Myser i soffan


Zaga hitta pappas keps


Dagens middag


Missade tiden

Ah har tagit fel på dagarna, hade för mig att jag skulle besiktiga bilen idag, kommer dit och klickar in mitt bilnummer, så står det att jag hade ingen tid idag.. Jävla skit tänkte jag!

Ringer dom och hör om dom hade tid idag, men det hade dom så klart inte! Men fick tid imorgon bitti 07.20. Jag som tänkte att jag kunde haft sovmorgon eftersom jag ska jobba kvällen, men det blir det inte! Så jävla irriterad! Men men ..

Tvungen att besiktiga imorgon annars hade bilen varit avställd.. Spännande att inte kunna köra på hela helgen, eftersom jag ska jobba fredag lördag var jag tvungen att ta den tiden imorgon, annars hade dom en tid på måndag till mig..

Snart börja på maten, blir torsk i ugnen med potatis idag.. Sambon jobbar än, skulle komma hem senare och sen jobba inatt igen.. Spännande ju! Så jag och Zaga får ha mys ikväll.

Puss från mig.


Gott med rostade mackor


Har en tålig dotter

Måste ha en tålig dotter, trillar och går mot mig, men inte ett enda skrik från henne.. Blodet rann fram munnen ..


Bilen nytvättad


Torsdag

Idag var vi uppe åtta, vaknade halv åtta men vi låg kvar och hade lite mys morgon innan vi klev upp :)

Började dagen med att Zaga bara skrek så fort vi kom upp, ovanligt när det gäller henne, gav Alvedon sen var det bra efter 10 minuter, garanterat tänderna som gör ont.

Efter vi ätit frukost begav vi oss till Brunos verkstad så han fick kolla vad som var fel med min bil, en varnings lampa lös, något med bromssystemet iaf, men han släkte lampan så får jag se vad dom säger efter besiktningen .. Jag hoppas på inget allvarligt iaf!

Efter det blev det att åka till Klippan för att tvätta bilen, på tiden eftersom vi har grusväg så blir den fort skitig! :( trist.
Men nu är den ren och fin igen.. Varar nog inte länge:/

Öppna förskolan är stängt idag, annars skulle vi åkt ner där men får bli på måndag nästa gång istället!

Idag har vi inget planerat mera än att jag ska besiktiga bilen tjugo i fyra! Hoppas på att den går igenom ..

Puss från mig.


Dagens motion runda


Dagens middag


Zaga har fått paket


Fika


Roligt att pussla


Zaga myser


Väntar besök

Inatt var det en mindre bra natt, Zaga vaknade täppt i näsan och tog sin tid att lägga om, skrek och hade sig, aldrig roligt när dom är halv krassliga, usch. Låt alla dessa förbaskade tänder komma nu, så man slipper detta! Eller Zaga mest iaf! Jag överlever med mindre sömn men så hon slipper ha ont och jobbigt att sova :/ Har varit två bra nätter och så kommer nu detta också, typiskt!
 
Vi var uppe 9 idag, sovmorgon är aldrig fel när man varit vaken två timmar på natten! usch ja.
 
Vi åt frukost och gjorde oss i ordning, sen satte jag igång med städningen här hemma, hinner inte med det dom närmaste dagarna eftersom man har fullt upp sen, ska nämligen jobba både fredag & lördag.
 
Städningen är snart klar och Zaga vilar nu, klockan två väntar vi besök från pappas syster med sambo, trevligt! :)
Ett tag sen man träffade dom, så bara roligt.
 
Efter att dom varit här så blir det stallet ikväll för min del, ska ta en runda på hästryggen, mysigt. Dock är det väldigt disigt väder idag, man kunde hoppats på lite sol i eftermiddag, men det ser mörkt ut tyvärr! Solen piggar upp en väldigt mycket!
 
Har även satt igång en maskin tvätt och den är väl snart färdig också skulle jag tro så man kan hänga upp det innan man får besök.
 
Så ser min dag ut! :)
 
Puss från mig.

Dagens middag


Fin himmel


Fika hos gammelfarmor


Härlig promenad


Bus hos gammelfarmor


Besök hos gammelfarmor

Idag sov vi tills kvart över åtta, underbart med sovmorgon, andra natten i rad Zaga sovit hela natten! Utvilad är man! :)

Vi åt frukost och gjorde oss i ordning, sen vid nio begav vi oss hem till gammelfarmor & gammelfarfar för det vanliga tisdags besöket! :)

Vi har ätit lunch och sen gick vi en lång runda i det fina vädret, solen värmer när den väl är framme, mysigt! Efter promenaden blev det fika sen åkte vi hem, kom nyss hem. Sambon kommer snart hem också, så jag ska på börja middagen, sen blir det ett bad för Zagas del ..

Pappas syster ringde innan och ville komma på besök imorgon så dom kommer imorgon eftermiddag runt två tiden på fika besök! Trevligt. Vi hade ändå inget planerat imorgon så det passade oss bra! :)

Puss från mig.


Dagens middag


Mys i det fina vädret


Lugn runda på hästryggen


<3 <3 <3


Bus på öppna förskolan


Sovit hela natten utan att bli störd

Inatt har man fått sova ordentligt utan att blivit väckt på hela natten, väldigt skönt kan jag säga .. Zaga har nog fått ro i kroppen efter att två tänder kommit, låt nu detta hålla i sig så man får sömn på natten! Vaknade vid 6 då sambon skulle till jobb, var tvungen att gå upp och kolla så Zaga verkligen levde, fick nämligen lite oro i kroppen eftersom hon inte gett ifrån sig något ljud på hela natten .. men hon sov gott!
 
Uppe halv åtta, så vi har fått i oss frukost och klädda och i ordning för att snart åka till Öppna förskolan som öppnar 9, kör om drygt 20 min.
 
Stannar där tills halv ett då dom stänger då, sen ska Zaga ha lunch och vila, får se vad jag gör medans hon vilar! Sen när hon vaknat blir det stallet för en tur på hästryggen, han har fått vila nu en vecka eftersom han vaccinerats. Ta en skritt runda idag så han får komma igång lite lätt nu i början.
 
Hörs senare.
 
Puss från mig.

Kan själv ;)


Dagens middag


Natt pass på jobb

Igår blev det ändrade planer, Farmor & farfar ville att Zaga skulle sova över hos dom, så lättare att vi åkte till dom när hon skulle sova där, så vi åkte dit vid sex och åt gott och kolla melodifestivalen! :)

Sen åkte jag därifrån strax innan 9, mot jobb för ett 10 timmars pass, ganska slitigt med långt pass när man inte är inne och jobbar så mycket! Men det gick, goa pengar när man får kval i övertid;) pengar kan man inte ha för mycket!

Väl hemma blev det att äta frukost sen la jag mig åtta, sov till halv tolv, klar vaken och pigg, det var inte mycket sömn man behövde! ;)

Nu slöar man i soffan, slö söndag idag.. Segt men kan vara skönt ändå!

Har inget planerat idag, får bli en lugn dag/kväll..

Puss från mig.


Lördag

Idag var vi uppe tidigt. Strax efter åtta vaknade Zaga, så bara att kliva upp. Vi gjorde oss i ordning sen åkte vi till oj för att vecko handla, och massa gott till ikväll.. När man handlat och nästan är hemma och kommer på att jag glömt köpa sås, fan tänkte jag! Bara att köra tillbaka och in och handla igen, typiskt!

Väl hemma blev det att packa upp allt och sen ta ett städröj, eftersom svärföräldrarna kommer hit ikväll på mat och vi ska se melodifestivalen, men tyvärr hinner jag inte se hela, börjar nämligen jobba kvart över nio.. Ska jobba inatt.. Får hoppas på en lugn natt, jag är nämligen en trött mamma för tillfället! Många dåliga nätter har varit med en förkyld Zaga och två tänder kommit! Usch ja!

Jag och Zaga har nyss ätit lunch, om ett tag ska vi vila, jag passar på och försöker sova så jag orkar med att jobba inatt!

Puss från mig.


Dagens middag


Dagens shopping


Fredag

Då har vi ju fredag idag, får ha något lite gott att äta ikväll, blir att göra taco gratäng till middag ikväll. Sambon är på gång hem nu, så blir att börja på maten sen runt fem då vi brukar äta runt 6 för Zagas skull .. :)

Jobb ringde innan och undra om jag kunde jobba imorgon natt, så jag sa ja, sambon är hemma hela helgen så passar på när jag tycker det är roligt att jobba natten .. Börjar 21.15 tills 07.15. Goa extra pengar om inget annat. :)

Annars har vi inget speciellt planerat denna helgen.. Tar det som det kommer .

Har nyss varit och handlat lite som behövdes till maten ikväll .. Alltid något som fattas! Fast idag var det mycket. Typiskt!

Så ikväll blir det fredagsmys! Gladiatorerna, farmen och äta gott! :)

Puss från mig.


Kärlek

 
Du är det finaste för mig Zaga, att man kan skapa något så fin!
Älskade Zaga <3

Pigg & Glad Zaga idag


Ännu mera shopping

Imorse väckte Zaga mig halv åtta, då klappa hon mig på kinden, typ vakna mamma! ;) men vi låg kvar ett tag och njöt av att inte behöva stressa! :)
 
upp och gjorde oss i ordning och åt frukost i lugn och ro, sen begav vi oss iväg till Familia, var uttåkad här hemma så det blev en tur till familia, har inte varit där på bra tag, så kan vara mysigt att åka dit i lugn och ro. Knappt inget folk så det var skönt! Men där brukar alltid vara skönt att gå .. hittade så klart mera kläder, både till och mig Zaga.
 
Ovanligt att man shoppar, denna månaden har fått åt mycket pengar, ny bilbarnstol till Zaga, ullared och massa shopping rundor här hemma! Men har fått massa fin hem iaf! Nöjd ..
 
Nu har Zaga nyss fått lunch, så ska snart lägga henne så hon får sin vilo paus, sen när hon vaknat så åker vi hem till Anna på besök, ett tag sen vi var där, så på tiden! nu när dom nyligen kommit hem från resan! Kommer vara avis så bruna dom är! ;)
 
hörs senare.
 
Puss från mig

Ny beställning till Zagas album


Zaga badar


Dagens middag


Busunge


Städryck på Zagas byrå

Fick ta ett städryck på Zagas byrå, eftersom där låg massa som inte ska ligga där .. Blir lätt så tyvärr, men nu är det upp rensat, får hoppas det håller längre denna gången! :)



Busfrö


Bläddrar i sin bok


Leker i med sitt dockhus


Skön vilopaus

Blev att Zaga vilade vid tolv, fast hon hade kunnat sova tidigare, redan halv 11 var hon trött, men lyckades hålla henne vaken ändå, hon roade sig bra med andra barn på öppna förskolan! :)

Jag passade på att vila med Zaga när hon vilade, jag sov inte utan låg och slappnade av och spelade på mobilen och låg och läste.. Skönt! Hade planerat att städa när Zaga vila, men gör det nu istället, går lika bra att fixa lite nu!

Zaga leker för fullt på sitt rum, och jag städar, går finfint! :)

Helgen närmar sig, får se vad som händer i helgen! :)

Puss från mig.


Bus på öppna förskolan


Hatar att vänta

Idag klev vi upp halv åtta, vi har ätit frukost och fixat oss i ordning för denna dagen, så nu är vi redo att åka till öppna förskolan, klockan ska bara slå strax innan 9, eftersom dom öppnar 9 så får vi vänta ett tag, tar 2 min att köra till byn ..
 
Ska vara där tills 1 sen ska Zaga vila, får se om jag vilar med henne eller om jag tar och städar här hemma. Har varit en jobbig natt, Zaga har vaknat två gång och varit ledsen, hon har nämligen en tand på gång upp :/ som ställer till sömnen för henne, typiskt!
 
klockan ticka lite fortare ;)
 
puss från mig.

Onsdag

Idag var vi uppe åtta, åt frukost och gjorde oss i ordning. Hade inget planerat idag, så blev att åka till jobb efter att vi ätit frukost. Länge sen Zaga var på jobb och hälsa på, på tiden! Roligt att träffa alla :)

Därefter så blev det hem och släppa ut Trixie, sen blev det väla. Behövde kolla efter nytt.. Hittade ingen som kunde följa med, men vi klarade oss fint själva. Hittade hur mycket som hellst, antal tusen fattigare efter ett besök på både väla & ikea, riktigt nöjd med inköpen.

Hemma strax efter fyra. Då packa man fram allt. Gav Zaga mellanmål och nu slöar vi i soffan, sambon ville tvunget fixa maten idag också, jag klagar inte.. Zaga & jag myser istället .. :)

Puss från mig.


Shopping på ikea


Inköpt till mig


Ny inköpt till Zaga


Zaga har fått nya skor


Massa kassar med oss hem


Nöjd Zaga i vagnen på väla


Zaga är på mammas jobb


Måndag

Idag var vi uppe åtta, åt frukost och gjorde oss i ordning sen iväg till öppna förskolan för massa bus, sport lovet börja för alla idag, så där var många barn idag.

Hemma vid tolv, åt Zaga lunch sen vila för hennes del! Sen vaknade Zaga strax efter två, då åkte vi hem till svärföräldrarna för att fika, då faster Mari var på besök ..

Kom nyss hem, ligger rak lång i soffan och sambon lagar mat. Skönt att slippa ibland :)

Resten av kvällen blir bara mys! Blir att se farmen iaf! Får man inte missa!

Puss från mig.


Bus på öppna förskolan


Zaga roar sig


Kvälls gott


Zagas nya kläder


Dagens


Nya vinter ridstövlar inköpta


Nybadad Zaga


Vilar hos farmor & farfar


Lugn skritt runda på hästryggen


Fika hos pappa


Hemma hos pappa


Mums


Söndag

Igår var vi hos pappa och åt gott och umgicks! Mormor med familj kom också, nästan alla samlade! :) delade ut försenade julklappar samt födelsepresenter till Zaga & Isaac ..

Hemma halv 7, då kom svärföräldrarna och vi åt pizza och kollade melodifestivalen, slutade med att vi åt semla som svärmor gjort!

Igår bara åt man hela tiden ;) gott.

Idag gick vi upp halv 9, tog ett städryck här hemma, så är det gjort för par dagar framåt! :) skönt. Fick sambon att tvätta golvet, så han gjorde någon nytta iaf..

Nu myser jag & Zaga framför tv. :)

Zaga ska vila efter att hon ätit lunch, sen blir det iväg till svärföräldrarna och fika och jag hade tänk ta en sväng på hästryggen, blir bara en skrittrunda för Hugo blev vaccinerad i fredags.

Puss från mig.


Frukosten nere


Lördag

Idag var vi uppe halv åtta. Gjorde oss i ordning och sen iväg för att handla mat på oj..

Väl hemma så blev det frukost och nu slöar jag i soffan :) mys.

Klockan 2 ska vi samlas alla hos pappa och äta middag och fika, mormor kommer nämligen och hälsar på :)

Lämna julklappar och ptestenter till Zaga :) skoj.

Sen ikväll kommer svärföräldrarna hit och kollar melodifestivalen :)

Puss från mig.


Roligt med ballonger


Dagens middag


Fina gossen i hagen


Vilo paus med mamma


Fredag

Idag har vi haft en slö dag, Sambon har varit ledig idag också.. Skönt! Uppe halv nio, åt frukost sen mot klippan för att sola. Sen hemåt och bara slöa i soffan och mys med Zaga, sen när Zaga vilade så passade jag också på att vila med henne :) mys.

Halv tre så körde vi till svärföräldrarna, veterinären Kattis skulle komma och vaccinera hästarna och skulle även undersöka Hugos tänder, såg Mycket fina ut för hans ålder, glad blir man när man hör sådant:) han bli nämligen 24 i april min gamle gosse!

Hemma strax efter fem, har hunnit med att laga mat, blev hemma lagade köttbullar och potatis, så vi har nyss ätit. Ska slänga mig i duschen snart, sen blir det farmen, spännande vem som åker ut ikväll ..

Ha en fortsatt bra kväll allihopa.

Puss från mig.


Zagas första resturang besök


Av gammelfarmor


Kärlek


Dagens lunch


Alla hjärtans dag

Ja idag är det alla hjärtans dag, inget speciell dag för mig iaf, bryr mig inte så mycket, är ju bara affärernas dag att sälja massa..

Börja jobba halv åtta idag, sen slutade man strax innan två. Kort pass är alltid skönt!

Efter att jag slutat blev det att hämta Zaga hos gammelfarmor.. Fika där innan jag körde hem, hemma vid halv fem, så det blev ett lång fika stund :)

Nu invänta sambon sen blir det ut att äta på någon resturang, får se var vi hamnar, har inte gjort något sådant på bra länge, så på tiden nu :)

Ha en fortsatt bra alla hjärtans dag allihopa!


Kvälls gott


Jobb imorgon

Imorgon hade jag planerat familjenshus på förmiddagen sen mys resten av dagen, men jobb ringde ikväll och behövde ha hjälp, så istället blir det jobb som gäller, 07.30 till dom inte behöver mig mera.

Zaga ska mysa hos gammelfarmor medans jag jobbar ..

Zaga sover, så jag hade tänkt att krypa ner snart också, upp sex. Är man inte van vid det är de jävligt segt att kliva upp .. ;)

Godnatt mina fanz.


Dagens middag


Fin himmel


Dagens runda på hästryggen


En tänkande Zaga


Titt ut ;)


Mys i snön på min fina gosse


Nya kläder till Zaga


Shopping på Nova


Onsdag

Idag var vi uppe halv nio, skönt med sovmorgon, åt frukost och gjorde oss i ordning, sen iväg till klippan för ett besök på Apoteket och sen inom Nova för shopping, massa nya kläder till Zaga blev det sen hitta jag ett linne till mig själv ..

Nu har vi kommit hem, var redan hemma vid 11, har på börjat ett rejält städröj här hemma, ska ta och fixa i Zagas rum ordentligt också så man kommer in utan att hennes leksaker är överallt! ;)

Zaga ska snart vila sen ska jag fortsätta städa, hade varit skönare att lägga sig och vila med henne, men det hinns inte med idag ..

Puss från mig.


Mums


Mums


Nöjd Zaga


Hel dag hos gammelfarmor & gammelfarfar

Idag vaknade vi vid åtta, gjorde oss i ordning och åt frukost sen iväg för besök hos gammelfarmor & gammelfarfar.

Ätit god middag där, sen blev det semlor till eftermiddags fikan! Krängde i mig två bara för att det är fetis dagen idag! Mums. Då får man trycka i sig!

Hemma vid halv fem, har hunnit med att tömma diskmaskinen och plockat undan lite, nu har man landat i soffan. Mys! Här tänkte jag slöa resten av kvällen!

Puss från mig.


Zaga har fått kläder


Zagas middag


Dagens middag


Mys på hästryggen


Bus på familjecentralen


Ny vecka

Idag var vi uppe vid åtta, gjorde oss i ordning sen iväg till familjecentralen för massa bus, hemma vid halv 1 då åt vi lunch och sen passade jag på att vila med Zaga, riktigt skönt kan jag säga. Vaknade halv tre och då blev det stallet, så fick Zaga busa med farfar medans jag red! :)

Nu har man kommit hem, ska börja på maten, blir falukorv och potatis idag. Mums..

Sen blir det mys resten av kvällen :) Zaga har redan fått på mys dressen ..

Puss från mig.


Feb. 11, 2013

Ny vecka


Gott med kvälls macka ;)


Zaga har fått kläder av farmor & farfar


Zaga kollar tv


Ny badad Zaga


Flitig söndag

Jaha idag var vi uppe strax efter åtta, åt frukost och gjorde oss i ordning. Sen iväg till OJ för att handla, sen när man väl kom hem så tog jag ett städryck, Trixie har börjat fälla så det blir att damsuga varje dag nu ett tag framöver, brukar fälla en veckas tid, så får se hur länge det varar denna gången!
 
Sen kom sambon hem vid halv tolv, så jag la Zaga strax innan 12, sen iväg till stallet för en runda på mina fyrbenta älsklingar, mysigt nu när det är lite snö, det tråkiga är att det blir halt, men idag var det inte så farligt.
 
Kom hem strax efter 2, nu har Zaga vaknat efter att sovit i 2 1/2 timme, nog trött eftersom hon inte brukar sova så länge så ofta. Bara skönt att hon kan sova lite längre ibland!
 
Nu ska jag fundera på vad vi ska äta idag, får se vad man ska hitta på, se vad man hittar för gott i frysen, ska äta lite nu med Zaga sen blir det middag senare.
 
Lugn kväll framför oss. Har varit flitig nog idag! :)
 
Puss från mig.

Min fina gosse


Dagens runda på hästryggen


Härlig runda på hästryggen


Zaga morgon myser


Zaga myser i farfars knä


Zaga gotte sugen


Läser farfars tidning


Nöjd Zaga hos farmor & farfar


Nya kläder till Zaga


Jobb

Ja idag var man uppe vid sex, sen iväg till jobb för att jobba tills kvart i fyra. Segt när man inte är van vid att stiga upp tidigast åtta i vanliga fall, man är lite bortskämd med sovmorgon! ;)
 
Timmarna på jobb har gått undan, har haft att göra så då är det lättare att det går undan. Hade lite dö tid på eftermiddagen, men det dök upp snabbt med larm, så man hade ändå att göra när larmen ramlade in!
 
Nu hemma och myser med Zaga, ska snart göra oss i ordning sen blir det att åka till svärföräldrarna för att spendera kvällen där, äta gott och kolla melodifestivalen. Mysigt!
 
Ja annars har det inte hänt så mycket mer denna dagen .. :)
 
ha en fortsatt bra dag allihopa.
 
Puss från mig.
 

Zaga myser med pappa


Shopping

Uppe tidigt för att lämna iväg Zaga, sen hämta svärmor och sen bror.. Sen fara iväg till Ullared för shopping! :)

Hemma vid 7 och 3900 fattigare.. Fått hem mycket fint, nöjd som alltid efter en runda där!

Har packat upp allt och tagit en dusch och nu slöar i soffan framför gladiatorerna! :)

Ha en fortsatt bra kväll allihopa.

Puss från mig.


En hel dag på Ullared


Middag


Nya tattoon


Beslutångest till max

Ah fan om par timmar ligger jag under nålen, alltså ska man gadda sig! Har fortfarande inte bestämt mig vart jag ska ha den, har två ställen där jag vill ha den, men vilken? Kommer väl bestämma mig precis innan det är dags.
Blir säkert bra! Halv sju är det nämligen dags.
 
Hela förmiddagen har vi spenderat på familjecentralen, fika även där innan vi begav oss hemåt. Hemma strax efter ett & försökte lägga Zaga då, men icke var hon trött! Utan klockan 3 fick jag lagt henne, fattar inte att hon orkar, för mycket energi i kroppen helt enkelt, busunge!
 
Har nu tagit ett städryck här hemma, eftersom Zaga stökat ner med saker överallt. Inte så farligt denna gången som det brukar vara, skulle städat imorgon egentligen, men ska nämligen till Ullared hela dagen så då hinns det inte med, sen jobb på lördag hela dagen, så lika bra att få det undan idag så slipper jag se röran! :)
 
Nu slöar jag lite, ska snart börja på maten, sen blir det iväg vid sex för att gaddas. Spännande hur det blir när  man är klar! :) woho ..
 
Ha en fortsatt bra dag allihopa.
 
Puss från mig.

Glad idag


En förmiddag på familjecentralen


Familjecentralen

Uppe strax efter åtta, så nu har vi gjort oss i ordning och ska äta frukost sen ska vi bege oss iväg till familjecentralen för massa bus .. har vi hela våran förmiddag där, brukar vara där tills ett, vi är där så länge Zaga orkar innan hon är trött och ska vila! Nu har hon varit uppe tidigt men ändå sovit hela natten, så kanske orkar hon som vanligt ändå tills ett, hoppas på det iaf.
 
Uppdaterar senare.
 
Puss från mig.

Tattoo uppritad


Mums


Ett besök på oasis

Sambon kom hem strax innan tre, då passade jag på att köra till Klippan för att sola en sväng. Riktigt skönt!
 
Nu är man hemma, ska snart på börja maten, blir kottletter idag, vet dock inte vad vi ska ha till, får se vad man ska tilllaga.
 
Har en förbaskad huvudvärk och känner smått illamående, hoppas på att det inte är något som bryter ut till något ordentligt! suck. Har inte tid att vara sjuk nu, tillräcklig med att Zaga är dålig nu igen. :/
 
Ska även bada Zaga ikväll sen blir det en lugn mys kväll för våran del.
 
Puss från mig.

Mums


Kollar tv den lilla stunden man orkar vara vaken


Tattoo bokad

Imorgon är det dags för ny tattoo på min kropp, som jag längtat! :))


Älskade Zaga i soffan


Myser framför tv


Mums


Sjuk Zaga

Nu ligger vi ner bäddade i soffan, älskade Zaga helt utslagen :(


Febrig Zaga

Ja detta hade man väntat att det skulle komma, har en febrig Zaga, hon vaknade med ett gallskrik, då fattade jag direkt och kände på henne, tog tempen och hon hade 39,4 stackars tös! :/ att den jävla vaccinationen kan ställa till det på det viset är väldigt tråkigt att dom ska behöva må så dåligt. Så nu har man en väldigt hängig Zaga här hemma, får bli en hemma dag idag, jag som hade tänkt att ta en tur till Väla och Ikea idag, det får bli en annan dag. Tur man är mamma ledig och har frihet att ta det när man känner för det! Mera fritid än när man jobbar.
 
Så idag får bli en hemma dag, får bli en mysdag här hemma med massa mys!
 
Puss från mig.

Gott med bulle


Fika


Gott med mat


Zaga busar med gammelfarfar


Tisdag

Idag har det varit full rulle sen man steg upp ur sängen. Gick upp åtta, då blev det att göra sig i ordning sen iväg till gammelfarmor & gammelfarfar för besök.

Sen klockan 11 hade Zaga 1 års kontroll och vaccination. Väger 8840g & 72,5 cm . Det händer lite iaf! Vikten har minskat pga två maginfluensa på 1 månad, stackars Zaga.

Runt halv tre kom farfar & sambon också dit så då blev det fika. Sen begav jag mig till stallet för en runda på hästryggen.. Små kyligt men ändå skönt!

Väl hemma hade man en gnällig och orolig Zaga, skrek i en timme innan hon somnade, stackare. Jävla vaccination!

Nu har man kollat farmen och myser i soffan.. Ska man göra resten av kvällen!

Puss från mig.


Finaste Trixie


Kvällspass

Blev att hoppa in och jobba ett kvällspass idag, skönt att hoppa in när man känner för det, har inte jobbat på över en månad så det var skönt att komma in ikväll :)

Innan jobb så blev det att vi åt Vofflor, riktigt gott! :)

Kvällen har gått bra, slutade kvart i tio, sen tankade jag och nu hemma.

Blir snart sängen, ny dag imorgon..

Puss från mig.


Mums


Zaga pratar i telefon


Hoppla


Bus på familjenshus


Glad tjej idag


Bus på familjenshus

Idag var jag uppe strax efter åtta, sen steg Zaga upp halv nio, då väckte jag henne för att vi skulle iväg vid 9 till familjenshus för massa bus med andra mammor & barn.
 
Nu har vi kommit hem, Zaga sloknade i bilen så bara att bära in henne så nu vilar hon och jag sköar framför datan, efter att jag kollat läget här lite så hade jag tänkt ta ett städryck här hemma. Lika bra, sambon är redan hemma, börja tidigt imorse och sluta strax efter 9 imorse, så kort dag för honoms del idag!
 
Idag har vi inget annat planerat, trist väder idag så inget ute väder direkt, ena stunden snöar det och sen regnar det. Hatar detta blasket, riktigt jävla tråkigt.
 
Zaga har iaf fått busa av sig antal timmar idag så det var skönt att se henne pigg igen efter att varit dålig.
 
Puss från mig.

Woho


Myser framför tv


Kvälls gott i soffan


Dagens motion runda


Bus i snön med min gosse


Zaga läser i bilen


Spel kväll hos Emma & Alex


Mumsig kladdkaka


Söndag

Igår blev det att ha en kväll hos Emma & Alex.. Åt gott och spelade spel.. Mycket trevligt hade vi!

Idag hade man sovmorgon tills tio, upp och sen iväg till OJ för att vecko handla. Nu hemma igen och ätit lite och snart iväg till stallet för att rida.

Sen efter det blir det fika hos svärföräldrarna, vi har fixat goda kakor med oss dit, mums.

Så ser dagen ut änså länge :)

Puss från mig.


Pulka åkning

 
 
 
 

Godmorgon allihopa

Idag var vi uppe halv nio, sovit gott även inatt, riktogt skönt!
Har hunnit med att göra oss i ordning och ätit frukost, snart ska vi klä oss varmt och gå möta svärmor för att åka pulka med Zaga, ska gå ner till byn och tillbaka. Kommer vara roligt för Zaga, dom andra gångerna har hon älskat att åka pulka, ville inte av från pulkan nu sist när vi åkt, så hon kommer ha stort leende på läpparna min fina dotter. Allt för henne!
 
Idag kommer även Johan hem, vet inte när exakt, men dom skulle köra hemåt idag iaf. Så kommer väl antagligen ikväll skulle jag tro.
 
Sen ikväll blir det att äta gott och spela spel hemma hos Emma & Alex, alltid lika roligt att umgås med dom.
Så ser min dag ut i stora drag. Dyker det upp något speciellt så klart uppdaterar jag om det :) så ni inte missar något.
 
Ha en fortsatt bra dag allihopa.
 
Puss från mig

Godnatt säger Zaga


Snön faller


Jag ser det snöar


Finaste ryttarinnan


Glad dotter


:)


Fint väder imorgon

Ska bara soligt & fint väder imorgon så då blir det promenad på morgonen med svärmor & hundarna :)


Songpop beroende just nu


Zaga kan hon

Jag har nyligen städat, så fort hon vaknade var det på ruta 1 igen, stöka ner IGEN! Busunge! ;)


Närmast mitt hjärta <3


Favoriten just nu


Fått lite gjort

Jaha nu har man fått lite gjort, blev att rida en sväng på min fyrbenta gosse, en timmes lång runda idag. Mysigt! Solen tittade även fram så man njöt till max och ingen blåst alls, så idag var det kanon väder att rida i ..
 
Efter att jag ridigt så blev det att ge Zaga mat hos farmor & farfar innan vi begav oss hemåt, väl hemma tog jag ett städryck här hemma, lika bra så är det gjort, så slipper man gå och se röran, mest Zagas saker överallt och sen har man även satt igång en maskin tvätt med Zagas kläder. Hon har nytt ombyte varje dag så det går åt med kläder för henne ..
 
Nu vilar Zaga sen en timme tillbaka, hon vaknade till nyss men somnade om igen, trött flicka. Behöver sova mer än en timme nu på eftermiddagen för att orka med tills 21 ikväll ..
 
Nu hade även jag tänkt lägga mig på soffan och slöat lite nu när ändå Zaga vilar.
 
Annars ikväll har jag inte en aning om vad vi ska hitta på, blir nog fredagsmys för våran del! :)
 
Puss från mig.

Biljetterna beställda


Vilo paus


Sovit hela natten

Inatt har vi sovit bra allihopa. Zaga vaknade till en gång runt 11 då hon tappat nappen sen har hon sovit gott tills halv nio idag, det tackar man för! Underbart att få sova en hel natt utan att bli störd, dock har förkylning kommit på henne, så snart blir hon väl täppt och oroliga nätter kommer igen, jag hoppas på att det kan försvinna fortare än det ska behöva komma.
 
Fredag idag, sambon åkte nyss iväg till lysekil, skulle iväg med sin pappa till hans syster för att hämta ett släp så skulle dom stanna över tills imorgon, så jag & Zaga är ensama hemma tills imorgon någongång. Får vi se vad vi hittar på för något.
 
Hade tänkt rida en sväng idag iaf, sen tar jag dagen som den kommer, vi har ätit frukost och är mätta och belåtna, så snart hade jag tänkt ta en promenad, solen visar sig, gäller att ta vara på den solen vi får och njuta.
 
nu på med varma kläder.
 
Puss från mig.

RSS 2.0