav sen blev det hem till svärmor för att fira hennes födelsedag och morsdag, man har verkligen tryckt i sig massa mat denna helgen, men det har verkligen varit jätte gott! Så man ska inte klaga ..

Kan inte säga mycket mera än att jag haft en toppen helg, lycka.

Idag är det måndag och en seg dag, dock har man jobbat tills 14.oo. en väldigt kort dag för min del, härligt.
Efter att man slutat blev det iväg till Mariannes's farm för att hämta morötter till min fyrbenta älskling, ett tag sen han fick lite extra gott, så fick hämtat två säckar idag, så hoppas på att han blir glad ..

Har direkt inget planerat idag, inte mera än att man ska ta en ridtur i kväll med Mari .. annars ser det ganska lugnt ut, hade tänkt ta en promenad med hundarna snart så dom får leka av sig lite, kan dom behöva .. Tar dagen/kvällen som den dyker upp ..

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


ISAACS DAG IDAG



Idag blir det dop för isaac .. <3


DAGENS OUTFIT


LÖRDAG KVÄLL

Ridturen gick bra, vi båda hade två snälla hästar idag! Toppen .. så nu har man tagit en dusch och gjort sig i ordning för att bege sig hem till älsklingens farmor & farfar på middag, så ha en bra lördags kväll allihopa.

Puss från mig.


STÄDNINGEN AVKLARAD

Lördag idag ja, och städningen är avklarad här hemma, uppe vid nio, så blev ingen jätte lång sovmorgon för våran del, istället blev det lagom sovmorgon, hinner med mera. Hade destutom en del att göra innan vi ska iväg på kalas klockan sex hos älsklingens farmor och farfar ..

Så nu blir det stallet för att rida med Mari, hoppas på man har en lugn och snäll gosse idag ..

Nej nu måste jag bege mig.

Puss från mig.



DAGENS OUTFIT


UNDERBART MED FREDAG

Blev en bra shoppingtur igår, fick med mig det jag skulle och lite till! :) Härligt.

Fredag idag, och det är jävligt skönt kan jag säga, två dagar ledigt framför sig, jävligt gött! :) Dags för sista jobb passet för denna veckan, sen är det helg för min del ..

Vi hörs garanterat senare idag.

Puss från mig.


SVAR TILL ALLA SOM KOMMENTERAT



Kan ju säga att alla var goda, bara så ni vet! ;)
dock tycker alla olika ..

men jag ska fortsätta trycka i mig dessa!


DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11

Dagen är som gjord för att tillbringas i familjens sköte - något, som du kanske behöver mera av, än du spontant är medveten om.


DAGENS OUTFIT


ONSDAG & TORSDAG

Jaha, igår blev det ingen uppdatering, hade verken tid eller någon ork när jag väl var hemma ..
Igår jobbade jag tills kvart i fyra, sen inom på oasis för att sola, sen körde man och lämnade bror, passade på att ta ett prat med pappa, så man fastnade och snacka med honom ett tag, väl hemma blev det bara att byta om sen iväg till stallet för att ta en tur på min fyrbenta älskling, hundarna och älsklingen var också med, hade två väldigt trötta hundar efter rundan, mest Zeke som var slut, Trixie är ganska van vid att följa med mig. Väl hemma blev det in i duschen sen fixa älsklingen maten och sen blev det en väldigt lugn kväll ..

Idag då, ja det har varit full rulle idag också, men dagen är långt ifrån slut .. slutade lite tidigare än jag skulle idag, tog lite komp, eftersom man jobbat en del extra dom sista veckorna, så tog jag lite idag, slutade halv tre idag, så jävligt skönt att landa hemma ett tag.

Ska snart bege mig iväg till Väla och lite annat för en shopping runda med bror, ska ha lite alltmöjligt! Fast att man har massa, så behöver man alltid massa annat! ;) får se vad man hittar idag, hoppas på massa iaf ..
Ska även ha lite presenter till svärmor som fyller år på söndag, sen även hitta dopkläder tills söndag, ha så man har en del! :) det lilla än iaf ..

Ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.



ONSDAG

Godmorgon allihopa. Gårdagens jobb pass gick super, en bra kväll hade man .. inte massa extra och skit, kändes bra iaf ..

Väl hemma blev det en snabb dusch sen soffläge och big brother .. tisdagsmys helt enkelt! :)

Uppe strax efter sex idag, älsklingen gick upp lite före mig eftersom han börjar sju idag och jag börjar halv åtta, slutar kvart i fyra idag, så en lång dag med andra ord, hoppas på en bra dag idag också, kollar man ut så ser det ut som värrsta blåsten utanför, inget vidare .. så jävla trött på att det alltid ska blåsa! :/

Ni får ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.




KÄRLEK TILL DIG


MIN FINA TRIXIE


SNART DAGS FÖR JOBB

Då har man fått lite gjort här hemma, städat undan och fixat och sen gjort mig i ordning inför jobb ..
Ska bara få något i magen innan det är dags att bege sig iväg mot jobb ..

Har långt pass idag, 14.oo - 21.45. inte ett dugg spännande kan jag säga, vädret gör det inte mycket bättre, blåser som fan och kommer regn skurar, usch! men ska inte glaga, hade nog varit lite tygre att jobba om det varit 25 grader varmt, man får ta det som de är helt enkelt ..

Ha en bra dag/kväll allihopa.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT




ETT STÄD RYCK

Nu ska jag vara flitig och ta ett städryck här hemma, lika bra att få det gjort. Dock mår man inte helt hunda, jävla huvudvärk :/

puss från mig.

SOMNADE VISST TILL

Idag blev det en härlig sovmorgon för min del, underbart. Vaknade till liv vid halv åtta men tänkte ' inte fan ska jag sliva upp nu' hörde regnet komma på fönstret, så var verkligen inte ett dugg road att kliva upp, så vände mig om och somnade om, riktigt jävla skönt kan jag ju säga .. vaknade igen strax innan tio och gick upp då. Kändes bättre! :)

Har hunnit med att ha hundarna ute och sen fått i mig frukost. Dagens frukost blev filmjölk och lite flingor, får duga för idag, så nu är jag nerbäddad under täcket i soffan, fryser och har en jävla huvudvärk!! Att vakna så är fan inget hit kan jag ju säga, fyfan. Jag hoppas verkligen det det går över innan jag ska bege mig hemifrån .. att gå till jobb och jobba hela dagen är fan intget spännande! usch.

Puss från mig.

MIN GOSSE ÄLSKAR ATT RULLA SIG


HUGO




























NU SKA DET LAGAS MAT

Idag ska det bli något som vi sällan äter, eller var länge sen vi åt, idag hade jag tänkt göra oxstek, ska bli jävligt gott, älslingen slutar 16.oo. så han är hemma dygt om en halv timme, men ska påbörja maten nu, tar nämligen sin tid att göra, det mesta sköter sig själv men det ska ändå passas i mellan åt ..

dags att ställa sig i köket för att vara kock ett tag! ;)

Puss från mig.

HÄSTARNA I HAGEN




























ANTAL MYS TIMMAR I STALLET

Nu har man landat här hemma igen, hade antal mys timmar i stallet. Underbart.
Hade en snäll och väldigt lydig gosse idag, så man var verkligen stolt efter dagens pass, blir bara bättre och bättre, känns skönt när det visar resultat!

Var tänkt att man skulle ta och rida ut idag, men tog ett dryssyr och lydnads pass på hemmaplan idag istället eftersom det var bra länge sen, även det tyckte han var skoj, för han skötte sig utmärkt, bättre än jag trodde! :)

Kameran kom med till stallet idag, så några nya kort blev tagna! :) kommer komma upp. blev 90 bilder, så några av dom bästa bilderna kommer komma upp, blir lite många att ladda upp.

Nu ska man hänga upp första maskinen med tvätt, håller på att tvätta rent alla Hugos saker, allt möjligt då med andra ord!

Puss från mig.

DAGENS HOROSKOP

  Tur
Turen verkar svänga ovanligt mycket idag. Det betyder att det därför är olämpligt att ta några risker.
  Hälsa
Du tycks vara på väg in i en mycket energisk period, och ett miljöombyte nyligen kan vara orsaken.
  Ekonomi
Din ekonomi kan drabbas av drastiska förändringar. Mest är det positivt, men dina tidigare planer kan gå i stöpet.
  Arbete
Ditt inflytande på ditt arbete kan öka idag när du löser en situation på ett smart sätt. Överordnade kan också få upp ögonen för dig.
  Kärlek
Om du och dina känslor inte kommer ner på jorden väntar en besvikelse.
  Relationer
Du kan idag få sårande kommentarer från en person som är avundsjuk på en stundande händelse.


RÄKNINGARNA BETALDA

Räkningarna betalda, underbart att se att man har antal tusen över, som jag inte trodde att det skulle bli, verkligen varit en månad där man shoppat massa, som ni kanske redan har märkt! :) underbart att se.

Bäst av allt är att man fick bra lön denna månaden! woho. gillas skarpt.

Puss från mig.

INSLAGNA PRESENTER TILL MOSTERS ISAAC


NYA POOLEN


NU HEMMA IGEN

Då har man kommit hem igen, känns bra att vara uppe i tid och hinna med lite mera än vad man tänkt, besöket på oasis var verkligen skönt, sen körde jag hem till pappa och hälsade på, blev lite fika och sen begav jag mig till kyrkgården för att besöka mammas och farmor & farfars gravar ..

Pratade nyss med Mari och vi hade tänkt ta en runda på våra fyrbenta älsklingar, hon skulle bara iväg och handla sen skulle vi ta en runda, dock inget toppen väder idag, men det får duga, blåser en jävla massa, men vi överlever nog rundan ändå!

Har ju glömt att berätta att vi köpt pool så nu är jag redo för sommaren 2011, häärligt! kommer komma upp bild.

Puss från mig.

ISAACS PRESENTER


bodys ..


mjukis filt





ETT BESÖK PÅ KYRKGÅRDEN




LEDIG IDAG

Jaha då var jobbe helgen över, känns jävligt skönt att den är gjort, så nu är man ledig tills tisdag klockan 14.00. skönt med två sovmornar, dock vaknade jag klockan åtta idag, så blev inte så lång sovmorgon idag, hoppas på lite längre imorgon! :)

Sovit som en stock inatt, härligt. Vaknade dock en runda när älsklingen skulle iväg till jobb, men somnade om efter ett tag och sov drygt en timme sen vaknade man till liv igen, så nu är man uppe och varit ute med hundarna, hade hoppats på att det var bättre väder än vad det är, solen är framme, men det blåser sjukt mycket och ganska molnigt, så blir att bege sig mot klippan för att besöka oasis en sväng, lite värme! ;) Efter det blir det inom pappa för att hälsa på sen till kyrkgården för att besöka mammas grav ..

Nej nu lite frukost innan jag beger mig hemifrån .

Puss från mig.

ETT JÄVLA OVÄDER

Usch ja, ett jävla mullrande och åskande & regnet öser ner, jävligt spännande detta! Ett jävla skit väder helt enkelt! hoppas på att det slutar innan man ska i säng ikväll, så man kan få sova i lugn och ro utan att man ska bli väckt ..

Puss från mig.

SHOPPING TUR MED ÄLSKLINGEN

Har som sagt delad tur idag, segt kan man ju säga .. första passet är gjort, 7-10 sen blev det hem och hämta upp älsklingen, varit lite överallt, rusta, harald nyborg sen blev det inom maxi för att handla hem mat, så nu är kyl och frys påfyllda igen, känns bra att ha det gjort, slipper man tänka på det.

Innan vi begav oss hemåt blev det inom max för att äta, mums. Måste ju mätta magen! :) Fick bli min frukost ..

Så nu är det drygt två timmar tills jag ska bege mig till jobb igen, börjar 15.45. jävligt spännande! Men sen är denna helgen över, kommer kännas underbart när jag går av ikväll ..

Ledig imorgon och dom har lovat fint väder, så jag ska vara jävligt glad! WOHO, då blir det mys i solen, steka! :)

Puss från mig.

MOT JOBB

Lördag idag ja, alla andra ligger och sover nu skulle jag tro, jävligt spännande att bege sig mot jobb, usch nej! Men jag överlever som alla andra dagar, dock hade det varit skönt med en ledig helg om inget annat!

Har verkligen sovit som en stock inatt, känns skönt. Så jag hoppas på att inte vara trött nu halva dagen, mest av allt så hoppas jag på en bra dag på jobb, slutar 15.45 sen är det tänkt att man ska iväg och rida med Mari en sväng i eftermiddag ..

ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.

FREDAGSMYS

Ikväll blir det fredagsmys med min älskade sambo, mys! <3

FINFINFIN












MIN LEDIGA DAG

Ja nu närmar sig kvällen, denna dagen har varit lång men jävligt bra .. synd det inte finns flera timmar på ett dygn så man hade hunnit med mera av vad man vill!

Så fort man vaknade blev det frukost sen ut med hundarna .. sen blev det att påbörja att putsa alla fönster, kan något jag verkligen hatar, men måste tyvärr göras. andra gången det är gjort sen jag flyttade hit, jag är flitig känner jag! :)

Sen blev det iväg och rida en lånrunda på hästryggen, passa på när vädret är på topp, men en härlig runda mot sånna, mysigt ..

Väl hemma blev det en långpromenad med hundarna och så klart sambon! :)

Nu ska det lagas mat sen håller jag kväll.

Puss från mig.

SKOGSRUNDA MED HUNDARNA




























LÅNG SOVMORGON & LEDIG IDAG

Denna dagen har man längtat efter, dock vet jag att den kommer försvinna lika fort om inget annat fortare ..
Sovmorgon tills halv tio, jävligt skönt att man lyckades sova så länge, behövdes nog att sova ut lite.

Solen skiner också, kan inte bli bättre med en ledig dag idag, dock vet jag inte vad jag ska göra eller vad jag egentligen orkar med att göra, skulle behöva göra hur mycket som hellst, men tror inte att orken finns där, eller lusten helt enkelt, jag får helt enkelt se vad den blir av denna dagen ..

Puss från mig.

MIN FINA GOSSE


KVÄLL

Jaha då har denna dagen också snart försvunnit .. dagens pass på jobb har varit slitsam, massa jävla extra. var helt slut när man fick lov att gå hem, usch. Men ändå så blev det att jag tvätta bilen och sen blev det stallet för en runda på hästryggen, träffade först Lina och sen Maria, så blev en del stopp på långrundan man gjorde! Men ändå mysigt, verkligen toppen väder idag, varit kasst väder halva dagen, sen slår det om nu på eftermiddagen, riktigt skönt.

Efter att man ridigt så blev det att grilla med svärföräldrarna, så slapp man klabba med mat och så, ganska skönt. Så nu har man tagit en dusch och öppnat en cider, inget annat gott att dricka här hemma, så fick bli en cider! :) mums.

Så nu blir det soffläge och kolla gårdagens big brother och massa mys med sambon.

Puss från mig.




GODMORGON TORSDAG

Får bli en snabb uppdatering, har brottom tyvärr. så förstår egentligen inte varför jag ska uppdatera, men ändå ett måste, jag lever och har sovot väldigt gott inatt! Känns skönt.

Så nu är det dags att bege sig mot jobb, slutar 15.45. sen blir det stallet för en tur på hästryggen, sen får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda! :)

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


ONSDAG

Ja denna dagen har man haft fullt upp, jobbat tills 16.oo. sen raka vägen på lite ärende sen möta upp Emelie hemma hos henne, sen hem till mig för att hämta hundarna sen iväg till skogen för en långrunda, ett tag sen man träffade Emelie, så det var på tiden att vi träffades .. mycket snack och massa bus med hundarna! :) Hade tre galna hundar med oss idag .. : )

Väl hemma så blev det duschen sen ställa sig att laga mat innan älsklingen kommit hem, har ätit och sen hade vi haft mys, och det ska vi fortsätta med resten av kvällen, innan sängen kallar, känner att det kommer bli en tidig kväll ikväll, ganska off kan jag säga.

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT


SNABB UPPDATERING

Lite snabb uppdatering innan det är dags för mig att bege mig mot jobb, börjar halv åtta idag. Skönt! :)

Frukosten som man ska ha med sig till jobb fixade jag redan igår kväll, jävligt skönt kan jag ju säga, gjorde min macka och koka ägg, så blir en lika god frukost idag! :) Ska nog börja fixa det på kvällen innan, så slipper man det på morgonen och kan sova lite längre! En jävligt bra ide kan jag ju säga ..

Solen skiner idag, känns som det kommer bli en lite bättre dag idag! Jag hoppas på det iaf .. Har kommit tillräckligt med regn nu dessa dagarna!

Nej nu mot jobb, lång dag idag. Slutar 16.oo.

Puss från mig.


EFTERÄTT

Igår efter vi ätit så blev det duschen, sen sa älsklingen att han gjort en överaskning, hade gjort chokladpudding till efterrätt, riktigt gott kan jag säga .. mums! :)


MINA TVÅ FYRBENTA MOTIONERADE


SKITVÄDER

Idag blev det kort dag på jobb, slutade 15.oo. men haft fullt upp hela dagen, så det var skönt att sluta lite tidigare än vanligt! Efter att jag slutat blev det inom oasis för att sola en sväng, kände att man inte solat på väldigt länge för min del, sådär 2 veckor sen sist jag solade solarium, men dock har man lyckats att få lite sol utefrån, som tur är, annars hade jag varit väldigt blek nu! ;) haha.

Väl hemma så blev det stallet direkt, tvekade lite först innan jag begav mig iväg, eftersom det kändes som det var värsta stormen och regnet var på väg, men sket i det och red ändå, när man väl kommer iväg så är det riktigt skönt, tog med Trixie idag så hon fick lite motion, kan hon behöva, har inte varit så många gånger hon fått följa med eftersom man ridigt lite längre runder, men idag red man sånna rundan, mysigt! Trotts skit vädret och den jävla blåsten så skötte min gosse sig jävligt bra, skönt!

Nu har man kommit hem och älsklingen håller på med maten, snart färdig. Ska bli gott med lite mat nu känner jag, sen ska jag raka vägen in i duschen, sen blir det myskväll med min älskling. Mys! :)

Puss från mig.

MOT JOBB

Då var det dags att bege sig mot jobb, långt pass framför mig, så jag hoppas verkligen att timmarna går undan ..

ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.

MUMS



måste ju smaka nyheterna! ;)


DAGENS OUTFIT


VECKANS SCHEMA

Måndag: 13.15-21.45
Tisdag: 07.15-15.00
Onsdag: 07.30-16.00
Torsdag: 07.15-15.45
Fredag: LEDIG
Lördag: 07.15-15.45
Söndag: 07.00-10.00 & 15.45-21.45

alltså en lång vecka framför mig.


ZEKE

Tider försvinner väldigt fort, inte länge sen han var en liten plutt bara! :)


Sunrise Avenue - Hollywood Hills


HELVETES JÄVLA SKIT VÄDER

Ahh vad irriterad man kan bli, fan ska alltid blåsa. Blir ju inte bättre av att det ska komma regn skurar!
Jag vill ha solsken och värme, NU!


JAG ÄLSKAR DIG ♥



snart ett år tillsammans, ja det är ganska lång tid tycker jag, många känslor helt enkelt ..
jag älskar dig så mycket älskling ..


DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11

Ditt goda humör smittar din omgivning, och du kommer därför vara en kollega, som andra blir glada för att möta i korridoren.


REGNBÅGE ÖVER TOMMARP






AWAKE

Jag är uppe och vaken, vaknade vid nio tiden sen har man varit ute med hundarna och dom har fått mat, ett jävla blås väder idag, och jävligt kallt, blir att ta på sig lite varmare kläder idag känner jag ..

Hade tänkt slänga mig i duschen sen äta lite frukost i lugn och ro .. Börjar jobba 13.15. innan dess ska jag göra så lite som möjligt känner jag, ingen stress iaf, tar det i mitt egna tembo, alltså i lugn och ro! :) eftersom man har en lång eftermiddag/kväll framför sig ..

Igår blev det lite vinst på bingolotto, 100k .. liten vinst men bättre än inget.

Puss från mig.

KVÄLLENS DRYCK


BINGOLOTTO

Fick i oss mat och slängde mig snabbt i duschen, sen var det dags för första spelet i bingolotto ..
fick minsann bingo, blev 100kr .. inte så mycket, men man ska vara nöjd över det lilla.
Två spel kvar, så jag hoppas på att där är mera vinst än detta! ;)


HOPPAS PÅ LITE VINST IKVÄLL


DAGENS


BESÖK

Då var man hemma igen, efter vi varit och handlat så blev det hem och fixa lite, jag fixa upp dom nya inhandlade blommorna medmera, sen fixa älsklingen med att plantera blommor ute i trädgården .. blir säkert skit bra när dom kommer fram ..

Sen blev det att åka hem till älsklingens farmor och farför för ett besök och fika, alltid lika trevligt, så nu har vi landat här hemma, var inom Ica för att handla lottor tills kvällens bingolotto, länge sen vi spelade nu, så kanske dags igen! :) hoppas vi på lite vinst ikväll, jag gör iaf ..

Hade tänkt börja på maten nu, sen hålla kväll .. blir bingolotto och söndagsmys! :)

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


MORNING

Då var det söndag och helgen snart över, alltid lika fort ska helgerna försvinna ..
Uppe vid tio tiden, så nu har jag och älsklingen ätit frukost, våran frukost blev plättar eftersom det var ganska många kvar, men alltid lika gott.

Så nu ska jag göra mig i ordning och klä på mig, sen ska vi iväg på lite shopping.

Vi hörs senare.

Puss från mig.


FILM & MYS KVÄLL

Laddar hem filmer för fullt, hittat massa bra, så ikväll blir det film och mys! :)

Puss från mig.

KVÄLLENS FILM


ETT JÄVLA OVÄDER

Våra planer sprack tyvärr, var meningen vi skulle dricka och grilla, men vädret blev inte det bästa .. TYVÄRR!
Så nu blir det en lugn kväll, maten är snart klar .. har även gjort plättar till efterrätt till oss, gott ska det bli! :)

Sen blir det nog någon bra film och massa mys för våran del, kan vara skönt med en lugn kväll idag ändå, inte så taggad för något annat egentligen, så det blir det som de blir helt enkelt, vädret gör en inte på så bra
humör direkt ..

Ridturen gick bra, eller nästan. Inte helt bra men helt okej! Älsklingen cycklade ner med hundarna så dom också fick springa av sig, dock badade Trixie i ån så hon fick ett bad när vi kom hem, så nu är hon ny badad och väldigt fin, se hur länge hennes päls är vit, max par dagar!

Ni alla får ha en trevlig kväll iaf .. Vad ni nu än ska göra!

Puss från mig.


SÖTA ISAAC






STORSTÄDNING

Godmiddag kan man ju säga såhär dags, hade en trevlig kväll igår, eftersom man inte träffat Mia eller Simon på väldigt länge, drack lite hos Mia, sen blev det bowling .. Gick inte så bra för min del, men blev tre iaf! ;) Haha. Bättre lycka nästa gång! Efter bowlingen blev det att fortsätta drick hos Mia, blev inte en lång natt .. ganska skönt att komma hem kan jag ju säga, jävligt trött var man! Uppe strax efter sju en snabb runda, men gick och la mig igen och gick upp strax efter nio istället. Började städa här hemma direkt så nu har jag och älsklingen snart gjort klart det mesta, kommer kännas underbart när vi är färdiga för denna gången, klarar sig par dagar innan det är dags igen, usch! :)

Lördag idag ja, efter städningen så blir det stallet för min del, ska försöka få meed älsklingen så kan hundarna också få följa med och rasta av sig lite .. Kan dom behöva! Annars idag är det planerat att umgås med Emelie och Johan, planerade det i veckan att vi skulle grilla och umgås .. så Alice kommer också komma med, så hundarna kan leka .. Dom kommer flippa som vanligt! ;) men dom är jävligt söta.

Nej nu får jag fortsätta med städningen.

Puss från mig.

HÅLLER HELG

Jobbat som vanligt idag, sluta kvart i fyra. Nu hemma och ska fundera ut vad man ska göra ikväll ..
Duschen kallar, sen hoppas jag på en bra kväll ..

Puss från mig.

SORRY FÖR DÅLIG UPPDATERING

Men har haft fullt upp med annat! :) lovade uppdatera igår när jag kom hem från ullared, men hade ingen ork eftersom man var hemma efter tio, så blev att packa upp alla kassar med saker och sen mys med en väldigt trött älskling, bra slut på dagen! Hitta en hel del på Ullared, så jag är nöjd med shopping runda. Dock par tusen fattigare. Lika glad för det ..

Idag har man jobbat tills kvart i fyra, sen blev det stallet direkt. Riktigt härligt väder idag, lagom värme .. Väl hemma blev det att laga mat och sen efter jag och älsklingen ätit blev det en skogspromenad med hundarna, mys.

Även har man haft Emelie på besök på jobb, har ju såklart saknat henne! Vi har även planerat att vi ska ses i helgen, antagligen lördag som det ser ut nu! :)

Så nu har man tagit en dusch och landat i soffan, jag är jävligt nöjd med denna dagen också! :) kommer somna gott ikväll när man väl lägger huvudet på kudden, helt slut! Skönt att det är fredag och jag är ledig helgen! :)

Godkväll allihopa.

Puss från mig.


MOT ULLARED

Nytt ryck man fått, nu drar jag till Ullared för shopping! Hörs antagligen ikväll om jag inte är helt slut då ..

Puss från mig.

MIN FYRBENTA ÄLSKLING


GODKVÄLL

Blev som sagt lång kväll i stallet, hemma strax innan nio .. red först en runda på Hugo, kan ju säga att det var en helt annan häst idag än i måndags när jag red, han kanske kände på sig att något inte stämde. Blev en lite längre runda idag, eftersom jag skulle känna efter ordentligt, jag var nöjd efter en timmes runda!

Väl hemma, så skulle svärmor också rida, så jag följde med på en av hennes hästar, så idag har man ridigt två hästar .. dock jävligt nöjd med båda rundorna! :) Väl hemma så hade älsklingen gjort klart mat, så bara för mig att äta och sen raka vägen in i duschen, sen har vi kollat gårdagens big brother ..

Jag är helt slut idag, så snart blir det sängen, eftersom älsklingen ska upp 3, så är det verkligen dags för honom att landa i sängen, så säger godnatt redan nu! :)

Natti Natti.

Puss från mig.

TRIXIE MYSER I SOLEN








SLÖAT I SOLEN

Slutade i tid idag, så klockan tre bagav man sig hemåt, sen direkt ut i solen för att slöa, riktigt jävla skönt! :)
Så nu hade jag tänkt byta om och sen bege mig iväg till stallet för att ta en tur med min fyrbenta, jag hoppas på att det ska gå bättre idag än i Måndags, att jag inte har en vilda western häst .. för då vet jag inte vad jag kommer göra .. jag får hoppas på det bästa.

Älsklingen jobbar än, så då kan jag lika bra passa på att ta en tur på hästryggen! Blåser en del idag också, men inget ovanligt! :(

Vi hörs senare ..

Puss från mig.

UNDERBART VÄDER

Silket härligt väder vi har idag, det tråkiga är att man jobbar, men har kort dag idag! Kan inte bli bättre ..
Slutar snart, slutar nämligen 15.oo. Blir raka vägen hem och slänga sig i solstolen! :) mys! Måste passa på när man kan och när solen är väl framme, hörde också att det skulle bli sämre väder imorgon, mindre skoj!

Vi hörs senare ..

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


TISDAG

Gårdagens jobbpass gick kanon, dock två larm med vi klarade av kvällen bra ändå, när klockan var lite efter nio var vi klara med rundorna och då var man jävligt tacksam att man var klar i tid, toppen tänkte vi! Slapp övertid iaf, alltid något .. hemma strax innan tio, då blev det soffläge och älsklingen hade redan haft hundarna ute så jag slapp klabba med det. Kom i säng ganska tidigt igår, men ändå lyckas jag inte somna, inte bra att lägga sig pigg, vända och vrider mig in i det sista, skit jobbigt .. skylla mig själv att jag kröp ner under täcket!

Då var det tisdag och dags för nytt pass, dock slutar jag klockan 15.oo. idag, känns bra med en lite tidigare idag idag! :) hoppas på att lägga mig och steka i solen när man slutat! Den jävla blåsten kan hålla sig borta, sen ikväll så blir det stallet för min del, se om min galna häst är lugnare idag och nerverna inte så toppade, jag får hoppas på det bästa ..

Ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT


GODMIDDAG ALLIHOPA

Har varit flitig förmiddag för min del, känner mig duktig. Har fått undan lite tvätt och städat huset, och tagit en promenad med hundarna .. har även hunnit med att slänga sig i solstolen drygt en timme, inte så skönt eftersom det blåser som fan, så nu blir det duschen för min del sen göra sig i ordning innan det är dags att bege sig mot jobb!

Vafan ska det blåsa alltid för, helt sjukt vad det kan blåsa, fast det är lite mindre blåst idag än gårdagen, igår kändes det som om det var storm vindar, usch! Har inte fått i mig frukost än, så får väl slänga i mig något innan jobb, så man överlever denna dagen också! :)

Puss från mig.


VÅFFLOR

Älsklingen har tjatat länge om att vi skulle äta våfflor, och igår fick jag ta ett ryck och ställa mig och göra det, blev jävligt gott! :)


MOSTERS COOLING



tiden rinner verkligen iväg, på onsdag är han 4 månader .. <3


BÖRJAR VECKAN MED SOVMORGON

Måndag idag och man börjar veckan med en härlig sovmorgon, dock lämnade älsklingen mig tidigt imorse, fast det är jag van vid i detta läget att han går upp tidigare än mig, fast vi har haft helgen tillsammans, mys. Händer inte allt för ofta att vi har det jag jobbar var tredje helg och sen jobbar han i mellan åt på helgerna men han har inte jobbat helg på väldigt länge just nu, men jag väntar bara på att det ska dyka upp då han har sina perioder där han jobbar dygnet runt!

Vaknade strax efter åtta idag, upp och ut med hundarna sen fick dom mat och nu är dom ute i hundgården båda två, för jag hade tänkt att ta ett städryck nu på förmiddagen innan jag ska bege mig mot jobb. Börjar jobba 13.45 idag .. har eftermiddagspasset idag nämligen, det enda sköna med det är att man har sovmorgon. Dock föredrar jag att jobba förmiddags pass så man har kvällen fri ..

Mitt schema för denna veckan:

Måndag: 13.45 - 21.45
Tisdag: 07.30 - 15.00
Onsdag: 07.30 - 15.00
Torsdag: 07.15 - 15.45
Fredag: 07.30 - 15.45

Verkar roande va? vi får väl se om det blir en bra eller jobbig vecka! Hoppas på det första ..

Tvätten är igång och jag ska sätta igång att vika ihop den rena tvätten och påbörja städningen!

Puss från mig.


OVANLIGT ATT BLOGG.SE SKA KLABBA

Igår kväll när man skulle uppdatera och gjort värsta inlägget så går det inte att lägga upp, fick värsta flippet! Eller snarare damp! Ovanligt att det ska klabba, jävligt ofta just nu ..

jävla cp ..

DAGENS OUTFIT


<3


HÄRLIGA LÖRDAG

Efter ett par timmar i solen blev det iväg till stallet för att rida med svärmor .. riktigt skönt att komma ut på en tur, han har nämligen fått vila torsdag och fredag .. nu är har man landat här hemma, blir att få i sig lite mat, sen blir det duschen och göra sig i ordning, blir nämligen iväg på 40 år gille ikväll .. får man se hur det slutar! Ska väl bli skoj, får man hoppas på ..

änså länge har det varit en bra dag, hoppas på att det fortsätter så också! :)

Puss från mig. 


MUMS



JÄVLIGT GOD ..


GODMORGON

Gårdagen spenderade jag med älsklingen, vi begav oss först mot Klippan för att äta Pizza, beställde från Chilli, sen åt vi hemma hos Mia, jävligt gott kan jag säga .. sen begav vi oss hem till Mari, där Louise och Anton befann sig och drack, hälsa på i Maris nya lägenhet och se hur dom hade det, en jävla röra just nu, men det ordnar sig när dom renoverat klart ..

Väl hemma blev det big brother och cider, mums. så det blev en ganska lugn fredag trotts allt! :) MYS.

Nu är man vaken, men inte så värrst pigg, det blir frukost nu, sen slänga på sin bikini och ut i solen för att steka, passa på så länge man kan och solen är framme .. efter par timmar i solen blir det stallet och sen ska vi på 40 års gille ikväll här i Kvidinge .. sen blir der förmodligen vidare på annan fest! :) får se hur kvällen slutar.

Puss från mig.


NYTVÄTTAD & JÄVLIGT SNYGG


GODMORGON TORSDAG

Inatt har jag fått sova lite bättre, vaknat en gång, men jag lyckades somna om ganska fort igen, så denna dagen kommer kännas lite bättre får jag hoppas, igår åkte jag till jobb halv död nämligen  ..

Jobb idag igen, jobbar tills kvart i fyra sen hade jag tänkt tvätta bilen i klippan efter jag slutat . annars har jag direkt inget planerat, tar dagen som den kommer ..

Ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.


ÄLSKLINGEN MOTIONERAR HUNDARNA




















HAPPY


DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11

Man blir aldrig för gammal för att kunna ta emot ett gott råd hemmifrån. Lyssna - och använd det, om du kan. Vilket du säkert kan!


ONSDAG

Tyvärr fick ni ingen uppdatering när jag kom hem från jobb, hade direkt ingen lust .. men kvällen igår gick kanon, en väldigt bra kväll blev det!

Idag hade man dagtid, tills halv fyra. Har haft mycket att göra idag, hann inte med någon lunch så det har man fått skriva upp, både bra och dåligt, man hade mått bättre av att få i sig lite mitt på dagen, istället fick man stressa runt som en idiot .. slutade halv fyra då blev det raka vägen hem, älsklingen hade nämligen maten färdig så det var bara för mig att äta. Kanska skönt kan jag säga! :)

Vädret idag har varit upp och ner, har velat rida hela dagen så man tvekade fram och tillbaka om man skulle eller inte, men det blev en tur trotts vädret var dåligt, när man väl kommit iväg så är det jävligt skönt, älsklingen följde även med en runda med hundarna, så dom också fick sin motion ..

Kan ju säga att jag hade en otroligt snäll och lugn gosse idag, gick riktigt fint. Jävligt nöjd med ridturen idag! :) hoppas på att det fortsätter så ..

Älsklingen har fått fara iväg till jobb en sväng, men kommer snart igen och jag hade tänkt slänga mig i duschen, sen hålla kväll! mys med älsklingen resten av kvällen ..

Puss från mig.






DAGENS OUTFIT


BUS MED TRIXIE


















LITE GJORT PÅ KORT TID

Nu har man gjort det mesta innan man ska iväg för att jobba sitt kvällspass .. tagit en dusch och gjort mig i ordning, busat med Trixie och sen är tvätten igång, har även hunnit med att slänga i mig lite mat. Fast jag är inte klar med allt innan jobb, hade tänkt att ta en runda med dammsugaren också innan jag ska lämna hemmet ..

Älsklingen har redan slutat, så han sitter här bredvid mig. Spännande att han är hemma tidigt och jag ska snart fara iväg mot jobb ..

Tog lite bilder när jag lekte med Trixie, så söt är hon ..

Puss från mig.

ÄNTLIGEN



under en veckas tid har jag letat efter min namnbricka, snacka om att man var överlycklig när jag nyss hitta den.


HERREGUD

Tisdag idag ja, dagarna bara rullar iväg. snart är denna veckan också över, så är det alltid. Nu är man hemkommen från stallet, härliga timmar har det varit där, vädret var verkligen perfek, inte för varmt eller för kallt och knappt ingen blåst, så detta förmiddags timmar har varit bra .. och min älskling har fått sin motion, alltid lika glad över att komma ut och få röra på sig lite ..

Nu har man tänkt ta en dusch sen göra mig i ordning inför jobb, och göra något att äta innan det är dags att bege sig mot jobbet, börjar jobba 15.oo. sen slutar man 21.45. lagom jobb pass idag! Gillas skarpt.

Puss från mig.


GODMORGON

Eller som sagt har man varit vaken sen strax efter åtta, har ett samtal att göra, men kommer fan inte fram på deras kunservice, jag har hållt på att ringa snart i en timme, snacka om att man har en jävla otur eller .. ringer och ringer! damp. så just nu är man jävligt förbannad och detta har redan förstört min dag, jävligt spännande ju ..

Idag jobbar man eftermiddag, börjar jobba 15.00. jävligt skönt kan jag säga, så jag hade snart tänkt att bege mig mot stallet för att rida en tur på min fyrbenta älskling .. bättre väder idag, så man ska vara lite små glad över att det inte blåser så värrst mycket som det gjorde igår ..

nu mot stallet ..

Puss från mig.

SKOGSPROMENAD MED HUNDARNA














































DAGENS


HÄRLIGA MÅNDAG

Full rulle har det varit sen man skrev sist .. älsklingen var hemma strax innan tre, då blev det iväg till strövelstorp för att fixa ny bricka för att kunna hämta morötter, när jag ändå var där så tog man med par säckar till hästarna .. sen blev det inom OJ för att handla lite som behövdes ..

När vi väl kom hem så ställde jag mig och gjorde mat, samt fick undan disken .. ni får bild senare på maten! :) sen smällte vi maten och tog en lång promenad med hundarna i skogen, riktigt skönt fast att det kom lite små regn i mellan åt, dock kyligt .. fick lite fräsiga kort på hundrna när dom var uppe och klättra i trä och stubbar, som vi skratta åt dom i vissa lägen! ;) så söta.

Nu har vi landat i soffan och jag uppdaterar till mina kära läsare, bra va!? :) sen blir det soffläge och big brother.

Puss från mig.


POSTFOTO

Då var det dags att skicka iväg bilder igen, har en mapp med över två hundar bilder som ska framkallas ..
Min samling växer .. :)

Puss från mig.

ULTIM BOY ♥

Ja ni som inte vet så kallas han bara för Hugo, vet egentligen inte varifrån förra ägarna kom på hans smeknamn ifrån, eftersom hans namn på papper är 'Ultim Boy' .. vissa saker är bra lustiga! ;)

bilder från idag.














NYKLIPPT & FIN


DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11

Du kan ha många bollar i luften, och du kan ha svårt att bestämma dig för, i vilken ordningsföljd du skall försöka ta dem.


DAGENS OUTFIT


PAR TIMMAR I STALLET

Nu har man fördrivt tiden par timmar i stallet .. känns alltid skönt. Idag blev det lite ridning i paddocken sen blev det en liten utritt också, små kallt och väldigt blåsigt idag, men vi överlevde ändå, när man väl kommit upp på hästryggen och kommit igång så är det riktigt skönt.

Blev även att smörja sadel och träns och fixa lite, skulle egentligen behövas för länge sen man man har inte riktigt tagit tag i det, men nu är det gjort och jag slipper tänka på det på ett tag. Så nu kommer min gosse glänsa med alla sina ny fixade tillbehör! ;)

Väl hemma blev det in i duschen och göra sig i ordning, man känner inte sig så värrst fräsch efter par timmar i stallet, små hungrig är man också, men hade tänkt vänta att äta tills älsklingen kommer hem från jobb, då det blir att göra mat .. vad vi ska göra resten av kvällen har jag inte en aning om, vet inte alls vad min älskling har planerat eller vill göra.

Kameran kom med till stallet idag, eftersom det var bra länge sen ni fick bild uppdatering på min fina gosse ..
bilder kommer komma upp snarast ..

Puss från mig.

MIN FINA GOSSE


STALLET NÄSTA

Nu har man slöat tillräcklig, ska slänga på mig ridkläderna och iväg till stallet. Hade tänkt rida i paddocken idag, han behöver det just nu känner jag, lite träning där, sen rider jag nog ut en sväng på honom .. hade även tänkt att smörja in träns och sadel också idag, har nämligen tvättat undan lite också i helgen, så det mesta är tvättat och rent.

men vi hörs garanterat om par timmar igen när jag kommer hem.

Puss från mig.


Nicole Scherzinger - Killer Love


Nicole Scherzinger - Don't Hold Your Breath


GLADA HUNDAR












SOVMORGON OCH LEDIG DAG

Ja detta är verkligen underbart, känns jävligt skönt. Imorse när jag vaknade så låg man kvar ett tag och bara njöt av att slippa vara tvungen att kliva upp, kollade på klockan och då var hon bara strax efter åtta, inte värrst lång sovmorgon, men det räckte tydligen för mig .. nu har man varit uppe ett tag, varit ute en runda med hundarna, riktigt jävla kallt idag, vinden är verkligen kylig, fast att solen skiner för fullt! Men dom har dock lovat sämre och kallare väder, så det är vad vi får acceptera. Har även varit minusgrader inatt, tur min fyrbenta älskling fick på sig sitt täcke igår, så slapp han frysa inatt! :)

Har även fått i mig lite frukost, turkisk yoghurt med färska hallon och blåbär. mums.

Eftersom älsklingen städa och fixa igår så slipper jag ens tänka tanken på att det måste göras, känns jävligt bra. Ibland tycker jag om min sambo lite extra mycket! :) Så idag ska jag göra det jag känner för, inga måsten .. :)

Hade tänkt rida nu på förmiddagen eftersom dom har lovat sämre väder i eftermiddag/ikväll, passa på när det är någerlunda väder ..

Sen får man se vad man hittar på resten av denna dagen/kvällen, tar det som de kommer .. 

Puss från mig. 

FEST I HELA HUSET


JOBBEHELGEN AVKLARAD

Då är jobbehelgen avklarad och det känns jävligt bra, alltid lika skönt när den är gjord, underbart.
Jobbade tills 15.45. när man väl körde hem så kom det värsta regn skuren, lagom roligt tänkte jag, eftersom jag hade planerat hela dagen att jag skulle rida på min galna häst idag, men att det regnade stoppade inte mig, blev att köra hem och byta om sen mot stallet .. Red en ny längre runda idag, blev en lagom bra runda, kändes bra .. Ändå var han inte trött när vi kom hem, värsta energi bomben är han just nu ..

När man kom hem hade älsklingen hämtat Pizza, så det har man tryck i sig nu, så nu är man mätt och belåten, hade tänkt slänga mig i duschen nu och sen hålla kväll, söndagsmys står på schemat ikväll ..

Har haft en flitig sambo idag, städat, renbäddat och sen klippt gräset. Jag är ganska stolt över hans insats! ;)

Puss från mig.

RSS 2.0