Underbart väder

Idag vaknade vi kvart över åtta, men låg kvar tills kvart i nio och hade mysmorgon. Väl uppe blev det frukost och gjorde oss i ordning sen gick vi till stallet för att fixa Hugo och så gick vi en promenad på en halvtimme med honom så han fick komma utanför hagen och röra sig lite. Kan som sagt ta flera månader för en hovböld att läka, så lär antagligen dröja ett tag innan man kan rida honom igen, han nu gått två veckor, så får se när jag kan rida honom igen, bara så tråkigt!

Zaga somna gott i vagnen när vi var ute och gick med Hugo, sen efter att jag gått med honom så tog jag och red en av svärmors häst, riktigt skönt att komma upp på hästryggen, riktigt fint väder idag också, 19,4 när jag kolla sist! Jag njuter! :)

Hemma halv två, då tog jag ett litet städryck här hemma, plocka undan, damma av, dammsuga och slänge soporna, tänkte lika bra att fixa idag, ska nämligen hoppa in och jobba hela dagen imorgon, dom har det lite krisigt så jag hoppar in lite när det behövs! Faktiskt skönt att göra annat än att bara vara mamma.

Snart ska Zaga vila lite, då ska även jag passa på att vila! :)

Puss från mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0