EN GLAD VÄLDIGT GLAD ZAGA <3


HUGO


FREDAGEN DEN 30 MARS

Idag var man uppe redan vid åtta, men vi låg och drog oss lite innan vi steg upp .. skönt att bara ligga och vakna till liv lite innan man måste upp!
Gjorde i ordning Zaga så hon var nöjd och sen gjorde jag mig själv i ordning sen begav vi oss till stallet vid tio tiden, myste med min fyrbenta gosse och passade även på att ta en runda på hästryggen medans Zaga blev passad av sin snälla farfar! Skönt att man har såna snälla svärföräldrar som ställer upp!

Hemma halv ett, då blev det att fixa Zaga och en snabb dusch för min del, sen kolla gårdagens avsitt av big brother och nu snart blir det en promenad i blåsten, dock är solen framme, så man får passa på att njuta så länge man kan .. för har hört att det ska bli skit väder i helgen! Kallare och att det ska komma snö, vadå man hatar detta konstiga vädret, fan upp till 15 grader om dagarna nu och nu helt plötsligt ska det komma snö, usch! Jag hoppas på att dom har fel om detta ..

Fredag idag och sambon är ledig i helgen, så då blir det familjemys, har inget planerat denna helgen så jag tar det som det kommer ..

ha en fortsatt bra dag allihopa.

puss från mig.


HÄNDERNA ÄR VERKLIGEN INTRESSANTA NU


ZAGA SOVER UTE



zaga sover ute och Trixie passar vagnen <3


TORSDAGEN DEN 29 MARS

Soligt och fint väder idag, jag gillar läget så länge solen skiner ..
Idag var vi uppe vid nio tiden, åt frukost och fixa det vanliga som man göra alla mornar!

Sen somnade Zaga till en runda efter att hon fått mat, så då passade jag på att ta och städa här hemma, första gången denna veckan eftersom man haft fullt upp alla andra dagar. Man får ta det när tiden räcker till fast att man är mamma ledig så har man att göra alltid! Man skulle haft flera timmar på dygnet enligt mig!

Tvättar också lite här hemma, Zagas kläder bland annat. Så man får undan lite sånt också, efter att jag städat så passade jag på att ta en promenad så Zaga fick lite frisk luft och Trixie fick göra av med lite enerig!

nu kollar jag gårdagens big brother avsnitt och slappar av lite, kan man behöva ibland!

Kanske får besök av Anna idag också, såg hennes kommentar här på bloggen och har skickat till henne att jag är hemma idag, så bara att komma för hennes del :) annars idag blir det nog bara att vara hemma, har bara fart runt dom andra dagarna så kan vara skönt att vara hemma en dag också, dock när man väl är hemma så har man massa måsten som man måste få undan .. typiskt.

nu fortsätta kolla big brother .. ha en fortsatt bra dag allihopa.

puss från mig.


ONDSDAGEN DEN 28 MARS

Idag var man uppe vid åtta, åt frukost och sen begav vi oss hem till svärföräldrarna, Faster Mari passade Zaga så tog jag och svärmor en runda på hästarna, dock blåsigt som fan, men det blev ändå av att vi tog en liten runda ..

Hemma vid ett igen, då blev det en dusch, sen blev det lite vila med Zaga sen dröjde det inte länge förän bror ringde och ville att jag skulle köra honom till Klippan, så att det gjorde man .. passade då på att sola en runda när man ändå var i Klippan, så han passade Zaga medans jag solade!

Hemma vid halv sex då satta jag direkt igång med maten, sambon var på väg hem så vi åt åt sen när han kom hem, sen blev det en dusch och nu slöar man i soffan framför tv ..

kväll och snart denna dagen också över, jag hinner knappt med, usch.

puss från mig.


GLAD ZAGA


TISDAGEN DEN 27 MARS

Snart denna dagen också över .. idag har vi haft att göra, uppe klockan åtta och åt frukost och gjorde mig i ordning sen blev det även ett bad för Zaga och sen när vi var färdiga så tog vi en promenad hem till gammelfarmor och gammelfarfar för ett besök .. varit där hela dagen, hemma vid fem och då blev det bara att byta om och sen vidare till stallet för att fixa med hästarna .. hemma vid halv sju då blev det en dusch och på med myskläderna. sen blev det att göra något att äta och sen nu har man sett ett avsnitt av big brother ..

Resten av kvällen blir det att slöa i soffan och mysa .. underbart!

imorgon blir det en tidig morgon, ska till stallet vid 9 för att svärmor kunde passa Zaga då när jag ska rida en runda, gäller att passa på när man kan och man har någon som vill passa Zaga medans jag rider!

nu ska jag mysa ner mig i soffan ..

ha en fortsatt bra kväll allihopa.

puss från mig.


DAGENS OUTFIT


UNDERBART <3



första rundan på hästryggen efter fyra månders uppehåll ..
min fina gosse <3


FÖRSTA RUNDAN PÅ HÄSTRYGGEN

Idag blev det första rundan på hästryggen efter fyra månaders uppehåll ..
ringde svärmor vid två tiden och fråga om hon hade tid och lust att passa Zaga medans jag tog en runda på hästryggen, eftersom det var länge sen för både mig och Hugo så fick det bli en liten skrittrunda så vi båda kommer igång igen, men fyfan så underbart att sitta på hästryggen igen, som man njöt över att komma tillbaka!

Farmor & Farfar passade Zaga medans jag red och gick hur bra som hellst, lite kinkik var hon i slutet, men det var bara för att det var tid med mat igen, så det var inte så konstigt ..

Efter att man ridigt så bjöd svärföräldrarna på mat och sen blev det att ta in hästarna och fodra medmera, hemma vid sju tiden, har hunnit med att ta en lång dusch och nu slöar man i soffan bara ..

så nu blir det lite familje mys och bara njuta med tända ljus och lite gott.

ha en bra kväll allihopa.

puss från mig.


SAKNAR ATT SITTA PÅ HÄSTRYGGEN



varit och myst med min fyrbenta gosse idag igen, saknar verkligen att sitta på hästryggen, fyra månader sen sist ..


NY VECKA

Jaha nu är denna helgen över, haft att göra hela helgen nu när sambon varit ledig och vi har haft lite tid tillsammans! :) i fredags blev det att klippa sig, sen åkte vi och handlade och sen blev det stallet för min del ..
På kvällen blev det lugn inget speciellt direkt.

lördagen fick vi besök av morfar, kom klockan elva på förmiddagen och åkte hem vid fem tiden, trevligt att träffa honom igen, har ju som sagt en bit till honom, lite mera än en timme ungefär .. Pappa kom också och åt och fikade med oss när han var här .. efter att dom åkt hem så blev det stallet för att fixa och mysa med min fyrbenta gosse lite, sen på kvällen blev det lördagsmys och kolla gladiatorerna.

Igår var man uppe vid halv tio, blev att hämta morötter till hästarna sen stallet för att mysa med min gosse, så klart fick han massa gott, morötter, ett tag sen nu man hämtade så det var på tiden att dom fick lite extra gott nu ju .. :)

Väl hemma så tog jag ett städryck här hemma och sen dammsuga jag bilen och städa undan den, sen åt vi tacos som blev över från dagen innan sen tog sambon min bil och tvättade den medans jag gick till stallet för att fodra hästarna, mycket motion, skadar aldrig!
på kvällen blev det bingolotto och sen beställde vi pizza och avslutade kvällen med big brother ..
haft en bra helg med andra ord!

idag var vi uppe kvart i tio, långa sovmornar man får nu, skönt kan jag säga! Gäller att passa på!
Uppe och åt frukost och gjorde det vanliga och sen lite morgonmys med Zaga, efter att man bytt blöja och hon fått mat så blev det att ta en promenad ner till stallet för att mysa lite med Hugo, borta av honom eftersom han är expert på att rulla sig, som vanligt så var han full av massa lera, men som tur hade han torkat så det var bara åter igen att borsta av det ..

Nu hemma och ska äta lite lunch, restan av denna dagen vet jag inte vad som händer, ska tömma diskmaskinen nu sen ut med alla soporna, passa på nu när Zaga ändå sover ..

puss från mig.


DAGENS OUTFIT


FREDAGEN DEN 23 MARS

Fredag redan, det bästa är att sambon var ledig idag .. skönt att ha honom hemma lite :)
vaknade vid halv åtta, men försökte somna om men gick inte fast att jag var svin trött .. gick upp vid åtta ..
Zaga sov fortfarande så jag passade på att ta en lång skön dusch sen kom sambon också upp så han fixade frukost till oss, inte helt fel att man får frukosten serverad ..

sen gjorde jag mig i ordning sen iväg till frisören, hade tid halv elva.
på vägen hem därifrån så hittade man en hund springandes lös ingen människa någonstans i närheten, skitig och lerig så den verka ha sprungit långt, helt slut var den också, så tog den med mig hem, som tur hade den på sig halsband med namn och nummer på, så Johan ringde. Johan hade en svag aning om att det var någons hund som han kände och så var det också, vi fick en säck potatis för besväret. Visade sig att hunden löpte och han hade letat efter hunden ett tag ..

nu har sambon åkt iväg för att byta däck på sin bil och jag slöar här hemma, väntar på att Emelie ska höra av sig, då blir det att vi ska gå en runda med hundarna.

annars idag har jag inte en aning om vad som sker, morfar hörde av sig idag och sa att han hade tänkt komma ner imorgon om vi hade tid, och vi har inget planerat imorgon så imorgon vid middagstid ska han komma hem till oss och stanna par timmar .. alltid lika trevligt.

ha en bra dag allihopa.

puss från mig.


DAGENS OUTFIT


ÄNDRADE PLANER

blir ingen hemma dag idag inte, utan att det blir att åka hem till Emelie för att umgås .. så det blir att tillbringa resten av denna dagen/kvällen hos henne ..

ha en bra kväll alla ..

puss från mig.


STÄD & TVÄTT RYCK

Efter att man varit iväg på alla ärenden, så satte jag igång tvätt och satte igång med städandet här hemma .. kände att det var dags att ta en röj idag igen, lika bra när lusten & orken finns, annars är det inget vidare, annars idag är det tänkt att ha en hemmamys resten av dagen, inte ofta vi är hemma nu känns det som om, jag & Zaga bara far och flyr överallt ..

efter att jag är klart med allt jag ska fixa så blir det soffmys med Zaga och bara njuta :)

ha en bra dag allihopa.

puss från mig.


BVC BESÖK

idag har man varit iväg på efterkontroll halv elva, allt såg bra ut, därefter blev det cellprov . Lika bra att ha allt gjort samtidigt, så nu vänta upp till sex veckor innan jag får svar på cellprovet, hoppas på att det inte är någon förändring iaf! Sen blev det BVC & två månaderskoll med Zaga .. även där var allt som det skulle och inga konstigheter!

nu är Zaga 57 cm lång och väger 4400g, min flicka växer som bara den <3


SVAR TILL ANNA

Det var synd du inte kunde, men helt klart får du komma på besök till oss, bara hör av dig någon dag innan så jag inte har annat planerat .. :)

länge sen sist nu, Zaga växer fort nu .. :)

kramis


KOMMER ALLTID VARA DET FINASTE FÖR MIG


TORSDAGEN DEN 22 MARS

Godmorgon allihopa.
Uppe halv nio, men Zaga somnade om direkt efter att hon fått blöjan bytt och fått mat, men ska snart väcka henne, för hon ska göras i ordning innan vi ska iväg på lite ärenden och sen ska jag iväg på efterkontroll och sen två månaderskoll samt BVC besök för att väga och mäta, även idag har vi att göra! Inget ovanligt ..

igår blev det besök hos Emma, sen stallet för lite extra mys med min gosse och slutade med att man var hos svärföräldrarna tills nio igår kväll .. lång dag även där!

nej nu ska jag göra mig & Zaga färdiga för att komma iväg ..

hörs senare.

puss från mig.


DAGENS OUTFIT


ONSDAGEN DEN 21 MARS

Idag vaknade man pigg lite efter nio, men hade en sovande Zaga fortfarande, tog upp henne och gav henne mat och bytta blöja sen somnade hon om som en stock ..

Blev att äta frukost och sen en dusch för min del, Zaga vaknade vid 11 och nu blir  det ett bad för henne .. sen ska jag äta något och sen göra i ordning Zaga för sen ska vi iväg till Emma för ett besök .

vi hörs senare ..

puss från mig.


DAGENS OUTFIT


DAGENS OUTFIT


MAMMAS TÖS


TISDAGEN DEN 20 MARS

Hejsan allihopa .. idag var man uppe halv nio, eftersom man skulle iväg till gammelfarmor & gammelfarfar för det vanliga tisdagsbesöket där .. brukar alltid var där vid tio tiden, så även idag var man där vid tio tiden! Hemma vid fyra tiden, så har varit där hela dagen nästan, fick med mig mat hem till sambon så jag slipper stå framför spisen idag .. skönt att ha det bra ibland! :)

Zaga somnade precis så nu sitter man lite framför datan och kollar läget, annars idag ser det ut att bli lugnt, sambon är hemma 6-7 tiden ikväll, så då blir det soffläge och mys resten av kvällen ..

beställde nyss klipptid också, så på fredag ska slitna toppar klippas bort, alltid lika skönt när man kommer ifrån frisören ..

imorgon ska man träffa Emma & Anna, så då går den dagen till det, jag hinner inte bli rastlös iaf, har alltid att göra .. :)

ha en fortsatt bra tisdag allihopa.

puss från mig.


DAGENS OUTFIT


FÖRSTA BILDEN PÅ ZAGA



det första hon gör när hon kommer ut är att räcka finger! haha


DAGENS OUTFIT


MÅNDAGEN DEN 19 MARS

Idag sov vi tills kvart över tio, skönt att sova länge! :)
upp och åt frukost och hade morgonmys med Zaga .. efter att man ätit frukost och Zaga somnade igen så passade jag på att städa undan lite och ta en runda med dammsugaren, Trixie fäller än och jag hoppas på att det snart ska sluta så man slipper allt hår överallt!

Efter att man fixat lite så blev det att Zaga fick sig ett bad och för ett litet tag sen så somnade hon, min tröttis .. så nu passar jag på att uppdatera lite och kolla det man brukar göra, sen ska jag sätta mig ner och skriva dopkorten, så att dom kommer iväg snart också!

annars idag händer det inte så mycket, sambon ska jobba länge idag så jag & Zaga får klara oss själva, men det gör vi galant! :) bror slutar vid fyra, sen där efter någon gång så ska jag iväg och sola och han ska passa Zaga medans jag gör det ..

kvällen sen annars väldigt lugn ut.

skulle egentligen träffat Emelie idag, men blev ändrat nyss tills på fredag istället ..

nu ska jag skriva klart addresserna på dopkorten!

ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.


DAGENS OUTFIT


MITT ALLT ♥


SANNA ORD


SOFFMYS



vi myser för fullt ..


DAGENS OUTFIT


GRÅTT & TRIST VÄDER IDAG

Idag är det grått & trist väder, så jag & Zaga myser i soffan framför tv ..
älskade unge ..
<3


ZAGAS FAVORIT SOVSTÄLLNING


DAGENS OUTFIT


ZAGA PÅ GLATT HUMÖR



igår kväll var Zaga på glatt humör <3


SÖNDAGEN DEN 18 MARS

Sovmorgon även idag! :) halv tio gick jag & Zaga ur sängen, skönt att hon vill sova lite längre nu, jag passar på nu när hon väl vill! :)

Igår blev det kalas för Jonna, hemma vid 7 tiden, efter kalaset blev det att åke hem till bror för att kolla hans nya lägenhet, väl hemma så blev det att invänta gladiatorerna och sen lördagsmys ..

idag har det inte hänt så mycket än, jag har fått i mig frukost och sen har jag rensat i Zagas garderob, bort med allt i storlek 50 för hon har 56 nu, här går det undan, växer så det knagar, på torsdag är det dags för efterkontroll för min del och Zaga ska undersökas av doktor för en månaders kontroll samt besök hos BVC, denna veckan är full bokad för min del känns det som om iaf ..

måndag: träffa Emelie
tisdag: till gammelfarmor & gammelfarfar
onsdag: träffa Anna & Emma
torsdag: BVC besök för vägning & mätning av Zaga, besök för en månadskontroll hos doktorn samt efterkontroll för min del.
fredag: inget planerat än! :)

idag är det planerat att åka hem till bror för att äta och spela bingolotto ikväll .. ska dit vid fem tiden.
sen big brother ikväll ..

ha en bra dag allihopa.

puss från mig.


DAGENS OUTFIT


LÖRDAGEN DEN 17 MARS

Idag tog jag & Zaga sovmorgon, gäller att passa på! :) lördag & söndagar tycker jag verkligen att man ska få sova längre än vanligt! :) gick upp halv tio, då var sambon redan uppe sen par timmar tillbaka, han har svårt att sova länge, tänk om man hade det som honom att man bara behöver lite sömn, hade varit kanon!

Uppe och ätit frukost och tagit en dusch, sambon är iväg och bytar till sommardäck på min bil sen klockan två ska vi iväg på kalas hos min kusin ..

sen ikväll har jag inte en aning vad vi ska göra, vet inte hur länge vi stannar på kalaset, brukar vara närmare kvällen iaf .. det återstår och se vad det blir av denna kvällen! :)

ha en bra dag allihopa.

puss från mig.


FINA TRIXIE


FREDAGSMYS

Hejsan allihopa. Denna dagen har varit riktigt bra, solen har visat sig och varit riktigt bra väder, stort gilla på det! Gick hemifrån strax efter tio, då blev det en promenad till stallet och svärföräldrarna, efter att fixat Hugo och mys lite extra så blev det att gå in till svärföräldrarna för ett besök också, när man ändå var där, hade tur att båda var hemma idag .. Zaga skötte sig bra idag i stallet, inte mycket skrik utan var mest nöjd, skönt att slippa massa skrik och att hon inte ska vara nöjd ..

Gick hemåt vid ett tiden, sen väl hemma så blev det att äta lite lunch och sen tog jag tag i att tvätta och städa här hemma, så slipper man ta och stor städa i helgen när sambon också är hemma, lite mera tid till varandra och familjen istället! Det ända vi har planerat denna helgen är att vi ska på kalas hos Jonna imorgon klockan två, annars tar vi helgen som den kommer .. får se vad det blir!

Sambon kommer snart hem från jobb, då blir det att äta eftersom jag ska försöka ha maten klar tills han kommer hem och resten av kvällen blir det fredagsmys för våran del, big brother blir det att kolla iaf ..
Blir att vi ska äta kyckling, ris, färska grönsaker och egen hemmagjord vitlökssås, mums! Sen massa gott framför tv, massa snacks så klart .. Har som sagt bestämmt mig för att inte äta godis på veckan eftersom man äter så mycket skit alltid och känner att man inte behöver trycka i sig på veckorna och då planerat att jag bara ska äta godis på helgen, så ändå slänge har jag klarat två veckor utan att äta godis mitt i veckan, får se hur länge jag klarar det ..

Zaga sover just nu, så nu ska jag passa på att göra mat i lugn och ro ..

ha en bra kväll allihopa.

puss från mig.


FREDAGEN DEN 16 MARS

Godmorgon allihopa. Idag är vi uppe lite tidigare än vanligt. Zagas tider som gäller! Har fått i mig frukost och snart ska vi bege oss iväg på en promenad ner till stallet för att mysa med min fyrbenta gosse, passa på när vädret tilllåter och att man har tiden, för idag har vi inget planerat så vi passar på att ta en promenad för att mysa med min fyrbenta gosse lite extra! :)

Zaga ligger just nu och sprallar på sin filt, inte ofta hon vill det utan att hon ska skrika, så jag passar på att njuta just nu! :)

vad som sker annars idag har jag inte en aning om, jag tvättar också lite här hemma idag, lika bra att få undan det, så det inte bara ligger och högen blir bara större och större ..

ha en bra dag allihopa.

puss från mig.


ZAGAS DOPKORT





Jag blev riktigt nöjd hur fint det blev! :)


DAGENS OUTFIT



en trött Zaga .. <3


TORSDAGEN DEN 15 MARS

Inatt har man sovit ganska bra, skönt. Sov tills halv tio, då ville Zaga komma upp. Dock var hon knappt vaken en timme, sen somnade hon om i min famn efter att man byta blöja och hon fick mat .. goa unge! :)

Har fått gjort mig i ordning och fått i mig frukost och nu sitter jag och fixar Zagas dopkort, dom är klara det är bra att köpa frimärke sen ska dom skickas iväg, lika bra att skicka ut i god tid så folket inte planerar för något annat, dopet ska vara den 1 juni, blir runt 50 pers. Så en hel del med andra ord. Men ska bli roligt! :)

Idag ska vi iväg och kolla ett hus och sen efter vi kollat det så blir det iväg och storhandla .. första gången vi ska ta med Zaga på handling så får se hur det går, hoppas på att det ska gå bra, utan att hon ska börja skrika eller nått, vi får se hur det går! :)

Annars har man inte så mycket mera planerat för denna dagen, tillräckligt kan jag tycka! ;)

ha en bra dag allihopa.

Puss från mig.


ZAGA I VAGNEN


ONSDAGEN DEN 14 MARS

Goddag allihopa .. idag är man på toppen humör, solen skiner och vårväder ute, underbart!
Idag var man uppe strax efter åtta, upp och åt frukost och gjorde sig i ordning sen blev det att ta ett städryck här hemma, damma av och dammsuga undan lite, som sagt så fäller Trixie fortfarande så får dammsuga varannan dag annars har man hår överallt, inget vidare ..

Efter att man röjt undan så blev det en promenad i det härliga vädret, gäller att passa på och njuta när solen väl är framme, blåser knappt inget heller idag, så blev en långrunda för våran del även idag! :) rundan tog extra tid idag eftersom man träffade först bror en runda och sen Jenny och sen Elisabeth och även Linda, så blev par stopp som man stod och snacka .. Zaga sov nästan hela rundan, så nu har man en pigg liten Zaga här hemma .. passar på att skriva snabbt här innan hon skriker så man måste roa henne lite ..

Ska snart äta lite sen ska jag ner till stallet för att fodra och mysa lite med min fyrbenta gosse, svärmor skulle iväg på möte ikväll så jag har fodringen ikväll, medans jag fixar så passar faster Mari Zaga den tid ..

ja annars har det inte hänt så värrst mycket idag mera än detta och kvällen kommer vara lugn som vanligt.
soffmys och big brother ..

ha en fortsatt bra dag allihopa. Njut av vädret & solen! :)

puss från mig.


FÖRSTA LEENDE PÅ BILD


TISDAGEN GÅR MOT SITT SLUT

Idag var man uppe strax efter åtta, Zaga sov fortfarande då så jag hann med att äta frukost och göra mig i ordning, skönt när man kan ta allt i lugn och ro när hon väl sover, gäller att passa på!

Väckte henne vid nio, då blev det ett bad för hennes del och sen lite innan tio så begav vi oss hem till gammelfarmor & gammelfarfar för det vanliga tisdags besöket! Varit där och ätit middag & sen eftermiddagsfika .. så var man hemma igen vid fyra och sen vi kom hem så har jag & Zaga bara mys, hon somnade nyss, så jag hade tänkt passa på att ta en dusch och sen på med slappekläderna och ta det allmänt lugnt resten av denna dagen ..

ha en fortsatt bra kväll allihopa.

puss från mig.


DAGENS OUTFIT


DAGENS OUTFIT


MYST MED MIN FINA FYRBENTA GOSSE

Snart denna dagen också slut, går lika fort som alla andra dagar ..
sen jag skrev imorse så har jag hunnit med att sola en runda och sen går en långrunda i det fina vädret och när sambon kom hem så hade jag maten färdig och vi åt sen begav jag mig ner till stallet för att mysa med min fyrbenta gosse lite, som vanligt tycker han om att rulla sig i all lera och skit så ni kan tänka er hur han såg ut. Bara för mig att borsta av och se glad ut, dock vet jag att han kommer se samma ut när jag ska ner där nästa gång .. spännande!

kom hem för ett litet tag sen och hade tänkt kolla Big brother live klockan sju sen ska jag ta en lång varm dusch sen invänta dagen big brother .. Zaga somnar ändå inte förän 11 sådär för blir det alltid att man lägger sig när hon väl somnat så hon sover bra på natten, att slippa gå upp på natten är jävligt skönt kan jag säga ..

imorgon ska vi gå upp i tid är det tänkt, ska iväg till gammelfarmor & gammelfarfar imorgon för besök, det vanliga tisdags besöket som vi brukar göra! sen får vi se vad som sker på kvällen ..

ha en bra kväll allihopa.

puss från mig.


MÅNDAGEN DEN 12 MARS

Idag sov vi tills tio, dock varit vaken till och från och jag somnade inte förän närmare ett, så det var skönt att sova lite längre även idag .. passa på när Zaga vill sova så länge, sen dröjer det inte förän det är tidiga mornar för våran del ..

solen skiner för fullt och jag hoppas på att våren äntligen är här, för mera skit väder med snö vill jag inte ha, inte ett dugg intresserad över att ha det skit vädret!

Idag har vi inget planerat, första dagen på länge, så idag ska vi ta dagen som den kommer, antagligen bara mys och inte göra ett skit, men oftast blir det inte så, man ska alltid massa, men denna måndagen tar vi som den kommer, kan vara skönt ibland ..

får se vad det blir av denna dagen, just nu ligger Zaga och myser i sin filt <3

ha en bra dag allihopa.

puss från mig.


HELGEN

Ja denna helgen har det blivit dåligt uppdaterat, full rulle som vanligt samt massa mys!
I fredags blev det att åka hem till Emelie för att umgås och äta gott, hade en bra fredag helt enkelt ..

I lördags vaknade jag och Zaga vid åtta,  men inte skulle vi gå upp då, så vi somnade om och Zaga vaknade igen vid halv tio, lagom tid att komma upp och få lite sovmorgon, gillas skarpt att få sova lite längre någon dag! Segade hela lördagsmorgonen tills vi skulle bege oss hem till Mari & Matthias för att äta gott och kolla Melodifestivalen .. rätt låt vann helt klart.

Idag vaknade vi inte förän lite efter tio & en härlig sovmorgon även idag! ibland får man ha det bra.
Sen kom Emelie vid ett då blev det långpromenad med hundarna och vagnen, dock försvann solen då och det kom lite små regn, men ändå skönt att komma ut och vi hade två nöjda hundar som var rent galna! :)
Efter rundan så blev det fika och Emelie åkte nyss hem.

Sambon har bestämmt att vi ska äta pizza idag eftersom det var typ tre veckor sen sist och han ska hellst ha pizza varje söndag, så idag slipper man tänka på mat och vad man ska göra för något ..

Ikväll blir det äta gott och ha söndagsmys ..
big brother ikväll också! :)

ha en fortsatt bra dag allihopa.

puss från mig.


EMELIE & ZAGA


FIKA BESÖK HOS EMELIE

Blev att man körde inom konditoriet innan man skulle hem till Emelie på en fika .. vi var ju tvugna att ha något gott till fikan .. :) mums. nu har jag kommit hem efter att varit hos Emelie par timmar och hade snart tänkt att ta ett städröj eftersom man har en hund som fäller här hemma så är det inget vidare att ha massa hår överallt, så istället för att reta sig på det så blir det ett städröj för min del idag ..

sambon fick rycka ut inatt för att köra snö, så vet inte riktigt när han kommer hem, antagligen som vanlig tid klockan fyra, övertid även idag för honoms del .. bara att gilla läget.

efter att jag städat så blir det att laga mat, sen när sambon kommer hem så blir det att äta och sen ska jag ner till stallet en runda, pyssla om min fina gosse lite extra idag är det tänkt ..

ha en fortsatt bra dag allihopa.

puss från mig.


DAGENS OUTFIT


NY KATEGORI

Nu har jag fått upp en ny kategori, ZAGAS OUTFIT .. så nu hoppas jag att Anna är nöjd ;) haha.
bara roligt att visa alla hennes fina kläder också ..
ska försöka lägga upp så gott jag kan!

:)


DAGENS OUTFIT


TORSDAGEN DEN 8 MARS

Godmorgon, idag är man uppe i vanlig tid! Upp och åt frukost och gjorde sig i ordning, sen har man badat och bytt på Zaga och snart ska jag klä Zaga och mig själv så ska vi bege oss hem till Emelie ..

Jävla väder man vaknar till idag, jävla snö alltså, inget man har beställt! Långt ifrån, jag hade hoppats på att våren var här nu, men icke, hoppas detta skitet försvinner väldigt fort .. snö är det sista man ville ha nu.
Vintern är över om jag får säga mitt, nu vill man ha vår och lite värme!

Anna ville ha en ny kategori, och det är Zagas outfit, så det kommer att komma snart! :)

nej nu är det dags att klä sig och Zaga sen bege sig hem till Emelie ..

ha en bra dag allihopa

puss från mig.


EN TRÖTT ZAGA

Idag har det varit full rulle, inget ovanligt? haha.
Emelie kom imorse, så blev det en långpromenad med hundarna, dock var det små kallt och blåste som fan, inget vidare egentligen, men skönt att få komma ut och röra på sig iaf! Det behöver man ..

När vi väl var ute och gick så ringde Anne från jobb och undrade om jag inte kunde komma och visa söta Zaga, så blev att vi gick klart rundan och sen lämnade Emelie av Alice hos sig och sen drog vi till jobb vid 12 då alla var inne och hade lunch ..

Fick present till Zaga, dock hade jag redan fått samma sett tidigare men fick så klart byta det så jag var inne och fick till godo kvitto på Nova, så ska köpa där sen när dom får in lite mera nytt och vårkläderna kommer ..

Varit hemma ett tag,Zaga var övertrött när vi kom hem eftersom hon varit vaken antal timmar i sträck, så har försökt att lägga henne ett tag, men nu sover hon så kan hoppas på att hon sover ett tag, för det behöver hon .. har även passat på att sätta igång en maskin tvätt ..

Så nu inväntar  jag sambon sen ska jag laga mat och sen lugnt resten av denna dagen ..
man har hunnit med en del idag, skönt.


ha en fortsatt bra kväll allihopa ..

puss från mig.


MORGON MYS



zaga nyvaken och myser i mammas knä ..


GODMORGON

Godmorgon allihopa. Vaknar upp till fint väder även idag .. uppe strax efter åtta. Dock sover Zaga än, men om hon inte vaknar snart så får jag ta upp henne ändå, för Emelie kommer närmare tio och vi ska ut och gå våran vanliga långrunda innan hon ska iväg och jobba klockan 1 .. skönt att slippa gå själv och att man har underbart sällskap med sig!

Igår kväll så var vi hos svärföräldrarna för att kolla hocky, inte för att jag glor på det men Johan ville så jag följde med ändå istället för att sitta hemma själv med Zaga, så kunde svärföräldrarna passa på att mysa med Zaga också, lite knällig var hon men gick ändå bra! Så det var skönt. Det som är skönt är att vi äntligen hittat en napp som hon börjat ta i mellan åt, så jag hoppas på att hon snart tar det helt och hållet, det är sugbehovet hon är ute efter, men ska nog gå bra snart ..

Duschen avklarad och frukosten nere, nu väntar jag bara på att Emelie ska komma, så ska vi ut i det fina vädret, solen framme, men blåser som fan här idag, mindre roligt eftersom det blir dubbelt så kallt då .. men vi får ge oss ut på våran runda så Zaga får lite frisk luft & hundarna får bli av med lite energi!

ha en bra dag allihopa ..

puss från mig.


DET FINNS INGET FINARE ÄN KÄRLEKEN


BVC BESÖK MED ZAGA

Idag har man varit iväg på BVC besök med Zaga, som vanligt var allt bra och nu väger hon 3990 och är 54cm lång, min fina dotter växer så det knagar! :)

<3


ANNA

Svar till Anna, ja det kommer att komma, men tänkte vänta lite, men det kommer, det lovar jag :)


DAGENS OUTFIT


TISDAGEN DEN 6 MARS

Godmorgon .. idag är jag uppe före Zaga, hon sover gott än, och jag har redan varit uppe en timme nu, hunnit duscha och äta frukost och göra mig i ordning! Ändå skönt att ha det gjort när hon sover så slipper man tänka och oroa sig för henne!

När hon väl vaknar så blir det ett bad för henne, sen ska vi fara iväg till gammelfarmor & gammelfarfar för det vanliga tisdagsbesöket där, kommer vara där tills lite innan två, för sen ska vi iväg till BVC för nu koll på henne, så ska bli roligt hur mycket hon växt och hur mycket hon gått upp i vikt, dock tror jag inte att det är mycket eftersom hon nu haft en kräkperiod så antagligen tappat en del, men får helt enkelt se hur det går! :) hoppas på att allt är bra iaf!

nu ska jag plocka fram sakerna så allt är redo till att Zaga ska bada .. sen ikväll ska vi till svärföräldrarna för besök, alltså är det full rulle idag!

ha en bra dag allihopa.

puss från mig.


MÅNDAGEN DEN 5 MARS

Godmorgon allihopa. Idag var vi uppe vid nio, sovit bra inatt också, så låt det fortsätta såhär nu! Att inte få så mycket sömn på natten är inget vidare, känns som hela dagen blir förstörd då eftersom man är så jävla trött och på ett jävla humör, men som sagt man får ta det som det är och ta en dag i taget ..

Just nu ligger en trött Zaga i mitt knä, antagligen kommer hon snart att somna, när hon väl somnat så ska jag plocka undan lite och sen göra mig i ordning för att sen åka iväg på en fika runda .. bra början på sin vecka att åka iväg på fika besök .. solen skiner för fullt så jag klagar inte, dock blåser det kallt men detta vädret är bättre än regn iaf!

annars idag får man se vad man ska hitta på, sånt man aldrig vet vad som dyker upp ..

ha en bra dag allihopa.

puss från mig.


ETT FINT MINNE FRÅN EMELIE



avtryck från Zagas fot och hand ..
verkligen ett fint minne


SÖNDAGEN DEN 4 MARS

Idag sov vi länge, uppe vid tio tiden, men på helgen får man sova ut känner jag! :) men sova ut vet jag inte att man gör, eftersom man är uppe minst tre gånger med Zaga, så kanske lite mera sömn när man väl kan och Zaga tilllåter det så måste man helt klart passa på! :) Blev som sagt sen frukost för våran del sen har man bara segat framför tv halva förmiddagen och sen plockat undan massa sen gårdagen och tvättat två maskiner tvätt, efter att jag var klar med allt så kom Emelie på besök, så tog vi vagnen & hundarna på våran vanliga tommarsrunda på en timmes tid, tvekade först eftersom det blåste som fan och kyligt, men nu när man väl kom ut och gjort rundan så är man verkligen jätte nöjd efteråt! Känns bra kan man säga ..

Hemma för ett tag sen och nu kollar man lite bloggar, facebook & uppdaterar så klart bloggen för er nyfikna .. ska snart börja på maten och sen blir det lugn söndagskväll för våran del .. äta gott och mysa lite extra, så klart ska man kolla big brother ikväll, bänkad framför tv! :)

haft en toppen helg och hoppas på en bra vecka framför sig ..

puss från mig.


EMELIE & ZAGA


LÖRDAGEN DEN 3 MARS

Gårdagen blev riktigt bra, var som sagt hemma hos Emelie, hon hade även gjort en överaskning till Zaga, eller ska göra, så igår fixade vi avtryck från Zagas händer och fötter och så skulle Emelie göra en överaskning till oss av det, man kan ju ana en del vad det ska bli av det, men bara roligt att hon göra det! bästaste Emelie <3

hemma strax efter tolv så blev sent i säng, men Zaga sov halva kvällen så hon var pigg och nöjd när vi väl skulle lägga oss, så det var ett par timmar vaken tid för mig, men vi fick sova tills tio idag iaf, så jag är nöjd över det!
man ska vara glad för det lilla ..

nu har vi varit vakna ett tag och ska snart iväg på en promenad med Emelie, hon skulle snart komma, sen ikväll kommer svärföräldrarna på besök och vi ska bjuda på mat och kolla melodifestivalen ..

ha en bra dag/kväll allihopa.

puss från mig.


VÅR VÄDER

Ja idag är det verkligen vårväder, solen skiner och plussgrader! UNDERBART! idag var vi uppe vid nio, dock låg vi kvar lite och drog oss innan vi steg upp!

Väl uppe så städade jag undan lite, Trixie fäller nu så det var bara fram med dammsugaren en runda, sen efter det så blev det att ta en rejäl borstning på Trixie sen blev det att jag tog en långrunda med vagnen, våran vanliga tommarpsrunda på en timme, riktigt skönt i detta fina vädret! :)

Nu hemma igen, men ska snart bege oss hem till Morfar för ett fika besök, sen ikväll så ska vi hem till Emelie & Johan för att umgås och äta gott, blir tacos ikväll. Ska bli gott. Sambon gillar det mest dock, hans favorit kan man ju säga .. så han tackar ju inte nej direkt! :)

Full rulle även idag, men bara att gilla läget! ha en bra dag allihopa. NJUT I SOLEN ..

puss från mig.


Jason Derulo - Rest Of My Life



så jävla bra ..


TRIXIE MYSER I SIN KORG


LITE EGO FÅR MAN VARA IBLAND


JASON DERULO

Har laddat hem lite ny musik, har fastnat helt för Jason Derulos låtar .. :)


JASON DERULO


JASON DERULO


FIKA BESÖK HOS ANNA

Zaga har varit vaken sen vi gick upp tills kvart över elva, så när hon väl somnade så passade jag på att äta lite & sen göra mig i ordning och klä mig, hon brukar sova en timme nu på förmiddagen, så hon vaknar snart igen skulle jag tro, blev ett bad för henne innan också efter en kräk olycka, inget hon kan hjälpa, det hör till helt enkelt .. så nu är hon ren och fin igen!

Efter ett någongång ska vi bege oss hem till Anna på fika besök, ett tag sen sist som vi träffades så det är på tiden nu igen! :) bara trevligt att komma iväg. Blir att vara där i eftermiddag sen hem för att laga mat och äta sen ska jag iväg och handla, lika bra att ha det gjort innan helgen, så har man vad man ska ha hemma!

ni alla får ha en bra dag ..

puss från mig.


DAGENS OUTFIT


TORSDAGEN DEN 1 MARS

Godmorgon allihopa .. idag sov vi till halv nio, hade velat sova vidare men det ville inte Zaga så det var bara att stiga upp, varit uppe ett tag nu och ska snart äta frukost, myst med Zaga lite nu efter att man bytt blöja och gett henne mat, hon går i första hand! Just nu ligger hon i mitt knä och myser för fullt!

Snart äta frukost sen får vi se vad det blir av denna dagen ..

puss från mig.


RSS 2.0