Har det bra i Blekinge!

Som sagt har vi kommit fram i Blekinge och har det jävligt bra .. Har varit hos morfar hela dagen, sen i eftermiddag kon vi hem till Mormor och har varit vid havet och njutit lite extra. Nu är grillen tänd och snart blir det mat. Ska bli gott! :) sen blir det extra mys resten av kvällen! Kommer komma upp lite bilder som vi tagit hittills. Puss från mig.


Älskade Zaga <3


Instagram

Add: twwinie


BUSIG ZAGA


STÄDRYCK AVKLARAT

Idag fick man sovmorgon tills halv tio, skönt. Blev upp och äta frukost då sen ta tag i lite tvätt och ett städryck här hemma, eftersom vi ska iväg imorgon bitti tidigt och vara borta par dagar så kan det vara skönt att komma hem till ett rent och fint hem, än att komma hem till ett jävla kaos, så lika bra att få det gjort idag kände jag! Jag lär vara nöjd när jag kommer hem om inget annat.
 
Nu slöar man bara i soffan och sambon roar Zaga, ska iväg och rida sen med Jenny icg svärmor, kan ju hoppas på att blåsten lugnar ner sig, för just nu blåser det som fan och har gjort sen igår kväll! Dock är solen framme så man ska inte klaga för mycket. Men kunde varit lite sol/bad väder, då hade jag inte klagat över att det blåste 'lite'
 
Man kan ju hoppas inte att sommaren är över än iaf, för denna sommaren har ju verkligen regnat bort! usch ..
 
Annars idag har vi inget mera planerat, ska grilla ikväll annars lugnt eftersom vi ska fara iväg tidigt imorgon bitti mot Blekinge. Ska först inom Morfar och vara där hela dagen imorgon, sen hem till Mormor och stanna tills Onsdag, sen när vi ska hem på Onsdag så ska vi inom mina kusiner med familj i Karlshamn. Roligt att få träffa alla igen, senast var på Dopet, eftersom vi inte ses så ofta alla så kan det vara lite extra roligt att träffas ..
 
Ha en fortsatt bra dag allihopa.
 
Puss från mig.

Åskväder på väg


Zaga kör bil


Roligt med nya leksaken


Härlig runda på hästryggen


Zaga åker i vagnen


GLAD ZAGA


ZAGA PÅ FOTBOLLSGOLV


ZAGA MYSER


GLAD ZAGA


ZAGA REDO FÖR KALAS


ISAAC & ZAGA


EN TRÖTT ZAGA


Isaac & jag badar i poolen


Zaga och Isaac roar sig


Zaga åker bil


Lite paus från bloggen

Som sagt har man haft lite paus från bloggen. Inte haft tid eller ork till att uppdatera massa, har bara lagt upp på Facebook och instagram för de nyfikna. Har haft fullt upp med allt möjligt dessa dagarna. Sambon har nämligen haft semester två veckor nu. Syster har varit här fyra dagar, då dom var här har vi hunnit med en shopping tur till väla, sen ett besök på hembygdsparken, Ikea, kalas hos pappas syster sen där i mellan massa annat smått och gott! Sen har vi varit där par dagar hos syster, blev fotbollsgolf och massa annat där, gäller att variera! Idag gick man upp kvart i tio, blev att äta frukost sen iväg och handla därefter inom sambons farmor & farfar för att låna resesängen till Zaga när vi ska iväg på måndag till Blekinge Pär dagar för att träffa lite av mina släktingar där. Ska bli trevligt! :) Efter att man varit där blev det en promenad runda med vagnen så både jag och Zaga fick lite frisk luft samt jag fick motion! :) därefter till stallet för att ta en lugn barbacka runda på hästryggen eftersom det blev ett hårdare pass igår så fick det bli en mys runda idag! Väl hemma blev man serverad mat av sambon och nu slöar man bara i soffan, sjukt trött är man. Lugn kväll för våran del, ska bli himla skönt! Ha en bra kväll alla! Puss från mig.


TORSDAGEN DEN 5 JULI

Idag sov man tills nio, sambon har semester nu och då passar jag på att få sovmorgon, eftersom han ändå är en morgon människa så passar jag på och njuter lite extra! Gäller att passa på.
 
Väl uppe så blev det att ta ett städryck, sen efter det så blev det att ta en skön dusch och sen närmare två begav vi oss mot frisören, sambon och jag skulle klippas och sen iväg och storhandla mat och väl hemma så packa man upp alla sakerna sen begav jag mig mot stallet för en runda på hästryggen .. underbart att ha häst nu i denna årstiden! Gossen gick väldigt bra även idag, jag är nöjd som bara den hur han går just nu. Toppen!
 
Väl hemma så blev det att ta en dusch och sen åt vi och en god cider till det, kvällsmys till max. Har provat den nya cidern också, härligt att vi har en granne som åker till Tysklad ofta så vi köper billigt av han .. så man får hem vad man vill och beställer, toppen. Har hämtat hem par flak både cider och öl idag, mums. så helgen är räddad med massa gott.
 
Maten är nu nere så nu blir det efterätt, ska provsmaka sandwitch glassen, se om den är något gott.
 
ha en fortsatt bra kväll alla.
 
Puss från mig.

ONSDAGEN DEN 4 JULI

Idag gick man upp strax efter nio, blev direkt på med bikini och sen ut och steka i solen! Gäller att passa på när den väl är framme, har invigt våran nya pool idag, så det var verkligen på tiden att vi fick lite sol och värme idag, den har varit saknad!
 
Har legat vid poolen hela dagen och sen runt sex tiden så begav jag mig mot stallet för att rida en härlig runda på hästryggen med svärmor. Kom hem vid halv nio och då blev det en dusch och nu har sambon lagt Zaga och nu slöar jag i soffan med en cider i näven, härligt att njuta en lugn kväll såhär ..
 
så nu myser jag ner mig i soffan ett tag innan sängen kallar, jag är nöjd med denna dagen! :)
 
Puss från mig.

BILEN TVÄTTAD


TISDAGEN DEN 3 JULI

Idag var man uppe vid nio, skönt med sovmorgon!
Sen strax efter tio begav vi oss hem till gammelfarmor & gammelfarfar för besök, det vanliga tisdagsbesöket. Sen efter middagstid så blev det iväg hem till min kusin och hämta lite saker och sen passade jag på att tvätta bilen när jag ändå var i Klippan, så nu är den fin igen, dröjer inte länge förän den ser ut som fan igen, så är det att bo på landet, tråkigt nog!
 
Kom nyss hem, tänkte snart ta en promenad i det härliga vädret och njuta lite av lugnet, blåser knappt iheller idag, så det är skönt, blåser alltid annars här så det kan vara skönt med en promenad! Man får passa på ..
 
annars idag händer det inte så mycket. kvällen ser väldigt lugn ut.
Men som sagt allt kan förändras, vet inte vad sambon har tänkt än, vi får se. Jag känner för en lugn kväll iaf.
Hade varit väldigt skönt.
 
Puss från mig.

HIGH CHAPARALL

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WESTERN SHOW

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MAMMAS PRINSESSA


MÅNDAGEN DEN 2 JULI

Ja man har haft fullt upp par dagar, därför dålig uppdatering!
Igår var man uppe vid 7, sen vid 8 bar det iväg mot High Chaparall. Så det blev en hel dag där, åkte dit för att kolla Western showen med fina hästar och när vi ändå var där så kollade vi även high chaparalls show. Blev en toppen dag, hemma strax efter nio, då var jag ganska slut i kroppen.
 
Uppe strax efter nio idag och då blev det frukost och lite morgon mys, sen vid halv elva gav vi oss iväg mot svärföräldrarna där sambon redan var, så blev det att jag & svärmor tog en runda på hästarna och Zaga fick mysa med farfar & pappa medans vi tog en långrunda på hästarna. Red även förbi Maria för att kolla hennes nya nykomling, en söt liten fölis! :)
 
Efter vi red så blev det även en fika. Så var hemma strax efter fyra, och då blev det ett litet städryck här hemma. Så nu är man färdig med det och sambon lagar nu mat, vrålhungrig är man. Så det ska bli gott med mat nu känner jag! :)
 
Full rulle även idag, så idag har vi inget mera planerat. Lugn kväll framför mig, ska bli skönt.
 
Kommer komma upp lite biler från High Chaparall sen ..
 
puss från mig.

RSS 2.0