TORSDAGEN DEN 3 MAJ

Ursäkta för dålig uppdatering dom sista dagarna .. blev som sagt att fira valborg hemma hos syster och stannade där tills tisdagkväll, vi var hemma strax innan åtta på kvällen, helt slut allihopa. Dock var nog Zaga tröttast ..

Valborg blev lyckad med god mat och trevligt sällskap! Tisdagsmorgon planerade vi att åka till skånesdjurpark, så det blev det att vi allihopa gjorde .. fint väder så man njöt för fulla muggar! Efter vi varit där så åkte vi hem till syster igen och grillade där innan vi begav oss hemåt ..

Igår blev det att njuta i solen par timmar och sen hade man gammelfarmor på besök här .. sambon slutade vid fyra sen efter vi hade gjort oss i ordning så blev det iväg hem till Emelie för att grilla och umgås.

Idag har det varit en lugn hemma dag med Zaga, jag har legat i solen par timmar ocn nu har man fått i sig lite att äta, gott med lite mat eftersom man bara ätit frukost, och ett mellan mål lite efter tolv. Så man var ganska hungrig nu.

Just nu vilar Zaga, ligger ute i vagnen i friska luften. Skönt för henne. Hon sover bäst ute i vagnen i friska luften.

Sambon slutar inte förän sex idag, så just nu inväntar man bara honom. sen blir det mys resten av kvällen när han kommit hem, så nu ska jag plocka undan lite och göra lite nytta innan Zaga vaknar ..

ha en fortsatt bra dag allihopa.

puss från mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0