SORRY FÖR DÅLIG UPPDATERING

Men har haft fullt upp med annat! :) lovade uppdatera igår när jag kom hem från ullared, men hade ingen ork eftersom man var hemma efter tio, så blev att packa upp alla kassar med saker och sen mys med en väldigt trött älskling, bra slut på dagen! Hitta en hel del på Ullared, så jag är nöjd med shopping runda. Dock par tusen fattigare. Lika glad för det ..

Idag har man jobbat tills kvart i fyra, sen blev det stallet direkt. Riktigt härligt väder idag, lagom värme .. Väl hemma blev det att laga mat och sen efter jag och älsklingen ätit blev det en skogspromenad med hundarna, mys.

Även har man haft Emelie på besök på jobb, har ju såklart saknat henne! Vi har även planerat att vi ska ses i helgen, antagligen lördag som det ser ut nu! :)

Så nu har man tagit en dusch och landat i soffan, jag är jävligt nöjd med denna dagen också! :) kommer somna gott ikväll när man väl lägger huvudet på kudden, helt slut! Skönt att det är fredag och jag är ledig helgen! :)

Godkväll allihopa.

Puss från mig.


Kommentarer
Postat av: elin&julia

heeejsan!

har frågestund på bloggen vore snällt om du ville ställa en/några frågor , du får en länkning på köpet när frågestunden avslutat http://nikonvscanon.blogg.se/2011/may/fragestund-1.html#comment



kram!

2011-05-12 @ 22:04:08
URL: http://nikonvscanon.blogg.se/
Postat av: maria

Hejhej!

Vilken fin blogg du har! Gillar din stil

Kolla gärna in min bloppis: där jag säljer godbitar från garderoben till en billig peng! ( från 30 kr för jeans). http://mariawallinsbloppis.wordpress.com

Ha det bra!

Kram, Maria

2011-05-13 @ 09:24:18
URL: http://mariawallinsbloppis.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0