JAG LEVER

Blev bara en snabb dammsugning av hall och köket, samt diska undan all disk efter att man lagat mat, har packat matlåda tills imorgon, alltid lika skönt att ha med sig mat till jobbet, slippa köpa massa äckliga färdig rätter, riktigt trött är man på dom, usch! Då är det bättre med sitt egna hemma lagade! :)

Nu har jag släckt ner dom flesta av lamporna i huset, bara par stycken tända så älsklingen hittar när han kommer hem, vissa lampor har vi tända på natten också, så det inte ska vara helt nersläkt ..  eftersom jag har en tendens att gå upp vissa nätter då man inte kan sova, inget ovanligt för att vara mig!

Jag är trött som en särare just nu, dock har man varit helt död hela dagen, morgonen var värrst kan jag säga, ville bara hem till min varma säng igen, men ska inte vara så negativ mera, jag har åtta timmar imorgon att jobba, sen håller jag helg, ledig lördag söndag, jävligt skönt ska det bli! Ingen är lyckligare än mig! :)
Jag älskar min ledighet ..

Nu mysa ner sig under täcket med Trixie, dock sover hon som en stock så får väcka henne, så vi kan bege oss uppåt mot sängen, blir mys i sängen ikväll för våran del! :) Skönt att man har bärbar data!

Puss från mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0