ZAGA SOMNADE FORT EFTER ALLT LEKANDET




ZAGA MYSER I SOFFAN MED SIN NALLE


ZAGA

Zaga kämpar för fullt! Jag är säker på att hon kommer att krypa tidigt .. <3








TORSDAGEN DEN 31 MAJ

Idag vaknade vi strax innan nio, det är den vanliga tiden just nu för Zaga att kliva upp ..
Upp och gjorde Zaga i ordning och mig själv. Sen hade vi en lugn och skön mysmorgon, ingen stress utan bara tog den som den var i lugn och ro! Älskar mornar där man kan ta allt med ro och slippa ha en tid att passa!
Så det gäller att passa på när man kan .. och idag var det en sådan dag att vi hade inga måsten att fara iväg på ..

Efter att vi myst och Zaga somnade sin middags lur så tog jag tag i städningen här hemma, eftersom helgen är full och ingen tid att göra det då så fick jag ta tag i det idag, passande väder att göra sådant på trotts allt. Hade det varit soligt och fint hade det varit jobbigare att städa och behöva vara inomhus ..

Städningen är avklarad och har även tvättat en maskin tvätt, provat lördagens outfit tillsammans med skorna, måste se vad som passar och inte passar! :) ser verkligen framemot lördagen! Zagas dopdag ..

Sambon slutar jobba vid fyra så kommer hem därefter då hade jag tänkt att ha maten klar så vi bara kan äta, sen vid sex ska jag kolla gårdagens big brother annars ser denna kvällen lugn ut!

ni får ha en fortsatt bra dag allihopa. för det tänker jag ha ..

puss från mig.


VÅRAN FINA PRINSESSA

Lite mer än fyra månader har passerat tillsammans med dig, och det är så otroligt många fina minnen som har samlats och fler ska det bli! Vilken resa vi har påbörjat! Varje dag tillför du oss glädje, skratt och minnen! Att du som knappt h...ar hunnit smaka på världen har gjort så många människor lyckliga och glada gör mig stolt som mamma! Du är mitt hjärta utanför kroppen och vi kommer alltid älska dig otroligt mycket, vår lilla prinsessa!
 ♥


ONSDAGEN DEN 30 MAJ

Jaha då uppdaterar jag om gårdagen & idag .. rull rulle som vanligt.
Igår var man uppe strax innan nio, gjorde mig i ordning sen väckte man Zaga och gjorde henne i ordning, sen begav vi oss hem till gammelfarmor & gammelfarfar för det vanliga tisdagsbesöket! Vi hade haft en bra dag och var hemma vid fem tiden, då sambon väntade här hemma på oss. Resten av kvällen blev det mys ..

Idag vaknade man flera gånger på morgonen men ville inte kliva ur sängen så man försökte somna om och det lyckades man med efter ett tag, gick upp nio och var pigg och utvilad! Zaga fick sig ett bad och jag gjorde mig i ordning sen blev det att vi körde till Väla för att shoppa .. skulle som sagt hitta en klänning till lördag då det är dags för dop, har letat ett par gånger tidigare men inte hittat något passande och nu så hittade man efter man gått på Väla par timmar och letat, hittade så klart även lite annat, har även handlat doppresent till Zaga från oss också, klart hon också ska ha present av oss! :)

Väl hemma lite efter fem så packade man upp alla saker och sambon gjorde mat till oss, sen har man ätit och sen blev det en skön dusch och nu slöar man i soffan och myser med Zaga <3

Så nu ska vi fortsätta mysa, godkväll allihopa.

Puss från mig.


MIN OUTFIT FÖR ZAGAS DOPDAG



Efter en hel dag på väla så blev det att jag valde denna klänningen .. sista minuten nästan, eftersom det är dags för dop på lördag ..

jag är helnöjd! :)


MÅNDAGEN DEN 28 MAJ

Idag tog vi sovmorgon tills halv tio, alltid lika skönt.
Upp och åt frukost sen på med bikini sen ut i solen en runda, får passa på när man väl kan, har nämligen hört att vädret ska bli sämre redan imorgon och resten av denna veckan .. Bara det inte regnar på lördag för då är det dags för Zagas dopdag!

Idag har man inte gjort så mycket mera än att slöat i solen och fått ett besök av bror .. ett tag sen man träffade honom, så det var bara roligt att han kom och hälsade på oss.

Var som sagt och fotograferades för snart två veckor sen och nu har vi kommit med i Hd så antagligen kommer vi med i tidningen på söndag. Resultatet har jag lagt in till er redan så ni kan se ;)

Nu är det dags att ge Zaga mat och sen lägga henne, sen ska jag själv också krypa ner under täcket, så nu säger vi godnatt ..

puss från mig.




<3


SÖNDAGEN DEN 27 MAJ

Igår var det full rulle, svärmor hade öppethus från 14 och framåt under hela dagen och kvällen.
Så jag var uppe vid halv nio och körde dit efter att jag ätit frukost för att hjälpa och förbereda allt innan folket skulle komma ! Vi var klara strax efter tolv med allt och sen var det bara hem och göra sig i ordning och göra Zaga i ordning för party hela dagen/kvällen ..

Stolt mamma för att Zaga skötte sig bra hela dagen :)

Hemma strax efter tolv och då var man ganska trött kan man ju säga.
Men haft en väldigt bra dag iaf.
Imorse vaknade man runt halv nio, men låg kvar tills nio innan man klev upp. Gjorde oss i ordning och sen begav vi oss iväg för att handla mat och handla inför dopet, så det var klart, bra lite till som ska köpas som man inte kan fixa sähär tidigt innan.

Väl hemma så blev det att sambon packa in alla sakerna och jag började med städningen och röja undan lite, samt tvätta undan alla Zagas kläder. Sen har jag rensat i hennes garderop och plockat bort allt som hon växt ifrån .. Även idag har man varit lite flitig.

Nu slöar vi lite, kan man vara värd efter lite måsten.
Sen ikväll ska jag och svärmor flytta hästarna till sommarbetet. Annars ser kvällen lugn ut. Skönt kan jag säga.

ha en fortsatt bra dag.

Puss från mig.


HÅLLA FLASKAN SJÄLV



Zaga ligger i pappas knä och håller flaskan själv, duktig flicka! <3


TRIXIE SOLAR


ZAGA SOMNADE BREDVID SIN NALLE PÅ GOLVET



La Zaga på golvet för att hon skulle kunna roa sig och ligga och rulla runt, efter ett tag så hittade jag henne så här, tyckte att det blev tyst om henne .. älskade Zaga <3


FREDAGEN DEN 25 MAJ

Idag gick vi upp vid åtta, klar vakna och pigga både jag & Zaga .. på med bikini och sen ut i solen för att äta frukost ute, jävligt skönt kan jag säga! Älskar att bo i hus. Saknar inte lägenhet ett dugg.

Annars idag har man legat i solat antal timmar och haft det väldigt bra. Sen haft besök av Mari & Tommy en runda och sen har anticimex också varit här, har bekymmer med bi här hemma, så skulle leta upp var dom hade sitt bo, men gick inte så bra, men sprutat lite så vi hoppas att dom var där vi trodde, vill lixsom inte att Zaga ska bli stucken av dom ..

Har även tagit en snabb städning eftersom vi har fullt upp hela helgen och hinner inte med att städa då, så kunde lika bra får det undan. När sambon kom hem så fixade vi mat och sen har man kollat big brother och nu har man nyss tagit en lång skön dusch, så nu ska jag slöa i soffan och bara njuta.

Ha en fortsatt bra kväll allihopa.

Puss från mig.


ALLTID LIKA MORGONPIGG


ZAGA VÄNDER SIG FRÅN MAGE TILL RYGG


FULL RULLE SOM VANLIGT

Förlåt för dålig uppdatering, men haft fullt upp hela dagarna och har inte haft någon lust att uppdatera massa ..

även idag har vi haft fullt upp,
gick upp vid åtta och sen blev det att göra sig i ordning och åka iväg till Jobb för att hälsa på och sen inom banken och fixa ett sparkonto till Zaga och efter det så blev det föräldragruppen vid elva .. där efter blev det raka vägen hem för att slänga sig i sig i solstolen par timmar.

Efter en dusch så begav vi oss mot sibylla för att äta eftersom vi hade kuponger där, så var det ju ett måste att äta där idag, eftersom det var sista dagen idag, sen gick dom ut. När vi ätit så blev det att tanka bilen sen iväg till svärföräldrarna för att hälsa på en runda och väl hemma så blev det att se gårdagens big brother och nu kollar vi eurovision ..

Ja detta var min dag i stora drag, fullt upp med andra ord! Jag är glad att jag har en nöjd och snäll Zaga, min lilla charmtroll .. älskade  unge! :)

Idag 16.33 för fyra månader sen fick jag min underbara Zaga, alltså är hon fyra månader idag, fy vad tiden rinner iväg .. lycklig mamma är man verkligen! <3

godkväll allihopa.


ZAGA 4 MÅNADER IDAG


MINA FINA


DAGS ATT BOKA DOPTÅRTA

Ahh finns så många fina ..







något av detta kommer det att bli .. :)


DAGENS OUTFIT


ONSDAGEN DEN 16 MAJ

Tyvärr ingen uppdatering pga att man hade fullt upp hela dagen .. vi var uppe vid nio, åt frukost och gjorde oss i ordning sen begav vi oss iväg hem till gammelfarmor & gammelfarfar för ett besök .. Var flera som var där när vi var där, så bara skoj att träffa dom också .. Hemma strax efter fyra, så då kom sambon hem, så han tog hand om Zaga och jag begav mig mot stallet för att ta en runda på hästryggen, dock blåste som fan men ändå skönt att rida en sväng! Efter det så blev det hemåt för att byta om och sen iväg för att sola en sväng i åstorp .. Väl hemma så blev det lite mat sen slängde jag mig i duschen!

Sen vid halv nio landade man i soffan, full rulle hela dagen med andra ord ..

idag var jag uppe halv nio, men Zaga sov tills halv tio. Sömntutan, men jag klagar inte över att hon sover länge, bara skönt om jag också vill ha sovmorgon ..

Idag har vi varit iväg och fottat oss på hd, hela familjen, Zaga var duktig och skötte sig bra och gav en del leende, så nu bara väntar man på fottona som dom kommer skicka om två - tre veckor .. spännande! Kommer komma i tidningen sen också! :)

Hemma strax efter ett, då fick Zaga mat sen blev det bara massa mys med henne, när hon somnade så somnade även jag en runda bredvid henne, så vi båda tog en power nap på lite mera än en timme, skönt.

Nu väntar jag bara på att Big brother ska börja ..

ha en fortsatt bra kväll allihopa.

puss från mig.


ZAGA SITTER I SIN STOL


MÅNDAGEN DEN 14 MAJ

Idag var man uppe klockan åtta, vaknade av mig själv vid halv åtta men försökte somna om, utvilad som man var och pigg så steg jag ur sängen vid åtta. Dock sover Zaga än, min sömntuta .. Nu har jag hunnit att göra mig i ordning och äta frukost, ska väcka Zaga snart för att göra henne i ordning sen ska vi iväg till svärmor för sen ska vi åka iväg och lämna en av hennes hästar på bete .. Så kommer komma hem närmare kvällen, så även idag har man att göra ..

Hela denna veckan är ganska fullproppad med saker. Ingen vila ingeb ro ;)

Tisdag: babycafe, sen gammelfarfor & gammelfarfar
Onsdag: Fotografering
Torsdag: Fira en av sambons jobbekompis.

Ja lite har man iaf att göra ..

Nej nu blir det att väcka Zaga sen göra henne färdig och iväg .. ha en bra dag allihopa.
Solen skiner för fullt!

Puss från mig.


MITT ALLT <3


SÖNDAGEN DEN 13 MAJ

Gårdagen har jag inte så mycket att säga om, blev en riktig slapp dag där vi inte gjorde ett skit, bara mös och lata oss, såna dagar får man också ha, att bara finnas ..

Det enda jag kan säga om gårdagen är att Zaga rullat från mage till rygg för första gången .. <3

Idag var vi uppe strax efter nio, fixade i ordning oss och åt frukost sen iväg för att veckohandla mat. Väl hemma så klippte sambon gräset och jag tog mig ett litet städryck här hemma. Är färdig med det nu, har även fått i mig lite lunch och nu slöar jag igen lite.

Nu inväntar jag bara sambon, sen ska vi till svärföräldrarna en runda för fika. Sen efter det ska jag ta en runda på hästryggen! :) passa på när vädret tillåter det. Massa moln, men inget regn i närheten iaf. Hoppas på att slippa regnet iaf.

sen ikväll blir det mys och BB ..

puss från mig.


EMELIE & ZAGA BUSAR


FREDAGEN DEN 11 MAJ

Idag var vi uppe strax efter nio, åt frukost och gjorde oss i ordning, sen åkte sambon vid halv tolv, skulle iväg på svensexa med massa kollegor ..

Sen efter att han åkt så åkte jag hem till Emelie för ett besök där, och vi har varit där hela dagen och kom nyss hem .. mera än så här har vi inte planerat för denna dagen, har börjat få ont i huvudet så känner för en lugn hemmakväll, kan vara skönt det också, slippa fara iväg .. Dessutom ett jävla skit väder att dra ut Zaga i, blåser som fan och regnar, inget vidare. Ett riktigt inne väder med andra ord.
Blir snart att ta en dusch sen slänga sig i soffan och mysa med Zaga och se om det kommer något bra på tv idag .. man kan ju alltid hoppas! :)

ha en fortsatt bra dag allihopa.

puss från mig.


EN NY VAKEN ZAGA EFTER EN LITEN VILO PAUS


ÄLSKADE ZAGA


LITE EGO FÅR MAN VARA IBLAND


TORSDAGEN DEN 10 MAJ

Idag var jag uppe före Zaga, jag steg ur sängen vid nio, då var man utvilad och pigg .. Blev att jag ringde frisören, madde då alltså, sambons kusins fjälla som klipper här i sånna. Närma och bra att klippa sig där, slipper man fara iväg massa när man har Zaga också att tänka på. Skulle beställa tid tills nästa vecka, men hon hade redan tid idag klockan tolv, så jag passade på att ta den tiden. Fick väcka Zaga lite efter tio för att hinna med vad man skulle, Så hon fick sig ett bad och en nöjd Zaga hade man därefter!

Blev nöjd med klippningen, alla slitna och tråkiga toppar borta, så nu håller det par veckor tills det är dags för en ny klippning. alltid lika skönt att bli av med slitna toppar.

Hemma strax efter ett och då blev det att fixa lite lunch till mig och sen fick även Zaga mat, sen somnade hon nu vid halv tre och vilar en runda och jag klickar runt lite på datan.

Sambon kommer snart hem från jobb, sen kommer prästen klockan fem och vi ska planera dopet. Nu är det nära att hon ska döpas, spännande .. har inte provat dopklänningen än, men ska göra det när som och se hur fin den är på henne ..

Tar nog en timmes tid när prästen är här, annars har man inget mera planerat. Blir en lugn kväll skulle ja tro, har redan varit i farten idag och dagen är inte slut än ..

Ha en fortsatt dag allihopa.

puss från mig.


ONSDAGEN DEN 9 MAJ

Idag hade man sovmorgon tills tio, underbart att sova länge. Tur att man har fått en morgontrött dotter också, men det ändras nog med tiden, så nu njuter jag för fullt av att få sova så mycket som hon sover ..

Väl uppe så blev det att man fick sms av Emma, hon och Tess var på Väla så blev att jag gjorde mig och Zaga i ordning och åt frukost sen begav vi oss också mot Väla för lite shopping och härligt sällskap ..

Hittade lite till mig och Zaga, så några fynd blev det som vanligt, blir aldrig att man går på Väla utan att handla något .. Länge sen man träffade Emma så det var bara roligt att ses igen .. :)

Nu blir det att kolla gårdagens Big brother och mysa med Zaga, hon somnade och sov i en kvart, trodde hon skulle sova längre, men icke .. Så nu ska vi mysa ner oss i soffan och njuta lite extra mycket ..
älskade Zaga ..

Just nu ligger hon och snackat och har sig, så söt ..

Ha en fortsatt bra dag allihopa.

puss från mig.


ZAGA HAR EN PRATSTUND MED SIN NALLE <3


MÅNDAGEN DEN 7 MAJ

Idag var vi uppe vid nio, åt frukost och sen gjorde oss i ordning för att bege oss hem till svärföräldrarna för ett besök, skulle även lämna recept till svärmor som hon hade önskat. Där efter så blev det hemåt för att fixa lite i trädgården, fixat i ena rabatten på framsidan och sått lite nya blommor, så hoppas på att det kommer bli fint när det väl kommer komma upp!

När jag väl var klar med det så tog jag tag i städningen här hemma, så jag städade nedanvåningen och tvättat två maskiner tvätt. så nu inväntar jag bara att den sista maskinen ska bli klar så man kan fixa klart. Slöar lite i soffan just nu, kan man väl förtjäna efter lite slit här hemma!

Zaga vilar en runda nu och jag hade snart tänkt att fixa lite mat. Sen blir det en lång skön dusch. Sen får vi se vad vi ska hitta på resten av denna dagen eller kvällen, klockan rinner iväg och är redan fyra .. timmarna bara rinner iväg, så blir det väl när man har att göra!

Måndag idag och har en lång vecka framför mig, dock inte så mycket inplanerat. Bara tisdag & torsdag, imorgon blir det att ta det vanliga besöket hos gammelfarmor & gammelfarfar, sen på torsdag är det dags att planera inför dopdagen med prästen, annars tar jag dagarna som dom kommer .. man får alltid att göra. Vare sig man vill eller ej ..

tack för mej, ha en fortsatt bra dag alla :)

puss från mig.


LITE BILDER FRÅN IDAG


Isaac tyckte det var gott med tårta


Zaga satt i gammelmorfars knä ..


väldigt god tårta som pappa beställt .. snövit som den heter. :)


SÖNDAGEN DEN 6 MAJ

Idag har det varit full rulle sen man klev ur sängen! Idag hade vi sovmorgon tills halv tio, alltid lika skönt med långa sovmornar .. :) gillar vi skarpt.

Vid elva begav vi oss hem till pappa för att Morfar med sambo skulle komma ner på besök. Så idag lyxade vi till det lite extra, han hade med sig smörgåstårta och pappa bjöd på vanlig tårta, riktigt gott kan jag ju säga .. mums. Så vid fyra när vi åkte därifrån så var jag sprängande mät och belåten! Skönt att slippa tänka på mat idag iaf! :)

Väl hemma så blev det bara att ge Zaga mat sen bytta jag om till ridkläderna och tog en långrunda på hästryggen, alltid lika skönt .. Dock blåste det lite kyligt men ändå skönt att komma ut på en runda.

Väl hemma så blev det en dusch och nu sitter man och degar i soffan, hade tänkt att ta fram lite gott och göra te och mysa ner mig i soffan och invänta Big brother, Zaga vilar en runda just nu så hon vaknar väl snart skulle jag tro och då blir det massa mys! :) underbara unge.

det var denna dagen i stora drag, ha en fortsatt bra kväll allihopa.

puss från mig.


EN NYFIKEN TRIXIE


EN NÖJD ZAGA MED NYA LEKSAKEN


LÖRDAGEN DEN 5 MAJ

Idag var vi inte uppe från halv tio, skönt med sovmorgon enligt mig! :) alltid lika skönt. Dock var sambon uppe redan vid åtta, men då sov vi vidare efter att Zaga fått mat, man får passa på medans man kan.
Väl uppe gjorde vi oss i ordning och åt frukost sen blev det iväg till OJ för att handla mat och lite extra gott till ikväll, blir nämligen potatisgratäng, fläskfile, tzatziki och färska grönsaker idag, ska bli väldigt gott! Efter att vi handlat så blev det inom barnaffären för att handla kläder och lite behövligheter till Zaga, hon har nämligen gått upp en storlek nu, till 62, så behövde ha lite extra till henne .. har som sagt redan en del men man kan inte ha för mycket.

Nu är man hemma igen och ska sätta igång en maskin tvätt och vika ihopa den torra tvätten, sambon är ute i trädgården och fixar, jag hade egentligen tänkt ta en runda på hästryggen, men ett jävla blåsväder idag så idag skiter vi i det, fast man har suget på det ..

Ikväll blir det att äta gott och ha lördagsmys, underbart.

ni allihopa får ha en fortsatt bra dag.

puss från mig.


SHOPPING TILL ZAGA












FREDAGEN DEN 4 MAJ

Idag var vi uppe strax innan nio, då tyckte Zaga det var dags att gå upp ..
åt frukost och gjorde våran vanliga morgon rutin, sen blev det en promenad ner till stallet för lite mys med min fyrbenta gosse, trodde han var skitig, men icke idag inte! typiskt. Etersom man har planerat med svärmor att vi ska rida en sväng sen vid fyra när sambon slutat så han får ta Zaga .. så tänkte jag borsta rent honom ordentligt så man slipper det när man väl ska rida!

Väl hemma efter promenaden och lite fix i stallet så blev det att ta tag i städningen här hemma .. så nu är även det gjort. Har dock en maskin tvätt som jag väntar på att ska bli klar, Zagas kläder som jag håller på att tvätta undan, eftersom det går antal ombyte när det händer olyckor ..

så det blir en runda på hästryggen i eftermiddag, sen får man se vad vi ska göra ikväll ..

ha en fortsatt bra dag allihopa.

puss från mig.


EMELIE & ZAGA


TRIXIE LIGGER OCH SOLAR


MASSA LEK MED ISAAC


EN GLAD ZAGA I BILEN PÅ VÄG TILL ESLÖV


TORSDAGEN DEN 3 MAJ

Ursäkta för dålig uppdatering dom sista dagarna .. blev som sagt att fira valborg hemma hos syster och stannade där tills tisdagkväll, vi var hemma strax innan åtta på kvällen, helt slut allihopa. Dock var nog Zaga tröttast ..

Valborg blev lyckad med god mat och trevligt sällskap! Tisdagsmorgon planerade vi att åka till skånesdjurpark, så det blev det att vi allihopa gjorde .. fint väder så man njöt för fulla muggar! Efter vi varit där så åkte vi hem till syster igen och grillade där innan vi begav oss hemåt ..

Igår blev det att njuta i solen par timmar och sen hade man gammelfarmor på besök här .. sambon slutade vid fyra sen efter vi hade gjort oss i ordning så blev det iväg hem till Emelie för att grilla och umgås.

Idag har det varit en lugn hemma dag med Zaga, jag har legat i solen par timmar ocn nu har man fått i sig lite att äta, gott med lite mat eftersom man bara ätit frukost, och ett mellan mål lite efter tolv. Så man var ganska hungrig nu.

Just nu vilar Zaga, ligger ute i vagnen i friska luften. Skönt för henne. Hon sover bäst ute i vagnen i friska luften.

Sambon slutar inte förän sex idag, så just nu inväntar man bara honom. sen blir det mys resten av kvällen när han kommit hem, så nu ska jag plocka undan lite och göra lite nytta innan Zaga vaknar ..

ha en fortsatt bra dag allihopa.

puss från mig.


RSS 2.0