KVÄLLSPROMENAD AVKLARAD

Nu börjar denna dagen gå mot sitt slut, min lediga dag. Fast jobbar kväll imorgon, så jag har ytterligare en sovmorgon, fast ska nog gå upp i tid så man hinner med lite innan det är dags för jobb. Känns lite nyttigare på något vis, sen har man alltid en del måsten som man ska ta sig igenom .. Eftersom man fått nytt schema så börjar man inte jobba förän 14.15. en timme senare än tidigare, riktigt skönt! Fast att det bara är en timme så gör det ändå mycket ..

Kvällspromenaden med hundarna är avklarad, så nu väntas big brother. Hoppas på ett bra avsnitt ikväll ..

Fortsatt trevlig kväll allihopa.

Puss från mig.

STEKA STEKA STEKA

Blev ett litet röj i köket och ta tag i diskberget, sen kom älsklingen hem efter fyra. Sen begav vi oss mot Klippan för att sola, väldigt skönt! Som alla andra gånger! :) Även andra maskinen tvätt är igång, snart klar får jag hoppas, så det kan hängas upp.

Nu är det matlagning som gäller, så vi får lite mat i magen idag också! Inte helt fel eftersom jag är hungrig som fan ..

Vi hörs lite senare.

Puss från mig.


BALLERINA

Nu mumsar man i sig ballerina .. favoriten just nu! ;)


Rihanna ft. Lady GaGa - Ready


Ciara - Listen To My Song


DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11

Man kan ha olika former av vänskaper, och man har vänner till olika behov. Det betyder inte, att det ena är mer värt än det andra.


199

Nu har man rensat datan på massa bilder, så exakt 199 bilder skickar jag efter på framkallning, massa härliga minnen! gilla gilla gilla ..

Puss från mig.

MIN FINA GOSSE REDO FÖR VÅRAN RUNDA




HÄRLIG RUNDA

Nu har man kommit hem efter par timmar i stallet, mysiga timmar kan man mera säga. Pysslat om honom 'lite' extra idag, när man ändå har tiden till det. Blev klippning av svans och man, så nu är min gosse fin igen, fast det är han alltid, men kanske lite extra när han är ny frisserad! :) Visade inget på att han var stel eller smärta, ni kan tänka er vilken lycka det är att se honom må bättre! jag är rikitigt glad iaf, dags att beställa tid till hovslagaren igen, så blir det på med skor bak också, så får vi hoppas på att det håller denna gången. Så man kan ha en frisk häst. Har varit en jobbig tid sen han blev sjuk och lång tid har det också tagit .. usch!

Inte lika kallt idag som det var igår, blåsten har inte varit mildare idag, så verkligen skönt att komma upp på hästryggen för en runda, Trixie var med och sprang rundan, så nu har jag en nöjd och trött Trixie här hemma, dock en vild Zeke, så lär få sysselsätta honom så han också blir trött så man kanske får en lugn stund!

Nu blir ut och leka av all energi av Zeke sen blir det varma soffan ett slag, så man kan få upp normal värme igen, smått frösen är man efter par timmar i detta kyliga vädret ..

Puss från mig.


BÖRJAR VECKAN MED EN FRIDAG

Kan det bli bättre? helt underbart.
Gårdagen blev toppen, god mat och trevligt sällskap mera har jag inte att säga om gårdagen! :)

Idag är man inte uppe med tuppen direkt, vaknade strax efter nio, har hunnit med att ta ut hundarna och fått i mig lite frukost, så nu hade jag tänkt att få på ridkläderna och bege mig iväg till stallet för en runda på hästryggen, se hur han är idag innan jag beger mig ut om han fortfarande är stel så får han åter vila. Bara hoppas på det bästa, detta har gått väldigt långt. usch! Inget roligt alls kan jag säga ..

Annars idag har jag direkt inget planerat, tar dagen som den kommer, får se vad man får lust med!

Puss från mig.

LITE VINST TACK

Ännu en kväll som jag hoppas på lite vinst ..


SÖNDAGSMYS

Duschen avklarad, nu ska man bara uppdatera lite sen ska jag bege mig iväg, ska först lämna älsklingen så han kan hämta sin bil nere i kvidinge, sen fixar han bingolottor till oss ikväll och handlar hem lite nödvändigheter medans jag beger mig iväg till Klippan för att först hämta Mia sen hämta bror hemma hos Pappa, sen ska det lagas flygande Jakob och massa onuttigheter, mums. Bara ätit frukost idag, så ni kan tänka er hur hungrig jag är just nu, hungerna är maxad.

Funderar på om man ska fixa kladdkaka till efterätt, eller kanske blir det för mättande med allt annat. Ska få plats att trycka i sig massa chips och godis vid bingolotto .. helt klart blir det kort spel i pauserna. Kommer bli en toppen söndagskväll som alla andra. Så nu önskar jag er alla en bra kväll.

Puss från mig.

ISAAC


DAGENS HOROSKOP

Skorpionen
23/10-21/11


Chansen för, att du får framgång med det, du ger dig på, är en gång för alla avhängigt av, om du verkligen brinner för det.


FOTOALBUM


dags att fixa in alla sina foto i albumen ..
kanske dags snart att rensa datan och få hem nya igen, det läggs på lager i min data ..


ÄRLIGHET NU MINA FANZ

Vilka är inne och läser min blogg? så man kan ha lite koll på vilka.

lägg en kommentar tack ...


BUS MED MINA ÄLSKLINGAR




































SUGEN ÄR ENORMT JUST NU



på kladdkaka och grädde ..


MÅR BRA IDAG

Trotts en vild kväll/natt så mår jag bra idag, känns verkligen skönt att slippa en jävla baksmälla .. Dock har jag en sambo som mår tvärtom, åt helvete. Nog en av hans värsta dagen efter, spyr och har sig! Han har bara sig själv att skylla, jag reagerade själv att han blev nitad och bad honom sluta dricka, istället fortsatte han trycka ner snaps efter snaps! Jag varnade honom iaf, sen var det upp till honom, jag ville bara hans bästa. Fast jag vet själv att hade jag varit i det läget så hade säkert jag själv fortsatt dricka, sån man är tyvärr.

Vi hade en trevlig utgång, gillas skarpt. Vaknade vid 12 idag, så nu är hundarna ute och jag har fått i mig frukost. Blev en äggmacka, riktigt gott.

Så nu håller man planera denna dagen också, inget spännande väder direkt, suck. Annars hade en promenad suttit fint just nu. Få lite frisk luft är aldrig fel!

Vad denna dagen består av är att Mia och bror kommer, vi ska laga flygande Jakob och spela bingolotto och bara ha en mys söndag, kan inte bli bättre. Lugn söndag lär det bli!

Puss från mig.

PARTY TONIGHT

Jobbet idag har gått kanon, en riktigt bra tur. Inga konstigheter alls, så som dagarna ska flyta på.
Slutade med en fika med kladdkaka och grädde, mums säger jag! :)

Så nu blir det att göra sig i ordning sen är det utgång som gäller, 57an tonight ..

Puss från mig.


MOT JOBB

nu blir det raka vägen till jobb, så ha en bra fredagskväll allihopa.

Puss från mig.

EN SLITEN TRIXIE


DAGENS OUTFIT

 


INGET SPÄNNANDE FREDAG INTE

Nej kan man lugnt säga, blev en lång sovmorgon för våran del, alltid lika skönt att sova ut. Att vakna utvilad är ett stort pluss .. uppe vid halv elva, tog en dusch en blev det frukost.

Så nu har man gjort sig i ordning och klar för att bege sig till jobb, inget vidare roligt kan jag säga, när det är fredag och man ska behöva jobba fredagskväll, fast ska inte klaga. Har fått en mysig morgon med min underbara man, så ska väl inte klaga så värrst mycket! Men en ledig kväll hade man nog uppskattat mera än behöva vara på jobb, hade nog alla tyckt .. Slutar 21.45 ikväll, så blir väl soffan sen bums mot sängen eftersom man ska upp tidigt imorgon igen för att jobba hela dagen och sen är det utgång på kvällen, så pigg kan man ju hoppas på att man är, så man orkar med kvällen/natten. jag hoppas på det iaf! :) blir nämligen 57:an imorgon, jag bara hoppas på att det kommer blir en bra kväll! :)

Ha en bra fredagskväll allihopa.

Puss från mig.




MOSTERS LILLE ISAAC


DAGENS

 
fiskpinnar, potatismos och grönsaker ..


HEMSKT MYCKET HEJ

Nu är städningen äntligen avklarad, både jag och älsklingen har varit riktigt duktiga. Dock vet man att det bara håller par dagar, sen är det dags för nytt ryck. Tvätten är fullt igång och räkningarna betalda, känns bra! Så nu hade jag tänkt ställa mig framför spisen, så vi får mat i magen! :)

Annars idag har man direkt inget planerat, ser ut att bli en lugn kväll. En mysig sådan!

Puss från mig.

STÄDRYCK

Solningen avklarad samt fått i sig lunch! Korv med bröd .. så nu är jag nöjd för att kunna ta det där städrycket som behövs här hemma, så slipper man ta det i helgen! När man ändå ska jobba samt på massa galenheter! :) Känner på mig att jag kommer vara ganska död på söndag, fast det kan det vara värt, så länge man har roligt.

Skönt att älsklingen hjälper till, går allt lite smidigare och fortare ..

Puss från mig.


MIN SNYGGING


ETT JÄVLA RYCK

Igår fick man sig ett jävla ryck, ett shopping ryck, ovanligt för att vara mig, eh nej! :)
Jobbade tills halv tre, sen blev det iväg mot Ullared, hämtade upp bror sen begav vi oss iväg, kan ju säga att där var lugnt och skönt för första gången, riktigt skönt att bara gå i lugn och ro, mycket fina saker med mig hem! Dock blev det billigare än vad det brukar, men nu har jag så jag klarar mig ett tag, lite bra att ha och massa annat fint som man hittade! :) Hemma strax efter nio, då plockade man upp alla sakerna, älsklingen hjälpte mig, så slapp man packa upp allt själv. sen raka vägen in i duschen och sen soffläge och big brother .. Får man ju inte missa! :)

När man väl kom i säng så dröjde det inte länge förän man somnade, sjukt trött i huvudet och hela kroppen, verkligen lång dag ..

Älsklingen känner sig bättre idag, så hoppas på att han blir frisk snart .. vi hade lång sovmorgon och gick upp tillsammans för en gång skull, åt frukost och sådans mysigt. När frukosten var nere så blev det iväg till stallet för lite mys och få i honom sina doser av medicinen samt vitaminer, inget han tycker om men måste för att hålla sig bra i muskler och liknande .. min lille älskling. Hoppas på att allt ska bli bra någongång, känns som det går på rätt håll iaf, helt bra kan man alltid drömma om!

Nu har vi kommit innan för dörrarna dock ska vi iväg och sola en runda i klippan, behöver bygga på sin färg lite. Inte helt fel! ;) sen ska man ta ett rejält städryck och kanske sätta igång en maskin eller två ..

Nu mot Klippan.

Puss från mig.

BLÅBÄRSPAJ



Dagens intag, blåbärspaj och vaniljsås ..


LUGN KVÄLL

Jobbet idag har gått kanon, lite posetiva saker har man fått reda på, snart löneökning : ) nästa månad är det dags, stort gilla på det! :)

Slutade 16.oo. begav mig hemåt, när man nästan var hemma så ringde min jobb telefon, fan tänkte jag! Bara att vända och köra tillbaka för att lämna den på jobb, så typiskt när man nästan var hemma! Damp. När man väl kom hem så hade älsklingen maten färdig, bara för mig att äta. Lite bortskämd får man allt vara. Blev någon slags gryta och ris, riktigt gott.

Efter att vi fått i oss maten så blev det iväg till Strövelstorp för att hämta morötter, sen stallet.
Har tagit mig en dusch och sen har vi gjort blåbärspaj till efterrätt med vaniljsås. Mums kan jag säga ..

Nu blir det massa mys med min älskade sambo! :) Film innan det är Big brother.

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.



JAG HATAR TIDIGA MORNAR

Igår fick man plötsligt besök, av Mimmi, Tuda och bror, alltid trevligt : ) dock paff när det står en bil utanför och gasar och har sig .. : ) resten av kvällen blev tv tittande och massvis med mys. bra avslut på dagen!

Ahh, tog fan tid innan man kom ur sängen, definitivt när älsklingen får ligga kvar i sängen medans jag måste lämna mitt varma täcke .. Vaknar upp av att man har ont i hela käften, stygnen håller på att släppa, ingen skön känsla kan jag säga, tryckt i mig lite piller och nu hade jag tänkt bege mig mot jobb ..

Jag hoppas på att denna smärtan ger sig, slutar 16.oo. sen blir det stallet för min del, om jag mår bra vill säga.

Ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.

DAGENS MIDDAG


MÅNDAG

En snabb uppdatering nu då, har egentligen ingen lust att uppdatera gör det bara för jag vet att jag kommer få sms eller liknande att jag inte uppdaterat! Så lika bra att slänga in ett inägg till er nyfikna. Igår spelade vi bingolotto, hoppasdes på vinst, det minsta man kunde begär var en ny lott, men inte ens det ..
Bättre lycka nästa gång, mera kan man inte säga .. Sen blev det bigbrother för hela slanten!

Jobbet idag som vanligt, haft lite lång ledigt så kändes bra att vara tillbaka igen. Slutade 16.oo. sen blev det iväg till City Gross för att fylla kyl och frys, dags för det igen .. Massa gott hemma igen, handlade nämligen för två tusen, så nu klarar vi oss nog ett litet tag ;) Älsklingen packa upp maten och jag slängde mig i duschen snabbt och sen påbörjade jag maten, kommer komma upp bild på det senare .. riktigt jävla gott!

Resten av kvällen blir soffläge, massa mys och massa onyttigheter! Godkväll allihopa.

Puss från mig.




DETTA KALLAR JAG SAMSPEL


KVÄLLENS INTAG


REDO FÖR KVÄLLEN

Nu är man redo inför söndagsmyset. har varit iväg och handlat massa gott, sen blir det även hämtemat, vad man ska äta är inte bestämt än, får tänka ut något extra gott! :) blev Pizza i fredags sen igår blev det hamburgare, snacka om massa onyttigheter, denna helgen kommer innebära skräpmat! Fast jag gillar det. Smått konstigt att man inte rullar fram, efter allt skit som man trycker i sig ..

Johan står och gör dippan nu, ska bli smarrigt med chips och dippa, ibland är man extra sugen på vissa saker, söt suget finns alltid ..

Ikväll är det söndagsmys som gäller, Mia och bror kommer på besök. Kommer avsluta denna veckan på ett bra sätt, känner jag på mig iaf! :)

Puss från mig.


NI ÄR DÅLIGA MED ATT KOMMENTERA

Får lite kommentarer i mellan åt, bättring mina kära fanz där ute, för helvete! Bättre än såhär kan ni väl? eller så har jag kanske fel?

Puss från mig.

HÄRLIG PROMENAD, MEN KALL

Låg och halv sov i soffan, kände att där kunde man inte ligga när man ser solen skina genom fönstret, även Johan sov nästan .. Klev upp och fick liv i honom och sen blev det en promenad med hundarna ..

Lagom lång runda, fast väldigt kallt ute trotts solen skiner, vinden var dock värst. Nu har man två trötta och nöja hundar här hemma! Även jag är nöjd att komma ut och röra på mig lite. Känns jävligt bra såhär en söndag, vilo dag egentligen ..

nu ska jag hänga upp tvätt.

Puss från mig.


PROMENAD MED HUNDARNA












































BÄTTRE LYCKA DENNA SÖNDAGEN



som alla andra söndagar roar vi oss med att försöka fördriva tiden med bingolotto, lönge sen man fick någon vinst, hoppas på bättre lycka denna gången ..

jag klagar inte över att bli miljonär! ;)


SEG SÖNDAG TROTTS DET FINA VÄDRET

Igår blev väl en bra dag, trotts att det hände dåliga saker, varför ska det alltid hända mig? En jävla otur med andra ord!

Blev bio igår som sagt, såg gullivers resor, ingen direkt jätte bra film kan man säga, trodde den skulle vara bättre .. efter filmen blev det hem och landa i soffan en snabb runda, sen skicka Mia att vi skulle komma och kolla läget på festen, helt klart kunde man det, hade inget bättre för sig ändå, så blev en runda dit också, som jag stort ångrar nu! Eftersom man hann knappt med att parkera bilen förän man blev påkör längs med vänstersidan, jävligt spännnade, typ två månader sen det hände senast .. Tur man känner personen som gjorde det, ytterligare bekymmer att ta tag i, ibland är mitt liv så spännande, eller inte! hänt är hänt.

När man väl kom i säng, så började man få en jävla värk i käken, fast att jag knaprat i mig massa piller, där låg man och vände och vred sig antal gånger och kolla klockan, fan jag fick utbrott. Dålig sömn, där med på dåligt humör idag, jag hoppas på att det rättar till sig snart!

Vaknar tidigt idag, fick sms, inget roligt sms direkt! :( Helena har somnat in inatt, fan så orättvist livet kan vara, hemskt .. låg kvar i sängen länge, tankarna snurra och allt annat också, dessa tankar är inte så roliga ibland. Gick upp efter ett tag, fick i mig lite frukost, sen ville Johan sola, så man hängde med, fast att jag inte egentligen behövde, har som sagt trappat ner på solningen, men tydligen trejde gången denna veckan som man solar .. jag överlever, så jävla skönt att steka bara! :)

Nu hemma och slängt mig på soffan, här hade jag tänkt att ligga också, har ingen större lust med något annat, värk i hela huvudet, känner bara för att dra täcket överhuvudet och sova bort denna dagen, fast att solen skiner, vissa dagar är tyngre än andra, bara att acceptera läget, som jag också gör ..

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT

 


BIO IKVÄLL


FREDAG & LÖRDAG

Igår blev det en hel dag med Mia, blev en lång shopping tur, först en tripp till Väla, sen blev det en runda till Familia också, hittade mycket fint! Nöjd med mina inköp som man fick med sig hem .. Sen bär det av mot Klippan för att slänga sig på Mias soffa .. Det var då vi båda kom på att ingen av oss hade ätit något ordentligt under dagen, bara frukost för min del! Blev att vi beställde Pizza från Chilli, den ny öppnade i Klippan. Riktigt god mat gör dom ..

Kvällen slutade hemma hos Samme, där dom satt par stycken och drack. Ingen alkohol för min del, gäller att vara rädd om sig, iaf för min del!

Vakande vid tio tiden, gick upp och fick i mig lite frukost och sen blev det stallet, passa på när det är riktigt bra väder, kan våren vara på gång nu? Jag hoppas på det iaf. Blev en liten runda med mina fyrbenta älsklingar, så Trixie fick sin motion också, lika glad som alltid.

När man väl kom hem så blev man sugen på att sola, skickade iväg ett sms till Mia om hon också var sugen, så klart var hon det, och Johan också när man nämnde det, han har för sig att han ska ikapp mig helt plötsligt, aldrig att han kommer lyckas .. ;) Nu har man bättrat på sin bränna lite, känns bra! 

Så nu blir det en dusch för min del och göra mig i ordning inför kvällen, blir Bio ikväll! Trevligt.

Puss från mig.




IKVÄLL ÄR DU MIN



ikväll blir det att umgås med bästaste Mia


JAG ÄR HUNGRIG

Frågan är om man ska göra något att äta, eller vänta och beställa något extra gott senare? Det är ju fredag och allt, kanske ska lyxa till det lite extra idag, kan jag vara värd efter en hård och jobbig vecka! : )

Ska nämligen spendera min dag och kväll med underbara Mia <3 får se vad vi hittar på för bus! ;)

Puss från mig.

NY KLIPPT OCH JÄVLIGT SNYGG, SOM ALLTID


MYCKET JAG VILL HA

Ahh känner för lite shopping .. inget stoppar mig egentligen, för pengar har man gott om på kontot! :)

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT


NY KLIPPT & JÄVLIGT SNYGG

Fredag idag, snart har även denna veckan runnit iväg, dock känns det bra, eftersom dom sista dagarna har jag varit ganska död, men jag mår mycket bättre idag! Känns helt underbart att känna sig nästan normal, förutom en svulnad vid käken och kinden, hoppas på att det snart också lägger sig .. Uppe strax efter tio idag, ut med hundarna direkt sen blev det en lång varm dusch för min del, sen blev det lite soffläge (i JOHANS soffa) ..

Dröjde inte länge förän Johan kom hem, han skulle iväg till Åstorp på ärende och jag åkte iväg till Klippan för att klippa bort slitna toppar, första gången man verkligen har blivit nöjd efter att man klippt sig, brukar alltid ta för mycket eller är det något annat man ska klaga över, men idag blev jag nöjd!

När man väl kom hem så blev det att få ihopa tvätten som man tvättade igår, tvättade som sagt (MIN SOFFAS överdrag), eftersom Trixie kräkt där, så nu har man fått en ren och fin soffa igen ..

I detta huset har vi nämligen TVÅ SOFFOR, johan har en på nedanvåningen & jag har MIN SOFFA på ovanvåningen, nu tycker jag att jag är ganska tydlig, fast har varit tydlig innan också, men ändå massa missuppfattningar, jag SKRATTAR högt! :) vissa saker kan gläjda mig ..

Just nu ligger jag i JOHANS SOFFA och bara latar mig, fast funderar på om man ska prov ligga i min EGEN SOFFA där uppe, bara för att! ;)


Puss från mig.


FILMDAX

Nu hade jag tänkt slänga igång någon film, ensam .. Eftersom Johan inte är hemma.
Kan man väl klara av : )

ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

PICS




PÅ BÄTTRINGSVÄG

Har lyckats att få i mig lite lagad mat, första gången sen operationen. Känns som det är på bättringsväg!
Mår faktiskt bättre också, bara man ger det lite tid så ska nog allt ordna sig på bästa sätt!

Tryckt i mig lite piller och nu ska man återgå till sitt vilande, det är de enda som man kan göra för att allt ska bli bra .. jag hoppas på att detta ska gå fort.

Puss från mig.

SVAR TILL DEN ANONYMA

Vadå soffan fanns där när jag flyttade in, Johan har en soffa och jag hade med mig en soffa när jag flyttade in ..
Och det är min soffa som jag tvättat överdraget på. palla med såna anonyma, stå för vem fan du är istället.


FILMTIPS TACK

Jag blir galen att bara ligga, så filmtips tack! väldig tacksam om ni kommer med några förslag till mig.

SAKNAD


URSÄKTA MIG

Vill bara usräkta mig lite, jag gnäller ganska mycket nu, men jag har min förklaring till detta också, så har ni ingen lust med att läsa massa negativt, så kan ni lika bra sluta läsa min blogg, alla har vi våra dåliga dagar och om något sker som är jobbigt så är det klart att man vräker ur sig negativt, inte så jävla konstigt om jag ska vara ärlig, accepterar ni inte läget så bara stick, inte ett dugg intressrad av massa gnälliga kommentarer, detta är till en viss person som jag vet som inte kan stå för vem hon är, istället skriver man anonymt. pinsamt värre.

& vad jag vet så är det min blogg och jag skriver precis vad jag vill i den.

det var bara det jag ville just nu. tack o hej.

Puss från mig.

HÅLLER HELG

Det är idag som jag håller helg, efter 15.oo. egentligen om jag skulle jobbat. Men håller ändå helg nu, känns skönt att ha tre dagars ledigt, fast att jag vet att jag nog måste ta det väldigt lugnt nu efter allt, kanske kan vara bra med en lugn helg också? som det ser ut nu så blir det lugn för min del, för med denna smärtan har jag verken lust eller ork att göra något ..

Ska försöka få i mig lite mat idag också, eftersom jag inte fått i mig något ordentligt sen i tisdags morse, så kan ni tänka er att min mage skriker efter mat .. dessutom är jag riktigt sugen på allt, en riktigt god middag hade inte suttit helt fel för min del just nu! Får se vad man ska tilllaga.

Puss från mig.

KLIPP TID BOKAD

nu har man tagit tag i att boka ny klipp tid, åker dom slitna topparna bort.
imorgon klockan 12.oo.

så jag hoppas på att jag är männika tills dess.


FRISK LUFT GJORDE NOG SUSEN

Ja då var man hemma igen, blev en snabb runda till stallet för att titta till min fyrbenta älskling, allt var bra med honom, och såret ser ut att läka fint, känns väldigt bra för min del .. kändes väldigt bra för mig att komma ut i friska luften fast att det var välidigt kallt och blåsigt, fast det har man redan vetat sen ett par dagar tillbaka att detta vädret skulle hålla i sig, jag vill ha vår nu! Så man slipper detta tråkiga vädret, det gör mig på dåligt humör på något vis .. känner mig lite piggare nu efter att få komma ut en runda, men ändå illamående och skit kvar. Har lyckasts att börja tvätta en maskin tvätt, som består av min jacka, den behöver verkligen en tvätt, passa på nu när jag ändå inte kommer att använda den, lika bra. Sen har man par maskiner tvätt att slå igång, eftersom Trixie kräkts i soffan så måste kuddöverdrag tvättas, tur man tog det beslutet att köpa en soffa så man man ta av och tvätta ..

Annars idag har jag ingen aning om vad man ska göra, får väl vila och åter vila, smärtan kommer igen, så dags att få i sig tramadol och sen lägga sig och vila.

Puss från mig.

Akon ft Justin Bieber - Baby Beautiful


INNA - LOVE


Esmée Denters - Outta Here


DET VÄRSTA ÖVER?

Mår inte bra, men känner att det går framåt, just nu iaf. Sista gången jag spydde var inatt, Trixie har också slutat att spy, så känns som det går mot det bättre ..

Sov hela dagen igår och har lyckats sova hela natten också, vaknade till liv ordentligt klockan 11 idag. Helt sjukt vad slut i kroppen jag måste ha varit för att lyckats vara så trött .. men känner mig ändå väldigt trött och sliten, usch. hoppas på att må helt bra snart.

Har även lyckats få i mig ett glas filmjölk nu, hoppas på att få behålla det. Utan att behöva spy igen, inget man vill direkt.

Har inte varit i stallet sen i måndags, så känner att jag behöver komma dit en runda och titta till min älskling, får se om jag orkar mig upp och åker dit en runda. Hoppas på att orken visar sig ..

Så nu hoppas jag på att det värsta ska vara över och jag ska må bra framöver.

Puss från mig.






HELT DÖD

Jag hade tänkt att bege mig till jobb kändes som att det gick på rätt håll och lite smärta kan man stå ut med, vaknade runt tre och mådde hyffsat, sen vaknade man halv sex och spydde som fan, sen dess har man mått riktigt dåligt. Spytt, fått i mig lite dricka sen lyckats sova en runda osv, samma under hela dagen ..

Svärmor var orolig för mig så hon var här på besök och fråga hur jag mådde, även om jag behövde något, just då ville jag bara försvinna från detta skitet. Hemskt att må såhär dåligt. Kan ju säga att jag är riktigt hungrig och smärtan är maxad, har inte fått mig något smärstillande pga att jag spyr upp det, så inte lönt att trycka i mig något, skulle behöva komma till apoteket och hämta ut min medicin så får se om jag har orken till att göra det, annars får jag fixa någon annan som gör det till mig. Att man kan må såhär jävla dåligt och ha sån smärta är helt sjukt ..

Nu orkar jag inte mera, ligger och skriver, men känner illamående och smärta, så nu blir det att försöka sova igen ..

Puss från mig.

ATT MAN KAN HA SÅHÄR ONT

Ja jag är i liv, fast knappt människa efter vad man fått genomgå idag. Jag jobbade tills 12, sen blev det direkt hem för att ta ut Trixie och hämta upp Älsklingen, eftersom han lovat att köra mig sen länge tillbaka, bara tacka och ta emot. Kan ju säga att jag har tänkt på detta sen jag kom upp på morgonen, om operationen. Fyfan alltså, alla dessa tankar, men nu är det gjort och jag har sjukt ont. Fick lugnande som gjorde att jag fick hjärtklappning och skakningar, så bara lägga sig till rätta för lite lugn innan dom kunde sätta igång med allt. Själva operationen kände jag knappt, sen somnade jag i bilen när vi körde hem, nog för att lugnandet gjorde sitt och att jag släppt att operationen var gjord, vaknade upp i klippan och mådde riktigt dåligt. Helt sjukt vad illamående jag blev ..

När jag väl kom innanför dörrarna här hemma, dröjde det inte förän knappt tio minuter som allt brast för mig, smärtan som jag hade i hela ansiktet var sjukt, tårarna rann och jag fick panik, visste inte vad jag skulle ta vägen, blev sängen direkt, försökte lugna ner mig genom att försöka sova, lyckades inte så bra. Gick upp efter en timme, tog en dusch och la mig i soffan, smärtan är fortfarande kvar fast lättare på något vis, antagligen för att jag vant mig vid känslan, tryck i mit två alvedon och en tramadol nu, så jag hoppas på att lyckas somna när jag väl kommer i säng, är inte riktigt sov trött än, så får låta tabletterna värka innan jag ens tänker tanken på att krypa ner under täcket ..

Innan operationen hade jag gett mig fan på att man skulle tillbaka till jobb imorgon, men nu har jag en aning om jag verkligen ska eller strunta i det, läkaren rådde mig att vila en vecka från allt som har med ansträngningar att göra, men jag brukar inte lyssna eller bry mig, kanske måste göra det denna gången, med all denna smärtan. Kanske för mitt egna bästa?! Jag får se.

Tänkte snart krypa ner under täcket och försöka ge mig på att somna och hoppas på att vakna upp imorgon och må jävligt bra! Kan bara hoppas på det bästa av det hela ..

Godnatt allihopa.

NERVÖS TILL MAX

Jaha då var denna dagen också kommen, dessa dagar har gått fort tills man fick hem remissen för operation, inte första operationen man har gjort, men detta handlar om annat än förra gången, operera bort en benbit förra gången och nu är det dags för att operera bort en visdomstand, jag har direkt inget val än att göra det eftersom jag har en jävla smärta i mellan åt och den växer fel, kommer aldrig ha någon nytta av den tanden, så idag klockan 14.oo. åker den bort ..

Kan ju säga att jag är så nervös att jag har ont i magen, min magkänsla säger att något kommer gå snett efter detta, vet egentligen inte varför, kan vara för man har haft en jävla otur. jag vet inte helt enkelt ..

Jag får hoppas på det bästa.

Puss från mig.

KVÄLLEN AVKLARAD

Nu har man kommit hem i lugn och ro, har haft en bra kväll på jobbet, en lugn sådan. Känns verkligen skönt när man har det som denna kvällen, flera sådana tack ..

När man kom hem så stod det en bukett rosor på bordet, en chocklad ask och ett paket .. Detta hade man verkligen inte väntat sig .. trodde fel helt enkelt!

Klockan rinner iväg och känner att jag behöver sova, eftersom man är nervös och tankarna bara snurrar runt så vet jag att jag kommer ha en jobbig natt. Klockan ringer lite över sex imorgon, ska jobba fram tills tolv, sen blir det hem snabbt för att ta ut Trixie och sen iväg mot Kristianstad för operation .. Fan så nervös jag är över detta, låt det gå bra och efteråt ..

Så nu ska jag och Trixie krypa ner under täcket, så godnatt allihopa.

Puss från mig.


WORK WORK WORK

Nu beger jag mig till jobb, ha en bra kväll allihopa.
Slutar 21.45. sen efter det lär ni nog få uppdatering.

Puss från mig.

PUSS


UPP & NER

Ja det är de verkligen, allt och inget är upp och ner, inget är som vanligt iaf. Behöver inte gå in på det mera eftersom det är negativa saker, tyvärr ..

Igår när man väl kom i säng, så kunde man inte somna, uppe en runda vid 3 för att dricka sen kröp jag ner under täcket igen, lyckades somna om iaf, helt underbart att bara få sova. Värsta jag vet att ligga och vända och vrida mig, alla tankar och funderingar kommer nämligen fram när man bara ligger där .. sånt är livet!

Uppe vid tio idag, tur man hade ljudet av på mobilen, annars hade man nämligen blivit väckt av massa sms, ingen höjdare när man vill sova .. men jag fick sovmorgon iaf, riktigt skönt. Ska man nog överleva dagen/kvällen på jobb. Dock vet jag ändå att jag kommer ha en jobbig natt, för något jag är just nu är 'väldigt' nervör för morgon dagen :/ usch .. jag vill inte! men måste ..

Direkt när man kom upp blev det ut med hundarna och sen iväg till stallet för att pyssla om och göra vid såret på min älskling .. ser ut att gå på bättringsväg, men såret är öppet än, så gäller att hålla det rent så man slipper massa infektioner och skit, usch. Tur att det fortfarande är kallt .. gör saken lite bättre! Jag hoppas på att det läker snabbt iaf! För mera otur vill jag inte ha, kan räcka med det jag har haft!

Idag är det jobb som gäller, mellan 13.15- 21.45. rolig dag framför mig, usch inte ett dugg känner jag. Hade hellre bäddat ner mig under ett stort fluffigt duntäcke och legat där resten av dagen, inte ett dugg på humör.

Puss från mig.

ALLA ♥-NS DAG



Glad alla ♥-ns dag alla nära och kära!


JÄVLA VISDOMSTAND

Kan ju inte säga mera än att det värker i hela vänstersidan i käken, fyfan så ont det kan göra ..
Tacka gudarna för att den ska opereras bort på tisdag, riktigt nervös över detta, tyvärr. Så jag hoppas på att detta ska gå bra .. man förstod verkligen hur illa det var när man såg röntgenbilderna .. att jag har direkt inget val än att ta bort den ..

Tisdag klockan 14.oo. på käkkirurgiska i Kristianstad på Centralsjukhuset är det dags för denna tanden att ryckas ut, vet att jag kommer inte vara människa efter antal dagar efter uttaget, men det kan det vara värt efter denna smärtan som kommer och går hela tiden!
Låt bara detta gå fort ..



Puss från mig.


INGEN VINST

Har haft en trevlig kväll trotts att man hade nitlott, fast hade helt klart varit roligare om man vunnit en miljon eller annat skoj, par miljoner hade man inte heller tackat nej till! :)

Blev verkligen mätt, för nu mår man illa och huvudvärk, vet direkt inte om det var maten eller annat, usch.
Att må dåligt är ingen direkt hit, sen när man ska ta en värktablett så har man inget hemma, snacka om panik? :S
Jag får verkligen hoppas på att man överlever denna natten :S

Får hoppas på det bästa helt enkelt ..

Puss från mig.

STORT TACK ♥

att du alltid finns där för mig, alltid! Väldigt tacksam
du är världens bästa



SÖNDAGSMYS TILL MAX

Snart blir det duschen, sen kommer Mia och bror på besök, vi ska laga tacos och spela bingolotto, känner på mig att det kommer bli en trevlig kväll! Som alltid med världens bästa Mia <3

Så ikväll hoppas jag på lite vinst! : )

Puss från mig.


EN SKADAD HUGO IGEN

En jävla otur man ska ha, har som sagt en skadad hugo igen, andra gången på kort tid.





vet dock inte hur han har lyckats med detta, för detta är nämligen på innerlåret! Tänk om dom kan prata och förklara vad som skett  egentligen?!


SÖNDAG

Jaha, uppdatera lite om gårdagen kanske. Blev att man körde hem till Mia, vi hade planerat att umgås och göra något, fast inte planerat in vad, tänkte att det kommer väl dyka upp något eller blir det en lugn kväll ..

Blev först och främst att man åkte till Ängelholm för att äta på Mc donalds för att äta, det enda jag fått i mig på hela dagen var lite kräm på morgonen, smått bakis kanske .. fast det var det värt! :) vi hade en toppen fredagskväll/natt, som man sent glömmer.

Efter Mc donalds så blev det hem till Mia för att slänga oss på soffan, dom flesta var hemma och sega så blev också att vi tog det väldigt lugnt. Snacka lite strunt och bara allmänt umgicks, väldigt trevligt.

Hemma sent inatt, så blev en lång sovmorgon. gick upp strax efter 11 idag, jag älskar sovmorgon. Så underbart att bara ligga där tills man verkligen vaknat till liv ordentligt. Uppe nu, men långt ifrån pigg, ska fundera på vad man ska äta till frukost och sen bege mig iväg till stallet för att pyssla med min älskling, ska lägga om såret han har fått längs med benet, antagligen fasnat eller något annat, så typiskt att det ska hända saker hela tiden! bara att bita ihopa.

nej nu ska jag ta tag i denna dagen också, solen skiner, men en jävla kall blåst :S

Puss från mig.

MYS PÅ HÄSTRYGGEN


HÄRLIG RUNDA MED MINA UNDERBARA ÄLSKLINGAR

Jaha, då blev det en lång runda i det härliga vädret med mina älsklingar, Hugo & Trixie så klart .. Vem annars? ;)

Så nu har man två nöjda djur, känns alltid skönt efteråt! :) jag hoppas på lika bra väder imorgon så man kan komma ut på en runda till! Passa på när man har lite ledigt så man kommer ut när det är ljust, fast det går mot ljusare tider nu, känns toppen!

Så nu blir det duschen och göra sig i ordning, sen bege mig hem till Mia, vi har inte planerat än vad vi ska göra, men vi har bestämmt att vi ska äta något gott iaf, sen får vi se vad som sker ikväll för våran del! :)

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

PARTY HOS MIA


































































UNDERBART VÄDER

Godmorgon får man väl säga, gick ur sängen för knappt en timme sedan, legat halv vaken en timme eller nått. Hade ingen lust alls att gå upp när jag väl vaknade så låg kvar ett bra tag och hade mys med Trixie ..

Nu är man uppe iaf, ser att det är helt undebart väder ute, så hade tänkt att ta på mig ridkläderna och bege mig iväg till stallet för att rida på min älskling, helt klart ska Trixie få följa med på rundan, så hon får springa av sig lite hon också ..

Lite smått om gårdagen, den blev perfekt. Fest hos Mia, sen blev det harrys, kan inte säga mera än att det blev en trevlig kväll! :)

Kommer komma upp bilder från kvällen, nu kan jag inte sitta här inne längre, ut och njuta av vädret! :)

Puss från mig.

JAG HÅLLER HELG

Jobbet idag har gått bra, fast små seg har man varit .. kan vara för att det varit en lån och dryg vecka.
Slutade halv fyra idag, sen direkt hem. Är nu hemma, regnar och snöar ute, gör mig på så dåligt humör, men ska ta mig upp och bli på party humör, för ikväll är det all in som gäller!

Hyresvärden ska komma vid fem tiden, sen efter det så blir det duschen och göra sig i ordning, sen är jag redo för kvällen! Party tonight .. : )

Vi ses i dimman folket.

Puss från mig.


Shontelle - Impossible


JAG VET ATT NI SAKNAT MIG

Tyvärr haft fullt upp med annat än att uppdatera massa, har heller inte haft lust eftersom vissa saker har hänt, hastigt och lustigt, sånt är livet ..

Igår jobbade jag tills halv fyra, blev stallet direkt för att rida en runda på min älskling med Mari, tog en annan runda, alltid lika roligt med omväxling! Väl hemma hade jag en trött häst, även jag, små kyligt blev det också trotts att det varit väldigt fint väder under hela dagen .. nu jag saknar våren och sommaren!

Sen resten av kvällen blev väldigt lugn, jag körde och solade en sväng, jävligt skönt kan jag säga! :)

Imorse vaknade man tidigt och invänta att klockan skulle ringa, hatar att vara i det läget när man verkligen vill sova, usch. En bra dag på jobbet idag, slutade även idag halv fyra samma dag tur imorgon! Toppen.

När man slutat kom svärmor för att lägga om Zekes tass, eftersom han var hos vetrinären igår för att ta bort en klo som han hade knäckt, alltid ska det vara något eller hända, en jävla otur kan man mera säga .. sen lite senare blev det att ta in hästarna, verkligen skit väder idag och har varit halva dagen, jag hatar detta piss väder, våren är mer än välkommen! :)

Så nu ska jag ut med Trixie sen ska jag krypa under täcket och försöka få lite bättre sömn inatt, hoppas på det bästa, sen är det fredag imorgon och jag håller helg! :) kan inte bli bättre med lite ledighet nu. kan jag verkligen behöva! :)

Godnatt allihopa.

Puss från mig.

SÄNGEN KALLAR

godnatt mina hjärtan. sleep tight. sängen kallar ..


VÄRLDENS SÖTASTE



Trixie som liten, min lille plutt! <3


KVÄLLENS PASS AVKLARAT

Jaha, då var tisdags kvällens pass avklarat .. Känns skönt! Har haft en bra kväll, allt har gått i sin vanliga takt och inga konstigheter ..

Hemma stax innan tio, trixie fick komma ut och sen har man gjort sig i ordning för soffläge och sen sängen, så nu slösurfar man lite innan det är dags för sängen för mig och Trixie ..

Imorgon är det jobb igen, 07.30 - 16.00, den vanliga tiden för mig. sen lär det bli stallet till min älsklling, får se hur vädret är om man tar sig en ridrunda, hoppas på bra väder iallafall, för jag vill att våren ska komma! Hade varit underbart ..

Ni alla får ha en fortsatt kväll/natt! :)

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT


JÄVLA STORM

Kan ju säga att jag har knappt lyckats sova inatt, la mig i för sig inte förän närmare ett, eftersom jag inte var sov trött och hade ändå sovmorgon, men när jag väl gick och la mig så hörde man bara alla ljud från blåsten, väldigt obehegligt, sen har man lyckats sova ett tag och sen vaknat igen, inget spännande direkt .. men lite sömn har man lyckats att få, ytterst lite! Jag ska nog klara av kvällens jobb pass, fast kommer vara sjukt seg ikväll, hoppas på en bättre natt inatt!

Jobb för min del 13.15 - 21.45. så ska snart bege mig till jobb, ett jävla väder ute än, kommer säkert hålla i sig ett tag, eftersom det håller i sig än, jag hoppas på att det snart ska lugna sig ..

Vi hörs garanterat när jag slutar ikväll!

Puss från mig.

VÄRLDENS BÄSTA

har världens bästa familj & sjukt glad över alla mina fantastiska vänner, ni är guldvärda allihopa! jag har dom absolut underbaraste personerna på denna jord i mitt liv helt enkelt!


Rihanna - Only Girl


JAG HÅLLER KVÄLL

Har inte hänt så mycket sen jag skrev tidigare, promenad med hundarna samt fått middag i  mig, älsklingen fixade, tackar och tar emot! Kom nyss ur duschen, så nu blir det soffläge resten av kvällen! Myser ner mig under filten och håller kväll! Ganska nöjd om jag får säga mitt!

Ser fram emot min sovmorgon imorgon också, längtar redan något fruktansvärt. Att få sova tills man vaknar, riktigt jävla skönt ska det bli ..

Puss från mig.

LÅNGRUNDA MED HUNDARNA




































LEDIG DAG

Gud så skönt det har varit med lite ledighet idag, varit välbehövligt.
Har fått i mig lite te och tilltugg till det, så känner ingen hunger längre, samt fått igång tvätten, bara att vänta tills det är klart, då är det dags att hänga upp för tork .. just nu sover hundarna, men dröjer nog inte länge förän det är liv här igen, eftersom dom har sina stunder! :)

Älsklingen slutar jobbet snart, så det är då jag kan tänka mig att hundarna får igång varandra igen. Sånt man får ta ..

Annars har jag inget direkt planerat idag. Känns som det kommer bli en lugn kväll, har direkt inget sug för något annat, bara allmänt seg nu sen jag kom hem .. ork lös helt enkelt! Men skulle något spännande dyka upp, såklart kanske man får bättre sug på att göra något!

Nu ska jag fortsätta varma soffan! :)

Puss från mig.

DAGENS HOROSKOP

Skorpionen

23/10-21/11


Försök se tingen med nya ögon i dag. Du kan säkert lösa uppgifterna på det vanliga sättet, men varför inte förnya dig lite?


MORÖTTER HÄMTADE



Det vanliga lasset med morötter hämtade ..


MYS MED TRIXIE


1 DAG OCH 22 TIMMAR SEN

Jag uppdaterade till er, men allt är bra med mig och jag lever ..

Jobbade igår tills 15.45. sen blev det direkt till stallet för att fixa och rida en sväng .. mötte Mari på väg ut i hagen, så hon vill med och rida, så klart fick hon det, så vi kom iväg på en runda med våra älsklingar. Kan ju säga att det var riktigt skönt väder att komma ut i, både vi och hästarna fick en lagom runda! Hugo var nog mest nöjd, ganska så sprallig av sig, min gamla gosse visar sig inte vara så gammal som han egentligen är. Efter rundan så blev det direkt hem för att skynda sig in i duschen och på  med myskläder för sen invänta Mia och bror, eftersom det blev söndagsmys hemma hos oss, spelade bingolotto, även blev det kort spel och massa gott. Eftersom man visste att man var ledig idag, så kom man så klart i säng väldigt sent, hade iallafall sovmorgon tills halv nio idag, väldigt skönt och behövligt för min del!

Blev ut med hundarna en runda sen begav jag mig iväg till strövelstorp för att fylla bilen med morötter, så klart till hästarna, så nu klarar dom sig ett tag framåt, par dagar iaf, brukar gå åt ganska mycket! Man kan inte snåla heller ..

Efter att man fixat det blev det att fixa min skitiga häst, han hade verkligen lera över hela sig till och med hela huvudet, så man har haft att göra med att få bort all lera och grus, tur han har täcke på sig så man slipper lite. Fast där var tillräckligt kan jag säga. När man väl var färdig så kom man iväg på en runda, lika skönt väder idag, fast har fått höra att det ska komma in oväder ikväll, så passa på innan det kommer in ..

Nu har man kommit hem och landat i soffan, små seg är man allt, men känner att man har en del som ska göras, få i mig lite mat, samt sätta igång lite tvätt! Lika bra att ta tag i det annars skjuter man bara fram det ..

Puss från mig.

MASSA MYS MED TRIXIE

Hemma strax efter tio, då blev det soffan ett tag, sen gick man upp för att försöka att vila en stund, men gick inget vidare, blev massa mys med Trixie istället ..

Pratat med både Mia och Bror i telefon, annars har det inte hänt så värrst mycket, ska fixa något att äta, sen bege mig mot jobbet, känner på mig att det kommer bli en jobbig kväll, eftersom det är två sjuka och två stycken på natten har blivit inringda, jävligt spännande, man blir inte direkt så posetiv på att jobba sista passet just nu, inte i detta tråkiga blåsvädret iheller, har hört att det ska bli mycket värre än vad det är, usch! Tyvärr massa negativt men så kan det bli ibland, ena dagen är inte den andra lik ..

Jobbar tills 21.45 sen lär det nog bara bli soffan, sen sängen! Eftersom man ska upp tidigt imorgon igen för att jobba hela dagen till 15.45. vilket spännande liv man lever ibland! Woho.

Puss från mig.

VÄRSTA STORMEN

Kom i säng i tid igår för en gång skull, men inte fan kunde man somna, så jävla meningslöst egentligen!
Hörde värsta stormen utanför och sen låg man och vred och vände sig, sen helt plötsligt vid tre tiden, så börja Trixie snarka vid min sida, min plutt! :)

Uppe sex och nu är man redo att bege sig iväg till jobb, ska bara ge hundarna lite mat, sen är det första jobb passet som gäller för min del! alltså 7.15 - 10.15. roligt schema man har va? sen sista passet ikväll är 15.45 - 21.45. jag verkligen älskar mitt liv med såna här dagar, eller inte! Nej, nu ska jag sluta vara så negativ, bara att gilla läget! :)

Vi hörs garanterat senare under dagen.

Puss från mig.

HEMMA FRÅN JOBB

Då var fredags passet avklarat .. slutade fyra sen blev det att sola på nytt ställe, 20kr för en 30 min. Kan man väl leva med! :) Fast ändå drygt att ligga så länge så det blir nog inte jätte många tillfällen att man ligger där.

Nu hemma, hade tänkt bege mig till stallet en runda, blir nog inte att rida, inget vidare väder för det, känns som värsta stormen ute, usch!

Nu mot stallet till min älskling.

Puss från mig.


JÄVLIGT IRRITERAD

Att man ska behöva bli på ett jävla humör när man varit vaken drygt tio minuter är inget spännande! Uppe vid sex som vanligt, tagit ut Trixie på sin runda och jag själv är redo att bege mig till jobb, lång dag idag, slutar fyra.

Fredag idag, sen jobb lördag söndag också, inte ett dugg roligt! Jag får bita ihopa och bara acceptera läget att jobba när alla andra ska vara lediga och göra roliga saker, usch! Fast nästa helg är det min tur ..

Nu mot jobb, puss från mig.


MYCKET GJORT

Min lediga dag har man fått mycket gjort, känns kanon. Ja, det känns jävligt bra helt enkelt!
Varit hos pappa på besök, sen har man tvättat & städat bilen, samt har min bettan fått en grundservice, eftersom lampan lös redan förra veckan så var det verkligen behov nu! Efter ängelholm rundan så blev det hem till Mia för att umgås med henne och bror, åt god mat & så klart blev det kladdkaka och grädde efter. Sist men inte minst så blev det massa annat gottis, känner sig verkligen propp mätt just nu, eller det har man varit ett tag! :)

Nu hemma, slösurfar i soffan, blir film sen läggdags .. klockan rinner iväg känner jag!

Fredag imorgon, men inget skoj för min del, eftersom det är min jobbehelg! usch. men jag överlever nog det också, min bra helg!

Ha en bra kväll allihopa.

Puss från mig.

LITE ÄRENDE ATT GÖRA

Nu är det dags för att göra alla ärende för denna dagen, sen vad kvällen har att erbjuda, det får man se, hoppas på något skoj iaf! :) lust med något äventyr kanske .. vi får se helt enkelt vad Mia har att erbjuda mig.

Ha en bra dag allihopa. Vi hörs kanske ikväll om jag inte är hemma för sent!

Puss från mig.

ÄKTA KÄRLEK, ALDRIG UTAN DIG ♥






: )




EGO PICS




MIN MOBIL

Som sagt tappade man sin mobil i vatten härom dagen, ljudet försvann ett tag, men nu är den som ny igen, jag är överlycklig! Slapp man klabba med att köpa ny .. helt underbart!

Puss från mig.

DAGENS OUTFIT

 


HEJ PÅ ER

Frokosten är nere, och älsklingen har varit hemma på middag en runda, så nu sitter man här ensam igen, men inte helt ensam, har egentligen det bästa sällskapet som man kan ha, Trixie så klart ..

Snart ska vi ta och bege oss iväg till Pappa för att hälsa på, sen ska jag fixa frimärke samt skicka iväg två viktiga brev, så nu håller jag tummarna att detta ska gå min väg! :) Sen är det dags för mig att ge min bil en tvätt, för den ser verkligen ut som fan, kanske blir det att fixa invändigt också, eftersom man ska iväg med den på en service koll, tur man har en bra vän som kan hjälpa mig 'Andreas' så det blir billigare och man vet verkligen att det blir gjort ordentligt! Gäller att ta sin chans ..

Annars idag hade jag tänkt umgås med Mia en sväng, eller resten av dagen/kvällen rättare sagt, känner att det kommer bli en lång dag, men det fixar vi nog. Detta är min lediga dag, ändå är det fullt upp, skulle egentligen vara en vilo dag för mig, inte göra ett skit, för man känner att denna helgen kommer bli lång eftersom det är min jobbe helg!

Igår la man in om semester, har lagt in om fem veckor, så det hoppas jag på att dom ska godkänna att bli av med mig så pass länge, känner redan nu att dom veckorna hade varit välbehövliga! :) Hade inte skadat med lite ledighet, inte för min del iaf ..

Nu fortsätta mysa ett tag med Trixie innan man ska bege sig iväg på lite ärende! :)

Puss från mig.

EN NÖJD TRIXIE




JAHAJA

Här vaknar man, helt lost i planeten, men iaf är klockan snart tio, jag fick sovmorgon tills för drygt en halv timme sen, väldigt skönt kan jag ju säga.

Sen att man inte har blivit väckt av Zeke har också kännts konstigt, kan vara för att älsklingen har tagit med honom till jobbet, så jag har verkligen haft en skön sovmorgon så man slipper vara på dåligt humör när man vaknar!

Trixie är ute och jag seg surfar, ganska så skönt att ta allt i sin egen takt på morgon kvisten .. så hade tänkt att sitta här ett tag till sen blir det att göra sig i ordning och sen kanske få i sig lite frukost kanske, smått hungrig redan, får se vad det blir till frukost idag, känner för något riktigt gott iaf.

Annars idag hade jag planerat att städa, men när jag kom hem från stallet så hade älsklingen redan gjort det klart, så nu slipper jag tänka på det idag, väldigt skönt. Ibland överaskar han verkligen mig. Bland annat stod det rosor på bordet i månadags, lite gulligt kan jag tycka! :)

ledig dag framför mig, jag ska njuta lite extra mycket! :)

Puss från mig.


<3


GODKVÄLL

Jobbet idag har gått kanon, haft en kort dag idag, riktigt skönt! Slutade 15.oo. sen blev det hemåt direkt för att byta om till stallkläder och sen iväg till stallet för att rida en runda med Mari, lagom skön runda kom vi iväg på, man känner sig alltid nöjd efter man varit uppe på hästryggen .. Det som känns bäst just nu är att se att min älskade Hugo inte har mera ont, sista smärtstillande sprutan imorgon, sen får vi hoppas på att det inte kommer tillbaka, fast att jag vet att det kan dyka upp!

Hemma vid runt halv 6, då blev det att ställa sig och laga mat, blev kassler och potatis för våran del, hade först ingen aning om vad vi skulle äta, men fick så klart hitta på något, så nu är maten nere och duschen avklarad ..

Resten av kvällen är det soffläge som gäller! helt slut i huvudet och kroppen ..

Puss från mig.


ONSDAG

Hade ingen ork eller lust att blogga igår när man kom hem, blev soffläge framför tv direkt ..
Vetrinär besöket gick bra, han såg mycket bättre ut och fick även vaccinatinon spruta, lika bra att fixa det när hon ändå var här och skulle kolla honom, vet inte vad allt detta kommer att kosta mig, men det lär jag märka när räkningen kommer, alltid lika roligt.

Har även planerat in att genom gå en grundservice på bilen på torsdag, kommer det också att kosta, men skulle inte tro att det kommer kosta lila mycket som vetrinären iaf ..

Jobb idag som vanligt, fast har en tidig dag, slutar redan 15.oo. ganska skönt kan jag tycka .. Ett jävla tråk väder idag, riktigt kyligt och massa regn, usch! Stort ogilla på detta.

Får väl se vad denna dagen har att erbjuda efter jobb, kanske sola en sväng eftersom att det var förra veckan sist! Får väl se om det blir ..

Nu mot jobb.

Puss från mig.





VETRINÄR BESÖK NÄSTA

Jaha, ett snabb inlägg såhär bara. Har nämligen brott, jobbat tills halv fyra och nu hemma, ska bytta om och iväg till stallet, dags för vetrinär att komma på ny undersökning! Får väl hoppas på det bästa.

Nu mot stallet, tur man har två min dit! :)

Puss från mig.


RSS 2.0