MER DÖD ÄN LEVANDE

Kan man säga just nu, helt slut i huvudet och kroppen .. har nyss kommit hem, varit iväg och hjälpt Mia för att flytta lite saker och sen blev det inom affären för att köpa hår färg till oss båda, eftersom på torsdag så ska man prova på något nytt, ska nämligen färga håret.

Blonda & bruna slingor ska fixas, lagom trött på den mörka färgen .. Så får hoppas på ett bra resultat!
Så nu är man hemma, ska slänga mig i duschen och sen blir det fångarna på fortet som gäller!

Garanterat soffläge resten av denna kvällen!

Puss från mig.

SAKNAD


TISDAGEN 31 AUGUSTI

Nu är man hemma, eller ett litet tag sen man kom innan för dörrarna här hemma ..
Efter jobbet blev det att fixa presentkort till bror som mormor skulle ge honom, körlektioner från körskolan, kan vara bra eftersom han får sätta fart med sitt körkort kan jag tycka .. Slippa köra runt på han överallt och ingenstans.

Efter det blev det inom min hyresvärden, men fick ingen kontakt så kunde inte lämna nycklarna och sen blev det sola för min del, väldigt skönt kan jag säga ..

När man solat blev det affären för att handla lite och nu hemma, ska göra något att äta sen blir det lång promenad med Trixie i det härliga vädret!

Sen invänta svar från Mia om man ska hjälpa henne lite med flytt, eftersom hon ställde upp för mig så helt klart ska jag ställa upp för henne .. riktigt glad över all hjälp man fick av henne! fett mycket kärlek till dig.

Bredband bekräftelsen kom idag också, så nu hoppas man på att dom hör av sig så fort som möjligt om bredbandet, har mobilt bredband just nu, men ska ha annat sen från bredbandsbolaget, högre hastighet, blir nämligen 24 denna gången .. Kommer bli skit bra!

Nej nu får jag sätta igång här hemma, så man får gjort något. Blir bara seg av att sitta här just nu.

Puss från mig.


JOBB JOBB JOBB

Jobbar som vanligt idag, slutar drygt om en timme. allså 16.oo.
Sen ska man fixa presentkort till bror och sen iväg för att lämna nycklarna för garaget och sen vidare hem för att hämta Trixie för sedan ska man till hästarna för att fixa och rida, allså har man väldigt mycket att göra, ska även hinna med att sola en snabb runda idag!

Annars idag har man inte mycket mer planerat, kan tycka att det är tillräckligt ..

nej nu måste jag jobba vidare.

Puss från mig.


VÅR MÅNADS DAG IDAG

Får ju inte glömma, att det är våran månadsdag idag!

Grattis till mig och älsklingen ♥
Fler månader ska det bli!

happy happy happy

Puss från mig.

JAG ÄR NANNIG

Älsklingens klocka ringde halv sex, hade ställt min på halv sju, men lyckades inte att somna om när han väl gick upp, antagligen bara för att man kunde sova vidare ett tag till innan jag var tvungen att kliva upp från mitt varma täcke ..

Igår var det jobb som gällde tills 21.45, sen hem direkt för soffläge, Malin var här när jag kom, älsklingens syster. Så blev tv tittande innan det blev sängen för våran del .. Det tråkiga var att man lyckades missa fångarna på fortet igår, men idag missar man inte det .. Så får se till att vara hemma vid den tiden idag om inget annat dyker upp!

Jobb idag från 07.30 - 16.00. den vanliga tiden. Fast tagit ledigt vid halv två eftersom man ska göra cell prov då. Lite smått nervöst är det allt. Hoppas på det bästa, fast tar tag innan man får svar, om jag läste rätt så typ sex veckor innan man får svar, om inte så ska man vidare på undersökning!

Jag får hoppas på det bästa helt enkelt, mera kan man inte göra ..

Älsklingen har redan åkt till jobbet, så nu är det min tur att bege mig iväg för att jobba mina timmar.
Vi hörs garanterat senare.

Puss från mig.


BEGE SIG TILL JOBB

Nu har man fixat lite här hemma och fixat i ordning sig inför jobb!
Blev även nyss en liten runda med Trixie, så hon klarar sig bra till älsklingen kommer hem, antar att han kommer hem före mig, för ringa och höra med honom senare .. Har nämligen ringt han utan något svar, kan tänka mig att han har fullt upp på jobb ..

Så nu blir det jobb för min del, slutar 21.45 ikväll. Så antagligen så hörs vi senare när jag kommer hem.

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT


GODMORGON

Godmorgon kanske? Kan man nog säga såhär dags.

Vaknade par gånger nu på morgonen, har svårt att sova länge nu förtiden, sen jag flyttade.
Allt är nytt och det tar sin tid innan man kommer i ro, så får väl ta den tiden innan allt lägger sig i sin vanliga ordning ..

Låg kvar i sängen ett tag, kollade fb i mobilen och skickade lite sms, låg och drog mig helt enkelt. Skönt kan man säga ..

Nu har man kommit upp eller varit uppe ett tag, hunnit med att ta ut Trixie på en runda, ganska skönt väder idag, eftersom solen är framme ..

Idag är det jobb som gäller, ny vecka och nya tag för min del. Fast en kort vecka .. Är nämligen långledig denna helgen, alltid lika skönt att ha det framför sig! Det tråkiga är att man jobbar kvällen idag, jobbar 13.15 - 21.45, verkligen en seg dag, eftersom jag hatar att jobba kvällen .. Blir det ännu värre, men ska nog klara av det idag också som alla andra kvällar ..

Ska få i mig lite frukost och sen ta en dusch och göra mig i ordning, måste nämligen inom hyresvärden för att lämna mina garage nycklar och ta det sista som jag har där inne, så lite att göra innan det är dags för jobb ..

Puss från mig.

PICS



Trixie myser i soffan ..


EN LITEN PAUS

Nu har man städat hela nedan våningen, känns skönt att ha det gjort.
Fast att man vet att man har hur mycket som hellst var som ska fixas, allt tar sin tid och så är det med allt!

Så nu tog man en paus, älsklingen är på gång hem, så då blir det att ställa sig för att göra någon mat!
Fast har ingen aning om vad man ska göra än, alltid lika tråkigt att hitta på något att göra .. Får väl se vad det blir och vad älsklingen är sugen på!

Annars idag har jag ingen aning om än vad som sker, känner att jag behöver röja undan här hemma så man kan känna sig som hemma 'lite' iaf, vet att det kommer ta väldigt länge innan vi kommer komma i ordning, men blir ikea nästa helg, har en del som man ska köpa nytt ..

Ut med det gamla och in med nytt! Det är vad jag kör på just nu ..

Puss från mig.

TRÖTT OCH OENGAGERAD

Kan man lugnt säga, just nu vill jag bara dra täcket över huvudet och sova resten av denna dagen.
Men har tyvärr saker att göra, som måste bli gjorda ..

Kom nyss hem igen, blev lägenheten för att ta lite saker och sen vidare för att sola en runda och efter det blev det inom statoil för att bytta två trasiga lampor på bilen, när man ändå var igång med bilen blev det inom för att tvätta den också, lika bra.

Efter det blev det hem till Pappa för att hälsa på honom, över en vecka sen jag snackade med honom.
Eftersom hans mobil gått i sönder och han inte har pallat sig iväg för att köpa ny dom närmaste dagarna, men nu hade han tydligen köpt ny, men inte satt igång den, för han inte visste eller förstod sig på den nya mobilen!

Hann även med att träffa Bror och Mia en sväng .. trevligt.

Nu hade jag tänkt börja röja undan här hemma lite, eller mycket!
Har en hel del att göra och som verkligen måste göras, älsklingen är inte hemma heller, han är iväg och hjälper sin kusin, så märker när han dyker upp!

Puss från mig.

DÅLIGT MED BILDER

Tyvärr så får ni nöja er med bilder från camen ..
Min kamera ligger ner packad än i någon av lådorna, har ingen aning i vilken eller var det ligger och laddaren ligger i en annan låda, så har antal lådor att packa upp innan man lyckas att hitta det man behöver, men ni får änså stå ut ..

Puss från mig.

PICS


SÖNDAG

Ja då var det redan söndag .. helgen snart slut. Som i vanlig ordning så rinner bara dagarna iväg.
Igår skulle egentligen älsklingen jobbat, men regnade så han slapp jobbet.

Så då passade vi på att köra det sista stora flyttlasset från min lägenhet, soffan medmera.
Helt klart känns det bra att få ha gjort allt, men sen samtidigt jävligt konstigt, mitt huvud snurrar än, räddslan finns inom mig att detta ska gå åt helvete, rädd för att något ska hända helt enkelt och det är de sista jag vill ..

Efter vi kört sakerna så blev det att ställa i ordning en del saker sen blev det en lång dusch för våran del. Verkligen behövligt och underbart skönt.

När duschen var gjort fick jag mig ett ryck och blev sugen på vofflor,
så det ställde jag och gjorde till mig och älsklingen, riktigt gott kan jag säga er. mums. Ingen glass hemma så det fick älsklingen köra och handla medans jag gjorde vofflor ..

Blev soffläge medans vi planerade vad som skulle ske under kvällen, jag hade inget sug efter något speciellt, men helt klart var man sugen på att hitta på något, men vad hade vi ingen aning om. Till slut planerade vi Bio .. Bror, Mia, Samme och så klart jag och älskligen .. Blev Growns ups, kan säga att det är en sevärd film.
Många skratt!

Efter filmen blev det soffläge och mys här hemma, men dröjde inte länge förän man slocknade, riktigt jävla trött var man ..

Idag vaknade man som vanligt först, älsklingen sover fortfarande. Ville verkligen sova länge idag, men gick inte så bra, vaknade till sen började de snurra i huvudet hur mycket man egentligen har att göra .. Så bara för mig att kliva upp än att bara ligga där och fundera över massa skit.

Har varit ute en runda med Trixie och nu är det datan som gäller en stund, måste ha lite koll på läget känner jag. Inte bra att vara frånvarande i vissa lägen ..

Så nu hade jag tänkt att få ner lite frukost, sen bege mig till Klippan för att fixa det sista i lägenheten och sen när man ändå är där så hade jag tänkt sola en sväng, sen har man hästarna att fixa och sen allt här hemma.

Säger bara 'pust' just nu, känner på mig att detta kommer bli en jobbig dag, vill bara att allt detta ska gå fort att komma i ordning med allt ..

Vi hörs garanterat senare.

Puss från mig.

PICS


SISTA FLYTTLASSET

Igår blev det jobb tills halv fyra. Sen träffade man Emelie en sväng, sen vidare för att sola, upp i lägenheten för att kolla posten, sen hem för att bytta om och hämta Trixie .. Efter det blev det iväg till stallet, fast inom en snabb runda för att träffa älsklingen .. saknade honom! 

Blev en lång runda i skogen, riktigt skönt kan jag säga.  

Kvällen var inte planerad, men hade blivit bjuden på fest hos Masse, så när älsklingen jobbat klart så blev det att vi drog dit, ingen jätte spännande fest, så vi var inte där så värst länge, resten av kvällen bestod av fredagsmys.

Idag vaknade man runt tio tiden, men somnade om och sov tills halv tolv, riktigt skönt!
Upp för att äta frukost sen begav vi oss iväg för att hämta lastbilen för att tömma det sista i lägenheten.
Så nu är det mesta klart, ska bara iväg en snabb runda imorgon för att hämta dom sista städ sakerna som är kvar i lägenheten, så imorgon lämnar man lägenheten och nycklarna till Mia ..

Idag är det lördag, har ingen aning om vad vi ska göra, men ska iaf träffa Mia och bror en sväng och hitta på något med dom, men vi har inte bestämt än vad vi ska göra, så det får vi se under dagen ..

Puss från mig.


JOBB JOBB JOBB

Sitter på jobb som vanligt, slutar drygt om en timme.
Så nu får tiden gå fort, så jag kan hålla helg!

I helgen har man inga planer än, bjuden på fest ikväll, men får se vad det blir av denna kvällen om man drar dit eller om det blir en lugn kväll ..

Puss från mig.


HEMMA EFTER EN LÅNG SHOPPING RUNDA

Nu är man hemma efter en lång shopping runda, dock jätte trött.
Tyvärr blir det ingen direkt uppdatering ikväll, har ingen ork eller lust alls, ska slänga mig framför tv, bara hoppas på att där går något vettigt också ..

Hoppas ni klarar er utan värsta uppdateringen nu.

Puss från mig.

TORSDAG

Godmorgon får man väl säga nu. Trodde det skulle vara jobbigt att komma upp när larmet gick igång eftersom man haft en del dagar ledig nu, men kom upp iaf .. lite smått seg var man helt klart.
Ännu segare när älsklingen fick ligga kvar och sova ett par timmar till!

Idag är det jobb tills 15.30. sen blir det hem och ta Trixie på en runda sen kommer Mia hem till mig, sen blir det shopping runda, Väla och Ikea med mera. Hoppas på att man får med sig en del hem som man behöver.
Brukar alltid bli dyrt när man är iväg, som det kan gå :)

Allså idag har man fullt upp med andra ord. Bättre det än att inte ha något att göra alls.

Vi hörs garanterat senare.

Puss från mig.


FÅNGARNA PÅ FORTET

I måndags började fångarna på fortet, sett två avsnitt redan, idag går det tredje.
Alltså klockan åtta är man fast framför åtta ..

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.


PICS



Nu blir det mys med Trixie.


DIKTIGT TRÖTT

Lite förändringar blev det helt plötsligt, ringde älsklingen och undra vart han blev av, eftersom maten snart var klar, men han var tvungen att jobba vidare, så än är man ensam hemma .. har ingen aning heller om när han slutar, jag lär märka det när han dyker upp här hemma .. helt klart måste man ha sin ensam tid, men har ändå saknat honom under dagen, ska helt klart pussa extra mycket på honom när han kommer hem .. mys!

Maten blev väldigt god, blev köttfärsås och spagetti. mums.

Ikväll blir det soffläge som gäller.

Puss från mig.

MATLAGNINGS DAGS

Nu är nytt internet på gång, eller om 2-4 veckor, en lång vänte tid, men det får gå ändå!

Älsklingen är på gång hem, så nu ska man snart börja på maten, så den är klar tills han kommer hem ..
Vi hörs garanterat senare.

Puss från mig.


FULLT UPP

Min sista lediga dag idag, sen är det jobb som gäller igen ..
Fast bara två dagars jobb denna veckan .. 

Allså torsdag 07.00 - 15.30 Fredag 07.00 - 15.30. Lagom vecka denna vecka.

Just nu har man fullt upp med att fixa nytt bredband, får utbrott på all jävla telefonkö ..

Någon som vet bra fungerande bredband?

Puss från mig.


DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11

Låt bli med att tro, att du kan gissa dig till, vad andra människor verkligen menar eller önskar. Låt dem själv komma till orda.

SKITER I

Jag gör vad jag vill och känner för, skiter i vad folk tycker. Följer min egna vilja ..
Jag tänker inte leva ett liv där andra ska styra och ställa i, allså skiter totalt i vad ni tycker och tänker ..

Så bara stick ..

Puss från mig.


PICS


BLOGGPAUS

Har haft en blogg paus pga en del saker, bland annat flytt.
Mycket som sker i ens liv just nu, därför blev det en liten blogg paus för min del .. man kan nämligen inte hinna med allt, fast att man vill! Tiden räcker inte till i alla lägen ..

Har som sagt blivit sambo med världens underbaraste Johan, eller för par dagar sen.
Lägenheten är nästan tom, bara soffan o lite annat kvar. Skulle ha kört det igår, men kunde inte låna bilen att köra med, så ska antagligen bli idag, fast jag är inte så sugen på att köra ett flyttlass idag i detta jävla vädret!
Känns som höstvädret redan har kommit, suck.

Skriver inte allt som skett i ens liv, lite får man hålla för sig själv! :)

Livet flyter på och jag är jävligt lycklig, allt går bara på rätt håll! Helt underbart liv man lever .. man kan inget annat än att vara happy just nu.  

Lite hårt att lämna min lägenhet eftersom man trivdes riktigt bra, men ändå skönt att bo i hus nu, mera frihet! Trixie trivs även riktigt bra, det är huvudsaken att hon trivs och bra. Det är nämligen hon som går först i mitt liv ..

Har haft sovmorgon idag, väldigt skönt. Vaknade vid tio tiden, fast vaknade en sväng när älsklingen skulle iväg till jobbet innan 7, men somnande om ganska så fort .. min sista lediga dag denna veckan, så det gäller att passa på att sova ut så länge man kan ..

Blev ut en runda med Trixie, fast ingen lång runda eftersom det är värsta blåsvädret ute idag!

Sen in till Klippan för en del ärenden som skulle fixas, även träffa Johanna en sväng och efter det blev det solning som gällde ..

Så nu är man hemma igen, hade tänkt att få i mig lite frukost sen betala sina räkningar.
Annars idag har man inget direkt planerat, får se vad som sker under dagen. Alltid nått skulle jag tro.

Puss från mig.





FREDAG

Fredag är redan här, kan inte förstå riktigt var dagarna blir av ..

Allså fredag och min jobbe helg, inget roligt. Men jag har inte mycket val än att bara acceptera läget som det är .. Får tänka att jag är ledig två helger efter denna helgen är gjord.

Nej, nu måste jag bege mig till jobbet.

Puss från mig.

FLYTTEN ÄR NÄRA

Sa upp min lägenhet igår, eftersom man har tre månaders uppsägning, så lika bra att vara ute i god tid.
Men blev som sagt av med lägenheten redan den siste denna månaden, lite förvånad är man allt eftersom det gick så fort, men inget att göra något åt. 

Kontraktet är redan klart, så nu är det drygt en vecka tills det är flytt som gäller.

Så nu ska det fixas flyttlådor o sen ska det packas för fullt ..

Ska sälja en del saker till Mia som ska ta över lägenheten, så in skaffar jag mig nytt istället!
Allt känns jävligt bra ..

Jag ska verkligen kämpa på detta fullt ut, inga sne steg ska ske. fullt allvar ..

Nej nu ska jag bege mig till mitt nya hem, till älsklingen då allså.
Han jobbar än, men slutar snart.

Puss från mig.



SOFFMYS



soffmys med Trixie


STÄDNINGEN AVKLARAD

Nu är städningen avklarad, känns skönt.
Så nu väntar jag bara på att Mia ska dyka upp, sen blir det att träffa hyresvärden för att gå igenom allt sen hoppas på att han godkänner Mia också som ny hyresgäst ..

bara hoppas på att allt går som man vill nu.

Just nu har man många tankar om man ska sälja sin säng och soffan till Mia och köpa annat nytt.
Tankarna flyger runt, hade gärna inköpt massa nytt nu när man ändå ska flytta, får ta och tänka igenom allt kanske ..

Får väl se vilket beslut man tar, om allt går som de ska så lär det bli flytt slutet på september.

Puss från mig.

:(



kommer ihåg händelsen som om det vore igår det hände :(
min baby ♥


UTBROTT

Fick nyss ett jävla utbrott, då menar jag verkligen utbrott.

Emelie undra igår om hon kunde låna pengar av mig, så skulle föra över pengarna, så hade min dosa lagt av .. 
Snacka om otur, så det var bara för mig att bege mig ner till banken för att fixa ny, tur som man har att man har banken nära sig, nu är det fixat iaf, trodde att det skulle ta par dagar för att få en ny, i med att det gäller massa koder o skit, blev lite rädd eftersom snart ska alla räkningar också betalas ..

Alltid ska det vara nått.

Fjärde personen som lånar pengar av mig denna månaden, är jag en bank eller?! Man börjar undra lite smått!

Här ställer man upp för allt och alla, jag hoppas verkligen man får det tillbaka en vacker dag ..

Nu återgå till städningen ..

Puss från mig.


FULL RULLE

Känns som det är full rulle hela tiden, tvätten är igång och hänger just nu på tork.
Tänkte börja att städa här hemma just nu, fast har ingen lust alls, eftersom det är så jävla tråkigt!

Lika bra att sätta igång, för sen får man besök av Mia, ska bli trevligt! :)

Puss från mig.

MIN LEDIGA DAG

Igår blev det att man åkte hem till älsklingen, hade myskväll medmera. Var ändå en riktigt seg dag eftersom det bara regnade hela tiden, då har man rätt till att bara dega i soffan och inte göra ett skit ..

Vaknade när älsklingen skulle iväg till jobbet, men somnade om efter ett tag, sen vaknade man runt nio, kunde inte somna om så lika bra att gå upp, gick upp för att göra mig i ordning sen ut en promenad med Trixie och nu är man hemma igen, ska nämligen tvätta. Har tvätt tid 12-17 idag, men har inte jätte mycket tvätt så det ska nog inte ta så lång tid att få undan all tvätten!

Annars idag ska man få reda på om Mia får min lägenhet eller inte, hon ska nämligen träffa min hyresvärd efter fyra idag, så lite spännande är det ändå ..

Idag har man inget planerat, ska få undan min tvätt sen städa här hemma sen en runda till stallet, sen sola på oasis, så man har ändå en del att göra känns det som om, sen mitt i allt detta ska jag få i mig lite mat också kanske, får väl se hur denna dagen blir helt enkelt!

Jag är glad, så kan nog inte sluta så illa ;)

Puss från mig.

LÄGENHETEN UPPSAGD

Nu har man gjort ett stort beslut .. sagt upp min lägenhet, fast kommer helt klart sakna 'lilla' Klippan. Kommer definitivt sakna min lägenhet, har trivts riktigt bra.
Men man måste våga vissa saker, kan inte vara i samma cirkel och inte våga göra svåra beslut!

Detta känns väldigt bra, hoppas på att det fortsätter så också.

Alla jagar mig om min lägenhet redan nu, jag vet att den är fin, men tyvärr är den redan borta ..
Mia ska nämligen ha den så fort jag har bestämt mig för ett flyttdatum. Får väl se när det blir av, tar det lite försiktigt nu, har en hel del som ska fixas ..

Ska bli skönt att flytta till hus ;) kommer bli toppen känner jag.
Trixie kommer nog också bli nöjd, springa ut som hon själv vill!

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT

 


GODMORGON

Då var man i liv, eller klockan ringde redan sex som i vanlig ordning ..
Fast låg kvar i sängen med ♥ i drygt tio minuter, alltid lika skönt att ligga kvar innan det är dags att krypa ur täcket ..

Sov hemma hos ♥ inatt, alltid lika mysigt. Fast hade svårt att somna som jag hade en tanke om, så där låg man och fundera på massa, just nu har man en del funderingar över sitt liv ..

Om man skulle ta tag i sitt liv på allvar och verkligen börja på något helt nytt.

Säga upp lägenheten och flytta från Klippan? Det är en del saker som snurrar i huvudet på mig just nu.
Jag har tänkt på detta tidigare att bara flytta ifrån Klippan och starta nytt liv någon annanstans.

Om man skulle ta chansen kanske? det är en bra fråga?!

Så just nu finns det en hel del funderingar om massa, fast bara bra saker, inga dåliga!
Jag tar en dag i taget och ser vart det leder.

Jobbet kallar som vanligt, 07.30 - 15.00 idag. känns lagom dag för min del!
Eftersom man haft en dålig natt, eller dåligt med sömn kan man mera säga ..

Vi hörs garanterat senare.

Puss från mig.



NU DRAR JAG

Nu beger jag mig hem till ♥ för att sova där inatt. har ingen lust att sova ensam, hatar att sova ensam!

Så säger godnatt nu.

Puss från mig.

JAG LEVER

Tog en liten powernap, men känner mig mycket tröttare nu efteråt, hade kunnat sova vidare tills imorgon, fast jag har ingen lust med att sova bort hela denna kvällen också.

Vaknade till liv och ställde mig i köket för att laga mat och sen blev det en lång varm dusch.
Jag piggnade till lite bättre efter duschen, så det kändes mycket bättre!

Kan tänka mig att jag lär ha hur mycket energi i kroppen som hellst när jag väl ska krypa ner under täcket ..

Fattar inte egentligen varför jag ens la huvudet på kudden nu i eftermiddag, eftersom jag vet att jag får problem med sömnen sen .. sånt som man får lida efteråt sen!

Just nu är jag uttråkad som fan, så får väl försöka sysselstätta mig med något!

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT


POWERNAP

Nu känner jag för en powernap. vi hörs senare.
Känner mig 'lite' off idag!

Puss från mig.


DAGS IGEN

Då var det dags för att gå igenom resten av albumen på datan, så man kan skicka iväg lite bilder på framkallning .. har nämligen en hel del som ska framkallas till min samlings album.

Minnen för livet!

Puss från mig.

PICS


JOBB JOBB JOBB

Känns som det mesta jag gör, så kan det bli när man är tillbaxs till verkligheten igen, efter en lång semester.
Fast inne på min andra vecka semester nu, redan nu längtar jag efter nästa semester veckor, fast tänkte ta lite ledighet till hösten, det kan jag vara värd! :)

Igår väl blev det bara mys med ♥ vi somnade som vanligt sent, som alla andra dagar känns det som om!
Så när alarmet gick igång så var det genast inte ett dugg roligt, jag hatar det! Eftersom man vet att man har en lång dag framför sig, pust säger jag ..

Dagens jobbe tider idag har sett ut 07.00 - 15.30. dom vanliga. har varit en helt okej dag. Har för en gång skull haft att göra, så tiden har runnit iväg, sen nu i eftermiddag så har vi haft en fika paus.
Alltid gott med te och goda kakor, mums.

Efter jobbet blev det direkt inom oasis för att sola en sväng, eftersom sommaren är över så är det dags för solarium åter igen, tråkigt nog! Tycker sommaren har varit otroligt kort detta året, är nog inte ensam om att tycka det iheller ..

Idag har jag absolut inget planerat, hade planerat med Emelie igår att vi skulle ta en lång skogsrunda idag efter att jag slutat jobbet, men långt ifrån bra väder för det! Eftersom det regnar hela tiden, så det får vara till en annan dag, får planera lite bättre nästa gång ..

Får väl se vad det blir av denna dagen, tar det som de dyker upp ..

Puss från mig.


DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11


Om du inte tycker, att de svar, du får, är tydliga nog, bör du fråga dig själv, om de frågor, du ställer, är skarpa nog.


ÄNTLIGEN

Äntligen slutar ♥ jag hoppar av lycka just nu.
För saknaden har varit riktigt jobbig idag, fast att vi sågs imorse, eller vaknade bredvid honom.

Den där kärleken kan vara helt underbar, samt åt helvete! ;)

Fast just nu är allt helt underbart och det har det varit sen den dagen vi blev tillsammans, känns verkligen bra! Jag hoppas verkligen att det förblir så också, fast jag vet att det kommer komma dagar där allt känns jobbigt och vissa saker tar emot, jag är medveten om det redan nu, så det kommer inte komma som en smäll i ryggen direkt ..

Ikväll blir det mys!

Puss från mig.



SUCKAR HÖGT

Ja kan man lugnt säga, har suttit här och gått igenom massa bilder på datan, fixat och trixat ..
Även raderat bort massa som inte ska finnas kvar längre, så är det bara. Har dock massa album till att gå igenom, tar sin tid kan jag säga!

Så nu tog jag en paus i det hela, vet heller inte om jag har någon ork till att gå igeom mera just nu, bara många minnen som verkligen berör :S

Väntar fortfarande på ♥ ska sluta jobba ..
Tiden går verkligen segt när man väntar, så hoppas på att han snart dyker upp!

Nu blir det lite facebook spel för min del.

Puss från mig.

HOROSKOP 2010

Kärlek och relationer
Med Jupiter - Uranus konjunkturen i erotikens hus är det troligt att en ny relation inleds under 2010.

Detta blir en stor överraskning för dig, eftersom du faller för en typ av människa som du aldrig trodde att du skulle falla för.

Det som du kommer att uppleva kommer att vara unikt: En intensiv erfarenhet, annorlunda alla andra relationserfarenheter.

Venus kommer att befinna sig i ditt tecken under hela året. I synnerhet under september, oktober samt december 2010, som är mycket intensiva månader, kommer kärleksrelationerna att vara viktigast för dig. Om du redan befinner dig i en relation, kommer 2010 att erbjuda dig möjligheten att upptäcka nya saker som rör kärlekslivet och samlivet.

Hem och familj
Under 2010 kan oväntade saker äga rum som har med barnen att göra. En möjlighet är att du plötsligt inser att du väntar barn. En annan är att något av dina barn får en stor överraskande chans eller möjlighet. Du är inte så intresserad av hur det ser ut hemma. Möjligtvis får du problem med dina föräldrar.

Yrkesliv och pengar
Behov av att göra framsteg, behov av att visa vad du går för - det är på det här sättet som Mars påverkar dig under de första fem månaderna år 2010. Du kämpar för något, konkurrerar mot någon, utmanar någon eller svarar på en provokation. Det finns en konfliktrisk med chefer och auktoriteter. Det finns en möjlighet att du skaffar dig ett dåligt rykte. Var försiktig.

Under sommaren (juni-augusti 2010), kommer Jupiter-Uranus konjunkturen att plötsligt att göra en förnyelse, transformation, innovation, något som kommer att förstöra dina initiala planer.

Under augusti 2010 kan du konfronteras med dolda fällor och faror. Den ekonomiska utvecklingen är ojämn och oförutsägbar under hela året, men en plötslig vinst kan äga rum när som helst.

Hälsa
Hälsan är ett känsligt ämne under 2010, som inte bör negligeras. Riskerna är större under sommaren, men lika stor är förmågan att hitta intressanta, kreativa lösningar.

Chanserna för att du ska förbättra din livsstil och göra dig av med dåliga vanor ökar.

  • Element: Vatten
  • Planet: Pluto
  • Kvalitet: Fast
  • Polaritet: Negativ
  • Kristall: Opal
  • Turdag: Tisdag
  • Tursiffror: 2 & 4
  • Färg: Rödbrun
  • Metall: Stål
  • Motto: "Jag önskar''

  • MIN LILLA ÄLSKLING ♥


    EN VARM DUSCH ROPAR MITT NAMN

    Nu har man varit iväg par timmar i stallet, blev att hoppa lite idag, väldigt länge sen ..
    Men han kände igen allt ändå, kändes bra att han hoppade som han skulle, bäst av allt känns det väldigt härligt att komma igång med ridningen ordentligt igen, har varit i en dålig period för ett tag sen, men nu är man igång igen på riktigt ..

    Finns inget härligare än att komma upp på hästryggen och bara kunna slappna av, väldigt underbar känsla.
    Svårt att beskriva den tyvärr ..

    Egentligen skulle ♥ komma nu snart, men han skulle tydligen iväg och jobba igen, sällan han jobbar ..
    Inget ovanligt kan jag säga, men pengarna måste rulla in ändå, men han kommer sen när han är klar, alltid nått posetivt!

    Så nu hade jag tänkt att ta en lång varm dusch, sen ska det lagas något att äta. Sen resten av kvällen blir nog väldig lugn, på med myskläder och bara dega.

    Det kan man väl vara värd efter en lång dag, jatack! :)

    Puss från mig.

    DAGENS HOROSKOP

    Skorpionen
    23/10-21/11

    Om du inte redan gör det, vore det en god idé att börja på en ny slags motion, så att du regelbundet får rört på dig.



    REGN & RUSK

    Fy vilket väder de är idag. Fruktansvärt..
    Detta kallar jag typsikt höstväder! Dom flesta säger att sommaren är redan över, jag tror helt klart att det är så också, fast att det suger verkligen att sommaren redan är över .. har gått för fort, fast det gör allt annat också.

    Måndag idag, allså ny lång vecka framför sig, då menar jag verkligen lång, eftersom denna helgen är min jobbe helg, fast dom brukar gå fort dom också, det är nu innan som är jobbigt! Eftersom man vet vad man har framför sig, bara att ta ett djup andetag & ta det mesta med en nypa salt, inte lönt att hettsa upp sig över något, fast att det kan ta emot, låter dagen dyka upp dom den kommer ..

    Denna dagen på jobbet har gått väldigt bra, fast har varit lite snurrigt i mellan åt, men ändå helt okej ..

    Slutade nyss, så är hemma nu snabbt för att hämta Trixie och bytta om, ska nämligen bege mig till stallet nu för att rida, ser ganska mörkt ut på himlen, så hoppas på att hinna rida innan värsta regn vädret drar in ..

    Nu ska jag bege mig. vi hörs när jag kommer hem igen ..

    Puss från mig.

    HEJ IGEN

    Min dag har bara flötit på, blev som sagt stallet. Efter att man var klar där blev det hem till Pappa för att hälsa på en sväng, sen var man ute och gick en runda med bror och hundarna, lagom skönt väder, förutom att det var ganska kvavt och klibbigt.

    Blev en långrunda i skogen med Hugo idag, knappt inga flugor och insekter alls idag, så det var verkligen skönt ..

    Blev ingen middag hemma hos pappa som det skulle varit från början, jag orkade inte vänta så körde hem och lagade mat själv, så nu har man fått i sig mat också, så det känns bra ..

    Idag har man inget mera planerat, känner att jag redan hunnit med mycket. Så kan tänka att det är söndagsmys resten av denna dagen som gäller ..

    För nu är man helt slut i kropp och huvud!

    Puss från mig.


    STALLET NÄSTA

    Nu har man vilat en runda på soffan, verkligen skönt. Fast lyckades inte somna som jag ville, konstigt nog för att vara mig ..

    Så nu hade jag tänkt bege mig till hästarna för att rida och sen till Pappa för att äta, orkar inte laga mat själv, så tråkigt att laga till sig själv bara, så lättare att köra hem till Pappa för att äta, lite service kan man vara värd såhär en söndag! ;)

    Kanske lite bortskämd kan man kalla det, dom flesta tycker att man är det, men känner inte av det direkt.
    Jag klagar definitivt inte!

    Nej nu blir det stallet.

    Puss från mig.





    ÄRLIGHET TACK

    Nu undrar jag vilka som följer min blogg? var nu ärliga & skriv här .. :)

    Puss från mig.


    DAGENS HOROSKOP

    Skorpionen
    23/10-21/11

    Dagen är som gjord för att tillbringas i familjens sköte - något, som du kanske behöver mera av, än du spontant är medveten om.


    SAKNAT MIG?

    Kan tänka mig att ni gör det ;) igår lovade jag nog för mycket, hann inte med att fota och lägga in dagens outfit till er, tyvärr. Så ni får vara utan helt enkelt ..

    Gårdagen blev lyckad, jag intalade mig själv att jag inte skulle dricka så värst mycket, men det slutade med en full Emmelie, inget ovanligt.

    Så nu är man bakfull & huvudet håller på att sprängas känns det som om, men ska få i mig lite att äta, sen får det bli soffan ett tag, efter man vilat sig lite blir det stallet, tänkte ta en skogsrunda idag, hoppas det inte ska regna mera idag, kan slippa den skiten idag kan jag tycka, kom sjukt med regn igår ..

    Har tyvärr inte så mycket att uppdatera till er just nu, dyker nog upp mera under dagen, för nu är det soffläge som gäller ..

    Puss från mig.

    PARTY TONIGHT

    Då var det dags för att göra sig i ordning inför kvällen, börjar med en lång dusch, sen ska man leta upp kläder, alltid lika jobbigt vad man ska ha på sig ..

    Får väl se vad man tar på sig, lär märkas. Lägger nog upp dagens outfit sen om jag hinner med allt som ska göras.

    Ni märker vad som dyker upp.

    Puss från mig.


    PICS


    I'M IN LOVE ♥

    Jag vill bara säga att jag är väldigt kär och väldigt glad över att jag äntligen får känna på den här känslan igen, kan inte säga så mycket mera än att det är en härlig känsla i hela kroppan att vara kär.

    Detta känns väldigt rätt denna gången & jag hoppas på att det förbli så också!

    Puss från mig.


    GODMIDDAG

    Godmiddag får man väl säga såhär dags. Fast att man varit vaken ett bra tag ..
    Vaknade helt klar vaken vid åtta tiden, pustade verkligen när man kollade på klockan, det är idag man verkligen hade tid att kunna sova ut, men icke gick det!

    Älsklingen sov fortfarande, så kände att jag inte ville kliva upp för att väcka honom, så låg snällt kvar för att försöka sova vidare, blev mys med Trixie eftersom hon var vaken, hon kommer alltid i ens famn när hon ser att man vaknat till liv, helt underbar är hon!

    Vi gick upp lite innan tio, åt frukost sen blev det ner till Oasis för att sola.
    Andra dagen på rad som jag solar, eftersom älsklingen var sugen på sola, så var jag så klart också sugen, härligt att bara lägga sig för att steka ..

    Älsklingen har åkt hem, eftersom han tvungen skulle städa medmera innan folket kommer, han ska nämligen ha förfest innan vi ska iväg till Kvidinges byggdegård för fest, 20 & 25 års gille ..

    I veckan har jag inte varit alls så sugen på att dra dit, men får väl ställa upp för älsklingen, som tvungen vill ha med mig, så jag hoppas verkligen att det blir en rolig kväll!

    Just nu regnar det som fan, tänkte vänta lite att åka till stallet & se om det lättar lite, eller hoppas på att det slutar helt att regna .. man kan alltid hoppas! :)

    Puss från mig.


    STALLET NÄSTA

    Nu har man fått gjort massa måsten, känns alltid lika skönt att ha det gjort, fast att det är segt att behöva göra det på en av sina lediga dagar, det är då man hinner med mest att göra, så lika bra att ta ett rejält tag när man ändå är igång ..

    Har tvättat, städat hela lägenheten, tagit hand om mitt berg med disk & lagat middag. Nu var det nog allt ..
    Så nu hade jag tänkt bege mig till stallet för lite äventyr, ska nämligen bege mig ut på en ny runda, se vart man hamnar, kan bli ganska spännande att komma ut på lite nytt, samma gamla vanliga rundor blir tråkigt i längden!

    Ikväll blir det antagligen fredagsmys, hemma ganska sent kan jag tänka mig.
    Blir snabbt par timmar i stallet när man väl är igång nämligen, finns så mycket runt omkring ridningen som också ska göras, som inte många tänker på egentligen, men så är det iaf.

    Nej nu ska ridkläderna på, sen måste jag bege mig.

    Puss från mig.



    HUGO


    FREDAGEN DEN TRETTONDE

    Idag är det fredagen den trettonde, dom kallar detta för en oturs dag, men jag tror inte så mycket på denna dagen, oturen kommer när den kommer helt enkelt, brukar vara när man minst anar det också, så gäller bara att bita ihopa ..

    Igår kom ♥ kan tro att jag blev jävligt nöjd eftersom värsta skit vädret drog in, regnet bara öste ner och åska som aldrig förr, helt sjukt.

    Jag hade ♥ intill mig hela kvällen och natten, så ska inte klaga så mycket, kände min trygghet hos mig.
    Lite svårt att somna dock, eftersom man hörde all åskan och regnet, men gick tillslut!

    Vaknade vid sex när ♥ skulle upp för att jobba, tyckte verkligen synd om honom, eftersom jag fick ligga kvar i sängen för att sova vidare, men jag vaknade antal gånger nu på morgonen. Så närmare tio steg jag ut sängen.

    Har hunnit med att sega framför datan, varit ute på en promenad med Trixie, varit nere med tvätten, så första maskinerna är igång, solat en sväng, så nu har man fått i sig frukost också, allså har man hunnit med en del redan, ska ner i tvättstugan igen för att starta nya maskiner & hänga upp det andra ..

    Sen ska det börjas att städa & få undan all disk. Trixie har nämligen börjat fälla som fan, så hundhår överallt.

    Puss från mig.


    HEMMA FRÅN STALLET

    Jobbat som vanligt tills 16.oo. direkt när man slutat jobba blev det hem för att hämta Trixie & byta om, sen vidare till stallet för en långrunda .. red först ut en sväng sen blev det även lite ridning hemma!

    Kände att det gick väldigt bra idag! :) duktig min stjärna.

    Nu är man hemma igen, ska ta ett bad & sen ska det lagas mat är det tänkt .. Min mage kurrar verkligen! Riktigt jävla hungrig är man!

    Nej nu har man lite att göra, vi hörs senare.

    Puss från mig.

    DAGENS HOROSKOP

    Skorpionen
    23/10-21/11

    Försök se tingen med nya ögon i dag. Du kan säkert lösa uppgifterna på det vanliga sättet, men varför inte förnya dig lite?

    DAGENS OUTFIT

     


    SISTA JOBBEDAGEN

    Då var snart denna jobbe veckan över, jobbar det sista passet idag .. Känns ganska bra med en mjuk start efter semester, kan man vara värd efter sin första insatts som man gjort!

    Har sovit ganska bra inatt, fast att man jobba kvällen igår, så brukar jag ha problem med sömnen den natten, men gått bra ändå ..

    Jobba mina åtta timmar, sen håller jag långledigt tills på måndag, jag ska njuta till max!

    Nu kallar jobbet.

    Puss från mig.


    NU SÅ JÄVLAR

    Kvällen på jobb har varit ganska bra, har haft att göra hela tiden, men bara bra eftersom tiden går fortare när man har att göra hela tiden, palla sitta & inte ha att göra ..

    Har inte så mycket mera att uppdatera till er, finns ju lite som jag håller för mig själv & det är väldigt tillåtet kan jag tycka ;)

    Så nu ska jag försöka sova dock, har ny dag imorgon att möta ..
    Ska först tvätta av mig sminken & borsta gaddarna, sen ska man krypa ner under täcket! Jag hoppas på att somna väldigt fort, eftersom jag hatar att vända & vrida mig hela tiden, så hoppas på att somna så fort man lägger huvudet på kudden ..

    godnatt.

    Puss från mig.


    IVÄG PÅ KVÄLLSPASSET

    Nu har man fått i sig lite mat & varit ute med en promenad med Trixie ..
    Så nu kallar jobbet, tråkigt nog om jag ska vara ärlig.

    Fast jag ska vara glad att jag börjar nu & inte tidigare, ganska skönt. Jobbar 15.45 - 21.45 så nu måste jag bege mig iväg!

    Vi hörs garanterat ikväll efter att jag slutat.

    Puss från mig.

    DAGENS OUTFIT




    VERKLIGEN SEG DAG IDAG

    Har gjort lite vettiga saker sen jag skrev sist.
    Bäddat sängen & diskat undan mitt berg med disk, så nu hade jag tänkt att laga något att äta innan jobbet, sen ta mig en lång dusch, eftersom man bara luktar solbränna sen man var nere på oasis för att sola ..

    Mycket mera har jag inte haft ork till, vissa dagar är mer eller mindre dåliga.
    Känns som jag kommit in i en dålig period, hoppas på att det snart går över, att det bara varar i en kort period!

    Jag får ta det som det kommer helt enkelt.

    Fast en sak vet jag 'bagateller hit & dit! men man måste klaga, det hör till livet, men man får aldrig glömma att stanna upp och tänka efter och uppskatta'

    man har aldrig ryggen fri .. glöm dagens bekymmer, för imorgon kommer nya ..

    Puss från mig.

    TRIXIE





    inte bara jag som är seg idag, har även en som ligger helt utslagen bredvid mig!
    Trixie


    DAGENS HOROSKOP

    Skorpionen
    23/10-21/11

    Innan du dömmer andra, gör du klokt i att se dig själv i spegeln först. Saker och ting är inte alltid onyanserade.

    LAGOM PIGG MAN ÄR

    Inte ett dugg road av denna dagen alls, hade kunnat ligga kvar under täcket resten av denna dagen ..
    hade inte rört mig i ryggen alls att bara dra täcket över huvudet!

    Igår somnade man ganska fort efter att man la huvudet på kudden, kändes ganska skönt att slippa ligga vaken flera timmar innan man lyckas att somna ..

    Ställde alarmet på halv elva, eftersom jag vet att ibland lyckas man sova väldigt länge, men just idag vaknade jag redan halv tio, fast vaknade antal gånger innan dess, var uppe och drack en gång lite efter sex, så halv vaken har man varit hela morgonen ..

    Gick upp för att gå en promenad med Trixie, sen blev det ner inom källaren för att boka ny tvätt tid, eftersom jag egentligen hade tid igår, så fick man ändra sina planer lite ..

    Eftersom man är ledig på fredag så passar det bra att tvätta då, har tid 12-17, blir säkert bra.

    Idag hade jag egentligen planerat in städning medmera, men har verkligen ingen ork till det eftersom man inte är på topp, så därför skiter jag i det idag ..

    Har även ganska tur idag, börjar inte jobba förän 15.45 idag, för att vi har så pass lite att göra nu så det var lugnt att jag kompa par timmar, började egentligen 13.15, så lite färre timmar på jobb idag för min del ..

    Lite extra ledighet uppskattas alltid!

    Så det blir soffläge & en lång dusch innan det är dags för jobbet, har inget direkt planerat.

    Puss från mig.

    LÄNGTAR

    Nu håller jag kväll, tänkte ta en kvällspromenad med Trixie nu innan man ska krypa ner under filten i soffan ..
    Sen blir det filmtajm.

    Ser fram emot min sovmorgon imorgon, längtar redan något fruktansvärt! :)

    Puss från mig.

    B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams of Paramore


    DAGENS HOROSKOP

    Skorpionen
    23/10-21/11

    Även om du är oenig med andra om, hur sakerna görs, betyder det inte, att du behöver ta upp allt för diskussion.

    SHOPPING

    Jobbet idag har varit riktigt segt .. slutade halv fyra.

    Då blev det stallet direkt, red en runda på hemma plan idag, gick ganska bra, fast bäst av allt var att man slapp regnet, trodde det skulle komma värsta regnskuren, men jag klarade mig utan! :)

    Efter stallet blev det hämta upp bror för sen bege sig mot Familia & City gross för shopping.
    Blev ett par nya jeans & två tröjor, fick vara bra för idag. Sen storhandlade man massa mat inne på City gross, så nu har man fyllt både kyl & frys för massa godsaker ..

    Har nyss tagit mig en dusch, så nu väntar man bara på att ♥ ska dyka upp, han slutade nämligen jobba nyss.
    Så hoppas på att han snart dyker upp! :)

    Resten av kvällen består en kvällspromenad med Trixie, sen soffläge för våran del!
    Kan tycka att man är värd det efter denna dagen, imorgon är en ny dag med nya tag, tar dagarna som dom kommer just nu, eftersom man är smått förvirrad & inte mår riktigt bra, man kan inte alltid vara på topp ..

    Godkväll allihopa.

    Puss från mig.


    WORK WORK WORK

    Jag är uppe, men en annan sak att jag är vaken ..
    Nu kallar jobbet, slutar 15.30

    Puss från mig.


    DAGENS OUTFIT

     


    HEMMA IGEN

    Har inte gjort så mycket sen jag skrev sist, begav mig till jobbet dom sista timmarna, allså en lugn eftermiddag har man få gå igenom, känns ändå skönt med lite mjuk start nu när semestern är slut, men tydligen har det varit väldigt lugnt dom sista veckorna som man inte varit på jobb, ganska typiskt ändå ..

    Jag kan bara hoppas på att det fortsätter såhär, så är jag helnöjd!

    Slutade halv fyra, då blev det en promenad med Trixie, alltid lika glad blir hon när man kommer hem! Älskar att se hennes glädje, min plutt.

    Idag har jag inga planer alls, lite smått tråkigt väder ute, kommer regn skurar i mellan åt.
    Fast man ska inte klaga, kan lika bra regna när man ändå jobbar & sliter, man blir bara på så dåligt humör när det är fint väder & man ska behöva jobba hela dagen! Sen dör man inte av lite regn iheller .. bara att bita ihop.

    Ska träffa ♥ idag iaf, så kan tänkas att det blir en myskväll när det är sånt här ruskväder, då är det tillåtet med soffläge kan jag tycka .. jag får helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda mig!

    Nu blir det duschen för min del, eller kanske ett bad? ja det är en bra fråga vilket man ska göra ..
    Ibland måste man unna sig lite extra :)

    Puss från mig.


    DAGENS HOROSKOP

    Skorpionen
    23/10-21/11

    Du kan ha haft en romantisk upplevelse, som har gjort, att du nu känner dig lite vimmelkantig och osäker på situationen.


    PUSS PÅ DIG


    SEMESTERN SLUT

    Kan inte förstå hur detta kunde hända? Mina semster veckor redan borta ..
    Känns ändå skrämmande hur fort det egentligen gått, hinner inte med i svängarna helt enkelt!

    Igår blev det att bror & mia kom för att spela wii, även fick vi i oss lite pizza, typiskt på söndagar som det blir hämte mat, väldigt typiskt för att vara mig iaf .. Blev en trevlig kväll! Det uppskattas alltid.

    Ångesten var till max igår eftersom det var sista semester dagen, kändes verkligen när man gick & la sig för att tvinga sig själv till att somna .. Men gick bra trotts allt! För upp kom man iaf!

    Är hemma nu snabbt för att hålla lite middag, slängt i mig lite mat & ska ut en runda med Trixie nu, sen iväg till jobb för att jobba dom sista timmarna, slutar 15.30 idag ..

    Så vi hörs antagligen lite senare.

    Puss från mig.

    REGN REGN REGN

    Ett jävla tråkväder idag .. kom nyss hem från hästarna, blev en snabb runda eftersom vädret är som det är idag, inte ett dugg sugen på att bege mig iväg i detta regnvädret, eftersom det bara öser ner & har gjort hela dagen, fast ska inte klaga så mycket eftersom vi verkligen behöver regn!

    Ikväll planeras det wii spelande & filmtajm. Så hoppas på en toppen kväll!

    Puss från mig.


    DAGENS OUTFIT

     






    Just nu tuggar Trixie i sig ett grisöra ..


    SÖNDAGSMYS

    Ikväll står det söndagsmys på schemat! har nämligen en sån dag där jag inte har någon lust med att göra något, bara ligga i soffan och ta det allmänt lugnt ..

    Fast ska bege mig en runda till hästarna, sen blir det ett varmt bad & mys resten av denna dagen.

    Håller på att ladda hem 'the karate kid' så hoppas att det är bra kvalite så man kan ha något roande att titta på ikväll ..

    Allså söndagsmys ikväll med ♥

    Puss från mig.

    PICS


    Knight and Day

    Gårdagen blev kanon, i veckan hade vi planerat in Bio på schemat.
    Eftersom man snackat om det antal gånger, men inte blivit av ..

    Blev att vi hämtade upp Bror & Mia, sen mot Hbg, vi hade planerat att äta innan, men inte kommit på var, så blev en promenix i Hbg innan vi hittade ett ställe vi ville äta på ..

    Nio satte filmen igång, vi valde Knight and Day, verka bra! Men det fanns så klart flera som man ville se, går många bra just nu.

    Filmen var bra, så värd att se kan jag tycka! :)

    Hemma ganska sent, blev soffmys när vi väl kom hem, kom i säng närmare tre inatt! Alltid lika sent blir det!
    Jag är verkligen en kvällsmänniska .. Jag hatar tidiga mornar när alarmet går igång & man är tvungen att gå ut sin varma goa säng, inget för mig.

    Vaknade runt tio idag, men ville verkligen inte ur sängen när man fick en tanke att det var min sista semester dag idag, då blir det verkligen en lång sovmorgon! :)

    Vi somnade om & jag vaknade igen vid tolv, det fick räcka, så jag fick liv i ♥ också! :)

    Har inte hunnit med så mycket än, eftersom det är regn väder idag så är man extra seg idag!
    Har hunnit med en promenad med Trixie och nu hade jag tänkt ta itu med lite städning här hemma, plocka undan samt ta itu med min disk sen ner med alla sopor, allså har jag en del att göra.

    Kanske få i mig lite frukost också ..

    Puss från mig.


    DAGENS HOROSKOP

    Skorpionen
    23/10-21/11

    Det finns ingen grund till att vara snål, när det handlar om att glädja andra, för du kan vara säker på, att det kommer i retur.


    UPPDATERING

    Igår blev det som sagt hem till samme på party, jag hade bestämt mig från hela början att jag inte skulle dricka denna helgen, skulle haft en vit helg hade jag tänkt ..
    Eftersom det var bra länge sen, blivit fest varje helg sen par månader tillbaxs, för mycket helt enkelt ..

    Alla andra började dricka, sen kände jag bara suget, så blev att jag också började, dåligt av mig egentligen att inte hålla vad man tänkte från början, bättre lycka nästa gång! ;)

    Efter samme, blev det ner till parken någon timme, sen efterfest hemma hos Samme igen, innan efterfesten så blev det Pizza, jävla tur att parkkiosken hade öppet, så man fick ner lite mat ..

    Parken var ingen höjdare kan jag säga, roligare har man haft.

    Hemma inatt någongång, vet inte exakt. Kan säga att man var ganska så sleden, men ändå när man kom hem inatt så slängde man sig på soffan med ♥ innan det blev sängen, normalt? eller inte.

    Vaknade runt nio idag, fast gick bara upp för att dricka sen gick jag och la mig hos ♥ igen. Mys hela morgonen.

    Sen när man vaknat till liv, blev det iväg till stallet direkt .. Blev en skogsrunda idag, flugorna var inte så värst jobbiga idag som dom brukar, så det var skönt ..

    Efter man var klar blev det hem till pappa för att äta middag & umgås med Bror & Mia, spelade wii medmera.
    Trevligt om inget annat.

    Nu har man kommit hem, sitter med färg i håret som snart ska ut, färgar utväxten .. behövdes verkligen.

    Snart ska färgen ur sen blir det att göra sig i ordning inför ikväll .. Blir ut & äta samt Bio på schemat.
    Kommer nog bli trevligt! Länge sen man var på Bio.

    Nu duschen.

    Puss från mig.

    PICS






















    FREDAG

    Idag tog man ännu en lång sovmorgon, måste ju passa på medans man har ledighet ..
    Snart börjar allvaret igen, mindre roligt kan jag tycka! Fast klart det ska bli roligt att träffa arbestkollegor igen.

    Sista dagarna som jag har nu på min semester & det känns verkligen att det är på dom sista dagarna, ångesten börjar komma fram, tidiga dagar är inget för mig, hatar att gå upp när alarmet går igång & man är så illa tvungen att gå upp .. jag får bara bita ihopa helt enkelt! Hjälper inte om man klagar ändå.

    Igår fick man sig ett ryck, fast inget ovanligt att det sker, var riktigt sugen på donkan ..
    Så snäll som man var hörde man av sig till bror & Mia om dom också var sugna på att dra med för att äta ..

    Hämtade upp dom, sen begav vi oss till donkan i hbg, kan säga att det var riktigt gott! ;)

    Resten av kvällen blev det film & mys med ♥ .. bra kväll.

    Vaknade runt 9 idag första gången, eftersom elektrikern skulle komma & kolla på elen i ♥ hus, lite drygt att vakna då, så jag somna igen, vaknade efter någon timme igen, blev upp då!

    Sega framför datan ett tag, sen körde jag mot Klippan, iväg till hästarna för att rida medmera & nu är jag hemma. Ska iväg för att ta ett besök på oasis för att sola en sväng, lite solbränna behövs just nu ..

    Kvällen är planerad, ska hem till Samme på fest sen antagligen vidare till klippan festen, får se om det är något skoj detta året, sånt man märker ..

    Nej nu måste jag bege mig!

    Puss från mig.

    PICS


    DÅLIGT HUMÖR

    Just nu blev jag på riktigt dåligt humör, har mina anledningar till det också ..
    Har inte mycket mera att skriva just nu!

    Så nu beger jag mig hem till ♥ vi ska nämligen ta en promenad & sen blir det antagligen lugn filmkväll, inget speciellt händer ändå, bara massa tråkigheter hela tiden ..

    Puss från mig.


    DAGENS OUTFIT

     


    DÅLIGT MED UPPDATERING

    Tyvärr är det dåligt med uppdatering, har direkt inget att skriva om tyvärr. Då blir det lätt såhär ..
    Ibland finns bara inte lusten till att skriva värsta inläggen, just nu är jag heller inte på topp, känns som man smyger sig neråt bara, känns förjävligt att veta att man är på väg ner på botten igen, FAN!

    Finns vissa perioder som bara dyker upp som jag inte vill gå igenom, känner på mig att en sån tid kommer komma framför mig vilken stund som hellst .. jag har nämligen kommit dit att jag vaknar på morgonen där jag vill bara dra täcket över huvudet och inte gå upp!

    Alla kan få sina dåliga stunder när som, det bara kan dyka upp från ingenstans. Fast att det kan försvinna lika fort, medans andra kan det stanna kvar länge ..

    Detta är en anledning till att jag inte har lust att blogga massa eftersom det bara kommer massa negativt i inläggen, inte så spännande direkt ..

    Igår kväll åkte jag hem till ♥ så stannade jag tills nu, fast jag ska bara ta en dusch och bytta om medmera, hämta mat till Trixie, sen ska jag bege mig dit igen, orkar inte sitta och tråka helt ensam i lägenheten, han har det mera fritt hos sig, eftersom han har hus .. Jag är egentligen ingen lägenhets människa, ska vara villa i min mening, men man kan inte få allt här i världen!

    Alla har rätt till att må dåligt, livet går upp & ner.
    När man minst anar det så dyker något upp, som kan göra att man når botten ..

    Just nu känns allt så hopplöst, jag vet inte vad som startat detta egentligen, tankarna kan vara en sak, sen finns det så mycket mera ..

    Så nu tar jag en dag i taget, får bli vad det blir helt enkelt, orkar inte bry mig om något just nu.
    Bara tacksam över dom som bryr sig och har märkt att man mår dåligt, det kan jag kalla vänskap, där man lägger märke till att man mår allt annat än bra ..

    Nu blir det en dusch för min del.

    Puss från mig.

    MIDDAG HEMMA HOS FAM SCOTT

    Blev som sagt frissan innan, jovisst var vi tvugna att klippa bort en del, är inte ett jävla dugg nöjd med resultatet .. FAN säger jag bara. just nu vill jag bara att mitt hår ska växa som ogräs! :S

    Efter att man kom hem blev man bjuden på middag kl 18.oo hemma hos familjen scott. Så direkt när man kom hem från frissan, blev det duschen & fixa sig i ordning, sen iväg till ♥.

    Pussa lite på honom, sen begav jag mig hem till fam scott för trevligt sällskap med god mat.
    Har nu varit hos dom par timmar, så nu ska jag bara fixa här hemma lite, sen hem till ♥ igen, ett jävla farande överallt känner jag för tillfället, så kan det bli ibland ..

    Nej nu ska jag bege mig iväg. Vi hörs när vi hörs.

    Puss från mig.

    PICS






    TREDJE SITTNINGEN AVKLARAD

    Nu har man gjort tredje sittningen på denna tattoon, känns som att den är klar som den är just nu, men allt kan förändras väldigt fort, kan ändra mig helt enkelt. Lätt gjort när det gäller mig.

    Tar tyvärr mina beslut förfort, ändå lär jag mig inte av mina misstag.

    Har även tid hos frissan idag, hade nästan glömt bort det. Har tid halv tre, så nu måste jag bege mig.
    Eftersom det är knappt tio minuter tills dess, blev tyvärr inte nöjd med förra klippningen, helt hackigt.
    Så jag hoppas på att ha något hår kvar efter jag kommer därifrån idag, tror nog jag måste klippa mig kortare för att kunna fixa till det, AHHH riktigt utbrott har man just nu . FANFANFAN säger jag bara.

    Kommer komma upp bilder på tattoon senare.

    Puss från mig.

    TREDJE SITTNINGEN

    Godmorgon allihopa.

    Jag hade rätt från början att jag inte hade någon ork till att köra hem från ♥ igår, så sov där inatt.
    Blev en liten kvällspromenad med Trixie, sen blev det soffläge för våran del, han är fortfarande sjuk & fått tid till läkaren imorgon bitti, hoppas det inte är något allvarligt bara ..

    Vaknade av sms imorse, eftersom jag jagat pecke igår så hörde han av sig nu på morgonen att han kunde fixa tid till mig idag, så idag är det dags för min tredje sittning på min tattoo .. ska bara finslippa det sista som ska göras, en del skuggor medmera, får väl se hur jag har tänkt när jag väl sitter i stolen hos honom, kommer alltid nya tankar i sista sekund ..

    Bror hörde också av sig när jag var på gång hem, han skulle komma för att hälsa på, eftersom han är ledig idag.
    Så han skulle komma nu snart ..
    Vet en som blir överlycklig iaf, det är så klart Trixie .. Kan inte säga mycket mer än att det är hennes favorit!

    Nu får det bli lite frukost, sen göra sig i ordning tills det är dags att bege sig, eftersom jag inte vet exakt vilken tid det blir, utan att han bara skulle höra av sig, han sa bara runt middags tid ..

    Vi hörs garanterat senare.

    Puss från mig.


    GODKVÄLL

    Då var det dags att uppdatera igen, så ni vet att jag lever :) helt klart lever jag ..
    Ridningen gick bra, blev en liten runda i skogen & red även lite på hemma plan, lite extra träning efter dumheterna han har fått för sig för tillfället .. går väl över snart får jag hoppas, kan vara för att flugor & skit är riktigt på just nu som att han flippar som han gör, får väl se om det blir bättre sen!

    Hemma strax efter åtta, så blev det en lång dusch direkt .. skönt kan jag lova!

    Blev ingen mat hemma hos pappa, blev en fika bara med bror, så fick ställa mig & laga mat nu efter jag kommit hem från stallet, fick bli köttbullar & pasta, kom inte på något bättre för ikväll!

    Nu ska jag bege mig hem till ♥ för lite kvällsmys. Kan tänka mig att jag antagligen sover där inatt igen, eftersom jag är så lat att inte orka köra hem, så lättare att stanna än att behöva köra mitt inatten ..

    Kanske kommer hem senare ikväll, då blir det kanske mera uppdatering, annars får ni mera imorgon ..

    Godkväll allihopa.

    Puss från mig.




    DAGENS OUTFIT

     


    ÄNTLIGEN FÄRDIG

    Nu är jag äntligen färdig med mina sysslor som skulle göras för idag, veckans städning är äntligen gjort. Känns verkligen skönt detta ..

    Tvätten är också klar, så nu har man en full garderob igen & ren bäddad säng, kommer kännas toppen att krypa ner ikväll, kommer sova hur bra som hellst denna natten hoppas jag på, för inatt har det inte varit någon höjdare direkt :/

    Just nu laddas det ner massa bra musik, länge sen man fick det gjort, så nu ska det brännas ut ny bra musik till bilen, så det kan dunkas rejält!

    Nu hade jag tänkt köra till stallet, ska inom Pappa och se vad dom har ätit idag, eftersom jag inte har någon lust att ställa mig i köket för att göra mat nu, lusten finns inte i min kropp just nu, så därför skiter jag i det också!

    Får se om man ger sig ut i skogen ikväll eller det blir ridning på hemmaplan, får se vad man har lust när man kommer upp på hästryggen ..

    Puss från mig.


    David Guetta feat. Akon - Life Of A Superstar


    TVÄTT & STÄDNING STÅR PÅ SCHEMAT

    Igår blev det en hel dag med Emelie, bra länge sen vi träffades, minst två veckor sen ..
    Bra länge sen eftersom vi annars umgås dagligen! Både på jobbet & på fritiden, vi har tydligen haft lite semester ifrån varandra kan man säga ;) kan väl behövas det också.

    Efter skogspromenaden, blev vi väldigt hungriga .. Så vi planerade att åka iväg för att äta någonstans, tog säkert nästan en timme, innan vi kunde bestämma oss! ;)

    Till slut så bestämde vi oss för sibylla, kan säga att det var riktigt gott, sen var man mätt resten av den dagen.
    Sen blev det lite galna äventyr överallt, haha. kan mera säga galenskaper.

    Avslutade kvällen med en kvällspromenad i halva klippan med hundarna, då var klockan närmare 12, haha.

    Sen hem en runda för att hämta lite saker sen hem till ♥ för att sova där.
    Mysigt om inget annat, slipper sova ensam.

    Vaknade till liv antal gånger innan man klev upp, jag fick sms & sen fick ♥ massa telefon samtal också, så bara att kliva upp efter ett tag, så nu har jag kommit hem. Har varit nere i tvättstugan & kollat efter tvätt tid & som tur ar där ledig mellan 12-17, så nu tvättas det för fullt.

    Ska snart ner i tvättstugan igen, ska bara få ner lite frukost innan man beger sig neråt.

    Ska även ta tag i min städning idag som jag inte fick gjort igår, kan inte flytta fram det längre nu ..
    Hjälper inte att flytta fram det hela tiden, ingen annan gör det ändå till mig.

    Nej nu får det bli frukost & sen kallar tvätten.

    Puss från mig.

    HUNGERN SMYGER PÅ

    Nu hemma efter en långrunda i skogen, riktigt skönt att komma ut & röra på sig lite ..
    Fast att jag rör på mig tillräckligt mycket egentligen!

    Hemma nu snabbt bara för att bada Trixie, eftersom hon tvunget skulle bada i dammen med Alice, ni har bildbevis nedan, att dom verkligen gillade det! Fast Alice blev nog gladast att få Träffa Trixie, för att det var ett tag sen dom lekte .. så det var på tiden att det blev en långrunda idag.

    Så nu ska jag bege mig iväg igen, idag är det verkligen fullt upp hela tiden, nu blir det iväg till Sibylla för att äta med Emelie, vi båda är riktigt hungriga .. det enda jag fått ner idag är lite musli. Så min mage skriker verkligen just nu ..

    Sen får man se vad resten av denna kvällen har att erbjuda, dyker alltid upp något :)

    Puss från mig.


    PICS
























    SKOGEN MED HUNDARNA

    Som sagt det som skulle göras kommer inte bli av denna dagen, städningen får helt enkelt vänta ..
    Blev att man körde hem till ♥ en runda för att pussa lite på honom, sen vidare till hästarna för att fixa & rida, så nu är man hemma igen, fast en snabb runda ..

    Emelie hörde nämligen av sig & undra om vi skulle ut i skogen på långrunda med hundarna, så jag fick skynda mig hos hästarna för att hinna med allt innan det var dags ..

    Så nu måste jag bege mig iväg ..
    Vi hörs senare.

    Puss från mig.

    HENOK ACHIDO - HIGH ON LIFE


    DAGENS OUTFIT


    SOVMORGON IDAG IGEN

    Jag har det allt för bra kan man säga, men jag tycker att man ska ha det väldigt bra när man har semester, nog en del som håller med mig vad jag tycker om det ..

    Vaknade till liv att små ungar skrek utanför runt 8 tiden, men vände mig om igen för att sova vidare ..
    Vaknade sen till liv vid 11 tiden igen, då gick man upp. Kände att det var lika bra, jag hade lätt kunnat sova ett par timmar till, men har en del som ska göras idag ..

    Så idag ska jag försöka göra massa vettiga saker, kan behövas.

    * Långpromenad med Trixie.
    * Städa lägenheten.
    * Rida, passar även min kusins hästar.
    * Handla

    Ja det var nog allt som står på schemat för denna dagen, kan tycka att det är tillräckligt med vettiga saker för denna dagen, skulle behöva göra fler egentligen, men allt hinns tyvärr inte med. Jag gör så mycket jag hinner med! Blir bäst så ..

    Puss från mig.

    SÄNGEN KALLAR

    Nu kallar verkligen sängen, ska krypa ner & försöka sova, fast att jag vet att det är lika jobbigt som alla andra nätter, iaf dom sista nätterna har jag haft problem med sömnen, vet egentligen inte vad det är med mig, hoppas på att allt ska vara som vanligt snart igen ..

    Så nu säger jag & Trixie godnatt ♥ 

    Puss från mig.


    TRÖTT?

    Var som sagt hemma hos ♥ innan ikväll, än har han inte blivit frisk, tycker allt lite synd om honom, semestern är slut för hans del imorgon, men får stanna hemma pga att han är dålig än ..

    Sen blev det en promenad med Emelie & hundarna, så nu har man bara suttit här & degar, försöker bli trött just nu, eller har försökt ett tag, men lyckas inte så värst bra om man säger som så, suck ..

    Känns som man ska hosta upp allt man har i kroppen just nu, blir det inte bättre får det bli apoteket imorgon, för att införskaffa sig något som kan få bort denna skiten, för nu är det riktigt jobbigt! Går inte fem mintuter innan man hostar ändå, knaprar i mig massa halstabletter, men det hjälper inte heller! suck.

    Ska ta & spela lite spel på facebook & hoppas på att mina ögon ska bli lite sömniga ..

    Puss från mig.

    KÄNNER HUNGER

    Har varit hungrig hela dagen, kan nog bero på att jag inte ätit ett skit på hela dagen, bara druckit massa te med honung, eftersom det ska vara bra för halsen .. har inte hjälpt så värst mycket, typ bara för stunden annars har man hostat som vanligt, jobbigt om jag får säga som så, värsta hostan på väldigt länge, mindre roligt detta ..

    Så nu hade jag tänkt göra vofflor så man får i sig något denna dagen .. kan nog vara en bra ide för min del!

    Sen iväg för att handla en sväng, sen vidare hem till ♥ för myskväll.
    Kan inte bli bättre söndag, med massa mys. Gillas skarpt ..

    Vi hörs senare ikväll om jag har något att uppdatera om vill säga :)

    Puss från mig.


    DAGENS OUTFIT

     


    PICS



    Trixie ligger här bredvid & myser, så söt.


    STACKARS MIG

    Ja jag mår inte ett dugg bättre, snarare mycket sämre .. Hostan vill inte släppa, illamående och skit .. Rent åt helvete kan man mera säga, fast det känns inte som om jag har någon feber .. inte än iaf, fast känns som den är på gång, eftersom man har ont i hela kroppen & lite till ..

    så nu ska jag krypa ner under täcket & bara vila, fast att det finns saker som jag skulle vilja göra just nu, så typiskt ..

    jag vill bli frisk nu.

    Puss från mig.


    GODMORGON FOLKET

    Jaha, idag skulle jag ju sova länge var det tänkt. Jag vaknade redan klockan sju ..
    Sen dess har jag minst vaknat en gång i timmen, inte ett dugg roligt!

    Sov som sagt hos ♥ inatt, så ringde hans pappa närmare tio för att sätta in ny tvättmaskin, för den andra har blivit kass, det var bara för ♥ att gå upp medans jag låg kvar ett tag till, gick upp efter ett tag också, lagom seg i kroppen, tvungen att bege mig hemåt för Trixie skulle ha sin mat medmera ..

    Så nu är man hemma & segar för fullt.

    Förkylning & hosta har smygit på mig, suck. Det suger riktigt mycket kan jag säga! Värst är det med hostan, just nu är det ganska så lugnt, men framåt kvällarna är det hemskt & natten ska vi inte snacka om, kan knappt sova ..
    Hade tänkt få i mig lite frukost kanske, sen vet jag inte om jag ska bege mig till stallet eller bara krypa ner under täcket, jadu det är en bra fråga allså, egentligen är jag sugen på en ridtur men vet inte om det är så lyckat om jag inte mår så bra, får se vad jag gör helt enkelt ..

    Som alltid annars gör jag inte det bästa för mig själv, tyvärr.

    Puss från mig.

    RSS 2.0