LYCKA


MYSER NER MIG I SOFFAN

Nu har man äntligen landat i soffan efter en fart fylld dag, trotts det varit min lediga dag efter en lång jobbehelg, men jag överlever det också!

Fika besöket hos Emelie var riktigt trevligt, vi hade mycket att prata om och hon hade gjort jävligt goda kärleksmums som vi mumsade i oss, gott. Hemma lite efter fem och sen blev det att laga mat, blev torsk och kokt potatis idag, så nu är jag nöjd och belåten och hade tänkt slänga mig i soffan bredvid sambon och dega resten av denna kvällen, kan jag vara värd efter denna dagen! :)

Puss från mig.


FIKA BESÖK HOS BÄSTASTE EMELIE

Nu har jag gjort allt här hemma klart och jag har gjort mig i ordning för att bege mig iväg på fika besök hos Emelie, vet ej när jag kommer hem eller så, men det märker ni när ni får uppdatering nästa gång!

vi hörs ikväll iaf.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


MIDDAGSTIPS TACK

Har bekymmer om vad vi ska äta idag, så ni får gärna komma med förslag! :)


MIN SNYGGING



min fina gosse ..


STALLET AVKLARAT

Nu har man kommit hem från stallet, min gosse var lika duktig som vanligt, nöjd är man iaf, blir att städa undan här hemma lite och sen ta en dusch sen lär det bli att åka hem till Emelie på fika besök, så får vi se vad vi hittar på idag! :) lär vi märka. Emelie brukar ha vilda saker för sig, när det gäller henne!

så nu får jag sätta igång så jag får något gjort!

Puss från mig.

MIN GRAVIDITET

Du är i vecka 26.
Du har gått 25 fulla veckor och 5 fulla dagar (v25+5).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 7 feb 2012
Du har 99 dagar kvar till beräknad förlossning.


JAG SKA NJUTA AV MIN LEDIGA DAG

Ledig idag som sagt, underbart. Man hinner göra så mycket mera då och det uppskattas verkligen ..
Igår jobbade man som sagt tills kvart i fyra, sen iväg direkt till stallet för att ta en runda med svärmor, på med alla reflexer och iväg, kan ju säga att det blev hel mörkt innan vi hann hem igen, så nu får man vänja sig vid att rida lite i mörker också ett tag innan det vänder på andra hållet, tråkigt nog. Sen blev det söndagsmys med sambon .. Uppe strax efter åtta idag, att sova länge för min spralliga bebis i magen är inget för hxn, så jag vet vad jag har att vänta mig, bara att bita ihopa och se glad ut helt enkelt! Men jag klagar inte, bara mysigt att känna det lilla livet! Nu hade jag tänkt ta och fixa lite god frukost och sen blir det att röja undan lite och ta en runda med dammsugaren sen vidare till stallet för att ta en runda på hästryggen och sen i eftermiddag vid tre ska jag träffa Emelie för en fika och massa snack .. ska bli trevligt eftersom det var ett tag sen nu vi sågs!

Tar dagarna som dom kommer och det är lugnast så!
 
Vi hörs garanterat senare.

Puss från mig.

SISTA PASSET FÖR DENNA HELGEN

Sovit ganska dåligt inatt, har även fått gå upp en gång, något jag hatar eftersom man är lite mörkrädd och har väldigt svårt för att sova vidare när man väl lägger sig, hoppas på att jag snart vänjer mig ..

Snart dags för sista passet för denna helgen, slutar kvart i fyra och sen är man ledig imorgon, skönt!

nu mot jobb ..

Puss från mig.

DAGS FÖR ANDRA PASSET

Smått seg är man, men bara att samla ihopa sig och fara iväg för andra passet idag, jävligt segt att behöva fara fram och tillbaka, men sånt är livet, får tänka på att detta är näst sista helgen jag ska jobba innan jag går på mamma ledighet, så ska väl inte klaga så värst mycket!

nu mot jobb, slutar 21.45.

puss från mig.

JOBBEHELGEN HAR BÖRJAT

Nu har min jobbehelg börjat, har avklarat mitt första pass för idag. Slutade 10.oo. sen blev det inom affären för att köpa ny bakade bullar och lite annat, så det har jag nu mumsat i mig! Riktigt gott.

Börjar mitt andra pass kvart i fyra, har direkt inget speciellt jag ska göra innan dess, hade tänkt att ta en promenad med Trixie nu på en långrunda, det kan hon behöva, hon har tillräckligt med energi i sin kropp, samtidgt kan hon vara världens lugnaste och mysig. Ibland har hon sina ryck! Ska även klippa henns klor, för det missade jag igår, fast att jag hade nämnt att jag skulle göra det när jag ändå bada henne medmera.

Nej nu får det bli en lång och skön promenad!

Puss från mig.

IDOL

Nu har man landat i soffan, ljusen tända och massa gott framme. Dock fattas sambon eftersom han jobbar än, tur man har sin älskade Trixie! <3

så nu säger jag godkväll allihopa.

Puss från mig.

VECKA 25+2


FREDAGSMYS IKVÄLL

Ja nu har man lite kvar innan man kan slänga sig i duschen och sen hålla kväll, ska vika ihopa tvätt och sen hänga upp tvätt som är nytvättad, sen blir det en lång varm dusch!

Blir en lugn kväll för min del, eftersom man ska upp tidigt imorgon och jobba delad tur, suger verkligen kan jag ju säga, men inget direkt val än att stiga upp och se glad ut ..

Så jag ska tända massa värme ljus och ta fram massa gott sen hålla kväll när jag väl är färdig med tvätten, Trixie har redan fått sitt fredagsgodis, fick ett grisöra som garanterat snart är upptuggat eftersom hon alltid är så glupsk när det gäller mat! :)

ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

MIN FINA GOSSE




HEMMA FRÅN STALLET

Nu har man kommit hem igen, nästan fyra timmar i stallet blev det idag. Men mysigt har det varit. Blev en långrunda på hästryggen idag, toppen väder idag kan man säga, ingen blåst och inget regn. Underbart att slippa! :) Trixie var med och var som vanligt överlycklig. Dock har hon rullat sig i massa så hon ska få ett bad nu när jag uppdaterat klart, sen blir det en dusch för min del också, ska även ta och fixa något att äta, får se vad som finns i frysen som man är sugen på! :)

Blev även lite nya bilder på min fina gosse idag, eftersom det var ett tag sen man tog några bilder på honom, lika fin som vanligt! <3

nej nu får jag ta tag i att bada,föna, borsta Trixie, vi hörs.

Puss från mig.

RIDHJÄLM HI-LITE PRO PLUS

Blev en ny hjälm idag och lite annat smått och gott .. bäst för säkerheten, har aldrig trillat av honom under den tiden jag har haft honom, då snackar vi om tio år, men någon gång kanske det sker, vem vet!


jävligt snygg ..


STÄDNINGEN AVKLARAD

Städningen avklarad och nu väntar jag bara på att tvättmaskinen och diskmaskinen ska bli färdiga, sen göra mig i ordning och på med andra kläder än mina mysbyxor och iväg för att handla foder till min fina Hugo och lite annat ..

Har även planerat nästa vecka med Ellinor att vi ska ta och ses, eftersom det var bra länge sen vi skulle göra det och nu känns det som det är på tiden! Så nu har vi bokat in det iaf ..

Bebisen är i full rulle idag, sparkar och har sig, mysigt ..

Vi hörs senare.

Puss från mig.

FRUKOSTEN NERE

Frukosten nere, blev att äta lite fil bara, har fått noja på det just nu, får man se hur länge det varar :)
Har ni inte provat dom smaksatta filerna så gör det, riktigt goda ..




FREDAGEN DEN 28 OKTOBER

Har fått sova ut lite idag iaf, trotts att man vaknar som vanligt när sambon ska iväg till jobb, inget man kan undvika .. uppe vid nio och sen har man segat framför datan och läst igenom dom bloggar man följer och läst lite på facebook! Det vanliga helt enkelt. Ska äta lite frukost och sen hade jag tänkt börja att tvätta och sen ta tag i städningen här hemma och plocka undan saker som inte ska vara där det ligger, sen måste jag även iväg och handla foder till min fyrbenta snygging, Hugo då alltså, börjar nämligen ta slut, så lika bra att få det gjort idag också. Så är det också gjort, sen är det tänkt att jag ska rida med Mari i eftermiddag om hon nu hann efter att hon skulle klippa sig, annars får man ta en tur själv! Konstigt att man alltid har massa att göra! Är det inte det ena så är det något annat, bara ta tag i det hela direkt så är det snabbare gjort.

Varför ska det alltid vara så när man är ledig att man har röven full med saker som man måste hinna med, jävligt konstigt egentligen, bara att bita ihopa och le!

nu frukost sen har jag en del måsten jag måste ta tag i, hej o hå!

Puss från mig.

HÄRLIG TORSDAGSKVÄLL

Nu har man landat här hemma i soffan igen, helt slut är man i kropp och huvud, tacka gudarna för att man har ledig dag imorgon, tror nog inte att jag hade kommit upp om klockan skulle ha ringt tidigt imorgon! Nej usch bara tanken om det .. Haft en jätte trevlig kväll hemma hos Sussane och fick så klart handlat och beställt inredningsaker som kommer inom några veckor, så blir det lätt när man är iväg! Blev även bjuden på massa god mat och snaks, gott.

Nu inväntar jag sambon som är på gång hem, blir förmodligen lite tv tittande om man inte lyckas somna i soffan! sen raka vägen i sängen, men funderar om jag inte ska slänga mig i säng direkt istället! Hade nog kännts skönast om jag ska vara ärlig!

Jag är mest överlycklig över sovmorgon imorgon! underbart.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


FULL RULLE SOM VANLIGT

Jobbet idag har gått bra, dock haft att göra kan jag ju säga .. fick kasta i mig lunchen och sen iväg igen för dom sista timmarna då man slutade tre.

När man väl slutat så blev det hemåt för att ta ut Trixie och sen vidare för att åka iväg och kolla vinterdäck till bilen, dom hade inte fått in fälgar till min bil än, så får vänta med det tills dom hör av sig så det blir bra .. inget roligt att behöva köpa däck, inget billigt kan jag ju säga! usch. Efter det så blev det iväg till Oj för att handla sen iväg till godbiten för att handla hem massa kakor, har en sambo som är ett kakmonster här hemma, så dom tar fort slut! Kyl och frys på fyllat och lite annat också, så nu blir det att slänga i sig något att äta och sen vidare iväg på Living and Room party! Kommer säkert bli trevligt, vet att dom har mycket fint så får väl försöka att inte handla allt för mycket .. vi får se hur det blir med det! fullt upp som vanligt, men tur att det händer något ibland, man ska inte klaga!

Vi hörs kanske ikväll senare när jag kommer hem!

Puss från mig.

LAGOM PIGG

Godmorgon allihopa, inte så värrst pigg är man, men jag är vaken iaf och ska bege mig mot jobb för att jobba en kort dag idag sen håller jag lite ledighet tills lördag morgon, underbart med en ledig dag så där, kan behövas! Slutar klockan tre idag sen hade jag tänkt inom affären för att handla lite sen hemåt och får man se vad man gör då, ska iaf iväg till sussane klockan halv sju, är iaf planerat.

Nu mot jobb.

Puss från mig.

VECKA 25

Nu växer magen och blir tyngre. Allt eftersom kan du få ont i ryggen, kramp i benen och känna ett tryck ned mot bäckenbotten. Kramper är vanligt och kommer att vara det även längre fram. Undvik att knipa med tårna. Barnet kan trycka på blåsan vilket medför att du måste gå på toaletten ofta. Det kan hända att du lättare blir andfådd nu. Tänk på din hållning och vila mycket.

Ditt barn är nu ca 22cm långt mellan huvud och stjärt och väger runt 800g. Det kan ta tag om sina fötter och knyta nävarna. I lungorna bildas allt fler blodkärl och näsborrarna börjar öppnas. Barnets benkärnor blir hårdare. Barnets livlina - navelsträngen är tjock och elastisk med innehåll av två artärer och en ven. Dessa blodkärl ligger inbäddade i en tjock geléartad massa som hindrar dem från att trassla ihop sig. Detta är ett sätt att säkra blodflödet mellan moderkakan och barnet och dess livgivande funktion.

De permanenta tänderna bildas långt in i tandköttet men kommer inte att bryta fram förrän barnet börjar tappa sina mjölktänder i sexårsåldern.

Under graviditeten är det inte heller helt ovanligt att man drabbas av halsbränna eller sura uppstötningar.


<3


MIN DAG HITTILLS

Jaha denna dagen har varit lång, men ändå bra! Jobbat som vanligt har man gjort, inget speciellt har hänt mera än vi har haft planeringsmöte par timmar på eftermiddagen, slutade vid halv fyra och sen vidare till försäkringskassan för att länma lite papper som skulle lämnas in, istället för att skicka så lämnade jag in dom där, så hoppas på att få besked snart! Så man vet lite vad som sker framöver ..

Sen raka vägen hem för att byta om sen iväg till stallet för att ta en runda med mina fyrbenta och mysa lite extra, väl ute på rundan så började det ösregna, spännande kan jag ju säga. Väl hemma i stallet så var man genomblöt och smått nerkyld, men man överlevde ändå.. Hade ändå två nöjda älsklingar efter att få göra av med lite energi!

Har även fixat och fodrat alla hästarna idag för att vara snäll mot svärmor som jobbade och stängde, så fixade jag det, sen blev det att jag och älsklingen åt middag där, så man har sluppit att fixa mat idag. Kan vara skönt ibland att slippa .. Nu har man kommit hem och tagit en varm lång dusch och landat i soffan, ska ta och äta glass nu hade jag tänkt och mysa ner mig i soffan, för nu hade jag tänk hålla kväll ..

Puss från mig.

LIKA GLAD ÄR JAG FÖR DET


TIDIG MORGON

Kvällen igår gick kanon .. så inget att kommentera gällande det! :) Blev nästan sängen direkt när man kom hem, lång dag och man blir ganska slut efteråt, eller seg iaf.

Uppe tidigt idag och man hör vädret att det är blåsigt, låter blåsigare än igår, så det blir på med varma kläder och iväg till jobb för ett långt pass, slutar halv fyra idag, har planeringsmöte hela eftermiddagen, så får se hur det går.

Vi hör senare.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


JAG OGILLAR LÄGET

Snart dags för jobb och som alla andra kvällar så ogillar jag verkligen läget, men bara att acceptera och le! Jag har rastat Trixie på en promenad och sen tömt diskmaskinen och röjt undan och satt in ny disk, så får tömma den när jag kommer hem ikväll eftersom den inte är färdig än, blir säkert bra ..

Hade snart tänkt mig att bege mig iväg mot jobb, solen har kommit fram, men inte värmer den något speciellt eftersom vinden är jävligt kylig, om det inte hade blåst som fan så hade vädret garanterat varit skönt. Det jävla blåsten bara förstör!

Dagens pass är 14.oo - 21.45. förmodligen hörs vi ikväll när jag väl kommit hem! JAG HOPPAS PÅ EN LUGN KVÄLL!

Puss från mig.

TRIXIE MYSER I HALMEN


HAR EN GOSSE SOM ÄR UTTRÅKAD



det där med att vara uttråkad är min gosse bra på att visa ..


BESÖK AV HOVSLAGAREN

Idag har man varit uppe tidigt, fast att man egentligen kunde haft sovmorgon. Nämligen haft hovslagaren idag som satt på nya skor på min fina gosse, så får vi hoppas på att dom är på lite längre denna gången, haft lite otur de sista gångerna med tappsko, lite störigt är det men jag får hoppas på det bästa! Uppe halv åtta, och sen hann man med att få i sig frukost och så, sen iväg till stallet. Otur som man har så ringer hovslagaren att han försovit sig så man fick vänta på honom ett tag innan han dök upp! Typiskt. Men nu hemma igen och ska ta en lång varm dusch, kallt som bara den idag, blåser och kyligt. Riktigt höst väder!

Sen efter duschen får det bli att fixa lite mat som man kan äta innan det är dags för jobb för min del, jobbar nämligen kvällen idag, börjar 14.oo. segt men det får gå det också. Jobbar förmodligen med bra personer ikväll! :) bara att gilla läget. Kvällarna brukar gå undan, så det gör det säker idag också om man inte får massa extra att göra så klart.

Puss från mig.

LAGOM TRÖTT JUST NU

En dag som man fått väldigt mycket gjort! Varit iväg på en shopping runda, även fått handlat mat på Maxi sen blev det en fika hos pappa och sen vidare hemåt, när jag väl kom hem så var huset städat, det trodde jag aldrig att det skulle hända! Jag nämde nämligen till sambon att han kunde gått städa när han ändå bara var hemma, eftersom han inte kunnat hjälpa till med städningen på dom sista veckorna för han jobbat som han jobbat, men det chocka mig idag att det var städat och fint när jag kom hem! Innan man körde hem så blev det en tvättning av bilen, såg ut som fan, nu är det ren och fin igen!

Rengjorde mitt akvarium härom dagen, så idag inhandla man lite nya fiskar och nya växter, så nu är det också fint igen! Jag hoppas det håller sig lite längre än sist man behövde rengöra, inget vidare roligt direkt, ett jävla jobb är det också, tungt om inget annat. Lär väl vara hög gravid innan det är tid med nästa rensning så då får sambon nog fixa det, eftersom dom tunga lyften kan jag glömma då! Vi får se hur det blir med det då .. Väl hemma så blev det att få i sig lite att äta och packa in alla sakerna och sen iväg till stallet för att rida med Mari men hemma nu igen efter en långrunda, blåste lite kallt men hade klätt mig varmt så man klarade det bra ändå ..
Så nu hade jag tänkt att städa bilen invändigt, lika bra så har man det också ur världen!

Puss från mig.


MYCKET ATT STÅ I EGENTLIGEN

Men vad orkar man göra egentligen? Det är en bra fråga! Min lista är lång just nu, tyvärr.
Uppe vid 9 och ätit frukost och gjort mig i ordning och nu sitter man här och uppdaterar och läst igenom bloggarna man läser och nu funderar jag på hur jag ska planera min dag, ett jävla sto hej entligt mig! Skulle även behöva tvätta och städa bilen, ja det är mycket just nu!

Dock att vakna irriterad och bli förbannad förstörde hela min dag! fyfan ..

Blir iaf en runda och handla lite som man behöver, sen familia och Väla också, så får vi se hur resten av denna dagen kommer att su ut för mig! Åter står och se ..

Vi hörs senare ..

Puss från mig.

HÄRLIG RUNDA PÅ HÄSTRYGGEN

Blev att jag begav mig mot stallet, massa extra mys med min fina gosse sen blev det en runda med mina två fyrbenta .. att ha med sig Trixie nu när hon löper är ingen direkt höjdare kan jag ju säga, skulle allt annat än följa med mig utan skulle på helt annat håll .. så hon får bli hemma nu när hon är i löptiden, sånt jobb vill jag inte vara med om igen, jävla trams fasoner! Efter rundan så blev det att köra ner till älsklingens farmor som bjöd på fika idag också, eftersom svärföräldrarna var där och skulle hämta en soffa, så det blev en fika där också ..

Nu hemma igen, får se vad kvällen har att erbjuda!

Puss från mig.

DETTA HAR SAMBON ROAT SIG MED INATT


LÅNG SOVMORGON

Blev en lång sovmorgon för min del, men ändå inte mycket sovande direkt, älsklingens klocka ringde lite innan fem och då åkte han iväg för att gratta Jonas på sin tjugofemårsdag idag, med att släpa dit massa halm och klippa upp balarna, inga små balar iheller, jag hade blivit tosig om det var med mig dom hade gjort det, fyfan! Bli väckt så tidigt är heller ingen höjdare ..

Har fått i mig frukost nu, och snart hade jag tänkt bege mig iväg till stallet för massa mys och en runda på hästryggen, blåser lite kyligt så det gäller att klä sig ordentligt så man inte fryser! Annars idag vet jag inte vad man ska hitta på, jag tar dagen som den kommer!

igår åkte man hem till sambons farmor och farfar, skulle bara ta en liten fika, men slutade med att man var hemma nio på kvällen, men blev en trevlig kväll iallafall ..

Puss från mig.

BESÖK HOS ÄLSKLINGENS FARMOR & FARFAR

Är uttråkad så nu kör jag hem till älsklingens farmor & farfar för ett besök .. det där besöket skulle man ha gjort länge nu, så nu passar det bra när man ändå inte har något planerat och sitter hemma och tråkar ändå! Älsklingen skulle också komma dit när han slutat från jobb!

Puss från mig.


HAHA


HAPPY FACE


MVC BESÖKET

Det gick kanon, allt var som det skulle med bebisen! Fick även höra en fin och stabil puls! Säger bara en sak: LYCKA! Underbart att veta allt allt är bra och att det går framåt ..

Efter besöket så blev det inom försäkringskassan för att hämta papper, en jävla tid dom ska ta på sig bara för att hämta papper, sjukt.

Nu hemma och segar, smått uttråkad är man också, inte så konstigt eftersom man legat hemma par dagar redan och slöar bara nu också, sambon slutar snart så får se vad det blir av denna kvällen! Ser ut att bli lugn just nu iaf ..

Puss från mig.

VECKA 24+2


ÄLSKADE TRIXIE

Har en extra busig Trixie här hemma idag, tur att jag är lite piggare så man kan låta henne få göra av med lite energi, dock har min huvudvärk kommit tillbaka, men vad ska man räkna med egentligen, kan inte bli av med allt direkt, allt får ta sin tid! Något jag har räknat med för länge sen! Har gjort mig i ordning och lekt lite med Trixie och väntar nu bara på att klockan ska rinna iväg så man kan bege sig mot barnmorskan så man har fått det gjort .. Hoppas på att allt är bra med min lille bebisen där inne! Magen växer och sparkar gör den konstant, så lever gör den iaf!

Vi hörs garanterat senare ..

Puss från mig.

EN BUSIG TRIXIE






DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11

I dag har du en bra chans att lyckas med det, som du kastar dig ut i. Du är toppmotiverad och redo att göra ditt bästa.


DAGENS OUTFIT


KÄNNER MIG LITE PIGGARE

Vågar knappt nämna det för då blir man väl bara sämre! Men iaf, uppe som vanligt vid nio och Trixie har fått vara ute en runda och jag hade tänkt få i mig lite frukost snart, sen göra sig i ordning och ha en lugn morgon framför sig, kvart i ett ska jag vara hos barnmorskan, så då beger jag mig mot klippan sen blir det raka vägen hem igen .. Har ingen feber längre, men tyvärr så har den dykt upp lika kvickt som den försvann tidigare men jag hoppas på att den är helt borta nu och man ska få kunna må bra! För dessa dagar har varit riktigt hemska .. Man har ju mått mycket bättre än såhär!

Annars denna helgen har jag inget direkt planerat ser ut att bli en lugn helg eftersom man varit sjuk och jag har ingen lust att falla tillbaka där igen, så får nog bli en lugn helg för min del!

Nu lite frukost.

Puss från mig.

TVÄTT

Jaha gick och kollade in tvättkorgen. Sambon har lyckats fylla den igen, så nu har man fått igång en maskin tvätt, alltid massa tvätt i detta hushållet, förstår inte det egentligen, vi är två stycken ändå går maskinen så pass ofta! Vissa gånger förstår man inte helt enkelt, men jag ska inte klaga eftersom vi har tvättmaskin i huset, tänker då när man bodde i lägenhet och fick boka tid ock skit för att tvätta, usch säger jag bara, så egentligen har man det bra nu, kan slänga in en maskin tvätt närsom hellst och när man kan!

Har även pratat en lång stund med mormor, ett tag sen man prata med henne så det var verkligen på tiden och alldelles för länge sen vi såg, hatar att hon ska bo så långt ifrån, nu handlar det om två timmar bort, egentligen går det fort men det är inget man gör varje vecka, sätter sig i bilen och far iväg, men snart kommer hon ner till oss, eftersom man fyller år om drygt två veckor, så då blir man 25, var fan har åren blivit av, helt sjukt! Har iaf sagt att jag ska ha mitt första barn innan jag är 30 och det lär jag lyckas med! ;)

Hade tänkt fixa något att äta, sen blir det en lång varm dusch för min del! Sen håller jag kväll och tänder massa värmeljus och bäddar ner mig i soffan, hoppas på att min älskling kommer hem så han kan hålla mig sällskap också ..

Puss från mig.

DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11

Du kan länge ha gått som en katt kring het gröt runt ett ämne, som du har svårt med att ta upp till diskussion.


MIN SNYGGING


JÄVLA SKIT VÄDER

Kan man lugnt säga, jävla äckliga väder! :( körde ner en runda till stallet för att titta till min gosse och pyssla om honom lite, den lilla stunden som man var ute i hann man med att bli genom blöt, helt sjukt vad det kan regna, när ska detta skitvädret vända egentligen? Regnar fan varje dag .. trist om jag får säga mitt!

Svärfar kom ut i stallet och höll mig sällskap, så blev lite snack med honom medans jag fixade till min gosse och sen nu är man hemma igen, hade tänkt att äta något, för små hungrig är man, får se vad det blir eftersom jag inte har något sug efter något speciellt direrkt .. Mår mest illa! :S

sen ska jag nog vila och åter vila! känns som man inte göra något annat!

Puss från mig.




INTE BÄTTRE ÄN

Mår inte bättre än, febern kommer och går hela tiden, men känner mig ändå lite piggare, men i mellan åt mår jag riktigt dåligt.. jävla skit är det! Vet dock att det går massa skit just nu, men trodde att jag skulle slippa, men sån jävla otur som jag har alltid så åkte jag också på skitet, spännande sånt här, nu har man inne på sin tredje dag att vara hemma och kommer inte jobba imorgon iheller som det ser ut nu! Dock måste jag försöka bege mig till barnmorskan imorgon, ska vara där 12.45, måste få det besöket gjort för mitt egna bästa så det inte är något med den lille i magen, för att vara på den säkra sidan.

Hade tänkt att få i mig lite frukost och försöka piggna till, har inte varit ute ordentligt på par dagar, så hade tänkt ta och försöka ta en promenad sen också, ge det ett försök iaf, man behöver frisk luft fast att man är dålig.

Puss från mig.


TOMTE GRÖT PÅ GÅNG

Har på börjat att göra gröt, det bästa av allt är att det sköter sig själv på spisen, inget man behöver stå och passa och röra runt hela tiden, har varit sugen på att göra det par dagar, så nu kände jag att det kanske var dags att göra 'lite' gjorde för tio personer, så nu gäller det att äta, bara hoppas på att sambon tycker om det också, han är bara van vid dom korvarna man köper färdiga ..


VECKA 24

Nu går det att höra barnets hjärta med ett vanligt stetoskop. Någon gång runt denna vecka är det dags för ett besök hos din MVC. Om du inte börjat träna dina muskler i bäckenbotten, så är det hög tid. Bäckenbottenmusklerna börjar tänjas ut, vilket kan leda till att du läcker urin när du hostar eller skrattar. Denna muskelgrupp används inte i dagliga aktiviteter och det kan därför vara svårt att veta om man tränar rätt. Ett tips för att träna upp musklerna igen efter att du fött är det kliniskt testade träningshjälpmedlet, Axuaflex, som finns att läsa om och beställa i graviditetsshop.

Hormonnivåerna i kroppen börjar plana ur och humöret brukar jämna ut sig. Många känner sig lugnare och gladare. Livmodern når nu ovanför naveln.

Barnet är nu ca 21cm långt mellan huvud och stjärt och väger omkring 700g. Skulle barnet födas nu har det 20-25% chans att överleva. Det är fortfarande litet, finlemmat och alldeles hårigt. I kroppen har vita blodkroppar börjat bildas och dess funktion är att bekämpa infektioner.

Lungorna fortsätter att utvecklas och luftvägarna formas till rör för att kunna ta in och stöta ut luft. Blodkärl och lungblåsor utvecklas i lungorna och mellan dessa kommer så småningom utbyte av syre och koldioxid ske. I lungorna börjar också ett ytspänningsnedsättande medel att bildas. Dess uppgift är att hindra lungblåsorna från att klibba ihop.



FEBRIG

Denna natten har inte varit bättre iheller, suck! Uppe strax efter tre och tog tempen, 39,2. Inte konstigt man mår som man mår tänkte jag, när ska detta sluta. Vill bara bli frisk och slippa detta.

Uppe vid 9 för att släppa ut Trixie och så fick jag i mig lite blåbärsfil, alltid något! Huvudsaken att jag får i mig något. Illamående och en jävla huvudvärk och näsan rinner, hemskt att vara såhär dålig.

Nu har jag bäddat ner mig under täcket igen, ska snart upp och ta en panodil och hoppas på att detta snart släpper, ett jävla bus väder även idag, så tråkigt, dock skönt att vara inne när det är sånt här skit väder, fast hade hellre varit frisk och ute. Att vara sjuk är ingen höjdare ..

Puss från mig.

GODNATT





nu blir det att läsa lite sen försöka sova ..
natti natti allihopa


SOFFAN HELA KVÄLLEN

Blev som sagt soffan framför tv hela kvällen, vila och åter vila! Det värsta är att jag har förflyttat mig till sängen nu, men vet att jag inte lär kunna sova på par timmar, eftersom man sovit halva dagen redan ..
Först kolla vi på 112 - på liv och död, sen somnade sambon, sen kollade jag på Värsta pojkvänsakademin, vilka jävla as mot sina flickvänner, sinne typ!

Har väckt sambon, men lyckades nog inte så bra efterom han ligger kvar på soffan än, så sleden är han idag, som tur är han ändå ledig imorgon, så då hoppas jag på att han sover ut eftersom han haft många långa arbetsdagar bakom sig och lär ha en hel del framför sig ..

Hade hoppats på lite sömn inatt och denna sjuklingen ska vakna imorgon och må bra, jag kan inget annat än hoppas på det bästa, dock vet jag att förkylning inte försvinner så fort, så lär väl vakna hel täppt även imorgon, men jag hoppas verkligen på att slippa!

Låt mig få vara frisk och må bra ..


SOVIT BORT NÄSTAN HELA DAGEN

Ja det är just vad man har, helt sjukt att man bara kan sova så mycket, men min kropp mår alltifrån bra iaf! Fyfan ..

Vaknade till liv för ett tag sen då älsklingen kom hem från jobb, så nu blir det att gå ur sängen som man varit i hela dagen, istället lägga sig i soffan!

Fyfan vad jag hatar att vara sjuk! hemskt .. låt detta fort!

Puss från mig.


HEMMA & SJUK

Mådde som sagt inte helt hundra igår, men kände ändå att man kunde bege sig mot jobb för att ta sig igenom dagens pass,  gick bra fram tills sista timmen, förkylningen blev bara värre och värre och huvudet bara bankade .. ville bara hem!

Natten har varit lång för min del, riktigt lång .. inte mycket sömn iheller, men ändå har man överlevt. Ställde klockan på sex som vanligt och gick upp då, men blev att man tog ut Trixie och gick och la sig igen, mådde sämre än igår och kände att jag inte kommer palla med att vara på jobb i det tillståndet man var i, så ställde om klockan på sju och fick ringa och sjukanmäla mig då, sen  bädda  jag ner mig under täcket igen och försökte sova vidare .. lyckades somna efter ett tag. Nu har man kommit upp en runda och tagit ut Trixie och hade tänkt prova äta lite så man får i sig något, sen en panodil till för den man tog tidigt imorse har inte hjälpt ett skit, får utbrott ..

jag hoppas på att detta ska gå över lika fort som det kom!

Puss från mig.

MOT JOBB

Nu är det dags att bege sig mot jobb, ha en bra dag & kväll allihopa.

Puss från mig.

PUSS PÅ MIN ÄLSKADE TRIXIE


MIN GRADIVITET

Uträkning utgår från dagens datum: Mån 17 okt 2011.

Du är på dag 167 av 280. (59,6%).

Din graviditet startade Ons 4 maj 2011.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Ons 18 maj 2011 (ägglossningen).

Du är i vecka 24.
Du har gått 23 fulla veckor och 5 fulla dagar (v23+5).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 7 feb 2012
Du har 113 dagar kvar till beräknad förlossning.

VECKA 23+5


HEJ MINA KÄRA LÄSARE

Jaha då har man gjort sig i ordning inför dagens jobbpass, ett segt sådant eftersom det är kvällen som gäller idag, det enda posetiva med det är att jag fått sovmorgon och fått en lugn morgon innan man ska ge sig iväg, så man kanske ska vara lite posetiv ändå? Ja, kanske det!

Har även klickat igenom hela datan och sparat det jag vill ha kvar i en mapp, så hoppas vi på att datan ska bli som innan efter rensningen, man kan ju hoppas! :)

Börjar jobba två, men ska köra inom och lämna datan till Emma, så får köra lite tidigare än vanligt, så ska ta en promenad med Trixie nu sen så hon klarar sig tills Johan kommer hem, får hålla bra koll på henne nu eftersom hon har börjat löpa, förra gången så stack hon par gånger, och sånt trams kan man vara utan!

Annars har jag direkt inget att berätta för er, har en livlig bebis i magen idag, sparkar och har sig, mysigt! Man vet att den lever iaf! :)

vi hörs senare efter att jag slutat jobba om jag får datan ikväll, som jag hoppas på! :)

Puss från mig.

DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11

Du kan komma på dig själv med att var misstänksam gentemot andra och felaktigt tillägga dem dolda motiv för deras handlingar.


DAGENS OUTFIT


NICKELBACK - WHEN WE STAND TOGETHER


BÖRJAR VECKAN MED SOVMORGON

Måndag IGEN, känns som dagarna bara rinner iväg och man hinner inte med, varför är det alltid så? Uppe strax innan 9 idag, förstår inte det riktigt innan kunde jag sova tills tio hur lätt som hellst, nu kan jag bara sova till max 9 vaknar alltid vid den tiden, men ändå skönt att komma upp i tid så man hinner att göra lite innan det är dags att bege sig iväg mot jobb och har hela kvällen framför sig där. Kvällarna har varit relativt lugna dom sista gångerna så jag hoppas på att det blir lika så idag, att allt är som vanligt och fungerar som vanligt också ..

Ska äta lite frukost och sen blir det att rensa datan och kolla igenom vad som ska sparas, för ska nämligen lämna datan innan jobb till Emma, så ska Alex formatera om den, känner att det är dags igen, för att den har flippat en del gånger, så kan tänka mig att den behöver en rensning kanske. Så får hoppas på att den är bättre efter en tömning ..

nu dags för lite frukost.

Puss från mig.

SÖNDAGSMYS

Blev en härlig runda på hästryggen med sällskap av Mari, hundarna fick följa med, så nu har jag en trött Trixie här hemma, men helt klart är hon nöjd som vanligt att hon får följa med, hemma vid 7, då blev det en dusch direkt och sen kom älsklingen med mat, så vi har ätit och nu har vi båda landat i soffan för söndagsmys .. Bra avslut på denna helgen, typiskt att helgerna alltid ska gå så fort när man väl är ledig! Imorgon är det dags för ny jobbe vecka, dock börjar man jobba 14.oo. imorgon, så  jag har iaf sovmorgon, ganska skönt kan jag säga, eftersom jag inte är någon morgon människa egentligen. Hatar tidiga mornar! Usch.

Nu ska det fram med massa gott och bädda ner sig i soffan för massa mys.

Godkväll allihopa.

Puss från mig.

POWERNAP

Eftersom man hade en hemsk huvudvärk så slänge man sig på soffan en timme, skönt var det kan jag säga, nu lite piggare och huvudet känns inte lika tungt längre, jag hoppas på att detta inte är början till att man ska bli sjuk ..

Hade tänkt byta om och sen bege mig iväg till stallet, blåser som fan fortfarande, så får klä mig bra så att man inte fryser när man väl är ute. Man kan ju bara hoppas på att det slutar blåsa massa om inget annat ..

nu mot stallet, vi hörs senare.

Puss från mig.


KANELBULLAR & MJÖLK



nyss tryckt i mig par kanelbullar och kall mjölk, mums.


GODMIDDAG

Blev att jag körde iväg och solade sen körde jag även inom för att tvätta bilen när jag ändå var i Klippan och hade tiden till det, men lusten var definitivt inte där, fått en jävla huvudvärk, riktigt obehagligt. Efter att jag tvättat bilen så körde jag hem till pappa för ett fika besök och lämna min brors jacka som han glömde här igår, inte första gången kan jag ju säga. Lär inte vara sista iheller.

Väl hemma så blev det att vika ihopa torr tvätt sen hänga upp den nytvättade tvätten och nu har man satt igång en ny maskin med tvätt, har även kört en runda med dammsugaren efter en sambo som grusat ner i hela hallen, blir man tosig eller? nej skulle inte tro det! Så jävla irriterande när man storstädade igår.
Så lite nytta har man fått gjort idag och det känns alltid lika skönt när sakerna är gjorda och man har det ur världen!

Solen skiner än och vädret är väl hyffsat bra kan man väl säga, blåser kallt bara, men sånt man får ta. Så nu ska jag vila lite i soffan tills Mari hör av sig så vi kan ta en runda på våra fyrbenta ..

Puss från mig.

DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11

Lägg dina egna åsikter i fickan, och pröva istället att se på den nya människor, som du möter, med öppna och fräscha ögon.


MUMS


SOLEN SKINER

Godmorgon får man väl säga, uppe strax innan nio, blev en runda med Trixie direkt och sen har man fått i sig lite frukost, och satt igång en maskin tvätt, har ett par maskiner som ska tvättas idag så där är som vanligt att göra, tydligen finns där ingen ro. Inte för min del iaf, blir fan lack! Har en del saker man vill ha förändrat men det lär man inte lyckas med, har försökt men änså länge har jag inte lyckats.

Så nu hade jag tänkt göra lite små fix här hemma och sen köra iväg och sola en runda, skönt att lägga sig i ett varmt skönt solarium när det är kyligt ute! :)

Annars idag får vi se vad som händer och sker, ska iaf ta en runda på hästryggen i det underbara vädret! :)

Puss från mig.

IDAG KOMMER MOSTERS LILLE ISAAC PÅ BESÖK


FÅTT LITE GJORT SÅHÄR PÅ EN LÖRDAG

Blev att jag åkte iväg och handlade på OJ, som vanligt fick man med sig massa hem som man inte skulle ha, ovanligt! ;) Väl hemma så blev det att sätta igång och städa, tänkte göra det imorgon, men hade ändå tid till att fixa nu lite så nu helt plötsligt var huset också städat, lika bra. Skönt när det är färdigt. Dock håller det bara par dagar sen är det dags igen! Kyl och Frys påfyllt och huset städat, underbart.

Syster yster har också nyligen ringt och undra vad jag skulle göra idag, det enda planerade jag har att jag ska rida och antagligen kommer bästaste syster hit och lille Isaac, jag hoppas på att det blir så! :) saknar ju båda två så klart.

ni får ha en bra lördag allihopa.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


LÖRDAG

Igår blev det läggdags tidigt, helt slut var man så lika bra att slänga sig i säng tidigt!
Har verkligen fått sova ut idag, vaknat par gånger nu på morgonen av att bebisen varit i farten, men lyckades somna om efter ett tag ändå, så man klev upp vid nio tiden! Trixie har fått mat och varit ute och även jag fått i mig lite frukost, jag hade tänkt göra mig i ordning sen iväg för att handla lite som behövs ha hem, alltid något som vanligt som man behöver, det är de vanliga.

Sen har jag även planerat att rida med svärmor och Maria en långrunda idag, så det ska också göras, annars får man se vad som sker denna dagen! :) tar det som de dyker upp helt enkelt.

Puss från mig.


ÄNTLIGEN FREDAG

Äntligen är det fredag, som jag längtat efter denna dagen och underbart väder har vi också haft! :) dock små kyligt imorse med tre minus, men hellre några minus än massa regn och blåst!

Slutade halv fyra idag, sen blev det inom oasis för att sola en snabb runda, och sen vidare hemåt för en härlig runda på hästryggen, gäller att passa på när vädret tillåter, för idag har det verkligen varit skönt .. Trixie fick följa med som vanligt på rundan, så slipper man rasta henne, skönt. Två saker i en smäll, toppen.

Nu hemma och hade tänkt att ta en lång varm dusch, sen hålla kväll. Älsklingen hemma före mig idag, inte varje dag det händer, för sällan kan man mera säga. Så ikväll blir det hämte mat och fredagsmys!

Puss från mig.





VECKA 23+1


VECKA 23

Din mage blir större och desto mer påverkar den din matsmältning. Vissa kvinnor kan dras med förstoppningsproblem eller halsbränna. Halsbränna kan du själv försöka lindra genom att äta många små mellanmål istället för färre rejäla måltider. Ta gärna en lätt promenad efter maten för att hjälpa matsmältningen på traven. Nu går det att känna (palpera) barnets olika delar genom bukväggen. Det kan smärta i sidan av magen, det är livmodersmuskeln som töjer sig. Smärtan bör försvinna efter vila. Nu brukar sammandragningarna (förvärkarna) bli påtagliga. De tar tag om barnet och masserar det.

Ditt barn är ca 20cm långt mellan huvud och stjärt och vikten omkring 600g. För varje dag som går ser kroppen mer proportionerlig ut. Barnet börjar se ut som en fullgången bebis, men fortfarande kan man urskilja skelett och organ genom huden.

Innerörats ben har hårdnat och då hörseln blivit skarpare kan barnet särskilja olika ljud, såväl inifrån som utanför din kropp. Tänk dig hur bullrig din kropp är. Magen bubblar, hjärtat bankar och blodet forsar. Ditt barn kommer att känna igen din röst på tonläge och rytm när det föds. Prata gärna med det så mycket du kan redan nu. Då forskning visat att barnet i magen lättare uppfattar djupa manliga röster än höga kvinnliga, är det lika viktigt att pappan pratar mycket med det ofödda barnet. Det kan mycket väl hända att du får en spark till svar och du stimulerar även nervsystemets utveckling.




HELT SLUT

Trött och sliten är bara förnamnet, har direkt inget att skriva om eller något viktigt att berätta här i bloggen för er, så istället hoppar jag över det! idag blir en sån slappe dag som jag inte ska göra ett skit, bra lata mig i soffan, riktigt jävla trött är man! bäst av allt är att det är fredag imorgon, underbart.

Puss från mig.

ÖVERLEVT DENNA DAGEN OCKSÅ

Som sagt har man varit på utbildning hela dagen idag, varit både lärorikt och ganska segt, men som sagt ändå väldigt nyttigt, slutade med att en anhörig kom och berätta sin verision att vara anhörig medmera, det var mest spännande enligt mig .. har varit en bra utbildning! På lunchen blev det att man åkte hem till Emma för att träffa henne och äta lite, vi beställde pizza, gott med lite mat ..

Slutade halv fem sen hemåt direkt för att byta om och bege mig iväg till stallet för att mysa och ta en härlig ridtur, lite små blåsigt men betydligt lugnare än vad det varit under dagen idag, när man väl är ute och det är gjort så är det väldigt skönt efteråt! Hemma vid sju tiden och då hade sambon nästan maten färdig så då blev det att äta och sen blev det en lång varm dusch, verkligen skönt kan jag säga, små frösen som man varit idag! Så nu tittar man på bonde söker fru och dricker varm oboy, så nu hade jag tänkt hålla kväll och mysa ner mig i soffan, kan man väl vara värd efter denna dagen! :)

godkväll allihopa.

Puss från mig.

VILL SOVA VIDARE

När klockan ringde ville jag verkligen inte kliva ur mitt varma täcke, men man är ju så illa tvungen till det tyvärr! Idag är det jobb tills halv 9, sen är det utbildning resten av dagen! Inget vidare spännande direkt. Lång dag med andra ord, slutar halv fem idag! Usch. Jag hoppas på att det är lärorikt och dagen blir bra.

nu dags att bege sig iväg, vi hörs ikväll.

Puss från mig.

EN GLAD EMMELIE


EN NÖJD TRIXIE MED EN AV SINA NYA LEKSAKER




DAGENS OUTFIT


KVÄLLSPASSET SNART

Klockan rinner iväg och jag har fått en del gjort, men ändå så mycket mer man vill hinna med egentligen! Får ta det som det blir helt enkelt, tänk om man inte skulle ha jobbat, så mycket tid över man skulle ha till annat. Man hae nog hunnit med sitt liv lite lättare då!

Har gjort mig i ordning innan det är dags för jobb, så ska bara slänga i mig något att äta innan det är dags för mig att bege mig iväg, massa stress hela tiden! Ingen lugn och ro direkt.

Solen visar sig idag, men blåser som fan, så det blir ändå kyligt, ovanligt att det ska blåsa? Nej inte direkt ..

Puss från mig.

LITE INKÖP FRÅN ULLARED











































detta är inte allt med en del av det iaf, så ni får se lite av inköpen iaf! :)


FÅTT EN DEL GJORT

Nu har man packat upp det mesta av sakerna som man handla igår, samt städat nedanvåningen och lagt ut dom nya mattorna medmera, finfint blev det! Så nu är hemmet rent och snyggt ett par dagar innan det är dags för städning igen, tragiskt men sant. Ska ta en lång skön dusch nu sen blir det att fixa något att äta, magen skriker verkligen efter mat ..

Sen lite små fix innan det är dags för mig att bege mig mot jobb, vilken dag detta blir, hoppas på ett lugnt pass på jobb, känner mig redan trött och sliten efter allt ståhej här hemma! Men ibland måste man vissa saker ..

Dags för en skön dusch! :)

Puss från mig.

LITE AV SAKERNA SOM BLEV HANDLADE


MÅNGA TIMMAR PÅ ULLARED

Gårdagen blev att man var hemma vid halv tio, brukar inte vara där så många timmar som det blev igår, så där har ni förklaringen till att jag inte uppdatera till er, var helt slut när jag kom hem, tog bara precis inn sakerna och sen visa det viktigaste för älsklingen eftersom man hade köpt till honom också, så han ville ju se det, sen fick det andra vara tills idag, ligger här på golvet lite utspritt, ska ta och kanske fota lite av sakerna så ni får se vad som blev handlat annars får jag väl höra sen varför jag inte lagt upp bilder på vad man köpte .. jag får se om det blir några bilder eller ej! Får se vad jag orkar.

Älsklingen ska komma hem nu en snabb runda och äta frukost och sen ska jag börja städa här hemma, fast först och främt får jag nog packa upp sakerna som ligger här på golvet, kanske är bäst innan man påbörjar städningen!

Vi hörs sen.

Puss från mig.

WIHO

Blir ullared idag! :) det ska shoppas ..

:)


BUS KATT PÅ MORGONKVISTEN



Tur att Trixie delar med sig av sina leksaker annars hade det varit slagsmål här hemma! ;)


JAG ÄR SUGEN PÅ EN ULLAREDS RESA


MIN LEDIGA DAG

Idag vaknade man strax innan åtta, jävligt spännande när man är ledig och inte kan sova ut ordentligt, men ska inte klaga, är iaf ledig och kan ta dagen som den kommer! Älsklingen gick upp före mig som vanligt medans jag låg kvar och vaknade till liv innan jag klev ur sängen, mysigt. Sen blev det frukost tillsammans, älsklingen är nämligen också ledig idag, vissa har det för bra.

frukosten är nere och jag slöar bara i soffan, älsklingen har åkt iväg med sin pappa för att fixa lite saker och jag inväntar svar från mim kära bror om vi ska iväg till ullared eller inte .. har haft suget ett bra tag, fast att jag var på ullared i augusti! Haha. inte så länge sen direkt. Har fyllat en handellista redan som behövs, alltid massa som man behöver. Inget man kommer ifrån! Annars följer Emma med mig som sällskap, alltid trevligt!

Puss från mig.

MIN GOSSE REDO FÖR EN HÄRLIG RUNDA



där kan ni även se det nya reflex ridtäcket som köptes tidigare i veckan! Så nu syns vi på vägarna ..


DENNA HELGEN AVKLARAD

Dagens sista pass för denna helgen har varit seg, men ändå bra. Trött och sliten har man varit så ni kan tänka er att jag var överlycklig när klockan slog kvart i fyra och jag fick bege mig hemåt, underbart att känna att man är ledig tills tisdag klockan 14.00. skönt med två sovmornar! :) efter jobb så begav jag mig ner mot svärföräldrarna, älsklingen var redan där och fikade, jag hade inget fika sug så struntade i det, blev lite snack sen begav jag mig ut till hästarna för att ta in min gosse, lite mys och sen blev det en runda på hästryggen .. även idag var han super duktig, känner att han är smått på bättringsväg på den fronten, men man ska inte hoppas på för mycket för då lär det väl vända lika fort!

Väl hemma blev det duschen och sen nu har man landat i soffan, så nu slänger jag mig på soffan och håller kväll! Imorgon är där ingen väckar klocka som jag ska behöva stänga av och kliva upp, utan det är älsklingens tur att lämna sägen först, efter att han varit ledig hela helgen, jävla lyx!

Puss från mig.

77 ÅRS GILLE

Jaha igår blev det ingen bloggning, hann lixsom inte riktigt med. Jobbade som sagt tills kvart i fyra, sen iväg och tvätta bilen som såg ut som fan, sen raka vägen hem för att slänga sig i duschen sen göra sig i ordning för iväg till älsklingens farfar som fyllde år, fullt hus kan man väl mer eller mindre säga .. men hade en trevlig kväll, dock hemma närmare tolv så man är smått seg nu kan jag säga!

Minus grader ute, så det blir att skrapa rutorna och bege sig iväg mot jobb, suck. Inte ska det redan bli vinter! För tidigt kan jag tycka!

nu mot jobb.

Puss från mig.

FREDAGSMYS

Ikväll blir en lugn kväll för våran del, smått sleden, så det blir att göra tacos snart, så denna fredagen blir det fredagsmys med älsklingen! :) <3

ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.


MIN FINA GOSSE <3





min fina gosse med sitt nya regntäcke .. <3


FULLT UPP

Ja nu har man kommit hem efter varit iväg par timmar, körde iväg till hästboden och hittade lite nytt till min fina gosse, nytt regntäcke, reflex skritttäcke, schabrak, benreflexer, tränsreflexer, borstar, vantar, sadelgjord! Ja det blev alltså en hel del helt enkelt, behövliga saker som man behövde ha ..

Efter shoppingturen så blev det iväg till stallet, Mari och Mattias var också där, blev att snacka med dom ett tag innan det blev en runda på hästryggen, sen kom även svärföräldrarna så dom hann man också med att snacka ett bra tag med, så tog typ en timme innan jag väl kom ut till stallet! Trotts vädret så begav man ändå sig ut, varit sugen sen igår att rida, trotts att det blåste som fan och regnet var i luften så blev det ändå en runda med min gosse, Mari kunde inte följa med idag, så blev en tur själva idag, blav verkligen chockad över att han skötte sig galant idag, ingen bråkstake som skulle hitta på med massa hyss, underbart! Väl hemma så fick han massa extra gott sen provade vi alla nya saker, passade galant! Fick även på sig sitt nya regn täcke, satt fint det också.

Nu är man hemma igen, ska börja med att bada Trixie eftersom hon som vanligt lyckats rulla sig i något skit igen, ovanligt! Sen ska jag påbörja städningen och lite annat som ska göras här hemma, lika bra så man får det gjort, sen är det fullt upp resten av helgen!

Puss från mig.


INTE FÅTT NÅGOT VETTIGT GJORT

Än har man inte fått något vettigt gjort, inget sug på det iheller egentligen. nyss pratat med sambon, han slutade tydligen tidigt idag, så han får hjälpa till med städningen sen när han kommer hem! För det var bra länge sen han gjorde det, kan han gått göra! :) Hade tänkt att byta till ridkläder och bege mig iväg till hästboden för sen vidare till stallet för att rida innan regnet kommer, ser ut att bli sämre väder, så lika bra att ta ridningen nu på förmiddagen så är det gjort! :)

vi hörs garanterat senare.

Puss från mig.


VECKA 22+2


VECKA 22

 

Dina bröst kan eventuellt läcka råmjölk, ditt barns första kost. Montgomerys körtlar på vårtgårdarna, producerar ett fuktigt ämne som skyddar dina bröstvårtor vid amning. Din hudfärg kan förändras och områden med mycket pigment t.ex. vårtgårdar, födelsemärken och fräknar mörknar. Håret kan kännas tjockare och det beror på att du nu inte tappar speciellt mycket hår, vilket annars är det normala. När barnet är fött kommer du att tappa hår som vanligt igen. Kom ihåg att sköta tandhygienen, hormonerna kan påverka ditt tandkött och få det att svullna.

Nu har barnet blivit ungefär 19cm långt mellan huvud och stjärt och väger ca 500g. Barnet har fått en dygnsrytm. Det både sover och är vaket. Antagligen är det som mest livligt när du vilar dig. Svettkörtlar har utvecklats och huden är inte lika genomskinlig. Naglarna är fullt utvecklade och fortsätter att växa. Hjärnan växer mycket snabbt och speciellt den del som ligger mitt i hjärnan - germinal matrix. Dess uppgift är att tillverka hjärnceller fram till att barnet är fött och försvinner sedan. Barnets hjärna fortsätter dock att växa fram till fem års ålder.

Föräldrapenning för föräldrautbildning. Båda föräldrar kan vara lediga samtidigt. Ansök online för smidigare ansökan.

Nu är det inte ovanligt med ryggproblem under graviditeten, Ryggmatix är en effektiv lösning för alla som är drabbade av ryggsmärtor. Designad för att passa alla oavsett storlek. Är fullt justerbar och bekväm att bära.




DAGENS OUTFIT


MEDINA - KUN FOR MIG


RESULTATET EFTER NYA SLINGOR


NYTT I GARDEROBEN








VANILJFIL



Riktigt god, har ni inte smakat den tidigare så gör det, verkligen min favorit av fil! :)


SKÖNT MED SOVMORGON

Godmorgon allihopa. uppe strax efter 9, har hunnit med att ge djuren mat och Trixie varit ute på sin runda. Solen skiner idag, skönt att se! Dock är vinden kall och jävlig, tänkt om man kunde skippa den någongång. Hade varit underbart. Har även hunnit med att få i mig god frukost, äggamacka och vaniljfil med musli, mums. Så nu är jag mätt och belåten iaf ..

Blev tyvärr ingen bloggning igår, hade fullt upp och ingen ork när jag väl var hemma. Jobbade tills kvart i fyra, sen fick man håret slingat sen blev det mat och kvällsmys med sambon som slutade tidigt igår, skönt. Svärfar var också här en runda efter jag kom hem från jobb, fixade ny kran i köket, verkligen på tiden, för den har varit kass sen man flyttade hit!

Ledig idag, så det har varit skönt med sovmorgon! :) har direkt inget planerat idag, tar dagen som den kommer, blir att ta tag i ett städröj här hemma sen iväg till hästboden och kolla läget om dom har några fynd som man kan köpa till min snygging, (HUGO). ett tag sen man var där och kollade .. får väl se vad dom har. Sen blir det även stallet idag för en ridtur, passa på när vädret är strålande!

Nej nu ska jag bege mig.

Puss från mig.


LITE SHOPPING

Jobbat som vanligt idag, slutade kvart i fyra. Sen hemåt direkt, gett djuren mat och varit ute en runda med Trixie och nu hade jag tänkt bege mig mot Väla och Familia en runda, har inget bättre för mig idag ändå! Är inte så sugen på att bara sitta hemma och glo iheller, så det blir iväg en runda, Emma gör mig sällskap.

vi hörs kanske ikväll när jag kommer hem.

Puss från mig.

HAHA


KANELBULLENS DAG

Ja idag är det tydligen kanelbullens dag, hade jag inte en aning om!
Verkligen passande att jag bakade massa kanelbullar i lördag .. tajming kan man mera säga. :):)


Kan ju säga att dom blev riktigt goda.


LÅNG DAG MED MÅNGA TANKAR

Kan man lugnt säga .. denna dagen har bestått av massa tankar, usch. Jag hoppas på att min hjärna inte har mera att tänka på efter denna dagen så jag kan få lite sömn inatt, hade varit kanon om det blir så!

Jobbat tills kvart i fyra, sen inom och sola en liten snabbis och sen iväg hem för att byta om och iväg till stallet för en runda på hästryggen i blåsvädret, Mari som sällskap även idag! Hade dock en busig och pigg häst idag, mindre roligt kan jag säga .. sånt man får ta ibland!

Väl hemma så blev det att slänga sig i duschen och sen äta lite, så nu inväntar jag älsklingen som är på väg hem! så det blir mys resten av kvällen.

Puss från mig.


HEMSK NATT

Lyckades somna en timme igår när jag väl gick och la mig, resten av natten har man varit vaken! Älsklingen var uppe vid fyra, för han började jobba fem. Hittade Grållan död imorse innan han körde till jobb .. ;( Stackars Grålle.

Börjar jobba halv åtta, så ska bege mig mot jobb nu, lång dag idag. Slutar fyra. Segt när man inte sovit något inatt .. usch. Hoppas jag klarar av denna dagen!


Puss från mig.

SKRÅLLAN










RIKTIGT GOTT MED PANNKAKOR

Då har man gjort pannkakor till mig och älsklingen, riktigt gott kan jag lova er! mumsigt. Hade två djur som tiggde under tiden som jag stod och stekte, så söta. Dom trodde det var till dom så klart, så fel dom hade! :)

Så nu hade jag tänkt ta en dusch sen hålla kväll, blir att spela lite facebook spel så klart. Helt klart spelar man Wordfeud också, så det gör man i mellan åt också, så man har att göra trotts att man ska slänga sig på soffan!

Godkväll allihopa.

Puss från mig.

TRIXIE & SKRÅLLAN TIGGER PANNKAKOR


GRÅLLAN BORTA


IDAG SKA DET ÄTAS PANNKAKOR

Igår mitt på dagen såg jag Grållan senast! sen har man inte sett röken av henne, leta efter henne igår och även idag, ingen skymt efter henne, vet inte alls var hon är eller om det hänt henne något! Tusen tankar snurrar runt i huvudet! Jag hoppas på att hon kommer tillbaka igen iaf! Skrållan är helt förtvivlad och jamar och springer runt här, förmodar att hon kallar efter Grållan! :( inget roligt alls. 

Jobbat idag som vanligt, har en lång vecka framför mig, jobbar nämligen helgen denna veckan, suck! Dock har jag tur så att jag bara har dagtid och slipper delade turer och kvällspass, underbart! Är nämligen bort bjuda på kalas på lördag kväll, så det passade mig utmärkt att slippa jobba delad tur där!

Slutade halv fyra idag, blev inom affären för att handla lite och sen hemåt, varit ute en runda med Trixie och letat efter Grållan, men inget skymt av henne alls, tyvärr. Sen har man varit inne hos grannen och frågat henne om hon sett katten, men hon har också reagerat att hon inte sett den sen igår. menmen får hoppas på det bästa.

Nu hade jag tänkt ställa mig och göra pankakor, riktigt sugen på det nämligen! :)

Puss från mig.


HEMMA EFTER EN LÅNG EFTERMIDDAG

Blev som sagt en lång runda på hästryggen med Mari och Svärmor, nöjda och belåtna hästar efteråt hade vi svettiga också, eftersom det varit himla varmt idag! Trixie fick som vanligt följa med på rundan, så hon är också nöjd för att få springa med! Har hon fått sin motion, så slipper man gå lång runda med henne ikväll! Skönt att hon kan få följa med och springa av sig ..

Efter rundan så blev det fika hos svärföräldrarna, smått seg var man men alltid gott med lite fika när man varit ute ett bra tag! Eftersom man bara fått i sig lite frukost så skrek min mage verkligen.

Så nu ska jag snart på börja maten, eftersom sambon har slutat jobba nu, sen lär det bli söndagsmys för hela slanten ..

Puss från mig.

MOT STALLET

Nu blir det stallet för en runda på hästryggen med sällskap av Mari, alltid lika trevligt! :)
vi hörs när jag kommer hem om par timmar ..

Puss från mig.

LITE AV BULLARNA SOM BAKADES



detta är vaniljbullarna som bakades igår, där är lika många kanelbullar om inte lite mera! ;)


SÖNDAG IGEN

Igår blev en heldag hemma hos Emma, vi bakade och bakade, hann med en hel del kan jag säga, blev närmare 200 bullar och massa kärleksmums samt mjuk pepparkaka. Så nu har jag fyllat frysen med massa godsaker igen, får tyvärr inte plats med i frysen nu på ett tag, så det får tömmas en del innan man kan handla massa mat igen, trotts att vi har en stor  frys så är den full! Vi hade inte klarat oss med en liten frys kan jag säga.
Anna kom också på en fika och sen åt vi god middag också som Emma lagat, sen slutade kvällen med massa tv tittande och hade det allmänt trevligt. Väl hemma igår kväll så var vattnet försvunnit igen, blir man galen eller? Dom skulle fixa det nu på morgonen, så jag hoppas verkligen att det lagas snart, får utbrott på att vi inte har vatten! Jävligt jobbigt om inget annat. Att man är så beroende av lite vatten, det märker man när man väl inte har vatten! usch.

Änså länge har jag inte hunnit med så mycket, djuren har fått mat och Trixie har varit ute och jag har ätit frukost, ska vika ihop massa rentvätt som ska läggas på sin plats, sen har jag planerat att rida med Mari idag också, så fort dimman har lättat lite, så ska vi ut på en runda med våra fyrbenta. alltid lika mysigt! Annars idag tar jag dagen som den kommer! :) dimman börjar ge med sig redan nu, ganska skönt! :)

Puss från mig.

MOT KLIPPAN

Nu ska jag snart fara iväg mot klippan, men vi hörs senare.

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT



Så här ser man ut idag, tyvärr ingen helkropps bild, men hoppas ni är nöjda ändå! :)


IDAG SKA DET BAKAS


HEJ PÅ ER

Vaknade innan 9 idag igen, dock har man varit vaken från och till sen sambon åkte iväg till jobb tidigt imorse, segt att ligga där vaken hela tiden, lika bra att kliva upp när man ändå inte kan sova vidare, dock hade jag hoppats på lite längre sovmorgon idag, eftersom det inte blev igår, en dag kvar att satsa på, hoppas på morgondagens morgon blir bättre än dom två senaste! :) Har hunnit med att mata djuren och Trixie fått vara ute och jag har tagit en dusch och ska nu snart slänga i mig lite frukost i lugn och ro, så babyn blir nöjd också i magen .. annars blir det nog liv på den också!

Har kört igång en maskin tvätt också, lika bra att sätta igång det också, eftersom tvätt är här alltid känns det som om! Fattar inte var ifrån det kommer ifrån dock! Idag har man planerat att åka och handla lite sen iväg till Emma för att baka massa goda kakor, kanelbullar, kärleksmums och kola kakor, så man klarar sig ett tag framåt! :) alltid gott att ha hemma! :)

Så nu väntar man bara på att maskinen med tvätt ska bli klar så man kan hänga upp det och sen köra iväg! Så denna lördagen har man att göra, lika bra att sysselsätta sig på bästa sätt! :)

nej nu ska jag klä mig och göra mig i ordning så man är redo när allt är klart här hemma!

Vi hörs later! :) antagligen ikväll någongång.

Puss från mig.

RSS 2.0