Onsdag

Jaha idag vaknade man självman vid åtta, men Zaga sov tills kvart i nio .. skönt att bara ligga kvar i sängen och dra sig och mysa innan man kliver upp, ingen väckar klocka som tvingar upp en! :)
 
Efter morgonsysslorna så blev det städning av nedanvåningen och nu är det gjort och halv två kommer hovslagaren sen ska jag ta tag i städningen på ovanvåningen i eftermiddag, så är även det gjort.
 
Så även idag har man fullt upp att göra, håller på att tvätta lite också, behövs det också!
 
Skulle vilja hinna med att rida en runda också, men vet inte om det hinns med, vi får se, kan ju alltid hoppas.
 
Puss från mig.

Kvällsbus


Mysigt med kvällsbad


Tisdag

Idag var vi uppe åtta . Man ska vara glad över att få sova lite längre än sex på morgonen, sovmorgon är guldvärt för mig!

Strax efter nio kom en gubbe hit och kolla vår tvättmaskin som inte fungerar som den ska, tydligen en slang som ska bytas .. Så den ska beställas och fungera bra sen!

Efter att han varit här så blev det besök hos gammelfarmor & gammelfarfar, ätit gott och sen gick vi en promenad. Solen sken så man var nöjd! :)

Sen efter det åkte vi hem till Emelie och har varit där par timmar, mys.

Väl hemma blev det ett bad för Zaga och har även klippt topparna på hennes hår, skitet så nu ser det bättre ut!

Snart lägga Zaga sen blir det lite tv tittande innan jag lägger mig.

Bra dag idag.

Puss från mig.


Zaga har fått present

Zaga har fått present av farmor & farfar, en Hugo häst & morfars ko !! :)


Deprimerande väder

Jävla tråkväder idag, blåser som bara den, grått, trist & ett jävla regnande, ibland får man lov att klaga & det gör jag verkligen nu. Dock är det såhär när det är höst, men fan vad jag hatar det .. men bara att acceptera!
 
Har nu kommit hem efter att varit på apoteket för att köpa hem lite till Zaga, både alvedon, nässpray och bepanthen. så nu har man hemma så man klarar sig ett tag iaf.
 
Nu leker Zaga och roar sig själv och jag slösutfar och slöar, lär bli mysdag resten av denna dagen .. lusten är helt borta för något annat.
 
puss från mig.

Pink - Try


Demi Lovato- Give Your Heart A Break


Står fint på min trappa


Zaga vilar middag


Full rulle som vanligt

Sorry för dålig uppdatering, haft fullt upp. Igår blev det ingen bloggning pga att det inte fanns någon tid över.

Jobbade som sagt natten och det var en väldigt jobbig natt, Fyfan. Plus att man jobbade en extra timme pga man skulle ställa tillbaka klockan .. Så jobbade 11 timmar i sträck, sjukt trött när jag var hemma strax efter halv åtta. La mig 2 timmar, sen upp och fixa och dona innan man skulle ha gäster klockan 13.00. Firade mig eftersom jag snart fyller år..

Blev en bra kväll och fina presenter har man gått av min släkt och sambons släkt.

Idag gick vi upp åtta, Zaga vaknade även inatt och hade feber och små hosta, stackaren var väldigt ledsen så hon har fått sova hos mamma inatt när hon varit dålig, hon har ingen feber nu men är rosslig i halsen. Hoppas på att det skitet ska försvinna snabbt!

Efter att vi ätit frukost och klätt oss varm så blev det stallet, men Zaga fick mysa med farfar medans jag fixade i stallet och myste med Hugo.

Hemma strax efter 11 och har hunnit med att äta lite lunch och Zaga vilar middag. Så fort hon vaknat ska vi köra till Apoteket för att inhandla Alvedon med mera som behövs som tagit slut.

Annars idag har vi inget planerat, en mys dag eftersom jag haft fullt upp många dagar nu i följd, ingen vila inte.

Puss från mig.


Jobba inatt

Nu ringde jobb akut att dom inte får in någon inatt så snäll som man är så ställer man upp och tar natten med 10 timmars pass.. Kommer vara död imorgon kväll är jag helt säker på, eftersom jag inte kan sova nu för sambon jobbar & sen ska jag ha kalas imorgon klockan 13, så hinner kanske sova 2-3 timmar. Men bara att kämpa på!

Blir säkert bra, bara ett tillfälle så det ska man nog lösa..

Min lördag räddad, man behöver inte vara orolig över att inte veta vad man ska göra iaf.

Puss från mig.


Zaga har fått böcker från Goboken


Fikapaus med brownies


Promenad med mina fina

Trixie var också med men sprang längre fram så därför hon inte kom med på bild..



Härliga lördag

Idag var vi uppe vid nio, gjorde oss i ordning sen åt frukost sen klädde oss varmt och tog en promenad till stallet för att mysa med finaste Hugo, gick en promenad på 35 minuter, skönt att röra sig! :)

Så idag har man fått motion, gäller att passa på när vädret tilllåter!

Hemma strax innan tolv, då blev det lunch för både mig och Zaga och nu vilar hon sin middagslur!

Nu blir det att hänga tvätt och ta tag i städningen här hemma. För imorgon ska man ha kalas.

Puss från mig.


Kallt imorse


Aldrig utan er


Oct. 26, 2012


En trött Zaga


En trött Zaga


Dagens middag


Bakat brownies

Hade inget bättre för mig så jag har bakat brownies i eftermiddag. Mums!


Hovslagare beställd

Har ringt hovslagaren och på onsdag hade han tid att komma och sko om min gamle gosse, av med avlastningsskon och på med andra skor, kostar gör det men ett måste, så har direkt inget val tyvärr. Gör allt för att det ska bli bra med min fina gosse och då gör man det bästa av situationen helt enkelt, då får det kosta vad det vill!
 
Har varit iväg och bror en runda och hälsat på, först lämnade jag av Zaga & Trixie där sen körde jag och solade en runda och sen dit igen för att snacka och ta en fika. Trevligt, nu är vi hemma igen och slöar, ett jävla väder ute och man har bara lust med mys i detta skit vädret, har lust med en promenad men det blir det inte i detta skit vädret, blåser sjukt mycket! Så vi håller oss inne istället.
 
Ska ner till stallet senare, tänkt longera Hugo lite så han får upp konditionen lite och att han får röra sig lite.
 
Annars ser dagen väldigt lugn ut.
 
Puss från mig.

Fotografering

Riktigt nöjd över en av bilderna på Zaga som blev tagit igår på stjärnstudion.


Godmorgon mina kära fans

Idag fick man sovmorgon tills nio, skönt!
Upp och gjorde i ordning oss och åt frukost sen hade jag tänkt ta en promenad till kyrkan för att hämta Zagas dopängel men rysligt kallt och väldigt blåsigt så jag tog bilen istället! Dom har även lovat regn oväder idag, tråkigt nog! :(

Nu hemma igen, just nu myser jag i soffan & Zaga leker och roar sig själv.

Vad dagen har mer att erbjuda oss det får vi se vad som händer och sker!

Puss från mig.


Svårt att somna igår

Har en klocka i sovrummet som lyser i taket, kunde inte somna igår kväll, så där låg man flera timmar innan man kunde somna ..



Shopping

Blev som sagt shopping runda idag, först på familia sen storhandla på citygross. Handla mat för 1684, dock lär det inte vara länge ändå, handlade mycket till kalaset som vi ska ha på söndag, ska fira min födelsedag med släkten då nämligen.

Hemma halv sju ikväll då blev det att packa upp allt man handlat sen röjt lite i köket sen myst med Zaga.

Nu ska jag bädda ner mig, riktigt trött!

Natti Natti


Dagens outfit


Torsdag

Även inatt har Zaga sovit hela natten! Jag hoppas nu detta har vänt med sömnen! Sov tills halv nio och Zaga fick jag väcka nio. Efter att vi var klara och ätit frukost så blev det iväg till familjecentralen för umgås med andra barn och mammor, sen även varit iväg och fotograferat Zaga på studio! Blev bra bilder! Nu är vi hemma igen och Zaga ska vila middag sen ska vi fara iväg till familia och city gross och shoppa med morbro.

Annars idag vet jag inte vad som sker.

Ha en fortsatt bra dag allihopa.


Words


Onsdag

Inatt har Zaga sovit hela natten utan att vakna en ända gång, första natten på väldigt länge!

Så nu har jag minskat ner på sovandet på dagen, hoppas på att det ska bli en skillnad så man får bättre sömn på natten! Kan ju hoppas.

Uppe strax efter åtta, då blev det frukost och sen tog vi en promenad till stallet för att pyssla om min gosse och sen tog jag en mysrunda på en av svärmors hästar. Så länge fick Zaga mysa med farfar, första gången han har henne själv och gick super! Roligt.

Efter stallet blev det att fixa och dona hör hemma och tvättat lite, annars har vi bara myst.

Nu kallar snart sängen.

Puss från mig.


Zaga 9 månader idag

Idag blir vår Zaga 9 månader. När jag ser henne bredvid nyfödda blir jag alltid så förvånad över hur stor hon ser ut. Hon är ju också bara en liten bebis. Eller? För varje dag som går blir hon mer och mer ett självständigt litet barn med stark vilja och väldigt envis, men samtidigt väldigt lyhörd.
 
Zaga kryper nu med en jäkla fart. Hon ställer sig upp mot allt, går längst möbler och står även kortare stunder utan stöd. Idag stod hon ganska länge och gungade på stället innan hon tillslut satte sig ner. Börjar bli väldigt stadig vår flicka och jag tror att hon kommer vara ganska tidig med att gå, om inget annat hoppas jag på det iaf.
 
Zaga sover mellan 21.00 - 08.00. Hon sover två gånger om dagen.
 
Hon tycker fortfarande om all mat. Nu har hon mer tålamod vid matbordet och äter hela portioner utan att behöva distraheras med något. Hon får både burkmat och min egen mat. Till frukost får hon gröt och till kvällsmål godnatt ersättning. Sen i mellanmål får hon oftast bröd med leverpastej och en banan. Men ibland annat, som igår fick hon yoghurt med bär. Det var populärt kan jag säga.
 
Zaga använder ljud, pratar inte än.
 
Hon älskar att härmas. Hon kan vinka och gör man indianljud mot sin egen mun gör hon det på sig själv. Säger man ett ljud gör hon detsamma. Hon tycker om att pussas, helst med sin egen spegelbild.
 
Zaga väger nu 8400g & är 69cm lång, har storlek 74 i kläder nu.
 
Vår älskade dotter har en jäkla energi och ett gott humör. Även om hon börjat visa tendeser på en stark vilja. Som när hon inte är nöjd med något slår hon handen i bordet. Svårt att bli arg på henne då för hon ser så jäkla söt ut när hon gör det, eller kan hon även bara sätta sig ner på rumpan och gallskrika tills jag kommer och tar upp henne, det har blivit en vana just nu.
 
Ettårsdagen närmar sig med en jäkla fart. Försöker njuta av det första året med Zaga så mycket jag bara kan. För snart är det slut. Då börjar nya äventyr.
 
 

Baby träff

Idag var vi uppe strax efter åtta, gjorde de vanliga morgon sysslorna och sen begav vi oss mot familjecentralen för baby träff. Vid tolv begav vi oss därifrån hem till gammelfarmor & gammelfarfar. Åt middag där sen begav vi oss ut på en långpromenad på nästan två timmar, efter det blev det fika.

Har nyss kommit hem, Zaga skulle egentligen vilat eftermiddag vid tre som vanligt, men än är hon inte trött eller intresserad över att vila. Hon har vilat en halvtimme vid middag, sen full rulle sen dess, min dotter behöver lite sömn, tyvärr. Kan hoppas att det ändras!

Var sugen på väla nu efter gammelfarmor, men dom man frågat var inte sugna, så får bli en annan dag istället.

Puss från mig.


Zaga kvällsbadar


Zaga sitter i klädlådan


Zagas kläder


Ny vecka

Igår blev det ingen bloggning, fullt upp hela dagen, sen väl hemma hade jag ingen ork eller lust. Kan berätta lite snabbt om gårdagen idag.

Uppe sex för att göra sig i ordning för jobb, och Zaga skulle mysa med gammelfarmor för sambon hade fullt upp med att göra här hemma, bland annat ett stor röj i trädgården. Jag jobbade tills kvart i fyra då blev det att hämta Zaga, och innan jag körde hem så fikade vi där.

Väl hemma blev det att beställa pizza och bara ta det allmänt lugnt resten av kvällen!

Idag sov vi tills kvart över åtta, åt frukost och på med ridkläder och så tog vi en promenad till stallet! Blev att mysa med Hugo och sen red jag en mys runda med svärmors häst.

Väl hemma strax efter middag blev det en vilo runda för Zaga och sen i eftermiddag så har jag rensat i Zagas garderob. Hon har nyligen börjat använda 74 och jag har plockat och gjort i ordning storlek 80, så nu är det i ordning när hon väl kan använda det.

Sambon var hemma vid halv fem då började jag på maten och sen åt vi och efter maten så blev det ett bad för Zaga och jag tog en dusch. Så nu sitter vi och myser i soffan!

Trevlig kväll allihopa.


Dagens middag


Underbart väder

Idag vaknade vi kvart över åtta, men låg kvar tills kvart i nio och hade mysmorgon. Väl uppe blev det frukost och gjorde oss i ordning sen gick vi till stallet för att fixa Hugo och så gick vi en promenad på en halvtimme med honom så han fick komma utanför hagen och röra sig lite. Kan som sagt ta flera månader för en hovböld att läka, så lär antagligen dröja ett tag innan man kan rida honom igen, han nu gått två veckor, så får se när jag kan rida honom igen, bara så tråkigt!

Zaga somna gott i vagnen när vi var ute och gick med Hugo, sen efter att jag gått med honom så tog jag och red en av svärmors häst, riktigt skönt att komma upp på hästryggen, riktigt fint väder idag också, 19,4 när jag kolla sist! Jag njuter! :)

Hemma halv två, då tog jag ett litet städryck här hemma, plocka undan, damma av, dammsuga och slänge soporna, tänkte lika bra att fixa idag, ska nämligen hoppa in och jobba hela dagen imorgon, dom har det lite krisigt så jag hoppar in lite när det behövs! Faktiskt skönt att göra annat än att bara vara mamma.

Snart ska Zaga vila lite, då ska även jag passa på att vila! :)

Puss från mig.


Besök hos svärföräldrarna

Sambon var hemma strax efter fyra, då hade jag börjat på maten, blev baconlindad kyckling. Riktigt gott!

Efter vi ätit så blev det stallet för att mysa med min gosse, sen stannade vi kvar hos svärföräldrarna tills strax innan nio. Så nu har jag lyckats somna Zaga, dom sista kvällarna har hon varit svår att somna, hoppas det är något tillfälligt bara!

Snart ska även jag krypa ner under täcket och försöka sova.

Puss från mig.


Finaste Zaga


Fina höst träd


Zaga


Busunge


Trixie njuter i solen


Dagens outfit


Zaga är med mamma på shopping


Härliga fredag

Idag fick man åter sovmorgon tills kvart i nio, skönt att hon vill sova lite längre lite oftare nu, jag klagar inte över sovmorgon! :)

Åt frukost och gjorde både mig och Zaga i ordning, sen åkte vi iväg till kvantum i klippan för att handla vad som behövdes hem.

Efter vi handlat körde vi inom jobb för att hälsa på, väl hemma packade jag upp varorna och plocka undan.

Sen när Zaga vaknade så blev det en långpromenad i det fina vädret, riktigt skönt väder idag! Gillas skarpt! :)

Skulle egentligen träffa Emma nu i eftermiddag men hon fick förhinder, men kommer flera tillfällen att träffas på.

Nu slöar vi bara i soffan, Zaga ska snart ha mat sen ska hon vila sin eftermiddagslur!

Puss från mig.


Zaga i vagnen


Hästarna myser i hagen


Promenad i det fina vädret


Besök på Familjecentralen

Idag sov vi tills kvart i nio. Skönt! :) eftersom jag jobba kvällen igår så var det skönt med sovmorgon idag.

Gjorde oss i ordning sen begav vi oss till gammelfarmor för att hämta vagnen och sen vidare till familjecentralen för besök av lek och dans med andra barn. Hemma strax efter tolv, då blev det middagsvila för Zagas del.

När hon vaknat vid ett tog vi en promenad till stallet för att mysa med min gosse lite, skönt väder idag, så man får passa på att vara ute när man väl kan.

Nu hemma igen, Zaga ska snart ha middag, sen hade jag tänkt att tvätta och plocka undan här hemma. Skulle behöva handla lite också, får se om jag gör det ikväll eller imorgon. Märker man.

Puss från mig.


Närmast mitt hjärta, Zaga.


Kvällsmat på jobb


Kvällspass på jobb


Frukost


Sovmorgon

Idag blev det sovmorgon tills kvart i nio, skönt.

Upp och åt frukost och gjorde oss i ordning och på med ridkläderna och iväg till stallet för att släppa ut hästarna och kolla så allt var bra med hugo, och det var det som tur var.

Nu hemma, Zaga ska snart vila. Därefter tar jag en dusch och försöker piggna till.

Igår ringde jobb och hade mera kris med folk, så jag ska hoppa in och jobba kvällen idag, börjar 15.45. Zaga ska vara hos gammelfarmor ett tag tills sambon hämtar henne där. Allt går att lösa, som tur är.

Så ser min dag ut idag, hinns inte med mera, så det får räcka.

Puss från mig.


Smått otur idag

Idag fick man sms av hovslagaren att han inte kunde komma och fixa Hugo, så bara att börja ringa runt om någon hovslagare kunde komma och ta av gipset och på med sula samt sko.

Fick till sist tag en från munka som kunde komma. Efter att ringt hur många som hellst, glad blev man om inget annat.

Detta kostade 500 idag, bara för att slå på en sula och en sko, så nu hoppas jag att det är det sista som behöver göras, dock vet jag att Petter måste komma en gång till så det blir en summa till då, aldrig roligt med att ha dålig häst, sånt man får räkna med. Tyvärr.

Medan jag varit i stallet och fixat Hugo var Zaga kvar hos gammelfarmor, sen när jag var klar i stallet så blev det promenad med vagnen och nu har jag kommit hem. Ska snart köra till stallet för att ta in Hugo, han har varit ute nu par timmar efter att stått inne i två dagar, överlycklig när han fick komma ut!

Puss från mig.


Choklad kaka


Regn även idag

Regn och rusk även idag, idag sov vi tills kvart i nio. Dock har Zaga vaknat par gånger med somnat om igen. Gjorde oss i ordning och åt frukost sen begav vi oss mot stallet för att mocka och fixa sen när vi var klara där blev det hemåt för att på börja städningen här hemma. Så slipper man tänka på det par dagar framåt.

Så nu har jag bakat en chokladkaka som står i ugnen, ville bakat muffins egentligen men hade inga formar hemma så fick chokladkaka istället! Går lika bra!:)

Annars idag blir det inne mys eftersom vädret är så tråkigt, inget vidare alls.

Puss från mig.


Mammas allt <3


Sjukling

Idag vaknade man och mådde riktigt dåligt, värsta förkylningen, halsont, huvudvärk. Ingen bra dag med andra ord! Upp en snabb runda vid åtta när Zaga vakna, sen la jag mig par timmar till och sen körde jag till stallet för att titta och fixa till min fyrbenta gosse, står nu inne pga svullet ben:( jag hoppas det inte blir värre än vad det är.

Efter stallet blev det till gammelfarmor för vi glömde saker där sen igår, väl hemma gick jag och la mig igen, mår inte bättre än, ska ta en panodil och sen köra till stallet för att se hur det är med min gosse.

Puss från mig.


Dagens outfit


Regnig dag

Idag var vi uppe halv nio, upp och klädde sig sen iväg och sola och sen till stallet för att titta till min gosse, inget vidare väder idag, regn och rusk! Trist.

Väl hemma efter stallet blev det att mysa med Zaga, sen vid middags tid hade jag tänk vila med Zaga, men så klart vilade hon bara en halv timme, blev inte så mycket vila där inte.

Efter att Zaga vilat blev det ett bad för hennes del och sen fick hon middag, nu har jag lagt henne för att vi ska iväg på kalas klockan sex, så fick hon vila nu. Passa på innan vi ska iväg.

Nu har även jag tagit en dusch och ska göra mig i ordning sen ska vi iväg halv sex, ska på kalas hos gammelfarmor & gammelfarfar, det är nämligen gammelfarfar som fyllt år, så det är honom vi ska fira.

Så ser min lördagskväll ut.

Ha en fortsatt bra dag allihopa.

Puss från mig.


Jävla huvudvärk

Imorse var vi uppe strax efter sju, då ville Zaga komma upp. Bara för mig att acceptera och kliva ur det varma goa täcket, blev frukost och sen klädde vi oss varmt och tog en promenad till stallet för att titta till min gosse, inget vidare idag direkt, hade ett svullet ben, så man är bekymrad, mera än vanligt! :/ Jag får hoppas på att det lägger sig och inte blir värre!
 
Hemma halv elva igen, då blev det att ta ett litet städryck, plocka undan allt som Zaga asar runt i hela huset och tog en runda med dammsugaren, lika bra när man ändå är i farten.
 
Nu har vi ätit lite lunch och jag har fått en jävla huvudvärk, känns nästan som att det är migrän som kommer smygandes, riktigt hemskt! :/ denna dagen förstörd, jag som hade behövt göra så mycket! FAN, typsikt.
 
Fredag idag, känns inte som det, känns som vilken dag som hellst, det är bara för man är hemma om dagarna och inte jobbar så känns det som man är ledig jämt. Men bara att ta vara på tiden och njuta så gott man kan. Tyvärr kommer den kalla hösten nu och snart är vintern även här, fort går det.
 
Jag längtar redan till våren nu! Vintern är  inget för mig.
 
Puss från mig.

Zaga somna gått i vagnen


Ett besök hos svärföräldrarna

Efter att man varit iväg och tvättat bilen och handlat så blev det hemåt, var hemma vid tre då fixa jag middag till Zaga och gav henne det, sen fixade jag fläskpannkaka till mig själv. Gott! Sen vid halv fem blev det att gå ner till stallet för att pyssla om min fyrbenta gosse och hälsa på svärföräldrarna!

Så nu är man hemma igen och hade tänkt hålla kväll. Fått mycket gjort idag och det känns skönt, nu mys resten av kvällen.

Puss från mig.



Zaga försöker komma in i kaminen


Bilder från familjenshus


Dagens outfit


Dagens outfit


Bettan putsad invändigt & utvändigt


IDAG SKA JAG VARA FLITIG

Uppe halv åtta, då gjorde vi dom vanliga morgon sysslorna. När vi väl var klara så begav vi oss till stallet för att pyssla om min fyrbenta gosse, tio i nio var jag klar i stallet, trodde inte att jag skulle vara så punktlig med tiden som man lyckas vara idag, för klockan nio skulle vi vara på familjenshus för bus med andra barn. Varit där par timmar så Zaga får busa av sig lite och samt miljöbyta är inte helt fel!
 
Hemma vid tolv då blev det att vila middag för Zaga och nu har hon vaknat, men medans Zaga vilade passade jag på att städa bilen invändigt och nu hade jag tänkt bege mig iväg för att tvätta bilen sen handla mat. Gäller att passa på när orken finns, sen har man vissa måsten som man bara måste göra, så är det bara.
 
Nu iväg, vi hörs senare.
 
Puss från mig,

Promenad till stallet

Zaga vilar än, men lär vakna snart, då ska hon få lite att äta sen klär vi oss bra och tar en promenad till stallet för att fixa och dona lite med Hugo, jag hoppas verkligen det sitter kvar på benet.

Solen skiner än så gäller att passa på att ta en promenad till när vädret till låter! Jag passar iaf på! :)

Puss från mig.


Hugos ben


Dagens outfit


Onsdag

Idag var vi uppe halv åtta, gjorde oss i ordning sen åt frukost och sen tog vi en promenad till stallet för att fixa Hugo så han fick komma ut i hagen, glad kille att få komma ut!

Sen mocka jag och fixade, så är det gjort. Bara att strö boxen mer och vattna och in med honom sen ikväll.

Var hemma strax efter tio. Då blev det in med tvätt och ta ett stöd ryck här hemma. Behövdes verkligen!

Zaga vilar än, sen halv tolv, tydligen väldigt trött eftersom hon sover än!

Ska snart fixa något att äta senare blir det stallet och sen resten av kvällen ser väldigt lugn ut!

Puss från mig.


Zaga myser med gammelfarfar


Dagens outfit


Regnig & blåsig dag

Idag var vi uppe strax efter åtta. Skulle iväg med Zaga på koll, vägning & mättning. Allt var som det skulle. Vägde nu 8400 & var 69 lång. Här går det undan.

Efter besöket där blev det hem till gammelfarmor på det vanliga tisdags besöket. Sen så stack jag till stallet för att fixa med Hugo, plasta in och tajpa om hans ben så gott jag kunde så han fick komma ut par timmar. Hade verkligen en glad gosse när han kom ut.

Nu har vi nyss kommit hem, Zaga vilar sen efter det ska vi åka till stallet för att pyssla om Hugo och hoppas på att det har håller nu när han varit ute.

Puss från mig.


Hugos gipsade ben


:(


Lång dag med tråkigheter

Idag gick vi upp halv nio, gjorde oss i ordning sen iväg till stallet för att hovslagaren skulle komma klockan 9 men svärmor hade redan fixat och donat.

Har inte kunnat rida på lite över en vecka pga Hugo har gått konstigt, inte haltat eller ömmat men inte velat belasta det ordentligt. Så passade på att höra med hovslagaren om vad han trodde det berodde på, det visade sig att han hade en hovböld.

Bara att boka tid för Vetrinär besök. :(

Fick tid på saxtorp hästklinik klockan två, när vi väl kom dit så öppnade dom upp hela hoven och rensade, sen gips och nu ska han stå inne tills tisdag då det är dags för ny undersökning. Men han ska ut lite på dagen, jag ska bara komma på ett bra sätt att skydda gipset så det inte blir blött! Blir det det så är det kört, bara att gå igenom samma visa igen och göra om, inget jag vill! :(

Tycker synd om min gosse! :( usch.

Full rulle hela dagen pga detta! :(

Puss från mig.


Zaga


Zaga


Söndag

Idag har det varit full rulle sen jag gick upp klockan sex, börja jobba halv åtta tills kvart över tolv, allt har gått bra. Inga bekymmer. Väl hemma blev det direkt iväg till gammel farmor på middag, sen hemma strax efter två.

Tills halv fyra var det mys med Zaga, sen iväg och jobba igen, är på jobb nu och slutar kvart i fyra. Första helgen avklarad efter mammaledigheten. Riktigt roligt att jobba, fast att jag inte har behov av det, men som sagt lite extra pengar skadar aldrig!;)

Slutar om ca en timme, då kallar sängen direkt! Helt slut!

Hörs imorgon.

Puss från mig.


Ute på promenad!


Första passet avklarat

Då var första jobb passet avklarat, dock snart dags för nästa. Jobba tills kvart över tolv, sen hämtade jag Zaga och mös även lite med Hugo, sen hem och så tog vi en timmes promenad och har nyss landat i soffan här hemma.

Riktigt roligt att komma till jobb och jobba igen faktiskt, jobbat med bra gäng nu på morgonen, samma ikväll! Blir till och med bjuden på pizza ikväll av en jobb kollega, tackar man inte nej till!

Om en timme blir det jobb igen, tills dess ska jag passa på att mysa med Zaga :)

Ha en fortsatt bra kväll allihopa.

Puss från mig.


Ingen sömn

Ännu en natt med lite sömn, gick och la mig tidigt eftersom man ska upp tidigt, la mig tio, sen låg man och vände och vred sig och kunde inte somna, bara för man visste man skulle tvunget upp när klockan ringer.

Zaga har sovit dåligt, vakna första gången vid elva, sen halv två och sen vid fyra, fick somnat henne tjugo över fem och nu är det inte lönt för mig att somna om, fy fan vad denna dagen kommer vara lång för min del! Ångrar nu att jag sa att jag kunde jobba. Inget att göra åt nu, hur skulle jag veta att natten skulle bli såhär, typiskt.

Dags att kliva ur sängen, godmorgon allihopa.

Puss från mig.


Zaga har fått paket från go boken


Fredags gott


Shopping från center syd


Isaac & Zaga


Glad Zaga fått en ballong


Mc flurry

Idag provsmakade man mc flurry


Zaga & Isaac

Zaga & Isaac roade sig när vi shoppade



Shopping på center syd

Idag var vi uppe halv åtta, åt frukost i lugn och ro, sen fick man sms av syster om vi skulle ses på center syd för shopping mys, så det var bara att göra oss i ordning och sen körde vi strax efter nio mot center syd.

Träffade syster och isaac utanför sen blev det shopping hela dagen, hittade en hel del fast att man inte behövde något, brukar vara så att man inte kan låta bli när man väl hittar något!

Hemma strax efter fyra, då blev det ett städryck här hemma, är nu klar med det och ska börja på maten. Sen blir det fredagsmys resten av kvällen med Zaga och sambon. Mys!

Puss från mig.


Zaga sover i vagnen


Regn, regn och åter regn

Zaga vilade tills tjugo i ett, då blev det att göra oss i ordning för att bege oss ut på en promenad, dom hade lovat regn i eftermiddag och då tänkte jag passa på att ta en promenad då då kanske man slipper regnet senare.
 
Gick inom biblioteket för att jag skulle hämta Zagas första bok som alla barn får. Tydligen får man en till när dom är 1 år, men när jag kom dit så var där inte öppet, öppnade inte förän klockan tre.
 
Eftersom dom inte öppnade från dess så blev det att jag gick hem till gammelfarmor för besök så länge när dom ändå inte hade öppet. Så det blev en fika där och sen fick Zaga mat där. När vi väl skulle gå igen så klart började det regna, suck. Jävla väder. Regnar varje dag, när ska det sluta egentligen!
 
Hemma strax efter fyra, blöt både jag och Trixie, men Zaga satt skyddad i vagnen, så hon hade bra, lyx! Där hade jag också velat krypa ner när himlen öppnade sig. Usch för regn. Dock blåste det inte idag, så det var ganska skönt att slippa, annars brukar det alltid blåsa här.
 
Nu ska jag snart på börja maten, sambon är hemma sex. så då ska jag ha maten färdig. Resten av kvällen blir bara mys.
 
Puss från mig.

Ska börjas i tid med häst


Roligt med speglar


Roar sig bra själv


Zaga trött

Trött Zaga efter att busat med andra barn


Dagens outfit


Besök på familjecentralen

Inatt har vi båda sovit bättre, skönt kan jag säga, jag vaknade dock klar vaken vid sex och kunde inte somna om, men jag gjorde ett försök, klev upp när Zaga vaknade vid halv åtta. Vi åt frukost och gjorde oss i ordning, sen vid nio så begav vi oss till familjecentralen för bus med andra barn, samt dans och sång som dom har på torsdagar. Alltid lika roligt, eftersom Zaga tycker om när man sjunger och dansar.
 
Väl hemma så dröjde det inte länge förän Zaga somnade, somnande till fast att jag bytta blöja, så då kan ni tänka er själva hur trött hon var. Hon små gnäller ibland annars när man bytar blöja på henne, eftersom man måste ligga stilla.
 
Nu sover hon och jag sitter vid datar och kollar läget och uppdaterar bloggen.
 
Annars idag har jag inte mycket mera planerat, öppen för vad som hellst, bara att höra av er om ni vill ses eller hitta på något. För idag känner jag mig lite extra pigg! :) Kan ju hoppas på att det håller i sig också.
 
Kommer komma upp lite bilder på Zaga under dagen som man tagit.
 
Puss från mig.
 
 

Jobba extra i helgen

Mitt i bakningen så ringde jobb och behövde akut hjälp i helgen, så jag ska hoppa in och jobba lördag & söndag.

Snäll som man är så fixar man och hjälper till, dock hade jag inte alls behövt göra det.

Det roliga är att man ska träffa sina vårdtagare och några av sina kollegor! Verkar vara ett bra gäng i helgen! :))

Zaga vilar just nu, men ska iväg och sola när hon vaknat. Skönt ska det bli. Zaga ska mysa hos morbro så länge, ska lämna några lussekatter till han också.

Puss från mig.


Bakat idag

Idag fick jag ett bakryck, fast att jag hade behövt passa på att vila när Zaga vilade, så det blev bakning istället. Varit sugen på lussekatter väldigt länge, så blev att baka det! Har redan provsmakat två, väldigt goda.

Mumsigt.



Promenad


Flitiga på morgonkvisten

Ja inatt har det inte varit så mycket sömn, Zaga har vaknat antal gånger till och från, jag tror att det är dags för tänder nu, hon är lite små gnällig på dagen som hon inte brukar vara annars så är väl tänderna som är på gång skulle jag tro, saglar lite i mellan åt också, så det är nog därför.
 
Vi var iaf uppe halv nio, åt frukost och gjorde oss i ordning. sen begav vi oss ut på en lång promenad. Riktigt skönt att komma ut fast att man är sjukt trött.
 
Känner på mig att detta kommer vara en dålig dag eftersom man är sjukt trött och inte har lust eller ork till något när man inte får sin sömn på natten så blir det så tyvärr. Antagligen har jag det såhär ett tag framåt för tänderna kan ta sin tid att komma, det kan komma och gå! Så jag kan ju hoppas på att få 'lite' sömn iaf. Jag får passa på att försöka ta mig tid att vila på dagen när hon vilar, men tyvärr vilar hon inga längre stunder, kan hända att hon sover 1 1/2 timme, men det händer inte ofta nu förtiden, igår på hela dagen sov hon en timme, fattar inte att hon orkar, sen hör man andra barn som sover 3-4 timmar på dagen och så behöver hon så lite, ja man är en trött mamma kan jag säga, sen när hon väl är vaken är det full rulle för min del! Ja bara att gilla läget.
 
Ja annars idag vet jag inte vad jag ska göra, anatgligen inte så mycket. Hade varit skönt med ugglebadet, men jag har nog ingen ork till det. Sen ingen barnvakt, så det skiter nog sig med det. Men helt klart hade det varit skönt.
Får planera in det nästa vecka istället. Bättre planering.
 
Puss från mig.

Tisdag

Idag var vi uppe kvart i nio. Gjorde oss i ordning och åt frukost sen iväg till gammelfarmor & gammelfarfar för ett besök. Vi har ätit gott och umgåtts hela dagen, blev även en lång promenad på 1 1/2 timme, riktigt skönt.

Hemma strax efter sex, sen dess har vi bara myst och det ska vi fortsätta med resten av kvällen.

Puss från mig.


Zaga roar sig


Dagens outfit


Nöjda töser


Fler än jag som var ute på promenix


Ny vecka, nya tag

Inatt har jag sovit riktigt dåligt, kunde inte somna när jag väl skulle sova sen har man vaknat till och från hela natten, riktigt jobbigt!

Uppe kvart över åtta, åt frukost och sen klädde vi oss sen tog jag en långrunda med vagnen, inget regn så man får passa på att ta en runda. Har inte alls varit flitig i helgen med att gå så jag har lite att ta igen!

Nu hemma igen, vinden var lite små kall annars väldigt skönt att komma ut. Zaga och Trixie var också nöjda.

Idag hade jag tänkt att rida, kan ju hoppas sambon slutar lite i tid, annars får jag fråga svärmor om hon kan passa medan jag rider. Skulle bli bättre väder i eftermiddag så det kan man ju hoppas, lite sol tack!

Annars har inte denna dagen något att erbjuda. Vi får se vad som sker!

Puss från mig.


RSS 2.0