SÖNDAGEN DEN 29 APRIL

Även idag har man haft fullt upp .. uppe strax efter nio, sambon fixade frukost till oss, sen efter att man ätit så blev det stallet för att ta en runda på hästryggen med svärmor, började regna när jag väl kom till stallet men det var bra lite små stänk, så vi slapp regnet när vi väl kom iväg ..

Efter stallet så blev det hemåt för lite mys med Zaga medans sambon åkte iväg för att klippa sig. Sen efter lite mys med Zaga så satte jag igång med ett rejält städröj här hemma, både ovanvåningen och nedanvåningen blev städad idag, skönt att få allt gjort samtidigt! Har även hunnit med att tvätta par maskiner tvätt med sambons hjälp .. allt går så mycket lättare och går fortare när man hjälps åt! Är jag nog inte ensam om att tycka.

Sen gjorde jag rabarberpaj att ha till efterätt idag, blev rostbiff,ris, färska grönsaker och hemmagjord vitlöksås till middag idag, allt blev riktigt gott. Så det har vi mumsat i oss nyligen. Zaga fick sig ett bad också eftersom det hände en olyka, så lika bra att hon fick sig ett bad. Så nu är även det avklarat också ..

Resten av kvällen kommer bli mys och big brother så klart ..

Imorgon bitti när vi vaknat här hemma så ska vi fara iväg till syster för att fira valborg där, stannar där tills tisdagen, när man ändå far iväg så tyckte jag att vi kunde passa på att sova över och umgås!
Så det kommer bli en mysig tripp till syster ..

ha en fortsatt bra dag allihopa.

puss från mig.


LÖRDAGEN DEN 28 APRIL

Uppe vid nio idag och sen var det frukost och göra sig i ordning sen blev det att fara iväg till Väla för lite shopping, hittade en del men inte det man skulle, inget ovanligt .. skulle ha kläder till Dopet, men hittade inget passande .. får väl bli Väla snart igen så man hittar något. Drygt en månad tills dess. Tiden går fort!

Nu har man kommit hem igen, ska snart fara iväg till svärföräldrarna för fika besök. Sen får man se vad kvällen har att erbjuda. Är redan nöjd med denna dagen!

ha en fortsatt bra dag allihopa.

puss från mig.


FREDAGEN DEN 27 APRIL

Idag var man uppe tidigt, strax innan nio klev vi upp, sambon var redan uppe ..
åt frukost och gjorde oss i ordning sen begav vi oss iväg för att handla mat på OJ, kyl och frys behövde påfyllas lite grann, så blev vecko handlingen avklarad. Zaga var med idag och gick verkligen bra, inga konstigheter.

Väl hemma så packade man upp allt och åt lite sen begav jag mig till stallet för lite mys med Hugo och tog en härlig runda, underbart. Dock lite blåsigt men var ändå riktigt skönt. Eftersom det ska regna i eftermiddag så tänkte jag att jag fick rida innan dess och innan ovädret kommer .. Dock ser det ut att komma närsom hellst eftersom det kommer mörkare och mörkare moln ..

Hade velat ta en promenad också idag, så får se hur vädret är sen om man kommer ut en runda till, man kan ju hoppas det iaf .. sambon ledig idag och långledig tills Onsdag, underbart att ha honom hemma lite :)

Snart dags att göra mat sen ska vi kolla Big brother och njuta av en lugn fredagskväll ..

puss från mig.


MAMMAS FLICKA


EN GLAD ZAGA


HEMMA FRÅN ETT BESÖK PÅ JOBB

Nu har vi varit par timmar på jobb och hälsat på .. trevligt.
är nu hemma igen och har inte en aning om vad vi ska sysselsätta oss med resten av denna dagen, får se helt enkelt vad vi ska göra, får försöka komma på något, dock vet jag inte vad.

regning och tråkigt än, kunde ha varit lite uppehåll så man kanske kunde gått en runda, man har ingen lust alls att bege sig ut när det öser ner, usch ..

Jag har iaf en glad och pigg Zaga här hemma idag, mysigt.

puss från mig.


DAGENS OUTFIT


TORSDAGEN DEN 26 APRIL

Godmorgon allihopa .. har inte hänt så mycket idag änså länge, uppe strax efter åtta, har fått i oss frukost och sen har Zaga fått bada och nu sover hon en runda och jag klickar runt på datan, när hon vaknar så blir det iväg till jobb för att hälsa på, annars idag får vi se vad vi ska hitta på .. regning och tråkigt även idag, trist kan man ju säga. inget vidare alls, hade annars gärna tagit en promenad men det är inte lika roligt i detta vädret direkt! Vi får se vad vi kan hitta på att göra idag!

ha en bra dag allihopa.

puss från mig.


HÅLLER KVÄLL

Nu har man fått gjort lite hemma, alltid lika skönt.
Sen när man var färdig så hamnade man ett tag framför datan och kolla nya kläder till Zaga, har lite i nästa storlek redan, men tvungen att ha mera, som sagt så händer det lite olyckor ibland och då är det bättre att ha lite flera ombyta .. så beställde både 62 och i 68, när man ändå beställde så kunde jag lika bra kolla i båda storlekarna ..

nu blir det snart Big brother, sen ska jag ta en lång härlig dusch sen fortsätta myset här hemma .. perfekt väder för lite hemmamys idag! :)

puss från mig.


BESTÄLLT KLÄDER TILL ZAGA

 

 

 

 

 


ZAGA ROAR SIG BRA SJÄLV IBLAND



medans mamma städar och fixar så roar sig Zaga i sin babysitter ..
<3


RÖGLE STRUMPOR



Zaga har fått ett par Rögle strumpor, så söta ..


ONSDAGEN DEN 25 APRIL

Idag var vi uppe redan vid nio, då var vi båda utvilade och pigga! Idag är jag riktigt pigg och på hugget, skulle egentligen bara ha en hemmamys dag med Zaga idag, för ibland behöver man det och att bara vara .. men eftersom man är på hugget så blev det ett städryck här hemma .. när man ändå är pigg och det är ett jävla väder så är det skönt att ha det gjort på en sån här dag när man ändå inte har lust att vara ute i regnet!

Har en pigg och nöjd Zaga idag också, inte så gnällig så hon roar sig bra själv när jag städar och fixar här hemma, tvätten är igång också, tvättar undan lite, lika bra att ha det också gjort!

Sen när man är färdig med allt så blir det lite extra mys här hemma .. annars har vi inget mera planerat för denna dagen, vi tar det som det kommer!

ha en bra dag allihopa.

puss från mig.


ZAGA 3 MÅNADER IDAG


TISDAGEN DEN 24 APRIL

Inatt fick man sova riktigt bra, dock varit vaken par gånger för man varit orolig över Zaga ..
vi gick och la oss vid tio och hon somnade direkt sen vaknade hon första gången kvart i fem och fick mat och sen somnade hon om igen och sov tills halv tio .. snacka om att hon varit trött efter att varit sjuk, älskade Zaga .. så sömn behövde hon och det hjälpte, eftersom hon vaknade pigg och kry imorse, underbart ..
dock är förkylningen kvar, men hoppas på att det försvinner snart ..

idag har vi varit hos gammelfarmor & gammelfarfar hela dagen, hemma strax efter sex .. och då blev det Big brother och nu har man fått i sig lite mat och ska slö med Zaga resten av denna kvällen ..

Blev även en promenad efter att vi ätit hos gammelfarmor & gammelfarfar, solen värmde bra när den väl var framme .. skönt!

nu ska vi fortsätta mysa .. ha en bra kväll allihopa.

puss från mig.


MÅNDAGEN DEN 23 APRIL

Helgen över och ny vecka på ingång .. denna helgen har varit full rulle, massa födelsedags firande .. men verkligen skoj! I lördags firade vi Pappa, sen igår så firade vi svärfar!

Idag var man uppe åtta, dock sov Zaga än då, hon vaknade strax innan nio .. sen klockan tio så var det dags för BVC besök med Zaga, tre månades koll, mammasamtal samt vaccination för Zagas del, usch ja stackaren grät som bara den, inget roligt med sprutor, efter det så blev det inom apoteket och sen vidare hemåt.

Hemma en liten runda bara sen blev det iväg för att sola en runda. skönt!
nu har man kommit hem igen, och landat i soffan .. Mera idag har vi inte planerat tycker det är tillräckligt dock.
Får se vad vi ska hitta på resten av dagen, hoppas på att Zaga ska slippa feber och vara dålig iaf, så man slipper det ..

Zaga är små förkyld än, smått jobbigt men sånt man får ta, hon är inte gnällig iaf, utan som vanligt! Verkligen skönt, hoppas på att det förblir så också, för inget roligt när dom ska vara ledsna och gnälliga!

Bvc besöket gick toppen idag också, så nu väger hon 5380g och är 57,5cm lång ..

nu dags för lite fika ..

ha en fortsatt bra dag allihopa.

puss från mig.


ZAGA FINKLÄDD FÖR ATT FIRA MORFAR


GLAD TRIXIE ATT FÅ KOMMA UT PÅ EN PROMENAD


EN GLAD ZAGA I VAGNEN


FREDAGEN DEN 20 APRIL

Idag fick man sovmorgon tills halv tio, fast varit uppe ett par gånger inatt med Zaga, men sånt som man får ta. Jag är inte ett dugg trött, snarare pigg! Känns jävligt skönt ..

Idag har man redan hunnit med mycket, blev att man började att städa efter att man fått i sig frukost och sen efter att man var klar med städningen kom svärmor på ett besök sen efter att hon varit här så tog jag en långpromenad med vagnen så vi alla fick lite frisk luft, kunde behövas ..

Nu har man nyss kommit hem igen, Zaga sitter i sin babysitter och roar sig och jag har tagit fram mat som ska ätas idag, blir kycklingfile,ris, färska grönsaker och egen hemmagjord vitlöksås! Ska bli smarrigt!
Lite fredagsgott .. :)

Annars ikväll vet jag inte vad vi ska göra, får se hur Zaga mår lite senare, just nu mår hon bra så det går åt rätt håll iaf .. jävligt skönt!

puss från mig.


TORSDAGEN DEN 19 APRIL

Natten har varit lång inatt, knappt ingen sömn alls inatt pga att Zaga varit täppt i näsan, kunde knappt andas den stakaren, usch ja ..

så imorse direkt så blev det att åka iväg till apoteket och köpa hem massa till henne, har lättat lite nu iaf, så det är skönt.

Vid elva så blev det stallet och ta en runda på hästryggen, skönt att komma iväg litet tag, trodde att jag skulle vara sjukt trött idag men icke är jag det, kommer antagligen senare ikväll skulle jag tro ..

Vädret har inte varit kanon men ändå helt okej, blåsten kunde man varit utan .. Varit hemma ett litet tag nu, har fått i mig lite mat och nu slöar jag framför tv/datan, Zaga sloknade just nu, så får se hur länge hon ska sova, sen blir det massa mys med min lille sjukling!

resten av denna dagen blir väldigt lugn ..

ha en fortsatt bra dag allihopa.

puss från mig.


ZAGAS DOPKLÄNNING





nu har man fått hem Zagas dopklänning, hon kommer bli riktgt fin på sin dopdag <3


ZAGA & FASTER MARI


ZAGA INSPEKTERAR SIN SNUTTEFILT


ONSDAGEN DEN 18 APRIL

Var två dagar sen som jag skrev, har hänt en del sen dess, Skrev sist i Måndags ..
Måndags eftermiddag kom Mormor hit på besök, ska nämligen vara nere en vecka och bo hos pappa, så får passa på att umgås med dom nu när dom är nere, mysigt.

Igår var man uppe vid åtta, sen blev det en dusch och sina vanliga morgon sysslor innan man åkte iväg på våran första föräldragruppsträff .. efter det så blev det att åka hem till gammelfarmor & gammelfarfar för besök, när vi väl kom dit så dröjde det inte länge förän Zaga blev gnällig och annorlunda, väl hemma strax innan sex så började Zaga spy och skita, inget roligt kan jag säga, hemskt att se henne så ledsen och man inget kan göra, men som tur var det så höll det bara på tills kvällen, natten har varit lugn. Verkligen skönt.
Trodde att jag hade en lång natt framför mig, men som tur jag hade så var det som vanligt igen! :)

Idag var vi uppe vid halv nio, skönt att sova lite längre och vara utvilad, frukost och dom vanliga sysslorna sen begav vi oss hem till svärföräldrarna för att Mari skulle ta hand om Zaga medans jag tog en runda på hästryggen .. små kallt och blåsigt idag men ändå skönt att komma iväg och få lite egen tid också och Zaga behöver vara ifrån mig också, hon har nämligen blivit väldigt mammig, gäller att försöka att det inte blir för mycket av det, annars lär det inte bli lätt att hon ska vara hos andra ..

Efter att man ridigt och fixat så körde vi hem och jag tog en dusch och gjorde mig i ordning sen hem till pappa för att umgås med dom och mormor lite och nu har vi nyss kommit hem igen. Tänkte ta och gå en runda nu, kan vara skönt att röra på sig en liten runda och att Zaga får lite frisk luft .. skadar aldrig!

Ha en fortsatt bra dag allihopa ..

puss från mig.



DAGENS OUTFIT



pratglad Zaga .. <3


MÅNDAGEN DEN 16 APRIL

Idag har man varit och flängt lite överallt .. idag gick vi upp vid halv nio, efter att vi var i ordning och gjort alla vanliga morgon sysslor så begav vi oss iväg mot Klippan för att göra lite ärende och shopping med Emma, inom apoteket sen sko affären sen Nova, hittade en del fina saker .. Både till mig & Zaga så klart!
Efter vi gjort allt så åkte vi hem till Emma för att ta en fika .. alltid lika trevligt! :)
Väl hemma så blev det att ta och dammsuga och fixa lite och sen fixa maten tills sambon kom hem & nu har vi ätit och är belåtna .. :)

Mormor kommer idag, så ska iväg och hälsa på henne hemma hos pappa snart, ska bli mysigt att hon ska vara nere en hel vecka nu, passa på att umgås och träffas .. :)

så min kväll är räddad iaf.

ha en bra kväll allihopa.

puss från mig.




SÖNDAGEN DEN 15 APRIL

Söndag igen, helgen snart över och ny vecka framför sig.
Denna veckan börjar föräldragruppen på tisdag om man får vara exakt .. & sen kommer mormor imorgon och ska stanna hela veckan, roligt! Ska även träffa Emelie en dag, annars har man inget mera planerat denna veckan, tillräckligt kan jag tycka.

Idag fick jag sovmorgon tills halv tio, skönt! ibland behöver man sova ut lite mera än vanligt, vaknade med en jävla huvudvärk idag och det sitter i än, så idag blir det inte mycket gjort. Vi ska iväg till svärföräldrarna sen och ikväll ska vi antagligen hem till bror som ville bjuda på mat, sen är denna söndagen över, vädret var bra när jag gick upp men nu blir det bara sämre och sämre, ser ut att bli regn till och med, usch.

Just nu vilar Zaga lite, och sambon fixar där ute lite, eldar bland annat upp våra gamla trädgårdsmöbler, blir att köpa nya, får se vad man hittar för något! :)

nu ska jag fixa lite lunch, te och något till det, kan sitta bra kan jag tycka!

ha en bra söndag allihopa.

puss från mig.


LÖRDAGEN DEN 14 APRIL

Idag var vi uppe vid halv nio, åt frukost och mös lite med Zaga sen begav jag mig till stallet för en morgonrunda på hästryggen, så fick Zaga ha lite pappa mys!

Hemma för en timme sen och Zaga sitter och myser i sin baby sitter så passar jag på att uppdatera här lite, sambon är iväg och vecko handlar, så man klarar sig över veckan, inte det lättaste att handla själv och ha med Zaga så bättre att han gör det själv.

lördag idag och klockan är inte så mycket än och man har redan fått gjort en del, skönt.
annars idag vet jag inte vad som sker, tänkte ta en runda med vagnen om inte regnen kommer vill säga och så ska jag in till Klippan för att sola en runda också, ska bli skönt .. en vecka sen sist. måste hålla färgen lite nu känns det som, innan sommaren!

kvällen är inte planerad än, får se vad vi ska göra ..

ha en bra dag allihopa.

puss från mig.


ZAGA SOVER I VAGNEN




FREDAGEN DEN 13 APRIL

Idag är det fredagen den 13:e. Har väl inte så mycket att säga om just den dagen att den ska vara så speciell ..
Inatt har man fått sova riktigt bra, stort gilla på det! La oss vid tio och Zaga somna direkt och vaknade första gången fem i sex och ville ha mat, sen somnade vi om och sov tills kvart över nio, underbart!

Upp och göra dom vanliga morgon sysslorna sen tog vi oss en långpromenad, eftersom det var riktigt varmt och solen visade sig och dom hade lovat oväder i eftermiddag och ikväll så gäller det att passa på när vädret är bra!

Väl hemma så bestämde jag och bror att vi skulle iväg och handla blommor och umgås lite, samt att besöka mammas grav för att plantera nya blommor, så det är nu gjort, jobbigt att gå till graven, men samtidigt är det skönt att besöka det, idag tänker man lite extra mycket, usch ja!

Vissa dagar är jobbigare än andra helt enkelt ..

Så nu är man hemma igen, inväntar sambon som kommer hem från jobb snart hoppas jag på, sen får man se vad man ska göra ikväll ..

ha en bra dag allihopa.

puss från mig.


GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN




MIN FINA FYRBENTA GOSSE


JAG ÄR FLITIG IDAG

Ja det kan man lugnt säga att jag är idag, först blev det att tvätta lite sen tog jag en långpromenad med vagnen och Trixie så klart, gick en runda på en timme, därefter så hörde Mari av att hon kunde passa Zaga medans jag red, så bara att byta om sen blev det att jag gick ner till stallet, ännu en härlig promenad, blåser knappt och solen visar sig, då bara måste man passa på att njuta ..

Blev att man red en lite längre runda idag så man hade en trött gosse när man väl var hemma, men helt klart är jag nöjd efter att man fått så mycket gjort idag, jag bara älskar när vädret är som idag, underbart!

När man skulle gå hem så följde Mari med som sällskap, hon gick hem så det passade perfekt at vi gick tillsammans .. fick man sällskap också!

nu hemma igen, sambon är ledig idag så det får bli hemmamys resten av denna dagen & kvällen, han skulle egentligen jobbat inatt men är ledig helt plötsligt, jag klagar då inte över det! :)

idag blir det att äta hemmagjorda hamburgare & pommes, ska bli väldigt gott kan jag säga!

just nu sover Zaga, så jag ska passa på att göra lite nytta sen ska jag mysa med henne lite extra mycket.
älskade tös <3

ha en fortsatt dag allihopa.

puss från mig.


TORSDAGEN DEN 12 APRIL

Ja igår blev det att man åkte hem till Emma för att hälsa på och kolla deras nya lägenhet, riktigt fin och dom hade gjort det fint där ..
Anna var också där så hon hann med att mysa med Zaga lite hon också!
Blev att vi åt kladdkaka, grädde och jordgubbar, mums.

Hemma strax efter tio, då blev det att bytta om på Zaga sen natta henne, gick inte så bra kan jag säga, hade en pigg Zaga nämligen .. kvart i tolv fick jag henne att sova!

Uppe halv nio, så har gjort dom vanliga morgon sysslorna och badat Zaga, nu sover hon en runda och när hon vaknar blir det en promenad för våran del .. Solen skiner så det gäller att passa på när vädret tillåter det.

Sen i eftermiddag någon gång så blir det att rida en runda, Faster Mari ska ta hand om Zaga medans jag tar en lugn runda på hästryggen .. Hon var också här en runda igår och hade köpt ett par jeans till Zaga, så söta. Roligt med överaskningar ibland :)

vi hörs kanske senare.

puss från mig.


ONSDAGEN DEN 11 APRIL

Idag sov vi tills lite över nio, skönt! gjort oss i ordning och ätit frukost, nu sover Zaga en runda, får se när hon vaknar igen, brukar sova en timme drygt, det varierar hur trött hon är, ibland är det bara en kvart.

när hon vaknar så är det tänkt att vi ska ta en liten promenad, uppehåll just nu och jag hoppas på att slippa regnet också när vi väl ska ut. Sambon har jobbat inatt och sover just nu, när han vaknar så blir det att laga mat sen beger jag mig hem till Emma när han har kört till jobb, så slipper man sitta hemma själv. Jag har ju sällskap av Zaga & Trixie men har inte träffat Emma på ett tag så på tiden att vi tar en fika ..

så ser min dag ut, bra kan jag tycka. Tur man har att göra om dagarna, annars hade det varit jävligt drygt!

hörs kanske ikväll när jag kommer hem!

puss från mig.


TISDAGEN DEN 10 APRIL

Idag fick man sova tills halv tio, skönt. Ändå skit väder ute så då kan man passa på att sova lite .. eftersom det ändå inte är något ute väder, regn och rusk! usch ..

uppe och gjort oss i ordning och ätit frukost, snart ska vi bege oss hem till gammelfarfar & gammelfarmor, sambon ska också med idag eftersom han ska jobba inatt. Blir man bjuden på mat där så slipper jag tänka på att göra något idag, kan vara skönt det också att slippa ibland! :)

hemma i eftermiddag någongång vet inte hur länge vi stannar, annars har man inget mera planerat för denna dagen, får se vad jag & Zaga hittar på ikväll när sambon ska iväg och jobba .. vi sysselsätter oss alltid med något.

hörs kanske senare.

puss från mig.


DAGENS OUTFIT


ZAGA & ISAAC


ZAGA I SIN BABYSITTER


TRIXIE I SOLEN


LITE BILDER PÅ ZAGA






PÅ HÄSTRYGGEN


IGÅNG IGEN

Nytt försök att blogga, jag kommer att uppdatera när jag hinner och lusten finns, bara så ni vet! :)
har hänt en del sen sist man bloggade, mina dagar är full proppade med saker ..

i helgen blev det att syster med familj kom och stannade över, riktigt skoj att träffa dom igen eftersom det var bra länge sen sist, alltid lika roligt när vi träffas .. dom var saknade.

Igår hade man också fullt upp, först på morgonen så blev det att man red en runda, jävligt skönt att komma igång med ridningen igen lite .. underbart kan jag säga! Därefter så blev det hemåt en runda och duscha medmera sen vidare till svärföräldrarna för ett besök och fika, väl hemma så blev det iväg till Sandra en runda sen inom och handla på OJ när man ändå var ute och körde ..
kvällen avslutades med big brother sen sängen efter det, smått trött var man allt!

Idag fick man sovmorgon tills halv tio, skönt. Zaga har sovit bra inatt så jag är nöjd!
Blev att göra sig i ordning och samma med Zaga, hon fick sig ett bad och sen blev det iväg till jobbet för att hälsa på en runda, ett tag sen nu så hade tid med det idag så lika bra! :)

Efter jobbet så blev det inom kusin och hämta lite saker där sen nu är man hemma.
Har en sjuk sambo, inget vidare roligt direkt. Jag hoppas på att inte få det skitet bra, både jag & Zaga kan få slippa! Får hoppas på det bästa iaf ..

Fart runt lite även idag, så resten av denna dagen får bli lugn, ska snart börja laga mat sen blir det soffläge och mys med Zaga, underbart ..

Har blivit lite bilder sen sist man bloggade så dom kommer komma upp ..

ha en fortsatt bra dag allihopa.

puss från mig.


DET FINASTE JAG HAR


JAG TAR EN PAUS MED BLOGGEN

så alla vet ..
vet inte hur länge, kanske lägger av helt med att blogga, tappat suget helt för det!

hoppas ni inte kommer sakna mig! ;)


RSS 2.0