Gott med majs


Dagens middag


Zagas nya stol


Mys i stallet

Blev att fara iväg och köpa bilbarnstol till Zaga, skulle ha gjort det tidigare men inte hunnit med eller tagit tag i det ordentligt! Men nu är det gjort. Ett bekymmer mindre.

Väl hemma blev det att byta om sen iväg till stallet för att fixa och dona. Mockade till svärmors hästar när jag ändå var igång! Hon skulle på möte 17 så hon var glad att jag fixade! :) bara roligt när man kan ställa upp.

Nu är man hemma igen, ska snart på börja maten, blir att laga biff och potatis idag.. Mums. Magen kurrar redan nu.

Sen håller man en lugn kväll! :)

Puss från mig.


Mys med dockan


Ett jävla blåsande

Inatt har man inte fått mycket sömn pga det jävla blåsandet, men man viste redan om att det skulle bli storm inatt och idag, så men var iaf infomerad om det, så inget nytt.
 
Vi vaknade halv 7, Zaga fick mat sen somnade vi om tills halv tio. Skönt att kunna somna om och sova vidare. Vi hoppade över familjenshus idag, istället blir det lite hemma mys om inget annat dyker upp!
 
Zaga har fått i sig frukost och jag ska få i mig lite frukost nu, sen blir det stallet så fort det lugnat ner sig ute, så man kan släppa ut hästarna, synd om dom att dom ska vara ute i detta skit vädret. Skulle avta framåt eftermiddag så blir att köra dit så fort det lugnat sig.
 
Jaha annars har jag inte så mycket mera berätta för er.
 
Ni får ha en bra dag allihopa.
 
Puss från mig.

Zaga badar


Dagens middag


Härlig eftermiddag

Vid ett körde jag till stallet, blev mött av en lerig och blöt häst i hagen, som tur är så har han täcke på sig så lite täckt är han iaf ..

Blev sånna rundan idag, hade en väldigt pigg & framåt gosse idag, så det var roligt, räckte jag tog upp tyglarna så börja han trava eller galoppera. Roligt att ha en framåt häst! Hade även en nöjd Trixie med mig, hon följer alltid med så blir hon också rastad.

Väl hemma så blev det att byta om sen bada av Trixie all grus och skit. Har även hunnit med att ge Zaga lite att äta och snart blir det att börja på maten sen bada Zaga. Sen blir det även en dusch för min del sen håller vi kväll, farmen bland annat på tv.

Nöjd med dagen är man. :)

Imorgon hade jag tänkt åka till familjecentralen så Zaga får busa av sig lite nu efter att hon varit sjuk.

Puss från mig.


Djuren motionerade

Dagens runda på hästryggen


Uppehåll

Ska vara uppehåll i eftermiddag, då blir det att ta en runda med mina fyrbenta. :) gäller att passa på!


Myser i soffan


Zaga 12 månader (1år)

Den här månaden har jag märkt att Zaga förstår mer vad jag säger. Om jag frågar "var är Trixie" så tar hon och pekar på Trixie. Hon pekar även med pekfingret nu och inte med hela handen som förut.
 
Nu går hon mera än hon kryper, antagligen tycker hon det är lättare att krypa än att gå, för när hon kryper så kommer hon fo
 
Hon har inte lärt sig att säga några nya ord men kan flera olika versioner på nej. Som nej, nej-nej-nej och NEJ, eller tvärtom med Ja.
 
Zaga äter för det mesta vår mat men ibland är det lättare med burk. Som när vi är iväg. Hon har ingen direkt favorit när det gäller mat, men det kommer antagligen.
 
Hon somnar mellan 20 - 21 och vaknar mellan 08 - 09.30. Dagtid sover hon en gång, oftast 2 timmar.
 
Hon vet vad majskrok är för något och sträcker genast ut handen om jag frågar om hon vill ha en. Hon är snäll mot andra barn men man får vara beredd på att hon kan börja klappa hårt. Då säger jag genast till. Förut grät hon varje gång hon ramlade. Nu har hon tuffat till sig och reser på sig och leker vidare. Det är bara om hon verkligen gör sig illa som hon börjar gråta. Vilket inte är särskilt ofta som tur är.
 
När hon är nyvaken är hon VÄLDIGT mammig. Det var hon aldrig förr. Men det går över efter några minuter så jag njuter av att hon vill sitta i min famn och bara mysa. Vi kan ligga kvar en halvtimme och bara mysa på morgonen innan vi går upp. Orädd och nyfiken beskriver jag Zaga bra.
 
Inga ord kan beskriva hur mycket jag älskar min dotter. Hon är min värld och jag saknar henne när jag är ifrån henne. Jag är så stolt över min lilla flicka. Bästa året i mitt liv har varit 2012.
 

Onsdag

Jaha då var det onsdag och ny dag! Natten har varit jobbig inatt med Zaga, vaknat två gånger och varit ledsen så det har varit lite svårt att somna om henne, men ingen natt är som en annan natt! Hon har varit orolig sen hon varit sjuk, men hoppas på att det snart ska vara som vanligt igen så man slipper dessa hemska nätter utan någon sömn ..
 
Vi gick iaf upp halv tio, då blev det frukost och sen begav jag mig till Klippan för att sola. Sambon har varit hemma hela veckan så Zaga var hemma med honom, skönt när han är hemma så hjälps man åt än att man är själv med allt!
 
Hemma nu igen, regn och rusk ute, riktigt tråkigt kan jag säga, jag har tänkt rida sen i eftermiddag om inte vädret blir värre än vad det är, blåser en del också, inget roligt om det blir värre, man ska kunna njuta och inte vara ett måste för att rida!
 
Ja annars idag har vi inget planerat, tar dagen som den kommer, eftersom Zaga haft magsjuka så får vi hålla oss hemma i dag också eftersom det kan smitta, lika bra att vara hemma dom tre dygnen så vi inte smittar någon!
 
Snart fixa middag till Zaga innan hon ska vila sin eftermiddags lur, hon brukar sova 2-3 timmar, så man kan ta lite lugt eller passa på att vila själv. Skönt när man är trött att passa på att vila när hon vilar! :)
 
Puss från mig.

Lite bilder på finaste Zaga

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ger bloggen ett nytt försök igen

Jaha allihopa. Jag ger min blogg ett nytt försök igen, hoppas på att jag får upp nytt sug på att blogga lite mera än tidigare .. Ser att många klickat in då och då fast att jag varit borta par månader från bloggen, ja man ser att ni saknat att läsa om mit liv!
 
Det har hänt mycket sen jag skrev sist, orkar inte skriva ner allt men det ni missat får vara tyvärr! Ni får undra istället så får ni svar från mig.
 
Det sist som hänt är att Zaga varit dålig i magsjuka och legat sen i fredags, men nu är hon frisk igen, spydde senast i söndags natt så nu får vi vara hemma dom där dygnen så man inte smittar andra. Sambon har också legat i det och jag har änså länge sluppit & jag hoppas på att jag ska få slippa det skitet, hemskt när man väl har det skitet!
 
Idag vaknade jag & Zaga klockan 10, skönt med sovmorgon! Har varit lite oroliga nätter nu när hon varit sjuk men hoppas på att det ska rätta till sig snart. Vi åt frukost sen begav jag mig till stallet för en runda på hästryggen på min gosse, passa på innan regnet skulle komma på eftermiddagen.
 
Väl hemma från stallet så blev det att ta ett städryck här hemma samt slänga in tvätt.
 
Nu har vi fått ner kvällsmat och ska nu bara slöa med godisskålen och hålla kväll!
 
Puss från mig.

RSS 2.0