MASSA ATT GÖRA

Jaha då var man hemma, eller har varit hemma ett litet tag, har hunnit med att gå och hämta posten och varit ute med soporna och lite annat smått, och packat upp tre kassar som man fick med sig från affäen när man handlade ..

Jobbat tills 15.oo idag, dagen har gått bra, inga konstigheter direkt. väldigt skönt .. blev en kycklingrulle till middag idag, väldigt gott kan jag ju säga! ;) så jag är fortfarande mätt! Klarar mig till ikväll iaf. Efter jobb blev det inom Netto först och handlade där, sen inom Ica, eftersom netto aldrig har det som man ska ha, retligt! Träffade Lina på ica, ett tag sen så blev lite snack, trevligt.

Så nu är man hemma, älsklingen jobba och har ingen aning om när han slutar jobba heller, och det visste inte han själv. Det är nu han börjar jobba mycket igen, något jag får ta! tyvärr. Man tröttnar inte på varandra iaf, alltid något posetivt.

Hade tänkt att få lite gjort här hemma idag, tvätta par maskiner tvätt och ta ett städryck, kan nog behövas .. Egentligen har jag ingen lust alls, men lika bra att få det gjort, kanske man har en glad sambo när han kommer hem! :)

Puss från mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0