NY FAMILJEMEDLEM

Ja igår blev det valpvisning, bestämde oss för att en liten Zeke skulle få följa med hem. Ringde på Valparna helgen som varit med inte har dom varit lev klara så vi fick helt enkelt vänta, eftersom dom inte var leverans klara så kunde man lika bra vänta med att titta på dom tills det var dags .. Fick ett sms igår förmiddag om att dom var leveransklara för nya hem igår kväll, så bestämde en visning.

Slutade jobbet 15.oo. sen hämtade man upp Emelie sen iväg till hööks för lite shopping, blev nya chaps samt nya ridbyxor, lite nytt behöver man alltid! Efter shoppingturen så blev det att lämna Emelie sen iväg hem en snabb runda för att vänta på älsklingen sen kolla valp.

Väl hemma så var man riktigt trött, lite bus med hundarna sen blev det soffläge resten av kvällen.

Uppe halv nio, blev väckt av att Zeke pep massa, så då var det kört att kunna sova vidare .. lika bra att gå upp, gick direkt ut med hundarna, sen har det varit fullt igång här hemma med massa bus .. riktigt roligt att Trixie accepterar nykomlingen och att hon delar med sig av sina leksaker, slipper man köpa massa nytt, tycker man har tillräckligt här hemma redan .. Nu sover båda hundarna så nu hade jag tänkt ta och göra ett besök på Oasis för att sola en sväng ..

kommer komma upb bild på lille Zeke senare! :)

Puss från mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0