GODNATT ALLIHOPA

Nu hade jag tänkt stänga av datan och släcka ner alla tända lampor överallt och krypa ner under täcket hos älsklingen som redan nannar gott, får jag hoppas på iaf .. eftersom han ska upp om drygt fyra timmar!

Så nu säger jag godnatt mina kära fanz .

Puss från mig.


PICS


KÄRLEKEN

‎Det gäller att ta hand om kärleken, även om den kan medföra vissa problem!
Kärleken övervinner allt ..


GE DET ETT FÖRSÖK

Nu ska jag testa mig själv, har tänkt på det ett tag men inte tagit riktigt tag i det hela ..
Från och med idag, blir det godis på helgerna, alltså fredag, lördag, söndag! Inte för att jag bantar eller behöver det, långt ifrån! Utan att det har blivit för mycket godsaker den sista tiden, alldelles för mycket, det är ganska sjukt kan jag tycka ..

Jag ska försöka ge det ett försök, dock vet jag att det kommer bli svårt ..

Puss från mig.

VECKANS JOBBSCHEMA

Måndag: 07.00-15.30
Tisdag: 07.00-15.30
Onsdag: 13.15-21.45
Torsdag: 07.30-15.00
Fredag: LEDIG
Lördag: LEDIG
Söndag: LEDIG


VILKEN DAG

Vad ska jag säga, eller vad ska jag börja? Usch jag är så jävla tankespridd just nu, det som skrämmer mig mest är att jag vet inte riktigt va de är ..

Ja iallafall, jag och älsklingen fick i oss lite mat, eller lite och lite, det var ganska rejäl middag sådär mitt på dagen, riktigt gott kan jag ju dock säga, fick med mig middag tills imorgon också, perfekt! Slipper man iväg och köpa någon tråkig färdigrätt .. älsklingen ska få göra den grytan igen, det ska han ha klart för sig! :) mums.

Efter att vi fått i oss maten, så färgade jag älsklingens hår, som sagt 'svart', resultatet blev bra, men dock tar det ett tag att vänja sig, så är det med allt .. När man var klar med allt här hemma så blev det på med ridkläderna och iväg till stallet för att fixa med hästarna, helt klart blev det en skogsrunda med mina fyrbenta älsklingar, riktigt härligt .. Dock hade jag en väldigt het häst, flippade par gånger som han inte gjort på väldigt länge, men även dom har sina stunder, tyvärr!

Hemma strax efter fem, då blev det duschen och göra sig i ordning, älsklingen hade redan fixat bingolottor till oss, så jag slapp stessa iväg tidigare idag för att fixa till oss .. sen hem till Mia för att spela bingolotto tillsammans med gänget, dom vanliga ;)

Hemma stax efter nio, älskling har nyss lagt sig, kan tänka mig att han redan sover, eftersom han var riktigt trött och ska upp 3 för att börja jobba, det är tur jag inte har dom arbetstiderna, fyfan säger jag bara .. ligger nerbäddad i soffan nu, och tänker fortsätta med det resten av kvällen, kan hoppas på att man blir trött snart, så man kan krypa ner under täcket, klockan ringer nämligen klockan sex imorgon bitti, mindre roligt!

Puss från mig.

AKON - DREAM GIRL


USHER - STRANGER


SÅ SÖT



TRIXIE - BABY <3


MATLAGNING PÅ HÖG NIVÅ

Hemma efter våran shopping runda på OJ, fick så klart mera med oss hem än vad vi skulle handla, brukar bli så tyvärr, inget ovanligt när det gäller detta hushållet! ;)

Just nu står älsklingen i köket och lagar mat, känns väldigt konstigt! Eftersom det oftast är jag som får stå där och laga det som dukas fram på bordet ..

Till lunch blir det grytbitar i någon grytaröra och ris, men det luktar riktigt gott just nu, så det ska nog smaka bra med lite mat om en timmes tid .. min mage skriker om inget annat redan nu, får försöka hålla mig ett tag till ..

Idag känner jag för en lugn dag, men har ändå en hel del som ska göras, gardinerna ska upp och köket ska fixas samt ska man hinna med en lång runda på hästryggen och fixa min kusins hästar, så man har att göra, men ändå skönt att ha att göra, än att bara slöa en hel dag, blir bara slöare än man redan är ..
Ska även hinna med att färga älsklingens hår, ska nämligen färga det svar, har sett massa kort tidigare hur det blev, så hoppas på att resultatet blir bra ..

Puss från mig.


MY LOVE ♥



Baby, I love you ♥


VÅR MÅNADSDAG IDAG

Idag är det vår månadsdag, dock bara 3 månader idag! Men flera ska det bli .. ;)
Kärlek <3

Puss från mig.


GODMORGON

Tyvärr blev det ingen uppdatering igår, hade fullt upp exakt hela dagen från man kom upp ur sängen ..
Kan säga att jag hade antal stressiga timmar!

Började med städning så fort man vaknat till liv, skulle fått i mig frukost men sånt hann jag inte med ..
Fick undan det mesta av städningen, sen hjälpte älsklingen mig när han kom hem .. Eftersom jag skickade iväg honom på att klippa sig, det skulle han ha gjort för flera veckor sen .. sjukt långt!

Sen kom mormor och hennes sambo på besök, verkligen trevligt, fick massa presenter, dom man hade önskat sig så klart, två kompletta gardiner till köket, matta och duk som passade tillsammans .. samt tre silver bestik som jag samlar, snart är även den samlingen färdig!

Efter att dom varit här ett tag, så begav vi allihopa oss hem till pappa, fika medmera, sen fixade man hästarna och sedan vidare hem till syster för en hel kväll där, åt god mat och sen bowlade vi!

Tackar alla för en toppen dag/kväll, verkligen trevligt.

Uppe med tuppen idag,
älsklingen står i duschen och jag ska göra mig i ordning, sen ska vi bege oss  iväg för att handla på OJ, måste ha hem lite som vanligt .. Så nu är det bara för mig att göra mig i ordning och kanske klä på sig, hade nog varit en bra ide så man slipper höra honom gnälla när han är klar och jag inte är halv färdig .. ;)

Vi hörs under dagen ..

Puss från mig.

PICS


HEMMA IGEN

Nu har man kommit hem igen, blev en runda i skogen på drygt en timme idag, riktigt skönt eftersom att det var i måndags som man red sist, så man saknade hästryggen dessa dagarna, har hoppats på varje dag att det skulle bli bättre vädre, men idag var det lite bättre, så det blev en lagom tur idag! Härligt.

Nu när man kom hem så var det ingen älskling hemma, så hoppas på att han dyker upp närsom hellst, så vi kan mysa ner oss i soffan, dock ska vi få ner något i våra magar också, får se vad det blir för mat ikväll ..
Har en aning om att det kommer bli hämte mat idag, antagligen blir det så ..

På schemat står det fredagsmys ikväll, känner inte för party idag, så får bli en lugn kväll ..
Kan kännas skönt.

Nu kallar duschen ..

Puss från mig.


NU HÅLLER JAG HELG

Nu har man landat här hemma, jobbet idag har varit bra, ganska skönt och lugnt för den delen ..
Slutade 15.00. sen blev det att åka och sola sen hämta upp Mia, eftersom hon skulle med till Kvidige hem till sina föräldrar, så kunde hon lika bra åka med mig ..

Hemma en snabb runda för att hämta Trixie och ska bytta kläder, alltså på med ridkläderna och snart iväg till hästarna, idag blir det ridning också, passa på medans det är uppehåll, dock kan jag tänka mig att det snart kommer regna igen .. hoppas på det bästa!

Ikväll känner jag för en lugn kväll, antagligen blir det fredags mys skulle jag tro, älsklingen skulle nog sluta tidigt också idag, men han dyker upp när han gör det helt enkelt, jag har par timmar i stallet nu framför mig!
Allt tar sin tid lixsom ..

Vi hörs när jag kommer hem ikväll ..

Puss från mig.


ÄNTLIGEN FREDAG

Denna dagen har man längtat efter hela veckan, eftersom man har en ledig helg framför sig! :)
Nu är det jobb som gäller, slutar 15.00.

Puss från mig.

INTE PÅ HUMÖR

Denna dagen kan dra åt helvete, vaknade tidigt och på dåligt humör! Fyfan säger jag bara ..
Älsklingen och jag gick upp samtidigt för en gångs skull idag, inte ett dugg roande kan jag ju säga, slutade med att vi lämnade varandra ovänner, ett morgon tjaffs kan sluta rent åt helvet!

Jobbat idag, skulle inte ha gått dit överhuvudtaget idag egentligen, hela denna dagen har varit upp och ner, dock har timmarna på jobb varit bra, iaf som vanligt .. bara lite saker nu runt omkring som inte varit helt okej ..

Nu hemma från jobbet, började med att se att Trixie varit i soptunnan och rotat fram allt på golvet, trodde jag verkligen skulle explodera, vilket jag gjorde också ..

Ovan på allt så fick man ett samtal halv tio igår kväll som löd såhär: 'Jag råkade backa på din bil igår'
Jävligt spännande detta, så jag fick så klart panik direkt och letade upp ficklampan här hemma och ut i regn och rusk i mörker för att se vad som hade hänt med bilen, helt klart var där sprickor och medmera, alltså framvagnen krossad, eftersom det var mörkt igår efter att jag var hos Pappa, så såg man inget ..
Dock är jag jävligt glad att hon hörde av sig, alltså min pappas brors fru som backat in i min bil, väldigt smidigt gjort ..

Så nu ska jag iväg för att kolla alla skador och hur vi ska göra med allt, får gå på hennes försäkring eftersom det är hennes fel! Får väl se hur detta går!

Så just nu känner jag  bara för att dra täcket över huvudet och gömma mig för verkligheten, allt känns förjävligt, men såna dagar kommer tydligen också ..


Utbrott till max ..

Puss från mig.


MUMS



ikväll blir det varma hallon och glass, min favorit ..


ÖVERLYCKLIGA HÄSTAR

Varit i stallet för att fixa och plocka in hästarna, ni kan tro att jag hade 5 gnäggade hästar konstant i hagen medans jag mockade och fixade, helt sjukt vad dom höll på, dom visade verkligen att jag skulle skynda mig så dom fick komma in, genom blöta var dom allihopa .. så dom var mer än nöjda att få komma in!

Nu hemma igen, ska ställa mig i köket för att göra mat till mig och älsklingen .. idag får det blir hemmalagade hamburgare och pommes, ska verkligen bli gott, eftersom jag bara har ätit frukost, då klockan var närmare 12, så det är antal timmar sen, riktigt jävla hungrig ..

Vi ska helt klart ha något efter också, får bli varma hallon och glass! min favorit! mums ..

Puss från mig.

...

För att skapa en framtid, måste du lämna det förflutna bakom dig.


VERKLIGEN SKIT VÄDER

Ahh, vädret blir bara värre och värre, trodde dock att det skulle avta lite med regnandet, ser långt ifrån på att det ska klarna upp ..

Verkar som om jag hoppar över ridningen idag, verken lusten eller min energi har kommit tillbaka, sen slutar älsklingen tidigt idag också, så blir att umgås med honom ikväll ..

Ska dock ändå till stallet för att fixa och göra allt i ordning, även släppa in dom, samt måste man nog bytta täcken på allihopa, kan tänka mig att dom alla är genom blöta ..

Jag får hoppas på att regnet slutar närmare kvällen .. för detta är inte okej! usch ..

Puss från mig.

TRIXIE, MIN BEBIS


PARANOMAL ACTIVITY 2



vill verkligen se den, måste måste ..


EN MYSIG TRIXIE



Har en mysig och trött Trixie bredvid mig, alltid lika mysigt att ha hennes närhet vid min sida.


MYSER NER MIG UNDER TÄCKET

Nu har man varmt lite te, med en klick honung istället för massa socker, mycket godare.
Ska mysa ner mig under täcket i soffan tills det är dags att bege sig till hästarna ..

Verkligen skit väder idag, räcker att man tittar ut, så vill man inte bege sig ut! Dock har man häst och då har man inte mycket till val att bege sig ut i ur och skur, då har man ett tvång till vilket väder som hellst!

Hade tänkt ta en ridtur idag, får se om man har samma sug som man hade igår senare när man väl är i stallet, tur att han har täcke på sig, så man slipper en helt blöt häst! Får väl se senare om suget dyker upp, hade tänkt att ta en runda inom oasis för att sola, ligger här hemma och fryser, så då blir man extra sugen på att lägga sig i ett solarium ..



Puss från mig.


DAG 300

Pratade nyss med Älsklingen, samtidigt som man klicka runt på facebook ..
Alltså är det årets 300 dag idag, bara 65 dagar kvar av detta året, tiden går verkligen fort, även denna dagen bara rinner iväg, timme efter timme ..

Ligger fortfarande nerbäddad i soffan, det enda jag har orkat med änså länge, är att kliva upp för att göra lite frukost, som bestod av varm te och två rostade mackor, det fick duga till frukost klockan 12 på förmiddagen ..
Hade tyvärr ingen ork tidigare att resa mig ur soffan, helt seg i hela kroppen är man! Jag hoppas på att energin kommer tillbaka snarast! Annars blir jag knäpp!

Har även ringt till jobb att jag hade tänkt dyka upp imorgon igen, dock vet jag inte om det är bra eller dåligt, mår inte bra än, så kanske dumt att redan bege sig iväg till jobb, men det är de vanliga med mig, får ta det som de kommer .. är långt ifrån på topp just nu.

Puss från mig.


HAFT EN BÄTTRE NATT

Kröp i säng lite efter elva igår kväll, hade kunnat vara uppe längre, men kände att jag inte hade ork eller lust, så lika bra att krypa ner under täcket ..

Tror inte att jag låg vaken så länge innan man lyckades somna värre att jag vaknade till par gånger, vände och vred mig, inget ovanligt när det gäller mig! Det är något som jag inte kommer ifrån, det är att vakna minst två gånger under en natt! Fattar dock inte varför ..

Jag känner mig lite bättre idag när jag vaknade, känner inte samma smärta i foten som jag gjorde igår, så det känns ändå bra!

Just nu ligger man i soffan och myser med Trixie. Fryser och då är det extra mysigt att krypa ner under täcket med min älskling ..

Idag har jag inga direkta planer alls, just nu känner jag bara för att ligga nerbäddad, dock vet jag att jag har lite måsten som ska skötas, bland annat hästarna medmera, så får ta ett ryck dit i eftermiddag, fram tills dess har jag ingen aning, blir antagligen mesta villa om jag inte får ett ryck och göra vid min garderob som ser ut som ett bomb nedslag eller nått, en jävla röra är den ..

Puss från mig.





GODNATT

Nu säger jag godnatt .. sängen kallar!

Puss från mig.

REDO FÖR EN PROMENAD


PROMENAD

Nu är det dags för en promenad med min älskade Trixie, känner för att röra på mig lite, då gäller det att passa på när suget finns! :)

Får väl se vilken runda det blir, massa väger att välja på här ute på landet! Verkligen skönt! :) eller kanske går man ner till City och kollar läget, dock kan jag tänka mig att det är verkligen dött där, inget ovanligt vid denna års tiden ..

På med vinterjackan och mina varma stövlar, finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! ;)

Puss från mig.


MITT BEROENDE

Detta är något som måste finnas i mitt kylskåp varje dag ..


NU BÖRJAS DET IGEN

Legat och latat mig på soffan ett tag nu, känns ändå ganska skönt.
Mår inte bra, men ändå jävligt rastlös, suck.

Hade tänkt att ta ett sista ryck av ovan våningen som jag inte orkade med igår, lika bra att få det gjort .. Så man slipper se den röran varje gång man ska gå lägga sig, vi har nämligen sovrummet där uppe!

Ett sista ryck nu då!

Puss från mig.

PICS

Fick med mig kameran till stallet idag, inte så ofta den kommer med! Så idag fick man lite bilder på dom andra hästarna också, här kan se hur stor fölisen har blivit! Trix som den kallas .. Riktiga namnet är 'Trixie chess'

lite bus i hagen! ;)







































TONFISKSALLAD

Får bli tonfisksallad till lunch för min del, mums ..


LUNCHTIPS?

Just nu är jag riktigt hungrig och måste verkligen göra något att äta ..
Har ni något bra förslag till mig? :)

Får väl bli att rota fram något här hemma ..

Puss från mig.

NYA TRÄNSET











min snygging blev extra fin :)


INGET JOBB FÖR MIN DEL IDAG

Ändrade planer, haft en smärta i foten så knaprat värktabletter sen i söndags kväll, än är det inte bättre ..
Alltså den opererade foten, en svullnad och blåaktig .. jag verkligen hatar detta, det har varit hur bra som hellst efter operationen, jag hoppas bara på att det är tillfälligt! Att det snart ska vara över .. dock kan det vara vad som hellst, men just nu bara blundar jag för allt vad det kan vara! :/ lagt om med mitt special bandage och annat skit som man skulle om det var att man hade svullnad och smärta, så nu är det gjort .. Jag hoppas på det bästa!

Blev att äta lite frukost, sen hem till Pappa en liten runda, för att hälsa på dom där hemma .. kände att det var ett tag sen, träffade även bror, dock var det inte så länge sen, igår var senast! :)

Sen blev det stallet för att fixa och dona, provade även nya tränset, passade perfekt .. Jag blev riktigt nöjd! Så det fick bli en runda i det härliga vädret, riktigt skönt!

Nu är jag hemma, tagit en ipren och slängt mig i soffan .. ska dock vila så mycket jag kan, svårt med all den energi som jag har i kroppen, klart att det är skönt att ha lite lugnt men inte för länge .. rastlös väldigt fort!

Puss från mig.


NYA LEKSAKEN




GODMORGON TISDAG

Då var man uppe i god tid idag för att hinna med lite innan det är dags för mig att jobba, jobbar kvällen idag .. Alltså börjar man 13.15 tills 21.45. verkligen det segaste arbetspasset för min del!

Höll på att fixa här hemma tills hon var tio igår kväll, slutade att fixa när älsklingen kom hem från jobbet, tyckte att det fick vara nog då, nästan klar där uppe, bara hoppas att jag inte får ett nytt ryck eller nytt projekt att fixa, får väl se hur man vill ha det, älsklingen blev iaf nöjd, hade en svag aning om att han inte skulle gilla det, jag hade turen med mig ..

Vaknade av att man fick sms, hade ställt alarmet på 10 annars, hade varit skönt med lite längre sovmorgon ibland, vaknade vid halv 9, men gick inte ur sängen förän 9, så det var ändå skönt att ligga där och dra sig! :)

Nu är det mys i soffan med Trixie, ska snart ta en dusch och göra mig i ordning, kanske äta frukost också! :)

Puss från mig.

STÄDRYCK

Nu har man kommit hem från stallet, måste ta ett städryck här hemma, känns som man aldrig kommer riktigt i ordning här hemma, tar en jävla tid iaf, har för mycket att göra helt enkelt, min tid räcker inte till som jag vill ..

Jag får ta det som det blir .. alltså med en nypa salt!
Nu ska jag försöka ta ett ryck här hemma, få upp lite saker som inte kommit på plats medmera ..

Puss från mig.

MOT STALLET

Har packat upp det mesta och hängt upp kläderna som man inhandlade, ska bege mig mot stallet för att fixa och rida, måste passa på medans det är ljust, blir fort mörkt :/ så dags för mig att bege mig iväg ..

Vi hörs när jag kommer hem ikväll ..

Puss från mig.

HEMMA IGEN

Nu har man nyss kommit hem, blev en lång dag på Ullared, dock hittade man mera än man trodde, fick med mig sex kassar hem .. varför är det så att man alltid får med sig mera hem än man skulle egentligen, inget ovanligt ..

Så nu har man att packa upp och få i ordning på allt ..



Puss från mig.


MOT ULLARED

Uppe tidigt, ska ut en runda med Trixie sen är det dags för en ullareds resa .. woho.
Nu ska det shoppas massa ..



Puss från mig.


JOBB

Då var det dags för jobb igen, dock sista passet för denna helgen, woho! :D
Vi hörs senare när jag kommer hem!

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT




DUSCHEN KALLAR

Nu har man segat i soffan, mobilen har gått varm, pratat med bror, syster och pappa ..
Dock trevliga samtal! :)

Nu blir det en lång varm dusch sen göra sig i ordning ..

Puss från mig.


24 OKTOBER

Alltså exakt två månader tills julafton idag! ;)


NERRÄKNING PÅGÅR

Alltså 9 dagar kvar tills man blir ett år äldre, tiden bara rinner iväg, fattar dock inte vart detta året tagit vägen .. helt sjukt! Planerar att ha party denna helgen som kommer eftersom jag fyller år på tisdagen efter ..

Så dom som är bjudna, kommer få en inbjudan snarast! :D

Puss från mig.


SISTA PASSET KVAR

Söndag idag, alltså är det bara sista jobb passet som man ska gå igenom för denna helgen .. Har delad tur idag, så första passet är gjort, bara kvällen som man ska lyckas gå igenom också, brukar alltid gå bra eftersom man vet att man kan hålla lite ledighet och jag vet att det ska bli lång shoppingrunda runda för min del imorgon, klockan ringer redan fem imorgon bitti, ska vara i Klippan sex för att hämta upp bror och mia ..

Räkningarna är betalda och ny lön dyker upp imorgon, löneökning denna månaden så det är riktigt härligt när det rullar in på kontot .. Kan ju säga att det är stor skillnad sen man bodde själv i lägenheten och betalade alla räkningarna själv, bara stor skillnad på hyra, hade en hyra på nästan fem tusen och nu har man en hyra på elva hundra, sjukt mycket skillnad, det känns verkligen .. på ett bra sätt! :)

Jobbat första passet tills tio, sen blev det inom oasis för att sola en snabb runda, blev bara tolv minuter, sen direkt hem, så nu ligger man i soffan och segar, älsklingen har åkt iväg för att handla present till mig och massa annat, så jag fick dock inte följa med, tråkigt nog, sånt som man får ta ibland ..

Börjar jobba 15.45 igen, har direkt inget planerat till dess, bara tömma bilen på allt som är ivägen för morgondagens shopping tur, nu är det skönt att ha stor bil med bra utrymme .. :)

Puss från mig.


TIDIG LÖRDAGSMORGON

Ja, då var det min jobbe helg igen, dock hade man tagit ledig igår, så lite mindre jobb helg får man, så hoppas dessa två dagarna ska gå fort ..

Gårdagen blev riktigt bra, hade det trevligt .. hemma stax innan 11 sen blev det soffläge sen sängen för min del, eftersom man skulle upp tidigt, hade tänkt att komma i säng tidigare än vad det blev, vid 1 tiden kom man i säng, så man är lagom trött nu ..

Uppe 6, ville verkligen inte kliva ur täcket när älsklingen fick ligga kvar, säkert en månad sen som det är han som får ligga kvar och inte jag, nu förstår jag honom hur jobbigt att behöva gå upp när jag får ligga kvar!

Dagens jobbpass är tills 15.45. antagligen blir det en lugn lördagskväll, skulle jag tro iaf, för just nu är jag riktigt jävla trött ..

Nu mot jobb .. Vi hörs garanterat senare idag ..

Puss från mig.

REDO FÖR KVÄLLEN

Ja nu är man redo för kvällen, älsklingen står i duschen så det är bara honom jag väntar på, sen ska vi bege oss iväg, ni alla får ha en bra fredags kväll :)

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT





 


DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11

Vissa ting kommer det aldrig en god tidspunkt för. Istället för att vänta på rätt ögonblick skulle du kanske bara få det gjort.


NAGLARNA FIXADE

Har planerat att fixa naglarna hur länge som hellst, nu är dom äntligen fixade ..
finfina igen :)


HOME SWEET HOME

Nu är man hemma igen, så nu är man äntligen klar med alla sina måsten .. underbart! :)
Solningen blev ingen snabbis, utan blev 24 minuter idag, dock jävligt skönt!

Efter att man solat blev det stallet direkt, blev ingen ridning så blev lite mys och fixa i stallet i stället, kan behövas det också, körde även inom kusinen och snacka lite, eftersom man ska passa hennes fyra hästar i två veckor, för dom ska till Thailand dom gottgrisarna, inte lite avensjuk man blir, en resa till varmen hade inte varit helt fel nu när det verkligen är skit väder här .. det hade passat mig perfekt ..

Så det enda som är kvar är att jag ska ta mig en dusch och göra mig i ordning inför kvällen ..
Kanske ta en dusch redan nu så man är klar tills älsklingen kommer hem från jobb? kan nog vara en väldigt bra ide ..

Puss från mig.

PICS


JA HERREGUD

Vilket väder vi har, var ute en snabb runda med Trixie innan jag på började städningen, man höll nästan på att blåsa iväg, helt sjukt kan jag tycka .. värsta stormen!

Städningen är nu avklarad, dock har jag bara lite finslip kvar att göra, men det tar jag innan jag beger mig mot Klippan för att sola en sväng och sen vidare till stallet, tror dock inte att det blir någon ridning idag eftersom det är verkligen skit väder, blir nog bara lite mys med min älskling istället ..

Än har inte elektriken kommit, fattar inte vart han tar vägen, finns många som inte vet hur man passar en tid, smått irreterad kan man bli ..

Nu mot Klippan .. vi hörs när jag kommer hem igen!

Puss från mig.

LANCOME MIRACLE FOREVER



Nu är denna beställd .. min favorit sen ett par år tillbaka :) 


GODMORGON FREDAG

Då var det fredag morgon, och inte fick man sova länge idag iheller, det där med att sova länge är inte min grej längre, fast att det är helt underbart att bara få sova ut och länge, hoppas på att man kan få upp det igen, finns inget skönare att bara ligga kvar i sängen och få somna igen och sova vidare, bättre lycka nästa gång ..

Har tagit ledig från jobbet idag, eftersom man ska iväg ikväll på släktmiddag med älsklingens släkt! Kommer säkert bli trevligt, får hoppas på det iaf ..

Ska iväg 18.oo. eller vi ska vara där då, så innan dess måste man vara klar, så har en hel del att hinna med innan dess, ska få undan disken, ta ett städryck i huset, sola en snabb runda sen stallet, så har en del att göra innan vi ska iväg! Sen skulle elektrikern också dyka upp nu på morgonen, men än har han inte kommit, får väl se när han dyker upp ..

Nej nu får jag ta och börja så jag kommer igång ..

Puss från mig.

PICS


SNÖ HELVETE

Det är oktober månad och det vräcker ner massa snö, helt sjukt kan jag tycka ..
jag verkligen hatar denna årstiden riktigt mycket!

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT

 



SEGAR I SOFFAN

Ja änså länge segar man framför data, riktigt skönt är det också. Jag verkligen njuter av min ledighet! :)
Passa på när man kan, njuta till max är vad man ska göra ..

Har planerat att jag ska befinna mig hemma hos Andrea klockan halv 4 så blir det en ridtur tillsammans. Dock har det börjat bli ett jävla väder, snön öser ner och blåser som fan, usch på detta jävla vädret ..

Puss från mig.

GODKÄND LEDIGHET

Ahhh jag fick min ledighet godkänd! Woho ..

:)


Puss från mig.


DAGENS PLANERING

Nu planeras det ännu en ute ritt med Andrea, skrev även med Emelie nyss, hon ville också med, men har varken bil med drag eller släp, lite problem att få iväg hästen, men kanske Andrea kan låna ut en häst till henne om vi har tur, har ingen aning om hon har det med sina hästar, vet att hon har en ung häst och en som är dräktig .. har skickat iväg lite sms till Andrea nu, så hoppas snart på svar från henne, så man kan planera lite kanske!

Har varit minus grader inatt, dock skiner solen idag, riktigt skönt! :)

Puss från mig.

KÄRLEK



redan 9 år tillsammans, helt sjukt vad tiden rinner iväg ..
älskar min fina gosse ..


MIN LEDIGA TORSDAG

Godmorgon, får jag väl säga! :)

Gårdagen blev toppen, en hel kväll tillsammans med älsklingen, eftersom han slutade tidigt igår, konstig känsla att ha honom hemma så tidigt eftersom det var en evighet sen som han slutade den tiden .. Så ni kan tro att jag njöt extra mycket igår! :)

Vi begav oss först till älsklingens föräldrar för att hälsa på, trevligt eftersom alla där var hemma, vi blev bjuda på middag hemma hos älsklingens farmor och farfar på Fredag, så klart ska man jobba kvällen då, alltid ska man jobba när vi blir bjudna på något, så nu ska jag fixa så jag kan få ledigt, pratade med Emelie redan igår och hon kunde ta min tur, ska man bara prata med chefen om det är okej att få ledigt, vi ska egentligen säga ifrån en vecka innan man ska få en ledig dag beviljad, så jag hoppas på att man får ledig ändå!

Sen resten av kvällen lagade vi god mat och hade film/mys kväll, såna dagar jag  verkligen vill ha fler av tillsammans med min älskling, kärleken är helt underbar, just nu iaf, dock vet jag att det kan vända lika fort!
Jag ska kämpa för våran kärlek, för jag vet att det kommer komma upp saker/händelser som vi måste igenom, bara att kämpa på ..

Torsdag idag alltså, min lediga dag på denna veckan .. då ska man alltså njuta extra mycket!
Dock har jag en del att göra, får se vad det blir av allt ..

Har skickat iväg ett sms till Andrea om vi ska rida ut en runda idag, eftersom det inte blev av igår och nu när jag är ledig idag så passar det utmärkt för min del!

Just nu har jag lagt mig i soffan för att vakna till liv, Trixie är ute i kylan, så himla skönt att bara kunna öppna dörren och släppa ut henne, så får hon vara ute och roa sig själv! :)

Puss från mig.


BESÖK HOS FRISSAN

Vid 9 tiden ringde man om tid hos frissan, eftersom det var bra länge sen och dags att få bort slitna toppar, eftersom jag är ledig imorgon, så hade jag tänkt att ta en tid då, men dom hade redan tid idag klockan 15, så det var lika bra att få det gjort ..

Känns väldigt skönt! :) nyfrisserad, toppen ..

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT

 


PICS


ULLARED

Nu är ullareds resan planerad, på måndag är det dags! ;) shopping tajm .. woho!


MIN DAG

Uppe vid 6, eller jag låg som vanligt kvar tio minuter innan man verkligen kände sig tvingad till att gå upp ..
Älsklingen åkte tidigt imorse igen, så man blev väck en gång tidigare innan man själv skulle upp!

Jobbet har gått bra idag också, inga konstigheter alls, varit en bra dag helt enkelt med massa skratt! :) vissa stunder är det bara helt galet på jobb! Lite roligheter får man allt ha också .. Slutade jobba 15.30 sen blev det inom oasis för att sola och sen vidare hemåt för att slänga i sig lite mat och byta om, samt hämta Trixie ..

Sen vidare mot stallet, molnen var verkligen grå/svart när jag körde, så tänkte direkt att jag kommer säkert sitta på hästryggen när när det kommer komma en skur, men lyckades hålla mig borta från det, hade tur attt det bara kom lite små stänk ..

Blev att rida hemma lite idag sen skrittade jag ut en liten runda, vågade inte ge mig ut på för lång runda eftersom vädret inte var på topp, eftersom Andrea och jag har planerat för en åsen runda imorgon, så får det bli lättare pass idag, så imorgon har man lite brottom efter jobbet, slutar 15.oo. sen ska jag möta Andrea 16.oo. Blir säkert skit bra trotts att det kan bli lite stress! ;)

Nu är man hemma igen, ska ta mig en lång varm dusch nu, sen blir det soffläge som gäller! Hoppas på att älsklingen snart dyker upp här hemma, saknar dock honom mer än vanligt idag! :/ usch.

Nej nu kallar duschen ..

Puss från mig.





STALLET NÄSTA

Hemma nu snabbt, uppdaterar senare ..

Puss från mig.


VOFFLOR

Nu ska det lagas vofflor, älsklingen är på väg hem, sen blir det myskväll för våran del! :) <3
Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

RIKTIGT HÖSTVÄDER

Idag är det typiskt höstväder, blåser och kommer lite små regn, jag verkligen hatar denna årstiden, riktigt mycket! Inget för mig! Sol och värme tack!

Inatt har man knappt kunnat sova, haft en hemsk smärta i kroppen, riktigt obehagligt!
Har klarat mig igenom denna jobbedagen också dock var det nära att jag ringde och sjukanmälde mig för jag har verkligen mått skit hela dagen och natten ska vi inte ens nämna, tur man haft älsklingen vid sin sida ..

Dagens jobbpass har varit 07.30 - 16.00. sen blev det iväg och handla på ICA alltid nått som ska inhandlas, eller som är slut här hemma .. eftersom älsklingen jobbar som han gör så är det min uppgift att inhandla vad som behövs medmera ..

Även blev det inom det nya gymet i Kvidinge, som öppnat, som även har solarium, hade tänkt prova sola där, ska kolla upp öppentider medmera, så får man se om det är något bra .. Man kan inte veta förän man provat! :)

Idag har jag inga planer på denna dagen, ser verkligen mörkt ut, jag mår inte bra och känner mig allmänt på dåligt humör, känner för att det blir en ganska lugn dag, får väl se vad man orkar med .. Han ändå en del här hemma som behövs göra, så får se om jag tar ett ryck, hade tänkt att tvätta sängkläderna medmera, tror nog att jag tar ett 'litet' ryck här hemma när det ändå är kasst väder ..

Middagstips är också en sak som man funderar över, får väl se vad det blir att laga idag tills mannen kommer hem? förslag så får ni gärna komma på något bra till mig! :)

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT


VILODAG



Idag blir en en vilodag för min älskling, eftersom han varit igång hela veckan, dags för sin vilodag!


BINGOLOTTO IKVÄLL?

Nu planeras det ny kväll med bingolotto, blir antagligen att vi ska sitta hemma hos Mia ikväll och spela, vet inte vilka vi kommer bli, men antagligen dom vanliga skulle jag tro ..

Vi hade tänkt att laga något gott tillsammans och sen ha en bingokväll! :) kommer säkert bli trevligt, brukar det alltid bli, underbart sällskap som alltid ..

Älsklingen jobbar än, så har ingen aning alls om han ska med eller inte, det lär jag märka hur det blir, ovanligt att han jobbar alltid? Eh nej ..

Nej nu får man ta sig en varm dusch! :)

Puss från mig.

EFTER ETT TRÄNINGSPASS

Nu är man hemma igen efter att man hjälpt Isabelle med sin 4 åring, den har verkligen mycket kvar att lära, både häst och ryttare, bara att träna vidare, mitt enda råd till henne, abslout inte ge upp ..

här är några bilder på ekipaget ..












PÅGEN

Den här lille krabaten ska man träna idag!


STÄDNING PÅGÅR

Städning pågår förfullt här hemma och tvätten är igång, pratade även nyss med Isabell, förra veckan planerade vi in att jag skulle börja träna henne någon gång i veckan och idag börjar första träningspass, så klockan 13 har vi planerat sen en timme framåt skulle jag tro, får se på vilket humör hennes bus ponny är på!

Det ska nog gå bra skulle jag tro, jag vet dock att hon har mycket att lära och hästen för den delen, bara att jobba på helt enkelt, måste ge tid till träning bara så ska allt bli kanon ..

Tar med kameran och tar lite foto på ekipaget! :)

Nu återgå till städningen igen, väntar även på maskinen med tvätt ska bli klar, tar en jävla tid känns det som om ..

Puss från mig.

MIN SÖTNOS


MIN LÅNGHELG

Den har varit toppen! :) lugn och skön kan man mera säga, en verkligen vit helg för min del, jag känner mig duktig om inget annat!

Idag blev det lite längre sovmorgon för min del, kan man vara värd kan jag tycka, sen har man en lång jobb vecka framför sig, jobbar nämligen helgen också! Min tråkiga helg, suck. längtar definitift inte efter helgen ..

Idag har jag planer på att städa huset och tvätta, behövs ta ett rejält ryck här hemma. Tråkigt nog måste det göras, fast att det är så sjukt tråkigt!

På med högsta volym i högtalarna sen börja ..

Puss från mig.

ÄNDRADE PLANER

Blev inget äventyr ikväll, blir lördagsmys med älsklingen istället! Här kan det vända fort i svängarna! ;)
Så nu väntar man på älsklingen som är på väg hem och har med sig mat hem, pizza på kvällens meny!

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

DAGS FÖR ÄVENTYR

Nu är jag redo för nya äventyr, ha en bra kväll allihopa ..

Puss från mig.


POWERNAP

Nu ska jag slänga mig på soffan, mys med Trixie .. :)
Försöker planera kvällen, men änså länge vet man inte vad som händer och sker, alltså soffläge nu ..

Puss från mig.

PICS




































































LYCKAD RUNDA

Nu har man kommit hem efter en lyckad långrunda på åsen, med massa roligheter! :)
Silken runda det blev, vi hade verkligen tur med vädret också, helt underbart!

Kameran kom med, i farten blev det några bilder ..
Så kommer komma upp bilder snart.

Puss från mig.

UPPE TIDIGT

Nu blir det att skynda sig, ska nämligen vara hemma hos Andrea klockan 11, med en klar häst för en långritt på åsen med 12 stycken andra, detta kommer bli en spännande runda får jag hoppas! Skogen i åsen är helt underbar just nu, alla löven byttar färg medmera, känner på mig att vi kommer ha busiga hästar med oss! ;) tjoho ..

Nej nu måste jag bege mig iväg, vi hörs i eftermiddag när jag kommer hem igen ..

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT

 


<3




MIN KVÄLL RÄDDAD

Planerade att leka med Mia ikväll, dock har vi inte kommit på vad som sker eller vad vi ska göra, får väl komma på med en galen ide kanske? alltid lika spännande med galna äventyr! ;)

Så nu är min kväll räddad! :)

Puss från mig.

DUSCHEN KALLAR

Nu blir det en lång varm dusch! tjohoo ;)

Puss från mig.

PICS


NY RAKAD HÄST

Blev ingen ridtur innan hovslagaren kom, för tiden blev redan ändrad tills 10.30. så efter att hovarna var fixade och skor på så blev det en runda på hästryggen, blev en lugn runda idag, bara skritt över en timme, en långrunda blev det, riktigt skönt var det, dock lite kallt i slutet .. hade dåligt med kläder på mig, det kan jag erkänna ..

Efter att man ridigt så fick jag mig ett ryck och har tänkt länge att jag skulle raka honom, eftersom han blir genom svettig efter ett ridpass, lika bra att få bort all den tjocka pälsen så han lättare torkar, så nu åker alla täckena fram, så han inte fryser ..

Glömt hur länge det verkligen tar att raka en häst, dock är han världens snällaste och står stilla, men tar sin tid trotts allt ..

Så nu är man hemma igen, ska göra något att äta sen blir det en lång varm dusch för min del! Den har man längtat efter .. eftersom man solade innan man åkte till stallet!

Puss från mig.


DAGS ATT BEGE SIG

Då har man fått i sig lite frukost, ska bytta om sen bege mig mot Klippan för att sola en sväng, känner att en gång denna veckan är väldigt lite, så får sola en runda idag också ..

Sen blir det stallet för att fixa och rida innan hovslagaren ska komma, alltid har man att göra, så idag blir det ingen lugn dag inte ..

Vi hörs senare när jag kommer hem ..

Puss från mig.

HUGO <3


GÄSPARNA GÅR HETA

Skulle ha en lång sovmorgon idag hade jag tänkt, vaknade första gången av att grannens hundar började skälla massa! (gör dom alltid så fort dom släpper ut dom) låg kvar i sängen och försökte sova vidare men gick så klart inte, så det var bara upp och ut med Trixie och nu har jag flyttat mig till soffan för att klicka runt lite ..

Min långhelg denna helgen, känns verkligen skönt med tre lediga dagar framför sig! :)
Än har jag inget planerat för denna helgen, funderar på en vit helg iaf, varit mycket drickande på den sista tiden, så hade nog varit perfekt med en vit helg för min del, fast man kan ändra på sig, men just nu känns det som om det blir en vit helg utan massa alkohol ..

Fredag idag, alltså kommer älsklingen hem ikväll, exakt vilken tid han kommer hem har jag absolut ingen aning om, han sa runt 8 - 9 ikväll iaf, så han dyker upp då någongång ..

Idag kommer hovslagaren, ska sätta på nya skor på Hugo, han har gått utan ett tag eftersom det är bra för hovarna, behöver lite återställning, så nu åker nya skor på, eftersom jag rider mera än vanligt nu också!
Hovarna slits väldigt mycket av att inte ha skor på, och han sliter snett också nämligen .. Halv ett skulle hon komma, så då åker nya skor på, funderar på om jag skulle dit och rida innan eller ta det efteråt, får fundera lite till på det :)

Nu dags för lite frukost!

Puss från mig.

POSTFOTO

Idag kom äntligen mina kort som man beställt efter, har dock inte öppnat och kollat om dom blev bra! Ska kolla igenom dom och sen ska dom in i mina samlar album ..

Ska dock ändra lite i mina album, eftersom det mesta är huller om buller, lika bra att fixa det nu, så man får rätt på alla foto som är tagna .. så man kan blicka tillbaka! ;)

Puss från mig.




NU HÅLLER JAG HELG

Nu kan jag hålla helg och par dagars ledighet! Det känns väligt bra ..
Efter att jag slutade jobba, så blev det att sola med Emelie och nu hemma för att slänga i mig lite mat och bytta om och sen iväg till stallet, har nämligen lite brottom eftersom man har tattoo tid ikväll! :)

Min femte tattoo ska in på kroppen, antagligen inte sista iheller! ;)

Puss från mig.


SISTA PASSET FÖR DENNA VECKAN

Sista jobb passet för denna veckan, känns jävligt skönt eftersom jag är helt slut i huvudet för tillfället!
Första natten man har sovit ensam, på över tre månader, kändes väldigt tomt kan jag ju säga, men gick att sova fast att det var tomt och ensamt, jag hade trotts allt Trixie hos mig! :)

Idag är det jobb tills 15, sen håller jag långledigt! HÄÄÄÄÄÄRLIGT.

Puss från mig.


HELT SLUT

Kom hem för ett tag sen bara, efter att jag var i stallet och hade ridigt och fixat så bagav jag mig hemåt, men blev stoppad av grannen som behövde ha hjälp med sin ena häst, så blev att man följde med henne till sitt stall och fixa och sen upp på hästryggen, kan ju säga att det var den värsta hästen jag har ridigt, där är mycket att lära och försöka få bort massa dåliga vanor, slår och sparkar med benen och andra dumheter, stannar precis när den vill, ja så jag har att göra, har sagt att jag kan rida den när jag hinner, tar sin tid men bara en egen häst!

Har inte så mycket mera att skriva tyvärr, bara att min älskade fyrbent gick som en dröm idag! Känns verkligen bra att fått igång honom på riktigt igen! Har varit lite upp och ner med det tidigare nämligen!

Nu är det träning som gäller! ;) riktigt skönt ..

Soffläge och mys ikväll, fast dock ensam men har Trixie hos mig iaf! Mys ..

Puss från mig.

PICS


JÄVLA KYLA

Riktigt jävla kallt idag, varm kör bilen istället, så nu ska man vänta fem minuter till innan man kan köra iväg, för att slippa skrapa rutorna, ibland är man lite lat, men hatar att sätta mig i en is kall bil, usch!

Ni alla får ha en bra dag! :)

Puss från mig.

PICS


LITE SAKNAD

Nu har älsklingen åkt till Holland, begav sig iväg vid 4 imorse, så ett hejdå hann man med att säga .. Ett par dagar utan honom, ska man nog klara av, det kommer gå fort .. Han är hemma igen på Fredag någon gång igen ..
Helt klart kommer jag sakna honom, men man kan behöva vara ifrån varandra också, kan vara nyttigt för ett förhållande, definitivt om man är sambo ..

Onsdag idag, allså dagens jobb pass och imorgon kvar för denna veckan, sen är det långledighet som gäller för min del! Det ska verkligen njutas till max! :) passa på när man kan ..

Jobb tills 16.oo. idag, sen blir det vanliga, stallet medmera .. har inget mera planerat idag, får se vad som sker! Just nu är jag halvdöd känns det som om, hoppas på en bra dag idag! :)

Nej nu ska jag ut och skrapa bilrutorna och sen mot jobb ..

Puss från mig.


TISDAG

Nu hemma från jobbet, innan man begav sig hemåt så blev det systemet för att inhandla lite till älsklingen och när jag ändå var där, så handlade man så klart till sig själv också, man vet aldrig när man behöver! Lika bra att ha hemma på lager ;) så man inte helt plötsligt står utan ..

Ska byta om, sen blir det stallet, även idag får man se solen skina, riktigt härligt.
Så nu har man inte tid att uppdatera massa, sorry.

Puss från mig.


DAGEN PASS AVKLARAT

Då var dagens pass avklarat, känns skönt att detta passet gått väldigt fort, när man väl har börjat så går det undan .. snart denna måndagen över!

Nu inväntar man bara älsklingen som är på väg hem, sen blir det soffläge och mys! Har tyvärr inte mycket mera att uppdatera till er, så det får vara bra för idag! :)

Puss från mig.

HAPPY


VAR ÄRLIGA

Vilka läser och följer min blogg? har nästan 100 läsare varje dag, så nu undrar jag verkligen vilka ni är ..

Puss från mig.

MOT JOBBET

Då har man fått en långrunda med Trixie och mat i magen, så snart dags att bege sig mot jobbet, en lång dag känns det som om, eftersom man slutar 21.45 ikväll, hemma lite efter 22, så en seg dag/kväll ..

Blev bara lite sallad till lunch så får köpa något att äta ikväll på jobbet, annars lär jag svällta! ;)

Ni alla får ha en bra dag, njut av det underbara vädret ..

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT

 


SOLEN SKINER

Solen skiner och underbart väder, älska detta vädret! Dock hade det kunnat vara lite mer pluss grader :)
Aldrig är man nöjd ..

Puss från mig.

MÅNDAG IGEN

Då var det måndag och ny jobb vecka igen .. så mycket att göra, så lite tid.
Hade svårt att somna igår, vet egentligen inte varför, har legat vaken antal gånger inatt, väldigt dålig natt kan man säga och det suger verkligen väldigt mycket!

Just nu håller man på att tvätta till älsklingen, eftersom han åker till Holland på Onsdag och är borta par dagar, snäll som man är så är man hjälpsam och hjälper honom som vanligt, eftersom han jobbar nästan dygnet runt och hinner inte med själv, ovanligt? nej skulle inte tro det! Han har det väldigt bra helt enkelt och det är något han redan vet ..

Idag är det eftermiddagspasset som gäller för mig, det enda posetiva är att jag har sovmorgon, sen att man slutar 21.45 ikväll det suger, hela dagen förstörd typ, hatar dessa passen, har inget val, man har det jobbet som man har tyvärr ..

Nu är det dags för lite frukost! :)

Puss från mig.


GODNATT

Nu blir det sängen för min del, ska verkligen njuta av min sovmorgon imorgon bitti .. : )
Godnatt allihopa.

Puss från mig.

POSTFOTO

Nu har man gått igenom nya bilder på datan, som man ska skicka iväg på framkallning, nämligen dags igen, en gång i månaden får jag skicka iväg kort, så det inte hinner bli för mycket att gå igenom, denna gången blev det 135 bilder att skicka på framkallning, almbumen bara växer här hemma, massa minnen ..

Tar sin tid att gå igenom och framkalla, men skönt att kunna göra det genom datan här hemma, toppen.

Puss från mig.

TRIXIE


INGEN VINST

Dåligt med vinst idag, tyvärr ingen alls .. fast man kan hoppas på bättre tur nästa gång! :)
Jag har haft en trevlig dag och kväll iaf, bäst av allt!

Nu är man hemma igen, så det blir soffläge med älsklingen .. lite söndagsmys blir det allt!

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

BINGOLOTTO

Ännu en söndag där några av dom bästa samlas för att ha en trevlig kväll tillsammans, gillas skarpt ..
Så nu ska jag bege mig för att hämta Emil och sen mot Klippan, ikväll ska vi spela hos Mia, hoppas verkligen på mera vinst denna gången! :)

En storvinst hade inte varit helt fel! ;) pengar kan man inte få för mycket av.
Ni får hålla tummarna för mig iaf ..

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT




NYTVÄTTAD










MÄTT

Fyfan så mätt jag är, helt sjukt att man kan bli så mätt egentligen! Fattar inte att man ska verkligen trycka i dom sista bitarna när man ändå känner mättnaden, man är bra dum ibland, istället mår man nu illa ..

Har varit iväg par timmar nu, typ fyra timmar har jag lyckats att roa mig, har som sagt solat en sväng sen gjort vid bilen, tvättat och polerat, så nu skiner min bettan igen! :) riktigt underbart när det är gjort, sen körde jag till stallet och fixa och red, kusin 'Linnea' var hos mormor och morfar, så medans jag mockade och fixade så borstade och fixade hon Hugo till mig, ibland har man det väldigt bra! :)

Har tvättat två maskiner tvätt innan man åkte iväg och nu har jag laddat den tredje och den siste för idag, att man bara kan lyckas att ha så mycket tvätt, bara att gilla läget!

Nu hade jag tänkt att ta en lång varm dusch, den har man längtat efter sen man kom innan för dörrarna här hemma ..

Puss från mig.

ÄLSKLING HUGO


2 TIMMAR SENARE

Nu har jag tagit ett rejält städröj här hemma, känns verkligen skönt att få det gjort ..
Så nu hade jag tänkt få i mig något att äta, sen på med lite kläder sen bege mig mot Klippan, för att sola och tvätta bilen, sen vidare till stallet för en ridtur i dimman, får väl se hur det går ;) ska nog gå väldigt bra ..

Vi hörs senare när jag kommer hem.

Puss från mig.


BILDERNA UPPE

Nu är äntligen bilderna uppe, för dom som undrat efter dom, inte så värst många denna gången, dåligt kan jag tycka, jag hade nämligen glömt att ladda kameran så den var full laddad, så därför blev det inte så mycket bilder tagna, bättre nästa gång :)

Nu ska jag börja med ett städröj här hemma ..

Puss från mig.

PICS








































































GODMORGON MINA FANZ

Då var det söndagmorgon redan, alltså är helgen snart över, dock jobbar jag eftermiddag så då innebär det att jag får en sovmorgon till, ändå ganska skönt! :) gillas skarpt, det tråkiga är att jag hatar att jobba eftermiddags skiftet ..

Missade att uppdatera igår kväll också, somnade ifrån det helt enkelt, sen när man väl vaknade på soffan så hade jag ingen ork till att göra det ..

Blev att jag åkte och red på Hugo, sen messade jag lite med Mari, så efter att jag var klar med honom, så blev det iväg hem till Mari för att rida med henne, lånade svärmors häst en runda, en islänining är det, första gången man har ridigt på en sån, inget speciellt med en isläning kan jag tycka .. var verkligen toppen väder igår, så det var skönt att ta två rundor på häst ryggen, riktigt skönt!

Vaknade lite innan nio idag, kännde bara hur mycket som ska göras idag, så var tvungen att kliva ur sängen redan nu, annars hade jag lätt kunnat sova vidare par timmar till, känner ändå att man inte kan sova bort denna dagen, måste nämligen städa i huset, tvätta, rida och fixa stallet, tvätta bilen, ja så jag har en del som ska göras, tvätten är igång redan, så snart för min del att börja på det andra också, ska bara lägga in bilder sen i fredags som inte kommit in än, måste även läsa igenom bloggar också, för det har man inte hunnit med på par dagar, ibland hinner man helt enkelt inte med vad man vill ..

Puss från mig.

<3


STALLET NÄSTA

Nu ska jag och Trixie bege oss mot stallet och njuta lite extra, eftersom det är helt underbart väder idag :)

Puss från mig.

PICS


SHOPPING PÅ VÄLA

Igår planera jag och älsklingen att vi skulle iväg på en shopping runda, alltså blev det Väla denna gången, ett tag sen man shoppade där, har varit Center Syd och familia dom sista gångerna ..

Hittade som vanligt en jävla massa, inget ovanligt .. Hade inga planer på att handla massa idag eftersom man egentligen inte behöver något, men när man väl hittar något snyggt så klart man shoppar loss isf när man ändå är ute på en shopping tur ..

Gårdagens party var toppen, kommer komma upp lite bilder senare under dagen, eller närmare kvällen, har nämligen nyss kommit hem och jag ska iväg till stallet för en runda i skogen nu, passa på när det verkligen är toppen väder, får man njuta extra mycket :)

Vi hörs närmare kvällen när jag kommer hem ..

Puss från mig.

SKÅL

PARTY TONIGNT! det är de enda jag har att säga, så skål på er! ;)



Puss från mig.


Young Money - Bed Rock


DAGENS OUTFIT




GLÖMT BLOGGEN?

Nej, så illa är det faktiskt inte .. Jag har bara inte haft något tid till att uppdatera, sorry! Har massa att göra nämligen ..

Igår blev det jobbet, sen direkt för att hämta bror sen inom ICA för att handla inför kvällen..
Sen hämta Mia och sen vidare hemåt, blev wii spelande och kollade vi på Robinsson, eftersom vi har en vårdtagare som Josefin Bergqvist är barnbarn till, så var man bara tvungen att titta på det, än är hon med i leken, spännande! :)

Hade en bra dag igår helt enkelt, känns alltid skönt ..

Idag har man jobbat tills 15.30, sen blev det att sola en runda och sen hämta bror så han följde med mig hem, eftersom han skulle hämta hem crossen, så nu har han åkt hem och jag ska hoppa in i duschen och göra mig i ordning inför kvällens bravader ..

Puss från mig.


SOVIT SOM EN STOCK

Inatt har man sovit riktigt bra, och sov så klart som bäst när klockan ringde .. Så är det nog för det mesta, när klockan ringer vill man bara dra täcket över huvudet och sova vidare, istället måste man krypa ur sitt varma täcke, usch! livet är som det är helt enkelt!

Idag är det samma tid som igår, slutar 15.30 idag också ..
Vi hörs när jag kommer hem.

Puss från mig.

BUS MED HUGO



Gallop träning på gång ;)


ONSDAGSMYS

Nu är det onsdagsmys som gäller! Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

KVÄLLSMAT PÅ GÅNG

Efter jag tagit duschen, så ringde älsklingen och beställde mat .. Så nu är duschen gjord och myskläderna är på, så nu ska jag ställa mig i köket för att göra fiskpinnar och potatis, det är vad det blir till mat idag ..
Ett tag sen man åt det, så det ska verkligen smaka bra! ;)

Älsklingen är nämligen på gång hemåt, underbart! Det innebär onsdagsmys för våran del! ;)

Puss från mig.


VARM DUSCH

Nu har man kommit hem från stallet, fast att det var ganska kallt och blåsigt så är det alltid lika skönt att komma iväg på en runda .. Så nu hade jag tänkt ta en lång varm dusch, låter som en väldigt bra ide ;)

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


JOBBET AVKLARAT FÖR IDAG

Då var jobbet avklarat för idag, känns alltid skönt att ha en arbetsdag avklarad, sin ledighet är guldvärd när man jobbat så mycket som man gör ..

Slutade halv fyra, sen blev det inom ICA för att handla hem lite som behövdes och sen när man var på väg hem så skickade älsklingen om jag kunde köpa snus, så det fick man göra det också, bara inom nästa affär, snäll som man är ..

Så nu ska jag slänga på mig ridkläderna och bege mig mot stallet för en ridtur ..

Vi hörs när jag kommer hem ..

Puss fråm mig.

ONSDAGEN DEN 5 OKTOBER

Tyvärr fick ni ingen uppdatering igår kväll när jag kom hem från jobb, slängde nämligen mig i soffan direkt hos älsklingen, filmmys sen blev det sängen ..

Då var det dags igen, har fått par timmars sömn och nu är det dags att bege sig iväg till jobbet igen ..
Börjar 07.00-15.30. Sen blir det stallet annars vet jag inte alls vad som händer och sker idag .

Vi hörs garanterat senare ..

Puss från mig.


WORK WORK WORK

Då har man fått gjort en del här hemma och även disken är fixad, känns skönt att slippa se det när man kommer hem sent ikväll ..

Har dock inte hunnit med att laga någon mat, så får köpa något på rasten så man kan få i sig någon mat idag också ..

nu bums mot jobb ..

Puss från mig.

KÄRLEK ♥



Mina fyrbenta älsklingar, ni kommer alltid ha samma plats i mitt hjärta ♥


TISDAGEN DEN 5 OKTOBER

Då var det tisdag idag, vaknat antal gånger nu på morgonen, men jag har intalat mig själv att jag skulle sova minst tills 9, men lyckades vara kvar i sängen tills halv tio, ganska duktigt för att vara mig, jag fattar inte varför jag inte kan sova länge när jag älskar att sova, ganska sjukt kan man ju säga ..

Har hunnit med att vara ute med Trixie och nu har hon bäddat ner sig igen för att sova, fattar inte att en hund sover så mycket som dom gör, iallafall så sover Trixie så fort hon kommer innanför dörrarna, en riktig sömntuta ..

Hade tänkt att ta mig en dusch nu och lite frukost kanske, hade nog varit en bra ide, sen ska man ta ett röj i köket sen gårdagen matlagning, efter att vi hade lagat mat och pajen var gjord och vi hade ätit så hade jag ingen lust med att stå och ta disken då, så istället blev det soffläge och mys för våran del, så det blir min uppgift att ta tag i det idag istället ..

Puss från mig.

HALLON/BJÖRNBÄRSPAJ

Nu har man gjort en hallon/björnbärs paj. detta kommer bli väldigt gott ska jag säga er, mums ..

mums ..


RIKTIGT HUNGRIG

Nu har man börjat på maten, eller kycklingen står i ugnen .. just nu är jag riktigt hungrig! Så det kommer sitta fint med mat i magen när maten väl är färdig, allt tar sin tid!

Älsklingen står i duschen, jag blev ganska så paff när han ringde och berätta att han slutade lite efter fyra idag, vet inte när det hände senast, väldigt länge sen .. fast jag blev bara glad!

Så idag/ikväll blir det garanterat mys! :)

Puss från mig.

PICS


































































HUGO


NU MOT STALLET

Nu ska jag hämta upp Emma i Klippan sen mot stallet, hon hörde av sig på en bra tidpunkt, behöver nämligen en fotograf till att fotta lite när jag rider, lite svårt själv :)

Så nu hoppas jag verkligen på bra nya fotto på oss, ska vi nog lyckas ganska bra med kan jag hoppas! :)
Resultatet när dyka upp om inget annat ..

Puss från mig.

STÄDNINGEN AVKLARAD

Nu har man hållt på i par timmar med den där städningen av huset, och tvätten är upphängd!
Dock är det riktigt tråkigt att städa, men man är väldigt nöjd efteråt att ha fått det gjort, så nu är här fint igen.
Har lite smått kvar att göra dock, men får bli en paus från det just nu, ska nämligen värma mig lite te och klicka runt på datan lite, sen är det dags för att bege sig till stallet och rida och fixa ..

Solen skiner idag, känns skönt ute när man är inne, men tror dock vinden är väldigt kall, gäller att ta på sig bra med kläder så man slipper frysa en jävla massa ..

Får se om det blir ridning hemma eller jag tar en runda i skogen, får se när man väl kommer dit vad man är sugen på .. lite smått sugen på att rida lite hemma och hoppa .. eftersom vi har nya hinder och bommar : )

Puss från mig.

JAG HAR EN BORTSKÄMD HUND

Det är något som alla andra kommit på till mig, att jag verkligen har en bortskämd hund, fast det är inget jag inte visste om, helt klart får hon precis som hon alltid vill, hon är ju trotts allt min älskling! :)

Här ligger hon och päser medans en annan springer runt i hela huset och städar, full rulle med andra ord, jag hade inte tackat nej till att ligga och päsa i soffan inte ..

min lilla gottgris är hon allt!




MIN FRUKOST


GÅRDAGEN KVÄLL

Ja igår blev man dock ingen miljonär, men hade en del chanser dock .. Bättre tur nästa gång, bäst att tänka så! Köpte två lotter, men ingen jävla vinst, vi var sju som spelade under samma tak, alltså 13 lotter hade vi tillsammans, men fan bara 200 kr i vinst på dom 13 lotterna, ganska dåligt kan jag ju säga .. Blev en bra kväll så ska vara nöjd trotts allt :)

Efter bingolotto så blev det att man bagav sig hemåt, eftersom älsklingen lykats att sluta i tid, eller tidigare än vanligt, båda var sjukt hungriga, så jag körde inom och hämtade kebab till oss, riktigt gott kan jag ju säga, sen blev det mys resten av kvällen, filmen vi kolla var bra som fan, kommer dock inte på vad den hette, skitsamma, kommer säkert på det sen ;)

Idag var det sovmorgon för mig och älsklingen, dock har han kört till jobb nu, men jag är ledig ..
Fast känns som om man har hur mycket som hellst som man borde göra, en del måsten måste hinnas med tyvärr, på min lediga dag, suck.

Ska börja med att slänga i mig lite mat, sen ska det börjas tvätta och städa, ser ut som värrsta kriget här hemma och all disken måste bort ..

Ja nu måste jag nog sätta fart!

Puss från mig.

INGEN POWERNAP HÄR INTE

Nu blir det duschen sen göra sig i ordning, sen vidare till Klippan för att umgås med dom bästa ..

Puss från mig.

PICS


POWERNAP KANSKE?

Så fort man kom hem blev man genast väldigt trött, suck ..
Powernap kanske, innan man beger sig till Klippan? Det är frågan om det är lönt att slockna till en halvtimme, kasnke är det de, eller inte ..

Puss från mig.


<3




JOBBEHELGEN ÖVER

Wooohooo, äntligen är jobbehelgen över!
Känns alltid lika underbart att ha fått den gjord, alltså två lediga helger framför mig, great! :)

Jobbedagen idag har man spenderat tillsammans med Emelie, massa galna flipp som vanligt även tryck i oss en jävla massa fika, känns som om man kommer att rulla fram om man ska fortsätta såhär, kan gå illa! Vem vet ;)

Slutade jobbet 15.45, sen ringde bror och undra om jag kunde köra han och Emil hem till Mia, och snäll som man är så ställer man alltid upp .. efter att man kört dom blev det inom stallet för att titta till alla hästarna och fixa till, även fick han en massa äpplen så klart, så han var nöjd, idag fick gan faktist vila, eftersom han varit igång hela veckan .. så en vilo dag skadar inte, ändå tråkväder idag och jag är ganska så sliter efter helgens jobbande och allt annat ..

Har även hunnit med att köra inom kvantum för att köpa bingolotto tills ikväll, slår till med två lottor även idag, så bara hoppas på massa vinst ikväll, ni får hålla tummarna för mig ikväll :)Så jag sitter bänkad framför tv från 19-21 ikväll, ni vet vart befinner mig iaf ;)

Puss från mig.

PUSS <3


SISTA JOBBPASSET FÖR DENNA HELGEN

Då var det söndag och sista jobbpasset för denna helgen, känns alltid lika skönt när helgen är gjord! :)
Idag är det jobb från 07.15-15.45, sen är det verkligen min tur att hålla HELG!

Hoppas på en lika bra dag idag som igår, bara att hålla tummarna :)

Ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.

MIN FYRBENTA ÄLSKLING


TOPPEN KVÄLL

Nu var man hemma från jobb, kan inte säga så mycket mera än att man haft en toppen kväll ..
Känns verkligen skönt med en bra kväll på jobbet ..

När man kom hem var älsklingen hemma, halv sovandes i soffan ..
Resten av kvällen blir bara massa mys, jobb imorgon igen ..

Godkväll allihopa.

Puss från mig.


MOT JOBB

Nu mot jobb, vi hörs ikväll!
Puss från mig.


DAGENS OUTFIT


SNART DAGS FÖR ANDRA PASSET IDAG

Idag har man verkligen hunnit med en hel del, känns verkligen bra!
Så nu har man hunnit med att ta sig en lång varm dusch och sen gjort sig i ordning och även hunnit med att laga och slänga i sig mat, blev pölser med potatismos idag, riktigt jävla gott ..

Så nu ska man släppa ut Trixie så hon får göra sina behov innan man ska bege sig mot jobb igen, sista passet för idag är 15.45. - 21.45, jag hoppas på en lugn kväll, bara man slipper stress och annat skit, så är jag mer än nöjd ..

Ni alla får ha en bra kväll ..

Puss från mig.

LYCKA

Just nu går allt framåt i mitt liv och jag mår riktigt jävla bra, säger bara en sak, LYCKA! ♥


MIN ÄLSKLING ÄR INTE RIKTIGT NORMAL

När man tar in honom från hagen och binder upp honom, så börjar han verkligen att gäspa, antagligen bara för att visa mig hur trött han verkligen är, men det stoppa inte mig för att komma ut på en ridtur, han är lite lustig min älskling! ;) det var inte en gång utan närmare tio gånger som han höll på, hann med att ta par bilder på honom! HAHA.







Inte bara gäspa, utan han skulle börja att sträcka på sig också, kan kanske vara bra att stetcha ut sig lite innan det är dags att jobba lite ;)
Kan inte säga mycket annat än att min älskling är bra rolig ibland! ;)


SNART DAGS IGEN

Då var man hemma igen, ett farande överallt känns det som om, överallt och ingenstans ..

Slutade jobbet 10.15, men fick gå lite tidigare, slutade redan vid 10 tiden, ibland har man tur så man kan gå lite tidigare, väldigt skönt! Hämtade upp bror hemma hos Mia, eftersom ändå jag skulle till hästarna, så passade han på att åka med mig istället för att pappa skulle behöva hämta medmera .. Blev först hem en snabb runda för att bytta om och hämta Trixie sen vidare för att lämna bror och sen blev det stallet!

Blev att man red lite på hemmaplan idag, lite gallop träning .. Väldigt kyligt och blåsigt idag dock, suck.
Men det stoppade inte mig för att bege mig utåt för en ridtur, när man väl kommit upp så är det skönt!

Kameran kom med idag, så det togs en del bilder, kommer komma upp lite nya bilder när jag laddat in dom på datan .. Blir antagligen innan man ska bege sig till jobbet igen, börjar nämligen jobba igen 15.45 .. Jag verkligen hatar dessa delade turer men har inget annat än att gilla läget som det är, ska vara glad att man har jobb och trivs så bra som man gör! :)

Nej nu blir det bums in i duschen för min del ..

Puss från mig.

TIDIG LÖRDAGSMORGON

Då var det en tidig morgon såhär på helgen, bara att gilla läget och tänka att man tjänar pengar och man slipper ligga hemma bakis och jävlig, för hade jag inte jobbat idag hade jag varit på Simons 25 års fest igår, men hoppade över det pga att jag skulle upp tidigt och det är inget roligt att sitta där nykter när alla andra är fulla och odrägliga .. så jag hoppade över denna gången, det finns flera tillfällen till party!

Idag jobbar man delad tur, 07.15-10.15 sen 15.45-21.45.
Massa körande fram och tillbaka men får gå ändå, bara hoppas på en lugn och bra dag ..

Så nu kallar jobbet för min del, vi hörs senare under dagen när jag kommer hem.

Puss från mig.

EN TRÖTT TRIXIE


GODKVÄLL

Min baby Trixie ligger här bredvid mig, finaste lilla hjärtegullet!

Nu ligger man bara och slösurfar, funderar på att slå igång någon bra film så man kan bli trött någon gång ..
Känns som om denna kvällen kommer vara lång annars .. blir att försöka ladda hem något sevärt.
Jag får väl se om man hittar något intressant ..

Så nu säger jag godkväll, samt godnatt eftersom detta antagligen blir sista inlägget för idag!

Puss från mig.


PICS


COKLADMUFFINS

Första plåten klar med muffins, blir två plåtar .. Lika bra att göra en stor sats när man ändå är igång och bakar!
Detta kommer bli mums ..


FREDAGSKVÄLL

Då var man hemma igen, efter en runda i stallet och sen hälsa på älskling på sitt jobb ..
Blev att man red ut en runda, gick bra idag också, just nu går han väldigt bra! Känns väldigt skönt när det går som jag vill ..

Idag är det fredagsmys som gäller, nu blir det att ställa sig i köket för att laga något att äta, sen är jag väldigt sugen på muffins, så ska ta och baka något gott också! :) Har ett kakmonster till sambo så kan tänka mig att han blir glad om inget annat ..

Vad gör ni andra ikväll? :)

Puss från mig.

HEMMA FRÅN JOBB

Då var man hemma igen efter en lång dag på jobbet .. slutade 16.oo. sen inom affären för att handla hem lite gott, eftersom det är fredag idag, så är det fredagsmys som står på schemat ikväll .. Alltid när man handlar så ska man ha lite bara, men får med sig massa annat som inte skulle med hem, det är de vanliga!

Min jobbehelg igen, känns som det var förra helgen som man jobbade, men icke var det de ..

Eftersom man har jobbehelg, så blir det fredagsmys ikväll, med eller utan älsklingen har jag ingen aning om, eftersom han inte har en aning om när han slutar, men vilket fall som hellst så har jag ändå Trixie hos mig! :)

Nej nu ska jag bytta om till ridkläderna och bege mig iväg till stallet för en ridtur, ser lite mörkt ut på himlen, så hoppas inte att det kommer regn, inget man vill ..

Vi hörs när jag kommer hem igen ..

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT




FREDAGSMORGON

Ja då var det redan fredag igen, känns som denna veckan gått väldigt fort, men samtidigt är det ganska skönt att vissa dagar går så fort som dom gör, så får man helg lite fortare, men dock skiter jag i vilket denna gången, eftersom det är min jobbe helg, både jag och älsklingen ska jobba helgen, för en gång skull så jobbar vi helg samtidigt, känns väldigt bra ..

Jobb idag tills 16.oo. sen får man väl se vad man orkar med ikväll, är trotts allt bjuden på 25års fest, får se om man ska dra dit eller blir en lugn kväll, det återstår och ser vad det blir närmare kvällen ..

Vi hörs när jag slutat jobb ..

Puss från mig.

RSS 2.0