NY VECKA

Jaha nu är denna helgen över, haft att göra hela helgen nu när sambon varit ledig och vi har haft lite tid tillsammans! :) i fredags blev det att klippa sig, sen åkte vi och handlade och sen blev det stallet för min del ..
På kvällen blev det lugn inget speciellt direkt.

lördagen fick vi besök av morfar, kom klockan elva på förmiddagen och åkte hem vid fem tiden, trevligt att träffa honom igen, har ju som sagt en bit till honom, lite mera än en timme ungefär .. Pappa kom också och åt och fikade med oss när han var här .. efter att dom åkt hem så blev det stallet för att fixa och mysa med min fyrbenta gosse lite, sen på kvällen blev det lördagsmys och kolla gladiatorerna.

Igår var man uppe vid halv tio, blev att hämta morötter till hästarna sen stallet för att mysa med min gosse, så klart fick han massa gott, morötter, ett tag sen nu man hämtade så det var på tiden att dom fick lite extra gott nu ju .. :)

Väl hemma så tog jag ett städryck här hemma och sen dammsuga jag bilen och städa undan den, sen åt vi tacos som blev över från dagen innan sen tog sambon min bil och tvättade den medans jag gick till stallet för att fodra hästarna, mycket motion, skadar aldrig!
på kvällen blev det bingolotto och sen beställde vi pizza och avslutade kvällen med big brother ..
haft en bra helg med andra ord!

idag var vi uppe kvart i tio, långa sovmornar man får nu, skönt kan jag säga! Gäller att passa på!
Uppe och åt frukost och gjorde det vanliga och sen lite morgonmys med Zaga, efter att man bytt blöja och hon fått mat så blev det att ta en promenad ner till stallet för att mysa lite med Hugo, borta av honom eftersom han är expert på att rulla sig, som vanligt så var han full av massa lera, men som tur hade han torkat så det var bara åter igen att borsta av det ..

Nu hemma och ska äta lite lunch, restan av denna dagen vet jag inte vad som händer, ska tömma diskmaskinen nu sen ut med alla soporna, passa på nu när Zaga ändå sover ..

puss från mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0