TORSDAGEN DEN 24 NOVEMBER

Jaha inatt har man sovit hemskt dåligt, knappt sovit något alls, riktigt jobbigt att bara ligga där och kolla klockan i mellan åt och sen vända och vrida sig! usch. Inget vidare kan jag ju säga .. Uppe vid sex som vanligt när jag börjar morgonpasset, uppe knappt tio minuter så börjar värsta illamåendet, tänkte att jag gav det ett försök att jobba, så jag hoppades på att det skulle försvinna under dagen, väl på jobb blev det bara värre och värre klarade morgon rundan utan att spy, men när man väl ätit frukost och typ en kvart efter så blev det att man spydde, fyfan vad man mådde! Helt sjukt. Blev att man vilade på soffan ett tag och försökte jobba vidare, gick bra tills illamåendet kom tillbaka igen, men jag gav inte upp dagen på jobb ändå, jag fortsatte att jobba eftermiddagen också, inte för att mådde bättre men gick åt rätt håll efter ett tag!

Jobbade tills kvart i fyra sen blev det hemåt för att byta om och hämta Trixie och sen vidare till stallet för att mysa lite och fodra, så nu har man kommit hem igen, tänkta att få undan lite tvätt och tömma diskmaskinen och vika ihopa den tvätten som är tvättad, sen lär det bli en lång varm dusch sen håller jag kväll och inte gör ett skit resten av denna dagen!

Ska kolla gårdagen bonde söker fru avsnittet som man missade igår pga man jobbade kvällen, riktigt nyfiken har man varit på vem som ska välja vem ..

Puss från mig.

Kommentarer
Postat av: Sara

Haha, ja det avsnittet var inte klokt..

2011-11-24 @ 17:56:55
URL: http://akeeper.blogg.se/
Postat av: daniella:)

Hej sötnos! Allt bra?:)

Var jättegärna med i min frågestund! Skulle betyda så mycket om du bara ställde en enkel liten fråga! Direktlänk: http://daniellabooks.blogg.se/2011/november/fragestund.html#comment

Kram på dig!!:)

2011-11-26 @ 21:05:47
URL: http://daniellabooks.blogg.se/
Postat av: elin och märta

hej, fin blogg, kolla gärna in på vår också! kram

2011-11-27 @ 10:59:49
URL: http://tresju.devote.se
Postat av: LIIV - vanlig men unik

vet du varför du mådde så illa? :o

2011-11-28 @ 11:52:44
URL: http://liivahliin.blogg.se/
Postat av: yohanna

mhmmh.. me like! din blogg är kalas snygg!

Hur är läget btw? :)

2011-11-29 @ 10:23:15
URL: http://yoyossecet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0