LÖRDAGEN DEN 23 JUNI

Gårdagen blev väldigt bra. Verkligen en toppen kväll fast att det var ett jävla skit väder, men sen klarnade det upp under kvällen, en jävla tur eftersom vi skulle leka lekar och dansa rund midsommar stången som vi gjorde ..
 
Åkte hemifrån vid tre tiden, samlades alla hos Nisse, och sen ramlade allt folket in efter ett tag, Zaga var lite gnällig i början men sen var hon jätte snäll resten av kvällen, så det böev en lyckad dag med henne, annars brukar det inte vara det lättaste med små barn ..
 
Började med att vi åt mat sen klädde vi midsommarstången tillsammans och efter det så dansa alla och sen lekte vi massa lekar och delades upp i lag och riktigt roligt hade vi. Vi åkte hem vid elva tiden, för då började Zaga bli trött, eftersom hon annars lägger sig vid nio tiden så var det läge att åka hem med henne.
 
Idag var vi uppe vid nio tiden, lite sovmorgon fick man, blev att man stack till stallet direkt för att rida en härlig runda med svärmor, började regna lite smått när vi red iväg med slutade lika kvickt, sen när vi nästan var hemma så började det regna som fan, men bara en rejäl skur, för det varade inte länge ändå, när vi skulle släppa hästarna så hade det slutat.
 
Hemma för ett tag sen, då blev det en dusch och på med lite kläder och nu hade jag tänkt ta ett städryck, inget måste egentligen, men känner för att göra det, då är det lika bra att göra det! :) sen ska vi ner till svärföräldrarna och grilla och ha en bra, ha en fortsatt bra dag allihopa.
 
Puss från mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0